• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازیکن برزیلی در تراکتورسازان مجید جلالی سرمربی تراکتورسازان امروز در نشست خبری اعلام کرد که "رودریکو بین بائو" بازیکن بریزیلی را به تیم اضاف کردیم. به گزارش آناج، تراکتورسازی در آخرین روز نقل و انتقالات بازیکن برزیلی را به خدمت گرفت.

مجید جلالی سرمربی تراکتورسازان امروز در نشست خبری اعلام کرد که "رودریکو بین بائو" بازیکن بریزیلی را به تیم اضاف کردیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اکرامی در گفتگو با آناج:هواداران آذربایجان بهترین تماشاگران ایران هستند/

امسال دربی آذربایجان تماشایی میشود بازیکن جدید گسترش فولاد گفت: لحظه شماری می کنم تا دوباره هواداران پرشور تراکتورسازی و آذربایجان را از نزدیک ببینم. سرویس ورزشی آناج: "مصطفی اکرامی" بازیکن سابق تراکتورسازی و ذوب آهن، و بازیکن کنونی گسترش فولاد، در خصوص آخرین وضعیت خود و تیمش به خبرنگار ورزشی آناج گفت: در تعطیلات نیم فصل در تهران اردوی خیلی خوبی را برگزار کردیم که فکر می کنم نتیجه این اردو را در بازی با استقلال شاهد بودید، در آن بازی مستحق کسب سه امتیاز بودیم ولی خب بدشانسی آوردیم.

بعد از آن بازی تمرینات خود را در تبریز ادامه داده ایم و تا امروز خیلی خوب پیش رفته ایم و همه چیز برای بازی روز جمعه آماده است تا بتوانیم یک بازی خوب و تماشاگر پسند ارائه دهیم.

وی در خصوص بازی روز جمعه با تیم سابق خود به آناج گفت: از لحاظ جدول و امتیاز بازی برای هر دو تیم اهمیت خیلی زیادی دارد، هم تیم ما و هم تراکتور به سه امتیاز این بازی احتیاج دارند، تمام سعی خود را خواهیم کرد تا بتوانیم با کسب سه امتیاز این بازی موقعیت تیم را در جدول بهبود ببخشیم.

وی افزود: چند سال با پیراهن تراکتورسازی در این دربی ها حضور داشتم، هواداران برای این بازی اهمیت زیادی قائل نیستند و دو تیم در این بازی میزبان است. خیلی دوست داشتم که همیشه در این بازی ها استادیوم پر شود و امیدوارم بازی روز جمعه نیز با حضور پرشور هواداران جلوه خاصی داشته باشد.

اکرامی در پاسخ سوال خبرنگار اناج مبنی بر اینکه اولین حضور خود در تبریز و استادیوم یادگار امام در مقابل تیم سابق خود، چه حسی دارد گفت: پنج سال از بهترین دوران ورزشی خود را در تبریز و تراکتورسازی سپری کرده ام، که پر از خاطرات تلخ و شیرین بود. همیشه خودم را مدیون هواداران می دانم، هرچیزی که داشتم و دارم از این هواداران هست و مصطفی اکرامی به تنهایی هیچ چیزی نیست.

بی صبرانه منتظر بازی روز جمعه هستم و لحظه شماری می کنم تا دوباره هواداران پرشور تراکتور و آذربایجان را از نزدیک ببینم. خوشحالم که برای اولین بار که در مقابل تیم سابق خود حضور خواهم داشت با یک تیم تبریزی این اتفاق رخ می دهد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حسين خطيبي:
زاييده مكتب تراكتور هستيم

نصرنيوز: مربي تيم گسترش فولاد تبريز گفت: من و رسول خطيبي و بقيه اعضاي كادرفني گسترش فولاد زاييده مكتب تراكتور هستيم و از تراكتور به فوتبال كشور معرفي شديم و اين تيم را دوست داريم و اميدوارم نتايج خوبي كسب كند.

برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید

به گزارش نصرنيوز، حسين خطيبي مربي تيم گسترش فولاد تبريز در كنفرانس خبري پيش از بازي با تراكتورسازي اظهار داشت: اميدوارم تراكتورسازي امسال موفق باشد و صدرنشيني اين تيم را به هوادارانشان و مردم شهر تبريز تبريك مي گويم.

زاييده مكتب تراكتور هستيم

وي افزود: من و رسول خطيبي و بقيه اعضاي كادرفني گسترش فولاد زاييده مكتب تراكتور هستيم و از تراكتور به فوتبال كشور معرفي شديم و اين تيم را دوست داريم و اميدوارم نتايج خوبي كسب كند.

مربي گسترش فولاد تبريز خاطرنشان كرد: با اين وجود در فوتبال حرفه اي بايد منطقي بود. ما يك طرف گود هستيم و با داشتن بازيكنان جوان و با انگيزه مي خواهيم مقابل تيم بزرگي چون تراكتور نتيجه خوبي كسب كنيم و با دست پر زمين مسابقه را ترك كنيم.

حسين خطيبي تصريح كرد: تفاوت تيم ما با تراكتورسازي اين است كه ما اولين سال حضورمان در ليگ برتر را سپري مي كنيم و هدف گذاري باشگاه گسترش فولاد در سال نخست ليگ برتري شدن كسب رتبه خوب است اما نبايد فراموش كرد كه تراكتور لياقت صدرنشيني را دارد و عملكرد خوبي داشته است.

وي ادامه داد: دوست داريم در نيم فصل دوم نتايج بهتري كسب كنيم و بهتر از نيم فصل نخست باشيم. ما مقابل استقلال بازي خوبي انجام داديم و اميدوارم فردا هم بتوانيم عملكرد خوبي به نمايش بگذاريم و هواداران از بازي دو تيم نيز راضي باشند.

برنده واقعي بازي فردا هواداران هستند

خطيبي تاكيد كرد: برنده واقعي بازي فردا هواداران هستند چون هر 2 تيم را دوست دارند. گسترش فولاد تيم جواني است و علاقه مندان زيادي هم در تبريز دارد و در مستطيل سبز تمام تلاشمان را خواهيم كرد تا مقابل تراكتور 3 امتياز را كسب كنيم.

مربي تيم گسترش فولاد تبريز با اشاره به عملكرد اين تيم در نيم فصل گفت: ما قبل از شروع نيم فصل دوم اردوي خوبي برگزار كرديم و با توجه به آناليزهايي كه داشتيم نقاط ضعف تيم را پيدا كرديم و در همين راستا بازيكنان خوبي هم جذب كرديم تا ايرادات تيم را برطرف كنيم.

وي با اشاره به عملكرد رضايت بخش بازيكنان گسترش فولاد مقابل استقلال تصريح كرد: استقلال بازيكنان بزرگي دارد و بازيكنان ما در مصاف با اين تيم تدابير ما را در زمين مسابقه اجرا كردند و توانستيم بازي را به خوبي كنترل كنيم و براي اين ديدار هم تقاط ضعف تراكتور را شناسايي كرديم و سعي مي كنيم بتوانيم موفق ظاهر شويم.

