• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کیانی : از استقلال بعید بود دنبال وقت تلف کردن باشد/ با خوششانسی یک امتیاز گرفتند

هافبک دفاعی تیم فوتبال تراکتورسازی مانند اکثر بازیکنان این تیم معتقد است که تراکتورسازان باید استقلال را در بازی روز جمعه شکست میدادند.

مهدی کیانی در ابتدا در خصوص تساوی تراکتورسازی مقابل استقلال گفت: به نظر من یکی از زیباترین و هیجانانگیزترین بازیهای لیگ را شاهد بودیم و تماشاگران از تماشای این مسابقه لذت بردند. به نظرم تراکتورسازی در این بازی خیلی بدشانس بود، ضمن اینکه در بدترین زمان ممکن گل خوردیم و همین موضوع باعث شد تا کارمان سخت شود. اگر در دقایق ابتدایی گل نمیخوردیم کارمان راحتتر بود. کیانی ادامه داد: تراکتورسازی در مصاف با استقلال مستحق کسب 3 امتیاز بود. تحت فشار قرار دادن استقلال که یکی از قویترین تیمهای لیگ برتر است کار سادهای نبود ولی ما در اکثر لحظات بازی روی دروازه این تیم حمله میکردیم.
متاسفانه بدشانس بودیم و فرصتهای ما تبدیل به گل نشد. آنها هم فقط یکی، دو موقعیت داشتند و بیشتر میخواستند ضربه ایستگاهی بزنند. وی در مورد وقت تلف کردن بازیکنان استقلال که باعث اعتراض بعضی از بازیکنان تراکتورسازی شده است، خاطرنشان کرد: استقلال تیم بزرگی است که بازیکنان بزرگ و باتجربهای دارد. به نظر من آنها در بعضی از لحظات بازی بیجهت خودشان را روی زمین میانداختند. از تیمی مانند استقلال بعید بود که دنبال وقت تلف کردن باشد.
همانطور که گفتم ما خیلی خوب بازی کردیم و شرمنده هواداران شدیم که بازی با نتیجه مساوی به پایان رسید. کیانی در خصوص قضاوت سعید مظفریزاده و صحنه مشکوکی که در محوطه جریمه استقلال به وجود آمد نیز گفت: مظفریزاده یکی از داوران خوب ایران است که در مجموع قضاوت خوبی داشت. با این حال باید بگویم که من از صحنه درگیری کریمی و اکبرپور دور بودم و نمیتوانم اظهارنظر قاطعی در این باره داشته باشم. نکته مهم اما این است که تیم ما مستحق کسب 3 امتیاز بود و استقلال با خوششانسی یک امتیاز گرفت.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تو بازی استقلال و تراکتور یه چیزی آزارم میداد اونم خشونت نصرتی بود ممکن بود با یه کار بچگانه تیم رو 10 نفره کنه بعد از مسابقه هم کارش رو با دلایل بچگانه توجیه کرده !

یاشاسین :heart:

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تو بازی استقلال و تراکتور یه چیزی آزارم میداد اونم خشونت نصرتی بود ممکن بود با یه کار بچگانه تیم رو 10 نفره کنه بعد از مسابقه هم کارش رو با دلایل بچگانه توجیه کرده !

یاشاسین :heart:

حقمون مساوی نبود... استحقاق برد با 2.3 گل و داشتیم که بچه ها کم دقتو بد شانس بودن.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
حقمون مساوی نبود... استحقاق برد با 2.3 گل و داشتیم که بچه ها کم دقتو بد شانس بودن.

صد در صد
اونا فقط یه گل زدن کشیدن عقب

پ.ن : گارداش تاپیک نیه خلوتده :confused: منن سنن سورا هککیم یوخده :(

javad19

Registered User
لایک‌ها
619

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی: شعارهای نژادپرستانه را نمی‌شنوند اما تماشاگران ما به جای تقدیر، تنبیه می‌شوند/ کریمی در تمرینات آرام است

مجید جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در مورد عملکرد این تیم در نیم فصل نخست لیگ سیزدهم، همایش علم و فوتبال، احتمال قطعی شدن کسر یک امتیاز از سرخپوشان تبریزی و حاشیه‌های بازی استقلال - تراکتورسازی صحبت کرده است که در ادامه می‌آید:

روزهای پر مخاطره ابتدای فصل
جلالی اظهار داشت: در فصل نقل‌وانتقالات ابتدای دوران پر مخاطره‌ای را پشت سرگذاشتیم و به همین دلیل تیم با آماده‌سازی کامل وارد مسابقات نشد. بعد از چند دیدار ابتدایی هواداران ما از شرایط بازی‌ها راضی نبودند و این موضوع چالش مضاعفی را ایجاد کرد اما ما قدم به قدم جلو آمدیم ضمن آنکه مشکل آسیب دیده‌ها را هم داشتیم اما در نهایت با رسیدن بازیکنان مصدوم و بدنسازی خوب به جایی رسیدیم که در پایان نیم فصل می‌توانستیم قهرمان شویم. تیم شرایط خوبی پیدا کرده و با طرف کردن برخی نقاط ضعف در نیم فصل مشکلات را حل می‌کنیم.

