• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جبهه‌هاي جديدي عليه تراكتورسازي شكل گرفته‌اند/جلالي: كريمي در آرامش صددرصد باشد، بهتر مي‌شود

مجيد جلالي معتقد است كاهش تعداد تيم‌ها باعث شده ليگ برتر در دو عامل پيشرفت محسوسي داشته باشد. سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي تاكيد كرده تيمش براي نيم‌فصل دوم بايد تجهيز شود. او اشاره‌اي به خلاءهاي تيمش در نيم‌فصل اول داشته و اينكه چطور مي‌تواند تراكتورسازي را موفق كند. جلالي در اين گفت‌وگو به سوالات مختلفي پاسخ داده است.
در نقل‌وانتقالات نيم‌فصل خبرهاي خاصي از تراكتورسازي به گوش نمي‌رسد. برنامه شما براي خريد بازيكنان جديد چيست؟
ما اين روزها نقل‌وانتقالات را فعالانه پيگيري مي‌كنيم. دو، سه بازيكن جديد مي‌خواهيم تا مشكلات را ترميم كنيم. صحبت‌هاي زيادي با بازيكنان مختلف داشتيم ولي در نيم‌فصل جذب بازيكنان دشوارتر است چون اينجا پاي سه طرف در ميان است؛ باشگاه مبدا، باشگاه مقصد و خود بازيكن. با اين حال ما داريم فعاليت مي‌كنيم. شما مي‌دانيد ما پنج ماه را با 15 بازي پشت سر گذاشتيم و در پنج ماه آينده بايد 30 بازي انجام بدهيم چون هم در جام حذفي و هم در ليگ قهرمانان آسيا كارمان شروع مي‌شود. ما نياز داريم كه خودمان را تجهيز كنيم و داريم در اين زمينه تلاش مي‌كنيم.
گفته مي‌شود دوران خدمت سربازي ميلاد فخرالديني تمام شده و احتمال جدايي اين بازيكن هم از تراكتورسازي هست.
درباره خدمت سربازي ميلاد خبري ندارم ولي اين بازيكن قطعا تا پايان فصل در تراكتورسازي باقي مي‌ماند و در كنار ماست.
يكي از نقاط ضعف تراكتور در نيم‌فصل نبود بازيكن سرزن و كاشته‌زن بود!
بله، هم بازيكن سر زن و هم بازيكن كاشته‌زن نياز داريم. البته سر زدن فقط يك فاكتور است و اين خلاء را مي‌توان با مدافعان هم پر كرد. مهمترين فاكتور در به گل رسيدن از طريق ضربات ايستگاهي اين است كه ضربه اول خوب ارسال شود و در نقطه هدف فرود بيايد.
هر چقدر كه در سال‌هاي گذشته به دور از حاشيه كار كرده بوديد، امسال در تراكتورسازي حاشيه‌هاي زيادي گريبان تيم‌تان را گرفت.
اين مسايل هميشه در كنار تيم‌هاي بزرگ وجود دارد. چنين تيم‌هايي در صورتي كه به آرامش برسند و براي حل مشكلات راهكار داشته باشند قطعا آن را به خوبي مديريت خواهند كرد. ما هم از روز اول سعي كرديم صبور باشيم و براي رفع مشكلات مراحلي را پشت سر بگذاريم. اين مسايل باعث شد تا قدم به قدم جلو برويم و اميدوارم با همكاري تمام عوامل باشگاه، تيم، هواداران و رسانه‌ها بتوانيم در نيم‌فصل دوم قدرتمندتر ظاهر شويم.
حكم كميته استيناف براي كسر امتياز از تراكتورسازي قطعي است. آيا باز هم نسبت به آن اعتراض مي‌كنيد؟
صد درصد. ما حتما اقدام مي‌كنيم. براي‌مان سخت است اين حكم را قبول كنيم در حالي كه شرايط در ساير ورزشگاه‌هاي ايران حادتر است. شايد استاديوم يادگار امام تبريز از نظر تماشاگر، يكي از بهترين ورزشگاه‌هاي ايران باشد كه به همين دليل هم بايد تماشاگران تشويق شوند نه تنبيه. احساس من اين است كه جبهه‌هاي جديدي عليه تراكتورسازي شكل داده‌اند و ما بايد در اين جبهه‌ها هم مبارزه كنيم. توقع ما اين است كه در زمين فوتبال بازي كنيم نه اينكه از طرق ديگر هم وارد شويم. اين حكم واقعا براي ما باور كردني نيست، آن هم در حالي كه شاهديم در ساير استاديوم‌هاي ديگر چه اتفاقات فاجعه باري رخ مي‌دهد.
خيلي‌ها معتقد بودند علي كريمي اين فصل در تراكتورسازي دوام نمي‌آورد و ممكن است با شما به مشكل بخورد.
نمي‌دانم چرا اين فصل مرتب درباره كريمي از من سوال مي‌شود. من هرچه را درباره كريمي گفتم شما آن را در زمين مشاهده كرديد. همه ديدند كه كريمي چقدر خوب بازي كرد. وقتي اين بازيكنان آرامش داشته باشند مي‌تواند پيشرفت كنند. بازيكن در هر سطحي كه باشد پيشرفت را دوست دارد. هر چند شايد من نتوانستم كريمي را به آرامش صددرصد و كامل برسانم چون يكسري از مسايل از حيطه من خارج بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جدول ليگ‌ براساس نتايج نيمه‌اول‌ها: تراکتور نایب‌قهرمان نیمه اول

