• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده:اقدامی برای جذب دهنوی نکردیم

به گزارش آذرخبر، حمید زینی زاده در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: ما تنها بازیکنانی را به خدمت می گیریم که رضایت نامه داشته باشند.zeini zade
به همین دلیل بازیکنی را از دست نمی دهیم و برای هیچ بازیکنی هم پول رضایت نامه نمی دهیم، به این ترتیب با هیچ باشگاهی طرف حساب نیستیم و بازیکنان خود باید رضایت نامه گرفته و به تیم ما بیایند.
وی با اشاره به موضوع بازگشت دهنوی ادامه داد: اگر قاسم دهنوی به ما ملحق شود مشکلی نداریم ولی دنبال جذب او نیستیم و برای او با باشگاه پرسپولیس و شخص دهنوی مذاکره نکردیم.
زینی زاده در مورد جذب بازیکنان جدید گفت: موضوع مذاکره را با بازیکنان توافق نکردیم قصد داریم مدارک پزشکی ایرانپوریان را طی هفته جاری تهیه کرده و به سازمان لیگ بفرستیم تا نامشان را از لیست خارج کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرتی: خط هافبک تراکتور باید ترمیم شود/از غیبتم در تیم ملی ناراحتم

محمد نصرتی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: تیمی که می‌خواهد قهرمان شود باید تحت حمایت باشد و همه اعضا دست به دست هم دهند. لازمه این اتحاد جلب رضایت یکدیگر است. پس باید بازیکنان موردنظر کادر فنی تأمین شود تا در ادامه راه مشکلی بوجود نیاید و تیم پتانسیل خوبی داشته باشد. به هر حال ما ادعای قهرمانی داریم و باید مثل یک قهرمان تیم ببندیم.

وی با اشاره به غیبت دوباره‌اش در تیم ملی ادامه داد: از نبودنم در تیم ملی خیلی ناراحت هستم اما شاید دیگران بهتر بودند که دعوت شدند.
از کی‌روش شناخت دارم و می‌دانم توانایی موفقیت‌های بیشتر با تیم ایران را دارد از این رو باید بیشتر تلاش کنم تا نظرش را جلب کرده و دوباره ملی پوش شوم.

نصرتی در پایان با ابراز ناراحتی از انتشار عکس آندرانیک تیموریان در رختکن گفت: گرفتن عکس از آندو کار خوبی نبود، من عمداً خطا نکردم با این حال فکر می‌کنم پوست تیموریان حساس است به همین دلیل سریع عکس العمل نشان داد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آذرنیا: جلالی حریفان تدارکاتی را بررسی می کند/فعلاً خبری از پول نیست

حسن آذرنیا با اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: اردو به دلیل مشکلات مالی لغو شد از این رو تمرینات خود را در تبریز شروع کردیم و به تمرینات ادامه می دهیم. البته چند بازی تدارکاتی در نظر داریم، اگر با حریفی به توافق برسیم یا آن‌ها به تبریز می آیند و با آن‌ها بازی می کنیم یا با شهر محل اقامتشان هستیم و خود را آماده مسابقات خواهیم کرد. از این رو در حال بررسی هستیم تا حریفی مناسب پیدا کنیم.

وی اظهار داشت: موعد چک‌های بازیکنان فرا رسیده است با این حال باشگاه تراکتورسازی پولی برای پرداخت به بازیکنان ندارد از این رو فعلاًً پولی پرداخت نمی شود.
این در حالی است که طبق اعلام باشگاه تراکتور بازیکنان این تیم تاکنون 40 درصد پول خود را دریافت کردند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
انصاری فرد:نباید در جام جهانی زنگ تفریح شویم

انصاری فرد:نباید در جام جهانی زنگ تفریح شویم/تلاش می کنیم مقابل لبنان یک بازی متفاوت انجام بدهیم
مهاجم تیم ملی گفت:برای افزایش هماهنگی برای حضور در جام جهانی نیازمند برگزاری اردوهای متعدد و بازی های تدارکاتی هستیم.
به گزارش اوج و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال،کریم انصاریفرد در خصوص بازی مقابل تایلند اظهار داشت: دیدار خوبی را مقابل تایلند داشتیم و با گرفتن سه امتیاز راه صعودمان به جام ملتهای آسیا در 2013 را قطعی کردیم و این دیدار هم بازی رسمی مسابقات جام ملتهای آسیا بود و هم دیداری تدارکاتی برای جام جهانی و هماهنگی خوبی بین بازیکنان تیم ملی بوجود آمد و توانستیم با موفقیت این دیدار را به پایان برسانیم و امیدوارم اردوی اماده سازیمان در لبنان هم با پیروزی همراه باشد.
وی در خصوص دیدار با لبنان افزود: همه سعی و تلاشمان را می کنیم تا یک بازی متفاوت را انجام دهیم .
انصاریفرد در خصوص مسابقات جام جهانی افزود: برای افزایش هماهنگی برای حضور در جام جهانی نیازمند برگزاری اردوهای متعدد و بازی های تدارکاتی هستیم و امیدوارم اردوها و دیدارهای دوستانه زیادی را داشته باشیم تا در جام جهانی حرفی برای گفتن داشته باشیم و زنگ تفریح تیم های همگروه نشویم و همه بازیکنان و کادر فنی تیم ملی تمام تلاششان را خواهند کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تناقضاتی که هر هواداری را به شک می اندازد/تراکتورسازان با مشکل بی پولی روبروست؟

