• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گسترش فولاد 1 - تراکتورسازی 2
تراکتورسازی به جایگاهش در صدر جدول استحکام بخشید

نصرنیوز: تراکتورسازی با پیروزی در داربی تبریز جایگاه خود را در صدر جدول لیگ برتر مستحکم کرد.

برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید

به گزارش نصرنیوز، هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال، امروز (جمعه) با برگزاری 4 دیدار همزمان از ساعت 15 پیگیری شد که در مهم‌ترین بازی‌ها تراکتورسازی و ملوان پیروز داربی‌های تبریز و گیلان بودند.

در تبریز، گسترش فولاد در ورزشگاه یادگار امام میزبان تراکتورسازی بود و در پایان با نتیجه دو بر یک از همشهری خود شکست خورد تا امتیازهای داربی حساس تبریز را از دست داده باشد.

جواد کاظمیان (66) و مهدی کیانی (80) برای تراکتورسازی گلزنی کردند. نقی‌زاده نیز (92) تک گل گسترش فولاد را به ثمر رساند.

تراکتورسازی با این پیروزی 32 امتیازی شد و جایگاه خود را در صدر جدول تثبیت کرد. گسترش هم با این شکست 18 امتیازی ماند.

جدول رده‌بندی لیگ برتر:
1- تراکتورسازی تبریز 32 امتیاز(تفاضل گل 11+)
2- نفت تهران 32 امتیاز(تفاضل گل 9+)
3- استقلال 29 امتیاز(تفاضل 6+)
4- فولاد خوزستان 29 امتیاز(تفاضل 3+)
5- پرسپولیس 27 امتیاز(یک بازی کمتر)

همچنین نفت هم با برد امروزش 32 امتیازی شد و در تعقیب تیم تبریزی باقی ماند. به این ترتیب با هر نتیجه‌ای در دیدار پرسپولیس و ذوب‌آهن تغییری در جایگاه این 2 تیم به وجود نخواهد آمد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حواشی دیدار گسترش – تراکتور 2/
اعتراض بائو با داور مسابقه/ شماره پیراهن عجیب بازیکنان گسترش

نصرنیوز: مصطفی اکرامی و جابر انصاری دو بازیکن جدیدی که در نیم فصل به گسترش فولاد پیوستند با شماره پیراهن 77 و 88 در ترکیب حضور پیدا کردند.

به گزارش نصرنیوز، میثم بائو بازیکن تیم تراکتورسازی در صحنه مشکوک به پنالتی به داور مسابقه اعتراض کرد و اعتقاد داشت توپ به دست بازیکن گسترش فولاد برخورد کرده است.

* علی کریمی به دلیل تشدید مصدومیت خود در دیدار مقابل پرسپولیس در این دیدار غایب است و در لیست 18 نفره تراکتور حضور ندارد.

* مصطفی اکرامی و جابر انصاری دو بازیکن جدیدی که در نیم فصل به گسترش فولاد پیوستند با شماره پیراهن 77 و 88 در ترکیب حضور پیدا کردند.

* با وجود اینکه گسترش فولاد میزبان این دیدار است انتظامات کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی در سکوها حضور دارند.

* اکثر عکاسان پشت دروازه گسترش تیم فولاد تبریز حضور پیدا کردند.

* استادیوم یادگار امام تبریز سفیدپوش شده و هواداران به دلیل سردی هوا کمتر تیم‌های مورد علاقه خود را تشویق می‌کنند.

* ایمان موسوی بازیکن تیم گسترش فولاد در لیست 18 نفره این تیم حضور ندارد. دلیل غیبت این بازیکن مشخص نیست.

* در بین دو نیمه یکی از زحمتکشان پیشکسوت فوتبال تبریز مورد تجلیل قرار گرفت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مسافر برزیلی در راه تبریز
آذرخبر- "رودریگو پیمپائو" هافبک مهاجم تیم فوتبال آمریکانای برزیل مورد توجه مسئولان باشگاه تراکتورسازی تبریز قرار گرفته است.

این بازیکن 26 ساله که به عوض کردن فصل به فصل تیم‌های باشگاهی خود ...
آذرخبر- "رودریگو پیمپائو" هافبک مهاجم تیم فوتبال آمریکانای برزیل مورد توجه مسئولان باشگاه تراکتورسازی تبریز قرار گرفته است. این بازیکن ۲۶ ساله که به عوض کردن فصل به فصل تیم‌های باشگاهی خود عادت دارد، تاکنون در هفت تیم توپ زده
گفتنیست پیمپائو پیش از پیوستن به تیم آمریکانای برزیل، در تیم‌های واسکادوگاما، پارانانزه و پونته‌پرتا برزیل بازی کرده بود. این بازیکن یک متر و ۷۸ سانتیمتری همچنین در دو سال گذشته، در تیم‌های باشگاهی شرق آسیا نیز سابقه توپ زدن داشته است. سرزو اوزاکای ژاپن و سوان سامسونگ کره جنوبی، تیم‌هایی هستند که این بازیکن برزیلی عضو آنها بود.
پیمپائو که پست بازی اش هافبک – مهاجم است در ۱۱ بازی خود برای تیم سرزو اوزاکا، سه بار موفق به گلزنی شد.
به گفته مجید جلالی سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز، کار انتقال این بازیکن برزیلی به تبریز طی یکی، دو هفته آینده انجام خواهد شد. جلالی فیلم بازی این بازیکن را دیده و به گفته وی، پیمپائو می تواند به تیم تراکتورسازی کمک کند.
همچنین یک بازیکن اهل کشور اسلواکی نیز قرار است در تمرینات تیم تراکتورسازی شرکت کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
نباید نسبت به جام جهانی مأیوس باشیم/ قرعه مان متعادل است
مجید جلالی سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز قرعه تیم ملی فوتبال کشورمان درجام جهانی را متعادل دانست.
به گزارش احرار، مجید جلالی که دقایقی بعد از مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتبال کشورمان درجام جهانی برزیل درارتباطی زنده با اخبار 21 شبکه اول سیما به عنوان کارشناس نظرش را ینگونه اعلام کرد: تیم ملی کشورمان با قرعه خوب و متعادلی روبرو شده است و ما باید قبول کنیم که وقتی در جام جهانی بازی می کنیم باید بتوانیم در حد و اندازه آن باشیم.

