• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فروزان: همانند لیگ برتر می‌خواهیم در جام حذفی هم پدیده شویم

به گزارش آناج، محسن فروزان در خصوص تمرینات آماده سازی این تیم گفت: صبح امروز به تهران آمدیم و قرار است اردویی برگزار کنیم. امیدوارم تمرینات اردوی تهران بتواند باعث شود در نیم فصل دوم شرایط تیم بهتر شود و با آمادگی بیشتری امتیازات نیم فصل دوم را جمع کنیم. می‌دانیم کار سختی است اما برای بهتر شدن باید تمرین کرد.
دروازه بان گستر‌ش‌فولاد تبریز درباره بازی این تیم با تیم ملی زیر 22 سال که فردا برگزار می‌شود، اظهار کرد: برای هر دو تیم قطعا بازی خوبی خواهد بود. هم ما می‌توانیم شرایط بازی بعد از نیم فصل اول را به دست آوریم و هم تیم امید می‌تواند خودش را محک بزند. به نظرم این بازی هم برای ما مفید است و هم برای تیم زیر 22 سال. برد و باخت در این بازی خیلی مهم نیست چرا که یک بازی دوستانه است و چیزی که این میان اهمیت دارد این است که ما و تیم امید تاکتیک‌های مورد نظرمان را در زمین پیاده کنیم.
فروزان در گفتگو با فارس، در خصوص بازی گسترش‌فولاد مقابل نفت آبادان در جام حذفی هم ادامه داد: بازی خیلی سختی در جام حذفی داریم چرا که دیدار با نفت آنهم در آبادان که از حمایت تماشاگرانش برخوردار است کار بسیار مشکلی است. البته ما برای این بازی برنامه‌ریزی داریم و می‌خواهیم همانطور که در لیگ برتر پدیده بودیم در جام حذفی هم پدیده باشیم. امسال این شانس را داریم تا همانند آن سالی که گسترش فولاد به فینال جام حذفی رسید بتوانیم موفق باشیم امیدوارم شانس با ما یار باشد و بتوانیم در جام حذفی قهرمان شویم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
لوپز در راه مس کرمان

فلاویو لوپز بازیکن سابق تیم تراکتور سازی با مسئولان مس کرمان مذاکره کرده است.

به گزارش تبریز بیدار ، لوپز که پارسال با داشتن قرارداد با تیم تراکتور سازی به کشور خود رفت ولی به ایران برنگشت با مسئولان تیم مس کرمان مذاکره کرد تا به این تیم برود.
مسئولان تراکتور سازی که به خاطر عدم بازگشت وی از دست این بازیکن عصبانی هستند به فیفا نیز شکایت کردند.
چندی پیش نیز خبر می رسید وی قصد دارد به یک تیم لهستانی که برادرش هم در آن تیم عضویت دارد برود که به خاطر مشکل رضایت نامه نتوانست به آن تیم ملحق شود ،مسئولان مس کرمان مدعی شده اند که حتی با لوپز به توافق رسیدند و طی چند روز با وی قرارداد امضا خواهند کرد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ليست خريد تراکتور لو رفت

