• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی: مانع جدایی بازیکنانمان از تیم نمی شویم/اردوی امارات به دلیل مشکلات لغو شد

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: سعی می کنیم تمام بازیکنان را تا پایان فصل حفظ کنیم اما اگر بازیکنی از تیمی پیشنهاد داشته باشد مانع رفتنش نمی شویم.
مجید جلالی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: بازیکن مازاد نداریم و سعی می کنیم تمام بازیکنان را تا پایان فصل حفظ کنیم اما اگر بازیکنی از تیمی پیشنهاد داشت می تواند از تیم ما جدا شود و به تیم موردنظرش بپیوندد و ما مانع وی نخواهیم شد.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی ادامه داد: مذاکره‌ای با جاسم کرار نداشتیم و در مورد وی نیز تصمیم خاصی نخواهیم گرفت.

وی تأکید کرد: قرار بود اردوی تدارکاتی را در امارات برگزار کنیم که با مشکل روبرو شدیم چرا که 4 بازیکنانمان در تیم امید و جوانان حضور دارند و 4 بازیکن هم دچار مصدومیت و آسیب دیدگی هستند، 3 نفر از بازیکنان هم سرباز هستند و ویزا برای آنها صادر نمی شود و به این دلیل تصمیم گرفتیم اردو را در تبریز برگزار کنیم.

جلالی خاطرنشان کرد: به دلیل مشکلاتمان برای اعزام به اردو بازی های تدارکاتی که در امارات پیش بینی شده بود لغو شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پیغام انصاری فر از بانکوک برای تراکتوری ها؛ از تبریز نمی روم

قانون آنلاین- کریم انصاری فری که سال گذشته روزهای سختی را در پرسپولیس پشت سر گذاشت و حتی پیراهن تیم ملی را هم از دست داد، حالا در فصل جاری با حضور در تراکتورسازی احیا شده و بار دیگر به دوران اوجش بازگشته است. همین مساله باعث شده این مهاجم برای نیم فصل دوم از تیم های زیادی پیشنهاد داشته باشد. در روزهای اخیر حرف و حدیث های زیادی در خصوص احتمال بازگشت او به پرسپولیس و یا احتمال حضور او در تیم هایی مثل استقلال و سپاهان مطرح شده تا هواداران تراکتوری سازی کمی نگران شوند. جالب اینکه انصاری فر در همین رابطه، از بانکوک برای هواداران تراکتورسازی پیغام فرستاده و رسما اعلام کرده می خواهد در تبریز بماند. انصاری فر در این خصوص می گوید:« از هواداران تراکتورسازی می خواهم به شایعات توجهی نکنند. قراردادم با تراکتور به گونه ای است که می توانم در نیم فصل از این تیم بروم اما دلیلی برای این کار نمی بینم و تا پایان فصل در خدمت تیم اول تبریز هستم. من تنها در شرایطی از تراکتور جدا می شوم که بخواهم لژیونر شوم.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مهدی کریمیان:اولویت من تراکتور است

در مورد این انتقال احتمالی نمی خواهم دخالتی داشته باشم وهمه چیز را به باشگاه سپرده ام.

سایت گل-هافبک بازیساز تیم تراکتور که جز بازیکنان محبوب این تیم هم به شمار می رود پس از آنکه توسط هوادارن سپاهانی در اصفهان تشویق شد مدیران سپاهان را مصمم کرد که هر طور شده این بازیکن را جذب کنند.

در همین رابطه با مهدی کریمیان صحبت کردیک که او به سایت گل گفت:اصولاً وقتی من به یک باشگاه می روم سعی می کنم آن باشگاه اولویت من باشد اما تا زمانی که از نظر فکری آرامش داشته باشم،در تبریز برای من ناخواسته اتفاقاتی افتاد که روح من را آزرده کرد اگرچه این موضوع به هوادارن خوب و دوست داشتنی تبریز ارتباط پیدا نمی کند چرا که آنها همیشه حامی و باعث دلگرمی من بوده اند.

من از اینکه از سپاهان پیشنهاد دارم و می بینم که هوادارن سپاهانی هنوز من را تشویق می کنند خوشحالم اما من بازیکن تراکتور هستم و در مورد این انتقال احتمالی نمی خواهم دخالتی داشته باشم وهمه چیز را به باشگاه سپرده ام.

در در سپاهان خاطرات خیلی خوب فوتبالی داشته ام و برای این تیم آرزوی موفقیت می کنم به هر حال در چند روز آینده همه چیز مشخص می شود و امیدوارم بهترین اتفاق ممکن برایم بیفتد چرا که من به پوشیدن پیراهن تیم ملی امیدوارم و بازی هایی که انجام داده ام فکر کنم این را ثابت کرده ام.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
انصاری‌فرد: به شایعات توجه نکنید، در تراکتور می‌مانم

کریم انصاری‌فرد مهاجم تیم تراکتورسازی تبریز در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران با اشاره به انتشار اخباری درباره خروجش از تراکتور اظهار داشت: قراردادم به گونه‌ای است که می‌توانم نیم فصل از تراکتور بروم اما دلیلی دلیلی برای این کار نمی‌بینم و تا پایان فصل می‌مانم، پس به شایعات توجه نکنید.

وی ادامه داد: می‌خواهم با تراکتور قهرمان لیگ شوم بعد از آن اگر پیشنهاد خوبی مخصوصا خارجی داشته باشم، لژیونر می‌شوم.

این بازیکن همچنین در مورد بازی تیم ملی کشورمان با تایلند گفت: در دو بازی اخیر تیم ملی حضور داشتم و مربیان از عملکردم راضی بودند. امیدوارم در بازی با تایلند هم به من میدان دهند، فکر می‌کنم اخیرا نظر کی‌روش را به خود بیشتر جلب کردم پس از این فرصت استفاده خواهم کرد.

