• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کرار: برای حضور در ایران منتظر اعلام زینی زاده هستم/ همه کارها انجام شده و آماده ثبت قراردادم

هافبک عراقی سابق تراکتورسازی احتمالا تا پایان هفته به ایران می آید.
جاسم کرار در گفتگوی کوتاهی با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، در پاسخ به این پرسش که چه زمانی به ایران برمی گردد، اظهار داشت: همه کارهایم را انجام داده ام و مشکلی برای ثبت قراردادم با تراکتورسازی وجود ندارد. دیروز رضایتنامه ام از باشگاه الطلبه عراق را نیز گرفتم و آماده عقد قرارداد هستم.
وی افزود: منتظر اعلام زینی زاده هستم تا به ایران بیایم. قرار است مدیرعامل تراکتورسازی به مالزی برود و با این شرایط بعد از بازگشت او به ایران می آیم تا قراردادم را با تراکتورسازی به امضا برسانم. احتمالا تا پایان هفته جاری به ایران می آیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محمد حسین جعفری:
شورا به تراکتورسازی کمک مالی می کند
جعفری طرح توانمندسازی باشگاه تراکتورسازی را یک طرح جامع و زمانبر دانست و گفت: در دیدار با استاندار در مورد توانمندسازی باشگاه مواردی مطرح شد .استاندار و شهردار در این مورد شدیدا پیگیر هستند تا باشگاه تراکتورسازی با منابعی که می توانند در اختیار داشته باشند باشگاه را اداره کنند و نیازی به کمک های مالی نداشته باشند.

به گزارش تبریز بیدار ، در جلسه شورای شهر طرح سه فوریتی اعضا در خصوص کمک مالی به باشگاه تراکتورسازی اعلام وصول شد.

محمد حسین جعفری در مورد این طرح گفت: مشکلات مالی در این برهه می تواند باعث شود که روند پیش روی تراکتورسازی با مشکل مواجه شود بر همین اساس با هماهنگی اعضای شورا یک طرح سه فوریتی مبنی بر کمک مالی به میزان یک میلیارد تومان به باشگاه ارائه شد.

جعفری طرح توانمندسازی باشگاه تراکتورسازی را یک طرح جامع و زمانبر دانست و گفت: در دیدار با استاندار در مورد توانمندسازی باشگاه مواردی مطرح شد .استاندار و شهردار در این مورد شدیدا پیگیر هستند تا باشگاه تراکتورسازی با منابعی که می تواند در اختیار داشته باشد باشگاه را اداره کند و نیازی به کمک های مالی نداشته باشد.

وی در مورد تعامل شورا با باشگاه تراکتورسازی گفت: در مورد این کمک مالی خود شورا وارد عمل شده است ، در صحبتی که با آقای دلفکار داشته ام و پالس هایی که دریافت کرده ایم متوجه مشکلات شدید مالی تیم شدیم و اقدام به تدوین این طرح کردیم. جعفری افزود: برای رسیدن به استقلال مالی باشگاه نیاز به تعامل همه مسئولین از جمله استاندار و شهردار و همچنین مدیران باشگاه وجود دارد تا راهکار مناسبی برای استقلال تیم بدست آوریم.

این طرح در جلسه آینده مطرح خواهد شد و در صورت تصویب مبلغ یک میلیارد تومان به تراکتورسازی اختصاص می یابد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اسدی: همه بازیها برای ما حکم فینال دارد / درباره بازی با پرسپولیس حرفی ندارم/دقیقه 40 دربی پایم یخ زد
کاپیتان تراکتورسازی گفت: هر بازی برای ما حکم فینال دارد.

مرتضی اسدی در گفت و گو با اوج درباره شرایط تیمش اظهار داشت: خوشبختانه شرایط خوبی داریم. دو برد ارزشمند کسب کردیم و این موضوع به ما در راه صدرنشینی کمک کرد. بچه ها از جان مایه گذاشتند تا صدرنشینی را حفظ کنیم.
وی ادامه داد: باید ارزش همه بازیها را بدانیم و به همه بازیها به چشم دیدار فینال نگاه کنیم تا به صدرنشینی مان ادامه دهیم.
کاپیتان تراکتور درباره اینکه بعد از گل جواد کاظمیان، یک تکه برف به سر مهاجم تراکتورسازی زد، اظهار داشت: جواد بازیکن آماده ای است و قبل از بازی گفته بود اگر گل بزند، من می توانم به او برف بزنم. کاپیتان تراکتور درباره ادعای پرسپولیس مبنی بر ضد فوتبال تراکتورسازی تصریح کرد: حرفی درباره آن بازی ندارم چون آن دیدار تمام شده است. من به پرسپولیسی ها احترام می گذارم و نمی خواهم این قضیه را کش دهم. بهتر است اتفاقات آن بازی فراموش شود.
وی درباره دیدار با ذوب آهن و سپاهان اظهار داشت: این دو بازی اهمیت زیادی دارد. اگر می خواهیم قهرمان شویم باید در هر بازی انگیزه داشته باشیم. بازیکنان می دانند که باشگاه نهایت تلاشش را برای حل مشکلات مالی انجام می دهد و ما باید در تمام بازیهای خانگی مان برنده شویم. به هیچ عنوان سپاهان و ذوب آهن را دست کم نمی گیریم. سپاهان موفق ترین تیم فوتبال ایران در سالهای گذشته بوده اما ما محکوم به برد هستیم
او درباره دلیل استقبال کم تماشاگران از دربی تبریز گفت: به نظر من یکی از دلایل این مساله سردی هوا بود. من که بازی می کردم دقیقه 40 انگشت پاهایم یخ زده بود البته کمیته انضباطی هم به تراکتورسازی کم لطفی می کند. مگر در سایر بازیها، هواداران توهین نمی کنند. چرا فقط هواداران تراکتورسازی دیده می شود؟ نباید اینقدر به هواداران تیم ما کم محبتی شود و باید آنها را تشویق کنند تا با انگیزه بیشتری به استادیوم بیایند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
علی کریمی خواهان دعوت دوباره به تیم ملی شد/حریف ساده در جام جهانی؟ خنده دار است

علی کریمی در خصوص بازی‌های جام جهانی و قرعه‌کشی انجام شده صحبت‌هایی را انجام داد که در زیر می‌خوانید:

فارس: همانطور که شما هم می‌دانید جام جهانی قرعه‌کشی شد. نظر شما در این باره چیست؟

نظر خاصی ندارم. چون همه قرعه‌کشی را دیدند و به نظرم همین که اسم ایران در این قرعه‌کشی بود به نظرم باعث افتخار مثل تیم‌های دیگر بود. خیلی از این بابت خوشحالم که تیم ملی ایران در جام جهانی حضور دارد.

فارس: نظرت در مورد قرعه‌کشی چیست؟

۳۲ تیم از بین بالای ۱۰۰ تیم به جام جهانی آمدند و حتما همه خوبند که به این رویداد بزرگ آمدند. به خاطر همین من نظر خاصی نمی‌توانم بدهم چون آنهایی که باید نظر بدهند نظراتشان را می‌بینید.

