• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی: کریمیان جایی نمی‌رود/ تراکتورسازی آنطور که شایسته است در خانه نتیجه نگرفته

جلالی: کریمیان جایی نمی‌رود/ تراکتورسازی آنطور که شایسته است در خانه نتیجه نگرفته
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: مهدی کریمیان از امروز تمرین می‌کند و جایی نمی‌رود.
خبرگزاری فارس: جلالی: کریمیان جایی نمی‌رود/ تراکتورسازی آنطور که شایسته است در خانه نتیجه نگرفته
Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس، تراکتورسازی در نیم فصل اول لیگ برتر با کسب 26 امتیاز توانست به عنوان تیم سوم مسابقات در جدول رده‌بندی جای بگیرد.

مجید جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد شرایط تراکتورسازی در نیم فصل اول صحبت‌های زیر را مطرح کرد.

فارس: شرایط تراکتورسازی چطور است؟

وضعیت تیم خدا را شکر خوب است. از روز گذشته تمریناتمان را آغاز کردیم. دو بازیکن ما در تیم ملی بزرگسالان و دو بازیکن در تیم زیر 22 سال حضور دارند. چند بازیکن آسیب‌دیده داریم و یکی دو بازیکن دیگر نیز از جمع ما جدا شدند. با این شرایط کار را طبق برنامه جلو می‌بریم.

فارس: به غیر از سید محسن حسینی جدایی بازیکن دیگری قطعی شده است؟

فعلا فقط این بازیکن از جمع ما به صورت قطعی جدا شده است و سایر بازیکنان کار خود را کنار تیم ادامه می‌دهند.

فارس: در اواخر نیم‌فصل تراکتورسازی روند خوبی را در پیش گرفته بود، فکر می‌کنید بتوانید این روند را در نیم فصل دوم ادامه دهید؟

در جلسات تمرینی متعددی که داریم تلاش می‌کنیم اشکالات تیم را در نیم فصل اول ریشه‌یابی کنیم. علیرغم روند خوبی که در نیم فصل اول داشتیم در برخی موارد دچار اشکالاتی بودیم که یکی از مهمترین موضوعاتی که با آن درگیر هستیم این است که در تبریز نتوانستیم آن طور که شایسته است امتیاز جمع کنیم و در حال بررسی این موضوع هستیم.

فارس: در شروع نیم‌ فصل دوم در 4 مسابقه مقابل پرسپولیس، گسترش فولاد، ذوب‌آهن و سپاهان در خانه به میدان می‌روید.

درست است در شروع نیم فصل 4 بازی ما داخل خانه است، امیدوارم این مسئله بتواند به ما کمک کند. در دور رفت همین 4 بازی ما خارج از خانه برگزار شد. ما مشکلات، چالش‌ها و ضعف‌هایی که در تبریز داشتیم را رصد می کنیم تا برای این موضوع راهکار پیدا کنیم.

فارس: مهدی کریمیان روز گذشته تمرین نکرد، گفته می‌شود با توجه به پیشنهاد سپاهان احتمال جدایی او از تراکتورسازی یا معاوضه‌اش با آرش افشین وجود دارد، در این مورد صحبت می‌کنید؟

او دیروز در تمرین ما حاضر شد اما تمرین نکرد و با مدیرعامل باشگاه صحبتی را انجام داد. مشکل خاصی وجود ندارد، مهدی کریمیان از امروز تمرینات را ادامه می‌دهد. این بازیکن از جمع ما جدا نخواهد شد.

فارس: خیلی از باشگاه‌ها با بازیکنان شما مثل سعید دقیقی، میلاد فخر‌الدینی و ... صحبت کردند. آیا با جدایی بازیکن دیگری موافقت می‌کنید؟

ما در تراکتورسازی لیست مازاد نداریم و تلاش می‌کنیم تا همه بازیکنان را حفظ کنیم البته بازیکنانی که در تیم حضور دارند باید با طیب خاطر و تمام وجود در خدمت تیم باشند تا الان بحثی برای جدایی بازیکنی مطرح نشده است.

فارس: گفته می‌شود شما با محسن بیات صحبت کردید، آیا با این بازیکنی توافقی داشتید؟

مجموعه تراکتورسازی تاکنون با تعدادی از بازیکنان صحبت کرده است، در نقل و انتقالات نیم فصل 3 طرف باید رضایت داشته باشند تا انتقالی صورت بگیرد، اول باشگاه خریدار، دوم باشگاه فروشنده و سوم خود بازیکن است که باید رضایت داشته باشد تا یک انتقال صورت گیرد. شاید ما با حدود 7- 8 بازیکن وارد صحبت شده باشیم اما هنوز هیچ انتقالی برای ما قطعی نشده باشد.

فارس: محسن ربیع‌خواه و محمد ایرانپوریان را به دلیل مصدومیت شدیدی که تا انتهای فصل دارند از لیست کنار می‌گذارید؟

این دو بازیکن در این فصل با توجه به مصدومیتی که با آن روبرو شده‌اند نمی‌توانند برای ما به میدان بروند. جایگاه و حق و حقوق این نفرات محفوظ است اما برای اینکه بتوانیم نفرات جایگزینی را جذب کنیم شاید آنها را از لیست کنار بگذاریم.

فارس: آیا بازیکن خارجی جذب می‌کنید؟

اگر نتوانستیم بازیکنان داخلی مد نظرمان را بگیریم به دنبال گزینه خارجی می‌رویم.

فارس: تراکتورسازی برای آماده‌سازی اردویی را برگزار می‌کند؟

در تبریز امکانات خوبی وجود دارد و شرایط آب و هوایی کاملا مناسب است، البته ما سفر به امارات را در برنامه داشتیم اما با کمبود بازیکن مواجه شدیم که از این کار صرف‌ نظر کردیم.

