• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قلعه نویی : تراکتور تیم بسیارخوبی است / در نیم فصل از تراکتور بازیکنی جذب نخواهیم کرد .

امير قلعه نوعي در نشست خبري پيش از بازي مقابل تراکتورسازي عنوان کرد:ابتدا به خانواده آقاي مظاهري تسليت مي گويم که در غم از دست رفتن وي که از هواداران استقلال بود نشسته اند. سرمربي استقلال درباره تاثير خداحافظي فرهاد مجيدي از فوتبال بر بازي آبي پوشان اظهار داشت:به هر حال مجيدي خداحافظي کرده است.او زحمات زيادي هم براي استقلال و فوتبال ايران کشيده است.ما بايد بازي بدون او را عادت کنيم.مثل بازي سايپا که در اين مسابقه بدون مجيدي بوديم.براي مجيدي هم آرزوي موفقيت مي کنم.

وي درباره حواشي که در بازي گسترش فولاد با استقلال در آغاز فصل در تبريز رخ داد گفت:وقتي فحاشي مي کنند،آنها را نبايد جزو مردم بدانيم.آنها طرفداران فوتبال نبودند.

سرمربي استقلال درباره بازي روز جمعه افزود:بازي تراکتور و استقلال جزو بازي هاي خوب ليگ بوده است.چه در تهران و چه در تبريز هميشه بازي هاي خوبي را اين دو تيم انجام دادند.تراکتورسازي هم تيم خوبي است.ما براي خط هافبک اين تيم برنامه داريم که پل ارتباطي ميان خط مياني و کريم انصاري فرد و سعيد دقيقي را قطع کنيم.در سوي مقابل ما هم استقلال هستيم.البته در اين فصل نتوانستيم به طور کامل بازي کنيم. براي بازي فردا هم خسرو،بيگ زاده و محمد قاضي را نداريم.

سرمربي استقلال درباره شايعات منتشرشده پيرامون معاوضه بازيکنان استقلال و تراکتورسازي گفت:نه،از تراکتور بازيکني مدنظرمان نيست.حالا نمي دانم آنها از استقلال مي خواهند يا نه ولي ما بازيکن خارجي را مدنظر داريم.

وي درباره اينکه چرا امسال کيفيت برخي مسابقات ليگ پايين بوده است اظهار داشت:من درباره تيم خودم صحبت مي کنم.ما وقت بدنسازي را نداشتيم.بچه هايمان فرصت ريکاوري نداشتند.درگير تيم ملي و جام باشگاههاي آسيا بوديم و به همين دليل نتوانستيم خوب ريکاوري کنيم.بخشي اش هم به زمين مسابقات برمي گردد.به جز آزادي،بقيه زمين ها اجازه نمي دهند که فوتبال تاکتيکي را نشان بدهيم و بازيکنان تيم ها نگران هستند که جام جهاني را از دست بدهند.ضمن اينکه من خودم معتقدم جوانگرايي نکردم چون بحث تجربه برايم در آسيا اولويت داشت.

وي درباره اهدافش در بازي روز جمعه بيان داشت:ما دو هدف را اينجا دنبال مي کنيم.اول اينکه با امتياز برويم و دوم اينکه با امتياز کامل برويم.اينکه چه تيمي در پايان نيم فصل اول بشود و يا دوم بشود مهم نيست.مهم اين است که ما بالاي جدول باشيم.

قلعه نوعي افزود:تراکتورسازي چه در داخل خانه و چه در خارج خانه خوب بازي کرده و حريف بزرگي است.ما هم بيشتر امتيازاتمان را بيرون از خانه گرفته ايم.باز هم مي گويم اينکه چه تيمي اول بشود و چه تيمي دوم فرقي نمي کند.