وی تأکید کرد: تیم ملی در حدود شش ماه که به جام جهانی فرصت داریم می تواند با برنامه ریزی خوب، با آمادگی کامل وارد این رقابت ها شود.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی که با پیروزی مقابل گسترش فولاد صدرنشینی اش را تثبیت کرد در پاسخ به این سئوال که بازی با کدام تیم ها را برای آمادگی بیشترمناسب می دانید تصریح کرد: تقریبا هر سه حریف ما نوع بازی و سبک یکسانی دارند و می توانیم شناخت خوبی از این تیم ها با انجام دیدارهای دوستانه به دست آوریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تعظیم تمام قد فوتبال ایران در برابر فوتبال آذربایجان

در حالی که تا چند سال پیش فوتبال تبریز و آذربایجان در سطح اول فوتبال ایران هیچ اثری از خود نمی دید به صعود تراکتورسازی به لیگ برتر ناگهان نگاه ها به سمت فوتبال آذربایجان معطوف ساخت بعد از صعود تراکتور ، گسترش ، شهرداری و حتی ماشین و پتروشیمی و در ادامه مس سونگون نام آذربایجان را در فوتبال کشور مطرح ساختند .... ( لطفا به ادامه مطلب بروید ) به دنبال فوتبال در فوتسال هم تیم های مختلفی پا به عرصه حضور گذاشتند و به دنبال آن در رشته نوپای فوتبال ساحلی هم شهرداری شروع به تیم داری کرد
تمام این ها در حالی می باشد که قبل از صعود تراختورسازی به لیگ برتر از فوتبال آذربایجان تنها و تنها یک تیم به نام بازرگانی در فوتسال حضور داشت تیمی که در ردیف تیم های متوسط به شمار می رفت
و اما اکنون
تراکتور به عنوان سمبل فوتبال آذربایجان صدرنشین لیگ برتر می باشد
دبیری در فوتسال آقایی می کند و در لیگ برتر فوتسال صدر نشینی می باشد
و تنها افسوسی که در دنیای توپ گرد برای هواداران باقی است تیم فوتبال ساحلی شهرداری بود که اگر منحل نمی شد الان آن تیم هم صدر نشین بود

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی:
بازی سختی پشت سر گذاشتیم/ مسئولان از تیم حمایت کنند

نصرنیوز: سرمربی تیم تراکتورسازی گفت: از مسئولان استانی می‌خواهم به مشکلات تیم تراکتورسازی رسیدگی کنند، چون ما تلاش می‌کنیم تمام تمرکزمان را روی عملکردمان بگذاریم و انتظار داریم مسئولان هم از ما حمایت کنند.

به گزارش نصرنیوز، مجید جلالی، سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز پس از پیروزی 2 بر یک تیمش مقابل گسترش فولاد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فکر می‌کنم امروز یکی از سخت‌ترین بازی‌های خود را پشت سر گذاشتیم. گسترش فولاد یک تیم خوب و با انگیزه است و به مسئولان این تیم تبریک می‌گویم. آنها تیمی دارند که همه ما به آن افتخار می‌کنیم.

وی افزود: بازی سختی را پشت سر گذاشتیم و توانستیم در این دیدار سخت و حساس 3 امتیاز را کسب کنیم. نیمه اول ما مالک میدان بودیم ولی گسترش فولاد موقعیت‌های بیشتری داشت. در نیمه دوم نیز با تغییراتی وارد زمین شدیم، تغییراتی که باعث شد به 2 گل برسیم.

جلالی خاطرنشان کرد: با تغییراتی که داشتیم توانستیم به گل برسیم و اگر بعد از گل دوم هوشمندانه عمل می‌کردیم می‌توانستیم بازهم دروازه گسترش فولاد را باز کنیم.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی ادامه داد: از مسئولان استانی می‌خواهم به مشکلات تیم تراکتورسازی رسیدگی کنند، چون ما تلاش می‌کنیم تمام تمرکزمان را روی عملکردمان بگذاریم و انتظار داریم مسئولان هم از ما حمایت کنند. زینی‌زاده تلاش زیادی می‌کند و مسئولان هم باید او را همراهی کنند.

جلالی تصریح کرد: همه مجموعه ما با تمام وجود در خدمت تراکتورسازی هستند و ما به دنبال سربلندی آذربایجان هستیم و با مشکلاتی که داشتیم صبورانه عمل کردیم تا شاهد موفقیت این تیم باشیم.

جلالی با اشاره به غیبت چند بازیکن تاثیرگذار این تیم افزود: ما برای این بازی چندین یار کلیدی خود را نداشتیم ولی با این وجود از بازیکنانم راضی هستم و در بازی‌های بعدی خواهید دید که تیم گسترش فولاد هم نتایج خوبی کسب خواهد کرد، چرا که در نیم فصل ضعف‌های خود را برطرف کرده است.

سرمربی تراکتورسازی در خصوص اینکه چرا هواداران استقبال کمی از این دیدار داشتند، گفت: هواداران می‌توانستند امروز به ورزشگاه بیایند و دلیل نیامدن آنها اعتراض به مسئولان فدراسیون فوتبال بود تا بگویند اگر مشکل ما هستیم به ورزشگاه نمی‌آییم.

وی افزود: باید از این هواداران دلجویی کنیم که در کنار تیم باشند. با این وجود می‌دانم وقتی هم در ورزشگاه نیستند قلب‌شان با ما است. امیدوارم در بازی‌های بعد هواداران کنار ما باشند.