فارس: علی کریمی این روزها با باشگاه پرسپولیس دچار چالش شده است، گفته می شود از علی کریمی خواستید دیگر به این موضوعات وارد نشود؟

در کل همه اعضای تیم ما دوست ندارند وارد این موضوعات شوند. بازیکنان ما دیروز فارغ از هرگونه دغدغه‌ای خیلی با تمرکز و کیفیت تمرین می‌کردند. همیشه از اول فصل با تهاجم حاشیه روبرو بودیم اما سعی می‌کینم تا آنجایی که می‌شود خودمان را مصون نگه داریم از این مسئله دوری کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بهترین آمار تراکتور در 6 دوره اخیر لیگ برتر

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، تیم تراکتورسازی تبریز در نخستین دوره لیگ برتر که حضور داشت، اما با قرار گرفتن در انتهای جدول به لیگ دسته یک سقوط کرد.

تراکتورسازی بعد از هفت سال به لیگ برتر صعود کرده و در پنج دوره اخیر این رقابت‌ها از تیم‌های مطرح این مسابقات بوده است.

خبرگزاری فارس نگاهی به بررسی عملکرد این تیم در نیم فصل لیگ برترهایی که حضور داشته، پرداخته است.

دوره اول لیگ برتر(فصل81-1380):

رتبه تراکتورسازی در نیم فصل:چهاردهم(آخر)

نتایج تیم تراکتورسازی تا هیچ دوره‌ای به این اندازه فاجعه بار نبوده است. این دوره لیگ برتر با حضور 14 تیم برگزار شده و تراکتورسازی از 13 بازی خود هیچ پیروزی نداشته و با 6 امتیاز از 6 تساوی بدون گل و هفت شکست در قعر جدول قرار داشت. اوج نتایج ضعیف تراکتورسازی در گل‌های زده این تیم بود. تراکتورسازی در نیم فصل و 13 بازی فقط یک گل زده در کارنامه خود داشت که در باخت دو بر یک بر ابومسلم به ثمر رسیده بود.

تراکتورسازی در نیم فصل مقابل تیم‌های سپاهان اصفهان، پاس تهران، استقلال رشت، پیکان تهران، سایپا، فجر سپاسی شیراز به تساوی بدون گل دست یافته و از تیم‌های پرسپولیس، استقلال تهران، ذوب‌آهن اصفهان، ابومسلم مشهد، ملوان بندرانزلی، برق شیراز و فولاد خوزستان شکست خورد.

هدایت تیم تراکتورسازی تا نیم فصل برعهده محمود یاوری و حسن آذرنیا بود.

دوره نهم لیگ برتر(فصل89-1388):

رتبه تراکتورسازی در نیم فصل: هشتم

تراکتورسازی بعد از هفت سال غیبت در لیگ برتر، در نیم فصل رقابت‌ها عملکرد قابل قبولی داشته و با 24 امتیاز در مکان هشتم جدول جای گرفت.

6 برد، 6 تساوی و 5 باخت حاصل کار تیم سرخپوش تبریزی تا نیم فصل لیگ برتر فوتبال کشور بود.

تراکتورسازی در نیم فصل تیم‌های شاهین بوشهر، راه آهن تهران، فولاد خوزستان، ابومسلم مشهد، مس کرمان و استقلال اهواز را مغلوب کرده و با تیم‌های ذوب آهن اصفهان، استقلال تهران، فجر سپاسی شیراز، ملوان بندرانزلی، استیل آذین تهران و پاس همدان به تساوی دست یافت.

تیم تبریزی در نیم فصل 5 شکست در کارنامه خود داشت که این باخت‌های مقابل سایپا، پیکان، پرسپولیس، سپاهان و صبای قم بود.

هدایت تیم تراکتورسازی در این فصل بر عهده فراز کمالوند بود.

دوره دهم لیگ برتر(فصل90-1389):

رتبه تراکتورسازی در نیم فصل: ششم

تراکتورسازی در این فصل یک امتیاز بیشتر از فصل گذشته در نیم فصل به دست آورد.

تراکتورسازی تا نیمه اول مسابقات 6 برد به دست آورده و هفت بازی نیز مساوی کردند و نتیجه 4 بازی را به حریفان خود واگذار کردند.

شاگردان کمالوند تا نیم فصل بر تیم‌های راه آهن تهران، ملوان، استیل آذین، نفت تهران، پیکان تهران و صنعت نفت آبادان غلبه کرده و در مصاف با تیم‌های شهرداری تبریز، شاهین بوشهر، مس کرمان، فولاد خوزستان، استقلال تهران، صبای قم و سایپا تن به تساوی دادند.

پرسپولیس تهران، پاس همدان، ذوب آهن و سپاهان اصفهان تیم هایی بودند که در نیم فصل موفق به شکست تیم تراکتورسازی شده بودند.

در پایان نیم فصل تراکتورسازی با 25 امتیاز در مکان ششم جدول قرار داشت.

دوره یازدهم لیگ برتر(فصل91-1390):

رتبه تراکتورسازی در نیم فصل: چهارم

روند صعودی نتایج تیم تراکتورسازی در نیم فصل همچنان ادامه داشته و تراکتورسازی در این فصل با هدایت امیر قلعه نویی 29 امتیاز کسب کرده و در رده چهارم جدول قرار گرفت.

تراکتورسازی تا نیم فصل 8 پیروزی، 5 تساوی و 4 شکست در کارنامه خود داشتند.