به امتيازات بازي فردا نياز داريم

خطيبي اذعان داشت: ما به امتيازات بازي فردا نياز داريم و خوب مي دانيم كه به خوب بازي كردن امتياز نمي دهند و تلاش كرديم با جذب جابر انصاري و سيدي بتوانيم اين بازيكنان را در كنار بايرامي و موسوي قرار دهيم تا در گلزني موفق تر باشيم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مجيد جلالي:
بايد قوي و هوشمندانه بازي كنيم/ جذب كرار نهايي شده است

نصرنيوز: سرمربي تيم تراكتورسازي گفت: گسترش فولاد تيم خوبي دارد و بايد قوي و هوشمندانه بازي كنيم تا 3 امتياز اين ديدار را نصيب خود كنيم.

برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید

به گزارش نصرنيوز، مجيد جلالي سرمربي تيم تراكتورسازي در كنفرانس خبري پيش از بازي با گسترش فولاد اظهار كرد: اميدوارم فردا بازي خوب و موفقيت آميزي داشته باشيم و با دست پر از زمين خارج شويم.

وي افزود: بعد از آخرين بازي كه در ليگ برتر داشتيم با بازيكنان تيم صحبت كرديم و هدفمان اين بود كه تمركز تيم را حفظ كنيم تا قدم هاي بعدي را محكم تر برداريم.

بايد قوي و هوشمندانه بازي كنيم

سرمربي تيم تراكتورسازي با اشاره به حريف همشهري خاطرنشان كرد: گسترش فولاد تيم خوبي دارد و بايد قوي و هوشمندانه بازي كنيم تا 3 امتياز اين ديدار را نصيب خود كنيم.

جلالي تصريح كرد: خطيبي مربي خوب و جواني است و تيمش را خوب هدايت مي كند و سرمايه فوتبال آذربايجان محسوب مي شود و آينده خوبي در پيش دارد.

وي ادامه داد: ما براي بازي فردا دو محروم داريم كه فرشاد احمد زاده و كريم انصاري فرد را در اختيار نخواهيم داشت. همچنين علي كريمي نيز به دليل مصدوميتي كه داشت احتمال حضورش در اين ديدار ضعيف است.

سرمربي تراكتورسازان گفت: بقيه بازيكنان وضعيت خوبي دارند و اميدوارم هواداران هم در بازي فردا به ورزشگاه بيايند و تيم خودشان را حمايت كنند تا پيروز اين مصاف باشيم.

عليه تراكتور جوسازي مي كنند

مجيد جلالي با اشاره به مصاحبه هاي اخير مسئولان فدراسيون فوتبال اذعان داشت: ما بر اين موضوع حساس هستيم و اين خوب نيست كه هر هفته مسئولان فدراسيون مصاحبه كنند و تيم و هواداران تراكتور را تهديد كنند.

وي گفت: تنها استاديومي كه 60 هزار هوادار دارد ورزشگاه يادگار امام تبريز است و اگر مي خواهند اين استاديوم هم مثل بقيه استاديوم ها خالي از هوادار باشد به ما بگويند. هوادار ما مقابل استقلال و پرسپوليس كاري نكردند ولي متاسفانه عليه آنها حاشيه سازي شد.

جلالي افزود: در شان هوادار تراكتور نيست كه آنها را تهديد كنند. رقباي ما عليه تراكتور جوسازي مي كنند و اينكه چرا مسئولان فدراسيون آنها را همراهي مي كنند براي من جاي سوال است.

سرمربي تراكتور در خصوص وضعيت فرشيد طالبي تصريح كرد: فرشيد وضعت خوبي دارد و احتمالا امروز بخيه ها را بردارد و فردا مي تواند در بازي با گسترش فولاد تيم ما را همراهي كند.

جذب كرار نهايي شده است

وي با اشاره به بازيكنان خارجي مد نظر تراكتور خاطرنشان كرد: براي جذب نروهاي مورد نياز در نيم فصل تلاش زيادي كرديم ولي متاسفانه موفق نبوديم به همين دليل با بازيكنان خارجي مذاكراتي داشتيم كه نتايج خوبي داشته است.

جلالي ادامه داد: كارمان روي كرار به پايان رسيده است و احتمالا اين بازيكن فردا به تبريز خواهد آمد. علاوه بر آن با يك بازيكن برزيلي در پست هافبك و مهاجم هم به نتيجه رسيده ايم و از مديرعامل خواسته ام تا اين بازيكن را جذب كند و يك بازيكن هم از اسلواكي بود كه درخواست كرديم تا در تمرينات حضور پيدا كند و تست بدهد.

انحلال تراكتور صحت ندارد

سرمربي تراكتور در خصوص مشكلات مالي اين تيم گفت: هر تيمي در ليگ برتر مشكلات مالي دارد ولي اينكه گفته مي شود تيم منحل خواهد شد صحت ندارد چون تيم صدرنشين ليگ برتر قرار نيست به خاطر مشكل مالي منحل شود.

جلالي با اشاره به ارزيابي اين تيم در نيم فصل تاكيد كرد: ما در نيم فصل ارزيابي دقيقي داشتيم و تيم و تك تك بازيكنان را از نظر فني در بخش هاي مختلف تحليل كرديم و همواره در طول ليگ برتر در حال پيشرفت بوديم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کرار با تأخیر به تبریز می‌آید
حضور جاسم کرار بازيكن عراقي در تبریز

به گزارش اهراب نیوز، كرار جاسم محمد، بازيكن محبوب هواداران تراكتورسازي كه براي پيوستن به اين تيم با مسئولان تراكتور به توافق رسيده بود و قرار بود فردا (جمعه) براي عقد قرارداد وارد شهر تبريز شود، حضور وي به وقت ديگر موكول شد.

مسئولان باشگاه تراكتورسازي تبريز اعلام كردند كه حتي بليط حضور اين بازيكن در تبريز را نيز تهيه كرده بودند و قرار بود كرار روز جمعه در تبريز حاضر شود، اما مسئولان باشگاه عراقي با حضور وي موافقت نكرده اند و اين بازيكن، ۱۱ روز ديگر به تبريز مي آيد.