تاکنون زيني‌زاده و جلالي در خصوص بازيکنان مدنظرشان براي نيم فصل دوم اظهار‌نظر نکرده بودند اما با صحبت‌هاي جديد جلالي ليست خريدتراکتورسازي در نيم فصل دوم مشخص شد. گزارش کاملي از ليست مدنظر جلالي براي نيم فصل دوم را مي‌خوانيد:
دقيقي:به استقلال نمي‌روم
بعد از اينکه سعيد دقيقي در بازي با استقلال دروازه مهدي رحمتي را باز کرد مورد توجه استقلالي ها قرار گرفت و يکشنبه مسئولان باشگاه آبي به دنبال شماره اين بازيکن بودند تا با او براي نيم فصل دوم وارد مذاکره شوند. دقيقي در اين چند بازي گذشته توانسته عملکرد خوبي از خودش به نمايش بگذارد و به همراه کريم انصاري فرد خطرناک‌ترين زوج خط حمله در نيم فصل اول شناخته شدند. مسئولان باشگاه استقلال يکشنبه شب با مدير برنامه‌هاي دقيقي تماس گرفتند که دقيقي در همين رابطه به 90 گفت: استقلالي ها با مدير برنامه هايم صحبت کردند و با من حرفي نزدند. اما من بازيکن تراکتورسازي هستم و اين تيم را دوست دارم. من به استقلال نمي‌روم و جوابي به آنها ندادم. دقيقي مي‌خواهد در همين هفته با جلالي صحبت کند و به قول خودش تکليف ماندنش در تراکتور همين هفته مشخص ‌شود. او گفت: بايد با جلالي صحبت کنم ولي من مي‌خواهم در تراکتور بمانم و اين تيم را دوست دارم. از آمدن به تراکتور هدف داشتم و مي‌خواهم به جام جهاني بروم. به غير از استقلال دقيقي باز هم خواهان دارد و شنيديم باشگاه نفت تهران هم اين بازيکن را مي‌خواهد. حتي باخبرشديم رايزني‌هايي با باشگاه تراکتورسازي انجام شده واين باشگاه تهراني درخواستش را ارائه داده است. او در همين رابطه هم به 90 گفت: من دوست دارم در تراکتور بمانم و عاشق هواداران اين تيم هستم واصلا اهل اغراق نيستم. بعد از 3 سال به تراکتور آمدم و حالا که در اين تيم شرايط خوبي دارم دوست دارم با اين تيم قهرمان شوم. اما همه چيز را به باشگاه سپردم. ظاهرا فولاد خوزستان، مس کرمان و راه‌آهن خواستار به خدمت گرفتن اين مهاجم شدند ولي در نهايت تکليف دقيقي پس از صحبت با جلالي مشخص مي‌شود.
افشين و نوروزي هم هستند
از سوي ديگر بحث حضور آرش افشين و رضا نوروزي در تراکتورسازي هم مطرح شده و جلالي مي‌خواهد براي نيم فصل دوم اين دو مهاجم را به خدمت بگيرد. جلالي در اين رابطه گفته؛ طي روزهاي گذشته صحبت‌هايي با افشين و نوروزي داشتيم و به زودي وضعيت اين دو بازيکن مشخص مي‌شود. جلالي در حالي اين حرف را زده که بهترين خط حمله ليگ را دراختيار دارد و در 8بازي که دقيقي و انصاري‌فرد در کنار هم براي تراکتور بازي کردند تيم 11گل زده است وخطرناک ظاهر شدند. اگر جلالي قصد تقويت تيم را داشته باشد تصميم خوبي است اگر به خاطر اضافه شدن اين بازيکنان جديد او بخواهد به ترکيب خط حمله‌اش دست بزند واز بين دقيقي و انصاري فرد يکي جدا شوند مسلما اشتباه بزرگي است که در آينده تاوان سختي خواهد داشت. البته از جلالي بعيد است حالا که بهترين خط حمله ليگ را دارد اين تصميم عجيب را بگيرد!
بازگشت دهنوي
گويا جلالي براي خط هافبک خود قاسم دهنوي و بختيار رحماني را در نظر دارد اما سرمربي تراکتور در خصوص احتمال پيوستن دهنوي که اين روزها در پرسپوليس نيمکت‌نشين شده گفته: درباره دهنوي بايد ببينيم خودش اشتياق و پشتکارش براي حضور در تراکتور چقدر است. ما در اول فصل هم دهنوي را مي‌خواستيم و به دنبال اين بوديم که در تراکتور بماند. اگر نيت دهنوي اين است که به تراکتورسازي برگردد، بايد خودش اين مساله را اثبات کند.
جلالي بختيار را مي‌خواهد
سرمربي تراکتورسازي که در مدت حضورش در فولاد بختيار رحماني به يکي از ستاره‌هاي اين تيم تبديل شد به دنبال به خدمت گرفتن کاپيتان فولاد هم هست. جلالي درباره احتمال حضور بختيار رحماني در تراکتورسازي گفت: بختيارهنوز به صورت رسمي از فولاد جدا نشده است ولي ما بحث او را دنبال مي‌کنيم.‌
تماس با برهاني
اما يکي از مشکلاتي که مجيد جلالي در نيم فصل از آن بارها ياد کرده بود ضعف گلزني اين تيم است که سرمربي تراکتور به شدت به دنبال رفع اين نقص است. گفته مي‌شود او براي اين پست اولويتش آرش برهاني است و با او در اين مورد تماس تلفني هم داشته. اما با گلزني برهاني در اين چند هفته اخير براي استقلال حضور او در تراکتور کمي سخت به نظر مي‌رسد اما جلالي مذاکرات ديگري هم با ساير مهاجمان داشته تا در صورت عدم حضور برهاني اين بازيکنان را سرخپوش کند. نوروزي و آرش افشين دو بازيکن مد نظر جلالي براي خط حمله هستند.
مخالفت با کرار
اما در مورد کرار جاسم که خودش براي حضور در تراکتور اظهار علاقه کرده بود سرمربي تراکتور از علت مخالفتش گفت: من در زمان حضور کرار در تراکتورسازي در تبريز نبودم اما مسائلي که به من مي‌گويند ظاهرا موضوعات حاشيه‌اي زيادي بوده است. بيشتر به اين دليل من مخالفت کردم. به هر حال از نظر فوتبالي کرار بازيکن خوبي است.‌

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جدايي 2 معترض تراکتور قطعي شد.