اگر فوتبال فقط 45دقيقه بود حالا سپاهان به جاي پنجم بودن در ليگ‌برتر، صدرنشين آن بود!نصف‌جهاني‌ها در هشت بازي ليگ اين فصل شروع خوبي داشتند و توانستند با پيروزي به رختكن بروند. اگر ليگ سيزدهم فقط يك‌نيمه‌اي بود، سپاهان با 29 امتيازي كه از هشت پيروزي و پنج تساوي خود گرفته بود، بالاتر از تراكتوري مي‌ايستاد كه با هفت پيروزي 45دقيقه‌اي و هفت تساوي نيمه‌اولي خود 28 امتياز گرفت و دوم شد. جالب‌تر اينكه در ليگ يك‌نيمه‌اي، راه‌آهن‌سورينت تيم چهاردهم جدول با كسب چهار پيروزي و هشت تساوي، 20 امتياز گرفته تا با 10پله صعود، چهارم باشد. خلاصه مقايسه جايگاه 16تيم حاضر در ليگ‌برتر با شرايط‌شان در پايان«نيمه‌اول‌ها» خالي از نكات قابل‌توجه نخواهد بود.
تراكتور و سپاهان تهاجمي‌ترين تركيب اوليه!
تيم اول ديار ستارخان در 15«نيمه‌اول» 13گل زده است. اين نشان مي‌دهد كه تهاجمي‌ترين تركيب اوليه ليگ را مجيد جلالي وارد زمين مي‌كند. تراكتورسازان در نيمه‌دوم‌ها هم 9گل زده‌اند! دومين خط حمله پرباروت نيمه‌اول‌هاي ليگ متعلق به سپاهان است. نصف‌جهاني‌ها 10گل در نيمه‌اول بازي‌هاي خود زده‌اند در حالي كه كلا 17مرتبه موفق به گلزني در ليگ سيزدهم شده‌اند. شايد اگر روند رو به جلو و تهاجمي سپاهان در نيمه مربيان هم مثل 45دقيقه‌هاي اول دنبال مي‌شد، حالا سپاهان به‌جاي پنجم بودن در ليگ، واقعا اول بود.
دايي بين نيمه مربي مي‌شود
پرسپوليس صدرنشين ليگ‌برتر اگر فقط در هر ديدار اين فصل خود 45دقيقه فرصت داشت، حالا روي پله هفتم جدول ايستاده بود. تيمي كه در 12«نيمه‌اول» پيروز نبوده، آماري قابل‌تامل در گل‌هاي زده نيمه‌اول خود هم دارد. پرسپوليسي‌ها كه فعلا با 13گل زده خط حمله دوازدهم ليگ‌ را در اختيار دارند، در 15«نيمه‌اول» تنها چهار گل به ثمر رسانده‌اند. جالب اينكه 50درصد اين گل‌ها هم توسط رقبا به ثمر رسيده است. وقتي دو گل‌به‌خودي فرزاد حاتمي و امين متوسل‌زاده از فولاد و داماش را از آمار گل‌هاي 45دقيقه اول پرسپوليس كم كنيد، آن‌وقت خط‌ آتش قرمزها فقط از تيم آخر جدول«مس» باروت بيشتري خواهد داشت! زدن يك گل در هر 338دقيقه يعني ثبت آماري در حد فاجعه براي صدرنشين ليگ‌برتر!
انفجار داماش 5گله در نيمه‌دوم‌ها!
داماش تيمي كه در نيمه مربيان، رتبه اول تيم‌هاي ليگ را به خود اختصاص داد، نيمه‌اول‌هايش برخلاف نيمه‌دوم‌هايش اصلا خوب نبوده است. نماينده شهر باران طي 15ديدار تنها دو مرتبه نيمه اول بازي‌ها را با پيروزي از ميدان خارج شد تا با تفكرات كادر فني و مديرعامل اين تيم، نتايج را در نيمه‌دوم‌ها به سود خود تغيير دهد. تيمي كه در 45دقيقه دوم بازي‌هايش 13گل به ثمر رسانده، در نيمه ابتداي بازي‌ها تنها پنج‌مرتبه موفق به گلزني شده است!
اوضاع مشابه ملوان، گسترش و مس!
به نظر مي‌رسد براي ملوان، گسترش و مس هيچ تفاوتي ميان نيمه‌اول‌هاي‌شان با 45دقيقه دوم ديدارهاي‌شان ندارد! ملوان در جدول عملكرد نيمه‌اول‌ تيم‌ها با كسب 17 امتياز روي پله نهم ايستاده است. ملوانان در مجموع دو نيمه هم با 18 امتياز نهم هستند و اين نشان مي‌دهد تفاوت چنداني ميان عملكرد دو نيمه ملوانان به صورت ميانگين وجود ندارد.
گسترش‌فولاد تيم دهم ليگ كه از 15بازي،17 امتياز گرفته هم شرايطي مشابه با ملوان دارد. شاگردان رسول خطيبي هم در مجموع با كسب 17 امتياز از چهار پيروزي و پنج تساوي در 45دقيقه‌هاي اول، در جدول نيمه‌اول‌ها دهم هستند. اين حالت در مورد مس قعرنشين هم صدق مي‌كند كه چه در مجموع نيمه‌ها شانزدهم است و چه با احتساب نتايج نيمه‌اول‌ها!
دفاع‌هاي بتني در نيمه اول‌ها
پرسپوليسي‌ها اگرچه در 15دقيقه نيمه‌اول ليگ تنها چهار گل به ثمر رسانده‌اند اما از لحاظ دريافت گل هم ركوردي قابل تقدير برجاي گذاشته‌اند. پرسپوليسي‌ها فقط دو گل از سپاهان(پنالتي دقيقه هفت هادي عقيلي) و سايپا(30- روزبه شاه‌علي‌دوست) در نيمه‌اول بازي‌هاي‌شان دريافت كردند تا ركورد جالبي در بسته نگه داشتن دروازه‌شان برجاي بگذارند. دومين خط دفاعي قدرتمند«نيمه‌اول‌ها» متعلق به سايپاست؛ تيمي كه يك‌بار در دقيقه 22 بازي با تراكتور مغلوب ضربه سر محمد نصرتي شد و در دقيقه 1+45 بازي با فولاد هم دروازه‌اش روي ضربه پنالتي لوسيانو پريرا باز شد. همان‌طور كه در دقيقه 14 بازي با راه‌آهن‌سورينت پاشنه دروازه محمدباقر صادقي روي ضربه مجتبي شيري چرخيد! خلاصه هرچه خط دفاعي پرسپوليس و سايپا در«نيمه‌اول‌ها» عملكرد خوبي داشته، استقلال‌صنعتي، داماش، صبا و گستر‌ش‌فولاد عملكردشان قابل دفاع نبوده است!
شاگردان عبدا... ويسي طي 15 نيمه‌اول، 11مرتبه گل خورده‌اند و سه تيم ديگر 9گل تا نشان دهند تا به خودشان بيايند، حداقل به 45دقيقه زمان نياز دارند!

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمیان و کاظمیان ماندنی شدند

به گزارش تبریز بیدار ، خروج کریمیان و کاظمیان از تراکتور، تکذیب شد. جلالی به شدت مخالف جدایی این دو بازیکن است و خروج این دو بازیکن منوط به موافقت باشگاه می باشد و مصاحبه های این دو بازیکن نیز با ایپنا و خبرگزاری مهر، تاییدی بر حضورشان تا پایان فصل است.تا به این جای کارتنها خروج سید محسن حسینی از باشگاه حتمی شده است و از امروز باشگاه ، فعالیت خود را برای جذب بازیکن انجام خواهد داد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قیمت بلیط بازیها 50.000 ریال

قیمت بلیط مسابقات در ابتدای هر سال و قبل از شروع مسابقات توسط فدراسیون فوتبال اعلام می گردد که در این سال حداقل مبلغ بلیط پنج هزارتومان برای هر مسابقه اعلام گردید اما باشگاه تراکتورسازی در تکریم هوادارانش قیمت بلیط را با یک هزارتومان کم تر از مبلغ اعلام شده و به قیمت 4 هزارتومان می فروخت . از آنجاییکه طبق ضوابط درصدی از فروش هر بلیط به نهادهای برگزار کننده تعلق می گیرد و قیمت بلیط بر مبنای پنج هزارتومان اعلام شده فدراسیون محاسبه شده و باشگاه ها مجبور و ملزوم به پرداخت آنها می باشند ، لذا باشگاه تراکتورسازی با کسری مضاعف و قابل ملاحظه ای مواجه می گردد ، بدینوسیله به اطلاع هواداران محترم می رساند که برابر ضوابط اعلامی قیمت فروش بلیط مسابقات منبعد پنج هزارتومان بوده و از بازی تراکتورسازی با پرسپولیس در روز جمعه مورخه 92/9/8 اعمال خواهد شد .

پیشاپیش از همکاری و همیاری هواداران فهیم تراکتور کمال سپاس و تشکر را داریم و چشم به راه حضور پرشور شما در مسابقات مهم نیم فصل دوم در یادگار امام (ره) هستیم .

تراکتوریها هرگز تیم خود را تنها نخواهند گذاشت .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرتی به سفید رانم ضربه زد

اکبرپور:من تصادف نکرده بودم/تمرین در هوای آلوده تهران کنار 50 ضرر قبلی/خط حمله عملکرد خوبی داشت
هافبک تیم استقلال گفت:ما در آغاز فصل هم با بازیکنان جدید شروع کردیم ولی پس از 5 هفته قدیمی ها به ترکیب بازگشتند.
به گزارش خبرنگار اوج،سیاوش اکبرپور درباره شرایط خود پس از مصدومیت عنوان کرد:من از امروز پس از طی دوران آسیب دیدگی تمرینم را آغاز کردم.امیدوارم از آنجاییکه نتوانستیم در پیش فصل خوب بدنسازی کنیم در نیم فصل جبران این مساله را انجام بدهیم.
وی درباره مصدومیت بازیکنان استقلال گفت:من فکر می کنم بیشتر این مصدومیت ها به جز خودم بازیکنان ملی بودند.الان هم دوست داشتیم ملی پوشان کنار ما باشند که حالا خوشبختانه یا متاسفانه در تیم ملی هستند و خدا را شکر هم تیم ملی در بازی روز جمعه با تایلند به برتری رسید.
هافبک استقلال درباره اینکه این تیم در آلودگی هوای تهران روزی دو جلسه تمرین می کند و اینکه این مساله ضرر دارد یا نه گفت:ضرر که دارد.ما همه جوره ضرر می بینیم این هم روی 50 ضرر قبلی.چاره ای نداریم و باید بدنسازی کنیم.
وی درباره اینکه بیشتر بازیکنانی که در نیم فصل به استقلال پیوسته اند مهاجم هستند گفت:ما در همه پست ها شرایط خوبی داریم.این خریدها هم نظر قلعه نوعی بوده است که تیم را تقویت کند.ما در آغاز فصل هم با بازیکنان جدید شروع کردیم ولی پس از 5 هفته قدیمی ها به ترکیب بازگشتند.امیدوارم بازیکنان جدید به تیم کمک کنند.در مجموع به نظرم خط حمله خوب بوده است.
اکبرپور درباره شایعه تصادف خود پس از تمرین هفته گذشته استقلال اظهار داشت:این شایعه ای بود که برخی دوستان راه انداختند و برای من هم از روی سایت خواندند.من تصادف نکرده بودم.
وی درباره آسیب دیدگی اش در بازی با تراکتورسازی گفت:در مسابقه با تراکتورسازی،محمد نصرتی ضربه ای به سفید رانم زد که مصدوم شدم.در حال حاضر خوب هستم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ناگفته های سید محسن حسینی از دلایل جدایی از تراکتور