فارس: منظورت چیست؟

بالاخره اساتید نظر داده‌اند و من هم فقط می‌توانم برای تیم ملی کشورم از صمیم قلب در این مسابقه بزرگ آرزوی موفقیت کنم. همه چیز در قرعه‌کشی‌ها مشخص است.

فارس: برای حضور موفق در جام جهانی باید چه کاری انجام دهیم؟

مشخص است، هیچ کاری. اجازه دهید بازی‌ها شروع شود تا ببینید گروه ما آسان است یا سخت. اجازه دهید بازی‌ها شروع شود تا ببینید تیم‌هایی که با ما رقابت می‌کنند آسان هستند یا سخت. صبر کنید بازی‌ها شروع شود همه چیز مشخص می‌شود.

فارس: نظر شما چیست؟

به نظر شما یک تیم ساده به جام جهانی می‌آید؟ هر ۳۲ تیم تیم‌های خوبی هستند و من نمی‌دانم چطور برخی می‌گویند تیم آسان و یا تیم سخت. مخصوصا تیم آسان. ما تیم‌های بسیار قوی در تورنمنت جام جهانی می‌بینیم و امیدوارم که بتوانیم در این رویداد بزرگ موفق باشیم.

فارس: آیا علی کریمی در جام جهانی برزیل حضور دارد؟

بالاخره هر بازیکنی دوست دارد به تیم ملی کشورش در جام جهانی خدمت کند و من هم از این موضوع مستثنی نیستم ولی با حرف زدن و صحبت کردن کسی به تیم ملی دعوت نمی‌شود و باید هر کسی خودش را ثابت کند.

فارس: چطوری؟

بالاخره با نوع بازی، خوب بودن، عملکرد مثبت به آدم شانس می‌دهد تا در لیست تیم ملی باشد یا نباشد. همه دوست دارند در لیست نهایی تیم ملی در جام جهانی باشند چون اتفاق بزرگی است که قرار است در زندگی یک فوتبالیست بیفتد. لذت خاص خودش را دارد مخصوصا در آن جمع.

فارس: می‌شود راحت‌تر صحبت کنی؟

جو خاصی دارد. حال و هوای جام جهانی همیشه خاص است. البته نمی‌شود آرزو کرد که حتما یک نفر در جام جهانی باشد چون همه نمی‌توانند به جام جهانی بروند. اینطور نمی‌شود. تعداد بازیکنان مشخص است و مربی همیشه سعی می‌کند بهترین‌ها را به جام جهانی ببرد.

من هم کار خودم را می‌کنم. معلوم نیست. تابع تصمیم کی‌روش و کادر فنی هستم. من فعلا در تراکتور‌سازی تلاش می‌کنم که تیم موردنظرم به خواسته خودش برسد. دیگر همه چیز دست کادر فنی تیم ملی است و باید ببینیم چه اتفاقی می‌افتد.

فارس: حتما می‌دانی که برای رفتن به جام جهانی نیاز به بازی‌های تدارکاتی خوب داریم؟

بله. همه تیم‌ها با برنامه به جام جهانی می‌روند. ۶ الی ۷ ماه تا جام جهانی مانده و همه از برنامه پرواز، هتل حتی ساعت شام و ناهارشان گرفته هماهنگند تا سایر مسائل. کار خیلی سختی داریم.

فارس: نظر شما در مورد آرژانتین، نیجریه و بوسنی چیست؟

من زیاد دوست ندارم راجع به این موضوع حرف بزنم چون همه حرف زده‌اند اما در برخی از برنامه‌ها شنیدم که می گویند گروه آسانی داریم و یا غیر از آرژانتین بوسنی و نیجریه حریفان آسانی هستند اما من این سوال را می‌کنم نیجریه چطور به جام جهانی راه پیدا کرده؟ غول‌های آفریقا مگر کامرون، مصر، غنا، الجزایر و خیلی از بزرگان آفریقا را شکست نداده که به اینجا رسیده؟ بازیکنان این تیم کجا بازی می‌کنند؟ مگر می‌شود بگوییم این حریفان ساده هستند؟

فارس: یعنی شما می‌گویی نظرت مخالف سایرین است؟

نه. بنشینید و ببینید. باید منتظر باشیم هرچه زودتر جام جهانی تمام شود تا آن موقع قضاوت کنیم. من نمی‌دانم دلیلش چیست که می‌خواهیم همه چیز را آسان بگیریم. بالاخره آقای کی‌روش سرمربی تیم ملی است و خودش تجربه لازم را دارد. وقتی که ایشان اینطور حرف می‌زند که در رسانه‌ها می‌بینید خودتان قضاوت کنید.

فارس: اما آرژانتین و مسی؟

آرژانتین تیم بزرگ و خوبی است. باید با برنامه مقابل این تیم قرار بگیریم. بالاخره مسی هم یکی از بزرگان فوتبال است. باید با برنامه به جام جهانی برویم. از برخی صحبت‌ها واقعا تعجب می‌کنم و باید منتظر پایان جام جهانی باشیم و آن موقع ببینیم آیا تیم ضعیف هم وجود داشت اما من از صمیم قلب برای تیم ملی کشورم آرزوی موفقیت می کنم چون دوست دارم دل تک تک این مردم بعد از رفتن به جام جهانی شاد شود. کار در جام جهانی سخت است. بهترین‌های جهان آمده‌اند و امیدوارم که جام جهانی خوبی را داشته باشیم. چیزی به جام جهانی نمانده پس بهتر است اگر می‌خواهیم کاری انجام دهیم زودتر دست به این کار بزنیم. تکلیف من هم دست خداست و باید ببینم آیا قسمت می‌شود در جام جهانی باشم یا خیر اما من همیشه آماده کمک به تیم ملی کشورم هستم.

فارس: در پایان اگر در مورد تراکتور‌سازی حرفی دارید بگویید.

وضعیتمان خوشبختانه در بالای جدول خوب است. از حمایت هواداران تراکتور‌سازی که همیشه در کنار ما بوده‌اند تشکر می‌کنم و انشاءالله همین روند را تا انتهای مسابقات ادامه دهیم. کار سخت است اما خوشبختانه بچه‌ها خوب تلاش کردند و چند روز گذشته نیز سه امتیاز خوبی گرفتیم. خیلی خوشحالم که در خانه مقابل هواداران خونگرممان اینطور پیروز شدیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور و گسترش فولاد بدون محروم به مصاف اصفهانی ها می روند

از سوی سازمان لیگ فدراسیون فوتبال، اسامی محرومان هفته هجدهم مسابقات لیگ برتر فوتبال اعلام شد که بر این اساس دو تیم فوتبال تراکتورسازی و گسترش فولاد که مقابل تیم های ذوب آهن و سپاهان قرار خواهند گرفت، هیچ بازیکن محرومی ندارند.
به گزارش احرار، از سوی سازمان لیگ فدراسیون فوتبال، اسامی محرومان هفته هجدهم مسابقات لیگ برتر فوتبال اعلام شد که بر این اساس دو تیم فوتبال تراکتورسازی و گسترش فولاد که مقابل تیم های ذوب آهن و سپاهان قرار خواهند گرفت، هیچ بازیکن محرومی ندارند.

