• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ایسنا - پورغلامی: هر کس تندیس قایقران را شکسته ناقص‌العقل است

مربی تراکتورسازی با نوید روزهای بهتر برای این تیم می‌گوید سیروس قایقران متعلق به همه ایران است.

فرهاد پورغلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره آخرین وضعیت کریمیان گفت: امروز (دوشنبه) به ملاقاتش رفتم. خدا را شکر وضعیت جسمانی‌اش رو به بهبود است و من را شناخت. البته قادر به تکلم نبود و با نگاهش به من فهماند که من را شناخته است. دیروز قرار نبود تمرین انجام دهیم اما با بهبودی کریمیان و رسیدن هوشیاری او از سطح سه بر هشت، تصمیم گرفتیم تمرین برگزار شود.

او در ادامه و در پاسخ به سوالی درباره ضعف تراکتورسازی در نتایج، بیان کرد: همه تیم‌ها در طول فصل دچار مشکلاتی می‌شوند. برخی در اوایل فصل دچار مشکل می‌شوند و برخی هم اواسط فصل ما برابر گسترش فولاد در نیمه دوم عالی بودیم و باید تلاش کنیم تا هفته به هفته بهتر شویم. می‌خواهیم سه امتیاز بازی با ذوب آهن را بگیریم و باید برای رسیدن به این مهم، تلاش کنیم. ما باید برابر گسترش سه امتیاز را کسب می‌کردیم. به هر حال باید بازی زیبایمان را توام با کسب برد کنیم.

مربی تراکتورسازی درباره آخرین وضعیت کریمی هم صحبت کرد و افزود: کریمی هر روز آماده‌تر می‌شود. او برابر گسترش آماده بود و من مطمئنم در آینده آماده‌تر هم می‌شوم.

پورغلامی در پایان با ابراز تاسف از حادثه روی داده در داربی گیلان و از بین بردن تندیس قایقران گفت: واقعیت این است که نمی‌دانم چقدر این خبر صحت دارد اما من به شخصه از داربی متنفرم. چرا که حرمت‌ها در آن شکسته می‌شود. سیروس قایقران، جذبه‌ای خاص داشت و متعلق به تمام ایران بود. هر کس که آن بی‌احترامی را به سیروس کرده، ناقص‌العقل است و کارش بسیار زشت و ناپسند بوده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
از این ماشین کسی به بیرون پرت نمی‌شود

این توضیحات را یکی از کاربران قانون‌آنلاین در کامنت مربوط به خبر عکس ماشین تصادفی مهدی کریمیان برا ما نوشته: این ماشین ازرا گرانجو هست با امنیت بالا چون 8 عدد ایربگ داره سمتی که کریمیان نشته 3 تا ایبگ داره که همشون اتومات فعالن یکی از ایبگ ها زیره پنجره هست و اصلا نمیزاره کسی پرت بشه بیرون! اون یکی وسط دوتا دره از تو و سومی هم رو داشبورد . من از این ماشین دارم و گودیه صندلی هاش یه جوریه که نمیشه با هر تصادفی ادم پرت بشه بیرون . درهای این ماشین هم بعد از راه افتادن ماشین اوتمات قفل میکنه .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نظرات - سایت هواداران تراکتورسازی تبریز

شهرت و نامدار شدن و رسیدن به پولهای گزاف امریست که اگر کسانی درهر نقطه ی جهان به هر طریقی به این امور دست پیدا میکنند در صورتی که ظرفیتش در بین همان اشخاص کم و یا ناچیز باشد میتواند مشکلاتی را در جامعه به وجود آورد که شاید گاهی غیر قابل جبران باشند.