وي درباره ساختاردفاعي استقلال گفت:نظم دفاعي ما در چند بازي خوب شده است.در جناح چپ هم نيکبخت روز خوبي داشت.به ويژه در نيمه دوم خوب کار کرد.با بازگشت حيدري و بيگ زاده در نيم فصل دوم شرايط بهتر هم مي شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی : تیم در شرایط خوبی قرار دارد / به درجه کیفی 62 درصد رسیده ایم .

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي در نشست خبري قبل از بازي با استقلال تهران اظهار داشت: بازيکنان ما آماده هستند و تيم در شرايط خوبي قرار دارد و باانگيزه هستيم. هر تيمي که به تبريز مي‌آيد، بايد فکر کنيم در بهترين شرايط قرار دارد و براي اين موضوع بايد خودمان را آماده کنيم.

او درباره اين که آيا قهرماني نيم‌فصل را مهم مي‌داند يا خير، اظهار داشت: قهرماني نيم‌فصل مي‌تواند اميدوارکننده و درصد ناچيزي از هدفمان مي‌تواند باشد.

سرمربي تراکتورسازي بيان کرد: از هوادارانمان مي‌خواهم در تمام طول بازي تيم را تشويق کنند و بهتر است به تيم حريف کاري نداشته باشند. در ارزشيابي‌هايي که داشتيم معدل کيفي ما 62 درصد است.

جلالي در پايان گفت: تا چهارشنبه آينده تعطيل هستيم و بعد از آن اردويي شش روزه را در امارات برگزار مي‌کنيم و دو بازي تدارکاتي نيز انجام خواهيم داد و بعد از آن براي بازي با پرسپوليس آماده مي‌شويم. اگر بتوانيم سه بازيکن در نيم فصل جذب خواهيم کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تاثیر گذار ترین فرد بازی تراکتور - استقلال را بهتر بشناسیم

سعید مظفری زاده حساس ترین دیدار هفته پانزدهم را سوت خواهد زد.

به گزارش جمهور،قضاوت دیدار دوتیم تراکتورسازی تبریز واستقلال تهران از سری مسابقات لیگبرتر جام خلیج فارس را سعید مظفری زاده بر عهده خواهد داشت .شایان ذکر است این دیدار روز جمعه ساعت 15:15 دقیقه برگزار خواهد شد.

سعید مظفری زاده ، زاده 23مهر 1353 یزد، در سال1378 داوری را شروع کرد.وی فارغ التحصیل مهندسی عمران،با 190 قد میتواند بلند قد ترین داور لیگ باشد.

مظفری زاده سال 1384 وارد لیگ برترشد از افتخارات ورزشی او می توان به کسب عنوان بهترین داور در طی سالهای86،87،88،89.دریافت سوت طلا در لیگ ششم -تنها سوت طلای تاریخ داوری ایران-و حضور در مسابقات آسیایی گوانگجو اشاره کرد.

او در سال2008 در لیست داوران بین المللی حاضر شد و در سال 2009نیز حضور در لیست داوران آسیا را تجربه کرد.از جمله قضاوت های مهم او می توان به داوری شهرآورد پایتخت - پرسپولیس-ذوب آهن و بازی مهم تراکتور-استقلال ر فصل گذشته اشاره کرد.

اما در لیگ کشور شاید نتوان داوری را یافت که از تیغ تهمت در امان مانده باشد.مظفری زاده نیز اینچنین است.

وی به یار دوازدهم ژنرال متهم شده(اینجا) و در دو بازی مورد اعتراض باشگاه داران اصفهان قرار گرفته است و شکایت سپاهان از سعید مظفری‌زاده در فروردین ماه 92تیتر خبرگزاری ها شده است.

با این همه تیتر های متناقض مطالب فوق را زیر سوال می برد از جمله انتقاد یک تیم به داوری مظفری زاده ومتهم شدن وی برای سوت زدن به نفع همان تیم.

و در آخر می توان به روحیه مثال زدنی او برای قبول اشتباه وعذرخواهی وی از تیم متضرر اشاره کرد.