کریمیان را لازم دارم
جلالی در مورد نامه باشگاه سپاهان برای جذب مهدی کریمیان اظهار داشت: ما به این بازیکن نیاز داریم و حتماً او را حفظ خواهیم کرد.

وی در خصوص شرایط جواد کاظمیان و اینکه گفته می‌شود از تراکتورسازی قهر کرده و خواهان جدایی است، خاطر نشان کرد: شاید در نیم‌فصل نخست کمتر به او بازی رسیده و طبیعی است که از این موضوع ناراحت باشد اما کاظمیان قهر نکرده و تصمیم‌گیری در این رابطه را نیز به عهده خود او گذاشته‌ایم. اگر کاظمیان خودش دوست داشته باشد در تراکتورسازی بماند ما به حضور او نیاز داریم.

سرمربی تراکتورسازی یادآور شد: تاکنون تنها جدایی سیدمحسن حسینی از تراکتورسازی قطعی شده و این بازیکن به گسترش فولاد پیوسته است.

چرا هولیه نیامد؟
جلالی درباره همایش علم و فوتبال که در ایران برگزار شد نیز تاکید کرد: این همایش تاثیر فوق‌العاده‌ای بر دیدگاه‌های حال حاضر فوتبال ما خواهد داشت و در آینده آثار خود را نشان می‌دهد. مدت یک سال و نیم زبده‌ترین اساتید در فوتبال ایران روی این همایش کار کردند. اشخاص بزرگی مانند دکتر قره‌خانلو، علیزاده، سجادی و کردی از جمله این افراد بودند.

وی ادامه داد: خوشبختانه همایش با استقبال بسیار خوبی از سوی اهالی فوتبال روبه‌رو شد. در دوره اول آن که 4 سال پیش انجام شد شاهد چنین استقبالی نبودیم اما در این دوره شوق زیادی به وجود آمد و این موضوع نشان می‌دهد که باید به فکر افزایش تعداد این همایش‌ها باشیم.

سرمربی تراکتورسازی درباره دعوت از ژرار هولیه برای حضور در این همایش نیز گفت: در سفری که فروردین ماه امسال به فرانسه داشتم خودم دعوتنامه او را به مسئول روابط بین‌الملل فدراسیون این کشور تحویل دادم و هماهنگی‌های این کار انجام شده بود البته از زمان حضورم در تبریز کمی پیگیری آن برای من دشوار بود و وقفه افتاد. شاید با وجود تماس‌های بعدی آکادمی فوتبال و فدراسیون این موضوع به اندازه کافی پیگیری نشده که هولیه به ایران نیامد.

شعار نژادپرستانه در ورزشگاه‌ها
جلالی درباره کسر امتیاز از تیم تراکتورسازی تبریز اظهار داشت: نباید به این دلیل که چنین اتفاقی برای دیگر تیم‌ها افتاده از تراکتورسازی هم امتیاز کسر شود. کسر امتیاز یک مجازات سنگین است و معتقدیم نباید عده‌ای در اتاق بنشینند و چنین مجازات‌های سنگینی را بدون آنکه بازدیدی از ورزشگاه‌ها داشته باشند، تعیین کنند.

وی ادامه داد: در برخی از ورزشگاه‌های ما شعارهای نژادپرستانه سرداده می‌شود و به قومیت‌ها توهین می‌شود. شعارهای نژادپرستانه شدیدترین واکنش‌ها را از سوی فیفا دارد اما در ایران به این موضوع توجهی نمی‌شود.

سرمربی تراکتورسازی خاطر نشان کرد: اگر نگاه منصفانه داشته باشیم تماشاگران تراکتورسازی نه تنها نباید با کسر امتیاز روبه‌رو شوند بلکه شایسته تشویق و تقدیر هم هستند. با شرایطی که در دیگر ورزشگاه‌ها می‌بینیم، مشخص است که بهترین وضعیت را در میان تمامی ورزشگاه‌ها در یادگار امام (ره) تبریز شاهد هستیم. معتقدم چنین تنبیهی به صلاح نیست.

جلالی ادامه داد: بهتر است که آنهایی که در اتاق‌های دربسته این تصمیمات را می‌گیرند بیرون بیایند و به ورزشگاه‌های کشور سر بزنند تا بهتر تصمیم بگیرند و رای‌شان تنها بر اساس گزارش یک آدم مغرض نباشد.

دوربین‌هایی که علیه تراکتورسازی است
وی خاطر نشان کرد: بازی تراکتورسازی و استقلال را همه دیدند ورزشگاهی که مملو از تماشاگر بود اما بهترین رفتار از سوی هواداران انجام شد. عده‌ای با خود دوربین و تجهیزات فیلمبرداری و عکسبرداری آورده بودند تا علیه تراکتورسازی مستندات جمع‌آوری کنند اما دست خالی از تبریز بازگشتند.