کاظميان قهر کرد،کريميان از تبريز مي رود
از مدتها پيش بحث جدايي مهدي کريميان و جواد کاظميان از تراکتورسازي مطرح شده بود و هر دو عليه اين خبر موضع گرفتند. هر 2 بازيکن به تمريناتشان ادامه دادند تا بتوانند در ترکيب راه پيدا کنند.کريميان موفق شد رفته رفته دوباره فيکس شود اما کاظميان توفيق چنداني نداشت.بعد از آخرين بازي نيم فصل اول مقابل استقلال هم کاظميان قهر کرد و پيشنهاد سپاهان براي جذب کريميان توسط خودش رسما اعلام شد.
کاظميان در هتل از کوره در رفت
کاظميان از ابتداي فصل با مصاحبه هايش نارضايتي اش از نيمکت نشيني را نشان داد و حتي کارش به اخراج کشيد. اما با پا در مياني مسئولان باشگاه او به تمرينات بازگشت ولي نتوانست از لحاظ فني نظر مجيد جلالي را جلب کند و به همين خاطر ناراحتي اش ادامه دار شد.کاظميان در چند بازي گذشته روي نيمکت حضور داشت و فرصت بازي کردن را بدست نياورد تا بعد از بازي با استقلال براي چندمين بار از کوره در برود.کاظميان اميدوار بود با توجه به مصدوميت محمد ابراهيمي مقابل آبي پوشان تهراني حداقل بعنوان يار تعويضي به زمين رود اما باز هم نيمکت نشيني سهم او از اين بازي بزرگ بود.کاظميان پس از پايان بازي با استقلال با عصبانيت ورزشگاه را ترک کرد و در حاليکه بازيکنان ديگر با لباس تيم به هتل بازگشتند او با لباس شخصي به هتل پارس رفت و وسايلش را برداشت و در جواب خبرنگاران حاضر در لابي هتل گفت:«اعصاب ندارم و مصاحبه نمي کنم.» او خودش را به فرودگاه رساند و همراه علي کريمي ،انصاري فرد و لک به تهران آمد.با خبر شديم،کاظميان مذاکراتش براي نيم فصل دوم را آغاز کرده و با فولادي ها به توافق رسيده است.از سوي ديگر خبر فولادي شدن غلامرضا رضايي بيشتر او را ناراحت کرد. شنيديم او با زيني زاده هم صحبت کرده و بصورت شفاهي با تراکتوري ها تسويه حساب کرده و ظرف چند روز آينده هم رضايتنامه اش را مي گيرد.
کريميان به خاطر جريمه 400 ميليوني مي رود
از سوي ديگر مهدي کريميان دوست صميمي کاظميان هم تصميم به جدايي گرفته و اين درحاليست که گفته بود در تراکتور مي ماند.ظاهرا جدايي اين بازيکن از جمع تراکتورسازان جدي است تا حدي که باشگاه سپاهان درخواست رسمي اش براي جذب کريميان را به باشگاه تراکتورسازي ارسال کرده است.کريميان هم در مصاحبه اش پيشنهاد سپاهاني ها را تکذيب نکرده و شنيديم براي قبول اين پيشنهاد زياد هم بي رغبت نيست.کريميان همچنان بابت جريمه 400 ميليوني دلخور است و در صورتي که باشگاه اين جريمه را کاهش ندهد او تصميم قطعي خود براي رفتن به سپاهان را مي‌گيرد.شنيديم او در جمع بازيکنان گفته؛ «چه فايده دارد بمانم وقتي نصف قراردادم جريمه شدم:» کريميان در حالي ناراحت است که زيني زاده چندين بار اعلام کرده او در صورت ارائه دادن مدرک مي تواند خودش را تبرئه کند و جريمه اش هم طبيعتا کم مي شود.اما کريميان به جاي مدرک رو کردن کلا مي خواهد صورت مسئله را پاک کند و از تبريز برود.
کريميان:پيشنهاد سپاهان جدي است
مهدي کريميان در مصاحبه اي بعد از بازي با استقلال پيشنهاد سپاهان را تائيد کرد وگفت:"از چند تيم ليگ برتري پيشنهاد دارم و سپاهاني ها هم رسما درخواست دادند.من اهل بازارگرمي نيستم و سپاهان هم درخواستش را به باشگاه داده است."او از لطف هواداران اصفهاني هم حرف زد:"اصفهاني ها هميشه به من لطف دارند و زماني هم که در اصفهان بودم به من خيلي کمک کردند.اما همه چيز به نظر دو باشگاه بستگي دارد."

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده: به کریمی توصیه کردم درگیری با پرسپولیس را ادامه ندهد/ صادقی را نمی خواهیم

به گزارش تبریز بیدار ، به نقل از ایپنا؛ حمید زینی زاده، درباره نقل و انتقالات تیمش اظهار داشت: قرار است روز شنبه با مجید جلالی جلسه داشته باشیم و لیست مازاد و خرید ایشان را دریافت کنیم. تا قبل از این هیچ صحبتی درباره نقل و انتقالات نداشته ایم و از این پس با قدرت کارمان را انجام می دهیم.
وی درباره شایعه معاوضه امیرحسین صادقی و فرشید صالبی عنوان کرد: چنین صحبتی اصلا مطرح نبوده و نیست. ما مدافعان خوبی داریم و صادقی را نمی خواهیم.
مدیرعامل تراکتورسازی درباره بازیکنانی که از تراکتورسازی می روند تاکید کرد: ما سعی می کنیم همه بازیکنان را حفظ کنیم. انصاری فرد قطعا ماندنی است و حتی در موارد خاص مثل کاظمیان هم دوست داریم او در تیممان بماند اما خودش باید تصمیم بگیرد.
زینی زاده در پایان درباره درگیری لفظی کریمی و پرسپولیس افزود: ما به کریمی توصیه کردیم که دیگر این بحث را ادامه ندهد چون بازیکنی که به حاشیه ها بپردازد تمرکزش را از دست می دهد . هرچند که این بحث تمام شد و رفت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آمار رویایی تراکتور در نیم‌فصل اول