اسامی محرومان هفته هجدهم رقابت‌های لیگ حرفه‌ای فوتبال (جام خلیج فارس) به شرح زیر می باشد::

حمیدرضا علی عسگری (پرسپولیس)

جواد نکونام و امیرحسین صادقی (استقلال)

رضا خالقی‌فر و پیروزی قربانی (راه آهن)

کاوه رضایی و سجاد مشکل‌پور (سایپا)

محمد انصاری و سیامک کوهنور (فجر سپاسی)

علی حمودی (سپاهان)

محسن بیات (صبا)

مهدی رجب‌زاده (ذوب آهن)

دیدار دو تیم گسترش فولاد و سپاهان ساعت 15 روز پنجشنبه 21 آذر ماه و دیدار تیم های تراکتورسازی و ذوب آهن ساعت روز جمعه 22 آذر برگزار خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدیر عامل تیم تراکتورسازی به همراه چند تن از عوامل باشگاه راهی کشور مالزی می شوند.

به گزارش ایدمان اسپورت، حمید زینی زاده مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی که به همراه حسن آذرنیا، امیرابراهیم ریخته گران، نصیری امشب راهی کشور مالزی می شوند.

مدیر عامل باشگاه در گفتگو با خبرنگار ایدمان اسپورت گفت: امشب به همراه عوامل باشگاه راهی کشور مالزی خواهیم شد تا در روز نوزدهم آذر در قرعه کشی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا شرکت کنیم.

وی افزود: این قرعه کشی حدود ساعت ده و سی دقیقه به وقت تهران برگزار خواهد شد.

همچنین شما می توانید گزارش زنده قرعه کشی رقابت های آسیایی را از سایت ایدمان اسپورت پیگیر باشید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اختصاصی سایا/خبر خوش برای هواداران تراکتورسازی: طرح سه فوریتی حمایت مالی از باشگاه

سایا: طرح سه فوریتی حمایت مالی از باشگاه تراکتورسازی برای رفع مشکلات مالی باشگاه تراکتورسازی در شورا مطرح شد.

به گزارش سایا، طرح سه فوریتی حمایت مالی از باشگاه تراکتورسازی برای رفع مشکلات مالی این باشگاه در شورا مطرح شد، این طرح با رأی اکثریت تحویل هیئت رئیسه شده است.

مبلغ پیشنهادی اعضاء ده میلیارد ریال می باشد و در صورت تصویب این طرح، مبلغ ذکر شده به باشگاه تراکتورسازی تحویل داده خواهد شد.

این طرح توسط سردار جعفری مدیر عامل سابق باشگاه تراکتورسازی مطرح شده است. وی هم اکنون از اعضای شورای شهر می باشد و در چند روز اخیر با اعضاء شورا رایزنی هایی را انجام داده بود تا این طرح با رأی اکثریت تحویل هیئت رئیسه داده شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تماشاگران به خاطر تهدید فدراسیون به ورزشگاه نمی‌آیند
کریمیان: برای خودشان ارنج تیم ملی را مشخص کرده‌اند/یکی مامور مهار مسی شده، دیگری آگرو
بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: مشخص نیست که چرا برخی از ملی پوشان فعلی از حالا ارنج تیم ملی در جام جهانی را مشخص کرده و خود و دیگران را مامور مهار ستاره‌ها می‌کنند.
خبرگزاری فارس: کریمیان: برای خودشان ارنج تیم ملی را مشخص کرده‌اند/یکی مامور مهار مسی شده، دیگری آگرو
Tweet
مهدی کریمیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص شرایط تیم فوتبال تراکتورسازی، مشکلات این تیم و حاشیه‌هایی که برای هاشم بیک‌زاده به وجود آمده صحبت کرد.

فارس: تراکتورسازی با دو برد متوالی توانسته صدرنشین لیگ برتر شود، فکر می‌کنی تداوم این صدرنشینی توسط تیمتان شدنی است؟

ما روند خوبی داشتیم که با تلاش کادر فنی و بازیکنان به صدر جدول رسیدیم اما حفظ صدرنشینی قطعاً سخت‌تر از رسیدن به بالای جدول خواهد بود. ما حالا که به صدر جدول رسیدیم باید آن را قدر بدانیم و با تلاش مضاعف سعی کنیم این راه را ادامه دهیم. قطعاً تداوم صدرنشینی کار آسانی نیست و ابزارهای خاص خودش را می‌خواهد باید از ما حمایـت‌های ویژه‌ای شود. فکر می‌کنم تراکتورسازی تنها و بی‌کس است و به جز بازیکنان کادر فنی و مدیرعامل کسی برای آن تلاش نمی‌کند. مشکلات تیم زیاد است و اگر برطرف نشود، قطعاً به مشکل می‌خوریم. ما این استعداد را داریم که در بالای جدول بمانیم اما نمی‌توان از دغدغه‌های موجود چشم‌پوشی کرد.

فارس: صحبت از مشکلات کردی، قصد نداری این مشکلات را بگویی؟

ببینید یک تیم می‌تواند مشکلات زیادی داشته باشد که شاید اصلی‌ترین آن مشکل مالی است. نحوه ساپورت شدن بازیکنان در این شرایط حساس بسیار مهم است البته این را هم می‌دانم که مشکل مالی مختص به تیم ما نیست و همه تیم‌های ایران با آن دست و پنجه نرم می‌کنند اما شرایط تیم ما حساس است. باید مسئولین استانی به داد تیم ما برسند و ما را کمک کنند چرا که ما الآن نیاز به کمک آنها داریم. ما تیم وسط جدولی نیستیم که شرایطمان حساس نباشد. تیمی که برای قهرمانی می‌جنگد باید از همه نظر حمایت شود. به نظرم مسئولان استانی باید الآن دست به کار شوند چرا که اگر دیر شود دیگر کاری از کسی ساخته نیست.

فارس: چقدر به قهرمانی تراکتورسازی در لیگ برتر امیدواری؟

به نظر من این مجموعه از همه نظر پتانسیل قهرمان شدن در لیگ برتر را دارد. این حرف من مختص به الآن نیست که صدر جدولیم. همان هفته‌های اول هم که با مشکلاتی روبرو بودیم این پتانسیل در تیم دیده می‌شد، من چند بار با تیم‌های مختلف قهرمانی لیگ برتر را به دست آورده‌ام و این تجربه را دارم که باید حمایت همه‌جانبه‌ای از یک تیم صورت بگیرد تا بتوان قهرمان شد.