سرمربی تراکتورسازی در مورد اینکه آیا منظورش مسئولان تیم استقلال است گفت: من نمی‌گویم چه کسانی این کار را انجام دادند اما این اتفاقی بود که رخ داد.

جلالی درباره علت عصبانی بودن علی کریمی در جریان بازی و اظهاراتش بعد از مسابقه درباره پرسپولیس نیز گفت: آن چیزی که ما در تمرین شاهد هستیم علی کریمی با آرامش و نظم و انضباط کار خود را انجام می‌دهد و رو به پیشرفت حرکت می‌کند. شاید از اطراف چیزهایی گفته می‌شود که او را تحت تاثیر قرار می‌دهد اما آنچه که از کریمی حاضر در تبریز می‌بینیم یک روند رو به پیشرفت است.

مد جدید
وی در مورد برخی درگیری‌ها در جریان بازی تراکتورسازی - استقلال میان محمد نصرتی و علی کریمی از یک سو و آندرانیک تیموریان و جواد نکونام از سوی دیگر اظهار داشت: این نوع رفتار که به فاصله چند دقیقه بعد از بازی در رختکن از بازیکن عکس بگیرند و آن عکس‌ها را روی سایت‌ها منتشر کنند هم به تازگی مد شده است! در بازی با پرسپولیس زمانی که به رختکن بازگشتیم صورت محمد نصرتی 12 بخیه خورده بود و یا در همین بازی با استقلال پای میلاد فخرالدینی به شدت آسیب دید اما چنین کارهایی انجام ندادیم.

سرمربی تراکتورسازی یادآور شد: اگر در رختکن ما هم دوربین بود شاید 7،6 بازیکن بود که عکس زخم‌های آنها را بگیریم و روی سایت‌ها بگذاریم اما این کار پسندیده‌ای نیست.

جلالی تصریح کرد: بازی استقلال و تراکتورسازی یک بازی درگیرانه بود وقتی تیم حریف 4 هافبک دفاعی در ترکیب دارد و حتی مهاجمان این تیم درگیرانه بازی می‌کنند طبیعی است که شاهد یک بازی فیزیکی باشیم و نباید با یک خطا عکس بازیکن را روی سایت بگذاریم. شاید از این به بعد همه تیم‌ها بخواهند دست به چنین کاری بزنند.

پنالتی روی کریمی را ندیدند
وی افزود: آنچه که در دیدار تراکتورسازی - استقلال دیده نشد خطای آشکار پنالتی روی علی کریمی بود که گرفته نشد به هر صورت در بازی با پرسپولیس یا فولاد خوزستان به دلیل اشتباهات داوری ضربه خوردیم و در این بازی هم این پنالتی برای تیم ما گرفته نشد.

سرمربی تراکتورسازی درباره رقابت این تیم در نیم فصل دوم برای رسیدن به قهرمانی لیگ برتر خاطر نشان کرد: ما روند بازی‌های حریفان خود از جمله پرسپولیس، استقلال و فولاد را بررسی کردیم. یکی از امتیازات این تیم‌ها استفاده از ضربات ایستگاهی است در حالی که در تیم ما از این فرصت استفاده نمی‌شود و ما باید برای آنکه روند پیشرفت خود را ادامه دهیم از چنین فاکتورهایی بهره‌مند شویم.

نگفتم 3 امتیاز را می‌خواهیم
مجید جلالی درباره اینکه خواستار بازگشت 3 امتیاز دیدار تراکتورسازی و پرسپولیس شد، گفت: من خواهان بازگشت 3 امتیاز آن دیدار نبودم بلکه می‌گفتم اگر تخلف داوری محرز است براساس آن تصمیم‌گیری شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دهنوی به تراکتور نزدیک تر شد

تراکتور اولویت قاسم دهنوی در فصل نقل و انتقالات است

به گزارش تبریز بیدار ، این روزها شایعات زیادی در مورد بازگشت دهنوی به تراکتور وجود دارد. مساله ای که با توجه به پیوستن محسن مسلمان به پرسپولیس رفته رفته ، بیشتر می شود.جلالی در گفتگوی خود در برنامه ی موج فوتبال از آمدن این بازیکن، استقبال کرد و چراغ سبز برای حضور این بازیکن در تبریز نشان داده شده است. تراکتور اولویت قاسم دهنوی در فصل نقل و انتقالات است و تنها صدور رضایت نامه برای این انتقال کافیست.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دقیقی:می خواهم در تراکتور بمانم اما باید با جلالی صحبت کنم/استقلال با مدیربرنامه هایم صحبت کرده است

