• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کسر امتیاز از تراکتورسازی تایید شد

به گزارش اهراب نیوز به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال نوشت: این آرا به شرح زیر است:

اعتراض تراکتورسازی رد شد

در خصوص درخواست استیناف مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز، کمیته استیناف اعلام می کند که محکومیت باشگاه تراکتورسازی تبریز به لحاظ فحاشی تماشاگران علیه داور و فدراسیون فوتبال و پرتاب سنگ به کسر یک امتیاز و پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی در جریان مسابقه دو تیم تراکتورسازی تبریز و فولاد خوزستان از سری مسابقات هفته ۱۳ لیگ برتر فوتبال در تاریخ ۲۶ مهر ۹۲ با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه صادره وارد کند، به عمل نیامده و مستندا به ماده ۱۷ آیین نامه انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض، دادنامه صادره عینا تایید می شود.

اعتراض پرسپولیس و علی دایی هم رد شد

در خصوص درخواست استیناف باشگاه پرسپولیس نسبت به رای کمیته انضباطی، کمیته استیناف اعلام کرد که محکومیت باشگاه پرسپولیس به کسر یک امتیاز از مجموع امتیازاتی که کسب کرده است، به لحاظ فحاشی تماشاگران در مسابقه بین دو تیم پرسپولیس و داماش گیلان در مسابقات لیگ برتر در تاریخ ۲۶ مهر ۹۲ و پرداخت مبلغ سه میلیون ریال جریمه نقدی به خاطر یک دقیقه تاخیر در ورود به مسابقه در نیمه دوم مسابقه فوق الذکر، با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه صادره وارد کند به عمل نیامده و مستندا به ماده ۱۷ آیین نامه انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض، دادنامه صادره عینا تایید می شود. رای صادره قطعی است.

ضمنا در خصوص اعتراض علی دایی نسبت به دادنامه فوق الذکر، به لحاظ محکومیت به یک جلسه محرومیت از همراهی تیم پرسپولیس در مسابقات رسمی و پرداخت مبلغ ۳۰ میلیون ریال جریمه نقدی از حیث ارتکاب رفتار غیر ورزشی و زننده نسبت به داور و داور چهارم، با توجه به قطعی و غیرقابل تجدید نظر بودن محکومیت اعلام شده، مستندا به ماده ۱۵ آیین نامه انضباطی، قرار رد تجدیدنظر خواهی صادر می شود. رای صادره قطعی است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
لیست خرید تراکتور بالاخره لو رفت

قانون آنلاین- در حالی که زینی زاده مدیرعامل تراکتور و خود مجید جلالی تا کنون در باره بازیکنان مد نظر تراکتور برای نیم فصل صحبت خاصی نکرده بودن و چراغ خاموش جلو می‌رفتند اما با صحبت هایی که جلالی در مورد بازیکنان مورد علاقه خود کرده لیست لیست تراکتور در فصل نقل و انتقلالت تراکتور مشخص شد. گویا جلالی برای خط هافبک خود قاسم دهنوی و بختیار رحمانی را در نظر دارد اما سرمربی تراکتور در خصوص احتمال پیوستن دهنوی که این روزها در پرسپولیس نیمکت نشین شده گفته:«درباره دهنوی باید ببینیم خودش اشتیاق و پشتکارش برای حضور در تراکتور چقدر است.ما در اول فصل هم دهنوی را می خواستیم و به دنبال این بودیم که در تراکتور بماند.اگر نیت دهنوی این است که به تراکتورسازی برگردد ،باید خودش این مساله را اثبات کند.»

سرمربی تراکتورسازی که در مدت حضورش در فولاد بختیار رحمانی به یکی از ستاره های این تیم تبدیل شد به دنبال به خدمت گرفتن کاپیتان فولاد هم هست. جلالی درباره احتمال حضور بختیار رحمانی در تراکتورسازی گفت:«بختیارهنوز به صورت رسمی از فولاد جدا نشده است ولی ما بحث او را دنبال می کنیم.»

اما یکی از مشکلاتی که مجید جلالی در نیم فصل از آن بارها یاد کرده بود ضعف گلزنی این تیم است که سرمربی تراکتور به شدت به دنبال رفع این نقص است. گفته می‌شود او برای این پست اولویتش آرش برهانی است و با او در این مورد تماس تلفنی هم داشته. اما با گلزنی برهانی در این چند هفته اخیر برای استقلال حضور او در تراکتور کمی سخت به نظر می رسد اما جلالی مذاکرات دیگری هم با سایر مهاجمان داشته تا در صورت عدم حضور برهانی این بازیکنان را سرخپوش کند. نوروزی و آرش افشین دو بازیکن مد نظر جلالی برای خط حمله هستند

جلالی در مورد این دو بازیکن هم گفته :«طی روزهای گذشته ما صحبت هایی با آرش افشین و رضا نوروزی هم داشته ایم و به زودی وضعیت این بازیکنان مشخص می شود.»