سرویس ورزشی آناج: سید محسن حسینی مدافع سابق تیم تراکتورسازی تبریز. متولد 20 بهمن سال 63 در تهران. این بازیکن در مدت حضورشش ساله اش در تیم تراکتورسازی هشت گل به ثمر رسانده است که از دوران پر فروغ این بازیکن می توان به زمان امیر قلعه نوعی اشاره کرد. حسینی در زمان تونی کمتر به خدمت گرفته شد و این بازیکن از نیمکت نشینی ابراز نارضایتی کرد.

امسال نیز بعد از حضور جلالی در تراکتورسازی و خرید فرشید طالبی، باز هم نیمکت نشینی های سید ادامه داشت. حسینی در یکی از بازی های این فصل تراکتورسازی به عنوان یار ذخیره وارد میدان شد که توانست با یک حرکت نمایشی گل تراکتورسازان را به ثمر برساند.

ولی این عملکرد مثبت این بازیکن باز هم نتوانست نظر مجید جلالی را به خود جلب کند و در نهایت حسینی یکی از بازیکنان قدیمی تراکتورسازی از این تیم جدا شد و به تیم گسترش فولاد تبریز پیوست. در ادامه گفتگوی خبرنگار سرویس ورزشی آناج با سید محسن حسینی را می خوانید.

سید محسن حسینی

پیوستن به گسترش فولاد

نیم فصل مسابقات شد، با توجه به بازی کمی که به من رسید و از پانزده بازی نیم فصل اول یک بازی 85 دقیقه و چند بازی 5 دقیقه ای بیشتر نداشتم و ناراحت از جایگاه فعلی در تیم بودم، از سرمربی تیم درخواست کردم تا از این تیم جدا شوم که با مخالفت های زیادی هم مواجه شد که در پاسخ این مخالفت ها گفتم فوتبال من در خطر است و نیمکت نشینی طولانی مدت به فوتبالم لطمه خواهد زد.

گزینه های زیادی بودند که پیشنهاد دادند ولی حالا که به گسترش فولاد پیوستم نمی خواهم اسمی از این تیم ها به میان بیاورم. یکی از گزینه های خوبی که هم در تبریز بمانم، خانواده راحت باشند و از سطح بالای کادر فنی برخوردار باشد گسترش فولاد بود.

جدا شدن از تیم سابق که زحمت های زیادی برای این تیم کشیدید، چه حسی دارد ؟

حس خیلی ناراحت کننده ای دارد. بعد از مسعود ابراهیم زاده از قدیمی های تراکتور به حساب می آمدم. برایم فوتبال مهم تر از پول بود و به همین خاطر به گسترش فولاد رفتم تا شاید بتوانم هم به فوتبال خود ادامه دهم و هم به تیم گسترش فولاد دیگر نماینده تبریز کمک کنم. جدایی از تراکتور سخت بود ولی خب با این سختی کنار آمدیم.

علت جدایی شما از تراکتورسازی جریمه 160 میلیونی بود؟

نه تراکتورسازی آنقدر برایم ارزش دارد که به خاطر پول از آن جدا نمی شوم.همانطور که گفتم تنها دلیل جدایی من عدم بازی کردن بود و نمی خواستم به فوتبال و آینده ام لطمه ای وارد شود.

سید محسن حسینی

در مورد تیم گسترش فولاد، تیمی که پدیده نیم فصل اول شد، تیمی که به آن پیوستید، کمی صحبت کنید.

تیم خوب، مستعد، جوان، اکثرا بومی با کادر فنی بومی که رأس کادر فنی آن خطیبی حضور دارد. تنها سرمربی بازیکن فوتبال ما که این عامل باعث پیشرفت گسترش فولاد می شود. چون تمام مشکلات بازیکنان را از نزدیک حس می کند.

رسول خطیبی...

افتخار این را داشتم که برای مدتی کوتاه در تیم تراکتورسازی هم تیمی ایشان باشم. بازیکن نام آشنایی هست. از بازیکنای گسترش فولاد شنیده ام که در حرفه مربی گری نیز دست کمی با مربیان لیگ برتری ندارد و آینده بسیار خوبی دارد.

نیم فصل دوم را برای گسترش فولاد چطور می بینید؟

رتبه کنونی گسترش فولاد دهم است. امیدواریم با لطف خدا اولین سال لیگ برتری این تیم را با یک رده تک رقمی رقم بزنیم تا هواداران راضی و دل شاد باشند. من هم امیدوارم بتوانم در نیم فصل دوم برای گسترش فولاد مفید باشم و بتوانیم با دیگر بازیکنان در خط دفاعی دروازه این تیم را بسته نگاه داریم و مسئولان گسترش را پشیمان نکنم.

به عنوان یکی از قدیمی های تراکتورسازی و بازیکن سابق این تیم، شانس تراکتور برای قهرمانی چقدر است؟

تراکتورسازی تا آخرین بازی نیم فصل می توانست قهرمان نیم فصل شود. شما نگاه کنید این تیم همیشه در کورس قهرمانی حضور داشته و خواهد داشت. اگر مشکلات داوری، اگر از این طرف و آن طرف مشکلی پیش نیاید، اگر امتیازات خانگی را از دست ندهند یکی از گزینه های قهرمانی می تواند باشد.

فکر می کنید مثل سال های قبل بتوانید بهترین مدافع گلزن لیگ برتر باشید؟

نیم فصل را از دست داده ام. ولی تمام تلاشم را خواهم کرد تا بتوانم برای گسترش فولاد مفید باشم.

سید محسن حسینی

چه صحبتی با هواداران دارید؟

صحبت من با مسئولان و هواداران تراکتورسازی است. از همه آنها تشکر می کنم که در این مدت طولانی سید محسن حسینی را تحمل کردند. امیدوارم توانسته باشم نوکر خوبی برای هواداران تراکتورسازی باشم. از تمام مسئولین تیم تراکتورسازی که در این شش سال زحمت داده ایم تشکر می کنم.