مهاجم تیم تراکتورسازی گفت:در هفته جاری وضعیت من در تراکتورسازی روشن می شود.
سعید دقیقی در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره شایعاتی که پیرامون جدایی او از تراکتورسازی در نیم فصل منتشر شده است عنوان کرد:واقعیت این است من از حضور در تراکتورسازی احساس خوبی دارم.بدون حاشیه کارم را انجام می دهم.فراموش نمی کنم از زمانیکه در شهرداری بودم دوست داشتم به تراکتورسازی ملحق شوم ولی طی روزهای گذشته پیشنهاداتی از چند باشگاه به من رسیده است.نفت تهران،سایپا و مس تیم هایی هستند که در این مدت با مدیر برنامه هایم صحبت هایی داشته اند.
وی درباره اینکه گفته می شود از استقلال هم پیشنهاد دارد گفت:بله،استقلالی ها هم در این باره با مدیر برنامه هایم صحبت کرده اند.البته پاسخی به آنها نداده ام.
مهاجم تراکتورسازی افزود:من بازیکن تراکتورسازی هستم و تحت قرارداد این باشگاه قرار دارم.اولویت من هم برای ادامه فوتبالم تراکتورسازی است و می خواهم بمانم اما حتما باید با جلالی صحبت کنم .در هفته جاری وضعیت من در تراکتورسازی روشن می شود.
دقیقی افزود:خدا را شکر می کنم به رغم مصدومیتی که در نیم فصل گریبانگیر من شد در نهایت عملکرد نسبتا موفقی داشتم.البته انتظارم از خودم خیلی بالاتر از این هاست و سعی می کنم هفته به هفته بهتر شوم.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
امیدوارم دهنوی رو نگیرن ! یک ریال هم ارزش نداره !

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
امیدوارم دهنوی رو نگیرن ! یک ریال هم ارزش نداره !

نه خدایش دهنوی برای تراختور که بد بازی نکرد...

بنظر من دقیقی بره... افشین یا رضا نوروزی رو بگیرن عالی میشه..

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فخرالدینی:من دنی آلوز ایرانم/راه قهرمانی برای تراکتور هموار است

حضور بازیکنانی مثل من کریم انصاری فر،بختیار رحمانی،پیام صادقیان و حاج صفی در جام جهانی با توجه به سن و سالمان با عث حضور ما در باشگاه های بزرگ اروپایی می شود

سایت گل-مدافع راست تراکتور و بازیکن مورد علاقه امیر قلعه نوعی پس از مصدومیتش توانست دوباره خودش را به روزهای اوجش برساند و با انجام بازی های خوب حتی به پوشیدن پیراهن تیم ملی امیدوار شد.میلاد فخرالدینی که انتهای فصل را خیلی خوب تمام کرد در مصاحبه با سایت گل از شرایط خودش و تراکتور می گوید.
مصاحبه سایت گل با مدافع راست تراکتور را بخوانید.
اوضاع و احوال در تعطیلات؟
شرایط خوبی داریم و فقط کمی ذهنمان درگیر بازی با استقلال است چرا که در آن بازی می توانستیم برنده باشیم اما خب قسمت نشد،فعلاً در تعطیلات هستیم و من هم در کرمان به سر می برم البته آقا مجید گفتند حتماً روزی 30 تا 45 دقیقه خودمان انفرادی تمرین کنیم تا از امادگی دور نشویم تا تمرینات گروهی شروع شود و آماده شویم برای بازی با پرسپولیس و خیلی به این بازی خوشبین هستیم.
بازی با پرسپولیس؟
خب این بازی هم مثل بازی با استقلال برای حساس است چرا که ما رقبایی هستیم که برای قهرمانی می جنگیم.این بازی 6 امتیاز دارد مثل بازی با سپاهان و فولاد.
از عملکرد خودت راضی هستی؟
من از هفته هشتم به تیم اضافه شدم و بعد از یک عمل سخت که روی زانوی خودم انجام دادم فکر کنم در مجموع عملکرد خوبی داشته ام البته در این زمینه باید آقا مجید نظر بدهد و بگوید از من راضی است یا خیر.
قهرمانی تراکتور؟
شرایط برای ما هموار است،البته باید از لحاظ مدیریتی بیشتر حمایت شویم تا این مسیر هموارتر شود.
ما تیم خیلی خوبی داریم وا با داشتن بازیکنان بزرگ و حضور مربی خوبی مثل جلالش و از همه مهمتر داشتن تماشاگران بی نظیرمان می توانیم به عنوان قهرمانی دست پیدا کنیم.
تیم ملی؟
قبل از مصدومیتم در غرب آسیا دعوت شدم و بازی های خوبی هم انجام دادم اما نمی دانم چرا بعد از آن دیگر کی روش مرا دعوت نکرد چرا که من امیدوار بودم دعوت شوم اما خب نظر ایشان بود و من هم احترام می گذارم اما در کل فکر می کنم حضور بازیکنانی مثل من کریم انصاری فر،بختیار رحمانی،پیام صادقیان و حاج صفی می تواند خیلی به تیم ملی کمک کند و در جام جهانی هم با توجه به سن و سال ما با عث حضور ما در باشگاه های بزرگ اروپایی شود.