جلالی با اشاره به گلزنی جواد کاظمیان اظهار داشت: جواد در این بازی گل زد و من با اینکه قصد تعویض او را داشتم ترجیح دادم بیشتر بازی کند. کاظمیان نیم‌فصل تحت فشار بوده و سختی‌های زیادی را کشیده است و من بیشتر از خود جواد از گلزنی او راضی هستم.

سرمربی تراکتورسازی تاکید کرد: مطمئن باشید در حال حاضر که ما بالای جدول هستیم راحت‌مان نمی‌گذارند. رسانه‌های استان و برخی رسانه‌های دیگر باید به این هجمه پاسخ دهند. در دیدار ما مقابل پرسپولیس چه مسئله‌ای رخ داده بود که اینچنین به دروغ جوسازی کردند تا رئیس کمیته انضباطی ما را تهدید کند؟!

وی در خصوص گلزنی تیمش از ضربه ایستگاهی گفت: ما از ابتدای فصل روی مشکلات‌مان برنامه‌ریزی کرده و براساس اولویت‌بندی آنها را برطرف می‌کنیم. 2 بازی پیاپی است که از ضربه ایستگاهی به گل می‌رسیم. همچنین مهدی کیانی در تمرینات شوت از راه دور را تمرین کرده‌ایم و امروز توانست از این طریق گلزنی کند. به همین دلیل باید برنامه‌ریزی کنیم و با برنامه پیش برویم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جدول خرج کرده اند
ایدمان اسپورت دسامبر 6, 2013. نوشته شده در تراکتورسازی بدون نظر
مجید جلالی سرمربی تیم تراکتورسازی در کنفرانس خبری پس از بازی گفت: بازی بسیار سختی بود و توانستیم تیم قدرتمندی را شکست دهیم.

وی افزود: در نیمه دوم با تغییراتی که انجام دادیم توانستیم کنترل بازی را در دست بگیریم. اما تیم گسترش فولاد تیم مستحکمی بوده و حتی پس از ۱۰ نفره شدن باز هم توانستند گلزنی کنند.

وی با اشاره به مشکلات اخیر تیم تراکتورسازی گفت: از مسئولان استانی خواهشمندم به تراکتورسازی نیز توجه کنند. البته آقای زینی زاده بسیار تلاش کرده است اما باید همه مردم و ارگان های استانی برای حمایت از این تیم تلاش کنند.

وی درباره عدم حضور هواداران در این بازی گفت: هواداران ما می توانستند به این بازی بیایند اما اینبار خواستند به گوش فدراسیون برسانند که اگر مشکل ما هستیم دیگر به ورزشگاه نمی آییم. ما در قبال فوتبال آذربایجان مسئولیم و باید از این هواداران دلجویی کنیم.

وی در ادامه صحبت هایش با درخواست از هواداران گفت: از همه آنها می خواهم کنار تیمشان باشند. البته می دانم زمانی که در خانه خود نیز هستند قلب و روحشان در کنار تیم است.
وی با اشاره به بازی خوب گسترش فولاد گفت: از چندین یار کلیدی خود محروم بودیم اما از بازی بازیکنانم در مقابل تیم بزرگی مانند گسترش فولاد راضی هستم. رسول خطیبی می تواند این تیم را به جایگاه های بالاتری برساند و تیم نیز پتانسیل این را دارد.

وی درباره گلزنی جواد کاظمیان در این بازی گفت: جواد بسیار تحت فشار بود و با گلزنی امروز توانست مقدار زیادی از این فشار را بکاهد. جواد بسیار خوشحال بود و البته من بیشتر از وی به خاطر این گل و رفع این فشار خوشحالم.

وی درباره برخی فشار های خارجی از سوی برخی تیم ها گفت: اکنون که در صدر جدول هستیم ما را راحت نخواهند گذاشت. دیدید که در بازی پرسپولیس که هیچ چیزی نبود چه جو سازی علیه تیم تراکتورسازی شد. پول های بسیار زیادی برای دور کردن تراکتور از صدر جدول خرج کرده اند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی:تقریبا هر سه حریف ما نوع بازی و سبک یکسانی دارند/باید در حد جام جهانی باشیم

سرمربی تراکتورسازی گفت:تقریبا هر سه حریف ما نوع بازی و سبک یکسانی دارند.
به گزارش اوج،مجید جلالی درباره قرعه کشی جام جهانی 2014 برزیل و گروه ایران عنوان کرد:تیم ملی کشورمان با قرعه خوب و متعادلی روبرو شده است. ما باید قبول کنیم که وقتی در جام جهانی بازی می کنیم باید بتوانیم در حد و اندازه آن باشیم.
وی ادامه داد: تیم ملی در حدود شش ماه که به جام جهانی فرصت داریم می تواند با برنامه ریزی خوب، با آمادگی کامل وارد این رقابت ها شود.
جلالی درباره اینکه بازی با کدام تیم ها را برای آمادگی بیشترمناسب می دانید گفت: تقریبا هر سه حریف ما نوع بازی و سبک یکسانی دارند. می توانیم شناخت خوبی از این تیم ها با انجام دیدارهای دوستانه به دست آوریم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
زینی زاده: قرارداد کرار و هافبک برزیلی این هفته ثبت می شود/ قرعه تیم ملی سخت نیست