آناج: در تعطیلات نیم فصلی که هر تیمی بدنبال جذب بازیکنان جدید برای تقویت خود برای نیم فصل دمم است مدیر عامل تراکتورسازی و سرپست این تیم در مصاحبه هایی جالب سخنانی برعکس هم بر زبان می آورند. به گزارش آناج، ابهامات مصاحبه های اخیر مدیرعامل، سرمربی و سرپرست تیم فوتبال تراکتورسازی، هواداران این تیم را در سردرگمی قرار داده است و هواداران دیگر نمیداند که باید به حرف زینی زاده اعتماد کنند که خبر از درآمد چهارمیلیاردی میدهد یا به گلایه های آذرنیا از بی پولی باشگاه گوش دهند.

طبق صحبت های مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی با یکی از خبرگزاری ها مبنی بر اینکه، برای تحقق تامین منابع مالی از طریق حامیان بسیار امیدوار هستند و هیچ نگرانی از این بابت وجود ندارد و طبق برنامه های طراحی شده قرار است حدود 70 میلیارد ریال به این روش تیم را تامین مالی کنند و به گفته وی تراکتورسازی تبریز از لحاظ میزان پرداختی ها جزو سه تیم نخست لیگ برتر به شمار می رود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
كياني: جواب دندان‌شكني به حاشيه‌سازان داديم

مهدي كياني از ابتداي فصل جزو ياران ثابت تراكتورسازي بوده وعملكرد خوبي در نيم فصل از خودش به جا گذاشت. او بدون حاشيه كارش را در تراكتور انجام داد و هواداران هم در تمام بازي‌ها او را با لقب با تعصب تشويق كردند.با توجه به غيبت بازيكنان خط هافبك به دليل مصدوميت و محروميت كار او سخت بود اما به خوبي از عهده اين وظيفه سنگين بر آمد.خيلي از كارشناسان معتقد هستند او بايد به تيم ملي دعوت شود اما اين بار هم خبري از او در ليست تيم ملي نبود تا همچنان فقط براي تراكتور بازي كند بدون اميد به دعوت شدن به تيم ملي!كياني هم مانند ساير بازيكنان از ديروز براي نيم فصل دوم استارت زد و پيش از شروع تمرينات گفت و گويي با او انجام داديم كه مي‌خوانيد:
90:عملكرد تراكتورسازي در نيم فصل اول را چطور ارزيابي مي‌كني؟
به نظر من تراكتور خوب كار كرد.البته اول فصل زياد خوب نبوديم اما بعد از گذشت چند بازي به ثبات رسيديم و بدون حاشيه به بالاي جدول آمديم.
90:حاشيه‌هاي ابتداي فصل در تراكتور تكرار نمي شود؟
تيم از اول حاشيه اي نداشت وما بعد از چند بازي به آرامشي كه مي‌خواستيم رسيديم. در حال حاضر هم هيچ مشكلي نداريم. بعضي‌ها مي‌خواستند براي تيم حاشيه درست كنند اما خداراشكر به بالاي جدول رسيديم و در نيم فصل دوم بهتر بازي مي‌كنيم. به هر حال جواب دندان‌شكني به حاشيه‌سازان داديم.
90:در نيم فصل دوم ديگر مثل بازي با استقلال زود گل نمي خوريد؟
ما بايد خيلي تلاش كنيم تا اين اتفاق نيفتد. در بازي با استقلال هم غافلگير شديم و بعد از گل توانستيم بهترين بازي مان را نشان دهيم. ما خيلي خوب بازي كرديم و در نيم فصل دوم نبايد زود گل بخوريم تا بتوانيم ببريم.حق ما مساوي نبود و ديگر نبايد در بازي‌هاي خانگي امتياز از دست بدهيم.
90:اما در بازي با استقلال امتياز از دست داديد..
وقتي تيم بزرگي مثل استقلال جلوي ما وقت كشي مي‌كند ما ديگر چه كار بايد بكنيم؟!باز هم بازي دست ما بود اما آنها با بازيكنان باتجربه جلوي ما براي گرفتن يك امتياز وقت كشي كردند.ما خيلي موقعيت سازي كرديم اما باز هم شرمنده هواداران شديم.وقتي استقلال جلوي ما وقت‌كشي مي‌كند واي به حال تيم‌هاي ديگر!تيم‌هاي ديگر جلوي ما بسته بازي مي‌كنند ولي ما نبايد ديگر اشتباه كنيم.
90:اما تراكتور در بازي‌هاي خانگي در امتياز گرفتن مشكل دارد؟
در نيم فصل دوم نبايد اشتباه كنيم چون فرصت جبران كردن نداريم.بايد با تمام قدرت كار كنيم اگر مي‌خواهيم قهرمان شويم. البته كارمان سخت است وقتي دستور به استقلالي‌ها عقب نشيني بود تيم‌هاي ديگر هم بسته بازي مي‌كنند اما در نيم فصل دوم نبايد اين بهانه‌ها را بياوريم.
90:مقابل استقلال بازيكنان محتاط بازي كردند؟
فكر نمي‌‌كنم، چطور؟
90:نصرتي گفته بود بعضي از بازيكنان بخاطر 2 اخطاره بودن محتاط بازي كردند..
اين نظر نصرتي است و من نمي توانم حرفي بزنم. ايشان بزرگتر تيم هستند ومن حرفي نمي زنم.
90:بازي با پرسپوليس را چطور مي‌بيني؟
ما بايد جبران كنيم و 3امتياز اين بازي را بگيريم. پرسپوليسي‌ها كار سختي در تبريز دارند و ما نمي خواهيم در نيم فصل دوم كوتاه بياييم. 3 امتياز اين بازي براي ما از نان شب واجب تر است. اميدوارم مثل بازي رفت اين بازي حاشيه نداشته باشد وهمه مثل بازي با استقلال فوتبال جذابي را ببينند.
90:از داوري بازي با استقلال راضي بودي؟
آقاي مظفري زاده خوب سوت زدند اما بعضي وقت‌ها به نفع استقلال سوت مي‌زدند(با خنده)
90:يعني راضي نيستي؟
راضي كه هستيم اما بعضي وقت‌ها كه بازيكنان استقلال زياد دادو بيداد مي‌كردند خيلي سوت مي‌زد!ولي ايشان از داوران خوب ما هستند.
90:خيلي‌ها مي‌گويند تراكتور بايد در خط هافبك تقويت شود. نظر تو چيست؟
من نمي توانم در اين مورد نظر بدهم كادر فني بايد تصميم بگيرد. من بازيكن هستم و نبايد در خصوص اين مسائل اظهار نظر كنم.
90:اما اين روزها بحث جدايي مهدي كريميان از تراكتور جدي شده ..
كادرفني از كريميان راضي هستند و او از تراكتورسازي جدا نمي شود.كريميان براي اين تيم زحمت كشيده و بازيكن بزرگي است.مطمئن باشيد مهدي فصل ديگر هم در تراكتور مي‌ماند..
90:بازي تيم ملي مقابل تايلند را ديدي؟
بله بابت برد تيم ملي تبريك مي‌گويم.
90:هنوز هم به ليست تيم ملي انتقاد داري؟
من براي تيم ملي آرزوي موفقيت مي‌كنم اما نبايد يك سري مسائل را نبينيم.
90:به نظرت حق انصاري فرد نيمكت نشيني بود؟
نمي دانم چه بگويم..موثرترين بازيكن ليگ و آقاي گل چرا بايد نيمكت نشين باشد و فقط 7،8 دقيقه بازي كند.انصاري فرد بايد فيكس بازي مي‌كرد و درست نيست روي نيمكت بنشيند. اگر كريم بازي مي‌كرد شايد 2 گل هم مي‌زد چون خيلي انگيزه داشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
یازده گل در چهار بازی - تراکتور و داماش قاتل اصفهانی ها