گفتني است اين بازيكن در تيم الطلبه ي عراق حضور دارد و ديشب نيز در هفته ي ششم ليگ عراق و در بازي مقابل المينا براي تيم الطلبه گلزني كرده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
انصاری فرد:دوست دارم در جام جهانی با تیم های بزرگ بازی کنم/بازی با برزیل بحث سیاسی داشت

مهاجم تراکتورسازی گفت:من شخصا دوست دارم در جام جهانی با تیم های بزرگ بازی کنم.
به گزارش اوج،کریم انصاری فرد درباره قرعه کشی جام جهانی 2014 برزیل عنوان کرد:من خودم به شخصه نمی دانم چه زمانی دوباره این فرصت به دست می آید که با تیم های بزرگ بازی کنیم.اصلا مشخص نیست آیا این فرصت دوباره به دست می آید که با تیم های بزرگی مثل: آرژانتین، فرانسه، پرتغال، هلند،برزیل و ایتالیا بازی کنیم.
وی ادامه داد:من خودم این روزها خیلی انگیزه دارم و صبح و شب تمرین می کنم.آرزو دارم با همچنین تیم هایی بازی کنیم تا بتوانیم شایستگی هایمان را در برابر این تیم ها نشان بدهیم.
مهاجم تیم ملی تاکید کرد:در تاریخ کل فوتبال ما،یک بار با برزیل بازی کردیم که آن هم بحث سیاسی وسط بود که همه متوجه شدند.شاید تا آخر عمر انصاری فرد دیگر این فرصت ها نباشد که مقابل تیم های بزرگ بازی کند.شاید جام جهانی دیگر نباشم.شاید جام جهانی های بعدی نباشم.من شخصا دوست دارم در جام جهانی با تیم های بزرگ بازی کنم.
انصاری فرد درباره نگرانی مربوط به اینکه اگر تیم ملی با تیم های بزرگ بازی کند شانس صعودش به دور دوم کم می شود گفت:این دیگر طبیعت فوتبال است.تا تجربه لازم را کسب نکنیم نمی توانیم به هدف مان برسیم.باید زحمت بکشیم و تلاش کنیم تا در مسابقات بعدی وضعیت خوبی پیدا کنیم.
وی افزود:مسولان بدانند4 سال بعد معلوم نیست به جام جهانی برویم.امیدوارم مسولین به اهمیت این موضوع بپردازند که تیم ملی در برزیل شرمنده مردم نشود.خدای ناکرده بازی هایی انجام دهیم که در شان فوتبال ایران نباشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محسن فروزان در گفتگوی کوتاه با آناج:هواداران بازوی قدرتمند فوتبال آذربایجان هستند

/بر خلاف میل باطنی میخواهیم تراکتور را شکست دهیم فروزان گفت:هواداران یکی از بازوهای قدرت این تیم و فوتبال آذربایجان هستند. هرچقدر حضور پر تعداد تر داشته باشند همان قدر قدرت و اثر بخشی زیادی خواهند داشت. به گزارش آناج، محسن فروزان دروازه بان سابق تیم تراکتورسازی و بازیکن تیم گسترش فولاد در گفتگوی کوتاه با خبرنگار ورزشی آناج، در خصوص بازی با تیم تراکتورسازی گفت: همانطور که می دانید تراکتورسازی تیم سابقم بود و هرچیزی که دارم از تماشاگران این تیم دارم. تراکتوری ها می آیند تا با برد در این بازی صدر جدولی خود را تثبیت کنند.

ما نیز می آییم تا جایگاه خودمان را بهبود ببخشیم و درصورتی که نتوانیم سه امتیاز بازی را کسب کنیم از لحاظ جایگاه در جدول به مشکل برمی خوریم، برخلاف میل باطنی که داریم می خواهیم در این بازی پیروز میدان شویم و جایگاه گسترش فولاد را بهتر کنیم.

وی ادامه داد: با تلاش های کادر فنی، تیم از لحاظ روحی و فنی در سطح بسیار بالایی قرار دارد، نمایش خوبی که در مقابل تیم استقلال داشتیم انگیزه زیادی به بچه ها داده است، امیدواریم بتوانیم در ادامه لیگ نتایج بهتری را کسب کنیم و با بازی های خوبی که انجام می دهیم دل مردم آذربایجان را شاد کنیم.

فروزان در پایان صحبت های خود با بیان این موضوع که، هواداران یکی از بازو های قدرت گسترش فولاد هستند، اظهار داشت: هواداران یکی از بازوهای قدرت این تیم و فوتبال آذربایجان هستند. هرچقدر حضور پر تعدادی داشته باشند همان قدر قدرت و اثر بخشی آنها زیاد خواهد بود. امیدواریم در بازی تراکتورسازی و ادامه بازی ها، حمایت خود را از گسترش فولاد و بازیکنان نشان دهند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بهزدا بشتایم در گفتگو با آناج:در تعطیلات نیم فصل آسیب شناسی کردیم/تراکتور در نیم فصل متحول شده/

فوتبال فقط آنالیز نیست آنالیزور گسترش فولاد گفت:فوتبال فقط آنالیز نیست. جلالی استاد و بزرگ بنده می باشد. بحث آنالیز جزئی از فوتبال است. کادر فنی ما همگی صاحب تجربه هستند و ما نیز یک بخشی از مربی گری هستیم و نمی توان گفت تنها با آنالیز می توان پیروز میدان شد. به گزارش آناج، "بهزاد بشتایم" آنالیزور جوان و بومی تیم گسترش فولاد، در گفتگو با خبرنگار ورزشی آناج در خصوص وضعیت تیم گسترش فولاد از لحاظ آنالیز فنی، گفت: بعد از حضور در لیگ برتر، با خرید تعدادی از بازیکنان مد نظر توانستیم تا حدودی نقاط ضعف تیم را بهبود ببخشیم. در بازی های نیم فصل اول، ترکیب تیم و بازیکنان سبک و سنگین شدند و از لحاظ تجربه نسبت به اوایل فصل قابل مقایسه نبودند.

مسائل فنی ای که کادر فنی در نظر داشت تا حدودی به آن دست یافته است، در تعطیلات نیم فصل آسیب شناسی کردیم و کادر فنی با خرید هایی که در نیم فصل انجام داد تا حدودی توانست مشکلات و ضعف های تیم را جبران کند و ثمره خرید بازیکنان نیم فصل را در بازی با استقلال شاهد بودید.

وی افزود: برای تعطیلات نیم فصل اردوی فشرده ای در نظر گرفتیم و تمرینات خاصی را برای بازیکنان در برنامه داشتیم. می توان گفت این اردو و تمرینات صورت گرفته تأثیر زیادی داشت و خوشبختانه تیم گسترش فولاد روز به روز بهتر می شود.

آنالیزور تیم گسترش فولاد در خصوص بازی تراکتورسازی ادامه داد: بار فنی تراکتورسازی رفته رفته روبه افزایش است، فوتبالی که در نیم فصل دوم انجام داد فنی تر از بازی های نیم فصل اول بود، به نظر من تراکتور در نیم فصل دوم بیش از حد متحول شده است و این را نیز در بازی پرسپولیس شاهد بودیم و به جرأت می توان گفت یکی از بهترین تیم های لیگ برتری است که از لحاظ فنی در سطح بالایی قرار دارد. تیم گسترش فولاد برنامه های تاکتیکی خاصی را برای این بازی در نظر گرفته است. کادر فنی و مسئولین باشگاه، شبانه روزی تلاش می کنیم تا با همکاری یکدیگر بتوانیم نتایج بهتری را در نیم فصل دوم کسب کنیم. تعطیلات نیم فصل تمام تیم ها را رصد کرده ایم و نکات فنی و تغییرات تیم ها را زیر نظر داشتیم.