الگوی تو در دفاع راست؟
سعی می کنم از همه چیزی یاد بگیرم اما آلوز در دنیا بی نظیر است در واقع من خودم را دنی آلوز ایران می دانم.
پیشنهاد از استقلال؟
بله تماس هایی بوده اما من بازیکن تراکتور هستم و تا آخر فصل هم قرارداد دارم و همه چیز را به پایان فصل موکول کرده ام.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی زیر بار خرید مهاجم سنگالی نمی‌رود

بانک ورزش - در لیست بازیکنان مورد نیاز مجید جلالی برای نیم فصل دوم آمده که تراکتورسازی نیاز به یک مهاجم سرزن دارد. مدیرعامل تراکتورسازی هم برای برآورده کردن خواسته های مربی تیمش، یک مهاجم سنگالی سرزن را به تمرین آورده و او را به جلالی معرفی کرده است.

به گزارش بانک ورزش، این بازیکن 190 سانتی نتوانسته نظر مثبت جلالی را جلب کند و جلالی به زینی زاده گفته دنبال یک مهاجم دیگر باشند. زینی زاده که گویا این بازیکن را خیلی قبول دارد، اصرار زیادی داشته تا جلالی تن به جذب این بازیکن دهد ولی جلالی زیر بار نرفته تا این بازیکن فعلا بلاتکلیف باشد. طبق شنیده ها این بازیکن وضعیت جسمانی و تکنیک قابل قبولی دارد و مشخص نیست جلالی چه بازیکنی زیر نظر دارد که نخواسته این مهاجم را جذب کند. البته زینی زاده این بازیکن را رد نکرده و به او گفته رضایت جلالی را برای به خدمت گرفتنش جلب خواهد کرد. حالا باید دید اصرارهای مدیرعامل تیم تبریزی نتیجه می دهد و جلالی حاضر می شود زیر بار به خدمت گرفتن این بازیکن برود یا خیر.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
طالبی: به خاطر هواداران و نیاز تراکتورسازی قید استقلال را زدم و ماندنی شدم

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز، تاکید کرد به خاطر هواداران تبریزی و نیاز این تیم از پیوستن به استقلال صرفنظر کرده است.

فرشید طالبی در خصوص شرایط خود در تیم تراکتورسازی، پیشنهادی که از باشگاه استقلال دریافت کرده و مدعیان قهرمانی در لیگ برتر مواردی را عنوان کرده است که مشروح آن در زیر می آید:

چرا در دیدار با استقلال تلاشتان نتیجهای بهتر از تساوی در دیدار خانگی نداشت؟

ما بازی خیلی خوبی را مقابل استقلال به نمایش گذاشتیم و بعد از گلی که روی اتفاق دریافت کردیم در حد یک قهرمان بازی کردیم. ما در این دیدار انسجام تیمیمان را حفظ کرده و 85 دقیقه روی دروازه استقلال حمله کردیم. به نظرم بازیکنان ما با وجود گل زودهنگامی که دریافت کردیم تسلیم نشدند و روی دروازه حریف فشار آوردند و به نوعی تمرکز بالای خود را نشان دادند.

یعنی این مسائل برای شما راضی کننده است؟

تماشاگران دیدند ما همه تلاشمان را کردیم و در بیشتر دقایق بازی بر استقلال احاطه داشتیم. الان هم تنها یک امتیاز با صدر فاصله داریم و این موضوع شرایط را برای ما در نیم فصل دوم بسیار امیدوارکننده میکند.

تراکتورسازی در پایان لیگ قهرمان میشود؟

اگر در نیم فصل دوم هم مانند نیم فصل اول ظاهر شویم شکی ندارم که قهرمان میشویم. تمام هدف من و همبازیهای من در تراکتورسازی نیز به همین موضوع برمیگردد.

چه تیمهایی را در راه کسب عنوان قهرمانی رقیب تراکتورسازی میدانی؟

معادله قهرمانی این فصل با وجود چندین و چند تیم مدعی کمی پیچیده شده است. تیمهایی نظیر استقلال، پرسپولیس، فولاد، نفت، سپاهان و تراکتورسازی همه مدعی قهرمانی هستند اما با این وجود من تراکتورسازی را مدعی اصلی قهرمانی میدانم، چون مربیان و نفرات تراکتورسازی خصوصاً بازیکنان جدید همه برای رسیدن به این هدف به این تیم آمدهاند. همه ما هر طور شده میخواهیم جای خالی قهرمانی لیگ را در ویترین افتخارات این تیم محبوب که واقعاً هواداران عاشقی دارد، پُر کنیم. حیف است که تراکتورسازی با این همه طرفدار قهرمان نشود.

قرار بود در نیم فصل به استقلال بروی. بالاخره در تیم تراکتورسازی میمانی یا از این تیم جدا میشوی؟

در تراکتورسازی ماندم، چون این تیم و هوادارانش را خیلی دوست دارم. من به خاطر لطف هواداران تراکتورسازی و نیاز این تیم بود که قصد رفتن به استقلال را زدم. می خواهم در تراکتورسازی به افتخاراتی دیگر دست پیدا کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سپاهان هنوز از جذب کریمیان نا امید نشده است

