هفته هجدهم لیگ برتر فوتبال کشور
تکرار خاطرات خوش تراکتور از دیار زندهرود.
تیم تراکتورسازی تبریز درپی تکرار پیروزی دور رفت خود مقابل ذوبآهن از این تیم اصفهانی میزبانی میکند.
خبرگزاری فارس: تکرار خاطرات خوش تراکتور از دیار زندهرود
● گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------
Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، در هفته سوم دور برگشت لیگ برتر فوتبال کشور روز جمعه 22 آذر تیم تراکتورسازی در تبریز میزبان ذوبآهن اصفهان است.
تراکتورسازی که دور برگشت را با دو پیروزی برابر پرسپولیس و گسترش فولاد آغاز کرده و مزد برتریهای خود را با صدرنشینی در این رقابتها گرفته است.
تراکتور میخواهد در دو بازی دیگر خود در تبریز مقابل تیمهای اصفهانی همانند بازی رفت به هر شش امتیاز دست یابد.
شاگردان جلالی در جدول ردهبندی بیشترین برد، کمترین باخت و بهترین خط حمله را به خود اختصاص داده و دومین خط دفاعی خوب لیگ نیز هستند و با 32 امتیاز و تفاضل گل بهتر نسبت به نفت تهران در صدر جدول قرار گرفتهاند.
تراکتورسازی در بازیهای خانگی خود مقابل تیمهای نفت تهران، سایپای کرج و پرسپولیس تهران به برتری دست یافته و برابر تیمهای گسترش فولاد (بازی رفت به میزبانی تراکتور)، مس کرمان، ملوان بندرانزلی، فولاد خوزستان، استقلال تهران نیز به تساوی دست یافته است و در هیچ بازی خانگی خود متحمل شکست نشده است.
ذوبآهن اصفهان در بازیهای خارج از خانه تنها یک پیروزی در انزلی مقابل ملوان کسب کرده و برابر تیمهای فجر سپاسی شیراز و مس کرمان نیز مساوی کرده است و برابر تیمهای استقلال خوزستان، فولاد خوزستان، داماش گیلان، گسترش فولاد تبریز و پرسپولیس تهران متحمل شکست شده است.
بازی رفت دو تیم تراکتورسازی تبریز با ذوب آهن اصفهان با نتیجه 4 بر 2 به سود تیم تراکتورسازی به اتمام رسید.
تراکتورسازی برای بازی مقابل ذوب آهن اصفهان بازیکن محرومی ندارد، اما اصفهانیها مهدی رجبزاده با تجربه را به دلیل محرومیت در این بازی به همراه نخواهند داشت.
سابقه بازیهای دو تیم
دو تیم سابقه یازده بازی در لیگ برتر را دارند که پنج بار ذوب آهن به پیروزی رسیده و در مقابل نیز تیم تراکتورسازی سه بار حریف اصفهانی را مغلوب کرده و سه بازی نیز با تساوی به اتمام رسیده است. آمار کلی بازیهای دو تیم در لیگ برتر به شرح زیر است. نام تیمهای میزبان در اول آمده است.
تماشاگران بهانه به دست بعضی ها ندهند
زینی زاده : مقامات پرسپولیس به دنبال حاشیه اند...
مقامات بلند پایه ی استان، باید کارگروهی را تشکیل دهند .از تماشاگران می خواهم از بدو .ورود به ورزشگاه با آرامش تیم خود را تشویق کنند تا بهانه ای به دست دیگران ندهیم
به گزارش تبریز بیدار ، تراکتور پس از پیروزی مقابل گسترش فولاد، به پیروزی مقابل ذوب آهن می اندیشد. این تیم به لحاظ روحی و روانی به مرز ایده آل خود نزدیک شده است .برای آگاهی از آخرین وضعیت تیم تراکتور، گفتگویی با حمید زینی زاده، مدیر عامل باشگاه انجام داده ایم
مصاحبه را با کرار جاسم آغاز کنیم. این بازیکن چه زمانی به تبریز می آید؟
این بازیکن 15 دی ماه به تبریز می آید. کرار تا نیم فصل رقابت های لیگ عراق، در باشگاهش می ماند و سپس با اتمام نیم فصل مسابقات به تبریز می آید.
وضعیت بازیکن برزیلی به کجا انجامید؟ آیا این بازیکن به صورت رسمی با تراکتور قرارداد بسته است ؟
مقدمات ویزا و بلیط این بازیکن فراهم شده است و این بازیکن نیز مشکل کرار جاسم را دارد و باید با اتمام نیم فصل لیگی که در آن به میدان می رود، به تبریز بیاید تا با ما عقد قرارداد کند.
چرا با وجود توافقات نهایی نام و جزئیاتی از این بازیکن منتشر نشده است ؟
چون چندین باشگاه به دنبال این بازیکن هستند .این شرایط ما را مجبور کرده است تا از افشای نام این بازیکن تا جای ممکن ، صرف نظر کنیم.
وضعیت بازیکنی از کشور اسلواکی به کجا رسید؟ آیا حضور این بازیکن در تبریز منتفی شد؟
این بازیکن نیز در اولویت های بعدی ما قرار دارد. در صورت نیاز، مذاکرات با این بازیکن را پیگیری می کنیم.
تراکتور در دربی تبریز پیروز شد و بازهم در صدر جدول حضور یافت .این بازی راچگونه ارزیابی می کنید؟
این بازی در شرایط جوی بسیار خاصی برگزار شد وبا تماشاگر کمی، همراه بود.بازیکنانمان تمامی تلاش خود را انجام دادند تا سه امتیاز بازی را کسب کنند.
آقای حسن زاده ، رئیس کمیته ی انضباطی ، در مصاحبه ای تراکتور و تماشاگران را تهدید به کسر امتیاز کردند. چه نظری در این مورد دارید؟
19 دی ماه ما را جهت پاره ای از توضیحات ، به کمیته ی انضباطی فراخواندند ولی به دلیل اینکه در مالزی حضور دارم. این جلسه، به هفته ی بعد موکول شد. خواستار ارائه ی گزارش دقیق ناظر داوری شده ایم.معتقدیم که در این بازی اتفاق خاصی رخ نداده است.مسئولین پرسپولیس ، به دنبال حاشیه بودند. نباید به دست این افراد بهانه بدهیم. از تماشگران می خواهیم تا در بازی با ذوب آهن، تنها تراکتور را تشویق کنند و بهانه ای به حاشیه سازان ندهند.
به بازی با ذوب آهن اشاره کردید.این بازی را چگونه می بینید؟
به لحاظ روحی روانی در سطح بالایی قرار داریم. در اوایل بازی ها گفتم که هر بازی برایمان حکم فینال را دارد.که رفته رفته به واقعیت تبدیل شده است.ما هفت بازی در خانه داریم که امیدواریم با پیروزی در بازی های خانگی و کسب امتیاز کامل و همچنین موفقیت در بازی های خارج از خانه، به سوی قهرمانی قدم برداریم .اگر با برنامه حرکت کنیم ، مطمئن باشید که موفقیت دور از دسترس نیست.
قرعه ی ایران در جام جهانی را چگونه ارزیابی می کنید؟
نسبت به گروه های دیگر، معتدل تر است. اگر مسئولین کمک کنند بازی های خوبی را می توان از تیم ملی شاهد بود.
به وضعیت مالی و اقتصادی باشگاه بپردازیم. سخنگوی باشگاه در گفتگویی مدعی شده بود که سهامداران می خواستند از ادامه ی فعالیت انصراف دهند و این وضعیت می توانست باشگاه را در حالتی بحرانی قرار دهد. وضعیت کنونی مالی باشگاه در چه حالتی قرار دارد؟
البته چنین بحثی مطرح نیست .همانطور که می دانید، موارد اقتصادی باشگاه، توسط سازمان های خودکفایی **** و چند اسپانسر تامین می شود. جلساتی با آقای استاندار و شهردار داشته ایم و خواستار کمک آن ها شده ایم و باید منتظر این کمک ها باشیم. وزیر ورزش جوانان جدید نیز روی کارآمده است . لازم است تا این عزیزان جمع بندی های لازم را انجام دهند و کمک های مالی خود را در قالب وام بیست ساله پرداخت کنند تا ما بتوانیم با این هزینه سرمایه گزاری های لازم را انجام داده و به خودکفایی اقتصادی برسیم. قرار بود این هفته ، جلسه ای در این زمینه جهت اخد اعتبارات مالی ، سازمان خود کفایی **** داشته باشیم که با توجه به حضور من در مالزی به هفته ی آینده موکول می شود.