مدیر عامل تراکتور سازی گفت: باز هم می گویم تمام بازیها برای تراکتور فینال است و ما ۱۳ فینال دیگر را در راه داریم.
حمید زینی زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) درباره شرایط بازی با گسترش اظهار داشت: بازی با گسترش در هوای سرد تبریز برگزار شد که تماشاگران زیادی هم به ورزشگاه نیامده بودند و این کار را برای ما سخت کرده بود اما برای ما فرقی ندارد که در چه شرایطی بازی کنیم زیرا ما هدف خاصی را دنبال می کنیم و به تمام بچه ها گوشزد کردم که هر بازی برایشان فینال است و فرقی نمی کند که با چه تیمی بازی می کنید.
وی افزود: من حس می کنم تیم به این اعتماد به نفس رسیده است. چه کادر فنی چه سایر عوامل تیم تراکتور برای هدف خاصی تلاش می کند و نباید ذره ای درنگ در کارشان به وجود آید و خدا را شاکر هستم که این اعتماد به نفس به تماشاگران عزیز ما هم منتقل شده است و می توانند به تیم کمک کنند.
زینی زاده درباره قرعه تیم ملی در جام جهانی نیز افزود: من فکر می کنم این قرعه سختی نباشد ولی باید روی این مساله با دقت بیشتری عمل کرد و تعامل بیشتری برای حفظ ارامش ملی پوشان صورت گیرد. باید با آرامش خاطر تیم ملی را به جام جهانی ببریم و امیدوارم از گروهمان صعود کنیم.
وی درباره کرار و هافبک برزیلی جدید تراکتور افزود: خوب وضعیت این ۲ بازیکن شخص است است و برای حضور در تراکتور مشکلی ندارند. تنها مشکل آیین نامه است که به ما اجازه نمی دهد تا یک ماه دیگر از آن ها استفاده کنیم اما در این هفته قطعا قراردادشان با تراکتور ثبت خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی: قبل از بازی با گسترش نگران بودم/ صعودمان غیر ممکن نیست

سرمربی تیم تراکتور سازی تبریز گفت: از شرایط تیمم راضی هستم و همه چی امیدوتر کننده است.
مجید جلالی در گفتگو با خبر نگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، درباره شرایط دربی تبریز اظهار داشت: فکر می کنم یکی از سنگین ترین بازیهای این فصل ما بود و همچنین کیفیت خوبی را از گسترش دیدیم. انگیزه آنها در این بازی مثال زدنی و قابل تقدیر بود. جالب تر این مساله است که نگرانی من درباره این بازی بیش از بازیهای دیگر بود. نیمه اول این دیدار خوب نبودیم ولی در نیمه دوم با اقتدار و برنامه کار را شروع کردیم. در نیمه دوم می توانستیم گلهای بیشتری هم بزنیم اما من از تمام ارکان تیم راضی هستم و شرایط تیم مطلوب است.
وی ادامه داد: تا یک ماه دیگر کرار و هافبک برزیلی می توانند برای ما بازی کنند. درمورد مصدومها هم باید عرض کنم که فقط نصرتی مصدوم است و کریمی هم پس از رفع مصدومیت به جمع ما اضافه شده و به زودی برای ما بازی خواهد کرد.
جلالی درباره قرعه تیم ملی در جام جهانی گفت: قرعه ما در جام جهانی قرعه متعادلی است. ما نباید یادمان برود جام جهانی محل تلاقی قدرتهای فوتبال دنیا است. بهترینهای همه قاره ها حضور دارند و اگر می خواهیم فوتبالی با کیفیت ارائه بدهیم باید با عملکرد قوی ظاهر شویم زیرا ۳ تیم خوب دنیا در گروه ما هستند. من پیش بینی از نتیجه تیم ملی ۲ تا ۳ امتیاز است، اگرچه صعود غیر ممکن نیست و قاعده ای در فوتبال وجود دارد که غیر ممکنها ممکن می شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدعی قهرمانی و نماینده ایران در آسیا نباید دغدغه مالی داشته باشد
نصرتی: مسی را با یک نفر نمی‌توان کنترل کرد/ عدم حضور هواداران به خاطر برخی برخوردهاست

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: در گروه خوبی قرار گرفتیم هر چند ممکن بود در جام جهانی گروهمان سخت‌تر یا آسانتر باشد.
خبرگزاری فارس: نصرتی: مسی را با یک نفر نمی‌توان کنترل کرد/ عدم حضور هواداران به خاطر برخی برخوردهاست
Tweet
محمد نصرتی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد نتایج اخیر تراکتورسازی عنوان کرد: ما هدفمان رسیدن به مقام قهرمانی است که این خواسته هواداران است به همین خاطر برای شکست تمام حریفان به میدان می‌رویم تا انشاء‌الله بتوانیم در پایان به هدفمان برسیم.

وی در مورد اینکه در نیمه اول گسترش فولاد چند موقعیت روی دروازه تراکتورسازی به وجود آورد، خاطر نشان کرد: در این نیمه مالکیت توپ در اختیار ما بود اما آنها یکی دو موقعیت خوب به وجود‌ آوردند. جا دارد به رسول خطیبی تبریک بگویم چرا که آنها تیم بسیار خوبی دارند. با توجه به اینکه چند بازیکن تراکتورسازی در گسترش فولاد حضور داشتند انگیزه حریفمان زیاد بود اما خدا را شکر خوب کار کردیم و توانستیم در این بازی حساس دربی به پیروزی برسیم. به هر حال دربی حساسیت‌های خودش را دارد و هر چقدر هم که بگوییم دو تیم با یکدیگر مشکلی ندارند به هر حال بازی دو همشهری حساس است.

نصرتی با تأکید بر اینکه از گلزنی جواد کاظمیان خوشحال شد، اظهار داشت: من با همه دوستم و به دلیل رفاقت چند ساله با جواد کاظمیان با او صمیمی‌تر هستم. به هر حال او در این مدت فشار زیادی را تحمل کرد و پس از گلزنی به گسترش فولاد خیلی خوشحال شدم چرا که او توانست به شرایط خوب خود بازگردد.

مدافع تراکتورسازی در مورد اینکه چرا هواداران روز گذشته حضور کم تعدادی در ورزشگاه داشتند، تأکید کرد: یکی از دلایل این اتفاق تصمیماتی است که علیه هواداران گرفته می‌شود و آنها را اذیت می‌کنند. فشار زیادی روی هواداران ما وجود دارد البته دیروز هوا نیز بسیار سرد بود. می‌دانید ورزشگاه یادگار امام در کوه است و به همین خاطر شرایط جوی بسیار سرد است. به هر حال دست همان تعداد هواداری که به ورزشگاه آمده بودند را می‌بوسم.