حال سخن اینجاست با این تفاسیر بازیکنانی که در لیگ ایران که شاید عده ای از آنها از بابت مدرک تحصیلی نیز در رتبه ی قابل قبولی قرار ندارند ظرفیتهای لازم را جهت بنام بودن در لیگ ایران در چنته خود دارند؟!
شاید به یاد داشته باشید که هر از چند گاهی در رسانه های تهرانی خبر از دیده شدن و به گوش رسیدن عده ای از بازیکنان بنام در پارتیهای غیر اخلاقی و کثافت کاریها در راس خبرها قرار میگیرند. اما این موارد غیر اخلاقی و تاسف بار به چه دلیلی به وجود می آیند و چه سرنوشتی تیمهایی که در آنها به بازی گرفته میشوند در انتظار همان تیم و هوادارانش و حتی حیثیت شهرو دیارشان است و آینده تیم که هواداران و مدیران عامل و باشگاهایشان با خرج پولهای کلان در دست چنین بازیکنان کثیف و عیاشی است چگونه و با کدام استراحت و تجدید قوایی به کار خود که صرفا بازی کردن فوتبال و خدمت به هواداران آن باشگاه است و بس ادامه میدهند؟!

حیثیت و آبرو و ... به هیچ قیمتی فروختنی نیست و هر که باشد و هر که بخواهد حتی برادرم این آرامش و آبرو را بر هم ریزد باید منتظر پاسخ دندان شکن غیرت و تعصب دیار غیرت مردان تاریخ باشد و همچنین پاسخ سایتهای هواداری آن تیم که با کسی با این روند شوخی ندارند و اسناد و مدارک موثق به آسانی به دست می آیند. پس از این حیث سخن اینجا تمام و اتمام حجت نیز به همانصورت!

آخر با چه زبان میشود اکنون از مواردی سخن گفت که نه آسیبی به باشگاهها برسد و نه تیم در حاشیه های آنچنانی فرو نرود!

و اما بازیکنی که از باشگاه خود پولهای میلیاردی دریافت کرده در روی سر مربی خود می ایستد و با هزاران عمل حاشیه ساز در سر تمرین با سر مربی خود درگیر میشود! آیا ارزشهایی را که به سر مربی. به باشگاه. به مردم یک شهر پر جمعیت و به هواداران باید باشد در نظر میگیرد و یا اینکه با انواع و اقسام کارهای ناشایست تنها رسیدن به مقام و شهرت و پول است که در میدان برای کسی ارزش تلقی میشود؟!

جناب آقایان سید محسن حسینی و میثم بائو همانطور که به شماها و امثال شما ارزش قائل هستیم و با تصادف بازیکن یکساله خود نگران میشویم و احترامها و ارزشها را میدانیم و با حضور هزاران نفری خود در جلو بیمارستان امثال شما را با دست کشیدن از کار و زندگی که برای همه در این دوران گرانی و بی پولی بزرگترین ارزش محسوب میشود حاضر میشویم و روزها و شبها عده ای دست به دعا هستند تا بازیکن تیمشان به تیم و جامعه و آغوش خانواده خود بر گردد شما به فکر پیاده روی در تمرین و عربده کشی به روی سر مربی تیم هستید!

این را بدانید که اگر همانگونه که در سر تمرین با حضور شش هزار نفری خود به تشویق تیممان میپردازیم اکنون هم اگر کم کاری و مسائل غیر اخلاقی از بازیکنان خو.د ببینیم به همان اندازه هم ناراحت شده و سخنمان را از این به بعد صریح و واضح بیان خواهیم کرد چون اینجا تبریز و آذربایجان است و کسی با کسی دیگر شوخی ندارد و ما تیم را و حیثیت و آبروی خود را برای عده ای زیر پا نمیگذاریم و نخواهیم گذاشت.

جناب آقای محسن حسینی آن از فصل قبلی که شما سر مربی مظلومی همچون تونی الیویرا آوردید و این هم از تمرینی که بر سر مربی همچون جلالی عربده کشان می آورید شما که هیچ بلکه بزرگتر از شما هم باشد اگر سر مربی تیم نیز اجازه تمرین از این پس به شما دهد ما نخواهیم گذاشت چون وقتی به سر مربی تیم ما یعنی تیراختور در دو فصل متفاوت احترام قائل نمیشوید این یعنی بی احترامی به تیم . هواداران تیم . باشگاه و تمام آنچیزی که در نظر داریم و از نظرتان میگذرد.