وی به سوال خبرنگار مبنی بر اینکه فکر می کند در نبرد با استاد جلالی، مردی که از لحاظ آنالیز در سطح بالایی قرار دارد، پیروز خواهد بود یا نه، به خبرنگار آناج گفت: فوتبال فقط آنالیز نیست. جلالی استاد و بزرگ بنده می باشد. بحث آنالیز جزئی از فوتبال است. کادر فنی ما همگی صاحب تجربه هستند و ما نیز یک بخشی از مربی گری هستیم و نمی توان گفت تنها با آنالیز می توان پیروز میدان شد.

ولی گسترش فولاد از لحاظ آنالیز آپدیت شده می باشد، تمام امکاناتی که در مسائل روز دنیا مورد استفاده قرار می گیرد چه از لحاظ نرم افزاری و چه سخت افزاری در گسترش فولاد نیز به کار گرفته می شود. شبانه روزی تلاش می کنیم تا بتوانیم موفق شویم، البته نه در بازی با تراکتورسازی بلکه در تمام بازی ها فکر و ذکر کادر فنی و بخش آنالیز برای پیروزی در مسابقات و ارائه بازی تماشاگر پسند و با برنامه است.

وی صحبت های خود را با درخواستی از مسئولین پایان داد: از مسئولین و هواداران استان می خواهم این تیم نو پا و بومی را حمایت کنند، گسترش فولاد را تنها نگذارند چرا که نیاز به حمایت دارد و مطمئن باشند این تیم آینده فوتبال آذربایجان خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور فقط تا یکشنبه فرصت جذب برزیلی را دارد

بر اساس اعلام فدراسیون فوتبال تیم ها فقط تا روز یکشنبه فرصت ثبت قراردادها را دارند و می توانند برای بازیکنان خود کارت بازی بگیرند.

تراکتور در نظر دارد یک بازیکن برزیلی جذب کند و مذاکرات نهایی را انجام داده است و فقط دو روز فرصت دارد قرارداد بازیکن خود را نهایی کند. تراکتور در خط دفاعی کمبود بازیکن دارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خطیبی:به بازی زیبا امتیازی تعلق نمی گیرد بازی را کنترل خواهیم کرد

جمهور-خطیبی گفت: در بازی فردا نیز تلاش خواهیم کرد ضمن کنترل بازیکنان حریف از نقطه ضعف آنها که بیشتر در خط دفاعی نهفته است، به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.

به گزارش جمهور ، حسین خطیبی عصر روز پنج شنبه در کنفرانس خبری قبل از بازی با تراکتورسازی گفت: تمام اعضای کادرفنی تیم ما تربیت شده و پرورش یافته مکتب بزرگ تراکتورسازی هستند، اما فوتبال حرفه ای ما را مقابل این تیم قرار داده است.

مربی تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز افزود: علاوه بر من و رسول، یونس باهنر، یوسف بخشی زاده و داریوش اسفندیاری که مجموعه کادرفنی گسترش فولاد را تشکیل می دهند، همگی در تراکتورسازی فوتبال خود را شروع و با حمایت هواداران این تیم مشهور شده ایم.

وی گفت: در هر حال امروز فوتبال داستانی دیگر برایمان رقم زده و با تمام قوا و داشته های خود باید مقابل تراکتور سازی صف آرایی کنیم.

خطیبی با بیان اینکه هدف اصلی گسترش در بازی فردا /جمعه/ کسب سه امتیاز است، اظهار کرد: با توجه به شرایط جدول باید در این بازی مهم پیروز از میدان خارج شویم و برای دست یابی به هدف باید با برنامه کار کنیم چراکه به بازی زیبا امتیازی تعلق نمی گیرد.

وی برنده واقعی بازی گسترش فولاد و تراکتورسازی را تماشاگران حاضر در ورزشگاه عنوان کرد و گفت: البته هر دو تیم با توجه به نیروهای تهاجمی خود بازی زیبا و تماشاگرپسندی را ارایه خواهند داد که حضور پرتعداد تماشاگران می تواند بر گرمای این مسابقه اضافه کند.

خطیبی با اشاره به اردوی گسترش فولاد در تعطیلات نیم فصل، اظهار کرد: در اردوی تهران نسبت به ترمیم نقاط ضعف خود اقدام و پنج بازیکن جدید را به خدمت گرفتیم که این نفرات تاکنون توانسته اند رضایت کادر فنی را جلب کنند.

وی شرایط دور برگشت لیگ برتر را بسیار سخت و فشرده توصیف کرد و افزود: بر همین اساس استراتژی تیم گسترش فولاد نسبت به دور رفت تغییر کرده و برای هر بازی نسبت به نوع بازی رقبا برنامه ریزی می کنیم.

خطیبی گفت: در بازی فردا نیز تلاش خواهیم کرد ضمن کنترل بازیکنان حریف از نقطه ضعف آنها که بیشتر در خط دفاعی نهفته است، به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه دربی تبریز/کاظمیان گل زد تا تعویض نشود/اعتراض گسترش به گل دوم تراکتور

مهاجم تیم تراکتورسازی در حالی برای تیمش گل زد که قرار بود تعویض شود.
به گزارش اوج،کادر فنی تیم تراکتورسازی در دقیقه 66 قصد داشت جواد کاظمیان را باز کند اما وی در این دقیقه برای تیمش گل زد تا محمد حسین مهرآزما روی نیمکت بنشیند و کاظمیان در زمین بماند.
سرانجام در دقیقه 85 این تعویض انجام شد.
*محسن حسینی،مدافع گسترش پس از اینکه خالد شفیعی از زمین اخراج شد،به شدت به سید مهدی سید علی داور بازی معترض شد.
*هواداران تراکتورسازی پس از اینکه مهدی کیانی گل زد،او را با نام مهدی با تعصب تشویق کردند.
*مهدی اسلامی،دروازه بان ذخیره تیم گسترش پس از گل دوم تراکتورسازی به دلیل اعتراض به داور کارت زرد گرفت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور در صدر جدول ماند
برد تراکتور در روز سکوهای یخ زده
پیشتر تماشاگران و هواداران دو تیم تبریزی این دو تیم طی بیانیه ای اعلام کرده بودند که در این مسابقه حضور پیدا نخواهند کرد.

به گزارش تبریز بیدار ، دیدار دو تیم گسترش فولاد و تراکتورسازی از سری مسابقات هفته هفدهم لیگ برتر جام خلیج فارس در ورزشگاه سرد و میان سکوهای یخ زده ورزشگاه برگزار گردید.

پیشتر تماشاگران و هواداران دو تیم تبریزی این دو تیم طی بیانیه ای اعلام کرده بودند که در این مسابقه حضور پیدا نخواهند کرد.

به همین دلیل تعداد تماشاگران این مسابقه زیر 3000 نفر تخمین زده می شد.