وی در پاسخ به این سؤال که مسئولان و کادر فنی تراکتورسازی از شرایط مالی ابراز دغدغه می‌کنند و آیا این شرایط در بازیکنان نیز وجود دارد، خاطر نشان کرد: دغدغه مالی در همه تیم‌ها وجود دارد. تیمی که داعیه قهرمانی دارد و نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا است باید با فراغ بال تمریناتش را انجام دهد. تنها بحث قراردادها در میان نیست بلکه دغدغه مالی به امکانات تیمی نیز باز می‌گردد. هر چند ما تنها 30 درصد از قراردادمان را دریافت کردیم اما باید امکانات و شرایط تمرین نیز فراهم شود تا بتوانیم به راحتی کار کنیم.

نصرتی در مورد هم گروهی ایران با آرژانتین، بوسنی و نیجریه تأکید کرد: فکر می‌کنم در قرعه مناسبی قرار گرفتیم هر چند که گروهمان می‌توانست سخت‌تر یا آسان‌تر باشد. به هر حال تمام تیم‌های حاضر در جام جهانی قدرتمند هستند و نمی‌توان گفت تیمی مثل بوسنی ضعیف است. ما نسبت به بوسنی شناخت داریم و زمان افشین قطبی با این تیم بازی کردیم و توانستیم آنها را 3 بر 2 شکست دهیم. آرژانتین یکی از قوی‌ترین تیم‌های دنیا است و اکثر بازیکنان نیجریه نیز در لیگ برتر انگلیس بازی می‌کنند. به هر حال باید با تدارکات مناسب راهی این رقابت‌ها شویم تا بتوانیم به موفقیت برسیم.

مدافع تراکتورسازی در مورد اینکه نگرانی زیادی از حضور لیونل مسی در آرژانتین وجود دارد، عنوان کرد: سال 2006 نیز همه می‌گفتند کریس رونالدو در پرتغال حضور دارد اما دیدید که به خوبی او کنترل شد. بازیکنی مثل مسی را با یک نفر نمی‌شود کنترل کرد و باید برای او برنامه تیمی داشت. به هر حال او بهترین بازیکن جهان است و باید دقت لازم را انجام دهیم.

نصرتی در مورد اینکه آیا می‌تواند مسافر برزیل شود، تأکید کرد: تمام تلاشم را می‌کنم تا بتوانم به تیم ملی دعوت شوم. به اذعان مربیانم و برخی دوستان که همواره در مورد عملکردم با آنها مشورت می‌کنم در هفته‌های اخیر شرایط خوبی داشتم. انشاء‌الله در بازگشت کارلوس کی‌روش به ایران او بتواند یکی از بازی‌های ما را از نزدیک ببیند و شرایط ما ارزیابی شود. مطمئنم کی‌روش حق را به حقدار می‌دهد و بهترین‌ها را به تیم ملی دعوت می‌کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تمرینات تراکتورسازی از فردا دنبال می‌شود
تیم فوتبال تراکتورسازی پس از یک روز استراحت تمرینات خود را از فردا دنبال می‌کند.

خبرگزاری فارس: تمرینات تراکتورسازی از فردا دنبال می‌شود
Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس، تراکتورسازی روز گذشته در چارچوب هفته هفدهم لیگ برتر موفق شد گسترش فولاد را شکست دهد و با کسب سی‌ودومین امتیاز به حضورش در صدر جدول تداوم ببخشد.

با نظر کادرفنی تراکتورسازی تمرینات این تیم امروز تعطیل شد تا بازیکنان این تیم ریکاوری کنند.

بازیکنان تراکتورسازی از فردا با تمرین در نوبت صبح کار خود را آغاز می کنند. شاگردان مجید جلالی روز جمعه در هفته هجدهم لیگ برتر از ساعت 15 به مصاف ذوب آهن اصفهان می رود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کیانی: صدرنشینی حق تراکتور است/ بعد از ۲ سال گل زدم

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: هوادارانمان لیاقت قهرمانی دارند و باید جواب حمایتهای آنها را بدهیم که همیشه و همه جوره از تیم حمایت می کنند.
مهدی کیانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، در خصوص پیروزی تیمش مقابل گسترش فولاد اظهارداشت: به ۳ امتیاز بازی مقابل گسترش فولاد نیاز شدیدی داشتیم. ما می خواستیم در صدر جدول بمانیم و برنامه ریزی دقیقی داشتیم که این بازی را ببریم. در واقع این بازی هم یک دربی است اما هواداران تبریزی هر دو تیم را دوست دارند.
وی ادامه داد: باید به خطیبی تبریک بگویم. گسترش تیم قدرتمندی است و جوانان مستعدی دارد. من اطمینان دارم که این تیم آینده خوبی در فوتبال ایران خواهد داشت.
کیانی درباره صدرنشینی تراکتور گفت: از اواسط نیم فصل دوم نتایج خوبی گرفتیم و حقمان است که صدرنشین باشیم. صدرنشین شدن سخت است اما حفظ این جایگاه سخت تر است. ما خیلی باید مراقب باشیم چون رقیبانمان هم بیکار نمانده اند و به دنبال گرفتم صدر جدول از تراکتور هستند.
هافبک تراکتور افزود: تیم ما پتانسیل قهرمانی دارد. ما ۲ سال است که مدعی هستیم و این بار دیگر وقت قهرمان شدنمان است. هوادارانمان لیاقت قهرمانی دارند و باید جواب حمایتهای آنها را بدهیم که همیشه و همه جوره از تیم حمایت می کنند.
کیانی درخصوص گلی که در بازی دیروز به ثمر رساند، گفت: این گل نتیجه زحمت همه بچه ها بود. بعد از ۲ سال برای تراکتور گل زدم و خوشحالم که در برد تیم توانستم نقشی داشته باشم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور سرفراز، همیشه برفراز
sabahnews.ir ، دیدار تراکتور سازی و گسترش فولاد، تیم تراکتور سازی تبریز، تیم گسترش فولاد تبریز، صاباح نیوز ،صاباح نیوز: تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با برتری مقابل گسترش فولاد در دربی تبریز، صدرنشینی هفته هفدهم لیگ را به نام خود ثبت کرد تا همچنان بر فراز سیزدهمین لیگ برتر فوتبال ایران قرار گیرد.