انصاری‌فرد تصریح کرد: تایلند حریف قدری نیست ولی این بازی، بازی مهمی است و نباید کار را به جاهای باریک بکشانم و باید از این بازی و بازی با لبنان برنده خارج شویم تا صعودمان قطعی شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نوين: طرح خودکفائي مالي تراکتورسازي را من مطرح کردم

اختصاصی /عضو مستعفی هئت مدیره باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: برای رفع مشکلات مالی تراکتورسازی، طرح خودکفائی اقتصادی این تیم را مطرح کرده بودم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
از تبریز تا مادرید؛ تب سبیل به کاسیاس هم سرایت کرد + عکس

درحالی که ستاره‌های تراکتور اخیرا عمس‌هایی با سبیل از خود منتشر کرده‌اند به نظر می‌رسد تب سبیل گذاشتن به اروپا هم سرایت کرده البته با نیتی خیرخواهانه. ایکر کاسیاس در یک حرکت بین‌المللی به " موامبر " ملحق شد . گروه "مردان سیبلیو " که با هدف جمع آوری کمک در مقابل سرطان پروستات ، با سبیل عکس می گیرند

http://www.ghanoononline.ir/File/ImageThumb2?newsid=99372&w=550&type=Horizontal

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
از تبریز تا مادرید؛ تب سبیل به کاسیاس هم سرایت کرد + عکس

درحالی که ستاره‌های تراکتور اخیرا عمس‌هایی با سبیل از خود منتشر کرده‌اند به نظر می‌رسد تب سبیل گذاشتن به اروپا هم سرایت کرده البته با نیتی خیرخواهانه. ایکر کاسیاس در یک حرکت بین‌المللی به " موامبر " ملحق شد . گروه "مردان سیبلیو " که با هدف جمع آوری کمک در مقابل سرطان پروستات ، با سبیل عکس می گیرند

3eregyry.jpg

Sent from my W910 using Tapatalk

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مصدومیت عالیشاه تقصیر خودش بود؛ او به تراکتور می‌رسد

قانون آنلاین- با وجود آنکه گفته می‌شد مصدومیت امید عالیشاه شدید است، خود این بازیکن مدعی شده که مصدومیتش جدی نیست و به اولین بازی دور برگشت لیگ مقابل تراکتورسازی در تبریز می‌رسد. او مصدومیتش را تقصیر خودش می‌داند چون با وجود مصدومیت در بازی با استقلال صنعتی به میدان رفته بود. عالیشاه درباره شرایط‌اش می‌گوید: «مصدومیتم جدی نیست. متاسفانه در جریان بازی با استقلال خوزستان پرسپولیس به من نیاز داشت از این رو با وجود مصدومیت به درخواست خودم به بازی ادامه دادم و متاسفانه مصدومیتم بدتر شد. چند روزی است فیزیوتراپی می کنم فکر کنم حالا که فشار تمرینات وجود ندارد با فیزیوتراپی و آب درمانی بتوانم در بازی با تراکتور سازی برای پرسپولیس به میدان بروم.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اظهارنظر مجید جلالی درباره مربی اسطوره ای فوتبال آرژانتین/منوتی فوتبال را از سیاست جدا کرد

اظهارنظر سرمربی تراکتورسازی در 75 سالگی سزار منوتی/او حساب فوتبال را از سیاست جدا کرد
سرمربی تیم تراکتورسازی گفت:منوتی از اینکه سیاستمداران دیکتاتورشان از آن قهرمانی فرصت طلبی می کردند ناراحت بود.
به گزارش اوج،مجید جلالی درباره خصوصیات کارلوس لوییز منوتی،سرمربی پیشین تیم ملی آرژانتین در 75 سالگی او عنوان کرد:من خاطرات و شناختم از او به جام جهانی 78 که در آرژانیتن برمی گردد.یادم هست آن سال همه آرژانتین بسیج شده بودکه تیم این کشور برای اولین بار با منوتی قهرمان جهان شود.کل فوتبال آرژانتین به منوتی اعتماد کرده بود.
وی ادامه داد:بعدها که در کلاس های مربیگری شرکت کردم دیدم منوتی در تاریخ مربی است که فوتبال به او احترام می گذارد.هم سبک هایی را که در آن جام جهانی ارائه کرد ماندگار است و هم دیدگاهش به فوتبال و مسائل تربیتی آن ماندگار است.
جلالی افزود:با این وجود شاید نکات منفی هم از دید برخی وجود داشت.برای مثال،در بازی مرحله بعد از گروهی جام جهانی 78 که تیم ها بالا آمدند،آرژانتین در گروه بعدی به مصاف پرو رفت که باید 6 گل می زد تا سرگروه شو و دقیقا هم 6 گل هم زد.پس از آن دوره مسابقات بود که فیفا مرحله گروهی دوم را حذف کرد تا در آن مرحله،دیگر تیم ها گروهی بازی نکنند و به صورت حذفی با هم دیدار کنند تا موضوع آوراژ گل شائبه به وجود نیاورد.
وی ادامه داد:ازسوی دیگر در آن سال حکومت نظامی در آرژانتین بود و آن حکومت برای بقای خودش خیلی اقدامات برای بقای خودش انجام داد تا تیم آرژانتین قهرمان شود.آنها می دانستند خیلی از مشکلات اقتصادی و سیاسی می تواند در لوای قهرمانی در جام جهانی نهفته بماند.
سرمربی تراکتورسازی درباره سبک هایی که منوتی به فوتبال آورد گفت:او برای اولین بار با مهاجم مرکزی بازی می کرد که آن زمان ماریو کمپ بس بود و وظایف خاصی به او داده بود.دو سمت او،دو بازیکن دیگر بودند که اگر اشتباه نکنم در سمت راست خورخه والدانو بازی می کرد.آن زمان برخی تیم ها 2_5_3 بازی می کردند و برخی تیم ها هم 2_4_4 بازی می کردند.2_4_4 که یک هافبک دفاعی داشت و سبکی که آرژانیتن بازی می کرد یک سبک کارآمدی نشان داد.
وی درباره اینکه منوتی با دیکتاتور وقت آرژانتین پس از قهرمانی دست نداد عنوان کرد:منوتی آنجا ثابت کرد که هر چه مربیان و بازیکنان آرژانتین تلاش کردند در جهت خوشحالی مردم این کشور بود.ولی او از اینکه سیاستمداران دیکتاتورشان از آن قهرمانی فرصت طلبی می کردند ناراحت بود و ناراحتی اش را هم در آن حرکت نشان داد.او با این حرکت حساب فوتبال را از سیاست جدا کرد.
سرمربی تراکتورسازی درباره سبک های بازی که از جام جهانی 78 به یادگار ماند گفت:آن سال هلند هم سیستمی را به فوتبال آورد که تقریبا یک دهه بعد از آن هم در فوتبال طرح بود.همان سبک بعدها و دو یا سه دهه بعد تکامل پیدا کرد.هلند هم سیستم شلوغ و شناوری را انجام می داد.تقریبا همه بازیکنان در دفاع و حمله حضور داشتند.
وی ادامه داد:برای اولین بار بود که مرز دوندگی بازیکنان هلند در آن زمان از 2/5 کیلومتر بیشتر شده بود.آن زمان این مساله نکته جدیدی بود.تقابل آرژانتین و هلند در فینال خیلی قشنگ شد و فوتبال خیلی بهره برداری کرد.شاید به خاطر شرایط میزبانی بود که آرژانتین برنده شد.علی رغم اینکه هلند از مبارزه پایاپای عقب نکشید.
جلالی افزود:سبک آرژانتین ،بیشتر تکیه بر خصوصیات فردی تکیه داشت و به همین دلیل عمر کمی داشت.هلند چون روی خصوصیات پستی تکیه داشت در ادامه و سالهای بعدتر بیشتر خودش را نشان داد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور بهترین تیم در خارج از خانه/ پرسپولیس در رتبه یازدهم‎