سخن آخر.
مسئولین کشوری و مسئولین استانی باید در جهت پرکردن اوقات فراغت مردم، اقدام کنند و تراکتور به عنوان یکی از دغدغه های مردم، نیازمند کمک مسئولین است.مقامات بلند پایه ی استان، باید کارگروهی را تشکیل دهند .از تماشاگران می خواهم از بدو .ورود به ورزشگاه با آرامش تیم خود را تشویق کنند تا بهانه ای به دست دیگران ندهیم
ایران به طور طبیعی شانسی برای صعود ندارد
جلالی : به تصمیمات کمیته ی انضباطی معترضیم
به طور طبیعی ایران شانسی برای صعود ندارد.
به گزارش تبریز بیدار ، مجید جلالی این روزها توانسته آرامش نسبی را به تراکتور، تزریق کند و بااین این تیم به صدر جدول برسد.سرویس ورزشی تبریز بیدار با سرمربی موفق این روزهای تراکتور، گفتگویی داشته است
سه امتیاز دربی تبریز را نیز به دست آوردید، در مورد این بازی برایمانبگویید؟
بازی خیلی با کیفیتی بود ولی خب سخت هم بود برای ما، در نیمه اولتوپ در اختیار ما بود ولی تعداد موقعیت های آنها هم زیاد بود چون برنامهآنها ضد حمله بود ولی به نیمه دوم کاملا تسلط داشتیم حتی می توانستیم گل
های بیشتری هم بزنیم ولی در کل بازی سنگینی بود چون با یک حریف فوقالعاده با انگیزه بازی می کردیم و من به این موضوع کاملا ایمان دارم کهتیم گسترش فولاد در ادامه فصل بازی های بهتری هم به نمایش خواهد گذاشت.
نظر شما در مورد داوری این بازی چیست؟
به غیر از یک پنالتی که برای ما نگرفت در بقیه صحنه چیز خاصی ندیدم و روی هم رفته قضاوت خوبی داشت.
در آن هوای سرد حضور هواداران را چگونه دیدید؟
با سردی هوای تبریز و برفیکه روی صندلی ها بود واقعا شرایط را برای حضور تماشاگران فوتبال سخت میکرد و آن تعدادی هم که آمده بودند واقعا از آنها تشکر می کنیم ومیدواریم که در سایر بازی ها شرایط آب و هوا به گونه ای باشد که بتوانیمشاهد حضور تعداد بیشتری از دوست داران فوتبال در ورزشگاه باشیم.
با دو بردی که در نیم فصل دوم تا به این جای کار به دست آورده اید، ارزیابی شما از ادامه نیم فصل دوم چیست؟
ما الان در هر جایگاهی که قرار داریم و هر عملکردی که انجام می دهیم حق مان است چون از ابتدای فصل تاکنون برایش تلاش کرده ایم و برای حفظ این روند هم قطعا باید تلاش بیشتری
بکنیم و قدم هایی که در پیش داریم را باید خیلی محکم برداریم.
در مورد وضعیت جاسم کرار بگویید؟
بر اساس قوانین، کرار از 14 دی ماه به بعد می تواند با پیراهن تیم تراکتور سازی بازی کند.
کمیته انضباطی اخیرا کادر فنی تراکتور سازی را جریمه کرده، در این رابطه چه صحبتی دارید؟
ما به این تصمیم کمیته انضباطی بسیار معترض هستیم و آنها فقط بر اساس جو سازی های غلطی که در تهران علیه ما به وجود می آورند رای صادر می کنند، بدون اینکه از فضای موجود در تبریز اطلاعاتی داشته باشند و بهتر است آنها برای یک بار هم که شده به تبریز بیایند و استادیوم و تماشاگران را از نزدیک ببینند و بعد قضاوت بکنند.
به نظر شما کمیته انضباطی بین تیم های پایتخت و تیم های شهرستانی تبعیض قائل می شود؟
به هر حال حکم هایی که صادر می کنند این را نشان می دهد، افرادی که کار سنگین قضاوت را عهده دار می شوند باید خودشان در متن کار قرار گیرند و بیایند و از نزدیک ببینند که چه خبر است، ما معتقدیم که در
تهران جو سازی های زیادی علیه ما می شود و تا زمانی که آقایان کمیته انضباطی فقط بخواهند در اتاقشان بنشینند و بر اساس جو سازی ها تصمیم بگیرند وضعیت همین است، آنها در طول سال های اخیر حتی برای یک بار هم به خودشان زحمت نداده اندر که از اتاق هایشان خارج شوند و از نزدیک شاهد وقوع اتفاقات باشند.
قرعه تیم ملی کشورمان در جام جهانی 2014 را چگونه ارزیابی می کنید؟
به نظر من قرعه متعادلی است، ما نمی توانیم توقع داشته باشیم که به جام جهانی برویم و گروه راحتی داشته باشیم، جام جهانی محل حضور بهترین تیم های قاره هاست و قطعا بازیکنان ما به هر شکلی که بازی کنند در مقابل تیم های بزرگ دنیا کار سختی خواهد داشت.
شما این امید را دارید که تیم ملی از گروهش صعود کند؟
نه، به طور طبیعی هیچ شانسی ندارد که از گروهش صعود کند البته در فوتبال اتفاقات خاصی می تواند بیافتد ولی در روال عادی ما هیچ شانسی برای صعود نداریم چون ببینید تا جام جهانی شش ماه بیشتر فرصت نداریم و در این شش ما در هیچ جای دنیا هیچ تیمی نمی تواند با سنگین ترین شرایط تمرین کاری کند که سبک فوتبال کشورش به یک باره تا حدی پیشرفت کند که با تیم های تراز اول دنیا برابری داشته باشد و به نظر من صعود کردن از گروه در فوتبال حداقل 15 سال برنامه ریزی می خواهد و نمیشود که برنامه ریزی نداشته باشیم و توقع صعود از گروه را داشته باشیم و فوتبال جای چنین کار هایی نیست، ما فقط در این شش ماه
می توانیم با انجام اردو ها و بازی های تدارکاتی بچه ها را آماده تر و پخته تر بکنیم تا حداقل در مقابل تیم هایی مثل آرژانتین آبرومندانه بازی
کنند.
بازی در مقابل تیم ذوب آهن را چگونه ارزیابی می کنید؟
به نظر من بازی زیاد سختی نخواهد بود و مسلما به 3 امتیاز این دیدار فکر می کنیم و فقط این بازی نیست که ما به 3 امتیازش نیازمندیم بلکه چون هدف ما قهرمانی است
باید قدم های خود را محکم برداریم تا به این هدف بزرگ برسیم
عضيها ميخواهند ثابت كنند گروه ايران آسان است
كريمي: رفتن من به جامجهانــــــي دســــــت خداســــــت
علي كريمي اين روزها خيلي روي فرم نيست. جادوگر كه به تازگي دوران نقاهت را پشت سر گذاشته، حتي براي صحبت كردن در جامجهاني هم خيلي قبراق نشان نميدهد و به صورت تلگرافي به سوالها جواب ميدهد.
همانطور كه شما هم ميدانيد جام جهاني قرعهكشي شد. نظر شما در اين باره چيست؟
نظر خاصي ندارم. چون همه قرعهكشي را ديدند و به نظرم همين كه اسم ايران در اين قرعهكشي بود به نظرم باعث افتخار بود. خيلي از اين بابت خوشحالم كه تيم ملي ايران در جام جهاني حضور دارد.
نظرت در مورد قرعهكشي چيست؟
32 تيم از بين بالاي 100 تيم به جام جهاني آمدند و حتما همه خوبند كه به اين رويداد بزرگ آمدند. به خاطر همين من نظر خاصي نميتوانم بدهم چون آنهايي كه بايد نظر بدهند نظراتشان را ميبينيد.
منظورت چيست؟
بالاخره اساتيد نظر دادهاند و من هم فقط ميتوانم براي تيم ملي كشورم از صميم قلب در اين مسابقه بزرگ آرزوي موفقيت كنم. همه چيز در قرعهكشيها مشخص است.
براي حضور موفق در جام جهاني بايد چه كاري انجام دهيم؟
مشخص است، هيچ كاري. اجازه دهيد بازيها شروع شود تا ببينيد گروه ما آسان است يا سخت. صبر كنيد بازيها شروع شود همه چيز مشخص ميشود.