به گزارش پایگاه خبری - ورزشی صاباح نیوز در ادامه هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال، دو تیم تبریزی درمقابل یکدیگر صف آرایی کردند تا نتیجه داربی را مشخص نمایند.
بازی سرخابی های تبریز با پیروزی تیم تراکتورسازی به پایان رسید تا این تیم سرفراز آذربایجانی به نیابت از همشهری خود(گسترش فولاد) و همه آذربایجانی ها همچنان بر فراز قله فوتبالی ایران قرار گیرد.

این در حالی است که تیم نفت تهران، جدی ترین رقیب تراکتور در جدول مسابقات نیز توانست با اقتدار صبای قم را از پیش رو بردارد و هم امتیاز با تراکتور و با تفاضل گل پایین تر رده دوم جدول را به خود اختصاص دهد. تیم علی دایی نیز که هفته قبل بازی را به تراکتورسازان واگذار کرده بود این هفته با ذوب کردن ذوب آهن به رده سوم صعود کرد تا همچنان سایه تراکتور را بر بالای سر احساس کند. تراکتور هرچند که همچنان بر فراز لیگ قرار دارد، ولی چندان حاشیه امنیتی خوبی ندارد و یک باخت یا مساوی می تواند تراکتور را از صدرنشینی بازدارد فلذا این تیم قدرتمند آذری باید سعی کند که در بازی های آتی همچنان فاصله خود را با دیگر تیم های صدر جدولی زیادتر نماید.

در بازی های این هفته نتایج زیر به دست آمد:

گسترش فولاد تبریز یک - تراکتورسازی تبریز 2

گل‌ها: جواد کاظمیان 66 و مهدی کیانی 80 و علیرضا نقی زاده 90+ 1 برای گسترش

اخراج: خالد شفیعی 73 از گسترش فولاد

داماش گیلان صفر - ملوان انزلی 3

گل‌ها: جلال رافخایی از روی نقطه پنالتی 22، سیامک کوروشی 31، شاهین ثاقبی 82

اخراج: رضا کاردوست 28 از داماش

صبای قم یک - نفت تهران 2

گل‌ها: هادی نوروزی 71 و وریا غفوری از روی نقطه پنالتی 89 برای نفت و فرید کریمی 81

استقلال خوزستان یک - مس کرمان یک

گل‌ها: هادی تامینی 65 (گل به خودی) برای استقلال، هادی تامینی 78 برای مس

پرسپولیس تهران 2 - ذوب آهن اصفهان 1

هر دو گل پرسپولیس را در این بازی محمدرضا خلعتبری در دقایق 21 و 58 به ثمر رساند و قاسم حدادی فر در دقیقه 49 تک گل ذوب آهن را زد.

اگر تراکتورسازان بتوانند در چند بازی آتی فاصله چشم گیری با دیگر تیم های تعقیب کننده داشته باشند، میتوان به قهرمانی اصلان آذربایجان و قارتال بلند پرواز سهند در لیگ حاضر، امیدوار بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور ازاصفهانی ها چند امتیاز می گیرد؟

تراکتوری ها باید از سپاهان و ذوب آهن در تبریز میزبانی کنند و اگر موفق به کسب حداکثر امتیازهای این دو بازی شوند کمتر کسی است که تیم جلالی را مدعی نخست قهرمانی نداند

سایت گل – ابتدای فصل برای تراکتور چندان خوش یمن نبود.آنها با کلی جنجال و سر و صدا به پرسپولیس در تهران باختند و بعد از آن در بازی دوم مقابل همشهری کم نام نشان شان در تبریز تن به تساوی دادند تا در همان گام دوم انتقادها از مجید جلالی و تیمی که بسته بود آغاز شود.

با این حال تراکتور جلالی در اصفهان کولاک کرد و از دو تیم نصف جهان در دو بازی متوالی 6 امتیاز گرفت تا با دست پر به تبریز برگردد.

البته در ادامه فصل هم در بازی های خانگی استرس و فشار روانی ناشی از حضور هواداران و خواسته های آنها باعث می شد تراکتور در تبریز سخت به پیروزی برسد اما کم کم این قضیه تا حدود زیادی کمرنگ شد تا جایی که حالا سرخ های آذربایجان دو برد متوالی خانگی به دست آورده اند که برای آنها یک گام رو به جلوست.

از هفته ماقبل پایانی نیم فصل بسیاری روی این نکته تاکید داشتند که 5 بازی متوالی خانگی می تواند پل خوشبختی تراکتور باشد و امتیازهای این دیدارها آنها را به مدعی درجه یک قهرمانی بدل کند.تراکتور در خانه از استقلال مدعی تنها یک امتیاز گرفت اما پرسپولیس و گسترش فولاد را شکست داد تا همه نگاه ها به دو بازی خانگی باقیمانده آنها معطوف شود.

حالا تراکتوری ها باید از سپاهان و ذوب آهن در تبریز میزبانی کنند و اگر موفق به کسب حداکثر امتیازهای این دو بازی شوند – که اصلا دور از انتظار نیست- کمتر کسی است که تیم جلالی را مدعی نخست قهرمانی نداند بخصوص اینکه بعید نیست در این دو هفته دیگر تیم های مدعی مثل نفت،پرسپولیس،استقلال و فولاد امتیاز از دست بدهند و تراکتور همچنان صدرنشین باشد.