بدترین خط دفاع لیگ سیزدهم با ۲۲ گل خورده نصیب ذوب آهن شد و در سوی مقابل هم سپاهان با دریافت یازده گل صاحب دومین خط دفاع برتر لیگ شد ولی نکته مهم در این ۳۳ گل خورده به جایی بر می‌گردد که یک سوم این گل‌ها توسط دو تیم داماش و تراکتورسازی وارد دروازه اصفهانی‌ها شد تا سپاهان و ذوب آهن امتیازات زیادی را به واسطه این گل‌های دریافتی از دست بدهند.
داماش یک گل به سپاهان زد و پنج گل هم وارد دروازه ذوب آهن کرد تا در مجموع شش بار دروازه اصفهانی ها را باز کرده باشد و تراکتورسازی تبریز هم با زدن چهارگل به ذوب آهن و یک گل به سپاهان در مجموع پنج بار دروازه نمایندگان فوتبال اصفهان را باز کرد.
البته در این بین نباید از نفت تهران هم غافل شد که در دو بازی خودش در مقابل اصفهانی‌ها چهار گل به رحمان احمدی و گئورگ کاسپاروف زد. در سوی مقابل تیم‌هایی مثل پرسپولیس، سایپا، مس کرمان هم سه تیمی بودند که در نیم فصل اول شانس باز کردن دروازه سپاهان و ذوب آهن را پیدا نکردند تا دروازه اصفهانی ها در این شش بازی به روی مهاجمان حریف بسته بماند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی:با بیش از 10 بازیکن مذاکره کرده ایم/عدم توجه به بازیکنان لیگ برتر زنگ خطر جدی برای آینده است