اما در مورد کرار جاسم که خودش برای حضور در تراکتور اظهار علاقه کرده بود سرمربی تراکتور از علت مخالفتش گفت:«من در زمان حضور کرار در تراکتورسازی در تبریز نبودم اما مسائلی که به من می گویند ظاهرا موضوعات حاشیه ای زیادی بوده است.بیشتر به این دلیل من مخالفت کردم.به هر حال از نظر فوتبال کرار بازیکن خوبی است.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
شاگردان حلالی در دیدار خارج از خانه مغلوب شهرداری اردبیل شدند

سرویس ورزشی آناج:از هفته ششم سری مسابقات لیگ دسته دو کشور امروز یک دیدار در اردبیل برگزار شد،که تیم فوتبال شهرداری اردبیل توانست تیم مس سونگون را با یک گل شکست دهد.

این دیدار در اردبیل و در ورزشگاه بیست هزار نفری علی دایی و به قضاوت ایرج احمدی برگزار شد.

دیدار تیم های شهرداری اردبیل و مس سونگون که از سری مسابقات هفته ششم لیگ دسته دو برگزار شد دیداری نه چندان جذاب بود که فقط ماحصل آن یک شوت از راه دور بود که بازیکن تیم شهرداری اردبیل وارد دروازه تیم مس سونگون و دروازه تیم رضا یادگاری کرد که امروز جانشین فرزین گروسیانی شده بود که به تیم ملی امید دعوت شده است،کرد.

در دقایق پایانی علیرضا امینی نسب که جانشین سید حسین حسینی شده بود با مرتکب شدن خطا روی بازیکن تیم شهرداری اردبیل از سوی داور بازی اخراج شده که این اخراج کمی سخت گرانه بود.

در این دیدار محسن گیاهی به جای محمد چگینی،مهران قره باغی به جای مرتضی قربانپور،علیرضا امیری نسب به جای سید حسین حسینی وارد بازی شدند.

اسماعیل حلالی تیم خود را با این نفرات به میدان فرستاد:رضا یادگاری،علیرضا عبادی،شیرزاد فرید،مرتضی قربانپور،سعید نوروزی،میثم آرمیان،محمد چگینی،رسول بهاروند،مهدی رستم زاده،سید حسین حسینی،فرهاد خیرخواه

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
كرار بازيكن خوبي است ولي حاشيه دارد /جلالی: افشين و رضا نوروزي را مي‌خواهيم

تراكتور امسال هم مدعي جدي قهرماني محسوب مي شود.

جلالی درباره برنامه های تراکتورسازی در نیم فصل لیگ برتر در بحث نقل و انتقالات و بازیکنان مدنظر این تیم مي گويد:«تجربه نشان داده اگر ما در نقل و انتقالات خیلی ساکت و آرام جلو برویم می توانیم بهتر عمل کنیم تا اینکه هر بازیکنی که در لیست ما قراردارد را معرفی کنیم.بنابراین برای اینکه به اهدافمان برسیم اسم نفرات را نمی آوریم.سعی می کنیم به محض اینکه حضور هر بازیکنی در تیم قطعی شد،نامش را بلافاصله اعلام کنیم.»

سرمربی تراکتورسازی درباره وضعیت مهدی کریمیان و بحث پیشنهاد باشگاه سپاهان برای جذب او ادامه مي دهد:«جدایی کریمیان از تراکتورسازی قطعا منتفی است و ما نه تنها او بلکه هیچ کدام از بازیکنانمان را از دست نمی دهیم.ضمن اینکه کریم انصاری فرد،فرشید طالبی و سایر بازیکنان را هم به هیچ وجه از دست نمی دهیم و این بازیکنان در تراکتورسازی می مانند.»

او درباره بازگشت قاسم دهنوی به تراکتورسازی در نیم فصل مي گويد:«درباره دهنوی باید ببینیم خودش اشتیاق و پشتکارش برای حضور در تراکتور چقدر است.ما در اول فصل هم دهنوی را می خواستیم و به دنبال این بودیم که در تراکتور بماند.اگر نیت دهنوی این است که به تراکتورسازی برگردد ،باید خودش این مساله را اثبات کند.»سرمربی تراکتورسازی درباره احتمال حضور بختیار رحمانی در تراکتورسازی مي گويد:«بختیارهنوز به صورت رسمی از فولاد جدا نشده است ولی ما بحث او را دنبال می کنیم.در روزهای گذشته ما صحبت هایی با آرش افشین و رضا نوروزی هم داشته ایم و به زودی وضعیت این بازیکنان مشخص می شود.»

سرمربی تراکتورسازی درباره مخالفتش با بازگشت کرار جاسم به این تیم مي گويد:«من در زمان حضور کرار در تراکتورسازی در تبریز نبودم اما مسائلی که به من می گویند ظاهرا موضوعات حاشیه ای زیادی بوده است.بیشتر به این دلیل من مخالفت کردم.به هر حال از نظر فوتبال کرار بازیکن خوبی است.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اردوی تراکتورسازی در امارات لغو شد

اردوی تیم تراکتورسازی در امارات لغو شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مجید جلالی، سرمربی تیم تراکتورسازی که از برگزاری اردوی 6 روزه در امارات خبر داده بود، به دلیل کمبود بازیکن این اردو را لغو کرد.

حضور تعدادی از بازیکنان تراکتورسازی در اردوی تیم ملی و همچنین مصدومیت چند بازیکن دلیل اصلی تغییر تصمیم مسوولان تراکتورسازی بوده است.