اینجا چاله میدان نیست که هر کس و ناکسی بخواهد امورات خود را با قلدری و قلدر بازی بگذراند و اگر امروز عاشق تیممان هستیم تنها ارادتمند کسانی و بازیکنانی هستیم که اخلاق و حیثیتهای جامعه و هواداران را زیر پا نمیگذارند و به شخصیت خود احترام قائل میشوند.

باشد آنهایی که در وهله ی اول تبریز و آذربایجان و آذربایجانیها را با شهرهای دیگر اشتباه گرفته اند و کارهای بدور از شان انسانی انجام میدهند وهمچنین آنهایی که تیم ما و هوادارانش را کوچک میپندارند و خیال بر این دارند که با عربده کشیها و ایجاد حواشی مختلف میتوانند به سر منزل مقصود برسند این را آویزه ی گوش خود کنند که این تیم بدون صاحب نیست و بازیکن کوچک و بی نظم در این تیم جایی ندارد و نخواهد داشت و اینک همانطور که توسط مجید جلالی اخراج شده اید از طرف ما نیز به درود و به سلامت .

درپایان اینکه میثم بائو به علت کم کاری در زمین وسید محسن حسینی به علت به هم زدن نظم تمرین و اختلاف شدید با مجید جلالی با نظر سرمربی از تیم کنار گذاشته شدند.

یا رب روا مدار که گدا معتبر شود ... گر معتبر شود ز خدا بی خبر شود‬

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تیم های گسترش فولاد و تراکتورسازی جریمه شدند

از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تیم های گسترش فولاد و تراکتورسازی جریمه شدند.
به گزارش گروه دریافت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه ی آذربایجان شرقی، به نقل از روابط عمومی فدراسیون فوتبال، احکام کمیته انضباطی در خصوص تیم های تبریزی به شکل ذیل است:
جريمه 70 ميليوني براي تيم گسترش فولاد
ديدار دو تيم گسترش فولاد تبريز و استقلال سوم مرداد در تبريز در حالي برگزار شد که از سوي تماشاگران تيم تبريزي به مربي و بازيکنان تيم مقابل، داوران و فدراسيون فوتبال فحاشي شد. کميته انضباطي طبق بند 4 ماده 22 اين باشگاه را به پرداخت 70 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد. ضمن اينکه به مسئولان اين باشگاه تذکر داده شد در صورتي که در مسابقات بعدي اقدامات لازم به منظور برخورد با هواداران متخلف و جلوگيري از تخلفات را انجام ندهد، جرايم شديدي از جمله کسر امتياز متوجه باشگاه خواهد شد.
جريمه نقدي برای تیم تراکتورسازي
به دليل تخلفات تماشاگران تيم تراکتورسازي تبريز اين باشگاه به 100 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد. اين تيم به دليل تاخير در ورود به زمين مسابقه در نيمه دوم(3 دقيقه تاخير) به پرداخت 9 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.ضمن اينکه کميته انضباطي به مسئولان اين دو باشگاه تذکر داد در مسابقات بعدي اقدامات لازم به منظور برخورد با هواداران متخلف و جلوگيري از تخلفات را انجام مي دهد و جرايم شديدي از جمله کسر امتياز متوجه باشگاهها خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.ghanoononline.ir/News/Item/82873/23/آقا-معلم-و-شاغلام-روي-لبه-تيغ.html

هفته سوم در حالی فردا شب با برگزاری 7 دیدار آغاز می شود که دو مربی به شدت خطر اخراج را حس می کنند. مجید جلالی در دو هفته قبل با تراکتورسازی یک شکست و یک تساوی دشت کرده و شاغلام هم با فجر در هر دو بازی باخته تا حالا در بازی های این هفته محکوم به برد باشند. تراکتوری ها که رسما اعلام کرده اند، ذوب آهن آخرین فرصت جلالی است و فجری ها هم که حسابی از پیروانی شاکی هستند. حالا باید دید کدام از این دو مربی عنوان اولین اخراجی فصل را به خود اختصاص می دهند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جریمه نقدی و تهدید به کسر امتیاز از تراکتورسازی، گسترش فولاد و دو تیم دیگر/ دهنوی تخلفش را تکرار کند، محروم می شود| پایگاه فرهنگی اطلاع رسا