سرمربی تیم تراکتورسازی گفت:علی کریمی هم او کاملا به وظایف و مسولیت هایش آشناست و اصلا نگران این بازیکن نیستم.
مجید جلالی در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره شروع دوباره تمرین تیم تراکتورسازی پس از سپری کردن تعطیلات عنوان کرد:شرایطی که از دو روز آغازین تمرینات دیدم باعث خوشحالی من است.اگرچه به دلیل غیبت ملی پوشان،با 13،14 بازیکن تمرین می کنیم اما وضعیت تیم مطلوب است و انگیزه بازیکنان بالاست.
وی درباره تقویت تراکتورسازی برای نیم فصل دوم گفت:الان زمانی است که آوردن بازیکن به مراتب سخت تر از اول فصل است.در آغاز فصل ما و بازیکن دو طرف ماجرا هستیم ولی در حال حاضر بحث باشگاهی که بازیکن تحت قرارداد آن است هم وجود دارد.بنابراین سه طرف در نقل و انتقالات وجود دارند و جابجایی اصلا آسان نیست.
سرمربی تراکتورسازی افزود:در نیم فصل،با بیش از 10 بازیکن مذاکره کرده ایم تا از بین آنها هر تعداد را که می توانیم جذب کنیم.سعی می کنیم بین 4 تا 6 بازیکن را جذب کنیم.اغراق نیست اگر بگویم مجموعه باشگاه شبانه روز تلاش می کند تا بازیکنان مدنظر را جذب کنیم.ما الان می دانیم که دقیقا چی کم داریم و به چه بازیکنی نیاز داریم.بنابراین حساب شده جلو می رویم.
جلالی درباره بحث احتمال خروج نام محمد ابراهیمی از فهرست تراکتورسازی خاطرنشان کرد:ابراهیمی جزو بازیکنان متعصب تیم محسوب می شود که متاسفانه به دلیل شکستگی مچ پا،4 ماه از میدان به دور خواهد بود.این احتمال وجود دارد که نام او از فهرست خارج شود اما هنوز این مساله قطعی نیست.
وی درباره اینکه قبلا از علی کریمی خواسته بود دچار درگیری لفظی با باشگاه پرسپولیس نشود و او اخیرا هم دوباره مصاحبه ای درباره باشگاه سابقش انجام داده است گفت:من هر وقت در جمع گروهی تیم صحبت می شود از بچه ها می خواهم روی کارشان تمرکز کنند.هر چه تمرکز بازیکن روی متن بیشتر باشد به آرامش بیشتری می رسد و می تواند در زمین پاسخ منتقدان و مخالفانش را بدهد.تا به امروز خدا را شکر همه بازیکنان این رویه را پیش گرفته اند.در بحث کریمی هم او کاملا به وظایف و مسولیت هایش آشناست و اصلا نگران این بازیکن نیستم.
سرمربی تراکتورسازی درباره اظهارات خود پس از بازی مقابل ملوان که گفته بود به برخی سرنخ ها از افرادی دست یافته که علیه این تیم فعالیت می کنند اظهار داشت:من دنبال آرامش تیم هستم.وقتی به طور نسبی به این وضعیت برسیم نمی خواهم خودم به دست خودم آن را بر هم بزنم.موقعی می توانم حالت تهاجمی بگیرم که کسانیکه می خواهند آرامش تیم را برهم بزنند فعال شوند.وقتی آنها کاری به تیم ندارند من هم کاری به آنها ندارم.
جلالی درباره بازی ایران مقابل تایلند و اینکه در ترکیب تیم ملی تعداد بازیکنان لژیونر رو به افزایش است گفت:در این زمینه بحث های زیادی وجود دارد و حرف هایی هست که باید عمیقا مورد بررسی قرار بگیرد.ما در فوتبال سرمایه گذاری خوبی می کنیم اما در ویترین این فوتبال که تیم ملی است این سرمایه گذاری دیده نمی شود.در عوض سرمایه هایی که در کشورهای دیگر پرورش یافته اند را می آوریم و در ظاهر بهره برداری می کنیم.از دید من این موضوع برای آینده مساله هشدار دهنده ای است و باید عمیقا در این باره صحبت کرد.
وی تاکید کرد:با این وجود نباید به تیم ملی فشار بیاوریم و فضا را تنگ کنیم.چون به هر حال کی روش کارش را می کند ولی عدم توجه به بازیکنان حاضر در لیگ برتر به طور حتم زنگ خطر جدی برای آینده فوتبال ما محسوب می شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محمد حسین جعفری:
هنوز از طرف باشگاه تراکتورسازی طرحی به شورا نیامده است
نماینده شورای شهر تبریز گفت: مشکل تراکتورسازی با چند میلیون حل نمی شود و برای حل همیشگی مشکل باید از طرف باشگاه طرح ارائه شود و پس از بررسی در شورا تصویب شود. هنوز طرحی از طرف باشگاه تراکتورسازی طرحی برای شورا ارسال نشده است.
جعفری
به گزارش تبریز بیدار ، محمد حسین جعفری در حاشیه مراسم معارفه شهردار جدید تبریز در گفت و گو با خبرنگار تبریز بیدار درباره اختلاف نظرهای موجود در شورا و بیانیه نه نماینده شورا گفت: شرایط جدیدی که در استان با انتخاب دکتر جبارزاده امید بوجود آمده است، اگر این قضیه کش پیدا می کرد به نفع شهر نبود، نظر شخصی من اینست که باید این وضعیت حفظ می شد و آقای نجفی که یکی از چهره های خدوم استان هستند و لزوم کار شورا اینست که از شهردار منتخب حمایت شود. وی افزود: اعتراضاتی که وجود داشت نسبت به روند انتخاب شهردار بود و اصلا بحث آقای نجفی نبود و با صحبت هایی که انجام شد، دیدم ادامه این روند به نفع شهر و استان نیست، امیدوارم با روند جدیدی که در شورا پیش گرفته می شود مسئله ای در شورا پیش نیاید و با حمایت اعضا و تلاش نمایندگان مشکلات شهر مرتفع شود.