تراکتورسازی در 8 بازی خارج از خانه موفق به کسب 16 امتیاز شده که اگر این عملکرد را در بازی های خانگی هم می توانست تکرار کند اکنون صدرنشین بلامنازع لیگ برتر بود. تراکتورسازی در خارج از خانه 5 برد و یک تساوی و 2 باخت بدست آورد و در مقابل 14 گل زده 7 گل نیز دریافت کرده است. تراکتوری ها در خارج از خانه فقط به پرسپولیس و داماش باخته اند و با فجر نیز مساوی کرده اند، اما سپاهان، ذوب آهن، راه آهن، صبا و استقلال خوزستان را شکست داده اند. پس از تراکتور، تیم های نفت و استقلال تهران با 14 امتیاز از 8 بازی عملکرد خوبی در خارج از خانه داشته اند.
فجرسپاسی نیز با کسب 4 امتیاز به همراه صبای قم و استقلال خوزستان بدترین عملکرد را در بازی های خارج از خانه داشته اند. پرسپولیس صدرنشین فعلی لیگ برتر نیز از 7 بازی خارج از خانه فقط 6 امتیاز کسب کرده و در رده یازدهم جدول بازی های خارج از خانه ایستاده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سخنی کوتاه با کریم انصاری فرد به بهانه ماندنش در تراکتور

قصد دارم تا پایان این فصل در تراکتورسازی بمانم و جداییم از این تیم در نیم فصل منتفی شده است." این خبر چند ساعت قبل از خبرگزاری های کشور به نقل از کریم انصاری فرد که در اردوی تیم ملی در تایلند است نقل شده است با این خبر خیال هواداران پرشور تراکتور سازی از بابت ماندن این بازیکن در تیم خود راحت شد ، اما سوالی را نیز به دنبال داشت و آن این است که اصلا چرا این بازیکن قصد داشت این تیم را ترک کند آنهم در میانه فصل و در حالی که تا پایان فصل با این تیم قرارداد داشت و بغیر از پیوستن به تیمهای خارجی نمی توانست از این تیم جدا شود و به یکی از تیمهای ایرانی بپیوندد و از طرفی هیچ مشکل یا حاشیه ای هم در این تیم نداشت و به گواه خودش تیم تراکتورسازی و هوادارانش وی را احیا کرده است ، مصاحبه چند روز قبل این بازیکن را بخوانید
انصاری فرد : "در پرسپولیس، منتقدان نابودم کردند. هر روز روی ذهن من رژه می‌رفتند. اصلاً نمی‌گذاشتند آرامش فکری داشته باشم. آن اوایل دایم بحث پورشه را مطرح می‌کردند. چند هفته که گذشت می‌گفتند چرا انصاری‌فرد همیشه فیکس بازی نمی‌کند. آن زمان اگر یادتان باشد، ژوزه بعضی وقت‌ها من را نیمکت نشین می‌کرد. بعد از چند هفته این بحث را مطرح کردند که چرا بازیکن میلیاردی، گل نمی‌زند. خلاصه هر هفته یک چیز جدیدی رو می‌کردند. اصلا نمی‌گذاشتند من تمرکز داشته باشم، ولی الان در تراکتورسازی ذهنم آسوده است. درگیر حاشیه‌هایی که در پرسپولیس وجود داشت نیستم و همین باعث شده عملکرد بهتری داشته باشم. الان هم که با 7 گل وضعیت خوبی در جدول گلزنان دارم. امسال ثابت می‌کنم که افت پارسال، دلایل خاص خودش را داشته و کریم انصاری‌فرد همان مهاجمی است که در سایپا می‌درخشید." شرایط برای کریم آنقدر در تبریز خوب بوده که دوباره به تیم ملی نیز دعوت می شود
شایعات جدائی انصاری فرد از تراکتور و پیوستنش ابتدا به استقلال بعد به پرسپولیس از یک ماه پیش کلید می خورد ، در اوائل هواداران تراکتور این شایعات را جدی نمی گرفتند تا اینکه یک هفته قبل مصاحبه ای از کریم در اردوی تیم ملی پخش می شود که می تواند موجب نگرانی هواداران باشد وی در این مصاحبه می گوید : "پس از بازگشت تیم ملی از تایلند درباره ماندم در تراکتورسازی و یا رفتن به تاستقلال صحبت می کنم"
انصاری فرد با این مصاحبه اگر می خواست می توانست به تمامی شایعات در مورد رفتن یا ماندنش از تراکتورسازی که از یک ماه قبل شروع شده است پایان دهد ، ولی این کار را نمی کند ، شاید بتوان دلیل آن را کمی قبل و بعد از بازی تراکتور با استقلال خوزستان دید که گفته بود " واقعيتش از مديرعامل تراكتورسازي، آقاي زيني زاده خيلي دلخورم. بعد از بازي مقابل استقلال خوزستان هم مي خواستم با او حرف بزنم اما نشد. دليل دلخوري و ناراحتي ام را نمي گويم اما اميدوارم اين دلخوري تا نيم فصل برطرف شود."
زینی زاده مدیر عامل تراکتور نیز در مصاحبه با خبرگزاری ها در این رابطه اظهار بی اطلاعی می کند در نهایت نه هواردان و نه اصحاب رسانه از این دلخوری چیزی عایدشان نمی شود ، جز اینکه اگر برطرف نشود شاید در نیم فصل کریم از این تیم برود ، از طرفی دو تیم پرطرفدار پایتخت نیز هر یک به نوبه خود شایعه به خدمت گرفتن کریم را رد می کنند امیر قلعه نوئی قبل از بازی تراکتور سازی و استقلال در کنفرانس خبری پیش از بازی اعلام می کند که هیچ بازیکنی از تراکتور را در نیم فصل مد نظر ندارد ، علی دائی نیز طی مصاحبه ای با گل اعلام می کند هیچ تمایلی به جذب انصاری فرد در نیم فصل ندارد و به این شایعات خاتمه می دهد ، در طرف دیگر مجید جلالی سرمربی تراکتورسازی نیز چند روز قبل اعلام می کند که تراکتورسازی به دنبال جذب چند بازیکن مطرح از قبیل آرش افشین و رضا نوروزی (پست انصاری فرد) هست و در خبر آخر اینکه انصاری فرد اعلام می کند تا پایان فصل در تراکتورسازی خواهد ماند ، هر چند هوادار تیم بزرگ تراکتور که عاشقانه تیم خود را دوست دارند در نهایت خوشحال است که کریم را دوباره در ترکیب تیم خود می بیند ولی این خوشحالی مانع از طرح سوالهایی زیادی در مورد اینکه چرا کریم می خواست تیم خود را ترک کند نخواهد شد ، هر چند در حال حاضر نیز بازار شایعات در این مورد در فضای رسانه ای بسیار داغ است مانند شایعه اضافه دریافتی 400میلیونی کریم برای نیم فصل دوم و .. یقیناً هواداران پرشور و شعور تراکتورسازی منتظر بازگشت کریم از اردوی تیم ملی خواهند ماند تا پاسخی قانع کننده از این فوتبالیست ارزنده و آذری خود بشنوند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بررسی نقاط ضعف ابزاری تراختور در نيم فصل اول