قانون آنلاین- تیم تراکتورسازی تبریز که با تساوی مقابل استقلال در هفته پایانی نیم فصل شانس قهرمانی نیم فصل را از دست داد، موفق شد در جدول بازی های خارج از خانه نیم فصل اول در صدر بایستد. آنها در 8 بازی خارج از خانه موفق به کسب 16 امتیاز شدند و به طور میانگین دو امتیاز در هر بازی بدست آوردند. تراکتورسازی در خارج از خانه 5 برد، یک تساوی و 2 باخت بدست آورد که آمار بسیار خوبی محسوب می شود. تیم مجید جلالی در خارج از خانه فقط به پرسپولیس و داماش باخت، با فجر مساوی کرد و سپاهان، ذوب آهن، راه آهن، صبا و استقلال خوزستان را شکست داد. پس از تراکتور، تیم های نفت و استقلال تهران با 14 امتیاز از 8 بازی رتبه های دوم و سوم بازی های خارج از خانه را در اختیار دارند. تیم های فجرسپاسی، صبای قم و استقلال خوزستان با کسب تنها 4 امتیاز بدترین عملکرد را در بازی های خارج از خانه داشتند. جالب اینکه پرسپولیس در حالی از شانس بالایی برای قهرمانی در نیم فصل برخوردار است که در جدول بازی های خارج از خانه در رتبه یازدهم ایستاده است. آنها از 7 بازی خارج از خانه فقط 6 امتیاز کسب کردند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی در گفتگوی مشروح با مهر: جبهه‌های جدید علیه تراکتور ایجاد شده

فوتبال در گفتگو با خبرنگار مهر به ارزیابی‌ از کیفیت لیگ با کاهش تعداد تیم‌ها، تجربه چندماه فعالیتش در شهر تبریز و همچنین آخرین وضعیت نقل و انتقالات تراکتورسازی پرداخت:
* در نقل و انتقالات نیم فصل خبرهای خاصی از تراکتورسازی به گوش نمی‌رسد. برنامه شما برای خرید بازیکنان جدید چیست؟
ما این روزها نقل و انتقالات را فعالانه پیگیری می‌کنیم. دو تا سه بازیکن جدید می‌خواهیم تا مشکلات را ترمیم کنیم. صحبت‌های زیادی با بازیکنان مختلف داشتیم ولی در نیم فصل جذب بازیکنان دشوارتر است چون اینجا پای سه طرف در میان است؛ باشگاه مبدا، باشگاه مقصد و خود بازیکن. با این حال ما داریم فعالیت می‌کنیم. شما می‌دانید ما پنج ماه را با 15 بازی پشت سر گذاشتیم و در پنج ماه آینده باید 30 بازی انجام بدهیم چون هم در جام حذفی و هم در لیگ قهرمانان آسیا کارمان شروع می‌شود. ما نیاز داریم که خودمان را تجهیز کنیم و داریم در این زمینه تلاش می‌کنیم.
* بازیکن خاصی را از استقلال و پرسپولیس هم مد نظر دارید؟
فعلا نمی‌خواهم روی این مباحث متمرکز شویم. تلاش ما این است تا دو، سه بازیکن که به کار تراکتورسازی می‌آیند را جذب کنیم و کاری به نام تیمشان نداریم.
* جدایی محسن حسینی از تراکتورسازی به حضورش در لیست مازاد شما ارتباطی داشت؟
ما در تراکتورسازی لیست مازاد نداریم و قصدمان این است تا تمام بازیکنان را حفظ کنیم. بعضی از بازیکنان هستند که کم بازی کردند و دوست دارند تیمشان را تغییر بدهند. ما با این بازیکنان همکاری می‌کنیم.
* گفته می‌شود دوران خدمت سربازی میلاد فخرالدینی تمام شده و احتمال جدایی این بازیکن هم از تراکتورسازی هست.
درباره خدمت سربازی میلاد خبری ندارم ولی این بازیکن قطعا تا پایان فصل در تراکتورسازی باقی می‌ماند و در کنار ما هست.
* با این حساب مهمترین دغدغه شما در نیم فصل دوم چه مسئله‌ای خواهد بود؟
ما باید کاری کنیم تا در مسابقات خانگی موفق‌تر باشیم. رقیبان ما که در صدر جدول هستند، در نیم فصل بیشتر امتیازات خود را از ضربات ایستگاهی به دست آورده‌اند ولی ما امتیاز زیادی از این طریق کسب نکردیم. به صورت استاندارد باید 25 درصد گل‌های یک تیم از ضربات ایستگاهی به ثمر برسد ولی آمار ما در نیم فصل فقط سه درصد بود. ما باید خودمان را در این زمینه بهتر کنیم ولی این را هم می‌دانیم که رفع آن راه تمرینی ندارد و باید ابزار خاصی را فراهم کنیم.