جعفری با رد فراموش شدن تعهداتی که ائتلاف تراکتورسازی در زمان انتخابات شورای شهر مطرح کرده است گفت: من در مصاحبه های قبلی اعلام کرده ام که به هیچ عنوان این تعهدات از یاد نرفته است. ما به سردار پورجمشیدیان به عنوان رئیس هیئت مدیره باشگاه اعلام کرده ایم که مشکل تراکتورسازی با چند میلیون تومان حل نمی شود باید از طرف باشگاه به شورا طرح ارائه شود و پس از بررسی در شورا مصوب گردد تا برای همیشه تراکتورسازی به عنوان زیر بنای فوتبال منطقه و پرطرفدار ترین تیم کشور و یکی از مدعیان همیشگی مسابقات کشور به استقلال مالی برسد. باشگاه باید با ارائه طرح و پیشنهاد به استقلال مالی باشگاه کمک کنند و ما فعلا منتظریم.

نماینده شورای شهر افزود: فعلا طرحی به شورا نرسیده است و اظهار نظر مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی مبنی بر اینکه ما امیدی به شورای شهر نداریم، باعث دلخوری نمایندگان شورا شده است ولی با این وجود شورای شهر منتظر ارائه پیشنهاد باشگاه تراکتورسازی است. تراکتورسازی متعلق به یک نفر نیست و متعلق به همه آذربایجان است و قطعا اگر طرحی به شورا بیاید با جان و دل برای حمایت از تراکتورسازی وارد خواهیم شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
قانون آنلاین- بعد از مصدومیت ایرانپوریان و ربیع خواه که باعث شد نام این دو بازیکن از لیست تراکتور تا پایان فصل خارج شود مجید جلالی خبر از خارج کردن نام محمد ابراهیمی مهاجم متعصب تراکتور داد. با توجه به مصدومیت شدید ابراهیمی که باید 4 ماه از میادین دور باشد او عملا تا اواخر امسال نمی‌تواند بازی کند و با توجه به اینکه لیگ قرار است در فروردین ماه به اتمام برسد تراکتور چاره ای جز خارج کردن نام او از لیست خود ندارد. جلالی در این مورد گفته:«ابراهیمی جزو بازیکنان متعصب تیم محسوب می شود که متاسفانه به دلیل شکستگی مچ پا،4 ماه از میدان به دور خواهد بود.این احتمال وجود دارد که نام او از فهرست خارج شود اما هنوز این مساله قطعی نیست

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازی با 2 محروم و یک لشگر مصدوم و گسترش بدون محروم به مصاف سرخ آبی های پایتخت می‌روند
کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال ایران، اسامی محرومان هفته شانزدهم را اعلام کرد که نام دو بازیکن از تیم تراکتورسازی به چشم می‌خورد.

محمد نصرتی و حبیب گردانی با دریافت کارت زرد سوم خود مقابل استقلال تهران از بازی برابر پرسپولیس محروم شدند.

تراکتورسازی همچنین محمد ایران پوریان را به دلیل مصدومیت در این بازی نداشته و سیدمحسن حسینی نیز از جمع بازیکنان تراکتورسازی جدا شده است تا این تیم در هفته اول دور برگشت با بحران مدافعان خود مواجه باشد.

از تیم پرسپولیس تهران نیز بازیکن تبریزی این تیم پیام صادقیان به دلیل محرومیت غایب خواهد بود.

دیگر نماینده فوتبال تبریز در لیگ برتر تیم گسترش فولاد تبریز که هفته اول مهمان تیم استقلال تهران می باشد، هیچ محرومی برای این بازی ندارد.

اسامی محرومان هفته شانزدهم مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور به شرح زیر است:

سرمربیان محروم :

انگین فیرات (سایپای البرز) و منصور ابراهیم‌زاده (راه‌آهن سورینت)

بازیکنان محروم :

اروین بولکو، امین جهان عالیان و علی حمودی (سپاهان اصفهان)

، بهنام برزای، رامین رضاییان و سامان آقازمانی (راه‌آهن سورینت)

رسول سروش‌نیا و هادی سهرابی (داماش گیلان)

حبیب گردانی و محمد نصرتی (تراکتورسازی تبریز)

پیام صادقیان (پرسپولیس تهران)

آرمان شهدادنژاد (مس کرمان - 3 جلسه محرومیت)

سهیل رحمانی (ملوان بندرانزلی)

سینا عشوری (ذوب‌آهن اصفهان)

مهرزاد معدنچی (فجرسپاسی شیراز)