نظر شما چيست؟
به نظر شما يك تيم ساده به جام جهاني ميآيد؟ هر 32 تيم تيمهاي خوبي هستند و من نميدانم چطور برخي ميگويند تيم آسان يا تيم سخت. مخصوصا تيم آسان. ما تيمهاي بسيار قوي در تورنمنت جام جهاني ميبينيم و اميدوارم كه بتوانيم در اين رويداد بزرگ موفق باشيم.
آيا علي كريمي در جام جهاني برزيل حضور دارد؟
بالاخره هر بازيكني دوست دارد به تيم ملي كشورش در جام جهاني خدمت كند و من هم از اين موضوع مستثني نيستم ولي با حرف زدن و صحبت كردن كسي به تيم ملي دعوت نميشود و بايد هر كسي خودش را ثابت كند.
من هم كار خودم را ميكنم. معلوم نيست. تابع تصميم كرش و كادر فني هستم. من فعلا در تراكتورسازي تلاش ميكنم كه تيم موردنظرم به خواسته خودش برسد. ديگر همه چيز دست كادر فني تيم ملي است و بايد ببينيم چه اتفاقي ميافتد.
چطوري؟
بالاخره با نوع بازي، خوب بودن، عملكرد مثبت به آدم شانس ميدهد تا در ليست تيم ملي باشد يا نباشد. همه دوست دارند در ليست نهايي تيم ملي در جام جهاني باشند چون اتفاق بزرگي است كه قرار است در زندگي يك فوتباليست بيفتد. لذت خاص خودش را دارد مخصوصا در آن جمع.
ميشود راحتتر صحبت كني؟
جو خاصي دارد. حال و هواي جام جهاني هميشه خاص است. البته نميشود آرزو كرد كه حتما يك نفر در جام جهاني باشد چون همه نميتوانند به جام جهاني بروند. اينطور نميشود. تعداد بازيكنان مشخص است و مربي هميشه سعي ميكند بهترينها را به جام جهاني ببرد.
حتما ميداني كه براي رفتن به جام جهاني نياز به بازيهاي تداركاتي خوب داريم؟
بله. همه تيمها با برنامه به جام جهاني ميروند. 6 الي 7 ماه تا جام جهاني مانده و همه از برنامه پرواز، هتل حتي ساعت شام و ناهارشان گرفته هماهنگ هستند تا ساير مسايل. كار خيلي سختي داريم.
نظر شما در مورد آرژانتين، نيجريه و بوسني چيست؟
من زياد دوست ندارم راجع به اين موضوع حرف بزنم چون همه حرف زدهاند اما در برخي از برنامهها شنيدم كه ميگويند گروه آساني داريم و يا غير از آرژانتين، بوسني و نيجريه حريفان آساني هستند اما من اين سوال را ميكنم نيجريه چطور به جام جهاني راه پيدا كرده؟ مگر غولهاي آفريقا مثل كامرون، مصر، غنا، الجزاير و خيلي از بزرگان آفريقا را شكست نداده كه به اينجا رسيده؟ بازيكنان اين تيم كجا بازي ميكنند؟ مگر ميشود بگوييم اين حريفان ساده هستند؟
يعني شما ميگويي نظرت مخالف سايرين است؟
نه. بنشينيد و ببينيد. بايد منتظر باشيم هرچه زودتر جام جهاني تمام شود تا آن موقع قضاوت كنيم. من نميدانم دليلش چيست كه ميخواهيم همه چيز را آسان بگيريم. بالاخره آقاي كرش سرمربي تيم ملي است و خودش تجربه لازم را دارد. وقتي كه ايشان اينطور حرف ميزند كه در رسانهها ميبينيد خودتان قضاوت كنيد.
اما آرژانتين و مسي؟
آرژانتين تيم بزرگ و خوبي است. بايد با برنامه مقابل اين تيم قرار بگيريم. بالاخره مسي هم يكي از بزرگان فوتبال است. بايد با برنامه به جام جهاني برويم. از برخي صحبتها واقعا تعجب ميكنم و بايد منتظر پايان جام جهاني باشيم و آن موقع ببينيم آيا تيم ضعيف هم وجود داشت اما من از صميم قلب براي تيم ملي كشورم آرزوي موفقيت ميكنم چون دوست دارم دل تك تك اين مردم بعد از رفتن به جام جهاني شاد شود. كار در جامجهاني سخت است. بهترينهاي جهان آمدهاند و اميدوارم كه جام جهاني خوبي داشته باشيم. چيزي به جام جهاني نمانده پس بهتر است اگر ميخواهيم كاري انجام دهيم زودتر دست به اين كار بزنيم. تكليف من هم دست خداست و بايد ببينم آيا قسمت ميشود در جام جهاني باشم يا خير اما من هميشه آماده كمك به تيم ملي كشورم هستم.
در پايان اگر در مورد تراكتورسازي حرفي داريد بگوييد.
وضعيتمان خوشبختانه در بالاي جدول خوب است. از حمايت هواداران تراكتورسازي كه هميشه در كنار ما بودهاند تشكر ميكنم و انشاءا... همين روند را تا انتهاي مسابقات ادامه دهيم. كار سخت است اما خوشبختانه بچهها خوب تلاش كردند و چند روز گذشته نيز سه امتياز خوبي گرفتيم. خيلي خوشحالم كه در خانه مقابل هواداران خونگرممان اينطور پيروز شديم.
انصاريفر: تا دير نشده بايد بجنبيم
مهاجم مليپوش تيم فوتبال تراكتورسازي تاكيد كرده اگر همين شرايط ادامه داشته باشد، نميتوان به موفقيت ايران در جامجهاني اميد زيادي داشت. كريم انصاريفر حمايت همهجانبهاي از كارلوس كرش انجام داده و گفته كه اگر او حرفي ميزند براي خودش نيست. مهاجم جوان تراكتورسازي به سوالاتي در اين زمينه پاسخ داده است.
گروه ايران در جامجهاني مشخص شد. به نظرت كارمان چقدر سخت است؟
ببينيد آرژانتين، نيجريه يا همين بوسني با چه شرايطي به جام جهاني آمدند. اگر اشتباه نكنم همه به عنوان تيم اول وارد اين رويداد بزرگ شدهاند و جزو بهترينهاي جهان هستند. تيمي كه ضعيف باشد به جام جهاني نميآيد چون جام جهاني جاي بازي دوستانه و زنگ تفريح بودن نيست.
به موفقيت تيم ملي اميد داري؟
بايد كار كنيم. اگر قرار باشد همين روند كه تاكنون طي شده ادامه يابد حق را به كرش ميدهم كه نگران باشد. ما بازي دوستانه ميخواهيم. اردوي پشت سر هم و برنامهريزي بسيار خوب ميخواهيم. نياز به حريفان تداركاتي قوي داريم تا بتوانيم مقابل آنها زورآزمايي كنيم. همه چيز بستگي به خودمان دارد. تا دير نشده بايد بجنبيم.
ميتوانيم بوسني را شكست دهيم؟
ميگويند كار ما مقابل اين تيم راحت است، اما سختترين كار را مقابل همين بوسني داريم. در جام جهاني حتي بيانگيزهها هم ميآيند حداقل امتيازها را بگيرند چه بازي اول باشد چه بازي آخر كه شانسي براي صعود ندارند. ما نياز به اردوها و تمرينات زيادي داريم. همه مسوولان بايد به كفاشيان و فدراسيون فوتبال كمك كنند. درخواست كمك داريم چون ميخواهيم به جامي برويم كه از نام ايران دفاع كنيم. خيليها ميگفتند ما به جام جهاني نميرويم. چيزي دور از دسترس نيست، انسان به اميد زنده است. حريفان ما خيلي سخت هستند اما صددرصد شانس صعود داريم.
فكرش را ميكردي يك روز مقابل مسي بازي كني؟
بزرگي و لذت جام جهاني همين است چون ميتوانيد با بازيكنان بزرگ جهان مقابله كنيد. همه بازيكنان دوست دارند به جام جهاني بروند و برخيها حسرت اين موضوع را ميخورند. اگر سرمربي تيم ملي حرفي ميزند به خاطر خودش نيست و دوست دارد فوتبال ايران حالا كه اينطور سخت و با تلاش زياد به جام جهاني رفته دست خالي برنگردد. هر 32 تيم براي اين جام برنامه دارند و من هم اميدوارم كه خردادماه در اولين بازي خود مقابل تيم قدرتي نيجريه بتوانيم يك روز به ياد ماندني را داشته باشيم.