در پایان این مسابقه که در هوای سرد تبریز برگزار شد تراکتورسازی با دو گل کاظمیان و کیانی در برابر یک گل علیرضا نقی زاده برای گسترش بازی را به سود خود به پایان رساندند تا در صدر جدول باقی بمانند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال
تداوم صدرنشینی تراکتورسازی با برد در دربی تبریز/ ملوان فاتح ال‌گیلانو شد
تیم فوتبال تراکتورسازی با برتری مقابل گسترش فولاد در دربی تبریز صدرنشینی هفته هفدهم لیگ برتر را به نام خود ثبت کرد.
خبرگزاری فارس: تداوم صدرنشینی تراکتورسازی با برد در دربی تبریز/ ملوان فاتح ال‌گیلانو شد
Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس، در ادامه هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال عصر امروز 4 دیدار به صورت همزمان از ساعت 15 آغاز شد که در پایان نتایج زیر به دست آمد:

گسترش فولاد تبریز یک - تراکتورسازی تبریز 2

گل‌ها: جواد کاظمیان 66 و مهدی کیانی 80 و علیرضا نقی زاده 90+ 1 برای گسترش

اخراج: خالد شفیعی 73 از گسترش فولاد

داماش گیلان صفر - ملوان انزلی 3

گل‌ها: جلال رافخایی از روی نقطه پنالتی 22، سیامک کوروشی 31، شاهین ثاقبی 82

اخراج: رضا کاردوست 28 از داماش

صبای قم یک - نفت تهران 2

گل‌ها: هادی نوروزی 71 و وریا غفوری از روی نقطه پنالتی 89 برای نفت و فرید کریمی 81

استقلال خوزستان یک - مس کرمان یک

گل‌ها: هادی تامینی 65 (گل به خودی) برای استقلال، هادی تامینی 78 برای مس

تراکتورسازی با برد مقابل گسترش 32 امتیازی شد و توانست جایگاه خود را در صدر جدول حفظ کند. همچنین نفت هم با این برد 32 امتیازی شد و در تعقیب تیم تبریزی باقی ماند. به این ترتیب با هر نتیجه‌ای در دیدار پرسپولیس و ذوب‌آهن تغییری در جایگاه این 2 تیم به وجود نخواهد آمد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور با دو گل یخ بازی را شکست/ صدر جدول از آن تراکتور شد

جمهور-دیدار دو تیم ترا کتور وگسترش با دوگل به نفع ترا کتور پیگیری می شود.

به گزارش جمهور، این دیدار در چارچوب مسابقات لیگ برتر و از هفته ی 17 این رقابت ها ظهر روز جمعه رأس ساعت 15 با سوت سید مهدی سید علی آغاز شد.

گسترش فولادی ها با ترکیب محسن فروزان، رسول علیزاده، سیدمحسن حسینی، خالد شفیعی، سعید مهدی پور، میثم نقی زاده، مهرداد بایرامی، جابر انصاری، مصطفی اکرامی، فردین عابدینی ( محمود خمیسی ) و رسول پیرزاده ( از دقیقه ی 57 علیرضا نقی زاده) پا به میدان مسابقه گذاشته بودند.

عدم حضور ایمان موسوی در لیست 18 نفره آبی پوشان از نقاط بحث برانگیز ترکیب آبی پوشان بود.

تراکتورسازان نیز با ترکیب حامد لک، میلاد شیخ فخرالدینی، مرتضی اسدی، فرشید طالبی، محمد نصرتی، حبیب گردانی، مهدی کیانی، مهدی کریمیان، میثم بائو (از دقیقه ی 58 مسعود ابراهیم زاده) ، سعید دقیقی ( از دقیقه ی 89 محسن دلیر) و جواد کاظمیان ( از دقیقه ی 82 محمد حسین مهر آزما) در این دیدار بازی کردند.

این دیدار در حضور نزدیک به سه هزار نفر هوادا مشتاق تبریزی آغاز شد، در نیمه ی نخست، دو تیم بازی پایاپایی را به نمایش گذاشتند و توپ بیشتر در میانه ی میدان در جریان بود.

شوت جابر انصاری در دقیقه 10 تیرک دروازه ی حامد لک را به لرزه در آورد تا اولین موقعیت حساس این دیدار رقم بخورد.

در ادامه میلاد فخر الدینی در داخل محوطه جریمه صاحب موقعیت شد که با ضربه ای محکم توپ را به آسمان کوبید، در دقیقه ی 26 شوت رسول علیزاده نیز فرصت دیگری را برای آبی پوشان ایجاد کرد که هیچکدام از این موقعیت ها تبدیل به گل نشد و در این سو نیز، تراکتورسازان چند موقعیت نصفه و نیمه را روی دروازه ی تیم گسترش فولاد ایجاد کردند که در مهمترین آن ها، شوت بائو در محوطه ی جریمه به دست خالد شفیعی برخورد کرد که با اعتراض بازیکنان تراکتور همراه بود و در نهایت نیمه ی نخست این بازی با نتیجه بدون گل به پایان رسید.

آبی پوشان نیمه ی دوم را بسیار طوفانی آغاز کردند و در همان دقایق ابتدایی توسط سید مهدی پور و مهرداد بایرامی دروازه حامد لک را به شدت تهدید کردند.

نیمه ی دوم این بازی از سرعت خوبی برخوردار بود و دو تیم حمله را در دستور کار خود قرار داده بودند، در نهایت تراکتور ها در دقیقه ی 64 توسط جواد کاظمیان و از روی ضربه ی ایستگاهی به گل برتری دست یافتند.

تراکتوری ها بعد از به ثمر رساندن گل حملات خود را ادامه دادند و صاحب چندین موقعیت خوب هم شدند و در دقیقه ی 72 سعید دقیقی فرار بسیار سریعی انجام داده بود که خالد شفیعی با تکل از پشت، مانع از تک به تک شدن دقیقی شد که داور این صحنه را خطا اعلام کرد و با دادن کارت قرمز خالد شفیعی را از زمین مسابقه اخراج کرد، در ادامه کاظمیان باری دیگر از روزی ضربه ایستگاهی دروازه فروزان را به شدت تهدید کرد.

شاگردان رسول خطیبی برای جبران نتیجه جلو کشیدند و حتی توانستند صاحب موقعیت تک به تک نیز شوند ولی در ادامه اسیر ضد حملات تراکتور شدند و مهدی کیانی توانست با ضربه ای سر کش روی توپ برگشتی را در دقیقه ی 78 دروازه فروزان را باز کند.

در دقایق پایانی این بازی شاگردان رسول خطیبی بسیار سردر گم کار کردند و در طرف دیگر تراکتوری ها چندین موقعیت حساس ایجاد کردند.

در وقت های اضافه ی این بازی علیرضا نقی زاده با شوتی از پشت محوطه جریمه دروازه لک را گشود تا این بازی با نتیجه ی دو بر یک به نفع تراکتوری ها به پایان رسد.