به گزارش آناج، دیدار دو تیم داماش و سایپا به میزبانی شهر رشت از سری رقابت‌های هفته اول لیگ برتر فوتبال برگزار شد که از سوی تماشاگران تیم داماش تخلفاتی صورت گرفت. به همین دلیل،کمیته انضباطی طبق بند 4 و 5 آئین نامه انضباطی، باشگاه داماش گیلان را به 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد. ضمن اینکه کمیته به مسئولان این باشگاه تذکر داد در مسابقات بعدی اقدامات لازم به منظور برخورد با هواداران متخلف و جلوگیری از تخلفات را انجام می‌دهد و جرایم شدیدی از جمله کسر امتیاز متوجه باشگاه خواهد شد.

*جریمه 70 میلیونی برای تیم گسترش فولاد تبریز

دیدار دو تیم گسترش فولاد و استقلال سوم مرداد در تبریز برگزار شد که از سوی تماشاگران تیم تبریزی به مربی و بازیکنان تیم مقابل، داوران و فدراسیون فوتبال فحاشی شد. کمیته انضباطی طبق بند 4 ماده22، این باشگاه را به پرداخت 70 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد. ضمن اینکه کمیته به مسئولان این باشگاه تذکر داد در مسابقات بعدی اقدامات لازم به منظور برخورد با هواداران متخلف و جلوگیری از تخلفات را انجام می دهد و جرایم شدیدی از جمله کسر امتیاز متوجه باشگاه خواهد شد.

*جریمه نقدی برای پرسپولیس و تراکتورسازی تبریز
دیدار دو تیم پرسپولیس و تراکتورسازی تبریز در حالی دوم مرداد ماه برگزار شد که تماشاگران تیم پرسپولیس نسبت به داور مسابقه فحاشی کرده و از سوی قاسم دهنوی –بازیکن تیم پرسپولیس رفتارهای زننده و غیر ورزشی صورت گرفت. بر همین اساس کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس را به دلیل تخلفات تماشاگرانش به پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی و دهنوی را به پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد و به این بازیکن تذکر داد در صورت تکرار تخلفات، محرومیت برای این بازیکن در نظر گرفته می‌شود.

به دلیل تخلفات تماشاگران تیم تراکتورسازی تبریز این باشگاه به 100 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این تیم به دلیل تاخیر در ورود به زمین مسابقه در نیمه دوم(3 دقیقه تاخیر) به پرداخت 9 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.ضمن اینکه کمیته انضباطی به مسئولان این دو باشگاه تذکر داد در مسابقات بعدی اقدامات لازم به منظور برخورد با هواداران متخلف و جلوگیری از تخلفات را انجام می‌دهد و جرایم شدیدی از جمله کسر امتیاز متوجه باشگاه‌ها خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور - محرومین و مصدومین دیدار تراختور با ذوب آهن

سعید دقیقی قبل از بازی با گسترش دچار مصدومیت شد و مهدی کریمیان نیز به خاطره حادثه تصادف غایب می باشد و میلاد شیخ فخر الدینی نیز هنوز آماده حضور در مسابقات نیست
از طرفی در تیم ذوب آهن علی آبادی هافبک دفاعی این تیم به خاطر مصدومیت در دیدار با پرسپولیس به دیدار با تراختور نمی رسد و از طرفی دیگر محسن بیاتی نیا نیز آخرین جلسه محرمیت سه جلسه ای خود را در این بازی پشت سر خواهد گذاشت .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمیان خیلی زود پابه توپ خواهد شد/ قرار گرفتن مقابل تراکتور سخت ترین بازی عمرم خواهد بود| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، مصطفی اکرامی در گفتگو با خبرنگار ورزشی آناج، در خصوص تصادف مهدی کریمیان هم تیمی سابقش گفت: از صبح روزی که خبر تصادف مهدی رو شنیدم واقعا ناراحت شدم و خودم و همسرم در خانه شدیداً ناراحت هستیم. واقعا این اتفاق خودم و خانواده ام رو متأثر کرد و تنها کاری که از دستم برای مهدی که مثل برادرم هست بر می آید دعا کردن و قرآن خواندن است تا انشاالله سلامتی خود را دوباره به دست آورد. مطمئن باشید مهدی حالش خوب می شود و دوباره پا به توپ خواهد شد.