* ابزار خاص یعنی خرید بازیکنان سر زن؟
بله، هم بازیکن سر زن و هم بازیکن کاشته‌زن . البته سر زدن فقط یک فاکتور است و این خلا را می‌توان با مدافعان هم پر کرد. مهمترین فاکتور در به گل رسیدن از طریق ضربات ایستگاهی، این است که ضربه اول خوب ارسال شود و در نقطه هدف فرود بیاید.
* فصل گذشته صحبت از این بود که با کاهش تعداد تیم‌ها، کیفیت مسابقات لیگ برتر بالاتر خواهد رفت. این کیفیت در بازی‌های نیم فصل اول مشهود بود؟
کیفیت بازی‌های لیگ چیزی نیست که به صورت کلی درباره آن صحبت کرد. باید این قضیه را موشکافی کرد و جزئیات تیم‌ها، نحوه به ثمر رسیدن گل‌ها، تعداد پاس‌ها و ... را بررسی کرد.
* یعنی لیگ برتر نسبت به فصل گذشته تغییری نداشته است؟
استنباط من این است که لیگ در دو عامل بهتر شده . یکی بازی فیزیکی و درگیرانه که نسبت به قبل پیشرفت کرده‌ایم. این پیشرفت در سال‌های گذشته به صورت ملایم رخ داده است. عامل دیگر هم استفاده از ضربات ایستگاهی و به گل رسیدن از این طریق است. تمام تیم‌های بالای جدول به جز ما در ضربات ایستگاهی خوب عمل کرده‌اند. در جنبه‌های دیگر چیز به خصوص ندیدم. البته تیم‌هایی مثل سایپا، صبا و نفت تهران را بخصوص در بازی‌های آخرشان بهتر دیدم. این تیم‌ها نسبتا خوب عمل کرده‌اند.
* با این حال یکی از نکات قابل توجه لیگ امسال، کاهش تعداد مربیان اخراجی نسبت به فصل گذشته است. چه اتفاقی افتاده که لیگ امسال با حداقل مربی قربانی به نیمه راه رسید؟
به نظرم دیدگاه مدیران بهتر شده است. این هم به خاطر کار تحقیقاتی است که کانون مربیان شش سال مدام انجام داده. تحقیقات ما نشان داده که عوض کردن مربیان فقط 17 درصد کارامد بوده و در 83 درصد، تغییر کادر فنی حاصلی نداشته است. این کارها می‌تواند دیدگاه مربیان را بهبود بخشیده و صبر آنها را بیشتر کند. به نظرم مدیران به این نتیجه رسیده‌اند که برای خارج کردن تیم از شرایط بد، اخراج مربی بهترین راهکار نیست بلکه آخرین راهکار است.
* مجددا به تراکتورسازی برگردیم. هر چقدر که در سال‌های گذشته به دور از حاشیه کار کرده بودید، امسال در تراکتورسازی حاشیه‌ها و مسائل زیادی گریبان تیمتان را گرفت. به طور کلی تجربه کار کردن در تبریز تا اینجای کار چطور بوده است؟
این مسائل همیشه در کنار تیم‌های بزرگ وجود دارد. چنین تیم‌هایی در صورتی که به آرامش برسند و برای حل مشکلات راهکار داشته باشند قطعا آنرا به خوبی مدیریت خواهند کرد. ما هم از روز اول سعی کردیم صبور باشیم و برای رفع مشکلات مراحلی را پشت سر بگذاریم. این مسائل باعث شد تا قدم به قدم جلو برویم و امیدوارم با همکاری تمام عوامل باشگاه، تیم، هواداران و رسانه‌ها بتوانیم در نیم فصل دوم قدرتمندتر ظاهر شویم.

* چه مسئله‌ای بیشتر از همه شما را در تبریز اذیت کرد؟
مسائل زیادی وجود داشت که الان دلم نمی‌خواهد از آنها اسم ببرم. من تلاش کردم روی کار خودم متمرکز باشم و اجازه ندهم این مسائل در عملکردم تاثیرگذار باشد.
* حکم کمیته استیناف برای کسر امتیاز از تراکتورسازی قطعی است. آیا باز هم نسبت به آن اعتراض می‌کنید؟
صد درصد. ما حتما اقدام می‌کنیم. برایمان سخت است این حکم را قبول کنیم در حالی که شرایط در سایر ورزشگاه‌های ایران حادتر است. شاید استادیوم یادگار امام تبریز از نظر تماشاگر، یکی از بهترین ورزشگاه‌های ایران باشد که به همین دلیل هم باید تماشاگران تشویق شوند نه تنبیه. احساس من این است که جبهه‌های جدیدی علیه تراکتورسازی شکل داده‌اند و ما باید در این جبهه‌ها هم مبارزه کنیم. توقع ما این است که در زمین فوتبال بازی کنیم نه اینکه از طرق دیگر هم وارد شویم. این حکم واقعا برای ما باور کردنی نیست آن هم در حالی که شاهدیم در سایر استادیوم‌های دیگر چه اتفاقات فاجعه باری رخ می‌ددهد.
* خیلی‌ها معتقد بودند علی کریمی این فصل در تراکتورسازی دوام نمی‌آورد و ممکن است با شما به مشکل بخورد.
نمی‌دانم چرا این فصل مرتب درباره کریمی از من سئوال می‌شد. من هرچه را درباره کریمی گفتم شما آنرا در زمین مشاهده کردید. همه دیدند که کریمی چقدر خوب بازی کرد. وقتی این بازیکنان آرامش داشته باشند می‌تواند پیشرفت کنند. بازیکن در هر سطحی که باشد پیشرفت را دوست دارد. هر چند شاید من نتوانستم کریمی را به آرامش صد درصد و کامل برسانم چون یکسری از مسائل از حیطه من خارج بود.
* و سئوال آخر؛ ارزیابی‌تان از بازی تیم ملی ایران با تایلند چیست؟
همانطور که در بازی رفت هم دیدیم، تایلند نمی‌تواند برای تیم ما مشکل ساز باشد. هرچند فوتبال تایلند پیشرفت زیادی داشته است ولی آنها در سال‌های آینده مقابل ما حرفی برای گفتن خواهند داشت نه الان. به نظرم با شکست این تیم به مرحله نهایی جام ملت‌ها صعود می‌کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تیراختور نباید اسیر فریب نقل و انتقالات تهرانیها در جهت ضعیف سازیش شود