فارس: دربی تبریز در هفته‌ای که گذشت برگزار شد اما در کمال ناباوری شاهد بودیم که کمتر از 2 هزار نفر به استادیوم یادگار امام آمده‌ بودند. فکر می‌کنی دلیل این عدم استقبال از بازی تیم‌های تبریزی چیست؟

به نظرم باید این موضوع ریشه‌یابی شود چرا که در همین بازی با پرسپولیس و بازی با استقلال آنقدر تماشاگر به استادیوم آمده بود که جای سوزن‌ انداختن هم وجود نداشت. هدف ما باید جذب تماشاگر باشد. شما به بازی تیم‌های پرسپولیس و استقلال هم که در تهران برگزار می‌شود نگاه کنید می‌بینید که جمعیت زیادی به استادیوم نمی‌رود. اگر سیاست فدراسیون فوتبال این است که تماشاگران به استادیوم نیایند و به جای دیگر بروند که من حرفی در این باره ندارم اما نباید این موضوع را درباره تماشاگران تبریزی از یاد برد که وقتی کمیته انضباطی آنها را تهدید می‌کند این عدم استقبال هم به وجود می‌آید. تماشاگران ما مگر چه کاری کردند که آقایان این صحبت‌ها را انجام می‌دهند؟ همان یک امتیازی هم که از ما کسر شد ظلم بزرگی در حق تراکتورسازی بود. وقتی تماشاگران ما می‌بینند که این برخوردها صورت می‌گیرد به نشانه اعتراض به استادیوم نمی‌آیند.

فارس: حتماً شنیده‌ای که بعد از بازی تراکتورسازی و پرسپولیس رئیس کمیته انضباطی باز هم تراکتورسازی را به جریمه تهدید کرده است.

من واقعاً‌ نمی‌دانم دلیل این صحبت چه بود. بعد از بازی بین بازیکنان دو تیم مشکلات کوچکی به وجود آمد که در همه جای دنیا این اتفاق می‌افتد. خب این موضوع چه ربطی به تماشاگران ما دارد، باید فرهنگسازی در این زمینه صورت بگیرد و باید بدانیم تماشاگرنماها ربطی به فوتبال تبریز ندارند. تماشاگران ما همان کسانی بودند که به استادیوم می‌آمدند و ورزشگاه را پر می‌کردند و این برخورد با آنها صحیح نیست.

فارس: چندی پیش مدیرعامل تراکتورسازی از تخفیف جریمه 400 میلیونی تو صحبت کرد، این تخفیف لحاظ شد یا نه؟

قصد صحبت در این موارد را ندارم و من تمام تمرکزم را بر روی فوتبالم گذاشتم. مهم نیست که این جریمه مالی کم یا زیاد شود. الآن همه فکر و تمرکزم بر روی فوتبال تراکتورسازی است و می‌خواهم قدم‌های خوبی برای قهرمانی تیم بردارم.

فارس: یعنی تو اعتراضی به این جریمه سنگین نکردی؟

اعتراض کردم و فکر می‌کنم که پاسخ اعتراض من مراحلش را سپری می‌کند و شاید به نوعی در حال مدیریت شدن است، به گفته شما قرار بوده که این مبلغ به یک سوم تقلیل پیدا کند شاید هم تا آخر فصل کلاً کنسل شود. من به دنبال فوتبال هستم و دیدید که دو ماهی هست که با هیچ رسانه‌ای صحبت نمی‌کنم. قصد دارم با فوتبالم حرف بزنم.

فارس: این هفته بازی حساسی با ذوب‌آهن که در بحران قرار دارد، دارید. فکر می‌کنی در این بازی روند رو به رشد تراکتورسازی ادامه پیدا می‌کند؟

من خودم بازیکن ذوب‌آهن بودم و می‌دانم تیم‌های اصفهانی همیشه و در هر حالتی که باشند حرف‌هایی برای گفتن دارند. این ذوب‌آهن همان تیمی است که به فینال لیگ قهرمانان آسیا رفته و از مدیریت تا بازیکن تغییر چندانی نکرده است. شاید این تیم در حال حاضر در بحران باشد اما ذوب‌آهن تیم خوبی است که در لیگ برتر می‌ماند. من بازی‌های این تیم را دیده‌ام و فقط از روی بدشانسی به گل نمی‌رسند. این تیم الآن مثل یک مار زخم‌خورده است و ما باید برای مقابله با آنها به فکر یک چاره باشیم. سال گذشته ذوب‌آهن در همین شرایط بود که از ما یک مساوی گرفت و شاید همان مساوی ما را از قهرمانی دور کرد.

فارس: در پایان این گفت‌وگو اگر صحبتی مانده بگو؟

دو موضوع است که باید به آنها اشاره کنم، اول اینکه چرا این همه هجمه بر علیه هاشم بیک‌زاده به راه افتاده؟ مگر او همان بازیکنی نیست که در سه بازی آخر تیم ملی 90 دقیقه برای فوتبال ایران جنگید و در رفتن به جام جهانی سهیم بود، پس چرا این همه علیه او هجمه می‌شود. صحبت دیگرم هم درباره آقایانی است که من نمی‌دانم با چه اهداف و نیتی برای خودشان برنامه‌ریزی درست می‌کنند و ارنج تیم ملی را برای جام جهانی از حالا آماده کرده‌اند. به فلان بازیکن می‌گویند تو باید مسی را بگیری و آگرو را به بازیکن دیگری می‌سپارند. مگر از الآن ارنج تیم ملی مشخص است؟ اینها نکات حاشیه‌ای است که به فوتبال ما ضربه می‌زند به جای اینکه تلاش کنیم تا حرفی برای گفتن داشته باشیم این صحبت‌های واهی مطرح می‌شود. قرعه ما در جام جهانی قرعه متعادلی است و باید به فکر صعود از گروهمان باشیم.

فارس: از صحبت‌هایت اینطور برداشت می‌شود که از حضور بازیکنان در تلویزیون به عنوان بازیکنان تیم ملی در جام جهانی ناراحت هستی و فکر می‌کنی که این بازیکنان از الآن حضورشان در برزیل قطعی است. اینطور است؟

این نظر من نیست بلکه نظر همه فوتبالیست‌هاست. من که بیرون گود هستم اما بازیکنانی که در تیم ملی هستند هم نسبت به این صحبت‌ها ناراحتند. این برخوردها باعث تفرقه در بین خود بازیکنان تیم ملی هم می‌شود. ما باید وحدت و یکپارچگیمان را در حال حاضر حفظ کنیم و وقتی هنوز چیزی مشخص نیست چرا این صحبت‌ها مطرح می‌شود؟‌ فکر می‌کنم خود کی‌روش هم تا قبل از بازی با نیجریه ترکیب تیم ملی را نداند، آن وقت بازیکنان به تیم ملی می‌آیند و از آنها درباره رویاروییشان با بازیکنان حاضر در جام جهانی سؤال می‌پرسند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالي:آقاي حسن زاده به شخصه به تبريز بيائيد/ از حسن زاده مي خواهم خام بعضي از گزارش ها نشود

از رئيس كميته انضباطي مي خواهم كاري به اين گزارش ها نداشته باشد. چه ايرادي دارد كه خودش شخصا به تبريز بيايد و ببيند در اينجا چه فضايي حاكم است.