مجید جلالی و حمید زینی‌زاده، مدیرعامل تراکتورسازی این خبر را تایید کرده‌اند و از برگزاری اردو در داخل کشور خبر داده‌اند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده : جذب بازیکن اولویت اول است

زینی زاده در گفتگو با سایت باشگاه به سوالات متعدد پاسخ داد
وی ابتدا گفت : پیشاپیش ایام شهادت سرور و سالار شهیدان ، حضرت اباعبدالله الحسین را حضور ملت ایران اسلامی تسلیت عرض می نمایم و امیدوارم عزاداریهایشان مقبول خداوند باشد و ما را نیز از دعای خیر فراموش نکنند وی سپس از هواداران تشکر کرد و اظهار داشت ، هواداران تراکتور لایق بهترین ها هستند ، با حرف و سخن نمی توان بزرگواری و خوبیهای آنان را پاسخ گفت : فقط با فعالیت شبانه روزی و انشاالله کسب نتایج در شان آنها میتوان شمه ای از فداکاری آنها را جبران نمود .
صحبت از اردو در امارات است کی و چگونه ؟ کارهای ادارای لازم برای رفتن به اردو انجام شده بود ولی باتوجه به اینکه کریم انصاری فرد و حامد لک در اردوی تیم ملی هستند ، شهریار شیروند و فرشاد احمد زاده در اردوی تیم ملی زیر 21 سال ، چند بازیکن در تیم ملی جوانان ، و بازیکنانی چون اسدی ، ابراهیمی ، ربیع خواه و ایرانپوریان مصدوم هستند و با توجه به حد نصاب نرسیدن بازیکنان با تصمیم سرمربی اردو را لغو کردیم و از روز جمعه تمریناتمان را در تبریز شروع خواهیم نمود ،
با توجه به شروع فصل نقل و انتقالات در جهت جذب بازیکن چه اقداماتی انجام شده است .
توسط آقای جلالی لیستی در اختیار ما قرار گرفته است که در حال بررسی و انجام مذاکرات هستیم تا بتوانیم خواسته های سرمربی را در جهت تقویت تیم تامین نماییم .
بازیکنان مورد نیاز چه کسانی هستند ؟
هنوز معلوم نیست چه کسانی به تیم اضافه خواهند شد ، لذا اسامی را در فرصت بعدی که بازیکنان مشخص شدند اعلام خواهیم کرد .
از لیست مازاد تیم چه خبر؟
اولویت ما جذب بازیکن جدید هست تا اعلام لیست مازاد ، دغدغه اصلی ما الان خرید بازیکن می باشد ، در مورد افرادیکه در لیست مازاد قرار دارند باید بگویم ما قصد حفظ حداکثری بازیکنان را داریم ، مگر اینکه خود بازیکن طالب رفتن باشد یا اینکه کادر فنی با رفتن آنها موافقت نماید ، مثلا آقای سید محسن حسینی که از بازیکنان خوب و با اخلاق ما بود خودش اصرار به رفتن داشت که نهایتا مجموعه باشگاه با درخواست وی موافقت کرد و سید محسن را در جهت تقویت تیم گسترش فولاد دیگر تیم محبوب تبریزی به آن تیم دادیم .
آخرین حرف : به هواداران تیم اطمینان می دهم که به نیابت از آنان و با تلاشی خستگی ناپذیر در جهت اعتلای باشگاه و تیم تراکتورسازی همه سعی و تلاشم را به کار می گیرم تا تیمی در شان مردم این خطه میهن اسلامی داشته باشیم .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
طالبی:در بازی استقلال شرمنده هواداران شدیم/قید استقلال را زدم تا با تراکتور به قهرمانی برسم

به گزارش آناج، " فرشید طالبی " در گفتگو با خبرنگار سرویس ورزشی آناج در خصوص عدم پیوستن به استقلال تهران گفت: احساس کردم نباید در این شرایط تراکتورسازی و هواداران با معرفتش را تنها بگذارم، برای همین ماندم تا شاید بتوانم در نیم فصل دوم به اهدافی که در نظر دارم برسم.

هر بازی که به میدان رفتم و در ترکیب اصلی تیم حضور داشتم با تمام وجود بازی کردم. برخورد هواداران و مردم تبریز دلگرمی خاصی به من می داد و همین لطف و محبت های آنها باعث شد تا قید استقلال را بزنم.

وی در ادامه افزود: خدا شاهد است این موضوع را از ته دل می گویم، در بازی استقلال که شرمنده هواداران هم شدیم، وقتی حضور نزدیک به هفتاد هزار نفر در استادیوم همراه با تشویق ها و غیرتی که داشتند را دیدم، از خداوند خواستم تا به حق این شب های عزیز کمک کند تا بتوانیم در پایان فصل یک جام برای آنها کسب کنیم تا شاید ذره ای از خوبی های آنها را جبران کنیم. باید بگویم که این لطف و محبت هواداران تراکتورسازی را که دیدم به خودم قول دادم هر شرایطی هم که بوجود بیاید در این تیم بمانم و به پیشرفت و موفقیت این تیم کمک کنم.