این روزها روزهای بسیار حساسی است که مسلما هر هواداری منتظر هست تا بهترین نقل و انتقال توسط مسئولان تیمش صورت پذیرد در این راستا مسلما تهرانیها بیشتر از دیگران چشم به بازیکنان کلیدی تیراختور دارند تا عملا با این کار هم تیراختور و هم رقیب سر سخت خود را در نیم فصل از دور رقابتها خارج کنند.
اکنون زمان این است که همین ترفند توسط تیراختور به اجرا در آمده و بازیکنان کلیدی آنها مد نظر تیراختوریها قرار گیرد تا دیگر هوای بازیکنان تیممان را از سر بیرون کرده و به فکر حفظ بازیکنان کلیدی خود باشند.

مافیایی که تهران در این امر در فوتبال به راه انداخته از سالها پیش گریبانگیر تیمهای شهرهای دیگر از جمله تبریز بوده چرا که اینجا برای آنها حتی اصفهان و اهواز هم نیست و حساب آذربایجان جدا از این موارد است که به عینه در بسیاری از موارد به جز ورزش و فوتبال نیز به چشم میخورد.

ما باید بیشتر از اصفهان و اهواز و شهرهای دیگر مواظب اینگونه عملکردهای نا مناسب توسط تهرانیها باشیم زیرا آنها در هیچ موردی که ورزش و فوتبال نیز جزوی از آنهاست نمیخواهند قدرت و نام و نشان خود را که با اینگونه کارهای ناشایست به دست آورده اند از دست نیز بدهند.

تهران عملا جایی برای شکوفایی بازیکنان شهرهای دیگر تبدیل شده و با ایجاد امکانات فراوان و خرج بودجه های کلان سعی بر این است که این شهر همیشه در بورس عوامل متعدد قرار گیرد اما در این میان مسئولان ما نیز باید به هوش باشند که تنها راه چاره برای مقابله با اینگونه خصلتها فراهم سازی آسایش و امکانات لازم در شهر است که میتواند فرق بین شهرهای دیگر را با تهران به کمترین حد خود برساند و آن زمان است که بازیکنان و ورزشکاران رغبت کمی از خود خواهند داشت تا محل شکوفایی خود را در آنجا رقم بزنند.

و صد البته تبریز و آذربایجان تا به امروز محل شکوفایی دوباره بسیاری از بازیکنان نیز بوده که از آن جمله علی کریمی . کریم انصاریفرد . مهرداد پولادی . جواد کاظمیان . کرار جاسم . فلاویو لوپز . توزی . سیاوش اکبرپور . سید مهدی سید صالحی و بسیاری دیگر که با رفتن عده ای از آنها در سالهای اخیر دوباره نام و نشانشان را از دست دادند و حتی فوتبال خود را پایان یافته دیدند.

امید است تیراختور با بهترین عملکرد در نقل و انتقالات نیم فصل دل هواداران میلیوینی خود را شاد کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
استقلال با مدافع تراکتورسازی تبریز به توافق نرسید...

مذاکرات باشگاه استقلال با مدافع تراکتورسازی نتیجه ای نداشت.
به گزارش نامه نیوز، امیر قلعه نویی برای نیم فصل دوم لیگ برتر به دنبال رفع نقاط ضعف تیمش است و قصد دارد یک مدافع جدید جذب کند.

فرشید طالبی که در گذشته نیز مدافع مدنظر قلعه نویی بود، این بار نیز مورد توجه این مربی قرار گرفت و مذاکراتی در این خصوص انجام شد.

این مذاکرات در نهایت بدون نتیجه خاتمه یافت و دو طرف به توافق نرسیدند و طالبی در تراکتورسازی خواهد ماند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مهاجم تراکتور : نمی گذاریم پرسپولیس صدرنشین بماند/ قدرت تراکتور در نیم فصل بیشتر می شود

سعید دقیقی در گفتگو با ایپنا درباره فراز و نشیب تیمش در نیم فصل اول لیگ اظهارداشت: من هم قبول دارم که تراکتور در نیم فصل اول نوساناتی داشته است. فکر می کنم یکی از اصلی ترین مشکلات ما این بود که مصدومان زیادی داشتیم و در هر بازی تعدادی از بازیکنان اصلی غایب بودند.
وی ادامه داد: با این حال در نیم فصل اول هم یکی از اصلی ترین مدعیان قهرمانی بودیم و حتی اگر استقلال را شکست می دادیم هم قهرمان نیم فصل می شدیم. مقابل استقلال بدشانسی اوردیم و اسیر روز خوب رحمتی شدیم وگرنه با تعداد گل بالا استقلال را شکست می دادیم.
دقیقی افزود: من اطمینان دارم در نیم فصل دوم شرایط بهتری خواهیم داشت. اکثر مصدومان ما بهبود پیدا کرده اند و می توانیم با تقویت و آمدن چند بازیکن در نیم فصل دوم هم شرایط خوبی داشته باشیم و قهرمان شویم. ما نمی گذاریم پرسپولیس صدرنشین بماند و حتما در اولین بازی نیم فصل دوم صدرنشینی را از این تیم می گیریم.
مهاجم تراکتور درباره شایعاتی که راجع به جدایی اش از تراکتور شنیده می شود، گفت: من دوست دارم در تراکتور بمانم. پیشنهاداتی از بقیه تیمها داشته ام اما باید ببینم چه می شود. من تحت قرارداد باشگاه تراکتور هستم و تابع تصمیمات باشگاه.
دقیقی در خاتمه افزود: از عملکرد خودم در نیم فصل اول تقریبا راضی هستم اما باید از این بهتر شوم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مراسم عزاداری شام غریبان در منزل پدری بازیکن تراکتورسازی برگزارشد+تصاویر