اگرچه تيم هاي مطرح نيز اغلب از يك سيستم ثابت استفاده مي كنند اما با توجه به درگير شدن تراختور در دو جام ديگر در نيم فصل دوم بايد ابزار كافي براي انعطاف وجود داشته باشد خصوصاً آنكه فاصله تيم هاي ليگ قهرمانان با تيم هاي داخلي بيشتر است.ابزار 3 سيستم مدرن و كلاسيك فوتبال تحليل مي شود.

442 سهمی
در نيم فصل نخست تراختور در بازي هايي كه جانب احتياط را رعايت كرد از اين سيستم استفاده كرد.عمده ضعف ابزاري اين سيستم در نيم فصل اول،كناره هاي سهمي مياني و استريكر دوم بود.
خصوصيات يك Second Striker ، سرعت بالا،قدرت مانور و دريبل بالا،پاس دقيق و بازي در كناره هاست.بهترين گزينه تراختور مطابق با پارامتر هاي يك SS تخصصي،بدون شك محمد ابراهيمي ست.ثمره اين تركيب در بازي با ذوب آهن و سپاهان آن هم در خانه حريف كاملا مشهود بود.اما متأسفانه كادر فني اصرار عجيب بر استفاده از سعيد دقيقي در اين پست دارد.سعيد دقيقي يك CF تخصصي ست.عمده ضعف 442 سهمي نبودن يك Attack Midfielder پشت دو مهاجم است.پس در اين شرايط بكارگيري دو Center Forward در خط حمله باعث قطع شدن پل رابط خط مياني و حمله مي شود.

مهدي كريميان،علي كريمي و احمد زاده بازيكنان قابلي هستند اما هيچ كدام از اين بازيكنان قادر نيستند نقش Left Midfielder و Right-Midfielder را بازي كنند.يك بازيكن Side بايد سرعت و استقامت بالايي داشته باشد.همچنين دقت پاس بلند و دريبل جزو پارامترهاي الزامي چنين بازيكناني ست.قابليت Long throw نيز امروزه اگرچه مورد پسند عموم نيست اما بدون شك نه در استفاده مكرر اما در شرايط حساس بسيار پركاربرد است.استقلال تساوي اخير خود را مديون همين پارامتر بود.اما در آرايش دفاع و جمع شدن در حالت ضد حمله حريف بهتر است تغييرات عمده اي در آرايش خطوط اوليه رخ ندهد.بدين جهت اين وظيفه بيشتر بر عهده بازيكنان كناريست.

بدين جهت در برخي از بازي ها با مشكل اساسي ساقط شدن كناره ها روبه رو شديم.از ميان كريمي و كريميان تنها يكي كنار دست مهدي كياني در نقش Central Midfielder ايفاي نقش كرد و بازيكن دوم كه غالباً مهدي كريميان بود به كناره ها متمايل شد كه توانايي هاي اين بازيكن را بشدت كاهش داد و موازي با آن يكي از سايد هاي تراختور را از كار انداخت.شايد علت تمايل مجيد جلالي در استفاده از ابراهيم زاده در تركيب اوليه خصوصيت استقامت بالا و سرعت بالاي اين بازيكن در نقش مديفلدر چپ و راست بود.

اگر از محمد ابراهيمي به عنوان يك استريكر دوم يا وينگ فوروارد تخصصي ياد كنيم ،تنها بازيكني كه مي تواند در نقش مديفلدر راست يا چپ بازي كند همين بازيكن است اما به ياد داشته باشيم كه تخصص او اين پست نيست!

بدين ترتيب اگر مجيد جلالي قصد دارد در نيم فصل دوم نيز از سيستم 442 سهمي يا خطي استفاده كند.بايد محمد ابراهيمي در نقش استريكر دوم به بازي گرفته شود و يا يك استريكر دوم قهار جذب تيم شود.همچنين دو راست و لفت مديفلدر تخصصي مورد نياز تيم است.

442 لوزی

442 لوزي يك حسن بزرگ داشت و آن اينكه علي كريمي درست پشت سر دو مهاجم و در نقش تخصصي خود، Attack Midfielder به بازي گرفته شد.اما اين سيستم آنگونه كه بايد جواب نداد.در خانه بيش از حد تدافعي و در خارج از خانه بيش از حد تهاجمي بود! همچنين فاصله دو رأس قطر اصلي با دو رأس قطر فرعي بيشتر از آني بود كه بتوان مهاجمان را تغذيه كرد.در اين سيستم نيز عمده ضعف تيم Left Midfielder و Right-Midfielder تيم بود.كريميان و احمد زاده در اين پست كارايي كافي نداشتند و اين مسأله آنقدر واضع بود كه نيازي به آزمايش وجود نداشت!اگرچه به علت وجود يك Attack Midfielder درست پشت سر مهاجمان،استفاده از دو Center Forward منطقي به نظر مي رسيد.

با توجه به شرايط سني ِ تنها Attack Midfielder تيم،علي كريمي و احتمال مصدوميت بالا و عدم توانايي بازي 90 دقيقه اي در هر بازي، در استفاده از اين سيستم به يكAttack Midfielder يا همان Offensive Midfielder ديگرنياز است.