در میان مصاحبه مان با مصطفی اکرامی خبر به هوش آمدن مهدی کریمیان را می شنویم که مصطفی از شنیدن این خبر بسیار خوشحال می شود و خدا را شکر می کند. وی بعد از شنیدن این خبر گفت: لحظه به لحظه از طریق مهدی کیانی و یکی از دوستان پزشکم در بیمارستان امام رضا پیگیر حال مهدی هستم و مطمئنم خیلی زود حالش خوب می شود.

مدافع تیم فوتبال ذوب آهن در خصوص اینکه اقدام باشگاه تراکتورسازی مبنی بر درخواست تعویق بازی با ذوب آهن به علت شرایط بد روحی بازیکنان درست می باشد یا خیر گفت: خود من به عنوان بازیکن ذوب آهن در شرایط روحی نامساعدی هستم و غیر از من آقای رجب زاده و حدادی فر هم با شنیدن این خبر ناراحت هستند و از صبح پیگیر وضعیت مهدی هستند. من که دیگر به عنوان رقیب شناخته می شوم در این وضعیت هستم و کلا هر کدام از دوستان که سابقه هم تیمی بودن با وی را دارند، ناراحتند و در کل باشگاه تراکتورسازی دست به اقدام خوبی زده است ولی در کل تصمیم نهایی با سازمان لیگ است و هر تصمیمی گرفته شود ما هم از آن پیروی خواهیم کرد و با توجه به عدم تعویق بازی، بازی را برگزار خواهیم کرد.

اکرامی بازی کردن مقابل تراکتورسازی را سخت ترین بازی عمرش دانست و تصریح کرد: بالاخره من از این تیم پول می گیرم و وظیفه دارم برای پیروزی این تیم زحمت بکشم. این بازی سخت ترین بازی عمرم خواهم بود ولی تمام تلاشم را برای موفقیت تیمم انجام خواهم داد چون از پدر و مادرم یاد گرفته ام باید تمام تلاشت را بکنی تا پولی که می گیری حلال باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اولین عکس از مهدی کریمیان در بیمارستان امام رضا (ع)| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

anaj1375709972NZVimq.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اهراب نیوز - اولین تلفات آقا معلم/بائو و حسيني در اختيار باشگاه قرار گرفتند

پس از برگزاري تمرين روز گذشته تراکتورسازي مجيد جلالي طي نامه‌اي به باشگاه ميثم بائو و سيد محسن حسيني را در اختيار باشگاه قرار داد.

به گزارش اهراب نیوز به نقل از فارس، شايعه شده بود اين دو بازيکن دچار اختلافاتي شده‌اند اما حسن آذرنيا سرپرست تراکتورسازي در اين ارتباط گفت: بحث اختلاف وجود نداشته است و بائو و حسيني به دليل بي‌انگيزگي در تمرينات از سوي کادر فني در اختيار باشگاه قرار گرفتند تا مسئولين تيم در ارتباط با آنها تصميم‌گيري کنند.

بدين ترتيب اين دو بازيکن در سفر به اصفهان تيم را همراهي نمي‌کنند تا پس از ديدار مقابل ذوب آهن مسئولين باشگاه در مورد آينده آنها تصميم‌گيري کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://ahrabnews.ir/vdcbg0b8.rhbf5piuur.html

دکتر صادق در گفت و گو با بخش خبری ۱۴:۳۰ شبکه خبر در مورد آخرین وضعیت جسمانی مهدی کریمیان، گفت: کریمیان دیروز صبح در کمای عمیق بود ولی خوشبختانه امروز کاملا هوشیار است و سطح هوشیاری او ۱۴ است و از بخش ویژه به بخش معمولی بیمارستان منتقل شده است. در عکس‌هایی هم که از سر او گرفته شده هیچ ضایعه مغزی مشاهده نشده است.