بنابه اعلام کمیته بلیط فروشی باشگاه تراکتورسازی تبریز فروش بلیط های دیدار تراکتورسازی و ذوب آهن اصفهان که روز جمعه 22 آذرماه از ساعت 15 در استادیوم یادگار امام(ره) برگزار می شود از ساعت 12 ظهر جمعه در گیشه های فروش بلیط استادیوم شروع خواهد شد . ضمنا گیت شماره 14 برای دارندگان کارت هواداری که بلیط های خود را به صورت اینترنتی شارژ کرده اند در نظر گرفته شده است .
کمک یک میلیاردی به تراکتورسازی نیازمند تصویب شورای شهر تبریز است
جعفری: حتی یک درصد هم احتمال نیست تراکتورسازی منحل شود
مدیرعامل سابق باشگاه تراکتورسازی گفت: حتی یک درصد هم احتمال نمیدهم باشگاه تراکتورسازی منحل شود.
محمدحسین جعفری در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: سخنگوی هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی خطر منحل شدن باشگاه را تنها هشدار داد اما من میدانم که حتی یک درصد هم قرار نیست باشگاه از هم فرو پاشد.
مدیرعامل سابق باشگاه تراکتورسازی ادامه داد: اکثر اعضای شورای شهر تبریز جهت کمک به باشگاه تراکتورسازی یک طرح فوریتی را در صحن شورای شهر مطرح کردند که امیدوارم لایحه این طرح به تصویب اعضای شورا برسد.
جعفری در خصوص گفتههای زینیزاده دربارهی بدهیهای دوران مدیریت وی در این باشگاه تأکید کرد: ما حدود 3 و نیم میلیارد تومان بدهی داشتیم که 2 میلیارد آن را از حق پخش تلویزیونی و حق تبلیغات دور زمین و اسپانسر باقی مانده بود و جزو طلب ما محسوب میشد که آن را دریافت کردیم و در دوران مدیریتی زینیزاده به باشگاه پرداخت شد. تنها یک میلیارد بدهی مانده بود و آن 20 درصد آخر فصل بود که از سال قبل باقی مانده بود.
وی تصریح کرد: اکنون با شرایط موجود باشگاه تراکتور، یک کار گروه حسابداری مسئول رسیدگی به حساب باشگاه شدهاند تا با بررسی دقیقتری به امور مالی باشگاه رسیدگی شود.
مدیرعامل سابق باشگاه تراکتورسازی بیان داشت: من فکر میکنم باید اراده خودمان را بر روی واگذاری باشگاه به بخش خصوصی بگذاریم تا حتی سخن انحلال هم به میان نیاید. مسئولین شهر تبریز نیز باید در فکر کمک به باشگاه باشند تا مشکلات تیم تراکتور یکی پس از دیگری حل شود.
جعفری خاطرنشان کرد: تیم تراکتور اکنون در وضعیت مناسبی است و با تلاش کادر فنی و حمایت مسئولان تبریزی می تواند امسال قهرمان لیگ برتر شود.
ورزشی > فوتبال - فوتسال
جلالی در گفتگو با مهر عنوان کرد:
عامل آبروریزی برخی هواداران در صفحه مسی
کارشناس فوتبال و سرمربی تراکتورسازی میگوید کیروش و مربیان باشگاههایی که در لیگ قهرمانان آسیا حضور دارند باید برای استفاده از بازیکنان ملیپوش به تفاهم برسند. جلالی همچنین با اشاره به حمله برخی هواداران فوتبال به صفحه مسی فدراسیون فوتبال را مقصر میداند و میگوید 100 سال پیش بود که با روشهای مکتبخانهای تنبیه میکردند.
مجید جلالی در گفتگو با خبرنگار مهر به تشریح آخرین وضعیت تیم تراکتورسازی برای تداوم صدرنشینی، اختلاف نظرهای مربیان باشگاهی با کارلوس کیروش در به خدمت گرفتن بازیکنان ملی پوش و تغییر پُست بازیکنان و همچنین عوامل و ریشههای هجوم ایرانیها به صفحه شخصی لیونل مسی پرداخت:
* نگاه تراکتورسازی رو به جلوست
سرمربی تیم تراکتورسازی با اشاره به شرایط تیمش پس از پیروزی در دربی تبریز اظهار داشت: ما در تیم خود یک هدف داریم و باید تمام روزها را بر اساس آن هدف تنظیم کنیم. شاید رسیدن به این هدف ماهها طول بکشد. برای همین باید متمرکز و مصمم کار کنیم و نگاهمان رو به جلو باشد. هیچ مسئلهای نباید باعث شود که نگاه ما از جلو برگردد.
* نباید صدرنشینی را به سادگی از دست بدهیم
جلالی ادامه داد: همین امسال به غیر از تراکتورسازی، پنج تیم دیگر به صدر جدول رسیدهاند و این جایگاه را از دست دادهاند. ما باید آسیب شناسی کنیم تا به سرنوشت این تیمها دچار نشویم. این دیگر به خودمان بر میگردد و میتوانیم با برنامه ریزی و تمرکز در صدر بمانیم. رسیدن به صدر جدول چیزی است که تمام عوامل باشگاه برای آن چند ماه زحمت کشیدهاند و نباید به سادگی آنرا از دست بدهیم.
* از ضربات ایستگاهی رنج میبردیم
وی همچنین با اشاره به اینکه تراکتورسازی در مسیر پیشرفت قرار گرفته است، گفت: ما هر هفته روی نقاط ضعفمان تمرکز میکنیم تا آنها را برطرف کنیم. به عنوان مثال در نیم فصل اول یکی از ضعفهای عمده ما این بود که از ضربات ایستگاهی استفاده نمیکردیم. این مسئله ما را رنج میداد ولی خوشبختانه حالا این مشکل هم برطرف شده است.
* مربیان باشگاهها و تیم ملی به منافع خود نگاه میکنند
سرمربی تراکتورسازی در ادامه در خصوص درخواست کیروش از بعضی از مربیان تیم ملی برای تغییر پست بازیکنان و همچنین احتمال غیبت ملی پوشان در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به خاطر حضور در اردوهای تیم ملی، تاکید کرد: کیروش از من برای تغییر پست بازیکنان تراکتورسازی درخواستی نداشته است. درباره احتمال غیبت ملی پوشان چهار نماینده ایران در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا هم باید بگویم که فوتبال یک فضای رقابتی است و هر فردی از دید منافع خودش به مسائل نگاه میکند. مربی تیم ملی از دید منافع تیم خودش و مربیان باشگاهی هم از دید منافع تیم خود درخواستهای متفاوتی دارند.
* باشگاهها باید با کیروش تفاهم کنند
جلالی ادامه داد: با این حال باید مرجعی باشد که مربیان تیم ملی و باشگاهی را دور هم جمع کند تا هر دو طرف منافع طرف مقابل را هم لحاظ کنند. باید این تفاهم بین باشگاهها و تیم ملی ایجاد شود. وقتی همه از راه دور حرف میزنند طبیعی است که منافع خودشان را مطرح میکنند. فدراسیون باید زمینهای را ایجاد کند تا همه دور هم بنشینیم و بر اساس فضای بین المللی نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان و تیم ملی در جام جهانی، منافع دو طرف تامین شود.
* اقدام ایرانیها در صفحه لیونل مسی آبروریزی وسیعی بود
وی همچنین در بخشی از صحبتهایش درباره همگروهی ایران با آرژانتین در مسابقات جام جهانی و حمله عجیب ایرانیها به صفحه شخصی لیونل مسی مهاجم آرژانتین گفت: شما میدانید ما مشکلاتی در کشور داریم که به این مشکلات به صورت مقطعی با بدترین روشها پاسخ داده میشود. چون بزرگی مشکل را نمیتوانیم تحلیل کنیم و این باعث میشود مشکلات از جای دیگر بیرون بزند و مثل این مورد آبروریزی وسیعی را در صفحه شخصی مسی رقم بزند.
* فدراسیون با روشهای مکتب خانهای تنبیه میکند
سرمربی تراکتورسازی ادامه داد: 15 سال است که فدراسیون فوتبال از تیمهایی که تماشاگرانشان تخلف میکند امتیاز کسر میکند و یا مسابقاتشان را بدون تماشاگر برگزار میکند. ما در تمام این 15 سال به این نتیجه نرسیدیم که از طریق تنبیه نمیتوان فرهنگسازی و تربیت کرد. راههای تربیتی این نیست. 100 سال پیش بود که با روشهای مکتب خانهای تنبیه میکردند. الان شرایط فرق کرده است.