442 مثلث

در سيستم 442 مثلث، عملاً نيازي بهSide Midfielder تخصصي نيست.در اين تركيب از 3 Central Midfielder در كنار يك Attack Midfielder استفاده مي شود.يكي از اين 3 Central Midfielder ،در پست تخصصي Defensive Midfielder به بازي گرفته مي شود.دو هافبك مركزي ديگر در كنار دست هافبك دفاعي بازي مي كنند و هافبك تهاجمي درست مقابل آنها و پشت سر مهاجمان به بازي گمارده مي شود.چنانچه رأس مثلث به پايين باشد،تيم در آرايش حمله قرار مي گيرد.در واقع 3 هافبك مركزي در يك راستا و جلوتر از هافبك دفاعي خودي قرار مي گيرند و هنگامي كه رأس مثلث رو به بالا باشد تيم آرايش دفاعي به خود مي گيرد و اين بار 3 هافبك مركزي در يك خط و درست يك خط عقب تر از هافبك تهاجمي قرار مي گيرند.در اين سيستم هافبك ها در ميانه ميدان تجمع مي كنند و بدين ترتيب امكان كار تركيبي از عمق بسيار بالاست. كناره ي 100 متري طول زمين بوسيله دو فول بك با سرعت و استقامت بالا پوشش داده مي شود.با اين توضيحات به نظر مي رسد تنها سيستمي كه در حال حاضر تمام ابزار آن وجود دارد سيستم 442 مثلثي ست.

بررسی نقاط ضعف ابزاری تراختور در نيم فصل اول - 433

مدرن ترين سيستم هجومي با قابليت حفظ توپ در زمين حريف،سيستم 433 مي باشد.در اين سيستم تنها Central Midfielder تيم، يك هافبك مركزي كامل است.تعريف ايتاليايي ها از هافبك مركزي كامل هافبكي ست كه عمل ِ تخريب، دفاع،و بازي سازي را همزمان انجام دهد.نمونه بارز چنين هافبك دفاعي در سطح بين المللي دباستين شواين اشتايگر آلماني ست.اما نه آلماني ها و نه مونيخي ها با وجود چنين بازيكن كاملي هرگز از سيستم ِ با يك هافبك مركزي استفاده نمي كنند چرا كه اين سيستم 11 بازيكن فوق تخصصي مطابق با پارامترهاي آن نياز دارد.حتي دروازه باني كه بازي با توپ آن ضعيف باشد به درد اين سيستم نمي خورد.بر خلاف سيستم 422 مثلث كه تيم فاقد Side Midfielder بود در اين سيستم نيز تراكم و فشار در كناره هاست.پوشش 100 متري طول زمين اين بار توسط 3 بازيكن انجام مي شود پس در اين سيستم فشار مضاعفي روي كناره هاي تيم حريف وارد خواهد شد.اگرچه دو Side Midfielder تيم علاوه بر پوشش كناره هاي زمين ،بخشي از مركز زمين را نيز پوشش مي دهند.دو Side Wing Forward به علاوه دوSide Midfielder تيم در سيستم 433 بايد ستاره باشند،بازيكنان فوق العاده سرعتي با قابليت سانتر دقيق و قدرت مانور و حفظ توپ بالا.در اين شرايط با توجه به حضور Wing Forward ها،نيازي نيست كه Side Midfielder نيز سرعتي و صرفاً بازيكنان Side باشند. آنها بايد تلفيقي از يك سنترال ميدفيلدر و سايد ميدفيلدر باشند.از بين اين 4 بازيكن ،تيم فعلي سه وينگ فوروارد ابراهيمي ، ابراهيم زاده و كاظميان را در اختيار دارد.و از بين دو سايد ميديفلدر،بازيكناني نظير كريميان،احمد زاده و كريمي حضور دارند.به نسبت شرايط فني ابراهيم زاده ، احمد زاده و كاظميان آنچنان پخته و قابل اعتماد نمي توانند عمل كنند.در سيستم 433 هافبك ها بايد چابك و سرعتي باشند كه عملاً علي كريمي را نيز از اين دور خارج مي كند.
بدين ترتيب در سيستم 433 ،تيم حداقل به دو وينگ فوروارد و دو Side Midfielder كه قابليت طراحي از مركز را نيز داشته باشند نياز دارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
شایعه سازان باز دست از سر بازیکنان تراکتور بر نمی دارند

دیروز تعدادی از رسانه های خبری ، خبر مذاکره فرشید طالبی با استقلال مخابره کردند متن خبر را بخوانید:
امیر قلعه نویی برای نیم فصل دوم لیگ برتر به دنبال رفع نقاط ضعف تیمش است و قصد دارد یک مدافع جدید جذب کند . فرشید طالبی که در گذشته نیز مدافع مدنظر قلعه نویی بود، این بار نیز مورد توجه این مربی قرار گرفت و مذاکراتی در این خصوص انجام شد . این مذاکرات در نهایت بدون نتیجه خاتمه یافت و دو طرف به توافق نرسیدند و طالبی در تراکتورسازی خواهد ماند.
امیر قلعه نوئی در مصاحبه مطبوعاتی قبل از بازی با تراکتور سازی صراحتاً اعلام کرد که از تیم تراکتورسازی هیچ بازیکنی را مد نظر ندارد ولی با وجود این شایعاتی از باشگاه استقلال به گوش می رسید که این باشگاه روی چند بازیکن تراکتورسازی برای نیم فصل دوم نظر دارد ، شاخص ترین آنها نیز کسی نبود جز کریم انصاری فرد مهاجم موفق این تیم ، پس از شایعات فراوانی که در این رابطه به گوش می رسید انصاری فرد دو روز قبل در اردوی تیم ملی با اعلام اینکه در نیم فصل از تیم تراکتور نخواهد رفت خیال هواداران تراکتور را راحت کرد بعد از این خبر ظاهراً حالا نوبت به فرشید طالب رسیده ، هر چند که شایعه رفتنش به استقلال توسط رسانه های وابسته به سرخابی ها قبلا هم چندین بار به گوش می رسید حتی بعضی از خبرگذاری های رسمی نیز به نقل از این بازیکن بعد از بازی تراکتور استقلال اعلام کرده بودند این بازیکن از باشگاه استقلال پیشنهاد دارد ولی خود طالبی در مصاحبه ای اعلام کرده بود این مسئله را به باشگاه واگذار کرده ولی خودش تمایل دارد در تراکتور بماند چند روز بعد نیز مجید جلالی طی مصاحبه ای رسما اعلام کرد که به طالبی نیاز دارد و به هیچ وجه این بازیکن را از دست نخواهد داد و به تمامی این مسائل فیصه داد با تمامی این اوصاف به نظر می رسد موج گسترده رسانه های حامی تیم های پایتخت هنوز از انسجام تیمی تراکتور راضی نیست و دنبال به حاشیه بردن این تیم و نگران کردن هواداران این تیم مردمی می باشند ، نکته جالب اینکه حداقل 5 رسانه اطلاع رسانی خبر فوق را اعلام کرده بودند ولی طبق منابع موثق ما شایعه ای بیش نبوده و مسئله طالبی تمام شده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مجید جلالی :جبهه‌ های جدید علیه تراکتور ایجاد شده