گفتنی است، جواد کاظمیان، حبیب گردانی از تراکتور و فردین عابدینی و سید مهدی اسلامی (به دلیل اعتراض از روی نیمکت) از گسترش فولاد کارت زرد گرفتند و همچنین خالد شفیعی، مدافع گسترش فولاد نیز تنها اخراجی این دیدار بود.

* علی کریمی که پس از آسیب دیدگی طولانی مدت، در بازی مقابل پرسپولیس به میدان آمد؛ گفته می شود مصدومیت وی تشدید شده است و در این مسابقه، حتی در لیست 18 نفره نیز قرار نگرفته است.

* فرشید طالبی که در بازی هفته ی گذشته مقابل پرسپولیس از ناحیه ی سر دچار آسیب دیدگی شده بود، در این مسابقه با سری بانداژ شده به میدان رفت.

تماشاگران حاضر در میدان، به شدت این بازیکن را مورد تشویق خود قرار دادند.

*در بین دو نیمه از "عشقعلی" که یکی از زحمت کشان قدیمی ورزشگاه های تبریز است از سوی مسئولان اداره ی کل ورزش و جوانان استان تقدیر شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
رقابت های هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال
تراکتورسازی صدرنشین ماند/ ادامه روند صعودی ملوان و نفت تهران

هفته هفدهم لیگ برتر باپیروزی تراکتورسازی پیگیری شد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال ایران عصر جمعه پیگیری شد که در مهمترین بازی تیم فوتبال تراکتورسازی توانست با حساب ۲ بر یک از سد گسترش فولاد، دیگر تیم تبریزی بگذرد و به تداوم صدرنشینی خود در لیگ برتر ادامه دهد.
در این دیدار جواد کاظمیان ۶۶ و مهدی کیانی ۸۰ برای تراکتور گلزنی کردند و علیرضا نقی زاده در دقیقه ۹۲ یکی از گلهای خورده را جبران کرد.
خالد شفیعی، مدافع گسترش فولاد در دقیقه ۷۳ با دریافت کارت قرمز از داور مسابقه از زمین اخراج شد.
در دیگر دیدار در دربی گیلان تیم فوتبال ملوان در یک بازی برتر موفق شد با حساب ۳ بر صفر از سد داماش گیلان بگذرد.
سید جلال رافخاهی(پنالتی)۲۲، سیامک کوروشی ۳۱ و شاهین ثاقبی ۸۲ گل های ملوانان را در این بازی به ثمر رساندند.
رضا کاردوست، بازیکن داماش در دقیقه ۲۸ با دریافت کارت قرمز از زمین مسابقه اخراج شد.
در سایر دیدار ها تیم فوتبال نفت تهران موفق شد با حساب ۲ بر یک از سد صبا بگذرد و مصاف استقلال صنعتی و مس هم با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی:تماشاگران دربی تبریز را تحریم کردند/از همه مسولان استان می خواهیم به ما کمک کنند

سرمربی تیم تراکتورسازی گفت:هواداران با این کار یک پیغام به فدراسیون فوتبال فرستادند که اگر ما مشکل هستیم به استادیوم نمی آییم.
به گزارش اوج از تبریز،مجید جلالی در نشست خبری پس از بازی تیمش مقابل گسترش فولاد عنوان کرد:این بازی یکی از سخت ترین مسابقات ما بود.گسترش تیم خوب و با انگیزه ای است و من به تمام مسولان این تیم تبریک می گویم.
وی ادامه داد:بازی سختی را بردیم.در نیمه اول در بخش مالکیت توپ خوب بودیم اما در نیمه دوم بازی هوشمندانه ای را انجام دادیم و به پیروزی رسیدیم.
سرمربی تراکتورسازی افزود:بیشتر موقعیت ها در نیمه اول را گسترش ایجاد کرد امادر نیمه دوم با تغییراتی که در تراکتورسازی ایجاد شد،توانستیم به گل اول برسیم و سپس گل دوم را هوشمندانه زدیم.در حالیکه گسترش 10 نفره شده بود توانست به ما گل بزند.
وی درباره مشکلات مالی بازیکنان گفت:از همه مسولان استان می خواهیم به ما کمک کنند.بازیکنان از ما انتظار دارند.زینی زاده هم تلاش زیادی می کند و امیدواریم مشکلات مالی هر چه زودتر حل شود.
جلالی تاکید کرد:از همه بچه ها راضی هستم.گسترش هم بازیکنان خوبی دارد و خطیبی می تواند این تیم را در ادامه لیگ به موفقیت برساند.آنها توانسته اند ضعف های خود را در تعطیلات برطرف کنند و مطمئن هستم که در نیم فصل دوم تیم بهتری خواهند بود.
وی درباره عدم استقبال هواداران از این بازی اظهار داشت: هواداران با این کار یک پیغام به فدراسیون فوتبال فرستادند که اگر ما مشکل هستیم به استادیوم نمی آییم.به نظر من تماشاگران دربی تبریز را تحریم کردند چون فدراسیون تنها با زبان تهدید و زور صحبت می کند در حالیکه ما همه می دانیم در بازی با پرسپولیس اتفاق خاصی نیفتاد.باید از این هواداران دلجویی کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مجید جلالی:
نیامدن تماشاگران به ورزشگاه اعتراض به کمیته انظباطی است

وی در پاسخ به این سوال که علت عدم حضور تماشاگران در این مسابقه را چه می دانید گفت: این نشانه اعتراض تماشاگران به کمیته انظباطی است که تماشاگران اعلام میکنند اگر ما مشکل ساز هستیم به ورزشگاه نمی اییم اما من از هواداران می خواهم همیشه ما را حمایت کنند .

به گزارش تبریز بیدار ، مجید جلالی در کنفرانس خبری بعد از مسابقه با تبریک این پیروزی به تماشاگران تراکتور و خسته نباشید به گسترش فولاد گفت: یکی از بازیهای سخت لیگ را بردیم؛ گسترش فولاد در آینده با این تیم افتخارات زیادی کسب خواهد کرد.

مجید جلالی با اشاره به اینکه مالکیت توپ را در اختیار داشتیم گفت: اگر دقت می کردیم از گسترش فولاد گل دریافت نمی کردیم.

سرمربی تیم تراکتورسازی با اشاره به مشکلات تیم و بازیکنان گفت: از مسئولین استانی می خواهم که ما را حمایت کنند. این خواسته بازیکنان و هواداران ما نیز هست.

وی در پاسخ به این سوال که علت عدم حضور تماشاگران در این مسابقه را چه می دانید گفت: این نشانه اعتراض تماشاگران به کمیته انظباطی است که تماشاگران اعلام میکنند اگر ما مشکل ساز هستیم به ورزشگاه نمی اییم اما من از هواداران می خواهم همیشه ما را حمایت کنند .

جلالی ادامه داد:" تیم های دیگر از ضعف تراکتورسازی خوشحال خواهند شد پس از تماشاگران می خواهم ما را تنها نگذارند.