مراسم عزاداری شام غریبان در منزل پدری فرشید طالبی برگزارشد+تصاویر

مراسم عزاداری شام غریبان در منزل پدری فرشید طالبی برگزارشد+تصاویر
5:31 am - 1392/8/25 : نوشته شده در تاريخ
image مراسم عزاداری شام غریبان در منزل پدری فرشید طالبی برگزارشد
در این مراسم که با استقبال پرشور جوانان طرفدار فرشید طالبی و هم محله ای های این بازیکن برگزار شد مداحان به روضه خوانی ، مرثیه سرایی و نوحه خوانی پرداختند.

مراسم عزاداری شام غریبان پنج شنبه شب گذشته در منزل پدری فرشید طالبی مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز برگزار شد.

به گزارش "تماشاگر دات نت" به نقل از سایت شخصی فرشید طالبی در این مراسم که با استقبال پرشور جوانان طرفدار فرشید طالبی و هم محله ای های این بازیکن در شیراز برگزار شد مداحان به روضه خوانی ، مرثیه سرایی و نوحه خوانی پرداختند.

گفتنی است به دلیل شورو و حال خاص عزاداران و درخواست آنان تصویری از هنگامه عزاداری این عزیزان منتشر نمی شود و تصاویر موجود مربوط به قبل از آغاز مراسم شام غریبان است.

جمعی از عزاداران-در این تصویر مسعود مقیم مربی سالهای دور فرشید طالبی و همچنین مربی سالهای اخیر تیم های ملی نونهالان ،نوجوانان و جوانان سمت چپ وی دیده می شود

فرشید طالبی به همراه پدرش که از قهرمانان سابق تنیس روی میز کشور است

فرشید طالبی و پدرش که از پیشکسوتان ورزش تنیس روی میز است

سمت راست مجید(برادر بزرگتر فرشید که میاندار چند هیات در شیراز است) و سمت چپ حمید(برادر کوچک) فرشید طالبی

سمت راست مجید(برادر بزرگ فرشید طالبی که میاندار چند هیات سینه زنی در شیراز است) و سمت چپ(حمید برادر کوچک فرشید)

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
طالبي، عنايتي ديگر/استقلال به‌دنبال جذب مدافع تراكتورسازي

Sent from my W910 using Tapatalk

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مهمترین رویدادهای ورزشی / 25آبان

به گزارش آناج، امروز شنبه بیست و پنجم آبان‌ماه سال 1392 هجری شمسی، مصادف است با دوازدهم محرم سال 1435 هجری قمری و شانزدهم نوامبر سال 2013 میلادی.
- برگزاری مسابقات انتخابی جام جهانی 2014 برزیل در قاره آفریقا امروز با برگزاری دیدارهای زیر پیگیری می‌شود:
* نیجریه - اتیوپی
* سنگال - ساحل عاج
- مسابقات فوتبال دوستانه ملی امروز و امشب با برگزاری دیدارهای زیر پیگیری می‌شود:
* اکوادور - آژانتین
* جامائیکا - ترینیداد و توباگو
* هلند - ژاپن
* اوگاندا - رواندا
* ولز - فنلاند
* گینه - اسپانیا
* برزیل - هندوراس

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نصرتی:دکو در جام جهانی طوری من را زد که گفتم کارم تمام است/از کاظمیان خبر ندارم