تراکتورسازی تیم های ذوب آهن اصفهان، شاهین بوشهر، داماش گیلان، شهرداری تبریز، استقلال تهران، مس کرمان، فجر سپاسی شیراز و پرسپولیس تهران را مقهور قدرت خود کرده و در برابر نفت آبادان، سایپا، راه آهن، مس سرچشمه کرمان و ملوان به تقسیم امتیازات رضایت داد.

شکست‌های تراکتورسازی تا نیم فصل مقابل تیم‌های صبای قم، نفت تهران و فولاد خوزستان بود.

دوره دوازدهم لیگ برتر(فصل92-1391):

رتبه تراکتورسازی تا نیم فصل: ششم

تراکتورسازی با تونی اولیویرا یک امتیاز کمتر نسبت به فصل قبل کسب کرده و با 28 امتیاز در مکان ششم جدول جای گرفت.

تراکتورسازی در نیم فصل موفق شد تیم های نفت آبادان، مس کرمان، راه آهن، گهر زاگرس، استقلال، سپاهان و پرسپولیس را مغلوب کند و با تیم های سایپا، پیکان، صبا، ملوان، نفت تهران، داماش و آلومینیوم هرمزگان مساوی کند.

سه شکست نیم فصل تراکتورسازی در خارج از خانه مقابل تیم‌های ذوب آهن، فجر سپاسی شیراز و فولاد خوزستان رقم خورد.

دوره سیزدهم لیگ برتر(فصل93-1392):

رتبه تراکتورساری تا نیم فصل: سوم

با کاهش دو تیم رقابت های لیگ برتر امسال با حضور 16 تیم آغاز شد. تراکتورسازی تا نیم فصل با 7 برد، 6 مساوی و دو باخت و 25 امتیاز در مکان سوم جدول به کار خود پایان داد.

تیم های سپاهان ، ذوب آهن، سایپا، صبا، نفت تهران، راه آهن تهران و استقلال خوزستان از تیم تراکتورسازی شکست خورده و گسترش فولاد ، مس کرمان، فجر سپاسی، ملوان، فولاد خوزستان و استقلال تهران نیز با شاگردان جلالی به تساوی رضایت دادند.

تراکتورسازی در نیم فصل تنها مقابل پرسپولیس تهران و داماش گیلان مغلوب شد تا از این لحاظ کمترین باخت بین 16 تیم را داشته باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کنار گذاشتن ابراهیمی به درخواست زینی زاده

به گزارش آناج، باشگاه تراکتورسازی تبریز که در تعطیلات نیم فصل سیدمحسن حسینی را به تیم گسترش فولاد این شهر واگذار کرده است نام سه بازیکن دیگر را از فهرست خود خارج خواهد کرد که هر سه این بازیکنان مصدوم هستند و تا پایان فصل قادر به همراهی تیم خود نخواهند بود.
حمید زینی‌زاده مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در این باره به خبرنگار مهر گفت: ربیع‌خواه، و ایران‌پوریان مصدومیت جدی دارند و با توافق‌های صورت گرفته نام این دو بازیکن از فهرست تیم خارج خواهد شد. محمد ابراهیمی هم متاسفانه مصدوم است و به احتمال فراوان تا چهار ماه قادر به همراهی ما نیست.
وی اضافه کرد: وضعیت ابراهیمی تا فردا مشخص می‌شود ولی به احتمال فراوان مصدومیت او کاملا جدی است و باید با او صحبت کنیم تا نام این بازیکن هم از فهرست تیم حذف شود تا جای خالی برای جایگزینی داشته باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی: تمرین نکردن کریمیان ربطی به جدایی‌اش ندارد

قانون آنلاین- مهدی کریمیان هافبک تراکتورسازی دیروز علی رغم اینکه به تمرینات این تیم رفت اما در تمرین شکرت نکرد و با مدیرعامل تراکتور صحبت کرد همین موضوع باعث شد تا شایعه جدایی او از تراکتور و سپاهانی شدنش جدی تر شود. اما مجید جلالی سرمربی تراکتور آب پاکی را روی دست سپاهانی ها ریخت و مدعی شد که کریمیان به هیچ تیمی نمی رود«او دیروز در تمرین ما حاضر شد اما تمرین نکرد و با مدیرعامل باشگاه صحبتی را انجام داد. مشکل خاصی وجود ندارد، مهدی کریمیان از امروز تمرینات را ادامه می‌دهد. این بازیکن از جمع ما جدا نخواهد شد.ما در تراکتورسازی لیست مازاد نداریم و تلاش می‌کنیم تا همه بازیکنان را حفظ کنیم البته بازیکنانی که در تیم حضور دارند باید با طیب خاطر و تمام وجود در خدمت تیم باشند تا الان بحثی برای جدایی بازیکنی مطرح نشده است. »

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خود آندو آن عكس را بيرون نداد/نصرتي: مثل بعضي‌ها زرنگ نيستم