سرپرست سپاهان:همین سه بازیکن را می خواهیم/اجازه جدایی را به گردان نمی دهیم
سرپرست تیم سپاهان گفت:ما روی همین سه بازیکنی که رسما اعلام کرده ایم تاکید داریم و به بازیکنان دیگر فکری نکرده ایم.
محمد فرامرزی در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره برنامه های تیم سپاهان در تعطیلات نیم فصل لیگ برتر عنوان کرد:کرانچار دو روز پیش به مرخصی رفت و طبق برنامه جمعه شب به اصفهان برمی گردد.تیم هم از شنبه تمرین را شروع می کند.ضمن اینکه اردویی را مدنظر داریم که احتمال حضورمان در کیش زیاد است.
وی درباره مخالفت دو باشگاه تراکتورسازی و پرسپولیس با جدایی مهدی کریمیان و سید مهدی سید صالحی و بحث حضور رضا نوروزی در پرسپولیس گفت:ما بر اساس درخواست کادر فنی مکاتبه کردیم.طبیعی هم هست که این نفرات بازیکنان شایسته ای هستند و ما تلاش خودمان را انجام می دهیم و سعی می کنیم به توافق برسیم اما طبیعی است که در گام اول حضور این نفرات کار آسانی نباشد.
سرپرست تیم سپاهان افزود:ما به زودی مراحل بعدی مذاکرات را برای جذب این سه بازیکن آغاز می کنیم.با توجه به اینکه فرصت بسیار کم است باید در حداقل زمان ممکن شرایط حضور این بازیکنان را در تیم فراهم کنیم و پس از آن به فکر برنامه های آتی باشیم.در مجموع و در هر حالتی سعی می کنیم دو نفر از این سه نفر را جذب می کنیم.
وی درباره اینکه اگر حضور این بازیکنان در سپاهان محقق نشود چه بازیکنان دیگری در فهرست ورودی تیم قرار می گیرند گفت:بعید می دانم افراد دیگر را جذب کنیم.ما روی همین سه بازیکنی که رسما اعلام کرده ایم تاکید داریم و به بازیکنان دیگر فکری نکرده ایم.
سرپرست سپاهان درباره موضوع جدایی شهاب گردان از سپاهان و پیوستن این بازیکن به تیم ذوب آهن اظهار داشت:در آخرین جلسه تمرینی که داشتیم گردان هرگز صحبتی از جدایی نکرد.او بسیار با انگیزه است و به طور حتم در نیم فصل دوم شایستگی هایش را اثبات خواهد کرد.ما هم برای ادامه لیگ و بازی های آسیاییی به او نیاز داریم.اگر هم بحث پیشنهاداتی از سوی باشگاههای دیگر برای او جدی شود،ما با این مساله به شدت مخالفیم و اجازه جدایی اش را نمی دهیم.
فرامرزی درباره وضعیت جواهیر سوکای،مهاجم آلبانیانی و مصدوم تیم سپاهان گفت:سوکای اخیرا راهی کرواسی شده تا مراحل نهایی درمانش را طی کند.اگر تاییدیه نهایی صورت بگیرد،او از اواسط نیم فصل دوم می تواند سپاهان را همراهی کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دهنوی، افشین، رحمانی و نوروزی در سبد خرید جلالی

به گزارش آناج، به نقل از یک مقام آگاه در تیم تراکتورسازی مسئولان باشگاه تراکتورسازی به طور شفاهی با رضا نوروزی و آرش افشین مذاکره کردند و از طریق باشگاه های سپاهان و نفت تهران خواهان جذب این دو شدند، با این حال هنوز پیوستن این دو به تراکتورسازی قطعی نیست چرا که این دو بازیکن از دیگر تیمها نیز دعوت به همکاری شده اند.

از سوی دیگر اخیراً دهنوی برای بازگشت مجدد به تراکتورسازی تمایل نشان داد گویا مجید جلالی نیز تمایل زیادی به بازگشت او دارد و از آنجا که به دنبال هافبکی توانا می گردد بدش نمی آید او را به خدمت بگیرد با این حال تراکتوری ها دریافت رضایت نامه این بازیکن از پرسپولیس را به خودش محول کرده اند. این در حالی است که آذری ها برای جذب بختیار رحمانی کاپیتان فولاد نیز تمایل نشان دادند ولی از آنجا که این بازیکن رضایت نامه ندارد اقدامی نکردند و منتظر هستند تکلیف او با فولاد مشخص شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محسن دلیر با فجر سپاسی به توافق رسید/آقای گل لیگ دسته یک در حال جدایی از سرخ های آذربایجان

به گزارش آناج، "محسن دلیر" مهاجم مرندی سابق گسترش فولاد و بازیکن فعلی تراکتورسازی بعد از حضور در این تیم به عنوان سرباز برای نیم فصل دوم از این تیم جدا میشود.

دلیر آقای گل فصل گذشته تیم گسترش فولاد، برای سپری کردن خدمت سربازی خود به تراکتورسازی پیوسته بود تا دوران مقدس سربازی را در دیار آذربایجان و تیم شهرش بگذراند ولی بخاطر نیمکت نشینی های پی در پی و با اعلام باشگاه مبنی بر قرار گرفتن این بازیکن در لیست مازاد سرانجام از این تیم جدا شد.