1 رای)
نصرتی:دکو در جام جهانی طوری من را زد که گفتم کارم تمام است/از کاظمیان خبر ندارم/بیرون دادن تصاویر رختکن استقلال کار آندو نبود
مدافع تیم تراکتورسازی گفت: با افتخار و با همه وجود برای تراکتور و هوادارانش بازی می کنم.
محمد نصرتی در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره پخش صحنه های بازی تراکتورسازی و استقلال در برنامه 90 و اینکه کارشناس این برنامه گفت که او باید اخراج می شده است اظهار داشت:در آن صحنه قبول دارم که کم ملاحظگی کردم.اصلا قصد نداشتم به آندو آسیب برسد و بعد از بازی با او تماس گرفتم و صحبت کردم.
وی ادامه داد:خود آندو می گفت فوتبال است و مشکلی نیست.یادم هست دکو در جام جهانی جوری من را زد که کتف و سر شانه ام را کبود کرد و به خودم گفتم کارم تمام است.تا چند روز پس از آن هم آثار این آسیب دیدگی در وجودم بود اما کسی متوجه این مساله نشد.
مدافع تراکتورسازی درباره اینکه مجید جلالی از انتشار عکس رختکن استقلال گلایه کرده بود گفت:برخی مصدومیت ها هستند که فقط در ام آر آی خودشان را نشان می دهند.برخی دیگر هستند که در تصاویر عکس های معمولی دیده می شوند.البته مطمئنم آندو قصد نداشته آن عکس را بیرون بدهد و اطرافیان استقلال این کار را انجام دادند.
وی درباره حضورش در تراکتورسازی گفت:من با افتخار در تراکتورسازی بازی می کنم و هیچ مشکلی ندارم.فکر می کنم بیش از 4 سال است که این پیراهن را بر تن دارم و خودم را جزیی از خانواده تراکتور می دانم.
مدافع تراکتورسازی درباره اینکه برخی بازیکنان صحبت از قرارداد مشروطه با باشگاههای خود می کنند اظهار داشت:این بازیکنان جزو نفراتی هستند که خیلی زرنگ هستند و ما با این اندازه زرنگ نیستیم.من با افتخار و با همه وجود برای تراکتور و هوادارانش بازی می کنم.
وی درباره اینکه آیا به حضور در تیم ملی امیدوار نیست گفت:این مساله به صلاحدید کادر فنی برمی گردد.در هفته های اخیر عملکردم خوب بوده است و به اذعان کارشناسان روند رو به رشدی را سپری کردم.البته با توجه به شناختی که از کی روش دارم مطمئن هستم او حق خوری نمی کند. به طور حتم تا لحظه آخر و با تمام وجود برای بازگشت به تیم ملی تلاش می کنم.
نصرتی درباره شایعات مربوط به جدایی جواد کاظمیان از تراکتورسازی و اینکه گفته می شود او از این مساله اطلاع دارد اظهار داشت:چنین بحثی نیست.من پس از بازی با استقلال از کاظمیان خبری ندارم و نمی دانم او چه تصمیمی گرفته است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
به استقلال نمی روم ، دوست دارم در تراکتور بمانم اما باید با جلالی صحبت کنم

بعد از اينکه سعيد دقيقي در بازي با استقلال دروازه مهدي رحمتي را باز کرد مورد توجه استقلالي ها قرار گرفت و يکشنبه مسئولان باشگاه آبي به دنبال شماره اين بازيکن بودند تا با او براي نيم فصل دوم وارد مذاکره شوند.
دقيقي در اين چند بازي گذشته توانسته عملکرد خوبي از خودش به نمايش بگذارد و به همراه کريم انصاري فرد خطرناک‌ترين زوج خط حمله در نيم فصل اول شناخته شدند.
ظاهراً مسئولان باشگاه استقلال يکشنبه شب با مدير برنامه‌هاي دقيقي تماس گرفتند که دقيقي در همين رابطه گفت: «استقلالي ها با مدير برنامه هايم صحبت کردند و با من حرفي نزدند. اما من بازيکن تراکتورسازي هستم و اين تيم را دوست دارم. من به استقلال نمي‌روم و جوابي به آنها ندادم.»
دقيقي مي‌خواهد در همين هفته با جلالي صحبت کند و به قول خودش تکليف ماندنش در تراکتور همين هفته مشخص ‌شود. او گفت: «بايد با جلالي صحبت کنم ولي من مي‌خواهم در تراکتور بمانم و اين تيم را دوست دارم. از آمدن به تراکتور هدف داشتم و مي‌خواهم به جام جهاني بروم.»
به غير از استقلال دقيقي باز هم خواهان دارد و شنيديم باشگاه نفت تهران هم اين بازيکن را مي‌خواهد. حتي باخبرشديم رايزني‌هايي با باشگاه تراکتورسازي انجام شده واين باشگاه تهراني درخواستش را ارائه داده است.
او در این رابطه هم گفت: «من دوست دارم در تراکتور بمانم و عاشق هواداران اين تيم هستم واصلا اهل اغراق نيستم. بعد از 3 سال به تراکتور آمدم و حالا که در اين تيم شرايط خوبي دارم دوست دارم با اين تيم قهرمان شوم. اما همه چيز را به باشگاه سپردم.»
ظاهراً فولاد خوزستان، مس کرمان و راه‌آهن خواستار به خدمت گرفتن اين مهاجم شدند ولي در نهايت تکليف دقيقي پس از صحبت با جلالي مشخص مي‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
طعمه دیگر ارزش خوردن ندارد از نگاه علی کریمی

پیغام عجیب علی کریمی در کد هواداری اش/طعمه دیگر ارزش خوردن ندارد
هافبک تیم تراکتورسازی در کد هواداری خود پیغام عجیبی را منتشر کرد.
به گزارش اوج،متن این پیام به شرح ذیل است:
وقتی شیر طعمه اش را با آمدن لاشخورها رها می کند ترس ندارد، بلکه باورش این است که طعمه دیگر ارزش خوردن ندارد.
سلام، صبح بخیر، هفته خوبی را برایتان آرزو می کنم.
دوستدار شما علی کریمی

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جواد کاظمیان: در تراکتورسازی می مانم

ایپنا ، پس از اختلافاتی که در میانه نیم فصل اول میان جواد کاظمیان و مجید جلالی به وجود آمد، در تعطیلی نیم فصل شایعه جدایی این بازیکن از جمع تراکتورسازان قوت گرفت اما به نظر می رسد شرایط برای ماندن کاظمیان در تبریز مهیا شده است.
او که علاقه ای به انجام مصاحبه ندارد، به خبرنگار ایپنا گفت: من مشکلی با مجید جلالی ندارم و در تراکتورسازی می مانم. حرف دیگری هم ندارم چون باشگاه به ما اجازه مصاحبه نمی دهد.

بالا