درست است از تیم خودم جدا شدم ولی خود را جزو خانواده تراکتورسازی می دانم مگر اینکه دیگران نخواهند. یک خواهشی که دارم امیدوارم مردم آذربایجان همانطور که می گویند " آذربایجان تیملری فرق المز رهلری " از تیم گسترش فولاد نیز حمایت کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرتی: هواداران تراکتورسازی ما را امیدوار کردند/تراکتور شایستگی قهرمانی دارد

به گزارش آناج، محمد نصرتی در خصوص عملکرد تراکتورسازی در نیم فصل اول لیگ برتر اظهار داشت: عملکرد تیم ما خوب بود ولی عالی نبود. جا داشت که تراکتورسازی بهتر نتیجه بگیرد ولی در بعضی از مسابقات خصوصاً در بازی‌های خانگی خیلی مفت امتیاز از دست دادیم و این موضوع باعث شد تا قهرمانی نیم فصل را از دست بدهیم. اگر در چند بازی لغزش نداشتیم الان جایگاه تراکتورسازی در جدول بهتر بود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در آخرین بازی مقابل استقلال، هواداران تراکتورسازی خیلی ما را امیدوار کردند. آنها نشان دادند که چگونه از تیم حمایت می‌کنند و مطمئناً با حمایت هواداران در نیم فصل دوم می‌توانیم قهرمان شویم، فقط باید حواس‌مان جمع باشد که به سادگی امتیاز از دست ندهیم و برای قهرمانی باید نسبت به نیم فصل اول بیشتر امتیاز بگیریم.
نصرتی در خصوص حرف‌های مجید جلالی که تراکتورسازی را شایسته‌ترین تیم برای کسب عنوان قهرمانی قلمداد کرده است، گفت: تیم ما شایستگی قهرمانی دارد ولی الان تمامی فاکتورها را به نحو احسن در اختیار نداریم. تیم ما باید از لحاظ امکانات، بازیکن، تماشاگر، زمین تمرین و خیلی چیزهای دیگر مجهز باشد. به عنوان مثال الان زمین تمرین ما دیگر مناسب نیست و قرار است به زمین جدیدی برویم، هر چند که مسئولان باشگاه هم برای حل مشکلات مالی و مسائل دیگر تلاش می‌کنند.
وی در خصوص جذب بازیکن جدید در نیم فصل دوم افزود: در این مورد کادرفنی تصمیم‌گیرنده است ولی با توجه به اینکه چند مهره خود را از دست دادیم در نیم فصل دوم نیاز به جذب 2 یا 3 بازیکن در خط هافبک داریم. مطمئناً در این خصوص کادرفنی تفکرات خاص خودشان را دارد و نسبت به جذب بازیکنان اقدام خواهد شد. در ضمن باید بگویم که در نیم فصل اول روی ضربات ایستگاهی افتضاح بودیم و نتوانستیم گل بزنیم. امیدوارم در نیم فصل دوم از این طریق هم به گل برسیم.
نصرتی در گفتگو با تسنیم، در خصوص انتخاب جواد نکونام همبازی سابقش به عنوان یکی از کاندیدای بهترین بازیکن سال آسیا تاکید کرد:‌ جواد در این سال‌ها نقش مهمی در تیم ملی داشته و به نظر من باید به عنوان بهترین بازیکن سال آسیا انتخاب شود. او شایستگی کسب این عنوان را دارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بایرامی: آقای گل شدن‌ را دوست دارم/ در نیم‌فصل دوم می‌خواهم هر دو بازی، ۲ گل بزنم

به گزارش آناج، مهرداد بایرامی در خصوص اردوی تیم فوتبال گستر‌ش‌ فولاد در تهران گفت: هدف ما جبران نتایج نیم فصل اول است و در حال حاضر شرایط تیم خیلی خوب است و فکر می‌کنم نسبت به نیم فصل اول خیلی بهتر هستیم. ما در نیم فصل اول هم در سه هفته آخر بد نتیجه گرفتیم و فکر می‌کنم اگر از سه بازی که باختیم 4 امتیاز می‌گرفتیم می‌توانستیم تا رده هشتم جدول بالا بیاییم.
وی ادامه داد: هدف ما در حال حاضر این است که جزو 8 تیم اول لیگ برتر باشیم. دیروز هم بچه‌ها در جلسه‌ای با هم هم قسم شدند تا در نیم فصل دوم با تمام توان در بازی‌ها حاضر شویم و نتایج بهتری بگیریم.
مهاجم 5 گله تیم فوتبال گسترش فولاد در خصوص حضورش در کورس آقای گلی هم گفت: 5 گل تا اینجا زده‌ام اما موقعیت‌های کمتری در هفته‌های آخر نصیبم شد و یا اگر موقعیتی هم به وجود می‌آمد بچه‌ها می‌زدند. در هفته‌های اول بهتر بودم و بهتر گل می‌زدم اما تصمیم دارم در نیم فصل دوم در هر دو بازی یک گل بزنم. چرا که گلزنی را خیلی دوست دارم.
بایرامی ادامه داد: البته در نیم فصل اول در خیلی از بازی ها در گوش چپ یا راست بازی می‌کردم و اگر فوروارد باشم فکر می‌کنم بهتر گل می‌زنم. خودم بازی در فوروارد را خیلی دوست دارم.
مهاجم گسترش فولاد درباره آقای گل شدنش در لیگ برتر گفت: سال اولی است که من به لیگ برتر آمدم و اول از همه دوست دارم در چشم باشم و دیده شوم و بعد اگر شد به آقای گلی فکر می‌کنم البته با صدرنشینان گلزنی در لیگ برتر فقط دو گل فاصله دارم و دو گل موضوعی نیست که نتوانم جبرانش کنم. البته این را هم باید بگویم که به جز من،‌ کریم انصاری‌فرد و سجاد شهباززاده بقیه آقای گل‌ها پنالتی زده‌اند و این در حالی است که ما سه نفر اصلا پنالتی برای تیم‌هایمان نزده‌ایم.
بایرامی در پایان گفت: رسول علیزاده پنالتی‌زن اول و من پنالتی‌زن دوم گسترش فولاد هستم البته جالب است که در نیم فصل اول برای ما هیچ پنالتی گرفته نشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گزارشی مفصل از بهترین خط حمله نیم فصل اول : تراکتورسازی

تیم تراکتورسازی تبریز با 22 گل زده به صورت مشترک با تیم فولاد خوزستان بهترین عملکرد در خط حمله را از خود به جا گذاشت.
تراکتورسازی تبریز در مقابل تیم‌های ذوب‌آهن اصفهان و استقلال خوزستان با زدن چهار گل بهترین آمار در یک بازی را به خود اختصاص داد.
تراکتورسازی در برابر صبای قم نیز سه گل به ثمر رساند تا بهترین پیروزی‌های این تیم خارج از خانه باشد.
تراکتورسازی برابر ملوان بندرانزلی، فولاد خوزستان و راه‌آهن دو بار دروازه حریفان خود را گشود.
شاگردان جلالی در مصاف با تیم‌های سپاهان اصفهان، گسترش فولاد تبریز، نفت تهران، سایپا کرج و استقلال تهران تنها یک بار موفق به گل زنی شدند.
سه تیم پرسپولیس تهران، فجر سپاسی شیراز و مس کرمان در نیم فصل اول از تراکتورسازی گلی دریافت نکردند.
تیم تراکتورسازی در نیم فصل اول فقط هشت بار در تبریز موفق به گلزنی شد، اما آمار بازی‌های خارج از خانه این تیم بسیار بهتر بوده و رقم 14 است.
لیست کامل گلزنان تیم تراکتورسازی در این فصل به شرح زیر است:
7 گل: کریم انصاری فرد
4 گل:سعید دقیقی
3 گل: علی کریمی
2 گل: فرشاد احمدزاده
یک گل: محمد نصرتی، محمد ابراهیمی، محسن ربیع خواه، مهدی کریمیان و حبیب گردانی
یک گل تراکتورسازی نیز توسط مدافعان حریف در بازی با گسترش فولاد به ثمر رسیده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حلالی:مدتی بین دسته 1و 2 سرگردان بودیم/هزینه آنچنانی برای مس نکرده ایم/درنیم فصل بازیکن جدید میگیریم

سرویس ورزشی آناج: "اسماعیل حلالی" سرمربی تیم مس سونگون در مورد آخرین وضعیت این تیم قبل از بازی هفته ششم لیگ دسته دو گفتگویی با خبرنگار ورزشی آناج داشته که در ادامه میخوانیم:

در بازی هفته پنجم مقابل شهرداری اردبیل شکست خوردید نظرتان را بفرمایید؟

در روزی که میتوانستیم برنده بازی باشیم بازی را واگذار کردیم و نتوانستیم سه امتیاز را کسب کنیم، بهترین بازی بازیکنانم را در این مسابقه مشاهده کردم ولی در یک موقعیت نصف و نیمه گل را از فاصله 40 متری خوردیم و بعد از گل تیم ده نفره شد ولی باز هم بازیکنان باغیرت بازی کردند و چند موقعیت عالی روی دروازه شهرداری اردبیل ایجاد کردیم ولی نتوانستیم به گل برسیم و این بازی را واگذار کردیم.دلیل باخت این بازی شرایط روحی پایین بازیکنان داخل زمین بود،چون در شروع لیگ به مسابقات لیگ یک فکر کرده بودیم ولی چون به دسته دوم آمدیم تیم دچار افت روحی شده است و این مسئله برای ما مشکلاتی را ایجاد کرده است.