* روشهای منسوخ باعث آبروریزی در صفحه مسی شد
جلالی خاطرنشان کرد: ما هنوز فکر میکنیم با روشهای منسوخ کسر امتیاز و جریمههای مالی میتوانیم فرهنگسازی کنیم. نتیجه این کار منجر به این شد که در سطح جهان و روی صفحه لیونل مسی انعکاس بد و یک آبروریزی تمام برای کشور و فرهنگ ایران داشت. آنچه که در داخل گریبان ما را گرفته بود، حالا در سطح دنیا موجب آبروریزی شده است. این نتیجه غفلتهایی است که از قبل کردیم. باید حداقل در کنار تمام تنبیهها و میلیونها میلیون جریمه نقدی، از روشهای دیگر هم استفاده میکردیم.
* حالا میخواهید از چه کسی امتیاز کم کنید؟
وی در پایان گفت: باید از مسئولان فدراسیون فوتبال پرسید حالا میخواهند چه کار کنند؟ حالا که دیگر پای هیچ مسابقه و تماشاگری وسط نیست. الان میخواهید از چه کسی امتیاز کسر کنید؟!
اسامی محرومان هفته هجدهم لیگ برترمیلاد فخرالدینی و خالد شفیعی محرومان سرخ آبی های تبریز کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال ایران،
اسامی محرومان هفته هجدهم مسابقات لیگ برتر فوتبال را اعلام کرد. به گزارش آناج، اسامی محرومان هفته هجدهم رقابتهای لیگ برتر فوتبال به شرح زیر است:
حمیدرضا علیعسگری از تیم پرسپولیس
جواد نکونام و امیرحسین صادقی از تیم استقلال
رضا خالقیفر و پیروزی قربانی، مهدی زارع (رای انضباطی)، منصور ابراهیمزاده (سرمربی) از تیم راه آهن
کاوه رضایی و سجاد مشکلپور از تیم سایپا
محمد انصاری و سیامک کوهنورد از تیم فجر سپاسی
علی حمودی از تیم سپاهان
محسن بیات از تیم صبای قم
مهدی رجبزاده از تیم ذوب آهن
آرمان شهداد نژاد (رای انضباطی)،محمد آبشک از تیم مس کرمان
محمود تیغنورد از تیم استقلال خوزستان
خالد شفیعی از تیم گسترش فولاد تبریز
میلاد فخرالدینی از تیم تراکتورسازی تبریز
امیر حسین فشنگچی از تیم ملوان بندر انزلی
رضا کاردوست از تیم داماش گیلان
دیدارهای هفته هجدهم لیگ برتر فوتبال طی روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه برگزار خواهد شد.
همچنین خسرو حیدری از تیم استقلال به دلیل اخراج در آخرین بازی حذفی سال قبل مقابل سپاهان در دیدار حذفی این تیم برابر کاسپین قزوین که روز سهشنبه برگزار میشود، محروم است.
باشگاه تراکتورسازي از توافق با جاسم کرار خبر داده بود اما هنوز اين بازيکن عراقي به ايران نيامده است.
از رضايت شفاهي در عراق تا رزرو هتل در تبريز!
باشگاه تراکتورسازي از توافق با جاسم کرار خبر داده بود اما هنوز اين بازيکن عراقي به ايران نيامده است. کرار طبق قانون فيفا از ژانويه مي تواند براي تراکتورسازي به ميدان رود و در همين تاريخ بايد قراردادش را رسما ثبت کند.با خبرشديم،توافقات شفاهي کرار و باشگاه الطلبه عراق براي صدور رضايتنامه انجام شده و اين باشگاه قول مساعدت داده اما هنوز رضايتنامه اين بازيکن صادرنشده است.باشگاه الطلبه قول داده اول ژانويه سال 2014 ميلادي رضايتنامه او را صادر کند تا او رسما تراکتوري شود.
اقامت موقت در هتل پارس
کرار هم مي خواهد در اين فاصله زماني به کارهايش در عراق رسيدگي کند و همراه خانواده اش به ايران بيايد. اوابتدا مي خواست تنها به ايران بيايد و بعد خانواده اش را به تبريز بياورد اما حالا تصميمش را عوض کرده است.بعد از صحبت هايي که مديربرنامه کرار با باشگاه تراکتورسازي داشته قرار شده براي اقامت او و خانواده اش خانه اي در تبريز اجاره کنند.اما هنوز اين خانه را اجاره نکردند و مسئولان مي خواهند با هماهنگي کرار خانه اي را براي او اجاره کنند تا مشکلي پيش نيايد . به همين خاطر اين مهاجم ابتدا چند روزي را در هتل پارس اقامت خواهد کرد و سپس به خانه خودش مي رود.
بازگشت کرار بعد از قرعه کشي در آسيا
کرار از طريق مديربرنامه و ايميل هايي که دريافت کرده متوجه شده هواداران تبريزي براي حضور او در ايران برنامه ويژه اي دارند. همبن استقبال از کرار باعث شده او بيشتر به پوشيدن پيراهن قرمز و بازگشت به جمع تراکتورسازان تمايل داشته باشد. به همين دليل او مي خواهد در خصوص تاريخ آمدنش اطلاع رساني خوبي شود تا از مردم تبريز بابت حمايتي که از او کردند تشکر کند. به احتمال زياد کرار بعد از بازگشت مديران تراکتورسازي از مالزي تاريخ سفرش به تبريز را قطعي مي کند.
خوشحالي جاسم از صدرنشيني
اين بازيکن پيگير نتايج بازي هاي تراکتورسازي است و باخبرشديم بازي تراکتور برابر گسترش فولاد را هم تماشا کرده و از صدرنشيني تيم آينده اش خيلي خوشحال شده است. کرار از طريق مدير برنامه هايش اخبار تراکتورسازي را پيگيري مي کند تا با اطلاع کافي از شرايط اين تيم به تبريز برگردد.
اسدی در گفتوگو با فارس:
دومین حضور تراکتورسازی در آسیا جرقهای در تاریخ خواهد بود/ میخواهند با فشار روی هواداران ما را بیهویت کنند
کاپیتان تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: با تجربه سال قبل حضور ما در سال جدید در لیگ قهرمانان آسیا میتواند جرقهای در تاریخ تراکتورسازی باشد.
خبرگزاری فارس: دومین حضور تراکتورسازی در آسیا جرقهای در تاریخ خواهد بود/ میخواهند با فشار روی هواداران ما را بیهویت کنند
مرتضی اسدی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد شرایط تراکتورسازی، قرعهکشی لیگ قهرمانان آسیا و برخی حواشی اطراف این تیم صحبتهای زیر را انجام داد.
فارس: همگروهی با الاتحاد و العین امارات را چطور ارزیابی میکنی؟
به نظر من در گروه سختی قرار داریم. الاتحاد را از سالهای قبل میشناسیم و العین نیز سال قبل در گروه استقلال قرار داشت البته این تیم نسبت به گذشته تغییراتی کرده اما ما با توجه به بازیکنان خوبی که امسال جذب کردیم به هیچ وجه دست و پا بسته نیستیم. میخواهیم در این دیدار خارج از خانه امتیازات لازم را بگیریم. ما در دیدارهای خانگی خود با حمایت هوادارانمان میتوانیم بر هر حریفی غلبه کنیم.
فارس: فکر میکنی گروه امسال از دوره قبل برای شما آسانتر است؟
ما سال قبل در حالی وارد مسابقات شدیم که تیممان تجربه این بازیها را نداشت هر چند که نفرات حاضر در تیم اکثراً سابقه حضور در لیگ قهرمانان را داشتند. این تجربه امسال از لحاظ فکری و روانی کمک زیادی به ما خواهد کرد تا بتوانیم عملکرد بهتری داشته باشیم و روانتر کار کنیم.
فارس: به نظرت بتوانید به مرحله بعد صعود کنید؟
این مسئله بسیار سخت است، تمام تلاشمان را انجام میدهیم و در این اندیشه هستیم با کسب امتیازات خانگی و نتیجه در یک دیدار خارج از خانه بتوانیم شرایط صعودمان را به مرحله بعد فراهم کنیم. فکر میکنم عملکرد ما در سال دوم لیگ قهرمانان جرقهای در تاریخ تراکتورسازی خواهد بود.
فارس: در حال حاضر به صدر جدول لیگ برتر رسیدید، چقدر شانس برای تداوم این موقعیت برای تراکتورسازی قائل هستید؟
در اینجا مسئولیت بازیکنان بزرگتر و با تجربه تیم سنگین است. همچنین کادر فنی باید تلاش کند تا در کنار بازیکنان برنامه خوبی برای تداوم این عملکرد داشته باشد. هواداران نیز باید حمایت خود را ادامه دهند تا بتوانیم به حضور خود در صدر جدول تداوم ببخشیم.