رسول خطیبی در ابتدای فصل، در مصاحبه هایی گفته بود بهترین بازیکن گسترش را به تراکتورسازی دادیم ولی حال بهترین بازیکن فصل قبل گسترش فولادی ها که با هزاران امید و آرزو به تراکتورسازی پیوسته بود و هواداران از انتقال یک مهاجم بومی به تیم تراکتورسازی ابراز خوشحالی می کردند، بخاطر عدم اعتماد کادر فنی و اعلام عدم نیاز باشگاه به این بازیکن بعد از اتمام نیم فصل اول به دنبال یک تیم نظامی جدید بود تا دوران خدمت خود را در تیمی بگذراند که به وی بازی نیز برسد و از شرایط آرمانی فصل قبل دور نشود.

وی هم اکنون با فجر سپاسی در حال مذاکره است و طی نامه ای از باشگاه تراکتورسازی درخواست جدایی و پیوستن به آن تیم را کرده است.

مجید جلالی در نیم فصل اول حتی چند دقیقه هم فرصت بازی به دلیر نداد، شاید با فرصت دادن، دوباره شاهد آقای گلی دلیر می شدیم ولی وی نتوانست مورد اعتماد کادر فنی قرار بگیرد و اکثر بازیهای نیم فصل اول را در نیمکت گذراند و بعضا حتی در لیست هیجده نفره هم قرار نگرفت.

در چند روز اخیر شنیده می شد مدیریت باشگاه، از دلیر خواسته است تا برای خود یک تیم نظامی پیدا کند و در غیر این صورت وی باید به خدمت سربازی رفته یا در بخش های اداری باشگاه یا کارخانه به کار بپردازد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
شان و منزلت و احترام هواداران نباید مورد نامرادیها قرار بگیرد

به گزارش آناج، باشگاه تراکتورسازی نسبت به برخی انتقادهایی که این روزها به این تیم شده مطلبی را روی خروجی سایت خود قرار داده است که قسمتی از این مطلب در زیر آمده است:
«لیگ برتر فوتبال در فصل سیزدهم 240 مسابقه به خود خواهد دید. بازی تراکتورسازی و استقلال صد و نوزدهمین بازی نیم فصل بود، یک مسابقه مثل سایر مسابقات که همیشه انجام می شود، اما موج حمله ای که علیه تراکتور تدارک دیده شده منحصربه فرد است. این مسابقه چه ویژگی داشت که همه بر علیه یک تیم استانی بسیج شده اند.
لشکری از بازیکن، مربی، سرپرست،پیشکسوت، هیئت مدیره، مرد و زن به تراکتور حمله کرده اند تا به جرم گناه نکرده مثله اش کنند. گناه تراکتورسازی معلوم نیست اما نیت لو رفته آقایان کافی است.....
چرا همه شمشیر ها را از رو بسته اند، در این ماه محرم الحرام چرا تیغ های دو دم در فضا برق می زنند، واقعا گناه تراکتورسازی چیست؟ نباختن، حماسه حضور، کسب رکورد بیشترین تماشاگر، اینها همه هستند اما یک گناه بزرگتر را نباید فراموش کرد، نیافتادن هواداران به دام برخی شیطنت ها، احساساتی نشدن و ندادن بهانه برای کسر امتیاز از تراکتورسازی و دست خالی برگشتن دوربین هایی که نتوانستند صحنه های باب میل خودشان را شکار کنند تا علم نمایند.
حال که خواسته ها در خسوف و آرزوها در کسوف رفته به ناچار روی یک برخورد ساده فوتبال داور کارت قرمز از رسانه خاص می گیرد. به قدری روی این موضوع مانور داده شده که فاصله بین زمین و آسمان پرشده است.
اینک به آمار تراکتورسازی توجه کنیم، دو بازیکن به خاطر برخورد خشن بازیکنان حریف رباط صلیبی پاره کرده اند، کاپیتان تیم مصدوم شده و باید مدتی استراحت کند، علی کریمی آسیب دید و دو ماه از تیم دور بود. چشم ایرانپوریان شکافت و ابرویش 6 بخیه خورد. سر نصرتی شکست و 7 بخیه خورد، پای ابراهیمی در گچ است و ...
چرا تراکتورسازی اعتراضی نکرد و جنجال نیافرید و شانتاژ ننمود، چون برخورد و مصدومیت در ذات فوتبال است، شاید هم چشمان تراکتورسازی مثل سایرین زیبا نیست.
وقتی مدیرعامل تراکتور می خواهد از منافع تیم دفاع کند، محکوم می شود، مربی ما محکوم است، بازیکن نیز همچنین اما لشکر خوبان مجاز به حمله و قلع و قمع
دو نکته مهم
آقایان سازمان لیگ و کمیته انضباطی تسلیم فشارهای حساب شده نشوند.
باشگاه تراکتورسازی هواداران خود را بر همه چیز ترجیح می دهد، اگر شعار محرومیت و کسر امتیاز سر می دهند باکی نیست اما شان و منزلت و احترام هواداران نباید مورد نامرادیها قرار بگیرد، شعار ما این است اول هوادار بعد سایر چیزها، هواداران ما در بازی مقابل پرسپولیس نیز همانند این بازی حماسه خواهند آفرید و با حضور پرشمار خود فرهنگ و شعور خود را اثبات خواهند نمود. چراکه آنها شایستگی هایشان را بارها به فوتبال کشور ثابت کرده اند.
پس خواهشا بد نگویید به مهتاب اگر تب دارید ...»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نمیتوانستم در تراکتور یار تمرینی باشم/با هزار امید و آرزو به این تیم آمدم/با فجر دوباره به روزهای او