وی ادامه داد: کریمیان در چهار پنج روز آینده از بیمارستان مرخص می‌شود و ظرف چند روز آینده به میادین فوتبال برمی‌گردد.

دکتر صادق در مورد تصادف کریمیان و شایعه متواری شدن راننده خودرو تصادف کننده به فارس گفت: من در این مورد اطلاعاتی ندارم و فقط از نظر پزشکی می‌توانم صحبت کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جام نیوز :: JamNews - بائو و حسینی در آستانه اخراج از تراکتور

جام ورزشی؛ سید محسن حسینی و میثم بائو بنا به دلایل فنی از سوی مجید جلالی از تیم کنار گذاشته شدند. جلالی این دو بازیکن را در اختیار باشگاه قرار داده تا تکلیفشان روشن شود.

شنیده می شود آنها در جریان تمرین روز یکشنبه تراکتورسازی با هم درگیری فیزیکی پیدا کرده اند. اما حسن آذرنیا سرپرست تراکتورسازی در این ارتباط گفت: «بحث اختلاف وجود نداشته است و بائو و حسینی به دلیل بی‌انگیزگی در تمرینات از سوی کادر فنی در اختیار باشگاه قرار گرفتند تا مسئولین تیم در ارتباط با آنها تصمیم‌گیری کنند.»

بر این اساس این دو بازیکن همراه تراکتور به اصفهان نیز سفر نکردند.

گفتنی است؛ کمیته انضباطی این دو بازیکن روز 22 مرداد برگزار می شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تاخیر در پرواز تراکتورسازی

تراکتورسازان که قرار بود ساعت 18:05 تبریز را به مقصد اصفهان ترک کنند هنوز در سالن انتظار فرودگاه هستند و تا به حال زمان دقیقی از مدت تاخیر این پرواز اعلام نشده است . بازیکنان و کادر فنی تیم تشریفات پرواز را انجام داده اند و منتظر اعلام زمان دقیق این پرواز هستند . علت تاخیر گرمی بیش از حد دمای مقصد اعلام شده است . دمای هم اکنون شهر اصفهان 41 درجه بالای صفر می باشد .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
با تصمیم مجید جلالی بائو و حسینی در اختیار باشگاه قرار گرفتند

به گزارش خبرگزاری فارس، پس از برگزاری تمرین روز گذشته تراکتورسازی مجید جلالی طی نامه‌ای به باشگاه میثم بائو و سید محسن حسینی را در اختیار باشگاه قرار داد.

شایعه شده بود این دو بازیکن دچار اختلافاتی شده‌اند اما حسن آذرنیا سرپرست تراکتورسازی در این ارتباط به خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، گفت: بحث اختلاف وجود نداشته است و بائو و حسینی به دلیل بی‌انگیزگی در تمرینات از سوی کادر فنی در اختیار باشگاه قرار گرفتند تا مسئولین تیم در ارتباط با آنها تصمیم‌گیری کنند.

بدین ترتیب این دو بازیکن در سفر به اصفهان تیم را همراهی نمی‌کنند تا پس از دیدار مقابل ذوب آهن مسئولین باشگاه در مورد آینده آنها تصمیم‌گیری کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محسن حسینی: حیثیت فوتبالی ام را در تراکتور نابود کردند/ با جلالی مشکل پیدا کردم و در اختیار باشگاه قرار گرفتم