سايت گل-پس از اتفاقات بازي تراكتورسازي و پرسپوليس،رئيس كميته انضباطي اعلام كرد به خاطر فحاشي تماشاگران تبريز،مسولان تراكتورسازي منتظر يك حكم تنبيهي باشند.احتمالا حكم مورد نظر قاضي حسن زاده همان كسر امتياز معروف است.

جلالي كه پيش از اين يك بار طعم كسر امتياز را چشيده نمي خواهد براي بار دوم اين اتفاق براي تيمش رخ دهد. او كه مي داند شايد همين تك امتيازها در روز پايان سرنوشت قهرمان را مشخص كنند سرانجام در مصاحبه اي كه با سايت گل داشت عنوان كرد يك تقاضاي ويژه از رئيس كميته انضباطي دارد جلالي در اين مورد به ما گفت:«نمي دانم چه كساني گزارش هاي محرمانه خود را از فضاي ورزشگاه يادگار امام به قاضي حسن زاده مي دهند،نه مي‌دانم انها چه كساني هستند و نه مي دانم چه چيزي را در گزارش خود مي نويسند.با اين وجود از حسن زاده مي خواهم خام بعضي از گزارش ها نشود»

سرمربي تراكتور سپس بيشتر در اين باره توضيح داد:«از رئيس كميته انضباطي مي خواهم كاري به اين گزارش ها نداشته باشد. چه ايرادي دارد كه خودش شخصا به تبريز بيايد و ببيند در اينجا چه فضايي حاكم است. متاسفانه نيرويي در كار است تا مانع از قهرماني تراكتورسازي شود.كوچكترين اتفاقي در اينجا به بدترين شكل ممكن بزرگنمايي مي شود و اين ظلم به تماشاگران تبريزي است.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
در چارچوب قرعه کشی رقابت های جام باشگاه های آسیا
مدیر عامل تراکتور امروز به مالزی می رود
مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی ، امروز به مالزی می رود

به گزارش تبریز بیدار ، حمید زینی زاده مدیر عامل باشگاه به همراه مدیران عامل استقلال ، سپاهان و فولاد کووالالامپور می روند تا در قرعه کشی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا ، شرکت کنند . طبق برنامه ریزی اولیه، مقرر شده بود این مراسم در روز 24 آذر برگزار شود اما با تغییرات ایجاد شده در برنامه ، ظهر 19 آذر ماه در مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار می شود

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فرصت طلايي براي مردان تراكتور/جلالي ركورد 4 برد را مي زند؟

اگرچه در نيم فصل اول شاگردان مجيد جلالي نتوانستند نتايج چندان خوب را در خانه بگيرند اما به نظر مي رسد با شروع نيم فصل دوم آنها در حال جبران مافات هستند.

سايت گل-اگرچه در نيم فصل اول شاگردان مجيد جلالي نتوانستند نتايج چندان خوب را در خانه بگيرند اما به نظر مي رسد با شروع نيم فصل دوم آنها در حال جبران مافات هستند.

در نيم فصل اول تراكتور بيشترين امتياز را از دل بازي هاي خارج از خانه صيد كرد اما با آغاز نيم فصل دوم جلالي بهترين عملكرد را در خانه داشته است.انها موفق شدند از سد پرسپوليس و گسترش فولاد بگذرند و اين فرصت را دارند تا مجددا دو بازي ديگر را مقابل هواداران پر شور خود برگزار كنند. تراكتورسازان اين هفته ميزبان ذوب آهن هستند و هفته بعدش از سپاهان پذيرايي مي كنند.جلالي در دور رفت دست به كار بزرگي زد و موفق شد در دو بازي مقابل تيم ها اصفهاني در فولادشهر 6 امتياز بگيرد.حالا تراكتوري ها اين فرصت را دارند تا با شكست مجددا نمايندگان نصف جهان،جايگاه خود در صدر جدول را تثبيت كنند. البته جلالي در مصاحبه اي كه با سايت گل داشت از هواداران تيمش دعوت كرده بود تا در اين دو بازي سرنوشت ساز به مثابه ديدار مقابل پرسپوليس،پشت تيم اول شهرشان باشند.قطعا اگر ورزشگاه يادگار امام دست كم در بازي حساس مقابل سپاهان پر شود،شاگردان كرانچار روز سختي را در تبريز خواهند داشت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مسئولان عالی‌رتبه باید به فوتبال کمک کنند
انصاری‌فرد: در جام جهانی شانس صعود داریم اما نه با این روند/ بازی و اردوی تدارکاتی می‌خواهیم
مهاجم تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: صعود به مرحله دوم جام جهانی دور از دسترس نیست اما لازمه آن تغییر روند فعلی و عزم ملی برای آماده‌سازی تیم ملی است.
خبرگزاری فارس: انصاری‌فرد: در جام جهانی شانس صعود داریم اما نه با این روند/ بازی و اردوی تدارکاتی می‌خواهیم
Tweet
کریم انصاری‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد گروه‌بندی تیم ملی ایران در جام جهانی برزیل و شرایط تیم ملی فوتبال کشورمان شرکت کرد که در زیر می‌خوانید.

فارس: نظرت در مورد قرعه تیم ملی کشورمان در جام جهانی چیست؟

در کل در گروه خوبی قرار گرفتیم اما باید بدانیم که در جام جهانی تیم آسان وجود ندارد و همه تیم‌هایی که آمدند با سختی و تلاش و کوشش به این مرحله رسیده‌اند و همه بدون شک آماده درخشش در یک تورنمنت بزرگ هستند.

فارس: کارمان چقدر سخت است؟

ببینید آرژانتین، ‌نیجریه و یا همین بوسنی با چه شرایطی به جام جهانی آمدند. اگر اشتباه نکنم همه بعنوان تیم اول وارد این رویداد بزرگ شده‌اند و جزو بهترین‌های جهان هستند. تیمی که ضعیف باشد به جام جهانی نمی‌آید چون جام جهانی جای بازی دوستانه و زنگ تفریح بودن نیست.

فارس: پس تو هم مثل کی‌روش و کریمی قبول داری کار ساده ای برای صعود نداریم.

هه چیز مشخص است. شاید در یک بازی دوستانه برخی تیم‌های بزرگ با تیم‌های کوچک که زنگ تفریح هستند بازی کنند و به تیم‌های دیگر رحم کنند و شاید در یک سری مسابقات نیز اینطور باشد و انگیزه لازم نباشد اما آن بازی‌ها را با جام جهانی یکی نکنید. بهترین‌ها، قدرتمندترین‌ها و با تکنیک‌ترین‌ها به جام جهانی می‌آیند و کار خیلی سخت است.