مجید جلالی پس از پایان مسابقات نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال در گفتگو با خبرنگار مهر به ارزیابی‌ از کیفیت لیگ با کاهش تعداد تیم‌ها، تجربه چندماه فعالیتش در شهر تبریز و همچنین آخرین وضعیت نقل و انتقالات تراکتورسازی پرداخت:
* در نقل و انتقالات نیم فصل خبرهای خاصی از تراکتورسازی به گوش نمی‌رسد. برنامه شما برای خرید بازیکنان جدید چیست؟
ما این روزها نقل و انتقالات را فعالانه پیگیری می‌کنیم. دو تا سه بازیکن جدید می‌خواهیم تا مشکلات را ترمیم کنیم. صحبت‌های زیادی با بازیکنان مختلف داشتیم ولی در نیم فصل جذب بازیکنان دشوارتر است چون اینجا پای سه طرف در میان است؛ باشگاه مبدا، باشگاه مقصد و خود بازیکن. با این حال ما داریم فعالیت می‌کنیم. شما می‌دانید ما پنج ماه را با 15 بازی پشت سر گذاشتیم و در پنج ماه آینده باید 30 بازی انجام بدهیم چون هم در جام حذفی و هم در لیگ قهرمانان آسیا کارمان شروع می‌شود. ما نیاز داریم که خودمان را تجهیز کنیم و داریم در این زمینه تلاش می‌کنیم.
* بازیکن خاصی را از استقلال و پرسپولیس هم مد نظر دارید؟
فعلا نمی‌خواهم روی این مباحث متمرکز شویم. تلاش ما این است تا دو، سه بازیکن که به کار تراکتورسازی می‌آیند را جذب کنیم و کاری به نام تیمشان نداریم.
* جدایی محسن حسینی از تراکتورسازی به حضورش در لیست مازاد شما ارتباطی داشت؟
ما در تراکتورسازی لیست مازاد نداریم و قصدمان این است تا تمام بازیکنان را حفظ کنیم. بعضی از بازیکنان هستند که کم بازی کردند و دوست دارند تیمشان را تغییر بدهند. ما با این بازیکنان همکاری می‌کنیم.
* گفته می‌شود دوران خدمت سربازی میلاد فخرالدینی تمام شده و احتمال جدایی این بازیکن هم از تراکتورسازی هست.
درباره خدمت سربازی میلاد خبری ندارم ولی این بازیکن قطعا تا پایان فصل در تراکتورسازی باقی می‌ماند و در کنار ما هست.
* با این حساب مهمترین دغدغه شما در نیم فصل دوم چه مسئله‌ای خواهد بود؟
ما باید کاری کنیم تا در مسابقات خانگی موفق‌تر باشیم. رقیبان ما که در صدر جدول هستند، در نیم فصل بیشتر امتیازات خود را از ضربات ایستگاهی به دست آورده‌اند ولی ما امتیاز زیادی از این طریق کسب نکردیم. به صورت استاندارد باید 25 درصد گل‌های یک تیم از ضربات ایستگاهی به ثمر برسد ولی آمار ما در نیم فصل فقط سه درصد بود. ما باید خودمان را در این زمینه بهتر کنیم ولی این را هم می‌دانیم که رفع آن راه تمرینی ندارد و باید ابزار خاصی را فراهم کنیم.
* ابزار خاص یعنی خرید بازیکنان سر زن؟
بله، هم بازیکن سر زن و هم بازیکن کاشته‌زن . البته سر زدن فقط یک فاکتور است و این خلا را می‌توان با مدافعان هم پر کرد. مهمترین فاکتور در به گل رسیدن از طریق ضربات ایستگاهی، این است که ضربه اول خوب ارسال شود و در نقطه هدف فرود بیاید.
* فصل گذشته صحبت از این بود که با کاهش تعداد تیم‌ها، کیفیت مسابقات لیگ برتر بالاتر خواهد رفت. این کیفیت در بازی‌های نیم فصل اول مشهود بود؟
کیفیت بازی‌های لیگ چیزی نیست که به صورت کلی درباره آن صحبت کرد. باید این قضیه را موشکافی کرد و جزئیات تیم‌ها، نحوه به ثمر رسیدن گل‌ها، تعداد پاس‌ها و ... را بررسی کرد.
* یعنی لیگ برتر نسبت به فصل گذشته تغییری نداشته است؟
استنباط من این است که لیگ در دو عامل بهتر شده . یکی بازی فیزیکی و درگیرانه که نسبت به قبل پیشرفت کرده‌ایم. این پیشرفت در سال‌های گذشته به صورت ملایم رخ داده است. عامل دیگر هم استفاده از ضربات ایستگاهی و به گل رسیدن از این طریق است. تمام تیم‌های بالای جدول به جز ما در ضربات ایستگاهی خوب عمل کرده‌اند. در جنبه‌های دیگر چیز به خصوص ندیدم. البته تیم‌هایی مثل سایپا، صبا و نفت تهران را بخصوص در بازی‌های آخرشان بهتر دیدم. این تیم‌ها نسبتا خوب عمل کرده‌اند.
* با این حال یکی از نکات قابل توجه لیگ امسال، کاهش تعداد مربیان اخراجی نسبت به فصل گذشته است. چه اتفاقی افتاده که لیگ امسال با حداقل مربی قربانی به نیمه راه رسید؟
به نظرم دیدگاه مدیران بهتر شده است. این هم به خاطر کار تحقیقاتی است که کانون مربیان شش سال مدام انجام داده. تحقیقات ما نشان داده که عوض کردن مربیان فقط 17 درصد کارامد بوده و در 83 درصد، تغییر کادر فنی حاصلی نداشته است. این کارها می‌تواند دیدگاه مربیان را بهبود بخشیده و صبر آنها را بیشتر کند. به نظرم مدیران به این نتیجه رسیده‌اند که برای خارج کردن تیم از شرایط بد، اخراج مربی بهترین راهکار نیست بلکه آخرین راهکار است.
* مجددا به تراکتورسازی برگردیم. هر چقدر که در سال‌های گذشته به دور از حاشیه کار کرده بودید، امسال در تراکتورسازی حاشیه‌ها و مسائل زیادی گریبان تیمتان را گرفت. به طور کلی تجربه کار کردن در تبریز تا اینجای کار چطور بوده است؟
این مسائل همیشه در کنار تیم‌های بزرگ وجود دارد. چنین تیم‌هایی در صورتی که به آرامش برسند و برای حل مشکلات راهکار داشته باشند قطعا آنرا به خوبی مدیریت خواهند کرد. ما هم از روز اول سعی کردیم صبور باشیم و برای رفع مشکلات مراحلی را پشت سر بگذاریم. این مسائل باعث شد تا قدم به قدم جلو برویم و امیدوارم با همکاری تمام عوامل باشگاه، تیم، هواداران و رسانه‌ها بتوانیم در نیم فصل دوم قدرتمندتر ظاهر شویم.
* چه مسئله‌ای بیشتر از همه شما را در تبریز اذیت کرد؟
مسائل زیادی وجود داشت که الان دلم نمی‌خواهد از آنها اسم ببرم. من تلاش کردم روی کار خودم متمرکز باشم و اجازه ندهم این مسائل در عملکردم تاثیرگذار باشد.
* حکم کمیته استیناف برای کسر امتیاز از تراکتورسازی قطعی است. آیا باز هم نسبت به آن اعتراض می‌کنید؟
صد درصد. ما حتما اقدام می‌کنیم. برایمان سخت است این حکم را قبول کنیم در حالی که شرایط در سایر ورزشگاه‌های ایران حادتر است. شاید استادیوم یادگار امام تبریز از نظر تماشاگر، یکی از بهترین ورزشگاه‌های ایران باشد که به همین دلیل هم باید تماشاگران تشویق شوند نه تنبیه. احساس من این است که جبهه‌های جدیدی علیه تراکتورسازی شکل داده‌اند و ما باید در این جبهه‌ها هم مبارزه کنیم. توقع ما این است که در زمین فوتبال بازی کنیم نه اینکه از طرق دیگر هم وارد شویم. این حکم واقعا برای ما باور کردنی نیست آن هم در حالی که شاهدیم در سایر استادیوم‌های دیگر چه اتفاقات فاجعه باری رخ می‌ددهد.
* خیلی‌ها معتقد بودند علی کریمی این فصل در تراکتورسازی دوام نمی‌آورد و ممکن است با شما به مشکل بخورد.
نمی‌دانم چرا این فصل مرتب درباره کریمی از من سئوال می‌شد. من هرچه را درباره کریمی گفتم شما آنرا در زمین مشاهده کردید. همه دیدند که کریمی چقدر خوب بازی کرد. وقتی این بازیکنان آرامش داشته باشند می‌تواند پیشرفت کنند. بازیکن در هر سطحی که باشد پیشرفت را دوست دارد. هر چند شاید من نتوانستم کریمی را به آرامش صد درصد و کامل برسانم چون یکسری از مسائل از حیطه من خارج بود.
* و سئوال آخر؛ ارزیابی‌تان از بازی تیم ملی ایران با تایلند چیست؟
همانطور که در بازی رفت هم دیدیم، تایلند نمی‌تواند برای تیم ما مشکل ساز باشد. هرچند فوتبال تایلند پیشرفت زیادی داشته است ولی آنها در سال‌های آینده مقابل ما حرفی برای گفتن خواهند داشت نه الان. به نظرم با شکست این تیم به مرحله نهایی جام ملت‌ها صعود می‌کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی: به تجربه کار در تبریز نیاز داشتم / تراکتورسازی شایسته ترین تیم برای قهرمانی است