اسماعیل حلالی

این بازی دومین شکست شما در اردبیل بود به نظرتان در مقابل اردبیلی ها طلسم شده اید؟

من بهانه گیری نمیکنم ولی در این دو بازی که در شهر اردبیل داشتیم اتفاقاتی افتاده که بازیهای ما به حاشیه کشیده شده است. در بازی شهرداری اردبیل نیمکت تیم شهرداری اردبیل در هر تصمیم داور اعتراض میکرد و اجازه نمیدادند تا کادر داوری بازی را اداره کنند. در چند صحنه نیمکت نشینان به وسط میدان هجوم آوردند و بازی را خراب کردند. هیچ نظارتی در لیگ دسته دوم وجود ندارد و امیداوریم که در بازیهای آینده چنین اتفاقی رخ ندهد تا فوتبالی زیبا و پاک را مشاهده کنیم.

با توجه با بازیکنانی که در اختیار دارید چرا مس سونگون نتایج قابل قبولی گرفته است؟

تیم را برای لیگ دسته یک آماده کرده بودیم ولی با رفتن به دسته دوم تمامی برنامه های باشگاه بهم ریخت.فرصت زیادی برای جذب بازیکنان بیشتر نداشتیم و با این بازیکنان به مسابقات آمدیم، در لیگ دسته دوم کشور اتفاقهای عجیبی رخ میدهد و فوتبال زیبایی را مشاهده نمیکنیم مربیان برای به دست آوردن سه امتیاز بازی دست به همه نوع کار میزنند از آمدن بیست باره برانکارد به زمین گرفته تا مسائلی دیگر ولی باز هم امیداوریم که با این وضع موجود بتوانیم به حق تیم مس که حضور در لیگ دسته یک است دست پیدا کنیم و دل هواداران فوتبال آذربایجان را شاد کنیم.

اسماعیل حلالی

شایعاتی مبنی بر جدایی فرهاد خیر خواه مطرح شده صحت دارد یا خیر؟

این حرف ها شایعه ای بیش نیست. فرهاد خیرخواه با باشگاه قرارداد دارد و بنده نیز از او رضایت دارم و به هیچ بازیکنی اجازه نمیدهم که از تیم جدا شوند و بازیکنان تا پایان قراردادشان در اختیار تیم مس خواهند بود.

دروازه بان تیم مس به تیم ملی امید دعوت شده است نظرتان را بگویید؟

فرزین گروسیان بازیکن بسیار خوبی است و در این فصل تا این هفته از مسابقات برای تیم خیلی خوب بازی کرده است و او میتواند در اینده به یکی از دروازه بانان تراز اول ایران تبدیل شود امیداورم که در تیم ملی امید هم موفق باشد و برای کشورمان افتخار آفرینی کند.

امسال با توجه به هزینه های موجود مس لیگ یکی می شوید؟

تیم ما هزینه های آنچنانی نکرده است،وقتی تیم را به دسته دوم انتقال دادند چهل درصد از قرارداد کادرفنی و بازیکنان را کسر کردند ولی چون جمع بسیار خوبی داشتیم بازیکنان از حق و حقوق خودشان گذشتند تا در تیم مس باشند و به کمک این تیم بیایند و امیداوریم که مشکلاتی که هم داشتیم حل بشود تا مس را به حق خود برسانیم .

در نیم فصل دوم بازیکن جدید جذب خواهید کرد؟

در نیم فصل دوم چند بازیکن از مس سونگون جدا خواهند شد چون در اول فصل شناخت و خوبی نداشتیم از این بازیکنان استفاده کردیم و در نیم فصل دوم سه چهار بازکن جدید خواهیم گرفت تا با قدرت بیشتر بازیها را ادامه دهیم.

از کادرفنی وهمکاران خود رضاییت دارید؟

کادر فنی و همکاران بسیار خوبی در کنار تیم داریم و از همه آنها رضایت کافی دارم به تیم ما کمک های خوبی به ما میکنند وامیدوارم که این روند ادامه داشته باشد.

تمرینات تیم مس سونگون در کدام زمین برگزار میشود؟

تمرینات تیم در دو زمین کارگران و مشعل برگزار میشود و تمرینات به طور منظم برگزار میشود تمرینات به علت ایام سوگواری تعطیل است و از روز جمعه تیم را برای بازی مقابل شهرداری لنگرود آماده خواهیم کرد تا بتوانیم سه امتیاز بازی خانگی را کسب کنیم خود را به رده های بالای جدول نزدیکتر کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
علی کریمی مانع حضور دایی در بازی میلان

قانون آنلاین- رویانیان درباره جزییات بازی با میلان گفته:« می‌خواهیم در این بازی از پیشکسوتان تاریخ پرسپولیس تجلیل و قدردانی کرده و بازی یادبود و خداحافظی ویژه‌ای برای مهدی مهدوی‌کیا برگزار کرده و از بزرگانی چون علی دایی، کریم باقری، وحید هاشمیان و ... تجلیل کنیم. اینها در میادین ملی و بین‌المللی افتخارات بزرگ و کم نظیر و بعضا بی‌نظیری را برای فوتبال کشورمان به ارمغان آورده‌اند و شایسته بهترین تجلیل‌ها هستند.» اما این وسط یک نکته وجود دارد و آن اینکه دایی و باقری فردای روز این مسابقه مقابل تراکتور یک بازی بسیار حساس را دارند و قطعا در چنین شرایطی هر دو نفر تیم را رها نمی کنند تا در این بازی حضور داشته باشند . متوجه باشید که بازی با تراکتور و مصاف با علی کریمی برای دایی حساسیت ویژه ای دارد و حاضر نمی شود تیمش را تنها بگذارد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
به رغم شایعه جدایی/کاظمیان با تراکتورسازی تمرین کرد

به رغم شایعه جدایی/کاظمیان با تراکتورسازی تمرین کرد
دور جدید تمرینات تیم تراکتورسازی آغاز شد.
به گزارش اوج،اعضای تیم تراکتورسازی از شنبه آغاز شد و این در حالی است که جواد کاظمیان که اخباری پیرامون جدایی اش از جمع شاگردان مجید جلالی منتشر شده بود هم در تمرین حضور داشت.
تمرینات تراکتورسازی در روزهای آینده هم ادامه خواهد داشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرتي: عکس‌برداري از مصدوميت آندو زشت بود