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تذکر سرمربی تراکتورسازی به فوتبال ایران
مجید جلالی درباره شروع دوباره تمرین تیم تراکتورسازی پس از سپری کردن تعطیلات عنوان کرد:شرایطی که از دو روز آغازین تمرینات دیدم باعث خوشحالی من است.اگرچه به دلیل غیبت ملی پوشان،با 13،14 بازیکن تمرین می کنیم اما وضعیت تیم مطلوب است و انگیزه بازیکنان بالاست.
وی درباره تقویت تراکتورسازی برای نیم فصل دوم گفت:الان زمانی است که آوردن بازیکن به مراتب سخت تر از اول فصل است.در آغاز فصل ما و بازیکن دو طرف ماجرا هستیم ولی در حال حاضر بحث باشگاهی که بازیکن تحت قرارداد آن است هم وجود دارد.بنابراین سه طرف در نقل و انتقالات وجود دارند و جابجایی اصلا آسان نیست.
سرمربی تراکتورسازی افزود:در نیم فصل،با بیش از 10 بازیکن مذاکره کرده ایم تا از بین آنها هر تعداد را که می توانیم جذب کنیم.سعی می کنیم بین 4 تا 6 بازیکن را جذب کنیم.اغراق نیست اگر بگویم مجموعه باشگاه شبانه روز تلاش می کند تا بازیکنان مدنظر را جذب کنیم.ما الان می دانیم که دقیقا چی کم داریم و به چه بازیکنی نیاز داریم.بنابراین حساب شده جلو می رویم.
جلالی درباره بحث احتمال خروج نام محمد ابراهیمی از فهرست تراکتورسازی خاطرنشان کرد:ابراهیمی جزو بازیکنان متعصب تیم محسوب می شود که متاسفانه به دلیل شکستگی مچ پا،4 ماه از میدان به دور خواهد بود.این احتمال وجود دارد که نام او از فهرست خارج شود اما هنوز این مساله قطعی نیست.
وی درباره اینکه قبلا از علی کریمی خواسته بود دچار درگیری لفظی با باشگاه پرسپولیس نشود و او اخیرا هم دوباره مصاحبه ای درباره باشگاه سابقش انجام داده است گفت:من هر وقت در جمع گروهی تیم صحبت می شود از بچه ها می خواهم روی کارشان تمرکز کنند.هر چه تمرکز بازیکن روی متن بیشتر باشد به آرامش بیشتری می رسد و می تواند در زمین پاسخ منتقدان و مخالفانش را بدهد.تا به امروز خدا را شکر همه بازیکنان این رویه را پیش گرفته اند.در بحث کریمی هم او کاملا به وظایف و مسولیت هایش آشناست و اصلا نگران این بازیکن نیستم.
سرمربی تراکتورسازی درباره اظهارات خود پس از بازی مقابل ملوان که گفته بود به برخی سرنخ ها از افرادی دست یافته که علیه این تیم فعالیت می کنند اظهار داشت:من دنبال آرامش تیم هستم.وقتی به طور نسبی به این وضعیت برسیم نمی خواهم خودم به دست خودم آن را بر هم بزنم.موقعی می توانم حالت تهاجمی بگیرم که کسانیکه می خواهند آرامش تیم را برهم بزنند فعال شوند.وقتی آنها کاری به تیم ندارند من هم کاری به آنها ندارم.
جلالی درباره بازی ایران مقابل تایلند و اینکه در ترکیب تیم ملی تعداد بازیکنان لژیونر رو به افزایش است گفت:در این زمینه بحث های زیادی وجود دارد و حرف هایی هست که باید عمیقا مورد بررسی قرار بگیرد.ما در فوتبال سرمایه گذاری خوبی می کنیم اما در ویترین این فوتبال که تیم ملی است این سرمایه گذاری دیده نمی شود.در عوض سرمایه هایی که در کشورهای دیگر پرورش یافته اند را می آوریم و در ظاهر بهره برداری می کنیم.از دید من این موضوع برای آینده مساله هشدار دهنده ای است و باید عمیقا در این باره صحبت کرد.
وی تاکید کرد:با این وجود نباید به تیم ملی فشار بیاوریم و فضا را تنگ کنیم.چون به هر حال کی روش کارش را می کند ولی عدم توجه به بازیکنان حاضر در لیگ برتر به طور حتم زنگ خطر جدی برای آینده فوتبال ما محسوب می شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
شکستی بزرگ برای امیر قلعه نوئی ؛ اعاده تراکتور پذیرفته شد ، قلعه نویی فقط 50 میلیون طلب دارد
به گزارش لیگ برتر و به نقل از سایت گل کمیته استیناف با پذیرش اعاده دادرسی باشگاه تراکتورسازی به طرفیت امیر قلعه نویی ، رای قبلی خود را نقض کرد. قلعه نویی معتقد است از این باشگاه 350 میلیون تومان طلب دارد اما کمیته انضباطی این امر را رد کرد و اعلام نمود قراردادهای داخلی در فصل مورد نظر ملاک نبوده اند. پرونده با اعتراض وکیل قلعه نویی به استیناف رفت و استیناف رای به پرداخت 350 میلیون تومانی به نفع سرمربی کنونی استقلال داد.تراکتوری ها نسبت به این امر درخواست اعاده دادند و مشخص شد طبق بند نهم قرارداد رسمی طرفین تایید کرده اند که غیر از قرارداد رسمی ، قرارداد دیگری رسمیت ندارد و همین اقرار سبب گردید رای صادره نقض شود.
در این بین مدارکی وجود داشت که ودیعه مسکن استیجاری از محل قرارداد قلعه نویی پرداخت شده ولی تراکتوری ها ان را از موجر پس گرفته اند.به همین دلیل فقط پرداخت 50 میلیون تومان ودیعه مسکن به قلعه نویی مورد تایید استیناف قرار گرفت و تراکتور باید این وجه را بپردازد. گفته می شود قلعه نویی قصد دارد درباره مابقی طلبش در دادگاه طرح دعوی کند . باستناد ماده 22 آیین نامه نقل و انتقالات فیفا درباب قراردادهای اشتغال می توان به دادگاه مراجعه کرد و منعی وجود ندارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