به گزارش جمهور؛حسن کامرانی فر وبابک داوری سعید مظفری زاده را در دیدار فردا یاری خواهند کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
می خواهیم در بازی استقلال قدم بزرگی برداریم| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، "مجیدجلالی" در نشست خبری قبل از بازی با تراکتورسازی تبریز در جمع خبرنگاران گفت: قبل از هر چیزی با هواداران عزیز صحبت دارم، مطمئن هستم هوادارانمان با حضور پر قدرت در این بازی حضور خواهند داشت و با تشویق های پر هیجان و نود دقیقه ای خود انرژی مضاعفی را به ما می دهند.از آنها می خواهم به مربی تیم حریف احترام بگذارند، چرا که وی در مدت حضور خود در تراکتورسازی زحمات زیادی را به این تیم کشیده است و قابل احترام می باشد. می خواهیم در این بازی قدم بسیار بزرگی را برداریم و برای برداشتن این قدم باید در مسیر اهداف خود حرکت کنیم.

جلالی در خصوص اینکه داور دیدار با استقلال تغییر کرده و از این بابت نگرانی ندارد، اظهار داشت: این موضوعی نیست که بخواهیم ذهنمان را به آن معطوف کنیم و می‌خواهیم در بازی با استقلال قدم محکمی برداریم. مطمئنا هر چیزی که بخواهد ما را از مسیرمان منحرف کند آن را از راه برمی‌‌داریم و شاید خیلی مسائل دیگری باشد که برای ما حاشیه‌ بسازد اما باید به فکر رسیدن به هدفمان باشیم. من زیاد به این مسئله فکر نمی‌کنم و دوست دارم به مسئولیت‌های خودم توجه داشته باشم و این مسائل بر عهده کمیته داوران است.
سر مربی تراکتورسازان با بیان اینکه مصاحبه نکردن بازیکنان خیلی به نفع تیم بوده افزود: همین که بازیکنان در این چند وقت صحبت نکردند به تیم ما کمک زیادی کرد و از همه آنهایی که به ما کمک کردند تا مسائل حاشیه‌ای کمتر شود تشکر می‌کنم. فضای کنونی تمرینات ما باز است، در تمرین گذشته 3 نفردر تمرینات تیم حضور داشتند و از سکو ها فیلمبرداری می‌کردند. دوربین های آنها گرفته شد که البته این کار خوبی نیست اما به هر حال ما برخی روزها را پشت درهای بسته تمرین می‌کنیم و چاره دیگری نداریم.
وی ادامه داد: باید اول فرهنگ‌سازی کنیم. من به باشگاه نامه‌ زده ام که یک روز در هفته تعیین شود تا رسانه‌ها بتوانند با بازیکنان مصاحبه و خبر تهیه کنند و بقیه روزهای هفته ورود به تمرینات ممنوع باشد.
جلالی با اشاره به دیدار با استقلال گفت: هر تیمی که به تبریز می‌آید در بهترین شرایط قرار دارد و خود را برای بهترین بازی آماده می‌کند. قهرمانی نیم فصل می تواند یکی از مراحل امیدوار کننده باشد، اما شاید درصد ناچیزی از اهداف ما باشد.

جلالی با بیان این که به تراکتور ایده آل خود نزدیک می شود، به خبرنگاران حاضر گفت:تاکنون 62 درصد توانایی‌های خود را نشان داده‌ایم که در 14 بازی معدل خوبی بوده است. مطمئنا در فصل دوم پیشرفت خواهیم داشت و معدل کلی ما در نیم فصل اول بعد از بازی فردا مشخص خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هواداران فقط تیمشان را تشویق کنند/ در نیم فصل دوم بهتر می شویم

به گزارش نصرنیوز، مجید جلالی در کنفرانس خبری پیش از دیدار تراکتورسازی و استقلال عنوان کرد: قبل از حرف‌های فنی با هواداران صحبتی دارم که مطمئنا فردا ورزشگاه را پر خواهند کرد. حضور پرتعداد آنها موثر خواهد بود اما از آنها می‌خواهم در 90 دقیقه فقط تیم‌شان را تشویق کنند و به ما انرژی مضاعف بدهند.