فارس: دلیل حضور کم تعداد هواداران در دیدار مقابل گسترش فولاد چیست؟
در روز مسابقه هوا خیلی سرد بود و ما پس از گذشتن 30 دقیقه از مسابقه تازه بدنهایمان گرم شد. البته در نظر بگیرید که دائم کمیته انضباطی هواداران را تهدید میکند و این باعث ناراحتی اعضای تراکتورسازی میشود. آیا فقط در تبریز شعار داده میشود؟ در تمام دنیا هزینه میکنند تا هواداران به ورزشگاه بیایند اما هواداران ما با این امکانات و شرایط سخت به ورزشگاه میآیند آن وقت با تهدیدها و جریمههای مختلف آنها را مورد اذیت قرار میدهند. شما به هر ورزشگاهی در ایران بروید میبینید که برخی شعارها داده میشود اما متأسفانه فشار روی تراکتورسازی است. باید کار فرهنگی و کارشناسی انجام شود. با کسر امتیاز نتیجهای حاصل نمیشود. فکر میکنم از سال بعد تیمها باید 4 - 5 امتیاز را برای این فصول کنار بگذارند. این عملکرد را امسال در پیش گرفتند اما چه حاصلی به همراه داشته است؟ شنیدم در دیدار ملوان و داماش اتفاقات زیادی افتاده است اما چه برخوردی میشود؟ هواداران بسیار دلخور هستند و اینکه پس از هر بازی بخواهند روی آنها فشار بیاورند اصلا زیبا نیست. هواداران پشتوانه ما هستند اما میخواهند آنها را از ما بگیرند که در آن صورت تراکتورسازی بیهویت میشود.
فارس: دیدار مقابل ذوبآهن را چطور ارزیابی میکنی؟
صددرصد بازی سختی در پیش داریم، ذوبآهن مقابل پرسپولیس نشان داد که تیم توانمندی است و به هیچ وجه حضور در این جایگاه حق آنها نیست. این تیم هافبکهای قدرتمندی دارد و برنامهریزی کردیم تا انشاءالله بتوانیم پیروز شویم.
فارس: به نظر میرسد تراکتورسازی دچار مشکلات مالی شده است.
این مشکل از ابتدای فصل وجود داشت و در این هفتهها بیرون زد و همه متوجه شدند. به هر حال باشگاه در تلاش است تا این مسئله را برطرف کند و به ما قول دادند تا یکی دو هفته دیگر این موضوع به اتمام برسد. به هر حال به تعهدات تا حدودی عمل شده اما نه به صورت کامل انشاءالله به زودی از این حاشیه بیپولی نیز جدا خواهیم شد.
پزشک تراکتورسازی: کریمی مشکلی ندارد/ او می تواند مقابل ذوب آهن بازی کند
هافبک تراکتورسازی مشکلی برای همراهی تیمش در بازی مقابل ذوب آهن نخواهد داشت.
دکتر فریدون مولایی پزشک تیم تراکتورسازی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، درباره آخرین وضعیت علی کریمی اظهار داشت: او تمرینات خود را آغاز کرده و مشکلی ندارد.
وی افزود: با صلاحدید کادرفنی بدون هیچ آسیب دیدگی می تواند مقابل ذوب آهن به میدان برود.
ابراهیم زاده: شرایط تراکتورسازی از بقیه نمایندگان ایران بهتر است.
هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: ما برنامه ویژه ای برای لیگ قهرمانان داریم و حتما از گروهمان صعود می کنیم.
مسعود ابراهیم زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، دربار گروه تراکتور در لیگ قهرمانان آسیا اظهارداشت: در گروه مناسبی قرار گرفته ایم. یعنی گروهمان نه خیلی سخت است و نه خیلی آسان. فکر می کنم تیمهایی که با ما همگروه شده ا ند فکر می کنند در گروه سختی قرار گرفته اند.
وی ادامه داد: در بازیهای آسیایی هیچ تیمی ضعیف نیست. اصلا هم تیمها قابل پیش بینی نیستند و نمی توان از الان چیزی را پیش بینی کرد. گروه ما نسبت به سپاهان گروه آسانتری است و فکر می کنم شرایط خوبی در آسیا داشته باشیم.
ابراهیم زاده گفت: در حال حاضر شرایط تراکتور از بقیه نمایندگان ایران در آسیا بهتر است. ما تجربه پارسال را هم داریم و می توانیم با بازیکنان خوبی که داریم و حمایت تماشاگران نتایج خوبی در لیگ قهرمانان بگیریم. ما برنامه ویژه ای برای لیگ قهرمانان داریم و حتما از گروهمان صعود می کنیم.
وی درخصوص شرایط تراکتور در لیگ برتر گفت: خوشبختانه شرایطمان خوب است. اگر سپاهان و ذوب آهن را مثل دور رفت ببریم تا اندازه زیادی از بقیه مدعیان جدا می شویم و شانسمان برای قهرمانی بیشتر می شود.
اسدی: اگر حرفی با مسی داریم باید در زمین بزنیم/ کمیته انضباطی تماشاگران را فراری داده است.
کاپیتان تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: اگر بچه ها تمرکزشان را از دست ندهند و مشکلات مالی هم برطرف شوند می توانیم مدعی بمانیم و قهرمان شویم.
مرتضی اسدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، در خصوص شرایط تیم تراکتورسازی و گروه بندی این تیم در لیگ قهرمانان آسیا صحبتهای جالبی را مطرح کرده است. وی همچنین با انتقاد از رفتارها و برخوردهای کمیته انضباطی اعتقاد دارد تصمیمات اشتباه این کمیته باعث حضور کم تعداد تماشاگران در ورزشگاهها شده است.
این گفتگو را در ادامه می خوانید.
*گروه بندی تیمتان هم مشخص شد. چه ارزیابی از حریفان دارید؟
- فکر نمی کنم خیلی گروه آسانی باشد. الاتحاد که از قوی ترین تیمهای عربستان است. العین هم تیم قابل احترامی است و اصلا نباید این تیم را دست کم گرفت. تیمی هم که از پلی آف اضافه شود حتما تیم قدرتمندی خواهد بود. در کل بازیهای لیگ قهرمانان دشوار هستند و اصلا نمی توان گفت حتی یک بازی هم آسان است.
*حتما امسال از تجربه سال گذشته استفاده خواهید کرد.
- بله دقیقا همینطور است.ما از این تیمها شناخت نسبی داریم و می توانیم با دیدن فیلم بازیهایشان بهتر آنالیزشان کنیم. ما باید برای بازیهای آسیایی تاکتیک جدید در نظر بگیریم. تیمهای عربستانی و اماراتی بازیکنان گرانقیمتی دارند و چند برابر تیمهای ایرانی هزینه می کنند. ما هم امسال باتجربه تر شده ایم اما باید برای حضور موفق تر در آسیا حتما تقویت شویم.
*چقدر برای تیمتان شانس صعود قایل هستید؟
- حریفان قدرتمندی داریم. اصلا نمی توان پیش بینی کرد صعود می کنیم یا نه. توپ فوتبال گرد است و هر اتفاقی ممکن است در آن رخ دهد اما ما همه تلاشمان را می کنیم تا نتایج خوبی بگیریم. هدف ما این است که در زمین رقیبان نتایج خوبی بگیریم. آن وقت کارمان برای صعود آسان می شود چون در تبریز بردن برای ما ساده است. با توجه به جوی که هوادارانمان در تبریز ایجاد می کنند و انگیزه ای که به بازیکنان می دهند می توانیم نتایج خوبی در تبریز بگیریم.
*درباره لیگ ایران صحبت کنیم. نیم فصل دوم را خوب شروع کردید. این روند را ادامه می دهید؟
- نیم فصل دوم از نیم فصل اول خیلی سخت تر می شود. چون تیمهای پایین جدول باچنگ و دندان برای ماندن در لیگ تلاش می کنند و تیمهای مدعی هم نمی خواهند از کورس مدعیان عقب بمانند. همین موضوع کار ما را سخت تر می کند اما همه تلاشمان را می کنیم تا همینطور بمانیم و مدعی باشیم.