چراغ سبز سپاهان به معاوضه کریمیان و افشین
از این صحبت کرانچا مشخص است که او راضی به انجام این معاوضه است چرا که به شدت به دنبال یک هافبک بازیساز است و از طرفی با انتقال افشین به تراکتور از حاشیه های این بازیکن نیمکت نشین هم خلاص می‌شود
قانون آنلاین- سپاهانی ها دو سه هفته ای می‌شود که به دنبال به خدمت گرفتن مهدی کریمیان هستند اما مجید جلالی با جدایی این بازیکن مخالفت کرده. اما طی یکی دو روز گذشته شایعه معاوضه مهدی کریمیان با آرش افشین مهاجم نیمکت نشین سپاهان هم مطرح شده که به نظر سپاهانی ها از این موضوع استقبال می‌کنند. کرانچار سرمربی سپاهان در ادر پاسخ به این سؤال که شایعه معاوضه مهدی کریمیان بازیکن تراکتورسازی با آرش افشین شنیده می‌شود و آیا او با این مسئله موافق است، به فارس گفته: چنین پیشنهادی به ما نشده است و اگر چنین موضوعی مطرح شود نیاز به بررسی داریم تا بتوانیم نظرمان را در این ارتباط اعلام کنیم. هنوز پیشنهادی به ما نرسیده است.» از این صحبت کرانچا مشخص است که او راضی به انجام این معاوضه است چرا که به شدت به دنبال یک هافبک بازیساز است و از طرفی با انتقال افشین به تراکتور از حاشیه های این بازیکن نیمکت نشین هم خلاص می‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مجيد جلالي اميدوار است در نيم‌فصل دوم با تراكتورسازي نتايج بهتري كسب كند. آقامجيد روي 4 بازي متوالي كه در خانــــه دارد حساب ويژه‌اي باز كرده است. جلالي موافق جدايي هيچ كدام از بازيكنان تيمش نيست و مي‌گويد ليست مازاد ندارند.
جز محسن حسيني بازيكن ديگري از تراكتورسازي جدا نمي‌شود؟
فعلا فقط اين بازيكن از جمع ما به صورت قطعي جدا شده است و ساير بازيكنان كار خود را كنار تيم ادامه مي‌دهند.
نيم‌فصل دوم برابر پرسپوليس، گسترش‌فولاد، ذوب‌آهن و سپاهان در خانه به ميدان مي‌رويد!
در شروع نيم‌فصل 4 بازي ما داخل خانه است و اميدوارم اين مساله بتواند به ما كمك كند. در دور رفت همين 4 بازي ما خارج از خانه برگزار شد. ما مشكلات، چالش‌ها و ضعف‌هايي كه در تبريز داشتيم را رصد مي‌كنيم تا براي اين موضوع راهكار پيدا كنيم.
كريميان شنبه تمرين نكرد و گفته مي‌شود احتمال جدايي‌اش يا معاوضه‌اش با آرش افشين وجود دارد؟
او شنبه در تمرين ما حاضر شد اما تمرين نكرد و با مديرعامل باشگاه صحبتي را انجام داد. مشكل خاصي وجود ندارد، مهدي كريميان از ديروز در تمرينات حاضر شد. اين بازيكن از جمع ما جدا نخواهد شد.
با جدايي بازيكن ديگري موافقت مي‌كنيد؟
ما در تراكتورسازي ليست مازاد نداريم و تلاش مي‌كنيم تا همه بازيكنان را حفظ كنيم البته بازيكناني كه در تيم حضور دارند بايد با طيب خاطر و تمام وجود در خدمت تيم باشند تا الان بحثي براي جدايي بازيكني مطرح نشده است.
گفته مي‌شود با محسن بيات صحبت كرديد و به توافق هم رسيديد؟
مجموعه تراكتورسازي تاكنون با تعدادي از بازيكنان صحبت كرده است، در نقل‌وانتقالات نيم‌فصل 3 طرف بايد رضايت داشته باشند تا انتقالي صورت بگيرد، اول باشگاه خريدار، دوم باشگاه فروشنده و سوم خود بازيكن است كه بايد رضايت داشته باشد تا يك انتقال صورت گيرد. شايد ما با حدود 7، 8 بازيكن وارد صحبت شده باشيم اما هنوز هيچ انتقالي براي ما قطعي نشده است.
ربيع‌خواه و ايرانپوريان را به دليل مصدوميت شديد از ليست كنار مي‌گذاريد؟
اين دو بازيكن در اين فصل با توجه به مصدوميتي كه با آن روبه‌رو شده‌اند نمي‌توانند براي ما به ميدان بروند. جايگاه، حق و حقوق اين نفرات محفوظ است اما براي اينكه بتوانيم نفرات جايگزيني را جذب كنيم شايد آنها را از ليست كنار بگذاريم.
بازيكن خارجي جذب مي‌كنيد؟
اگر نتوانستيم بازيكنان داخلي مدنظرمان را بگيريم به دنبال گزينه خارجي مي‌رويم.
اردوي خارجي برگزار نمي‌كنيد؟
در تبريز امكانات خوبي وجود دارد و شرايط آب و هوايي كاملا مناسب است، البته ما سفر به امارات را در برنامه داشتيم اما با كمبود بازيكن مواجه شديم كه از اين كار صرف نظر كرديم.
گفته مي‌شود از علي كريمي خواستيد ديگر عليه پرسپوليس مصاحبه نكند؟
در كل همه اعضاي تيم ما دوست ندارند وارد اين موضوعات شوند. بازيكنان ما فارغ از هرگونه دغدغه‌اي خيلي با تمركز و كيفيت تمرين مي‌كنند. هميشه از اول فصل با تهاجم حاشيه روبه‌رو بوديم اما سعي مي‌كينم تا آنجايي كه مي‌شود خودمان را مصون نگه داريم و از اين مساله دوري كنيم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تیم تراکتور سازی خود را برای مسابقات نیم فصل دوم لیگ برتر آماده می‌کند.
تراکتور