مدافع سرخ پوشان محبوب آذربایجان با بیان این که، حق طبیعی مردم است که در هر بازی از ما پیروزی می خواهند، به خبرنگار سرویس ورزشی آناج گفت: حق طبیعی هواداران و مردم است که از ما پیروزی می خواهند. طرفداران باید بدانند که در تمام بازی ها با دل و جان بازی می کنیم. حضور پرشور هواداران در استادیوم ترس را به جان بازیکنان تیم مقابل می اندازد و این یک امتیاز مثبت است.در بازی استقلال هر کاری که کردیم به گل برسیم نشد چرا که تیم استقلال در تبریز مساوی گرفته بود و می خواست با دفاعی منسجم از این یک امتیاز ارزشمندی که گرفته بود دفاع کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
شکایت باشگاه پرسپولیس از بازیکن تراکتورسازی

به گزارش آناج، باشگاه پرسپولیس با این ادعا که علی کریمی در زمان حضورش در پرسپولیس بیش از مبلغ قراردادش دریافتی داشته است از او شکایت کرد.
باشگاه پرسپولیس خواهان بازگرداندن اضافه دریافتی از سوی کریمی شده است.
سالارکیا رئیس کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس در گفت‌وگو با تسنیم، این خبر را تأیید کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جاسم کرار باید در تراکتور تست بدهد

قانون آنلاین- پروژه بازگشت جاسم کرار، بازیکن عراقی جنجالی تیم نجف به لیگ برتر ایران به نظر منتفی است. پس از آنکه او استقلال را در دو مرحله به بهانه اینکه استقلالی‌ها از نظر مالی بدقول هستند قال گذاشت و اعلام آمادگی کرد تا بار دیگر به تراکتورسازی بپیوندد، حالا این باشگاه تبریزی است که او را نمی‌خواهد.

مجید جلالی در برابر این پیشنهاد با بی‌میلی گفته که اگر جاسم قرار است به تیمش بیاید اول باید تست بدهد و میزان آمادگی‌اش سنجیده شود. جاسم کرار به هیچ‌وجه حاضر به تست دادن نیست. زینی‌زاده با توجه به این شواهد معتقد است که این بازیکن جنجالی به تراکتورسازی نمی‌آید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دهنوی خودش را تراکتوری کرد

قانون آنلاین- به نظر می‌رسد پروژه بازگشت قاسم دهنوی به تیم تراکتورسازی توسط دوستان رسانه‌ای این بازیکن هدایت می‌شود یا احتمالا خودش چو انداخته که تراکتور خواهان بازگشت اوست. زینی‌زاده، مدیرعامل باشگاه تبریزی به قانون آنلاین گفت که هیچ برنامه‌ای برای بازگرداندن دهنوی ندارد و اصلا این بازیکن در لیست جلالی نیست. البته جلالی قرار است شنبه لیست نهایی بازیکنان مورد نظرش را به مدیریت اعلام کند اما زینی‌زاده از حضور نداشتن دهنوی در این لیست مطمئن است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور در رتبه 274 برترین تیمهای باشگاهی جهان

سرویس بین المللی لیگ برتر - بر اساس اعلام سایت فوتبال دیتابیس مرجع اعلام رنکینگ برترین باشگاههای جهان تیم بایرن مونیخ آلمان با 2104 امتیاز برترین تیم باشگاهی جهان و تیم های بارسلونا و رئال مادرید اسپانیا به ترتیب با 1982 و 1969 امتیاز در جایگاه دوم و سوم برترین باشگاه های جهان قرار دارند ، تیم های پاریس ان ژمن ، آرسنال و اتلتیکو مادرید در جایگاههای بعدی قرار گرفته اند از کشورایران نیز به ترتیب تیمهای استقلال با 1562 امتیاز در جایگاه 129 ، سپاهان با 1539 امتیاز در جایگاه 167 و تراکتورسازی با 1491 امتیار در جایگاه 274 همچنین پرسپولیس با 1442 امتیاز در جایگاه 421 برترین باشگاههای جهان قرار دارند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازان بالاتر از پرسپولیس در بین بهترین تیمهای باشگاهی جهان

به گزارش آناج، بر اساس اعلام سایت فوتبال دیتابیس مرجع اعلام رنکینگ برترین باشگاههای جهان تیم بایرن مونیخ آلمان با 2104 امتیاز برترین تیم باشگاهی جهان و تیم های بارسلونا و رئال مادرید اسپانیا به ترتیب با 1982 و 1969 امتیاز در جایگاه دوم و سوم برترین باشگاه های جهان قرار دارند تیم های پاریس ان ژمن ، آرسنا و آتلاتیک مادرید در جایگاههای بعدی قرار گرفته اند.

از کشور ایران نیز به ترتیب تیمهای استقلال با 1562 امتیاز در جایگاه 129 ، سپاهان با 1539 امتیاز در جایگاه 167 و تراکتورسازی با 1491 امتیار در جایگاه 274 همچنین پرسپولیس با 1442 امتیاز در جایگاه 421 برترین باشگاههای جهان قرار دارند.

بر اساس اعلام سایت فوتبال دیتابیس مرجع اعلام رنکینگ برترین باشگاههای جهان تیم بایرن مونیخ آلمان با 2104 امتیاز برترین تیم باشگاهی جهان و تیم های بارسلونا و رئال مادرید اسپانیا به ترتیب با 1982 و 1969 امتیاز در جایگاه دوم و سوم برترین باشگاه های جهان قرار دارند ، تیم های پاریس ان ژمن ، آرسنا و آتلاتیک مادرید در جایگاههای بعدی قرار گرفته اند.