فارس: به تیم ملی امید داری؟

باید کار کنیم. اگر قرار باشد همین روند که تاکنون طی شده ادامه یابد حق را به کی‌روش می‌دهم که نگران باشد. ما بازی دوستانه می‌خواهیم. اردوی پشت سر هم و برنامه‌ریزی بسیار خوب می‌خواهیم. نیاز به حریفان تدارکاتی قوی داریم تا بتوانیم مقابل آنها زورآزمایی کنیم. همه چیز بستگی به خودمان دارد. تا دیر نشده باید بجنبیم.

فارس: اما به نظر می رسد هیچکس با ما بازی نمی‌کند.

مسئولان فدراسیون فوتبال و همه عوامل تلاش کرده اند اما شاید مشکلاتی باشد که مسئولان رده بالا باید با نگاه ملی فکری به حال این معضل کنند. یادم نمی‌رود کره را چگونه با یک عزم و اراده ملی شکست دادیم. پس باز هم نیاز به این کمک داریم. مسئولان به فدراسیون کمک کنند و فدراسیون هم به کی‌روش کمک کند تا در فرصت شش - هفت ماهه تا جام جهانی بتوانیم عقب‌افتادگی‌ها را جبران کنیم. راه سختی در پیش داریم و همه چیز به خودمان بستگی دارد.

فارس: می توانیم بوسنی‌ را شکست می‌دهیم؟

می‌گویند کار ما مقابل این تیم راحت است، اما سخت‌ترین کار را مقابل همین بوسنی داریم. در جام جهانی حتی بی انگیزه‌ها هم می‌آیند حداقل امتیازها را بگیرند چه بازی اول باشد چه بازی آخر که شانسی برای صعود ندارند. ما نیاز به اردوها و تمرینات زیادی داریم. همه مسئولین باید به کفاشیان و فدراسیون فوتبال کمک کنند. درخواست کمک داریم چون می‌خواهیم به جامی برویم که از نام ایران دفاع کنیم.

فارس: اما با این حرف‌ها خیلی‌ها معتقدند که ما در جام جهانی به جایی نمی رسیم.

البته خیلی‌ها می‌گفتند ما به جام جهانی نمی‌رویم. چیزی دور از دسترس نیست، انسان به امید زنده است. شاید دیر شده باشد اما با یک برنامه‌ریزی خوب می‌توانیم خیلی از مسائل را جبران کنیم.

فارس: پس شانس صعود داریم؟

صد در صد اما حریفان ما خیلی سرسخت هستند. باید برنامه‌ریزی و تدارکات خوبی داشته باشیم. باید کار و تلاش کنیم و زحمت بکشیم. بدون زحمت هیچ چیزی به دست نمی‌آید. به نظرم در جام جهانی هیچ گروه و تیم آسانی نداریم. امیدوارم تحت هر شرایطی که شده در 6 ماه آینده روزها و ساعت‌ها را ساده از دست ندهیم تا یک نتیجه خوب بگیریم.

فارس: فکرش را می‌کردی یک روز مقابل مسی بازی کنی؟

بزرگی و لذت جام جهانی همین است چون می‌توانید با بازیکنان بزرگ جهان مقابله کنید. همه بازیکنان دوست دارند به جام جهانی بروند و برخی‌ها حسرت این موضوع را می‌خورند. اگر سرمربی تیم ملی حرفی می‌زند به خاطر خودش نیست و دوست دارد فوتبال ایران حالا که اینطور سخت و با تلاش زیاد به جام جهانی رفته دست خالی برنگردد. هر 32 تیم برای این جام برنامه دارند و من هم امیدوارم که خردادماه در اولین بازی خود مقابل تیم قدرتی نیجریه بتوانیم یک روز به یاد ماندنی را داشته باشیم.

فارس: هدف خودت در جام جهانی چیست؟

هدف من هدف همه بازیکنان تیم ملی و کادر فنی است؛ سربلندی نام ایران در جام جهانی. خدا را چه دیدید اگر ما زحمت بکشیم و از دیدارهای سخت روسفید بیرون بیاییم چه بسا که می‌توانیم در مرحله دوم هم باشیم اما همه اینها به شرطی است که کار کنیم، اردو داشته باشیم، بازی تدارکاتی مقابل تیم‌های خوب داشته باشیم تا به هدفمان برسیم. چون دست خالی راه به جایی نمی‌بریم. مطمئنم با یک عزم ملی به تیم ملی کمک می‌شود تا یک جام جهانی خوب را در پیش داشته باشیم. من هم هرگز دوست ندارم این فرصت خوب و بزرگ را از دست بدهم و سعی می‌کنم به قدری در مسابقات پیش رو خوب باشم تا بتوانم به تیم ملی کشورم که افتخار پوشیدن پیراهنش را دارم در جام جهانی کمک کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کیانی: آخر فصل یک هدیه خوب به هواداران می‌دهیم/ سرما دلیل حضور کم‌تعداد هواداران بود

هافبک تیم فوتبال تراکتور‌سازی تبریز گفت: تلاش می‌کنیم تا حضورمان در صدر جدول را تداوم ببخشیم و در انتهای فصل یک هدیه خوب به هواداران بدهیم.
خبرگزاری فارس: کیانی: آخر فصل یک هدیه خوب به هواداران می‌دهیم/ سرما دلیل حضور کم‌تعداد هواداران بود
Tweet
مهدی کیانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد تداوم صدر‌نشینی تراکتور‌سازی گفت: بازی‌های لیگ همه حساس هستند. در نیم‌فصل لیگ برتر با تمرینات و برنامه خوبی که داشتیم شرایط مان بهتر شد و ان‌شاءالله بتوانیم به حضورمان در صدر جدول تداوم ببخشیم و در پایان فصل یک هدیه خوب به هواداران بدهیم.

وی در مورد پیروزی تراکتور‌سازی در دربی تبریز مقابل گسترش فولاد عنوان کرد: دربی حساسیت‌های خودش را دارد و در کنار آن برای تداوم صدر‌نشینی باید سه امتیاز را کسب می‌کردیم. به رسول خطیبی و گسترش فولاد تبریک می‌گویم. آنها تیم خوبی هستند که مطمئنا در ادامه نتایج بهتری خواهند داشت.

کیانی در مورد گل زیبایی که با یک شوت سرکش در این دیدار وارد دروازه کرد اظهار داشت: لطف و عنایت خدا بود در کنار زحمت بچه‌ها، خدا را شکر توانستم گلزنی کنم. جا دارد از فرهاد پورغلامی و باغ‌آبادی تشکر کنم چرا که پس از هر تمرین ساعت‌ها تمرین شوت به دروازه می‌کنیم.