وی افزود: تماشاگران فردا تنها باید تیم‌شان را تشویق کنند و ما از آنها نمی‌خواهیم که علیه تیم حریف و یا مربی تیم مقابل شعار دهند. آقای قلعه‌نویی زمانی در تراکتورسازی بوده و برای این تیم زحمت کشیده است.

سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز با بیان اینکه بازیکن محروم نداریم گفت: فردا می‌خواهیم قدم بزرگی برداریم. همه بازیکنان برای بازی آماده‌اند اما اسدی، ابراهیمی و ربیع‌خواه مصدوم هستند. بقیه بچه‌ها انگیزه بالایی دارند و به لطف خدا فردا بازی خوبی خواهیم داشت.

جلالی در خصوص اینکه داور دیدار با استقلال تغییر کرده و از این بابت نگرانی ندارد، اظهار داشت: این موضوعی نیست که بخواهیم ذهنمان را به آن معطوف کنیم و می‌خواهیم در بازی با استقلال قدم محکمی برداریم. مطمئنا هر چیزی که بخواهد ما را از مسیرمان منحرف کند آن را از راه برمی‌‌داریم و شاید خیلی مسائل دیگری باشد که برای ما حاشیه‌ بسازد اما باید به فکر رسیدن به هدفمان باشیم. من زیاد به این مسئله فکر نمی‌کنم و دوست دارم به مسئولیت‌های خودم توجه داشته باشم و این مسائل بر عهده کمیته داوران است.

وی با بیان اینکه مصاحبه نکردن بازیکنان خیلی به نفع تیم بوده افزود: همین که بازیکنان در این چند وقت صحبت نکردند به تیم ما کمک زیادی کرد و از همه آنهایی که به ما کمک کردند تا مسائل حاشیه‌ای کمتر شود تشکر می‌کنم. فضای تمرینات ما باز است اما چند روز پیش 3 نفر به تمرین ما آمده بودند که از تمرینات فیلمبرداری می‌کردند. دوربین آنها گرفته شد که البته این کار خوبی نیست اما به هر حال ما برخی روزها را پشت درهای بسته تمرین می‌کنیم و چاره دیگری نداریم. حریفان ما هم این کار را می‌کنند و ما مجبوریم برای بعضی از بازی‌ها این کار را انجام دهیم.

سرمربی تراکتورسازی تاکید کرد: باید در درجه اول فرهنگ‌سازی کنیم. من به باشگاه نامه‌ای زدم که یک روز در هفته تعیین شود تا رسانه‌ها بتوانند با بازیکنان صحبت کنند و بقیه روزهای هفته ورود به تمرین ما ممنوع باشد. تا زمانی که فرهنگ‌سازی نشده باید این روال را پیش ببریم و باید به ما حق بدهید که در کوتاه‌مدت بخواهیم برای آرام‌تر شدن فضا ورود به تمرین را ممنوع کنیم. بازیکنان ما در این چند روز صحبت نکردند اما از قول آنها مصاحبه‌هایی منتشر شده که واقعا برای ما مشکل ایجاد کرد.

جلالی با اشاره به دیدار با استقلال گفت: هر تیمی که به تبریز می‌آید در بهترین شرایطش است و خود را برای بهترین بازی آماده می‌کند. قهرمانی نیم فصل مرحله‌ای امیدوارکننده از راه ماست اما شاید درصد ناچیزی از هدف اصلی ما باشد. تاکنون 62 درصد توانایی‌های خود را نشان داده‌ایم که در 14 بازی معدل خوبی بوده است. مطمئنا در فصل دوم پیشرفت خواهیم داشت و معدل کلی ما در نیم فصل اول بعد از بازی فردا مشخص خواهد شد.