خطاي شديد محمد نصرتي روي آندرانيك تيموريان در بازي تراكتورسازي مقابل استقلال هنوز هم يكي از سوژه‌هاي قابل بحث است. خطايي كه نصرتي آن را با خطايي كه دكو در بازي پرتغال مقابل ايران در جام جهاني 2006 روي او انجام داده مقايسه مي‌كند.
كارشناس برنامه نود اعلام كرد كه تو بايد در بازي با استقلال اخراج مي‌شدي؟
در آن صحنه قبول دارم که کم ملاحظگي کردم.اصلا قصد نداشتم به آندو آسيب برسد و بعد از بازي با او تماس گرفتم و صحبت کردم.
نظر خود تيموريان چه بود؟
خود آندو مي‌گفت فوتبال است و مشکلي نيست.يادم هست دکو در جام جهاني جوري من را زد که کتف و سر شانه‌ام را کبود کرد و به خودم گفتم کارم تمام است.تا چند روز پس از آن هم آثار اين آسيب ديدگي در وجودم بود اما کسي متوجه اين مساله نشد.
البته مجيد جلالي هم از انتشار عکس آندو در رختکن استقلال گلايه کرده بود؟
برخي مصدوميت‌ها هستند که فقط در ام آر‌اي خودشان را نشان مي‌دهند.برخي ديگر هستند که در تصاوير عکس‌هاي معمولي ديده مي‌شوند.البته مطمئنم آندو قصد نداشته آن عکس را بيرون بدهد و اطرافيان استقلال اين کار را انجام دادند.
بگذريم. شرايطت در تراكتورسازي چگونه است؟
من با افتخار در تراکتورسازي بازي مي‌کنم و هيچ مشکلي ندارم.فکر مي‌کنم بيش از چهار سال است که اين پيراهن را بر تن دارم و خودم را جزيي از خانواده تراکتور مي‌دانم.
تو مثل برخي از بازيكنان قرارداد مشروط با تراكتورسازي نداري؟!
خير، اين بازيکنان جزو نفراتي هستند که خيلي زرنگ هستند و ما به اين اندازه زرنگ نيستيم.من با افتخار و با همه وجود براي تراکتور و هوادارانش بازي مي‌کنم.
به حضور دوباره در تيم ملي فكر مي‌كني؟
اين مساله به صلاحديد کادر فني برمي‌گردد. در هفته‌هاي اخير عملکردم خوب بوده است و به اذعان کارشناسان روند رو به رشدي را سپري کردم.البته با توجه به شناختي که از كرش دارم مطمئن هستم او حق خوري نمي‌کند. به طور حتم تا لحظه آخر و با تمام وجود براي بازگشت به تيم ملي تلاش مي‌کنم.
موضوع جدايي جواد كاظميان از تراكتورسازي به كجا كشيده شد؟
من پس از بازي با استقلال از کاظميان خبري ندارم و نمي‌دانم او چه تصميمي گرفته است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آخرین اخبار بازیکنان خروجی و ورودی احتمالی باشگاه تراکتورسازی

در حالی که مدیران و مربیان تراکتور در گفتگو با خبرگزاری های مختلف صحبت از جذب بازیکنان جدید برای تمشان می کنند با بررسی اظهار نظر همان بازیکنان در خواهید یافت که جذب لیست های ارائه شده از طرف سرمربی تیم در حد حرف بوده و تاکنون بجز چند بازیکن خروجی هیچ بازیکن جدیدی برای نیم فصل دوم جذب نگردیده است ، با هم مرور می کنیم بر آخرین وضعیت و اظهارنظر بازیکنان مد نظر تراکتورسازی در نیم فصل دوم
آرش افشین ؛ که از شرایطش در سپاهان راضی نیست و قصد جدایی کرده بود در اقدامی عجیب روز گذشته در تمرینات سپاهان حضور یافت و همپای سایر نفرات این کارهای تاکتیکی را انجام داد. این در حالی بود که بعید به نظر می رسد افشین در سپاهان ماندنی شود. به هر حال باید منتظر و دید در روزهای آینده چه اتفاقاتی رخ می دهد.
رضا نوروزی ؛ با اعلام روابط عمومی نفت تهران، پس از تقاضای 3 باشگاه پرسپولیس، تراکتورسازی و سپاهان مبنی بر انتقال رضا نوروزی در نقل و انتقالات زمستانی به این تیم‌ها، این موضوع امروز در هیئت فنی تخصصی باشگاه نفت مطرح و موضوع انتقال این بازیکن منتفی اعلام شد. به این ترتیب رضا نوروزی تا پایان فصل جاری در باشگاه نفت تهران به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
بختیار رحمانی ؛ در آخرین اظهار نظر خود در رابطه با ترک تیم فولاد اظهارداشت: بعد از صحبتی که با فرکی داشتم قرار بر این شد که در فولاد بمانم البته مشکلات که حل نشد و امیدوارم در نیم فصل دوم مسایلی که باعث ناراحتی من شد تکرار نشود اما در نهایت چون باشگاه به من رضایت نامه نداد مجبور شدم در فولاد بمانم.
فاسم دهنوی : "تا وقتي که علي آقا بخواهد با تمام وجود در خدمت پرسپوليس هستم و اگر هم زماني من را نخواهد حرفي نمي زنم و نوکرش هم هستم. من براي پرسپوليس و دايي با جان و دل کار مي کنم". دهنوی در مورد خبر بازگشت به تراکتور هم گفت : "هميشه تراکتور را دوست دارم و داشتم. از اين تيم به تيم ملي رسيدم. اما در حال حاضر بازيکن پرسپوليس هستم و در اين تيم کوتاهي نمي کنم. اين حرف ها شايعه است."
آرش برهانی ؛ مهاجم استقلال درباره باشگاه باشگاه تراکتور و مس گفت: «این بحث ها را من در سطح رسانه ها و سایت ها دیدم و صحبت رسمی با خودم صورت نگرفت. اگر هم پیشنهادی باشد اولویت من همیشه استقلال و هوادارانش بوده اند و از بازارگرمی تنفر دارم. بنابراین سعی می کنم با این مسائل تمرکزم را بر هم نزنم و به کارم ادامه بدهم.
محمد حسین مهر آزما ؛ هر چند جلالی در مورد این بازیکن هیچ صحبت رسانه ای انجام نداده ولی ظاهرا شماره 7 سابق نفت تهران که جزء بهترین هافبک های فصل گذشته این تیم بود و پس از اختلافتش با یکی از مدیران نفت از این تیم جدا شده بود و در تیم دسته اولی پدیده شاندیز شاگرد اکبر میثاقیان بود حالا به احتمال زیاد در نیم فصل دوم در تراکتور توپ خواهد زد
لازم به ذکر است که باشگاه تراکتورسازی دو بازیکن خود سید محسن حسینی و علی فاتح برترین گلزن فصل گذشته لیک یک را قطعا از دست داده و سه بایکن این تیم نیز به دلیل مصدومیت وضعیت خوبی ندارند این تا پایان فصل قادر به همراهی تیم خود نخواهند بود.
حمید زینی‌زاده مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی نیز در این باره گفته است که : ربیع‌خواه، و ایران‌پوریان مصدومیت جدی دارند و با توافق‌های صورت گرفته نام این دو بازیکن از فهرست تیم خارج خواهد شد. محمد ابراهیمی هم متاسفانه مصدوم است و به احتمال فراوان تا چهار ماه قادر به همراهی ما نیست، وضعیت ابراهیمی تا فردا مشخص می‌شود ولی به احتمال فراوان مصدومیت او کاملا جدی است و باید با او صحبت کنیم تا نام این بازیکن هم از فهرست تیم حذف شود تا جای خالی برای جایگزینی داشته باشد.
از سوی دیگر بازیکنانی مثل فرشید طالبی ، مهدی کریمیان سعید دقیق با پیشنهاد تیم های دیگر مواجه شده اند اما جلالی مخالف جدایی آنهاست ضمن اینکه سرمربی تراکتورسازی علی رغم اظهار تمایل جاسم کرار هیچ تمایلی برای جذب این بازیکن ندارد.
هواداران تراکتورسازی معتقدند این تیم در خط میانی نیاز به بازیکن دارد و مسئولان باشگاه و سرمربی این تیم نیز با این نظر موافقند ، حال با تمامی این اوصاف توصیه ما به مسئولین دلسوز و مربیان فهیم تراکتورسازی این است که از فرصت باقی مانده جهت جذب بازیکنان مناسب برای پست های مورد نیاز تیم غافل نشوند ، چرا که امسال هواداران این تیم به رتبه ای جز قهرمانی در لیگ برتر راضی نخواهند بود