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: کریمیان جامعه فوتبال را از شوک درآورد.
سید محسن حسینی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز در خصوص همراهی نکردن تراکتور در دیدار مقابل ذوب آهن اظهارداشت: در جریان تمرین دیروز بود که جلالی به من گفت از تمرین برو بیرون. بعد هم گفتند اگر خسته هستی لازم نیست به اصفهان بیایی. مشکل هم بر سر مسایل فنی بود و جلالی من را در اختیار باشگاه گذاشت.
وی درباره شایعه درگیری اش با میثم بائو افزود: من و بائو برادر هستیم و اصلا هم با یکدیگر درگیر نشدیم. جلالی با هر کدام از ما به صورت جداگانه مشکل پیدا کرد که مساله هم اصلا فنی نبود.
حسینی ادامه داد: من فقط تا نیم فصل در تراکتور می مانم. در این تیم حیثیت فوتبالی ام از بین رفته است. همه می گویند باید بازی کنی اما هر مربی می آید بازی ام نمی دهد. فعلا مقصدم مشخص نیست اما قطعا از تراکتور می روم.
وی درخصوص وضعیت مهدی کریمیان گفت: خدا را شکر که حالش خوب است. امروز که به ملاقاتش رفتم با من گفت و خندید و دیگر خطری هم تهدیدش نمی کند. مهم نیست چه اتفاقی افتاد تنها چیزی که اهمیت دارد این است که او سالم است. من و مهدی بمب خنده تیم بودیم و امیدوارم او زودتر به تمرینات برگردد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
لیگ برتر| هواداران تراكتورسازي از آقا معلم برد مي خواهند

به گزارش وبسايت ليگ برتر، تيم محبوب تبريزي با گذشت دو هفته از شروع اين رقابت ها هنوز نتوانسته بردي را كسب كند از همين رو تماشاگران تراكتورسازي بي صبرانه منتظر كسب اولين پيروزي قرمزپوشان تبريزي هستند.
ذوب آهن كه قرار است در خانه پذيراي شاگردان جلالي باشد در بازي گذشته مقابل پرسپوليس مقاومت خوبي داشت اما توانست به نخستين امتياز خود در فصل جديد دست يابد.
شرايط دو تيم از حيث امتياز مشابه همديگر است اما شرايط جانبي دو تيم را نمي توان با هم قياس كرد چرا كه تراكتورسازي با وجود جذب بازيكنان با تجربه و اسمي و نشاندن يك مربي اخلاق گرا روي نيمكت وضعيت برتري نسبت به تيم اصفهاني دارد.
نبود كريميان با اينكه به كاهش توان تراكتورسازي در ميانه ميدان اين تيم منجر خواهد شد اما انگيزه مهم، پيروزي در اصفهان بخاطربهبودي هافبك صدمه ديده تبريزي ها است كه مي تواند در نصف جهان گره گشا باشد.
روي سكوها نيز شرايط متفاوتي حاكم است جائي كه هواداران پر تب و تاب تراكتورسازي از آقا معلم فقط و فقط برد و 3 امتياز اين بازي را مي خواهند و طبيعي است هر نتيجه ديگري جز اين به مذاق دوستداران خوش نخواهد آمد.
هم ذوب آهن و هم تراكتورسازي از تيم هاي ريشه دار فوتبال ايران محسوب مي شوند ولي صرفنظر از دارائي هاي دو تيم مي توان به برتري تراكتورسازي در اين ديدار دل بست.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اسدی: کریمیان راجع به بازی با ذوب آهن هم حرف زد/ همدل می شویم و 3 امتیاز را می گیریم