وی با بیان اینکه فردا تهاجمی اما معقولانه بازی خواهیم کرد، خاطرنشان کرد: در بازی فردا ایده خوبی داریم که این ایده را خواهید دید. بعد از بازی با استقلال تمرینات ما تا روز چهارشنبه تعطیل خواهد بود و پس از آن اردویی 6 روزه در امارات خواهیم داشت. بعد از آن هم یک هفته فرصت داریم تا خودمان را برای بازی با پرسپولیس آماده کنیم. اگر زورمان برسد در نیم فصل حداقل 2 بازیکن جذب خواهیم کرد.

وی درباره جذب سعید آقایی گفت: او هنوز جذب تیم نشده و قرار است در نیم‌فصل این اتفاق رخ دهد. او بازیکن بااستعدادی است و ما در پست آقایی بازیکنی نداریم و او می‌تواند به ما کمک کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور امیدوار به پیروزی مقابل استقلال/تبریز آماده جشن قهرمانی نیم فصل

حساس تراکتورسازی و استقلال، از تبریز خبر می رسد هواداران تراکتور که امید زیادی به پیروزی تیم شان در مصاف آبی پوشان تهران دارند، آماده برپایی جشن قهرمانی نیم فصل هستند.
به گزارش رادنیوز، هواداران تراکتورسازی امیدوارند تیم محبوب شان با غلبه بر استقلال عنوان تشریفاتی و در عین حال روحیه بخش قهرمان نیم فصل اول لیگ سیزدهم را به خود اختصاص بدهد.
برابر با اخبار رسیده از تبریز هواداران پرشور تراکتورسازی برنامه های جالبی برای برپایی جشن قهرمانی نیم فصل در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز تدارک دیده اند.
به نظر می رسد فردا (جمعه 17 آبان) گنجایش ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز تکمیل شود.
تراکتورسازی که با 25 امتیاز (البته با احتساب کسر یک امتیاز به حکم کمیته انضباطی) فعلا پایین تر از پرسپولیس و فولاد 27 امتیازی و نفت تهران 26 امتیازی تیم چهارم جدول رده بندی است، در صورت شکست دادن استقلال با 28 امتیاز صدرنشین جدول رده بندی و قهرمان نیم فصل اول لیگ سیزدهم می شود اما استقلال 23 امتیازی (با احتساب کسر یک امتیاز انضباطی) اگر می خواهد قهرمان نیم فصل اول شود، باید فردا حداقل یک امتیاز از تراکتورسازی بگیرد تا در بازی عقب افتاده اش مقابل ملوان، با اختلاف 2 گل به پیروزی برسد و هم امتیاز با پرسپولیس و فولاد، به دلیل تفاضل گل بهتر نسبت یه این دو تیم 27 امتیازی (البته پرسپولیس هم با کسر یک امتیاز انضباطی 27 امتیازی شده) نیم فصل اول را روی پله اول به پایان برساند.
اگرچه قلعه نوعی گفته به قول آقا مورینیو (!) به قهرمان نیم فصل اول جام نمی دهند اما هم او و هم مجید جلالی به شدت دنبال قهرمانی نیم فصل اول هستند و در این میان تراکتورسازان تبریزی باتوجه به امتیاز میزبانی در بازی فردا مقابل استقلال، قهرمان شدن در نیم فصل اول را حق خود می دانند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اتفاق جالب در تبریز/قلعه نوعی و مظفری زاده رو در رو شدند

اتفاق جالب در تبریز/قلعه نوعی و مظفری زاده رو در رو شدند
سرمربی تیم استقلال با داور بازی تیمش مقابل تراکتورسازی دیدار کوتاهی داشت.
به گزارش اوج،صبح روز جمعه امیر قلعه نوعی وسعید مظفری زاده با هم رو در رو شدند و برای لحظاتی کوتاه خوش و بش کردند.
کاروان استقلال و تیم داوری بازی در هتل شهریار تبریز اقامت دارند.
*جلسه فنی بازی استقلال با تراکتورسازی ظهر روز جمعه برگزار شد و قرار است آبی پوشان ساعت 13 هتل را به مقصد ورزشگاه یادگار امام(ره)ترک کنند.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
زود گل خورد :hmm:
اشکال نداره تنور داره روشن میشه مونده تا حسابی گرم بشه :p