محمد نصرتي مدافع تراکتورسازي از ابتداي فصل جزو مهره هاي ثابت تراکتورسازي بوده و در خط دفاعي عملکرد خوبي داشته اما در آخرين ليست کي روش جايي نداشت.
محمد نصرتي مدافع تراکتورسازي از ابتداي فصل جزو مهره هاي ثابت تراکتورسازي بوده و در خط دفاعي عملکرد خوبي داشته اما در آخرين ليست کي روش جايي نداشت.نصرتي مي خواهد تلاشش را بيشتر کند تا براي جام جهاني تيم ملي را همراهي کند. او در بازي با استقلال هم خبرساز شد وبخاطر خطايي که روي آندرانيک تيموريان انجام داد حسابي سروصدا بپا کرد و آبي پوشان معتقد بودند که داور بايد به او کارت قرمز نشان دهد.حتي عکس تيموريان در رختکن هم روي خروجي خبرگزاري ها نمايش داده شد که جلالي واکنش نشان داد و گفت:"اين هم مد جديد است!"ديروز درحاليکه نصرتي عازم تبريز بود با او حرف زديم که اين مصاحبه را مي خوانيد:
90:به نظرت عملکرد تراکتور سازي در نيم فصل اول راضي کننده بود؟
به نظرمن تراکتور در نيم فصل اول خوب کار کرد ولي مي توانستيم بهتر از اين باشيم و در بعضي بازي ها فرصت را از دست داديم.اوضاع خودم هم بد نبود و فقط يک بازي نبودم.
90:پس قبول داري تراکتور ابتداي فصل نوسان داشت؟
به هر حال اوايل فصل بازيکنان تازه کنار يکديگر قرار گرفته بودند و هر چه جلوتر رفتيم بچه ها بيشتر با خصوصيت هم آشنا شدند و تيم مان در بازي هاي آخر قدرتش را نشان داد.تيم ما بيشتر هجومي کار کرد و هواداران هم راضي بودند.اميدوارم در بازي هاي ليگ قهرمانان آسيا همينطور بازي کنيم.
90:بعد از حاشيه هاي زيادي که در تبريز به وجود آمد تراکتور به ثبات رسيد.. اين آرامش با مديريت باشگاه بدست آمد يا مجيد جلالي؟
مديريت زحمت کشيد وکادر فني و بازيکنان هم دست به دست هم دادند تا تيم به نتيجه برسد.البته هواداران هم نقش زيادي داشتند و نمي توان فقط يک نفر را دليل اين آرامش بدانيم چون با يک تعامل چند جانبه تيم موفق شد.
90:بعضي از بازيکنان مي گويند تيم بايد بيشتر حمايت شود. نظر تو چيست؟
منظورتان آقاي زيني زاده است؟
90:هم مدير عامل و هم هيئت مديره؟
تيمي که مي خواهد قهرمان شود بايد تمام عوامل را براي قهرماني داشته باشد. از مديرعامل تا تدارکات بايد کمک کنند و دراينصورت تيم موفق مي شود.اين امکانات بايد باشد وگرنه تيم قهرمان نمي شود..
90:اين امکانات فراهم بوده؟
به طور کامل نه. البته فقط يکي ،دو تيم مثل سپاهان وفولاد شرايط خوبي دارند و در تراکتور هنوز اين شرايط به طور کامل فراهم نشده.
90:اما جواب سوال ما را ندادي؟
آقاي زيني زاده زحمت کشيدنداما بايد بيشتر کار کنند تا تراکتور شرايط خوبي داشته باشد.البته مديرعامل تلاشش را کرده اما بايد بهتر از اين کار کند تا يک سري مشکلات نباشد.
90:ظاهرا هنوز پول نگرفتيد اين مسئله بازهم حاشيه‌ساز نشود!؟
در تيم هاي ديگر هم مشکلات مالي وجود دارد اما مديريت هم بايد کاري کند تا حداقل بازيکنان به حق و حقوق نسبي شان برسند.
90:باز هم در ليست تيم ملي نبودي چرا؟
من در حال حاضر فقط براي تيم ملي آرزوي موفقيت مي کنم.در اين يکي ،دو سال از کي روش شناخت پيدا کردم و مي دانم مربي قوي و توانمندي است و تيم ملي مي تواند با او نتيجه بگيرد.
90:از نبود خودت ناراحت نيستي؟
خيلي ناراحت هستم و نمي توانم ناراحتي ام را کتمان کنم.اما بايد خودم را نشان دهم و لياقتم را ثابت کنم.اما مربيگري سليقه اي است و نبايد ايراد بگيريم.
90:اما بعضي از بازيکنان تراکتور از دعوت نشدن بازيکن از اين تيم تبريزي به تيم ملي ناراحت هستند وحتي مي گويند ليست تيم ملي از قبل مشخص است؟
به نظر من اينطوري نيست و کي روش در اين مدت نسبت به فوتبال ايران شناخت پيدا کرده و بر اين اساس در مورد ليست تصميم مي گيرد.
90:به نظرت تيم سوم جدول نبايد سهميه بيشتري در تيم ملي داشته باشد؟
به نظر من بهتر است کي روش بازي هاي تراکتورسازي را از نزديک ببيند و براي يکي ،دو بازي به تبريز بيايد.به هر حال اينکه بازي ها را خودش ببيند خيلي بهتر است و مي تواند بازيکنان ديگر ليگ را هم خوب شناسايي کند.
90:کي روش گفته بود فيلم بازي تمام تيم ها را مي بيند؟
تصويربرداري ما زياد پيشرفته نشده و مثل اروپا از کل زمين فيلمبرداري نمي کنند.مثلا بازيکني که در دفاع جايگيري مي کند عملکردش مشخص نيست.اميدوارم کي روش به تبريز بيايد.
90:کسر يک امتياز از تراکتور هم قطعي شد.
من فقط افسوس خوردم و به نظرم حق مردم آذربايجان خورده شده.همه ديدند هواداران در بازي با استقلال به ورزشگاه آمدند و از تراکتور حمايت کردند اگر اين مردم دلزده شوند و به ورزشگاه نيايند چه کسي جوابگو است؟سياست فيفا جذب تماشاگر است اما با اين کارها هواداران دلسرد مي شوند.اگر تماشاگران به استاديوم نيايند فوتبال بازي کردن چه فايده دارد؟
90:به هر حال مسئولان هم بخاطر رفتار هواداران اين تصميم را گرفتند
بايد فرهنگ سازي کنيم و با اين برخوردها چيزي درست نمي شود.بايد زمان بدهند تا اين اتفاقات کمتر شود.البته بايد کاري کنيم تا داوران هم از اين حرف و حديث ها مصون باشند و حقوقشان را بالا ببرند تا اين انگ ها به داوران نچسبد.به هر حال با اين مسائل که پيش آمده آدم ناخودآگاه به همه چيز شک مي کند.
90:خودت هم مقابل استقلال خطا کردي و داور تو را اخراج نکرد قبول داري؟
به نظر من خطاي من اخراج نداشت.من کم ملاحظگي کردم البته بعد از بازي از آندو معذرت خواهي کردم.باز هم مي گويم نبايد کارت قرمز مي گرفتم. در جام جهاني 2006 دکو بدتر از اين روي من خطا کرد وحتي يادم نيست داور به او کارت زرد داد يا نه..
90:عکس آندو در رختکن را ديدي؟
آن کار زشت بود حتي خود آندو اين کار را نکرد.پوست آندو سفيد بود و به همين دليل کبودي بيشتر به چشم آمد.از اين به بعد بايد يک دستگاه ام آر آي در رختکن بگذارند با يک متخصص راديولوژي تا بعد از بازي مصدوميت بازيکنان مثلا پاره شدن رباط صليبي را سريع گزارش بدهند!
90:با کارت گرفتن مقابل استقلال بازي با پرسپوليس را هم از دست دادي؟
من مجبور بودم محکم بازي کنم .بعد از گلي که استقلالي ها زدند خيلي محکم بازي کردند و مي خواستند هر طور شده 3 امتياز را بگيرندو ما هم نمي خواستيم سرافکنده شويم.يک سري از بازيکنان ما هم جو بازي را درک نکرده بودند و ماخوذ به حيا بازي مي کردند من هم ديدم که اينطوري نمي شودو بايد محکم تر بازي کنيم.اگر بازي با استقلال را از دست مي داديم پرسپوليس چه فايده داشت؟
90:يعني بازيکنان محتاط تر بازي مي کردند؟
بله، بخاطر شرايط بازي و دو کارته بودن بعضي از بازيکنان محتاط بازي مي کردند و اين مسئله طبيعي بود.
90:به نظرت کدام خط تراکتور بايد در نيم فصل تقويت شود؟
به نظر من خط هافبک تيم بايد تقويت شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
چرا اردوي خارجي تراکتورسازي لغو شد