از کشورایران نیز به ترتیب تیمهای استقلال با 1562 امتیاز در جایگاه 129 ، سپاهان با 1539 امتیاز در جایگاه 167 و تراکتورسازی با 1491 امتیار در جایگاه 274 همچنین پرسپولیس با 1442 امتیاز در جایگاه 421 برترین باشگاههای جهان قرار دارند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مهار شوت جمشيديان و ساموئل كار سختي بود/لك: كادوي تولد علي آقاخراب شد

تيم تراكتورسازي تبريز پيروزي برابر استقلال كه حساس‌ترين بازي نيم‌فصل اولش به حساب مي‌آمد را از دست داد تا دستش از رسيدن به صدر و عنوان قهرماني كوتاه بماند. اگرچه تراكتور در اين ديدار و در اكثر دقايق برتر از حريف تهراني‌اش بود اما با اين وجود در صحنه‌هايي دروازه‌اش را در خطر ديد،صحنه‌هايي كه طي آن حامد لك به خوبي ناجي دروازه‌اش شد.
چطور شد كه برابر آن همه تماشاگر نتوانستيد استقلال را شكست بدهيد و قهرمان نيم‌فصل شويد؟
واقعا شرمنده هواداران شديم.خودمان هم نمي‌خواستيم كه پيروزي در اين ديدار را از دست بدهيم و براي رسيدن به آن هم تلاش كرديم تا هم هواداران‌مان را خوشحال كرده باشيم و هم اين‌كه كادوي تولد خوبي به علي‌آقا داده باشيم. اما متاسفانه تنها يكي از موقعيت‌هاي‌مان تبديل به گل شد.
استقلال بازي را بسيار خوب و تهاجمي شروع كرد و به يك گل زودهنگام هم دست پيدا كرد اما رفته‌رفته آن چهره تهاجمي كه داشت را از دست داد. خودت فكرش را مي‌كردي كه حريف‌تان به يكباره آنقدر تدافعي و بسته بازي كند؟
گل زودهنگامي كه زدند به نفع‌شان نشد چرا كه پس از به ثمر رسيدن آن گل، در صدد حفظ آن برآمدند. مخصوصا در نيمه دوم بيشتر دفاعي و بسته بازي كردند. به همين دليل هميشه به كريم مي‌گويم كه اگر مي‌خواهد گل بزند،در دقايق ابتدايي اين كار را انجام ندهد چون به ضرر تيم‌مان مي‌شود و نمي‌توانيم حريف را تحت فشار قرار بدهيم. وقتي يك تيم به گل زودهنگام دست پيدا مي‌كند، ديگر فكر حمله را از سرش بيرون و بيشتر سعي مي‌كند دفاع كند.
استقلالي‌ها مدعي شده‌اند كه داوري به ضررشان بوده است و تراكتوري‌ها هم معتقدند كه مظفري‌زاده در چند صحنه به ضررشان سوت زده است. بالاخره داوري به نفع كدام تيم بود و به ضرر كدام‌يك؟
در خصوص مسايل داوري نظري ندارم چون كارشناس نيستم كه بخواهم در اين خصوص اظهارنظر كنم.
قرار بود هواداران‌تان در اين ديدار فقط به تشويق تيم‌تان بپردازند و شعاري عليه استقلالي‌ها سر ندهند اما در دقايقي شاهد سردادن شعار از سوي آنها و عليه آبي‌پوشان شديم. در اين خصوص چه صحبتي داري؟
من نه توهيني شنيدم و نه شعاري! هواداران‌مان فقط تيم‌شان را تشويق مي‌كردند و خود من شخصا موردي از آنها نديدم.
در چند صحنه خيلي خوب ناجي دروازه‌ات شدي. ضربه كدام‌يك از استقلالي‌ها را سخت مهار كردي؟
احمد جمشيديان شوتش را خيلي خوب به سمت دروازه‌مان نشانه گرفت و خيلي سخت آن را مهار كردم اما مهم اين است كه مهار كردم و اجازه ندادم وارد دروازه‌ شود.
البته ضربه ساموئل را هم به سختي مهار كردي؟
ساموئل هم خوب به توپ ضربه زد اما ضربه جمشيديان بهتر و فني‌تر ازشوت او بود. در هر صورت خوشحالم كه توانستم از عهده مهار اكثر توپ‌هاي استقلالي‌ها بربيايم. البته كل تيم در اين قضيه نقش داشتند و فقط من موثر نبودم.
نيم‌فصل اول به پايان رسيد و در اين نيم‌فصل تراكتور را خيلي پرنوسان ديديم و قطعا اگر اين نوسانات را نداشت، با اختلاف چند امتيازي نسبت به ساير مدعيان، در صدر قرار داشت. دليل اين قضيه را در چه چيزي مي‌داني؟
در نيم‌فصل اول، دو،سه بازي در ميان بازيكن مصدوم داشتيم و اين مساله به تيم‌مان ضربه زد. دليل نوسان تيم‌مان هم دقيقا همين بود.
از بابت از دست دادن قهرماني نيم‌فصل ناراحت هستيم اما سعي مي‌كنيم چندان به آن فكر نكنيم و خودمان را آماده حضور قدرتمندتر در نيم‌فصل دوم كنيم تا قهرماني فصل را به هواداران‌مان تقديم و هديه كنيم نه قهرماني نيم‌فصل را! قهرماني نيم‌فصل هيچ ارزشي ندارد و يك لقب فرماليته و تشريفاتي است. قهرمان اصلي در پايان فصل مشخص مي‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
از كناره‌ها تلاش مي‌كنند تا به استقلال بروم/طالبـــي: با اســــــتخاره مادرم به تراكـــتور آمدم