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محمد نصرتی و حبیب گردانی غایبان بزرگ دیدار حساس تراکتورسازی و پرسپولیس

به گزارش آناج، از غایبان بزرگ این هفته می‌توان به محمد نصرتی و حبیب گردانی از تراکتورسازی تبریز و پیام صادقیان از پرسپولیس اشاره کرد که نمی‌توانند در دیدار حساس این هفته 2 تیم که جمعه 8 آذر در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار می‌شود، به میدان بروند.
- اسامی محرومان هفته شانزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به شرح زیر است:
سرمربیان:
انگین فیرات (سایپای البرز) و منصور ابراهیم‌زاده (راه‌آهن سورینت)
بازیکنان:
اروین بولکو، امین جهان عالیان و علی حمودی (سپاهان اصفهان)، بهنام برزای، رامین رضاییان و سامان آقازمانی (راه‌آهن سورینت)، رسول سروش‌نیا و هادی سهرابی (داماش گیلان)، حبیب گردانی و محمد نصرتی (تراکتورسازی تبریز)، پیام صادقیان (پرسپولیس تهران)، آرمان شهدادنژاد (مس کرمان - 3 جلسه محرومیت)، سهیل رحمانی (ملوان بندرانزلی)، سینا عشوری (ذوب‌آهن اصفهان) و مهرزاد معدنچی (فجرسپاسی شیراز)

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازی، خوش‌سلیقه‌ترین تیم نقل‌وانتقالات

قانون آنلاین- در نیم فصل اول لیگ برتر تراکتورسازی تبریز با چهار خرید موفق و تاثیرگذار عنوان خوش سلیقه ترین مشتری بازار نقل و انتقالات را از آن خود کرد. کریم انصاری فرد هرچند فصل را خوب آغاز نکرد اما خیلی زود به روزهای اوجش برگشت و برخلاف دوران حضورش در پرسپولیس به یک گلزن زهردار بدل شد. انصاری فرد با پیراهن تراکتور بار دیگر به کورس آقای گلی فوتبال ایران بازگشت و جایش را در فهرست 18 نفره تیم ملی پس گرفت. علی کریمی هرچند هفته های زیادی مصدوم بود اما هرگاه به میدان رفت تاثیرش را گذاشت و تراکتور را به سمت پیروزی هل داد. حامد لک پس از مدتها چارچوب دروازه تراکتورسازی را به یک چارچوب امن تبدیل کرد و سعید دقیقی هم در تمام طول نیم فصل اول فرم خوب خودش را حفظ کرد. او جنگنده و گلزن نشان داد و یکی از بهترین زوج های خط حمله فوتبال ایران را در کنار انصاری فرد ساخت. از سویی تراکتورسازی برخلاف بسیاری از تیم ها هیچ خرید ناموفقی را در کارنامه اش ثبت نکرد. بازیکنانی مثل فرشید طالبی و میثم بائو برای تراکتورسازی متوسط کار کردند اما نمی توان از آنها تحت عنوان خرید ناموفق نام برد. در میان سایر تیم های لیگ برتری هیچ تیمی را نمی توان نام برد که به این تعداد خرید تاثیرگذار در نقل و انتقالات انجام داده باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
امیدوارم جایگاه سومی را در لیگ برتر حفظ کنیم/تماشگران تبریزی بهترین تماشگران آسیا هستند

سرویس ورزشی آناج: "محسن خبیری" سرمربی تیم فوتسال هلال احمر تبریز در گفتگو با خبرنگار ورزشی آناج در مورد بازی این هفته با تیم زمزم اصفهان گفت: بازی با تیمهای ته جدولی بسیار سخت تر از تیمهای بالای جدولی است چون که چیزی برای از دست دادن ندارد؛ ولی تیم زمزم هم تیم فوتسال بلد است و با آنالیزی که از بازیهای این تیم داشتیم امیداوریم که بتوانیم بازی تماشگر پسندی ارائه دهیم به بازیکنان هم گوشزد کردیم اگر تیم اصفهانی را دست کم بگیرند دچار مشکل میشوند و باید تمام تلاش خود را برای سه امتیاز بازی بگذارند تا موفق از زمین خارج شوند.