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
یه نیمه هنوز مونده.....
انشاءالله می بریمشون. :thumbup:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سمت چپ اونا شده آزادراه :D خدایا نوری رو از ما نگیر خیلی دوسش دارم بازیکن خیلی با استعدادیه :p

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سمت چپ اونا شده آزادراه :D خدایا نوری رو از ما نگیر خیلی دوسش دارم بازیکن خیلی با استعدادیه :p

اینو خوب اومدی... خییییییلی بااستعداد ه ه ه ه ه :D

Sent from my W910 using Tapatalk

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بیانیه باشگاه تراکتورسازی پس از بازی استقلال/هواداران حماسه آفریدند

باشگاه تراکتورسازی تبریز بیانیه ای را درباره بازی روز جمعه مقابل استقلال صادر کرد.
به گزارش اوج و به نقل از سایت رسمی تراکتورسازی،در این بیانیه آمده است:حماسه ای که روز جمعه در یادگار امام تبریز به وقوع پیوست برگ زرین دیگری بر دیباچه هوادارای فوتبال افزود ، هواداران شایسته و فهیم تراکتور بار دیگر خوش درخشیدند و تحسین همه حتی کارشناسان و مسئولین فوتبال را بر انگیختند ، زبان و کلام از ادای سپاس و منویات قلبی قاصر است هرچه از بزرگ منشی و حرفه ای گری هواداران گفته شود نمی تواند ادای دین نماید .
بر اساس این گزارش،صرفنظر از فوتبال زیبا و چشم نواز تراکتورسازی و نتیجه ای که حاصل شد هواداران شایسته تراکتور برنده اصلی مسابقه شدند .
برخی شیطنت های قبل از مسابقه نتوانست آرامش هواداران را بهم بزند و روی اعصاب آنها راه رود چون هوادران بر صراط فهم و شعور و حرفه ای گری مستقیم هستند .
حماسه دیروز تراکتوریها علاوه بر اینکه در داخل کشور بی سابقه بود حتی مایه اعتبار کشور در عرصه های بین المللی نیز گردیده ، چون AFC بازیها را رصد می کند و عیار تیم ها و کشورها را می سنجد .
شعارهای یاحسین و یا ابوالفضل هواداران بزرگترین گردهمایی عزاداران حسینی را نیز رقم زد ، دیروز فقط فوتبال و تراکتور نبود بلکه ورزشگاه رنگ حسینی داشت و همه چیز تحت الشعاع یاحسین و یا ابوالفضل بود . هرچند تراکتور شایسته بود اما نتوانست بر صدر جدول تکیه بزند اما تماشاگرانش بر صدر جداول دیانت و اخلاق و ادب تکیه زدند ، حق اینها بیش از این است .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی: اگر در رختکن ما هم دوربین بود، همه‌ می‌دیدند چه بلایی سر بازیکنان‌مان آمده بود

مجید جلالی، سرمربی تراکتورسازی در گفتگو با «نسیم»: اگر در رختکن ما هم دوربین بود، همه‌ می‌دیدند چه بلایی سر بازیکنان‌مان آمده بود/ دفاعی بازی کردن استقلال،‌ بزرگی تراکتورسازی را نشان می‌دهد/ همه را به این باور رسانده‌ایم که تراکتورسازی، شایسته‌ترین تیم برای قهرمانی در لیگ است

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دقیقی: تراکتور خیلی زود صدر را از پرسپولیس می‌گیرد