*۲ بازی داخل خانه با ذوب آهن و سپاهان دارید. قبول دارید اگر این دو تیم را ببرید از بقیه مدعیان جلو می زنید؟
-دقیقا همینطور است اما باید در نظر داشته باشیم بازی با ذوب آهن اصلا آسان نیست. سپاهان که جای خودش را دارد و همیشه مدعی است اما نباید ذوب آهن را دست کم بگیریم. جایگاه فعلی ذوب آهن جایگاه واقعی این تیم نیست چون ذوب آهن واقعا فوتبال خوبی بازی می کند و من نمی دانم چه شرایطی دارند که باعث شده در این جایگاه باشند.این هفته هم ما کار سختی مقابل ذوب آهن داریم اما بازیهای رقیبانمان آسانتر هستند. خیلی امیدوارم که با حمایت هواداران و انگیزه بالایی که بازیکنان دارند بتوانیم از ذوب آهن و سپاهان ۶ امتیاز بگیریم تا به قول شما از مدعیان جلو بزنیم.
*در هفته های اخیر استقبال تماشاگران از بازیهایتان کم شده. می گویند به ورزشگاه نمی آییم تا محروم نشویم!
- نمی دانم این چه جوی است که علیه تراکتور ایجاد کرده اند. همه جای دنیا تلاش می کنند تماشاگران را به ورزشگاه بیاورند اما در ایران هم که برای یک تیم تماشاگر زیادی می آید آنها را دلزده می کنند. همه جای دنیا همینطور است که وقتی یک بازیکنی مقابل تیم سابقش قرار می گیرد هواداران به او واکنش نشان می دهند اما هیچ کجا چنین قانونی وجود ندارد که بخواهند یک باشگاه را محروم یا از امتیازش کسر کنند. هواداران ما با شرایط سخت و دشوار به ورزشگاه می آیند که تیم خودشان را تشویق کنند اما متاسفانه مدتی ست کمیته انضباطی نوک تیز پیکانش را سمت آنها گرفته است. واقعا حضور در ورزشگاه برای هواداران ما سخت شده چون نمی خواهند بهانه دست کمیته انضباطی بدهند که یا محروم شوند یا از تیم امتیاز کسر شود. مگر در همین دربی تهران یا بازی ملوان و داماش کم فحاشی می شود؟ پس چرا همه فقط تماشاگران تراکتور را می بینند. تماشاگران تراکتور هرگز از الفاظ بد استفاده نمی کنند و فقط با جان و دل تیمشان را تشویق می کنند. اگر هم کمیته انضباطی به دنبال سالم کردن فضای ورزشگاهها است باید فرهنگ سازی کند. البته به نظر من دیگر بهتر است به خودشان زحمت ندهند و اول فصل از ما ۶ امتیاز کسر کنند!
*فکر می کنید تراکتور چقدر برای قهرمانی شانس دارد؟
-به نظر من فعلا زود است که بخواهیم از قهرمانی حرف بزنیم. وقتی نیمی از نیم فصل دوم بگذرد می توان با درصد کمی از شانس قهرمانی حرف زد. با این حال ما هدفمان قهرمانی لیگ برتر است و تا آخرین هفته لیگ برتر برای رسیدن به این هدف تلاش می کنیم.
*تراکتور فصل را خوب شروع نکرد و کسی امیدی به این تیم نداشت. چه شد که شرایطتان ایده آل شد؟
-اول فصل تغییرات زیادی داشتیم. تا بازیکنان جدید هماهنگ شوند طول می کشید. کادر فنی جدید هم به زمان نیاز داشت. تمریناتمان را هم دیر شروع کردیم و هنوز تکلیف بسیار از بازیکنان معلوم نبود اما خوشبختانه هرچه گذشت بهتر شدیم و امیدوارم این روند را ادامه دهیم.
*خیلی ها از مجید جلالی انتقاد می کردند که او نمی تواند با ستاره ها کار کند اما به نظر می رسد این انتقاد درست نبوده. نظر شما چیست؟
- جلالی مربی بادانشی است. من اصلا این انتقاد را نمی پذیرم. دیدید که او با همه بازیکنان بزرگ تراکتور هم کنار آمد که معروف ترین آنها علی کریمی بود.
*تراکتور تا پایان فصل مدعی قهرمانی می ماند؟
- شرایط ما خوب است و می توانیم مدعی بمانیم. اگر بچه ها تمرکزشان را از دست ندهند و مشکلات مالی هم برطرف شوند می توانیم مدعی بمانیم و قهرمان شویم. مشکلات مالی آزار دهنده هستند و من امیدوارم زودتر برطرف شوند تا بازیکنان هم بدون دغدغه به میدان بروند.
*گروه بندی تیم ملی هم در جام جهانی مشخص شد. گروهمان سخت است یا آسان؟
-فکر می کنم در گروه ما همه تیمها کیفیت بالایی دارند. حتی بازی با بوسنی هم سخت است و نباید این تیم را دست کم گرفت. امیدوارم فدراسیون تدارک مناسبی برای تیم ملی ببیند چون تیم ما این پتانسیل را دارد که نتایج خوبی در جام جهانی بگیرد. با دعای خیر مردم و انگیزه و غیرت بچه ها تیم ملی می تواند نتایج آبرومندانه ای بگیرد. ما هم در ایران برای تیم کشورمان دفاع می کنیم.
*این روزها بحث کامنتهای توهین آمیز در صفحه لیونل مسی هم داغ شده. نظرتان دراین باره چیست؟
- واقعا اتفاق بد وناراحت کننده ای بود. الان همه دنیا فکر می کنند ایرانی ها چه آدمهای بی فرهنگی هستند در صورتی که ما باید همیشه فرهنگ بالای کشورمان را نشان دهیم. به نظر من اگر حرف یا کری هم برای بازیکن بزرگی مثل مسی داریم باید در مستطیل سبز آن را نشان دهیم نه با توهین و لودگی در صفحه اجتماعی.
*حرفهایی که درباره هاشم بیگ زاده زده شده هم باعث شده اکثر بازیکنان و مربیان واکنش نشان دهند.
-من هم تا حدودی از طریق اس ام اس هایی که برایم می آمد در جریان این شوخی ها قرار گرفتم. خیلی هم ناراحت شدم چون بیگ زاده بازیکن ملی است و شان او باید حفظ شود.
برزیلی مورد علاقه تراکتور/مهاجمی که در 3 سال در 8 تیم حضور داشته است+فیلم
مهاجم برزیلی که باشگاه تراکتورسازی در اندیشه جذب آن است در 3 سال در 8 تیم بازی کرده است.
خبرگزاری فارس: برزیلی مورد علاقه تراکتور/مهاجمی که در 3 سال در 8 تیم حضور داشته است+فیلم
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال تراکتورسازی پس از توافق با جاسم کرار در اندیشه جذب یک مهاجم خارجی است.
بر این اساس مجیدی جلالی یک مهاجم برزیلی به نام رودریگو پیمپائو ویانا را در نظر گرفته است.
سرمربی تراکتوری ها پس از دیدن فیلم های بازی این مهاجم 26 ساله علاقمند به جذب وی شده است.
نکته جالب توجه در مورد این بازیکن برزیلی این است که وی تیم های بیشماری را در دوران بازیگری خود تجربه کرده است.
از فصل 2010 تاکنون، این مهاجم در 8 تیم حضور داشته است.
تیم های پارانا برزیل، واسکودوگاما برزیل، سرزو اوزاکا ژاپن، امیا آردیجا ژاپن، پونته پرتا برزیل، امریکا مینیرو برزیل، سوان بلووینگز کره جنوبی و آمریکا RN برزیل باشگاه هایی است که پیمپائو در آن ها از سال 2010 حضور داشته است.
نصرتی:بی تجربگی امسال درباره تراکتورسازی صدق نمی کند/در این سال های اخیر،چند بازی خوب از مسی در تیم ملی آرژانتین دیده ایم؟
مدافع تیم تراکتورسازی گفت:مشخص است که مهار بازیکنی مثل مسی کار یک نفر و دو نفر نیست و باید تیم برای مهار این بازیکن برنامه داشته باشد.
محمد نصرتی در گفت و گو با خبرنگار اوج،درباره گروه تراکتورسازی در لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد:ما با تیم هایی همگروه شده ایم که تیم های نامداری در آن حضور دارند.شاید الان شرایط مناسبی نداشته باشند ولی در سطح آسیا صاحب جایگاه هستند.با توجه به چند دوره ای که سابقه حضور در لیگ قهرمانان آسیا را داشته ام می دانم بازی ها در سطح آسیا با مسابقات داخلی کشورها متفاوت است و تیم ها با انگیزه های زیادی راهی مسابقات قاره ای می شوند.