تراکتورسازي در تعطيلات نيم فصل به اردوي خارج از کشور برود واين سفر بنا به درخواست مجيد جلالي بود.
چرا اردوي خارجي لغو شد
بي پولي سفر به دوبي را کنسل کرد
قرار بود تراکتورسازي در تعطيلات نيم فصل به اردوي خارج از کشور برود واين سفر بنا به درخواست مجيد جلالي بود.جلالي مي خواست در اين سفر بازيکنان را به اوج آمادگي برساند تا در نيم فصل دوم با شرايط ايده آل به مصاف حريفان بروند. اما اين اردو مثل روزهاي اول حضور جلالي در تراکتورسازي لغو شد و بازيکنان از امروز تمريناتشان را در تبريز از سر مي گيرند.
هزينه هاي سرسام آور دوبي
تراکتوري ها دوبي را براي برگزاري اردوي نيم فصل در نظر گرفته بودند و به همين خاطر مقدمات برپايي اردو از سوي مسئولان باشگاه در حال فراهم شدن بود. تراکتوري ها هفته گذشته درگير کارهاي سفر بودند تا روز جمعه به سوي دوبي پرواز کنند اما اين سفر ديروز انجام نشد. مسئولان تراکتورسازي درصدد بودند در هتلي 4 ستاره يا باشگاه ايرانيان اردو را برگزار کنند و روز شنبه هفته پيش نرخ قيمت هاي رزور هتل براي مسئولان باشگاه ارسال شد. اما بعد از برآوردي که مسئولان باشگاه داشتند به اين نتيجه رسيدند هزينه هاي اقامت در يک هتل فول امکانات بسيار بالاست و به قول معروف به صرفشان نيست! دوشنبه هفته گذشته در جلسه اي که زيني زاده در تهران داشت و با بررسي تمام جوانب به اين نتيجه رسيد که اگر در همين ايران اردو داشته باشند خيلي بهتر است چون در اينصورت مي توانند مبلغي از قرارداد بازيکنان را پرداخت کنند به جاي اينکه اين پول را خرج اردو کنند!
تيم هاي ليگ جايگزين باشگاههاي اماراتي
مسئولان باشگاه تراکتورسازي براي 4 باشگاه اماراتي از جمله النصر،الاهلي،الشباب و الامارات نامه هايي ارسال کردند و از اين باشگاه‌ها خواستند براي برگزاري بازي هاي دوستانه با تراکتور موافقت کنند. اين باشگاهها تا دوشنبه گذشته جواب مثبتي ندادند و از آنجائيکه جلالي براي برگزاري بازي دوستانه برنامه ريزي کرده بود تيرش به سنگ خورد. اين مسئله يکي از دلايل کنسل شدن اردوي خارجي بود و به همين خاطر تراکتور با تيم هاي ايراني بازي تدارکاتي برگزار مي کند. البته هنوز نام هيچ تيمي اعلام نشده و بعد از مشخص شدن محل اردوي سرخپوشان حريف هاي تدارکاتي تراکتور مشخص مي شود!
کمبود بازيکن در اردو!
از سوي باشگاه تراکتورسازي کمبود بازيکن دليل لغو اردوي تراکتور در امارات عنوان شده است. اين در صورتي است که تراکتور فقط 2 بازيکن ملي پوش دارد که نمي توانستند در دوبي تيم را همراهي کنند .فرشاد احمدزاده نيز همراه تيم ملي زير 22 سال در تهران بسر مي برد و مسلما غيبت 3 بازيکن نمي تواند دليل خوبي براي لغو اردو باشد ومسئولان باشگاه بخاطر سرپوش گذاشتن روي مشکلات مالي اين دليل رارسانه اي کردند.
تهران يا اصفهان؟!
بعد از لغو اردوي امارات مسئولان باشگاه تراکتورسازي قصد دارند در ايران اردو برگزار کنند. به احتمال زياد اين اردو در تهران يا اصفهان برپا مي شود اما هنوز هيچ خبري به بازيکنان ندادند و اگر در نهايت تمرينات در همان تبريز برگزار شد تعجب نکنيد!به هر حال هنوز تکليف اردوي تراکتوري ها مشخص نشده است وجلالي و مسئولان باشگاه در حال پيگيري اين قضيه هستند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آذرشهر به دنبال خرید تیم ماشین سازی/ ماشین سازی بی خانمان ، باخانمان

میر هادی قره سید رومیانی و هئیت فوتبال شهرستان آذرشهر به دنبال انتقال امتیاز تیم فوتبال ماشین سازی تبریز به آذرشهر هستند.

طی صورت جلسه ای که امروز صبح در محل هئیت فوتبال آذربایجان شرقی به امضای جواد نجار ششگلانی رئیس هئیت فوتبال آذربایجان شرقی و میرهادی قره سید رومیانی نماینده مردم تبریز اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی رسیده است مقرر گردیده است تا تیم فوتبال ماشین سازی تبریز به آذرشهر منتقل و توسط هئیت فوتبال این شهر مدیریت شود.
نماینده مردم تبریز اسکو و آذرشهر نیز تعهد داده است تا مذاکره با اسپانسرهایی را برای اداره این تیم در شهر آذرشهر بر عهده بگیرد و بودجه خوبی نیز برای این تیم جذب نماید.
این اتفاق در حالی روی می دهد که صالح هوشیار نماینده سینا محمدپور بهره بردار و مدیرعامل فعلی تیم ماشین سازی تبریز نیز در این جلسه حضور داشته است.
در متن صورت آمده است با توجه به مهیا بودن زیرساخت های ورزشی آذرشهر از جمله استادیوم این شهر تیم ماشین سازی به این شهر منتقل می شود تا توسط هئیت فوتبال آذرشهر مدیریت شود.
خبر انتقال تیم ماشین سازی تبریز به آذرشهر در حالی منتشر می شود که نه از طرف هئیت فوتبال آذربایجان شرقی و نه از طرف آقای قره سید توجیه و توضیح قانع کننده ای در مورد جدا نمودن تیم ماشین سازی تبریز از هوادارانش و انتقال آن به یک شهر کوچک که شاید 100 نفر طرفدار تیم ماشین سازی نیز در آن ساکن نباشد صورت نگرفته است.
تا دیروز اگر مسئولان به دنبال حفظ ماشین سازی بودند مسئله اصلی و توجیه اصلی شان سابقه این باشگاه و هواداران پرشمار آن بوده است اما در مسئله اخیر مسائل دیگری بر جلب نظر هواداران سایه افکنده است.
در نیت خیر نماینده محترم مردم تبریز اسکو و آذرشهر و همچنین رئیس هئیت فوتبال استان در حفظ تیم ماشین سازی تبریز شکی نیست .
اما باید متذکر شد هزاران هوادار ماشین سازی تبریز که سالیان سال است نگاه تبعیض آمیز برخی مسئولان به تیم های ماشین سازی تبریز و تراکتورسازی را تحمل کرده اند و اکنون نیز شاهد رخت بربستن تیم ماشین سازی از خانه و کاشانه خود و رفتن به دیاری که کمترین طرفداری در آن دارد هستند.
سایت هواداران ماشین سازی تبریز در راستای عمل به رسالت اطلاع رسانی خود با مدیران و مسئولان استانی، با دیگر نمایندگان مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفتگو خواهد نمود تا نظر آنان را نیز در این مورد جویا شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اخبار نقل و انتقالات:بازيكنان مورد نياز تيم

پس از بررسی نقاط ضعف ابزاری تراختور در نيم فصل اول با 3 سيستم پركاربرد،به نقطه اشتراك قابل توجهي برخورديم در هر سه آنها با كمبود دو هافبك تخصصي چپ و راست و يك هافبك بازي ساز مركزي مواجه شديم گرچه يك استريكر دوم(مهاجم كاذب) و يك وينگ فوروارد نيز مورد نياز تيم است.اين به شرطي ست كه از سيستم 4231 چشم بپوشيم چرا كه براي اين سيستم به يك هافبك دفاعي ديگر احتياج داريم ، تقويت اين پست با مصدوميت ربيع خواه ضروري به نظر مي رسد.هرچند خلأ يك مدافع كناري نيز شايد در آينده كاملاً حس شود.البته اين مسأله بستگي به آمادگي آقايي دارد.

هدف از تحليل ضعف ابزاري به خدمت گرفتن بازيكنان مورد نياز تيم است و اينكه هوادار به خوبي به نقاط ضعف تيم خود واقف است و اين گونه نبايد باشد كه جذب بازيكن بصرف جهت رفع مسؤليت انجام شود.بايد بازيكناني كه واقعاً مورد نياز تيم است جذب شوند نه اينكه بازيكنان مازاد ساير تيم ها جذب شوند.همچنين تيم به اكثر بازيكنان تأثير گذار نيم فصل اول نياز مبرم دارد. بازيكناني كه جذب مي شوند بايد متخصص و از نظر شرايط فني ايده آل باشند نبايد به نيمكت نشين نيم فصل دوم تيم تبديل شوند.