هافبک تراکتور‌سازی با اشاره به سرمای بیش از حد هوای تبریز در روز دیدار مقابل گسترش فولاد تاکید کرد: به نظر من یکی از دلایل حضور کم‌تعداد هواداران، سرمای بسیار زیاد هوا بود. شما ملاحظه کردید در دو مسابقه قبلی هواداران زیادی به ورزشگاه آمدند اما در این دیدار حضورشان کمتر بود. ان‌شاءالله در دیدار‌های بعدی شاهد حضور بیشتر هواداران خواهیم بود.

کیانی در پاسخ به این سوال که آیا تراکتور‌سازی نیز با مشکلات مالی دست به گریبان است عنوان کرد: مشکلات مالی در همه جا وجود دارد. حمید زینی‌زاده تلاش می‌کند تا بتواند مشکلات مالی را برطرف کند. به هر حال هفته به هفته مسابقات سخت‌تر می‌شود و امیدواریم مشکلات تیم نیز در این مسیر کاهش پیدا کند.

وی با اعتقاد به اینکه ذوب آهن تیم بسیار قوی‌ای است گفت: آنها یکی از تیم‌های خوب لیگ هستند و فوتبال بازی می‌کنند. ذوب آهن بازیکنان و کادر فنی قوی‌ای دارد که دلیل حضورش در آن رده از جدول را نمی‌دانیم. مطمئنا ذوب آهن جایگاهش در رده‌های پایینی جدول نیست و اگر ما در این دیدار مغرور شویم مطمئنا دچار مشکل خواهیم شد و این تیم یقه ما را می‌گیرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
می‌دانم چرا بعضی‌ها می‌گویند گروه ایران آسان است؟!

کریمی: تکلیف من برای حضور در جام‌جهانی در دست خداست/ از صحبت‌های کی‌روش خودتان همه چیز را قضاوت کنید
هافبک سابق تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: من کار خودم را انجام می‌دهم و تابع تصمیم کادر فنی تیم ملی هستم.
خبرگزاری فارس: کریمی: تکلیف من برای حضور در جام‌جهانی در دست خداست/ از صحبت‌های کی‌روش خودتان همه چیز را قضاوت کنید
Tweet
مهدی نفر- علی کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص بازی‌های جام جهانی و قرعه‌کشی انجام شده صحبت‌هایی را انجام داد که در زیر می‌خوانید:

فارس: همانطور که شما هم می‌دانید جام جهانی قرعه‌کشی شد. نظر شما در این باره چیست؟

نظر خاصی ندارم. چون همه قرعه‌کشی را دیدند و به نظرم همین که اسم ایران در این قرعه‌کشی بود به نظرم باعث افتخار مثل تیم‌های دیگر بود. خیلی از این بابت خوشحالم که تیم ملی ایران در جام جهانی حضور دارد.

فارس: نظرت در مورد قرعه‌کشی چیست؟

32 تیم از بین بالای 100 تیم به جام جهانی آمدند و حتما همه خوبند که به این رویداد بزرگ آمدند. به خاطر همین من نظر خاصی نمی‌توانم بدهم چون آنهایی که باید نظر بدهند نظراتشان را می‌بینید.

فارس: منظورت چیست؟

بالاخره اساتید نظر داده‌اند و من هم فقط می‌توانم برای تیم ملی کشورم از صمیم قلب در این مسابقه بزرگ آرزوی موفقیت کنم. همه چیز در قرعه‌کشی‌ها مشخص است.

فارس: برای حضور موفق در جام جهانی باید چه کاری انجام دهیم؟

مشخص است، هیچ کاری. اجازه دهید بازی‌ها شروع شود تا ببینید گروه ما آسان است یا سخت. اجازه دهید بازی‌ها شروع شود تا ببینید تیم‌هایی که با ما رقابت می‌کنند آسان هستند یا سخت. صبر کنید بازی‌ها شروع شود همه چیز مشخص می‌شود.

فارس: نظر شما چیست؟

به نظر شما یک تیم ساده به جام جهانی می‌آید؟ هر 32 تیم تیم‌های خوبی هستند و من نمی‌دانم چطور برخی می‌گویند تیم آسان و یا تیم سخت. مخصوصا تیم آسان. ما تیم‌های بسیار قوی در تورنمنت جام جهانی می‌بینیم و امیدوارم که بتوانیم در این رویداد بزرگ موفق باشیم.

بالاخره هر بازیکنی دوست دارد به تیم ملی کشورش در جام جهانی خدمت کند و من هم از این موضوع مستثنی نیستم ولی با حرف زدن و صحبت کردن کسی به تیم ملی دعوت نمی‌شود و باید هر کسی خودش را ثابت کند.

فارس: چطوری؟

بالاخره با نوع بازی، خوب بودن، عملکرد مثبت به آدم شانس می‌دهد تا در لیست تیم ملی باشد یا نباشد. همه دوست دارند در لیست نهایی تیم ملی در جام جهانی باشند چون اتفاق بزرگی است که قرار است در زندگی یک فوتبالیست بیفتد. لذت خاص خودش را دارد مخصوصا در آن جمع.

فارس: می‌شود راحت‌تر صحبت کنی؟

جو خاصی دارد. حال و هوای جام جهانی همیشه خاص است. البته نمی‌شود آرزو کرد که حتما یک نفر در جام جهانی باشد چون همه نمی‌توانند به جام جهانی بروند. اینطور نمی‌شود. تعداد بازیکنان مشخص است و مربی همیشه سعی می‌کند بهترین‌ها را به جام جهانی ببرد.

من هم کار خودم را می‌کنم. معلوم نیست. تابع تصمیم کی‌روش و کادر فنی هستم. من فعلا در تراکتور‌سازی تلاش می‌کنم که تیم موردنظرم به خواسته خودش برسد. دیگر همه چیز دست کادر فنی تیم ملی است و باید ببینیم چه اتفاقی می‌افتد.

فارس: حتما می‌دانی که برای رفتن به جام جهانی نیاز به بازی‌های تدارکاتی خوب داریم؟

بله. همه تیم‌ها با برنامه به جام جهانی می‌روند. 6 الی 7 ماه تا جام جهانی مانده و همه از برنامه پرواز، هتل حتی ساعت شام و ناهارشان گرفته هماهنگند تا سایر مسائل. کار خیلی سختی داریم.

فارس: نظر شما در مورد آرژانتین، نیجریه و بوسنی چیست؟

من زیاد دوست ندارم راجع به این موضوع حرف بزنم چون همه حرف زده‌اند اما در برخی از برنامه‌ها شنیدم که می گویند گروه آسانی داریم و یا غیر از آرژانتین بوسنی و نیجریه حریفان آسانی هستند اما من این سوال را می‌کنم نیجریه چطور به جام جهانی راه پیدا کرده؟ غول‌های آفریقا مگر کامرون، مصر، غنا، الجزایر و خیلی از بزرگان آفریقا را شکست نداده که به اینجا رسیده؟ بازیکنان این تیم کجا بازی می‌کنند؟ مگر می‌شود بگوییم این حریفان ساده هستند؟

فارس: یعنی شما می‌گویی نظرت مخالف سایرین است؟

نه. بنشینید و ببینید. باید منتظر باشیم هرچه زودتر جام جهانی تمام شود تا آن موقع قضاوت کنیم. من نمی‌دانم دلیلش چیست که می‌خواهیم همه چیز را آسان بگیریم. بالاخره آقای کی‌روش سرمربی تیم ملی است و خودش تجربه لازم را دارد. وقتی که ایشان اینطور حرف می‌زند که در رسانه‌ها می‌بینید خودتان قضاوت کنید.