مربی تراکتورسازی گفت: به بازیکنانم گفته ام و باز هم خواهم گفت هر آنچه در ذهن شما هست که موجب ناراحتی شما می شود را از ذهنتان دور بیندازید.

جلالی درباره گل تراکتورسازی از راه دور گفت: کیانی چند هفته شوت های از راه دور را تمرین می کند و امروز نتیجه آن تمرینا را گرفت

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی : آنها هزینه می کنند تا ما راحت نباشیم / از گلزنی کاظمیان خوشحالم بیشتر خودش !/ هواداران متانت یک تماشاگر خوب را نشان دهند

فکر می‌کنم هواداران می‌توانستند حضور بیشتری داشته باشند اما به دلیل اینکه به فدراسیون بگویند اگر مشکل ما هستیم دیگر به ورزشگاه نمی‌آییم امروز کمتر به استادیوم آمدند!

سایت گل – دومین برد کلیدی تراکتور مقابل حرف همشهری رقم خورد . مجید جلالی که حالا محبوبیت خاصی بین خبرنگاران دارد مصاحبه مفصل خود را به تراکتور و تماشاچی ها و صدرنشینی اختصاص داد.

برد مقابل همشهری؟

امروز بازی بسیار خوبی را مشاهده کردیم. در نیمه اول هرچند از لحاظ مالکیت توپ بهتر بودیم اما آنها موقعیت می‌ساختند. در نیمه دوم با تغییراتی که انجام دادیم این مسئله موثر واقع شد و توانستیم به گل برسیم. اگر پس از زدن گل دوم کمی دقت می‌کردیم می‌توانستیم گل‌های بعدی را نیز وارد دروازه کنیم. بازیکنان ما امروز بسیار فوق‌العاده کار کردند و از آنها ممنون هستیم.

شایعه انحلال و مشکلات مالی؟

از مسئولان استان می‌خواهیم تا به مشکلات ما رسیدگی کنند. انتظاراتی وجود دارد که باید به آن رسیدگی شود. مسئولان به فکر تیم هستند و انتظار داریم بیشتر هم به این مسئله رسیدگی کنند و به فکر بازیکنان باشند. حمید زینی‌زاده تلاش خودش را انجام می‌دهد اما انتظار داریم مشکلات حل شود. مسئولان باید بیشتر به فکر بازیکنان باشند. مطمئنا مسئولان تیم و بازیکنان در خدمت تراکتور‌سازی و فوتبال آذربایجان هستند و با تمام مشکلات صبورانه کنار می‌آیند و فداکارانه بازی می‌کنند.

گسترش فولاد؟

در آینده می‌بینید گسترش فولاد چقدر تیم خوبی است و خطیبی می‌تواند این تیم را به کسب نتایج بهتر رهنمود کند. مطمئنا آنها در نیم‌فصل نقاط ضعف خود را برطرف کردند. امروز انرژی زیادی مصرف کردیم تا بتوانیم حریف‌مان را شکست دهیم.

در مورد حواشی زیاد در نیم‌فصل ؟

البته اکنون فضا خیلی بهتر است و در مورد آن موضوعات در آینده می‌توانیم بهتر صحبت کنیم. به بازیکنان گفته‌ام هرچه در ذهن‌شان وجود دارد و آنها را آزار می‌دهد باید کنار بگذارند. مسئولیتی داریم که باید به آن عمل کنیم و برای فوتبال آذربایجان افتخار‌آفرینی کنیم. ما متمرکز روی مسابقات هستیم. باید قدم‌هایمان را محکم برداریم تا به خواسته خود برسیم.

حضور کم تعداد هواداران ؟

فکر می‌کنم هواداران می‌توانستند حضور بیشتری داشته باشند اما به دلیل اینکه به فدراسیون بگویند اگر مشکل ما هستیم دیگر به ورزشگاه نمی‌آییم امروز کمتر به استادیوم آمدند. باید از این هواداران دلجویی کنیم و وقتی 50 هزار هوادار به ورزشگاه می‌آید و آنها را تهدید می‌کنیم این مشکلات درست می‌شود. از همه می‌خواهم کنار تیم باشند. می‌دانم وقتی هواداران در ورزشگاه نیستند با این وجود قلب‌شان کنار ماست. امیدوارم در بازی‌های آینده که بسیار مهم است هواداران حاضر شوند و کنار ما باشند و متانت یک تماشاگر خوب را نشان دهند.

احتمال محرومیت تراکتور ؟

قبل از بازی نیز این مسئله را بیان کردم حالا که ما در بالای جدول قرار داریم تیم را راحت نخواهند گذاشت. بخشی از این هجمه‌ها را شما هواداران باید پاسخ دهید. شما بگویید مقابل پرسپولیس چه مسئله‌ای وجود داشت که چنین جو‌سازی دروغینی را علیه ما به وجود آورد تا رئیس کمیته انضباطی اینطور ما را تهدید کند که او نیز تحت همین جو‌سازی بود که نباید این چنین باشد، حتی برخی اتفاقات آخر بازی به دلیل مشکلاتی بود که خود آنها باعث آن شدند. باید تمام مشکلات را رصد کنیم. مطمئن باشید برای پایین آمدن تراکتور‌سازی همه کار می‌کنند و چه هزینه‌هایی کرده‌اند تا ما راحت نباشیم. هرکس به اندازه ظرفیتش باید به تیم کمک کند تا همه با هم به موفقیت برسیم. شما هم در این موضوع باید وارد شوید و کمک کنید تا شرایط بهتری داشته باشیم.

عملکرد محمد‌حسین مهرآزما و گلزنی کاظمیان ؟

او در دقایقی که به میدان آمد عملکرد بسیار خوبی داشت و توانست بازی خوبی را انجام دهد. پس از زدن گل توسط جواد کاظمیان ترجیح دادم او بیشتر در میدان بماند. جواد در نیم‌فصل اول خیلی تحت فشار بود و خوشحالم که امروز توانست گلزنی کند. شاید من از کاظمیان به خاطر گلزنی او بیشتر خوشحال باشم.

گل کیانی و تاکتیک شوت از راه دور ؟

ما روی ضربات ایستگاهی و شوت به هدف مشکل داشتیم که روی این مسئله‌ها کار کردیم. در دو بازی گذشته دو گل از روی ضربات ایستگاهی زدیم. اکنون کیانی ساعت‌ها برای زدن شوت به دروازه تمرین می‌کند و خدا را شکر امروز اثر این اتفاق را دیدید. فوتبال ورزشی است که باید با برنامه جلو بروید و با پشتکار و صبورانه کار کنید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مجید جلالی مطرح کرد:
تراکتور صدرنشین را راحت نمی‌گذارند/ بیشتر از جواد کاظمیان خوشحالم!