فرشيد طالبي كه چند فصلي است صحبت حضورش در استقلال مطرح است و در بازي‌هاي مقابل اين تيم اخراج مي‌شد، پس از چند بازي نيمكت‌نشيني به تركيب تراكتورسازي بازگشت. او با اينكه پيشنهاد استقلال را تاييد مي‌كند اما تصميم نهايي را منوط به استخاره مادرش مي‌داند و خودش هم تمايل به ماندن در تبريز را دارد.
بازي با استقلال چطور بود؟
متاسفانه در ابتداي بازي شرايط طوري بود كه تيم هنوز شكل نگرفته بود و در دقيقه 3 خورديم اما من به تيمم مي‌بالم كه پس از آن 85 دقيقه سكان بازي را در دست گرفتيم و من فكر مي‌كنم ما لياقت قهرماني را داريم. خيلي خوشحالم در كنار بازيكناني بازي مي‌كنم كه قهرمانانه بازي مي‌كنند و بازي هم خواست خدا بود كه مساوي شد.
بعد از چند بازي در بازي با استقلال فيكس شدي و عملكرد خوبي هم داشتي؟
علتش فقط لطف خدا بود و امان از روزي كه خدا بخواهد كاري بشود. من در نيم‌فصل در بازي‌هايي كه بودم با تمام وجود بازي كردم و هراز چندگاهي هم اتفاقاتي مي‌افتاد كه بازي نمي‌كردم. اما من تلاش خودم را مي‌كردم و هواداران خيلي از من راضي بودند.
مجيد جلالي هم از تو در اين بازي خيلي راضي بود؟
خدا لطف كرد توانستم عملكرد خوبي داشته باشم. آقا مجيد هم به من لطف دارد و افتخار مي‌كنم كه ايشان از من تعريف مي‌كند من اصلا فرقي برايم نمي‌كند در چه تيمي بازي مي‌كنم قرارداد من دلي است و زماني كه براي تيمي بازي مي‌كنم سر و جانم را مي‌دهم. من تمام وجودم را گذشته‌ام كه خوب باشم ولي اين مساله را در نظر بگيريد كه فوتباليست اگر به طور متناوب بازي نكند يك تزلزل برايش به وجود مي‌آيد.
ماجراي رفتنت به استقلال به كجا كشيده شد؟
در يك ماه اخير نخواستم وارد حاشيه شوم و خودم را بزرگ كنم. كارهاي خودم را هم به باشگاه سپردم، هر باشگاه يا كسي هم كه تماس مي‌گرفت آنها را به باشگاه وصل مي‌كردم. از كناره‌ها خيلي تلاش كردند كه من به استقلال بروم. من اهل دروغ نيستم و مي‌گويم مستقيم با باشگاه حرف نزدم اما خيلي تلاش‌ها شد كه من به استقلال بروم و من هم مي‌گفتم كه بازيكن تراكتور هستم و تا زماني كه در اين تيم هستم تمام تلاشم را براي موفقيت اين تيم مي‌كنم و در بازي با استقلال هم اين را ثابت كردم.
تراكتور به نيم‌فصل رسيد آيا در اين تيم مي‌ماني؟
من هميشه گفته‌ام به خصوص در اين دو، سه روز اخير به هواداراني كه به من لطف دارند قول داده‌ام كه با تراكتور به موفقيت مي‌رسيم و اين هدف برابري مي‌كند با استخاره مادرم. من به خاطر استخاره مادرم قيد پوهانك كره جنوبي را زدم، قيد تيم قطري را هم زدم و با همين استخاره به سپاهان رفتم و دو جام آوردم و با همين استخاره به تراكتور آمدم. به هر حال من نياز به آرامش دارم و در شرايط ايده‌آل به تراكتور آمدم. من هم انتظار دارم از كادرفني و ثابت كردم كه مي‌توانم مفيد باشم و كادرفني را هم روسفيد كرده‌ام. به حاشيه نرفتم و با جان و دل بازي كردم اميدوارم اين حس متقابل باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
غلامرضا رضايي از تراكتور دور شد/تراكتور بدون بازيكن ورودي

توافق اولیه رضایی با فولاد خوزستان

غلامرضا رضایی مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در
نیم‌فصل که پس از توافق با دایی و رویانیان از این تیم جدایی‌اش قطعی شد پس
از مذاکره با 3 باشگاه بالاخره شب گذشته با مسئولان فولاد خوزستان به
توافقات اولیه رسید.
اين بازيكن كه در فهرست تيم تراكتورسازي هم كه بود،از اين تيم دورتر شد تا احتمال جذب رضايي به حداقل برسد
باشگاه تراكتور با اينكه در سايت رسمي آورده اند كه الويت اول جذب بازيكن است ولي يكي يكي بازيكنان درجه A از اين تيم دورتر ميشوند و با تيم هاي ديگر قرارداد ميبندند

رضایی طبق هماهنگی با رویانیان به دنبال دریافت رضایت‌نامه مکتوب است تا ظرف چند روز آینده قرارداد خود را با فولادی‌ها ثبت کند.