تیم جلالی فعلا از سه بازی متوالی خانگی 7 امتیاز گرفته و باید دید می تواند از 5 بازی 13 امتیاز دشت کند و کاری کند تا همه تیم ها قبل از حضور در تبریز واهمه داشته باشند و خود را از پیش باخته بدانند یا نه

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اين است تراکتور!

بعد از برد بزرگ تراکتور مقابل پرسپوليس در سرماي بسيار شديد تبريز تراکتور مقابل گسترش فولاد همشهري خود قرار گرفت
فرزاد ملازاده
بعد از برد بزرگ تراکتور مقابل پرسپوليس در سرماي بسيار شديد تبريز تراکتور مقابل گسترش فولاد همشهري خود قرار گرفت. داربي بزرگ تبريز در حالي برگزار مي‌شد که سه امتياز بازي براي تداوم صدرنشيني تراکتور و فاصله گرفتن اين تيم از ساير تيم‌ها واجب‌تر از نان شب بود. از همان ابتداي بازي مشخص بود که ياران جلالي کاملا حساب شده بازي مي‌کنند و برنامه‌اي خاص براي حريف همشهري خود دارند. نيمه اول در حالي که موقعيت‌هاي گسترش نسبت به تراکتور سنگيني مي‌کرد با نتيجه تساوي بدون گل به پايان رسيد. نيمه دوم در حالي آغاز شد که گسترشي‌ها بيشتر به سمت دروازه تراکتور حرکت مي‌کردند و جلالي هم با برنامه‌ريزي روي اين وضعيت به بازيکنان تيمش دستور استفاده از اين وضعيت را داده بود بالاخره روي فرصت‌طلبي جواد کاظميان تراکتور به گل اول رسيد و يخ بازي آب شد. بعد از گل کاظميان کياني هم با يک سوپر گل بازي را 2 بر صفر کرد. در دقايق پاياني بازي نقي‌زاده يکي از گل‌ها را جبران کرد اما اين گل براي جلوگيري از پيروزي تراکتور کافي نبود و تراکتور در نهايت پيروز ميدان لقب گرفت. در سومين بازي خانگي تراکتور از مجموع 5 بازي خانگي اين تيم 3 امتياز حساس به حساب تراکتور واريز شد. شاگردان جلالي اين هفته هم صدرنشيني خود را حفظ کردند و توانستند با يک برد شيرين دوباره شايستگي‌هاي خود را به رخ دردانه‌هاي فوتبال ايران بکشند و با شايستگي دومين 3 امتياز از دومين بازي نيم‌فصل خود را کسب کنند. 11 ستاره تراکتور در داربي تبريز درخشيدند و يکبار ديگر شادي را به اردوي تراکتور آوردند در حالي که در اين بازي گلزن برتر تراکتور کريم انصاري‌فرد غايب بود اما جانشين او در اين بازي گل تراکتور را به ثمر رساند تا هواداران شروع به شادي و پايکوبي کنند. تيم محبوب آذربايجان تبديل به قطبي مهم در فوتبال ايران شده است و هم‌اکنون بسياري از تيم‌ها از رقابت با اين تيم ترس دارند و اين خود مي‌تواند يک امتياز مهم براي فوتبال تبريز باشد. بازيکنان بومي تبريزهم با حضور جلالي کم‌کم رو مي‌شوند و در ميدان‌هاي حساس به آنها ميدان داده مي‌شود، بازيکناني مانند فرشاد احمدزاده، حبيب گرداني و محسن دلير.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پورغلامی:به خاطر کاری که نکردم جریمه شدم/امیدوارم فدراسیون بر بی پولی غلبه کند
مربی تیم تراکتورسازی گفت:روز جمعه خوشحالی من وقتی تکمیل شد که پس از بازی با گسترش متوجه شدم تیم ملوان هم در دربی گیلان به پیروزی رسیده است.
فرهاد پورغلامی در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره اینکه از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال جریمه شده است عنوان کرد:من واقعا هنوز خودم نمی دانم به چه دلیل از سوی کمیته انضباطی چنین حکمی صادر شده است.باید با باشگاه صحبت کنم که به چه دلیل این رای صادر شده است.
وی ادامه داد:چیزی که در حال حاضر می توانم بگویم این است که من کاری نکردم.شاید بهتر باشد بگویم به خاطر کاری که نکردم جریمه شدم.در بازی با پرسپولیس تنها یک بار از محوطه فنی خارج شدم که هنگام تعویض بازیکن مان بود.در آن صحنه،داور چهارم آمد و خیلی محترمانه گفت که به محوطه خودم بازگردم و من همین کار را کردم.نمی دانم داستان چه بوده است که 8 روز پس از آن بازی ناگهان من جریمه شدم.
مربی تراکتورسازی درباره استقبال اندک تماشاگران آذری از دربی تبریز گفت:من اولین بار بود که دیدم یک دربی اینطوری برگزار می شود.شاید هواداران خواستند با این کار خود پیامی به کمیته انضباطی بدهند و شاید هم دلیل دیگری داشته است اما هر چه بود این بازی در جهان یک رکورد ثبت کرد که یک مسابقه دربی با این تعداد تماشاگران اندک انجام شود.امیدوارم بیش از گذشته قدردان معرفت مردم تبریز باشیم و کاری نکنیم که آنها از فوتبال دلسرد شوند.
وی درباره شرایط تراکتورسازی عنوان کرد:همه تلاش مجموعه تیم این است که بتوانیم کاری کنیم که به صدرنشینی مان ادامه بدهیم و اجازه ندهیم بگویند تراکتورسازی شانسی صدرنشین شده است.خوشبختانه دومین هفته را در صدر سپری کردیم و سه امتیاز دربی تبریز را به دست آوردیم.
سرمربی سابق ملوان افزود:روز جمعه خوشحالی من وقتی تکمیل شد که پس از بازی با گسترش متوجه شدم تیم ملوان هم در دربی گیلان به پیروزی رسیده است.این برد را به هواداران،ملوان تبریک می گویم.من پیش بینی می کردم ملوان بتواند در این بازی به پیروزی برسد اما نه با این نتیجه.فکر می کنم اخراج بازیکن داماش باعث شد که ملوان راحت تر به کارش ادامه بدهد.
پورغلامی درباره قرعه ایران در جام جهانی 2014 برزیل گفت:در جام جهانی هیچ تیم و گروهی آسان نیست.من حرف کی روش را تایید می کنم که باید به دنبال این باشیم که در برزیل از فوتبال لذت ببریم.امیدوارم فدراسیون بر بی پولی غلبه کند و تیم ملی را مورد حمایت قرار بدهد.مهم ترین نکته حمایت از تیم ملی است و اینکه توقعات را از این تیم بالا نبریم تا ملی پوشان در آرامش کارشان را انجام بدهند.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
کمک داور دیدار تدارکاتی تراکتورسازی و وولگای روسیه که در اردوی ترکیه انجام شد و با نتیجه ۲ بر یک به سود سرخ های تبریز به اتمام رسید، یک زن بود.