دقیقی: تراکتور خیلی زود صدر را از پرسپولیس می‌گیرد

قانون آنلاین-کریم انصاری فر با یک پاس خوب او را در موقعیت گلزنی قرار داد تا گل مساوی تیم شان برابر استقلال را به ثمر برساند و تراکتور را از شکست نجات بدهد.سعید دقیقی مدعی است که می توانست بیشتر از یک بار دروازه استقلال را باز کند اما مهدی رحتی مانع از این اتفاق شد. این مهاجم رحمتی را ناجی آبی پوشان در این دیدار عنوان می کند.
با تساوی برابر استقلال هم که قهرمانی در نیم فصل دوم را از دست دادید؟
تساوی اصلا نتیجه عادلانه ای برای این دیدار نبود و تراکتور مستحق پیروزی بود.استقلال در این بازی خوش شانس بود که بازنده نشد.
خب اگر اینطور است چرا برنده بازی نشدید؟
چون استقلال دروازه بانی مثل رحمتی داشت.این تیم اگر رحمتی را نداشت 4 تا 5 گل از ما دریافت می کرد.اکثر توپ هایمان را رحمتی گرفت.ضمن اینکه گل بد و زود هنگامی هم دریافت کردیم.استقلال پس از به ثمر رساندن گل درصدد حفظ آن برآمد.خصوصا در نیمه دوم کاملا دفاعی بازی کرد و فقط تراکتور بود که حمله می کرد.طوری شده بود که مدافعانمان هم بازیسازی می کردند!
البته جو ورزشگاه هم خیلی کمک کرد تا نبض بازی را در اختیار بگیرید.قبول داری؟
قطعا همینطور بود.واقعا بهترین هوادران را داریم.با تشویق هایشان یک لحظه هم ما را تنها نگذاشتند و حسابی به تیم روحیه دادندوممنون تک تک شان هستم و ای کاش پیروز میدان می شدیم قهرمانی در نمی فصل دوم را به آنها هدیه می دادیم.شاهد بودید که با شدید شدن بارش باران هم آنها ورزشگاه را ترک نکردند.دیدن آن همه تماشاگر،انگیزه مان را دوچندان کرد.
با گلی که به ثمر رساندی توانستی خودت ره به عنوان یکی از موثرترین بازیکنان این بازی حساس معرفی کنی.
می توانستم دو یا سه گله بزنم اما رحمتی این فرصت را از من گرفت.در هر صورت خوشحالم که توانستم زننده تک گل تیمم در این بازی شوم.البته این گل حاصل تلاش همه بازیکنان تیم بود.
البته بیشتر حاصل پاس خوب انصاری فر.اینطور نیست؟
دقیقا همینطور است.پس از بازی بابت آن پاس خوب،از کریم تشکر کردم.امیدورام بتوانم در بازی های آینده برایش جبران و تلافی کنم.کریم یکی از بهترین دوستان من است و خوشحالم که این فصل در کنارش بازی می کنم.
اواخر بازی یک موقعیت مسلم گلزنی را از دست دادی.آیا پس حسرت از دست دادن آن موقعیت را نمی خوری؟
سعی کردم با یک ضربه از راه دور دروزاه را بازکنم اتفاقا موقعیت خیلی خوبی هم بود.اما ضربه ام را کمی بالا زدم.شاید اگرآنرا پایین تر می زدم،رحمتی نمی توانست مهارش کند.پرونده این بازی بسته شد و از این به بعد باید فکر نیم فصل دوم باشیم.
تراکتور در نیم فصل اوی خیلی پر نوسان ظاهر شد.آیا می توان امیدوار بود که در نیم فصل دوم این نوسانات را نداشته باشد؟
نوسان داشتیم چون هر هفته یکی از بازیکنان مان را به خاطر مصدومیت از دست می دادیم.اما دیدی که با این وجود هم یکی از شانس های قهرمانی بودیم واگر استقلال را شکست می دادیم قهرمان می شدیم.برای نیم فصل دوم و با اضافه شدن چند بازیکن،قدرت مان بیشتر می شود و خیلی زود صدر را از پرسپولس پس می گیریم.

بالا