به گزارش تبریز بیدار، با توجه به اینکه تیم‌های لیگ برتری در تعطیلات نیم فصل به سر می‌بردند، اکثر تیم‌ها مشغول مذاکره با بازیکنان جدید هستند که تیم تراکتور سازی نیز با چند بازیکن داخلی و خارجی مذاکره ای داشته است. تیم تراکتور سازی که در طول نیم فصل اول قصد داشت بازیکن خارجی جذب کند اما هیچ وقت موفق به این کار نمی‌شد حالا باب مذاکره با چند بازیکن برزیلی را باز کرده است تا در صورت توافق با این بازیکنان قرارداد امضا شود.

تراکتور سازان قصد دارند با 3 تیم تبریزی بازی تدارکاتی انجام دهند که از باشگاه خبر می‌رسد اولین بازی تدارکاتی تراکتور سازی پنجشنبه این هفته خواهد بود. قبل از این تراکتور سازان قصد داشتند به کشور امارات بروند و در آنجا اردوی آمادگی خود را برگزار کنند که به دلیل کمبود بازیکن و مشکلات مالی به این اردو نرفتند.

علیرغم شایعات مبنی بر جدایی جواد کاظمیان و مهدی کریمیان از تراکتور سازی این دو نفر به صورت منظم در تمرینات تیم حاضر شده‌اند و زیر نظر مجید جلالی به تمرین پرداخته‌اند. پیش از این گفته می‌شد جواد کاظمیان از ملوان و مهدی کریمان از سپاهان پیشنهاد دارند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
احتمال خروج نام محمد ابراهیمی از لیست تراکتورسازی

دو شنبه ۲۷ آبان ماه ۱۳۹۲ - ساعت ۴۰ : ۱۰ کد خبر : ۹۸۳۸۱
تعداد بازدیدکننده : ۱۱۰۷ نسخه چاپی
احتمال دارد نام محمد ابراهیمی از لیست تیم تراکتورسازی تبریز خارج شود.
مجید جلالی سرمربی تراکتورسازی در گفتگوی کوتاهی با خبرنگار ایپنا ضمن تایید این خبر گفت: ابراهیمی از جمله بازیکنان خوب و باتعصب تیم ما است اما با توجه به شرایطی که نیاز به بازیکن داریم و از طرفی ابراهیمی نیز حدود ۴ ماه مصدوم خواهد بود احتمال دارد نام او را از لیست خود خارج کنیم.
گفتنی است؛ پیش از این نام محمد ایرانپوریان و محسن ربیع خواه نیز به دلیل مصدومیت از لیست تراکتورسازی خارج شده بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زداه : خدا را شکر تراز منفی نداریم و به دنبال جذب اعتبارات مالی هستیم
زینی‌زاده مدیرعامل تراکتورسازی تبریز در خصوص جذب اعتبارات مالی و تعیین اسپانسر برای این تیم تبریزی به خبرنگار باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: تاکنون به هیچ وجه مطلقا یک ریال از هیچ جایی جذب نکرده‌ ایم و فعلا اسپانسر هم نداریم اما در تلاش هستیم که این کار محقق شود.

وی افزود: تمامی باشگاهها با مشکلات مالی مواجه هستند اما عملا تراکتورسازی تبریز فاقد این مشکلات است و تایید به جرات می‌توان گفت که این تیم با چنین مشکلی روبرو نیست.

زینی‌زاده اظهار کرد: خدا را شکر می‌گوییم به خاطر اینکه از لحاظ مالی تیم تراکتور با تراز مالی منفی روبرو نیست و این باعث شده تراکتور نسبت به کل باشگاهها سرتر باشد.

مدیرعامل تراکتورسازی تبریز، در خصوص برنامه جذب اعتبارات مالی و تعیین اسپانسر نیز تصریح کرد: قطعا با جلسه‌ای که با اعضای هیات مدیره روز چهارشنبه در تهران تشکیل می‌شود هم به دنبال جذب اعتبارات مالی و هم اسپانسر تیم تعیین می‌گردند.

وی با اشاره به خروج حسینی و کریمیان از تراکتور عنوان کرد: حسینی به تیم گسترش فولاد رفته که در راستای کمک به این تیم هم شهری است ولی خبر خروج کریمیان از تیم صحت ندارد و هم اکنون در حال تمرین است.

زینی‌زاده در ادامه تاکید کرد: تیم ما در دو خطوط دروازه بانی و خط دفاعی عملا مشکلی ندارد ولی قرار است 3-2 بازیکن در پست هافبک راست و چپ به خدمت گرفته شود.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد تمامی تلاش‌ ما عمل کردن به تعهداتی است که با باشگاه بسته ایم و از هیچ تلاشی در جهت موفقیت تیم در جامهای داخلی و آسیایی فروگذار نخواهیم کرد.

بالا