کاپیتان تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: هوشیاری مهدی کریمیان صد در صد شده است.
مرتضی اسدی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درخصوص وضعیت کریمیان،اظهارداشت: الان به ملاقات کریمیان رفته بودم. خدا را شکر وضعیت او بهتر شده و به خوبی می تواند صحبت کند. همه کسانی که به عیادتش می آیند را هم می شناسد و به خوبی صحبت می کند.
وی ادامه داد: اتفاقا مهدی با من راجع به بازی هم صحبت کرد و خیلی امیدوار بود که فردا بتوانیم ذوب آهن را شکست دهیم. مهم ترین موضوع در حال حاضر سلامتی مهدی است چون دیروز برخی رسانه ها خبراز مرگ مهدی دادند که واقعا خیلی بدبود. هیچ کدام از اعضای خانواده مهدی در تبریز نبودند. آنها حال خیلی بدی داشتند و کار رسانه هایی که ندانسته خبر مرگ کریمیان رامخابره کردند واقعا ناجوانمردانه بود.
اسدی درخصوص اینکه چه اتفاقی برای کریمیان رخ داده بود، افزود: می خواستم از کریمیان بپرسم چه شده اما او چیزی خاطرش نبود و دوست نداشت حرف بزند. من هم چیزی نپرسیدم تا ببینیم در آینده چه می شود.
وی با اشاره به بازی فردای تراکتور و ذوب آهن گفت: بچه ها باید تمرکز خودشان را روی این بازی بگذارند تا به خاطر مهدی هم که شده 3 امتیاز را بگیریم. فردا همدل می شویم و ذوب آهن را شکست می دهیم تا فشاری که روی کادرفنی و بازیکنا وجود دارد از بین برود. امیدوارم فردا اولین برد تراکتور رقم بخورد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فخرالدینی: شاید زینی زاده از قیافه من خوشش نمی آید/ جلالی می تواند مرا بیرون بگذارد

مدافع مصدوم تیم فوتبال تراکتورسازی از مسئولان این باشگاه دلخور است.
میلاد فخرالدینی در این خصوص به خبرنگار اوج گفت: متاسفانه ما هم بازیکن این تیم هستیم اما پول همه را داده اند غیر ازمن. همه بچه ها 30 درصد پول گرفته اند اما به من کمتر از 10 درصد پرداخت کرده اند. من روی چک باشگاه حساب کرده بودم اما این چک پاس نشد. شاید از قیافه مان خوششان نمی آید که این رفتارها را می کنند.
وی ادامه داد: هیچ صحبتی با زینی زاده نکرده ام و منتظرم ببینم شرایط چگونه پیش می رود. از همه بازیکنان چک ها را گرفته اند و پول به حسابشان ریخته اند اما برای من این کار را نکردند.
مدافع تراکتور درباره مصدومیتش تاکید کرد: خداراشکر شرایطم خوب پیش می روم. حدود 10 روز دیگر به تمرینات می روم و در تمرینات گروهی شرکت می کنم و از حدود یکماه دیگر قارد به بازی کردن خواهم بود.
فخرالدینی درباره جلالی افزود: من صحبتی با او نکرده ام. اگر به من اعتقاد داشته باشد، بازی ام می دهد و اگر هم نه بیرون می نشینم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه سازان تراکتور / جلالی و برف تبریز

خبرهایی که از اردوگاه تراکتور مخابره می شود نشان دهنده وجود حاشیه سازانی برای تراکتور است.
به گزارش جمهور خبر اخراج دو بازیکن تراکتورسازی بعد از تیتری که دیروز یکی از پایگاه های خبری مبنی بر دیدن یا ندیدن برف تبریز برای مجید جلالی زد نشان می دهد که هستند کسانی که رضایت ندارند آقا مجید از سوز آذربایجان ناراحت نشود.
خبر در اختیار باشگاه قرار گرفتن میثم بائو وحسینی ومصاحبه حسینی با اوج که در ان از فنی نبودن برکناری اش از تیم سخن گفته وتیترهای امروز که اصرار بر برد تراکتور دارند پرده از زیر فشار قرار گرفتن مجید جلالی بر می دارد که می تواند عمدی یا غیر عمدی نیز اتفاق افتاده باشد.
دلخوری میلاد فخرالدینی از باشگاه تراکتور نیز از سوی وی، نشان از عمق گرفتن تیر بد خواهان تراکتور دارد
آنچه مهم است اینکه وجود حاشیه و دامن زدن به آن و تحت فشار قرار دادن جلالی و سرخ پوشان می تواند اثرات سوئی برای تیم در بر داشته باشد.
منتظر خبرهای جمهور از حاشیه سازان تراکتور باشید.پایگاه خبری تحلیلی جمهور نیوز به علت اخلاق مداری واحتراز از دامن زدن به حاشیه ها به مصادیق اشاره نکرده است اما در صورت اصرار ایشان ناگزیر مجبور به ارائه مطلب خواهد شد.

بالا