وی درمورد باخت مقابل شهرداری ساوه گفت: به خاطر دو بازی سنگینی که قبل از این بازی داشتیم بازیکنان دچار عفت بدنی شده بودند ولی در روزی که میتوانستیم پیروز میدان شویم بازی را واگذار کردیم موقعیتهای زیادی را از دست دادیم و نتوانستیم به نتیجه دلخواه خودمان برسیم، در یک صحنه هم داوری به ضرر ما تمام شد و گل سالم شریف زاده را مردود اعلام کردند ولی بازهم به ادامه لیگ امیداوریم تا بتوانیم برای فوتسال آذربایجان افتخار آفرینی کنیم.
خبیری در مورد مصدومان و محرومان تیم هلال احمر افزود: برای بازی زمزم مصدوم محرومی نداریم و هم قسم شده ایم که بازی را ببریم و در رده سوم جدول بمانیم و به رده های بالای جدول فکر کنیم.

سرمربی هلال احمر تبریز در مورد تماشگران گفت: در اول فصل چون سال قبل تیم نتایج خوبی کسب نکرده بود انتظار تماشگران زیادی را نداشتیم و با این نتایج امیدواریم که تماشگران خوب تبریزی که در بازیهای دیگر مثل بازیهای تراکتورسازی که با حمایت پرشور خودشان از این تیم حمایت کنند از جوانان هلال احمر حمایت کنند، باید به آسیا و فوتبال ایران و چنین هوادارنی تبریک بگوییم چون همیشه درکنار تیمهای تبریزی هستند وتماشگران تبریز در یک جمله میتوان خلاصه کرد که بهترین تماشگران ایران وآسیا هستند.

محسن خبیری در مورد موفقیتهای هلال احمر در این فصل افزود: کار سختی را در پیش داریم و بازیهای سختی را در ادامه لیگ برتر داریم ولی به بازیکنانم امیداوارم و به همه آنها گوشزد کردیم که حفظ این جایگاه سخت تر از بدست آوردن آن است وباید این رتبه سوم را حفظ کنیم ، بضعات تیم ما برای میانه های جدول است ولی با غیرت بازیکنان توانستیم جزو سه تیم برتر باشیم و تا پایان فصل امیداوریم جایگاه خود را بهبود ببخشم.

وی در مورد جذب بازیکن در نیم فصل گفت: به دنبال جذب دو بازیکن هستیم اگر در نیم فصل بتوانیم که بازیکن خوب پیدا کنیم که هم به تیم کمک کنند و هم باری از دوش بازیکنان فعلی بردارند ولی اگر نتوانستیم جذب کنیم با همین نفرات بازیها را ادامه میدهیم.

سرمربی تیم هلال احمر در مورد مشکلات مالی این تیم افزود: در ایران باشگاهی نیست که مشکلات مالی نداشته باشد چون تیم ها از بودجه دولت تامین میشوند و تیم ما نیز دچار چنین مشکلاتی هست ولی تا این لحظه به بازیکنان پاداش ها و قسمتی از قرارداد آنها داده شده است و امیداواریم که مسئولان تیم از بازیکنان و کادر فنی حمایت کنند تا بتوانیم نام هلال احمر در فوتسال ایران به درخشش در بیاوریم.

سرمربی قرمز پوشان تبریزی در مورد حضور بازیکنان در تیم ملی گفت: در همایش مربیان لیگ فوتسال با آقای خسوس صحبتهای داشتم و سرمربی تیم ملی فوتسال گفت در کوتاه مدت از من انتظاری نداشته باشید ولی در بلند مدت میتوانیم که چند بازیکن از هلال احمر در تیم ملی داشته باشیم. از بازیکنانم حمایت میکنم تا بتوانند در تیم ملی بازی کنند و برای فوتسال ایران و آذربایجان افتخار آفرینی کنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازیکن اسبق تیم فوتبال تراکتورسازی به گسترش فولاد پیوست

مصطفی اکرامی، بازیکن اسبق تیم فوتبال تراکتورسازی، با عقد قرارداد رسمی به جمع یاران رسول خطیبی پیوست.
به گزارش روابط عمومی باشگاه فرهنگی ورزشی گسترش فولاد تبریز، مصطفی اکرامی، مدافع چپ، فصل گذشته تیم فوتبال تراکتورسازی و نیم فصل اول ذوب آهن اصفهان، با امضای قرارداد رسمی به تیم فوتبال گسترش فولاد پیوست تا آبی پوشان تبریزی را در نیم فصل دوم لیگ برتر، همراهی کند.گفتنی ست اکرامی، پیش از این نیز در آستانه پیوستن به گسترش فولاد تبریز قرار داشت که در نهایت راهی ذوب آهن اصفهان شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمی: عادت ندارم نان حرام سر سفره‌ام ببرم/ آقایان مانع سکوتم شدند