به گزارش آناج، " محسن دلیر " مهاجم تیم تراکتورسازی در گفتگو با خبرنگار ورزشی آناج در خصوص جدایی از تراکتور گفت: همانطور که همه شاهد بودند فصل قبل توانستم به عنوان آقای گل گسترش فولاد دست یابم و با هزاران امید و آرزو به این تیم آمدم و در مصاحبه های خود گفته بودم که همانند دیگر بازیکنان آرزوی بازی در تراکتورسازی را داشتم ولی متأسفانه چند هفته اول به دلیل مصدومیت از روزهای اوج خود فاصله گرفتم و به همین دلیل نیز نظر آقای جلالی در مورد من تغییر کرد.

وی در ادامه افزود: از باشگاه گفتند که آقای جلالی در خصوص تو نظری ندارد و در صورت ماندن در این تیم به عنوان یار تمرینی خواهی بود. امروز هم آقای آذرنیا سرپرست تیم با من صحبت کردند و گفتند که از تیم فجر سپاسی نامه ای به باشگاه آمده است و من را می خواهند به خدمت بگیرند. آذرنیا پرسید که می خواهی بمانی و مایل به حضور در تیم فجر هستی که علارغم میل باطنی ام که دوست نداشتم تراکتور را ترک کنم قبول کردم به شیراز بروم چون می خواستم دوباره به روزهای آرمانی خود برگردم.

مهاجم تراکتورسازی در خصوص مدت حضور در تیم فجر به خبرنگار ورزشی آناج گفت: به مدت نیم فصل در تیم فجر حضور خواهم داشت و به دلیل تمام نشدن خدمت سربازی برای فصل بعدی دوباره به تراکتورسازی بر می گردم.

دلیر در پاسخ این سوال که فکر می کند میتواند در ترکیب اصلی فجر قرار بگیرد یا در این تیم هم نیمکت نشین خواهد شد، اظهار داشت: می خواهم خودم را در فجر به فوتبال ایران نشان دهم. در تمرینات تمام سعی خودم را خواهم کرد تا بتوانم در ترکیب ثابت تیم قرار بگیرم.

وی ادامه داد: با مربیان در خصوص بازی کردن در تیم و فرصتی برای نشان دادن توانایی هایم در یکی از بازی ها صحبت کرده بودم ولی متأسفانه در بازی با ماشین سازی از سری مسابقات جام حذفی قرار بود که فیکس بازی کنم ولی این مسابقه هم برگزار نشد تا باز هم فرصتی برای اثبات توانایی هایم نیابم.

دلیر در ادامه در مورد صحبت های مدیریت باشگاه درخصوص وی نیز گفت: زینی زاده گفت که کادر فنی به دلیل حساسیت بالای مسابقات نمی توانند ریسک کند و به همین دلیل یک تیم نظامی برای خودت پیدا کن و یا در تیم بمان و فقط در تمرینات حضور داشته باش. این حرف خیلی ناراحتم کرد چرا که من با هزار امید و آرزو به تراکتورسازی آمده بودم ولی حالا به من می گویند یک یار تمرینی باش.

مهاجم سابق سرخ پوشان محبوب آذربایجان، صحبت های خود را با تشکر از هواداران پایان داد و گفت: از تمامی هواداران بی نظیر تراکتورسازی تشکر می کنم، در این مدت خیلی لطف داشتند همیشه در تمرینات به من دلداری می دادند و صحبت ها و تشویق های آنها دلگرمی و انرژی زیادی به من می داد. از تراکتور می روم ولی دعا می کنم که انشالله تراکتور در پایان فصل قهرمان شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آمار کرار را به جلالی دادند...

قانون آنلاین- به مجید جلالی آمار بدی از زمان حضور کرار در تراکتور داده اند و به همین دلیل او هم قید کرار را زده است. مجیدجلالی می گوید :« سرمربی تراکتورسازی درباره مخالفتش با بازگشت کرار جاسم به این تیم گفت: «من در زمان حضور کرار در تراکتورسازی در تبریز نبودم اما مسائلی که به من می گویند ظاهرا موضوعات حاشیه ای زیادی بوده است.بیشتر به این دلیل من مخالفت کردم.به هر حال از نظر فوتبال کرار بازیکن خوبی است.» این اظهار نظر به گوش کرار هم رسیده و او را فوق العاده عصبانی کرده است . کرار به دلیل بی پولی دعوت استقلال را هم رد کرده بود و به‌نظر می رسد او دیگر آن بازار سابق را در فوتبال ایران ندارد.

بالا