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
غلامرضا رضايي از تراكتور دور شد/تراكتور بدون بازيكن ورودي

توافق اولیه رضایی با فولاد خوزستان

غلامرضا رضایی مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در
نیم‌فصل که پس از توافق با دایی و رویانیان از این تیم جدایی‌اش قطعی شد پس
از مذاکره با 3 باشگاه بالاخره شب گذشته با مسئولان فولاد خوزستان به
توافقات اولیه رسید.
اين بازيكن كه در فهرست تيم تراكتورسازي هم كه بود،از اين تيم دورتر شد تا احتمال جذب رضايي به حداقل برسد
باشگاه تراكتور با اينكه در سايت رسمي آورده اند كه الويت اول جذب بازيكن است ولي يكي يكي بازيكنان درجه A از اين تيم دورتر ميشوند و با تيم هاي ديگر قرارداد ميبندند

رضایی طبق هماهنگی با رویانیان به دنبال دریافت رضایت‌نامه مکتوب است تا ظرف چند روز آینده قرارداد خود را با فولادی‌ها ثبت کند.
خدا رو شکر!
از بیخ گوشمون رد شد

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
شکایت باشگاه پرسپولیس از بازیکن تراکتورسازی

به گزارش آناج، باشگاه پرسپولیس با این ادعا که علی کریمی در زمان حضورش در پرسپولیس بیش از مبلغ قراردادش دریافتی داشته است از او شکایت کرد.
باشگاه پرسپولیس خواهان بازگرداندن اضافه دریافتی از سوی کریمی شده است.
سالارکیا رئیس کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس در گفت‌وگو با تسنیم، این خبر را تأیید کرد.

[h=1]سالارکيا: از کريمي شکايت نکرده‌ايم[/h]
[h=2]معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: از علي کريمي شکايتي نکرده‌ايم و فقط به کميته انضباطي در مورد طلبش نامه زديم.[/h]
00944576.jpg

محمود سالارکيا اظهار داشت: با توجه به خبري که کمي اشتباه در آن وجود داشت،‌ بايد اعلام کنم ما از علي کريمي هيچ شکايتي نکرده و تصميم به اين کار را نداريم.

به گزارش فارس،وي افزود: فقط در نامه‌اي به کميته انضباطي اعلام کرديم پس از بررسي‌هاي لازم ايشان طلبي از باشگاه پرسپوليس ندارد و اين نامه را خدمت مسئولان کميته انضباطي داده‌ايم.

سالارکيا در پاسخ به سؤالي که آيا مي‌خواهيد در آينده از او شکايت کنيد يا خير،‌ گفت: ما فعلاً اين تصميم را نداريم و فقط جوابيه به کميته انضباطي داده‌ايم که در جريان موضوع باشند. ايشان از ما طلبي طبق بررسي‌هاي لازم ندارد. از بحث شکايت نيز فعلاً‌ خبري نيست.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
توصیه ای مهم به کادر فنی تراکتورسازی در خرید بازیکن جدید