به گزارش آناج، علی کریمی ابتدا در خصوص شرایط تراکتورسازی تبریز اظهار داشت: خوشبختانه شرایط تیم در حال حاضر خوب است و تمرینات خوبی را برای نیم فصل دنبال کرده‌ایم.
وی افزود: ما باید با تمرکز کافی به نیم فصل دوم به خاطر سختی بازی‌ها فکر کنیم تا تمرکز لازم را با کمک هواداران که همیشه تیم محبوب خود را تنها نمی‌گذارند، داشته باشیم.
وی درباره خبری مبنی بر شکایت باشگاه پرسپولیس از وی به دلیل گرفتن پول زیاد از باشگاه نیز گفت: دوست نداشتم دیگر حرف بزنم تا تمرکز خودم و کسان دیگر به هم نخورد اما اجازه نمی‌دهند. شنیده‌ام آقایان مدعی شده‌اند که من بیشتر از قراردادم از آنها پول گرفته‌ام و می‌خواهند شکایت کنند یا اصلا شکایت کرده‌اند؛ من هم از مسئولان باشگاه پرسپولیس که این تصمیم را گرفته‌اند می‌خواهم حتما پیگیر شکایت خودشان باشند و مدارک خود را مبنی بر اینکه من بیشتر از مطالباتم از پرسپولیس دریافت کرده‌ام را ارائه دهند. مطمئن باشید همه چیز مشخص می‌شود.
کریمی در گفتگو با فارس، خاطرنشان کرد: آقایان محترم، هواداران پرسپولیس و آنها که باید من را بشناسند، می‌شناسند. من عادت ندارم پول حرام سر سفره‌ام و به خانه‌ام ببرم. اگر ادعایی دارم حتما آن را آقایان پیگیری کنند تا دریافتی زیاد را از من پس بگیرند.
وی خاطرنشان کرد: ‌اما اگر غیر از این بود امیدوارم رسما آن را اعلام کنند. البته هر زمان هم کمیته محترم انضباطی بخواهد خودم یا وکیلم در جلسه حاضر می‌شویم و دفاعیات خود را اعلام می‌کنیم. من خودم را همیشه مدیون پرسپولیس می‌دانم و این تیم را قلبا دوست دارم و گفتن برخی حرف‌ها واقعا برایم عجیب است چون همه چیز مشخص است و نیاز نیست من درباره‌اش حرف بزنم. آقایان اگر ادعایی دارند امیدوارم آن را ثابت کنند در غیر این صورت کسی نمی‌تواند مرا مقابل تیم سابقم قرار دهد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور سازی در حال بررسی حریفان تدارکاتی برای بازیهای دوستانه است

حسن آذرنیا با اعلام این خبر در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: اردو به دلیل مشکلات مالی لغو شد از این رو تمرینات خود را در تبریز شروع کردیم و به تمرینات ادامه می دهیم. البته چند بازی تدارکاتی در نظر داریم، اگر با حریفی به توافق برسیم یا آن‌ها به تبریز می آیند و با آن‌ها بازی می کنیم یا با شهر محل اقامتشان هستیم و خود را آماده مسابقات خواهیم کرد. از این رو در حال بررسی هستیم تا حریفی مناسب پیدا کنیم.

وی اظهار داشت: موعد چک‌های بازیکنان فرا رسیده است با این حال باشگاه تراکتورسازی پولی برای پرداخت به بازیکنان ندارد از این رو فعلاً پولی پرداخت نمی شود.
این در حالی است که طبق اعلام باشگاه تراکتور بازیکنان این تیم تاکنون 40 درصد پول خود را دریافت کردند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دایی، تراکتور را به میلان ترجیح داد

قانون آنلاین-در حالی که گفته می‌شد پرسپولیسی ها قصد دارند تا در بازی با میلان علی دایی و کریم باقری را هم به عنوان بازیکنان قدیمی پرسپولیس به میدان بفرستند اما دایی با توجه به اینکه فردای بازی با میلان باید با پرسپولیس به مصاف تراکتور برود قید حضور در این بازی را زد. دیروز در این مورد خبر دادیم که علی دایی با توجه به حساسیت بازی با تراکتور و همچنین حضور علی کریمی در این تیم نتیجه این بازی برایش بسیار مهم است و او حضور در تبریز را به این بازی سمبلیک ترجیح می‌دهد که امروز هم دایی این خبر را تایید کرد«الان موفقیت و سرنوشت پرسپولیس برای من از همه چیز مهمتر است و ضمن احترام به تمام پیشکسوتان و باشگاه در بازی مقابل ستارگان حضور نخواهم داشت چون من به دنبال این هستم تا سرنوشت پرسپولیس به خوبی پیش برود و الان چیزی مهم تر از سرنوشت پرسپولیس برایم نیست.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آخرین اخبار از برنامه تمرینات تراکتورسازی

به گزارش آناج، با اتمام نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال و شروع تعطیلات نیم فصل آخرین اخبار حکایت از این دارند که تراکتورسازان بعد از لغو اردوی امارات و تهران، قصد دارند تمرینات خود را در تبریز ادامه دهند.

سرخ پوشان محبوب آذربایجان از روز شنبه هفته جاری تمرینات خود را در شیفت صبح آغاز کرده بودند ولی از روز دوشنبه در دو شیفت صبح و بعد از ظهر به تمرینات خود ادامه خواهند داد.

گفته می شود کادر فنی این تیم به دنبال برگزاری یک دیدار دوستانه می باشد تا بازیکنان را برای بازی پرسپولیس آماده نگاه دارند.پنج شنبه هفته جاری برای برگزاری بازی دوستانه با یکی از تیم های دسته یکی یا لیگ برتری انتخاب شده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مشکل کریمیان و زینی زاده حل شده است؟

به گزارش آناج، مهدی کریمیان هافبک خوش اخلاق سرخ پوشان محبوب آذربایجان، بعد از پایان نیم فصل اول، تبریز را به مقصد بوشهر ترک کرد و از روز شنبه برای صحبت ها مسئولان تراکتورسازی به تبریز آمده است.