جلالی: به تجربه کار در تبریز نیاز داشتم / تراکتورسازی شایسته ترین تیم برای قهرمانی است
سرمربی تیم تراکتورسازی گفت: تیم من شایسته ترین تیم برای قهرمانی در لیگ برتر است.
به گزارش اوج، مجید جلالی درباره کار در تبریز اظهار داشت: من به چنین تجربه ای نیاز داشتم و برای اینکه کارم در مربیگری را تکمیل کنم باید در چنین محیطی کار می کردم.
او درباره اینکه تعدادی از هواداران تراکتورسازی در بعضی بازیهای این تیم خواهان بازگشت تونی اولیویرا بودند و از طرف دیگر مدیر باشگاه، خیلی زود به او اولتیماتوم داد، تصریح کرد: این موارد چالش های کار من بود و باید آن را مدیریت می کردم چون می دانستم تیمم در چه مرحله ای قرار دارد و به کجا می رسد.
سرمربی تراکتورسازی ادامه داد: تیم من به لحاظ ارائه بازی و کیفیت فنی، پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته و بازی با استقلال اوج کار تیمی ما بود. به نظرم با این نمایشی که شاگردانم ارائه کرده اند، همه را متقاعد کرده ایم که تراکتورسازی شایسته ترین تیم برای قهرمانی در لیگ برتر است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
احتمال قرار گرفتن پیچ در مچ پای محمد ابراهیمی

مهاجم تراکتورسازی برای درمان به تهران می آید/احتمال عمل جراحی روی پای ابراهیمی
مهاجم تیم تراکتورسازی برای تعیین دقیق وضعیت آسیب دیدگی اش به تهران می آید.
به گزارش اوج،محمد ابراهیمی که پیش از بازی تراکتورسازی مقابل استقلال از ناحیه مچ پای راست دچار مصدومیت شدید شد و طی روزهای گذشته در تبریز تحت درمان قرار داشت روز شنبه به تهران خواهد آمد تا میزان مصدومیتش در کلینیک شایان مهر،به صورت دقیق مورد بررسی قرار بگیرد.
دکتر فریدون مولایی،پزشک تراکتورسازی در این باره به خبرنگار اوج عنوان کرد:قرار است ابراهیمی تحت معاینه دقیق پزشکان قرار بگیرد و در صورت نظر مساعد آنها، تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت.ضمن اینکه احتمال استفاده از پیچ در مچ پای او وجود دارد.
وی افزود:اگر ابراهیمی عمل شود،حدود 2 ماه از میدان به دور خواهد ماند.وضعیت نهایی این بازیکن تا شنبه شب مشخص خواهد شد.
مولایی درباره وضعیت مرتضی اسدی گفت:اسدی در تهران به فیزیوتراپی ادامه می دهد و طی روزهای آینده به تبریز خواهد آمد تا برای بازی با پرسپولیس آماده شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آذربایجان تیملری فرق المز رهلری

سرویس ورزشی آناج : سید محسن حسینی مدافع سابق تیم تراکتورسازی تبریز. متولد 20 بهمن سال 63 در تهران. این بازیکن در مدت حضورشش ساله اش در تیم تراکتورسازی هشت گل به ثمر رسانده است که از دوران پر فروغ این بازیکن می توان به زمان امیر قلعه نوعی اشاره کرد. حسینی در زمان تونی کمتر به خدمت گرفته شد و این بازیکن از نیمکت نشینی ابراز نارضایتی کرد.

امسال نیز بعد از حضور جلالی در تراکتورسازی و خرید فرشید طالبی، باز هم نیمکت نشینی های سید ادامه داشت. حسینی در یکی از بازی های این فصل تراکتورسازی به عنوان یار ذخیره وارد میدان شد که توانست با یک حرکت نمایشی گل تراکتورسازان را به ثمر برساند.