تیم تراکتورسازی امسال با هدایت مجید جلالی یکی از مدعیان اصلی قهرمانی لیگ سیزدهم بوده و با گذشت نیمی از فصل، هوادران این تیم همچنان به کسب اولین عنوان قهرمانی تاریخ باشگاه امیدوارند
اما بایستی مدیران و مربیان این تیم در خرید بازیکنان جدید مهارتهای فردی بازیکنان از قبیل زدن ضربات ایستگاهی را مد نظر داشته باشند چرا که نبود یک کاشته زن حرفه ای، اساسی ترین مشکل این تیم است در آمار گل های زده تیم تراکتورسازی هیچ نشانی از وجود یک ایستگاهی زن متخصص و متبحر ندارد و به یقین می توان گفت که ضربات ایستگاهی این تیم هواداران را راضی نگه نمی دارد
در یک مقایسه می توان دید تیم های مدعی دیگر از جمله پرسپولیس، فولاد، سپاهان و استقلال دارای بازیکنانی هستند که می توانند از ضربات کرنر و ایستگاهی های پشت محوطه جریمه برای تیم ها یشان موقعیت سازی و گلزنی کنند. موضوعی که سرمربی تراکتور سازی نیز در گفتگو با خبرنگاران در بازی استقلال با صراحت به آن اشاره و ناراحتی خود را از آن ابراز کرد.
بر اساس آماری که سرمربی تراکتورسازان به صورت شفاهی ارائه داد، تیم استقلال هفت گل از 9 گل آخر را با استفاده از ضربات شروع مجدد به ثمر رسانده است. تیم های فولاد و پرسپولیس هم طبق گفته جلالی، بیشتر از نصف امتیازات خود را با گل هایی که از روی ضربات شروع مجدد به ثمر رسانده اند، به دست آورده اند.
با وجود این نقیصه، در این میان اما یک پوئن مثبت را می توان برای تراکتورسازان متصور شد و آن اینکه، تیم مدعی تبریزی از لحاظ تاکتیک های رسیدن به گل در جریان بازی یک سر و گردن بالاتر از دیگر تیم ها است و تقریبا تمام گل هایی که تراکتورسازی به ثمر رسانده در جریان بازی بوده است. موضوعی که شاید دیگر تیم های مدعی به غیر از فولاد از این حیث دچار مشکل هستند و به واسطه گلزنی از ضربات ایستگاهی و شروع مجدد توانسته اند در خانه های بالایی جدول قرار بگیرند. در این بین گل سه امتیازی علی کریمی در دیدار با سپاهان که از روی نقطه پنالتی زده شد را می توان تنها سود تراکتورسازان از ضربات ایستگاهی عنوان کرد.
پرواضح است که تیم تراکتورسازی چنانچه موفق به جذب یک بازیکن کاشته زن شود، می تواند به تیمی کامل تر تبدیل شده و در بسیاری از بازی ها روی تبحر این خرید جدید خود حساب ویژه ای باز کند.
قطع به یقین تراکتورسازی با جذب بازیکنی که بتواند ضربات شروع مجدد و بخصوص کرنرها را به منطقه خطر دروازه حریف بفرستد، در دیدارهایی که تیم های حریف بسته بازی می کنند می تواند خیلی زودتر از آنکه هواداران از گلزنی نا امید شوند می تواند دروازه حریف را باز کند.
به تعبیری می توان اذعان داشت که تراکتورسازی به واسطه رویارویی با تیم های تدافعی و به اصطلاح بسته در بسیاری از بازیها بخصوص در دیدارهای خانگی اش، باید برای رسیدن به گل به ضربات ایستگاهی و شروع مجدد دل ببندد. شکی نیست که در فوتبال امروز دنیا، ضربات ایستگاهی از نقاط مختلف زمین بخصوص مناطق پشت محوطه جریمه حریف، کنارهای زمین حریف و همچنین کرنرها یکی از اصلی ترین تاکتیک ها و حربه های رسیدن به گل است و تیم های بزرگ دنیا چه در سطح ملی و چه در سطح باشگاهی، همواره در کنار مرور تاکتیک های رسیدن به گل در جریان بازی، روی ضربات ایستگاهی و شروع مجدد هم برنامه های خاصی دارند.
البته نمی توان منکر تمرینات تیم تراکتورسازی در بخش ضربات ایستگاهی و شروع مجدد بود و اینکه مجید جلالی صرفا روی تاکتیک های رسیدن به گل در جریان بازی تاکید دارد، تصور درستی نیست. کما اینکه خود این مربی نیز عنوان کرده از اینکه تیمش نمی تواند از ضربات ایستگاهی به گل برسد اما حریفان به راحتی از این راه به گل و حتی سه امتیاز می رسند، اذیت می شود.
به هر حال تیم تراکتورسازی قطع یقین در نیم فصل دوم هم با بازی های مشکل برابر حریفانی با چند لایه دفاعی مواجه خواهد بود که می توان حل این مشکل سرخپوشان تبریز در ادامه لیگ را یافتن یک کاشته زن متخصص دانست.
تیم تراکتورسازی در بسیاری از بازی های خود در فصل جاری تعداد کرنرهایش بیشتر از انگشتان دو دست بوده اما هرگز سودی از این همه فرصت گلزنی نبرده که به نظر می رسد با حل این مشکل، تیم جلالی بتواند موفق تر از نیم فصل اول ظاهر شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
از موجوديت فوتبال تبريز دفاع مي‌کنيم

به گزارش خبرگزاری برنا از تبریز، مدیرعامل باشگاه گسترش فولاد تبریز گفت: با رویکرد بومی گرائی از موجودیت فوتبال تبریز و آذربایجان شرقی در لیگ برتر دفاع می کنیم.

غلامرضا سمندر در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار برنا در تبریز افزود: برنامه ریزی ما تقویت تیم فوتبال گسترش فولاد برای نیم فصل دوم رقابت های جام خلیج فارس است.

وی ادامه داد: در گام اول با جذب محسن حسینی از تراکتورسازی تبریز و فردین عابدینی از استقلال تهران نسبت به استحکام خط دفاعی تیم اقدام شد و قرار است یک بازیکن دیگر نیز در این پست به خدمت گرفته شود.

سمندر اضافه کرد: برای افزایش ضریب تهاجمی تیم نیز به زودی یک بازیکن لیگ برتری و نام آشنا به جمع بازیکنان گسترش فولاد ملحق می شود تا دغدغه خاطر کادر مربیان برطرف شود.

وی با رد موضوع جذب بختیار رحمانی از فولاد خوزستان و مصطفی اکرامی از ذوب آهن اصفهان گفت: اردوی آماده سازی گسترش فولاد از ابتدای هفته آینده در تهران برپا خواهد شد.

سمندر خاطر نشان ساخت: قبلا جزیره کیش به عنوان محل اردوی تمرینی گسترش فولاد در بین دو نیم فصل لیگ برتر مدنظر کادر فنی قرار گرفته بود لیکن به دلیل عدم امکان اختصاص تایم تمرین در زمان مورد نظر مربیان تیم از سوی مسئولان مربوطه در کیش، تصمیم گرفته شد محل اردو به تهران تغییر یابد.

مدیرعامل باشگاه گسترش فولاد همچنین از میزبانی دیدارهای تیم فوتبال این باشگاه در ورزشگاه اختصاصی بنیان دیزل در نیم فصل دوم لیگ برتر خبر داد و یادآور شد: به جز بازی مقابل تیم های تراکتورسازی، استقلال تهران، سپاهان اصفهان و پرسپولیس تهران، سایر دیدارهای خانگی گسترش فولاد در ادامه مسابقات لیگ برتر در ورزشگاه اختصاصی بنیان دیزل تبریز برگزار خواهد شد.

بالا