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز اعلام کرد مطمئن باشید الان که ما بالای جدول هستیم راحتمان نمی‌گذارند، به همین خاطر است که همه باید از ظرفیت‌های خود برای حل این مشکلات به خوبی استفاده کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، مجید جلالی بعد از پیروزی تیم فوتبال تراکتورسازی برابر گسترش فولاد تبریز در هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال در نشست خبری ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: مقابل گسترش یکی از سخت‌ترین بازی‌هایمان را انجام دادیم. گسترش تیم بسیار پرانگیزه و انرژیکی بود و باید از این بابت به تمام مسئولان تیم گسترش تبریک گفت. همه می‌توانیم به تیم گسترش افتخار کنیم.
وی افزود: امتیاز گرفتن مقابل گسترش واقعاً سخت است. با وجود اینکه ما در نیمه اول در بخش مالکیت توپ بهتر بودیم ولی گسترشی‌ها موقعیت گل می‌ساختند. در نیمه دوم با تغییرات موثری که انجام دادیم، موفق شدیم به گل برسیم. شاید اگر در حمله هوشمندانه‌تر بودیم می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم.
سرمربی تیم تراکتورسازی با بیان اینکه روی غفلت گل خوردیم، تصریح کرد: بازیکنانم فداکارانه بازی کردند. من از مسئولان استان می‌خواهم به مشکلات ما رسیدگی کنند. الان همه بازیکنان و کادر فنی سعی می‌کنیم روی مسئولیت‌ها و انتظارات‌مان تمرکز کنیم و در مقابل انتظار داریم مسئولان هم به فکر ما باشند. زینی زاده (مدیرعامل تراکتور سازی) خیلی تلاش می کند ولی انتظار داریم مشکلاتمان حل شود.
وی ادامه داد: ما مقابل گسترش چند بازیکن کلیدی خود را نداشتیم با این حال از تمام بازیکنانم راضی هستم، چون با یک تیم خوب بازی کردیم. آینده نشان می‌دهد که گسترش چقدر تیم خوبی است و خود رسول خطیبی هم می‌تواند تیمش را به سمت نتایج بهتر رهنمون کند.

جلالی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره حاشیه‌ها و مشکلاتی که در ابتدای فصل در تیم تراکتورسازی داشته، گفت: البته فضا نسبت به نیم فصل اول خیلی بهتر شده است ولی در مورد آن بحث‌ها در آینده می‌شود بیشتر صحبت کرد. الان باید هر چه را که ذهن ما را آزار می‌دهد کنار بگذاریم چون یک مسئولیتی داریم و این مسئولیت متوجه فوتبال آذربایجان است که باید به خوبی به آن عمل کنیم. باید قدم‌هایمان را محکم برداریم تا به خواسته‌هایمان برسیم
وی درباره عدم استقبال از بازی تراکتورسازی با گسترش فولاد و تماشاگران اندک هم تاکید کرد: هواداران امروز می‌توانستند به ورزشگاه یادگار امام (ره) بیایند ولی شاید هدف آنها از نیامدن به ورزشگاه این بود تا به مسئولان فدراسیون این پیام را برسانند که اگر ما مشکل هستیم به ورزشگاه نمی‌آییم! باید همه ما از هواداران دلجویی کنیم چرا که وقتی 50 هزار ورزشگاه هوادار به ورزشگاه می‌آیند باید از آنها تقدیر شود نه اینکه مدام این هواداران را تهدید کنیم.
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی از هواداران تیمش خواست تا در مسابقات آینده کنار این تیم باشند. وی در این خصوص اظهار کرد: می‌دانم وقتی هواداران استادیوم هم نیستند وجودشان و قلبشان با ماست. امیدوارم آنها در مسابقات آینده که اتفاقاً بازی‌های سختی هم هست کنار ما باشند تا هم متانت خود را نشان بدهند و هم از ما حمایت به عمل بیاورند.
وی همچنین با اشاره به گلزنی جواد کاظمیان برابر گسترش فولاد تاکید کرد: جواد این فصل خیلی تحت فشار بود. خوشحالم که امروز توانست موثر باشد. باور کنید من از خود جواد به خاطر این گلی که زده است بیشتر خوشحالم!
جلالی مجدداً به حواشی و مشکلاتی که برای این تیم ایجاد می شود اشاره کرد و خاطرنشان کرد: شما مطمئن باشید الان که ما بالای جدول هستیم راحتمان نمی‌گذارند. یک مقدار از این هجمه‌ها را باید رسانه‌ها پاسخ بدهند. شما به بازی پرسپولیس نگاه کنید. خدا وکیلی چه اتفاقی رخ داد و چه جوسازی‌های دروغینی علیه ما ایجاد کردند که حتی رئیس کمیته انضباطی هم تحت این جو قرار گرفت.
وی افزود: ما باید همه چیز را رصد کنیم. به خصوص همه مشکلاتی که احتمال دارد در آینده رخ بدهد. خیلی‌ها برای رسیدن به موقعیت تراکتورسازی چه هزینه‌هایی که انجام داده اند. آنها هیچکس را راحت نمی‌گذارند و به همین خاطر است که همه باید از ظرفیت‌های خود برای حل این مشکلات به خوبی استفاده کنند.
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی همچنین گفت: موضوعاتی هست که نمی‌خواهم الان درباره آن صحبت کنم چون ممکن است به تشنج در فوتبال دامن بزند. شما خبرنگاران هم باید وسط بیایید و در حل این مشکلات به ما کمک کنید.
تیم‌ فوتبال تراکتورسازی امروز جمعه موفق شد در هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال مقابل تیم گسترش فولاد تبریز با نتیجه 2 بر یک به برتری برسد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه دیدار گسترش فولاد - تراکتورسازی 3/
تشویق گسترش فولاد از سوی هوادران تراکتورسازی/ اتحاد هواداران در دربی تبریز

نصرنیوز: هواداران تیم فوتبال تراکتورسازی با وجود شکست گسترش فولاد حریف خود را تشویق کردند.

به گزارش نصرنیوز به نقل از فارس، در هفته هفدهم لیگ برتر از ساعت 15 در ورزشگاه یادگار امام گسترش فولاد و تراکتورسازی به مصاف یکدیگر رفتند. این دیدار در نهایت با پیروزی دو بر صفر تراکتورسازی به پایان رسید.

* هواداران تراکتورسازی اعضای تیم گسترش فولاد رسول خطیبی سرمربی و محسن فروزان دروازه‌بان این تیم را تشویق کردند.

* هواداران تراکتورسازی که رابطه خوبی با گسترش فولادی ها دارند پس از به ثمر رساندن دو گل به این تیم شعار «عیبی یُخ» را سر دادند.

*پس از گل گسترش فولاد تبریز نیز هواداران تراکتورسازی شادی کردند و اصلا از این موضوع ناراحت نشدند.

*پس از گل دوم تراکتورسازی سید مهدی اسلامی دروازه بان دوم تیم فوتبال گسترش فولاد به دلیل اعتراض به داور یک کارت زرد دریافت کرد.

بالا