کریمیان که دیروز با لباس شخصی در تمرینات تیم حاضر شده بود و از بیرون شاهد تمرینات بود، امروز به همراه سایر بازیکنان به تمرین پرداخت که طبق شنیده ها این تمرین بیشتر در راستای حفظ امادگی بدنی این بازیکن بوده است.

طبق شنیده ها مشکلاتی که بین مسئولان باشگاه تراکتورسازی و کریمیان به وجود آمده بود هنوز حل نشده است و گفته می شود علاوه بر جریمه 400 میلیونی بحث های دیگری نیز در میان است که باعث شده است مشکل هافبک تراکتورسازان حل نشود.

در این میان سرمربی این تیم مخالف سر سخت جدایی مهدی کریمیان است و ممکن است این موضوع به همراه علاقه شدید هواداران به این بازیکن باعث شود تا مسئولان تراکتورسازی از موضع خود عقب نشینی کنند.

سپاهان یکی از تیم هایی است که با ارسال نامه رسمی خواهان جذب کریمیان می باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زيني زاده: به خط حمله تراكتور دست نمي‌زنيم/ بايد با وسواس بازيكن بگيريم

بانك ورزش - در روزهاي پرهياهوي نقل و انتقالات، خيلي‌ها در صدد هستند كه بدانند باشگاه تراكتورسازي براي تقويت تيم خود چه برنامه‌هايي را دنبال مي‌كند و چه بازيكناني را براي خريد در نظر گرفته است؟ در اين شرايط بي‌شك حميد زيني زاده بهترين منبع اطلاعاتي در اين مسائل است كه در گفت و گو با خبرنگار بانك ورزش، درباره ليست خريد مجيد جلالي اين طور توضيح مي‌دهد: «‌ با توجه به اينكه ايران‌پوريان، ابراهيمي و اسدي مصدوم هستند و به گفته پزشكان شايد تا سه هفته اول نيم فصل دوم هم نتوانند براي تيم بازي كنند، در انتخاب بازيكن و خريد مهره‌هاي جديد بايد با وسواس زيادي عمل كنيم. ضمن اينكه درباره خريدهايمان تا وقتي قرارداد قطعي با بازيكني نبنديم، »

او درباره انتقال كريميان به سپاهان تأكيد مي كند: « تراكتورسازي يكي از بهترين خط حمله‌ها را در ليگ دارد و ما به هيچ عنوان دوست نداريم به تركيب خط حمله‌مان دست بزنيم. اما در خط مياني به بازيكن نياز داريم و در صدد اين هستيم كه در اين قسمت تيم را تقويت كنيم.» زيني زاده همچنين درباره اينكه گفته مي‌شود اردوي امارات تراكتورسازي لغو شده است، به بانك ورزش مي‌گويد: « كريم انصاريفرد و حامد لك در اردوي تيم ملي بودند. 4 بازيكن ما هم در تيم هاي جوانان و اميد هستند و 4 مصدوم هم داريم. با اين شرايط تعداد بازيكنان به حد نصاب نمي‌رسيد و به همين دليل با وجود آنكه همه مقدمات برگزاري اين اردو را فراهم كرده بوديم، از برگزاري اردوي امارات منصرف شديم.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حسینی: حتما ضعیف بودم که جلالی بازی ام نمی داد

سید محسن حسینی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، درباره حضورش در تیم گسترش فولاد اظهارداشت: تصمیم خودم بود که از تراکتور جدا شوم و باشگاه در این جدایی نقشی نداشت. بحث من با تراکتور فقط بحث فنی بود.من در زمان قلعه نوعی بازیکن فیکس تراکتور بودم و اتفاقا بازیهای زیبایی را هم به نمایش گذاشتم اما وقتی تونی آمد از هفته ششم به نیمکت چسبیدم. پیش خودم فکر کردم که تونی مربی خارجی است و سلیقه اش فرق دارد اما با آمدن جلالی هم تغییری در وضعیت من پیش نیامد.
وی ادامه داد: فکر می کردم من با سلیقه جلالی جور باشم اما دیدم او هم من را بازی نمی دهد. حتما ضعیف بودم که جلالی بازی ام نداد و پشت من هم جوری بود که بازیکنان زیادی داشتیم به همین دلیل به نفعم نبود که در تراکتور بمانم. مردم هم وقتی من را در خیابان می دیدند می پرسیدند وقتی می توانی هم مهاجم باشی هم مدافع چرا نیمکت نشین هستی و من جوابی نداشتم.
حسینی افزود: تصمیم من این بود که حتما از تراکتور جدا شوم چون می خواستم پیشرفت کنم. دیگر داشتم فراموش می شدم و تبدیل به یک بازیکن همیشه نیمکت نشین شده بودم. جوری شده بود که همه می گفتند فقط قلعه نوعی به تو اعتقاد دارد و بازی ات می دهد!
مدافع سابق تراکتورسازی گفت: اگر می توانستم برای تراکتور تاثیر گذار باشم حتما جلالی بازی ام می داد وگرنه خودش ضرر می کرد. وقتی هم به گسترش آمدم به من گفتند از نظر فنی قبولت داریم اما باید در تمرینات خودت را نشان دهی. همین باعث شد که مطمئن شوم اگر در تمرین خوب باشم به من بازی می رسد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بعد از ۷ سال حضور در تراکتور برایم سخت بود از این تیم جدا شوم. من رابطه خوبی با هواداران داشتم و آنها به من می گفتند سید بی حاشیه. برای پیشرفت فوتبالم مجبور به جدایی شدم و امیدوارم روزهای خوبی در گسترش داشته باشم.

بالا