براي هافبك چپ و راست ،هافبكي با قابليت نفوذ،سانتِر دقيق،پاسور،پر سرعت مورد نياز است.از جمع بازيكنان اسبق همين تيم،بازيكناني در حد كرار و لوپز( در شرايط اوج) مثال ايده آلي ست.
براي استريكر دوم، از جمع بازيكنان فعلي محمد ابراهيمي يك مثال ايده آل است،از نوع ديگر چنين بازيكناني مي توان به آرش برهاني و پيام صادقيان اشاره كرد.با توجه به قابليت هاي رضا نوروزي اين بازيكن هم در پست مهاجم مركزي و هم مهاجم كاذب قادر به بازي كردن است.اما مثال هاي از نوع سعيد دقيقي و انصاري فر براي پست استريكر دوم اصلاً مناسب نيست.

براي هافبك بازي ساز مركزي تهاجمي، مي توان علي كريمي،مجتبي جباري ، محرم نويد كيا و حتي جابر انصاري را مثال زد.
براي پست وينگ فوروارد، كاظميان و ابراهيم زاده و ابراهيمي در حال حاضر عضو تيم هستند اما كاظميان و ابراهيم زاده از شرايط ايده آل فاصله بسياري گرفته اند.در اين پست شديداً به تقويت نياز داريم.آرش افشين يك وينگ فوروارد و استريكر دوم تخصصي ست.
همچنين براي هافبك دفاعي كامل،در كنار كياني بازيكناني نظير رحماني و اميد ابراهيمي از نوع اين مثال هستند.
مثال ها صرفاً جهت واضح شدن نقاط ضعف تيم آورده شد چرا كه اكثريت اين بازيكنان با تيم هاي فعلي خود قرار داد دارند و به خدمت گرفتن آنها غير ممكن است.اما بايد بازيكناني با چنين خصوصياتي جذب تيم شوند.و گرنه نيم فصل دوم شرايط دشواري را تجربه خواهيم كرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمیان با لباس شخصی در تمرین تراکتور/تمرین از روز یکشنبه

کریمیان از یکشنبه با تراکتورسازی تمرین می کند
هافبک تیم تراکتورسازی از روز یکشنبه تمریناتش را با این تیم از سر خواهد گرفت.
به گزارش اوج،مهدی کریمیان عصر روز شنبه با لباس شخصی در تمرین تراکتورسازی حضور یافت و به همین دلیل برخی گمانه زنی ها پیرامون جدایی او از این تیم منتشر شد.
مجید جلالی در این باره به خبرنگار اوج گفت:کریمیان همانطور که قبلا بارها تاکید کرده بودم در تراکتورسازی می ماند و جدایی اش از تیم منتفی است.او از صبح روز یکشنبه هم تمرین با تیم را آغاز می کند و برای نیم فصل دوم آماده می شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
امير قلعه‌نويي : حيف که يک سال در تبريز براي تراکتورسازي زحمت کشيدم

طالبی:انصاری فرد دوست دارد در تراکتورسازی بماند/وضعیت فعلی ما نگران کننده است
مدافع تیم تراکتورسازی گفت:برخی مقاطع نیم فصل اول دغدغه های فکری من زیاد شده بود اما هر چه از فصل گذشت وضعیت بهتری پیدا کردم.
فرشید طالبی در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره آغاز دور جدید تمرینات تیم تراکتورسازی عنوان کرد:با توجه به ملی پوشانمان در تیم بزرگسالان و تیم زیر 22 سال و همچنین بازیکنان مصدومی که داریم وضعیت فعلی مان نگران کننده است.فکر می کنم تراکتورسازی نیاز به تقویت دارد و ما قطعا نیاز داریم بازیکنان جدیدی را به خدمت بگیریم.
وی ادامه داد:دور برگشت لیگ برتر؛ جام حذفی و فصل جدید لیگ قهرنانان آسیا باقی مانده و من دقیقا همین تجربه را در سالهای گذشته با سپاهان و ذوب آهن داشتم.برای همین گفتم که تیم تراکتور قطعا به بازیکنان جدید نیاز دارد تا دست کادر فنی برای مسابقات پیش رو پر باشد.
طالبی افزود:وقتی تیمی قهرمانی می خواهد باید در دو بعد روحی و مالی در بالاترین سطح ممکن باشد.در بحث روحی که من معتقدم رفاقت خوبی در تیم وجود دارد و بین بازیکنان همدلی برقرار است.در بحث مالی هم امیدوارم باشگاه حمایت شود تا بتوانیم در نیم فصل دوم امتیازات حساس را از آن خود کنیم.ما می خواهیم در پایان فصل جام قهرمانی را به هواداران هدیه بدهیم و در این راه عزممان جزم شده است.
مدافع تراکتورسازی درباره پیشنهاداتی که به خود برای نیم فصل ارائه شده بود گفت:از حدود دو ماه پیش بود که برای دور برگشت از سوی چند تیم به من پیشنهاداتی شد.من از آنجا که به تراکتورسازی تعهد دارم نسبت به این مساله سعی کردم حرفه ای نگاه کنم و تصمیم بگیرم.
وی ادامه داد:تنها مساله ای که اینجا وجود داشت این بود که فکرم آزاد باشد و بی دغدغه کارم را بکنم.هواداران تراکتور هم لطف داشتند و از من خواستند بمانم.من هم قول داده بودم اگر شرایطی باشد که به پیشرفت من بیانجامد با تمام وجود در خدمت تیم خواهم بود.واقعیت این است در برخی مقاطع نیم فصل اول دغدغه های فکری من زیاد شده بود اما هر چه از فصل گذشت وضعیت بهتری پیدا کردم و به طور حتم با انگیزه بالایی در دور برگشت هم در خدمت تراکتورسازی خواهم بود.
طالبی درباره اینکه با توجه به رابطه نزدیکش با کریم انصاری فرد پیش بینی می کند او در تراکتورسازی می ماند یا نه گفت:کریم از دوستان صمیمی من است و شخصا امیدوارم به حضورش در تراکتورسازی ادامه بدهد.او در تایلند که بود،با من تماس گرفت اما متاسفانه به دلیل حضور در مراسم سوگواری تاسوعا و عاشورا نتوانستم پاسخش را بدهم.من می دانم کریم دوست دارد بماند و خودم هم به هواداران تراکتورسازی قول می دهم برای اینکه این اتفاق بیفتد،همه تلاشم را می کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
رضا نوروزی در تراکتور / معاوضه نوروزی با یکی از بازکنان تراختور

مهاجم آماده نفت که صحبت رفتنش به پرسپولیس خیلی جدی بود اما در نهایت نفتی ها حاضر به دادن رضایت نامه او به پرسپولیس نیستند.در همین رابطه رضا نوروزی به سایت گل می گوید:تازه از کیش آمده ام و به تمرین نفت رفته ام،تمرینات خوب است و همگی با روحیه بالا تمرین می کنیم.شرایط رفتن من به پرسپولیس گویا فراهم نیست و من در این زمینه قبلاً هم گفتم که همه چیز را به خدا سپرده ام.
وی در ادامه افزود: نفت و مدیریت این تیم همیشه از من حمایت کردند و در شرایطی حساس که من مصدوم بودم به من کمک کردند و حالا وقت جبران است و من هم تابع دستور مسئولین نفت هستم تا ببینم چه می شود.من همه چیز را در مورد بحث انتقالم به آنها سپرده ام و هر دستوری که آنها بدهند من همان کار را می کنم.
نوروزی در مورد رفتنش به تراکتور در پایان گفت:بله صحبتهایی شده و گویا بحث حضور من در این تیم است و قرار شده من را با یکی از بازیکنان این تیم معاوضه کنند به هر حال گفتم هر چیزی که مسئولین نفت به نتیجه برسند من هم همان کار را می کنم. امیدوارم امسال هر اتفاقی که می افتد باعث موفقیت من و باشگاه نفت بشود و اتفاقی هم که قرار است بیفتد در نهایت ختم به خیر بشود.

بالا