ولی این عملکرد مثبت این بازیکن باز هم نتوانست نظر مجید جلالی را به خود جلب کند و در نهایت حسینی یکی از بازیکنان قدیمی تراکتورسازی از این تیم جدا شد و به تیم گسترش فولاد تبریز پیوست. درادامه گفتگوی خبرنگار سرویس ورزشی آناج با سید محسن حسینی را می خوانید.

سید محسن حسینی

پیوستن به گسترش فولاد

نیم فصل مسابقات شد، با توجه به بازی کمی که به من رسید و از پانزده بازی نیم فصل اول یک بازی 85 دقیقه و چند بازی 5 دقیقه ای بیشتر نداشتم و ناراحت از جایگاه فعلی در تیم بودم، از سرمربی تیم درخواست کردم تا از این تیم جدا شوم که با مخالفت های زیادی هم مواجه شد که در پاسخ این مخالفت ها گفتم فوتبال من در خطر است و نیمکت نشینی طولانی مدت به فوتبالم لطمه خواهد زد.

گزینه های زیادی بودند که پیشنهاد دادند ولی حالا که به گسترش فولاد پیوستم نمی خواهم اسمی از این تیم ها به میان بیاورم. یکی از گزینه های خوبی که هم در تبریز بمانم، خانواده راحت باشند و از سطح بالای کادر فنی برخوردار باشد گسترش فولاد بود.

جدا شدن از تیم سابق که زحمت های زیادی برای این تیم کشیدید، چه حسی دارد ؟

حس خیلی ناراحت کننده ای دارد. بعد از مسعود ابراهیم زاده از قدیمی های تراکتور به حساب می آمدم. برایم فوتبال مهم تر از پول بود و به همین خاطر به گسترش فولاد رفتم تا شاید بتوانم هم به فوتبال خود ادامه دهم و هم به تیم گسترش فولاد دیگر نماینده تبریز کمک کنم. جدایی از تراکتور سخت بود ولی خب با این سختی کنار آمدیم.

علت جدایی شما از تراکتورسازی جریمه 160 میلیونی بود؟

نه تراکتورسازی آنقدر برایم ارزش دارد که به خاطر پول از آن جدا نمی شوم.همانطور که گفتم تنها دلیل جدایی من عدم بازی کردن بود و نمی خواستم به فوتبال و آینده ام لطمه ای وارد شود.

سید محسن حسینی

در مورد تیم گسترش فولاد، تیمی که پدیده نیم فصل اول شد، تیمی که به آن پیوستید، کمی صحبت کنید.

تیم خوب، مستعد، جوان، اکثرا بومی با کادر فنی بومی که رأس کادر فنی آن خطیبی حضور دارد. تنها سرمربی بازیکن فوتبال ما که این عامل باعث پیشرفت گسترش فولاد می شود. چون تمام مشکلات بازیکنان را از نزدیک حس می کند.

رسول خطیبی

افتخار این را داشتم که برای مدتی کوتاه در تیم تراکتورسازی هم تیمی ایشان باشم. بازیکن نام آشنایی هست. از بازیکنای گسترش فولاد شنیده ام که در حرفه مربی گری نیز دست کمی با مربیان لیگ برتری ندارد و آینده بسیار خوبی دارد.

سید محسن حسینی

نیم فصل دوم را برای گسترش فولاد چطور می بینید؟

رتبه کنونی گسترش فولاد دهم است. امیدواریم با لطف خدا اولین سال لیگ برتری این تیم را با یک رده تک رقمی رقم بزنیم تا هواداران راضی و دل شاد باشند. من هم امیدوارم بتوانم در نیم فصل دوم برای گسترش فولاد مفید باشم و بتوانیم با دیگر بازیکنان در خط دفاعی دروازه این تیم را بسته نگاه داریم و مسئولان گسترش را پشیمان نکنم.

به عنوان یکی از قدیمی های تراکتورسازی و بازیکن سابق این تیم، شانس تراکتور برای قهرمانی چقدر است؟

تراکتورسازی تا آخرین بازی نیم فصل می توانست قهرمان نیم فصل شود. شما نگاه کنید این تیم همیشه در کورس قهرمانی حضور داشته و خواهد داشت. اگر مشکلات داوری، اگر از این طرف و آن طرف مشکلی پیش نیاید، اگر امتیازات خانگی را از دست ندهند یکی از گزینه های قهرمانی می تواند باشد.

فکر می کنید مثل سال های قبل بتوانید بهترین مدافع گلزن لیگ برتر باشید؟

نیم فصل را از دست داده ام. ولی تمام تلاشم را خواهم کرد تا بتوانم برای گسترش فولاد مفید باشم.

سید محسن حسینی

چه صحبتی با هواداران دارید؟

صحبت من با مسئولان و هواداران تراکتورسازی است. از همه آنها تشکر می کنم که در این مدت طولانی سید محسن حسینی را تحمل کردند. امیدوارم توانسته باشم نوکر خوبی برای هواداران تراکتورسازی باشم. از تمام مسئولین تیم تراکتورسازی که در این شش سال زحمت داده ایم تشکر می کنم.

درست است از تیم خودم جدا شدم ولی خود را جزو خانواده تراکتورسازی می دانم مگر اینکه دیگران نخواهند. یک خواهشی که دارم امیدوارم مردم آذربایجان همانطور که می گویند " آذربایجان تیملری فرق المز رهلری " از تیم گسترش فولاد نیز حمایت کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
علیرضا نقی زاده به اردوی تیم ملی زیر 23 سال دعوت شد

به گزارش آناج، علیرضا نقی زاده بازیکن تیم گسترش فولاد توسط علیرضا منصوریان به اردوی تیم ملی زیر 23 سال دعوت شد.

تیم گسترش فولاد برای آمادگی هرچه بیشتر در نیم فصل دوم اردوی یک هفته ای در تهران برپا کرده است. گفته می شود در این اردو علیرضا منصوریان سرمربی تیم ملی از خطیبی درخواست کرده است تا نقی زاده به اردوی تیم ملی بپیوندد.

قبل از نقی زاده نیز فردین عابدینی دیگر بازیکن تیم گسترش فولاد که در نیم فصل از تیم استقلال به آبی پوشان تبریزی پیوسته است به این اردو دعوت شده بود.

سعید آقایی، سامان نریمان جهان از دیگر بازیکنان تیم پدیده نیم فصل اول لیگ برتر می باشند که به اردو های تیم ملی دعوت شده اند.

گسترش فولاد برای آمادگی هرچه بیشتر خود یک بازی تدارکاتی روز شنبه با تیم ملی زیر 23 سال انجام خواهد داد.

بالا