02-www.iranvij.ir_.jpg

گفته می شود دیدارهای تدارکاتی در ترکیه، بعضا با استفاده از بانوان داور و کمک داور انجام می گیرد تا آنها نیر برای فوتبال بانوان کشور ترکیه، آمادگی شان را محک بزنند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
از خود كاظميان خوشحال‌تر هستم
جلالي: براي پايين آمدن تراكتورسازي همه كار مي‌كنند
بازيكنان تراكتورسازي پس از شكست پرسپوليس موفق شدند ديروز هم از داربي تبريز با سه امتياز از زمين خارج شوند. مجيد جلالي تاكيد كرده تغييرات در نيمه‌دوم موثر بوده است: «بازي بسيار خوبي را مشاهده كرديم. در نيمه اول هرچند از لحاظ مالكيت توپ بهتر بوديم اما آنها موقعيت مي‌ساختند. در نيمه دوم با تغييراتي كه انجام داديم اين مساله موثر واقع شد و توانستيم به گل برسيم. اگر پس از زدن گل دوم كمي دقت مي‌كرديم مي‌توانستيم گل‌هاي بعدي را نيز وارد دروازه كنيم. بازيكنان ما بسيار فوق‌العاده كار كردند و از آنها ممنون هستم.»
تعداد تماشاگران حاضر در استاديوم به سه هزار نفر هم نرسيد و جلالي براي اين استقبال كم دليل دارد: «فكر مي‌كنم هواداران مي‌توانستند حضور بيشتري داشته باشند اما به دليل اينكه به فدراسيون بگويند اگر مشكل ما هستيم ديگر به ورزشگاه نمي‌آييم امروز كمتر به استاديوم آمدند. بايد از اين هواداران دلجويي كنيم و وقتي 50 هزار هوادار به ورزشگاه مي‌آيد و آنها را تهديد مي‌كنيم اين مشكلات درست مي‌شود. از همه مي‌خواهم كنار تيم باشند. مي‌دانم وقتي هواداران در ورزشگاه نيستند با اين وجود قلب‌شان كنار ماست. اميدوارم در بازي‌هاي آينده كه بسيار مهم است هواداران حاضر شوند و كنار ما باشند و متانت يك تماشاگر خوب را نشان دهند.» او در ادامه از عملكرد مهرآزما تعريف و نتوانست خوشحالي‌اش از گلزني كاظميان را پنهان كند: «او در دقايقي كه به ميدان آمد عملكرد بسيار خوبي داشت و توانست بازي خوبي را انجام دهد. پس از زدن گل توسط جواد كاظميان ترجيح دادم او بيشتر در ميدان بماند. جواد در نيم‌فصل اول خيلي تحت فشار بود و خوشحالم كه در اين بازي توانست گلزني كند. شايد من از كاظميان به خاطر گلزني او بيشتر خوشحال باشم.»
تبريزي‌ها معتقدند هجمه زيادي عليه هواداران اين تيم به راه افتاده و سرمربي تراكتورسازي سعي مي‌كند آنها را آگاه كند: «قبل از بازي نيز اين مساله را بيان كردم حالا كه ما در بالاي جدول قرار داريم تيم را راحت نخواهند گذاشت. بخشي از اين هجمه‌ها را شما هواداران بايد پاسخ دهيد. شما بگوييد مقابل پرسپوليس چه مساله‌اي وجود داشت كه چنين جو‌سازي دروغيني را عليه ما به وجود آوردند تا رييس كميته انضباطي اينطور ما را تهديد كند كه او نيز تحت همين جو‌سازي بود كه نبايد اين چنين باشد. حتي برخي اتفاقات آخر بازي به دليل مشكلاتي بود كه خود آنها باعث آن شدند. بايد تمام مشكلات را رصد كنيم. مطمئن باشيد براي پايين آمدن تراكتور‌سازي همه كار مي‌كنند و چه هزينه‌هايي كرده‌اند تا ما راحت نباشيم. هركس به اندازه ظرفيتش بايد به تيم كمك كند تا همه با هم به موفقيت برسيم. شما هم در اين موضوع بايد وارد شويد و كمك كنيد تا شرايط بهتري داشته باشيم.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
برای حضور در مراسم قرعه کشی لیگ قهرمانان آسیا؛
مسئولان تراکتورسازی امشب به مالزی می روند

مسئولان تیم فوتبال تراکتورسازی امروز به مالزی می روند.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، حمید زینی زاده مدیرعامل و علی نصیری قائم مقام باشگاه تراکتورسازی امشب(یکشنبه) برای حضور در مراسم قرعه کشی لیگ قهرمانان آسیا به کوالالامپور سفر می کنند و بعد از مراسم به تهران می گردند.
مراسم قرعه کشی لیگ قهرمانان روز ۱۹ آذرماه در مالزی و مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار می شود.

بالا