وی ادامه داد:تراکتورسازی فصل گذشته در نخستین حضورش در آسیا،عملکرد خوبی داشت.همین حالا هم که فیلم این بازی ها را می بینم حسرت می خورم چرا نتوانستیم به دور دوم صعود کنیم.واقعا در فصل گذشته بازی های خوبی ارائه کردیم اما فکر می کنم بی تجربگی عامل اصلی عدم صعود ما بود.امسال دیگر این مساله درباره ما صدق نمی کند و تجربه سال گذشته را هم داریم.
مدافع تراکتورسازی درباره بازی این تیم مقابل ذوب آهن در هفته هجدهم لیگ برتر گفت:ما بازی به بازی جلو می رویم و امسال هدف مان قهرمانی است.البته تیم ها با انگیزه بالایی به مصاف ما می آیند تا صدرنشین را متوقف کنند اما نمی خواهیم از صدر فاصله بگیریم و به دنبال کسب سه امتیاز در بازی با ذوب آهن هستیم.
مدافع پیشین تیم ملی درباره بحث هایی که پیرامون تقابل لیونل مسی با هاشم بیگ زاده در جام جهانی مطرح شده است گفت:من نمی خواهم در این باره صحبت کنم اما مشخص است که مهار بازیکنی مثل مسی کار یک نفر و دو نفر نیست و باید تیم برای مهار این بازیکن برنامه داشته باشد.
وی ادامه داد:نکته دیگر هم این است که تیم ملی آرژانتین متکی به مسی نیست و بازیکنان ارزشمند دیگری در این تیم حضور دارند.در این سال های اخیر،چند بازی خوب از مسی در تیم ملی آرژانتین دیده ایم؟نمی دانم این بحث ها چیست.
نصرتی درباره توهین هایی که به مسی طی روزهای اخیر صورت گرفته است گفت:از این بابت خیلی متاسفم.واقعا نمی دانم این کارها چه معنایی دارد.متاسفانه الان دیگر کار از کار گذشته است و بحث در سطح جهان مطرح شده است.امیدوارم راهکاری در نظر بگیریم تا از این اتفاقات دیگر رخ ندهد.
نگاهی به گروه تراکتورسازی در رقابت های این فصل لیگ قهرمانان.
با انجام قرعه کشی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا، حریفان تراکتورسازی در این مسابقات مشخص شد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه ی آذربایجان شرقی، با برگزاری قرعه کشی مسابقات این فصل لیگ قهرمانان آسیا که ظهر دیروز در کوالالامپور مالزی برگزار شد، تیم تراکتورسازی در گروه C با تیم های العین امارات، الاتحاد عربستان و برنده ی بازی پلی آ ف در غرب آسیا باید رقابت کند.
برنامه ي پلي آف شماره ي دو به اين صورت است كه شباب اردن با الحدید بحرین بازي مي كند و برنده ي این بازی با لخویاي قطر؛ الکویت کویت نيز با الشرطه عراق ديدار مي كند و برنده ي آن با لوکوموتیو ازبکستان و برنده ي مجموع این مسابقات به گروه C راه مییابد.
تیم العین امارات در پایان هفته ی نهم از رقابت های لیگ امارات، با چهار برد و دو تساوی و سه شکست با 14 امتیاز در رده ی ششم قرار گرفته است.
این تیم در فصل گذشته به مقام قهرمانی لیگ امارات رسیده بود؛ ولی در این فصل نتایج خوبی کسب نکرده است.
العین امارات در رقابت های فصل گذشته ی لیگ قهرمانان آسیا، در گروه D با تیم های استقلال، الهلال و الریان همگروه بود که در نهایت با شش امتیاز در رده ی سوم قرار گرفت و از صعود به مرحله ی بعد باز ماند.
تیم الاتحاد نیز که یکی از تیم های قدرتمند کشور عربستان است، در این فصل از رقابت های لیگ حرفه ای عربستان نتایج خوبی کسب نکرده است و از 12 بازی انجام داده در این فصل، با چهار برد و سه تساوی و پنج شکست در جایگاه هشتم لیگ قرار دارد.
شایان ذکر است که الاتحاد نیز در رقابت های لیگ قهرمانان فصل قبل حضور نداشت .
تراکتورسازان نیز هم اکنون در پایان هفته ی هفدهم لیگ برتر، با 32 امتیاز در صدر قرار دارد؛ این تیم، دومین سال حضور خود را در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا تجربه خواهد کرد.
تراکتورسازی در مسابقات فصل گذشته ی آسیایی در گروه A مسابقات، با تیم های الشباب، الجیش و الجزیره همگروه بود که در نهایت با یک برد و یک تساوی، با چهار امتیاز در قعر جدول گروه خود قرار گرفت.
مسئولان باشگاه تراکتورسازی تبریز، پس از مشخص شدن حریفان خود، گروه خود را گروه متعادلی توصیف کردند و به نظر می رسد از حریفان خود در این مسابقات راضی هستند.
طبق قرعه کشی کنفدراسیون فوتبال آسیا، این رقابت ها از روز سه شنبه (ششم اسفند ماه) امسال آغاز می شود و تراکتورسازی در تبریز میزبان تیم چهارم گروه سی خواهد بود.
تیم چهارم این گروه از میان برنده تیم های الشباب اردن، الحدید بحرین، لخویا قطر، الکویت، الشرطه عراق با لوکوموتیو ازبکستان انتخاب خواهد شد.
هفته دوم و سوم این مسابقات طی روزهای 20-21 و 27- 28 اسفند ماه امسال پیگیری خواهد شد.
همچنین دور برگشت این رقابت ها شامل هفته های چهارم، پنجم و ششم نیز به ترتیب در روزهای 12-13 و 26-27 فروردین و 2-3 اردیبهشت ماه سال 93 برگزار می شود.
دو تیم صعود کننده از این گروه، در مرحله ی بعدی این رقابت ها با تیم های صعود کننده از گروه A که تیم های استقلال، الریان قطر، الجزیره امارات و الشباب عربستان حضور دارند، دیدار خواهند کرد.
بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: جام قهرمانی را در پایان فصل میدهند پس تا آن روز فقط باید به برد و کسب سه امتیاز فکر کنیم.
فرشید طالبی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: نباید از کسب پیروزی سیر شده و به جایگاهی که هستیم قانع شویم چراکه فقط با کسب پیروزی بیشتر میتوانیم در پایان قهرمان شویم از اینرو ذوب آهن و هر حریف دیگری برای ما حکم سه امتیاز دارند و همه بازیها را جدی میگیرم.
بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی ادامه داد: از اینکه بالاخره در ترکیب تراکتورسازی جایگاهم را بدست آوردم خوشحالم حالا میتوانم بیشتر به این تیم کمک کنم هیچ گاه از نیمکت نشینی راضی نبودم ولی به خاطر تراکتور و هوادارانش سکوت کردم چراکه همیشه موفقیت تیم واجب تر است.
طالبی در پایان با اشاره به ریزش تماشاگران تبریزی گفت: هواداران ما به خاطر برخی مسائل که همه می دانند به ورزشگاه نمیآیید بهتر است آنها را بیش از این تنبیه نکنیم آنها هم مثل بازیکنان ممکن است اشتباه کنند و کارت زرد بگیرند و به جای تنبیه فرهنگسازی صورت گیرد.
بائو: هواداران ما را تنها نگذارند/ با کلی مشکل صدر نشین شدیم.
بازیکن تیم تراکتورسازی گفت: در بازی با ذوبآهن هواداران تراکتورسازی به ورزشگاه میآیند چرا که آنها همیشه در شرایط حساس کمک حال تیمشان بودند.
میثم بائو در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: هواداران سرمایه های فوتبال ما هستند اگر آنها نباشند که بازی در میان سکوهای خالی جذابیتی ندارد ولی در بازی قبل هوا سرد بود امیدوارم این بار به یادگار امام بیایند و ما را تنها نگذارند.
وی ادامه داد: می خواهیم ذوب آهن را ببریم تا هر طور شده صدر نشین خود را حفظ کنیم تیم ما پتانسیل قهرماین دارد هرچند مشکلاتی هم وجود دارد ولی با همین مشکلات صدر نشین شدیم و جایگاهمان را هم از دست نمیدهیم.
بائو در پايان مشکلات مالی تیم تراکتور سازی اشاره و خاطرنشان کرد: امکانات ما کمتر از دیگر رقبایی است که ادعای قهرمانی دارند امیدوارم مسئولان استان کمک کنند تا مشکلات حل شود چرا که نمیتوان به تنهایی همه مشکلات را برطرف کرد بلکه قهرمان شدت تراکتور حمایت استانی میخواهد.