فارس: اما آرژانتین و مسی؟

آرژانتین تیم بزرگ و خوبی است. باید با برنامه مقابل این تیم قرار بگیریم. بالاخره مسی هم یکی از بزرگان فوتبال است. باید با برنامه به جام جهانی برویم. از برخی صحبت‌ها واقعا تعجب می‌کنم و باید منتظر پایان جام جهانی باشیم و آن موقع ببینیم آیا تیم ضعیف هم وجود داشت اما من از صمیم قلب برای تیم ملی کشورم آرزوی موفقیت می کنم چون دوست دارم دل تک تک این مردم بعد از رفتن به جام جهانی شاد شود. کار در جام جهانی سخت است. بهترین‌های جهان آمده‌اند و امیدوارم که جام جهانی خوبی را داشته باشیم. چیزی به جام جهانی نمانده پس بهتر است اگر می‌خواهیم کاری انجام دهیم زودتر دست به این کار بزنیم. تکلیف من هم دست خداست و باید ببینم آیا قسمت می‌شود در جام جهانی باشم یا خیر اما من همیشه آماده کمک به تیم ملی کشورم هستم.

فارس: در پایان اگر در مورد تراکتور‌سازی حرفی دارید بگویید.

وضعیتمان خوشبختانه در بالای جدول خوب است. از حمایت هواداران تراکتور‌سازی که همیشه در کنار ما بوده‌اند تشکر می‌کنم و انشاءالله همین روند را تا انتهای مسابقات ادامه دهیم. کار سخت است اما خوشبختانه بچه‌ها خوب تلاش کردند و چند روز گذشته نیز سه امتیاز خوبی گرفتیم. خیلی خوشحالم که در خانه مقابل هواداران خونگرممان اینطور پیروز شدیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
برزيلي تراكتور لو رفت!

«رودريگو پيمپائو» هافبک - مهاجم تيم فوتبال آمريکاناي برزيل مورد توجه مسئولان باشگاه تراکتورسازي تبريز قرار گرفته است.
«رودريگو پيمپائو» هافبک - مهاجم تيم فوتبال آمريکاناي برزيل مورد توجه مسئولان باشگاه تراکتورسازي تبريز قرار گرفته است. اين بازيکن 26 ساله که به عوض کردن فصل به فصل تيم‌هاي باشگاهي خود عادت دارد، تاکنون در هفت تيم توپ زده است.
گفتني است پيمپائو پيش از پيوستن به تيم آمريکاناي برزيل، در تيم‌هاي واسکادوگاما، پارانانزه و پونته‌پرتا برزيل بازي کرده بود. اين بازيکن يک متر و 78 سانتيمتري همچنين در دو سال گذشته، در تيم‌هاي باشگاهي شرق آسيا نيز سابقه توپ زدن داشته است. سرزو اوزاکاي ژاپن و سوان سامسونگ کره جنوبي، تيم‌هايي هستند که اين بازيکن برزيلي عضو آنها بود.
پيمپائو که پست بازي اش هافبک – مهاجم است در 11 بازي خود براي تيم سرزو اوزاکا، سه بار موفق به گلزني شد.
به گفته مجيد جلالي، کار انتقال اين بازيکن برزيلي به تبريز طي يکي، دو هفته آينده انجام خواهد شد. جلالي فيلم بازي اين بازيکن را ديده و به گفته وي پيمپائو مي‌تواند به تيم تراکتورسازي کمک کند.
همچنين يک بازيکن اهل کشور اسلواکي نيز قرار است در تمرينات تيم تراکتورسازي شرکت کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
درک نمي کنم چرا بعضي ها از مسي ترسيده‌اند!

کريم انصاري فرد اميدواراست با گلزني در بازي هاي ليگ سهم بيشتري در ترکيب ثابت تيم ملي داشته باشد و کي روش بيشتر از او استفاده کند
کريم انصاري فرد اميدواراست با گلزني در بازي هاي ليگ سهم بيشتري در ترکيب ثابت تيم ملي داشته باشد و کي روش بيشتر از او استفاده کند.انصاري فرد اميد زيادي به درخشش در جام جهاني دارد و مي خواهد از برزيل ترانسفرشود. انصاري فرد در داربي تبريز به دليل محروميت حضور نداشت و بعد ازنتيجه بازي تيمش برابر گسترش فولاد پيگير قرعه کشي جام جهاني بود.بعد از هم گروهي ايران با آرژانتين وتقابل با ستاره فوتبال جهان مسي نظرات مختلف و جالبي مطرح شد.انصاري فرد بعد از قرعه کشي گفت و گوي کوتاهي با 90 داشت:
90:نظرت در مورد هم گروهي با آرژانتين و رويارويي با مسي چيست؟
من درک نمي کنم چرا بعضي ها از هم گروه شدن با آرژانتين ترسيده‌اند.ما طبق قرعه با آرژانتين،بوسني ونيجريه هم گروه شديم و مي دانيم بازي با آرژانتين سخت است بالاخره با قهرمان جهان و يکي از مدعيان قهرماني در جام جهاني بازي داريم.ما بايد يک بازي خوب برگزار کنيم چون آرژانتين تيم بزرگي است.
90:در 2 بازي ديگر مي توانيم امتياز بگيريم؟
تيم ملي ايران مي تواند جلوي نيجريه و بوسني برنده بازي باشد و اين توانايي را داريم.
90:پس معتقدي ايران شانس صعود دارد؟
چرا که نه؟!ما مي توانيم با يک تدارکات خوب صعود کنيم . فقط بايد تمام امکانات از لحاظ بازي تدارکاتي و ساير مسائل فراهم باشد.
90:به هر حال تقابل با آرژانتين و مسي يک رويا بود و حالا عملي شده..
ما به جام جهاني رفتيم و حضور در جام جهاني يعني براي هر اتفاقي آماده باشيم و بايد با ابرقدرت ها بازي کنيم. ما مي دانستيم 31 تيم قدرتمند دنيا در جام جهاني حضور دارند و امکان هر قرعه اي وجود دارد.تا خرداد بايد آماده شويم و يک بازي خوب برگزار کنيم. در ضمن ما 3 بازي داريم و بايد به هر 3 بازي فکر کنيم.
90:خودت براي اين بازي ها آماده هستي؟
من حاضر هستم با آمادگي کامل و روحيه بالا براي تيم ملي کشورم بازي کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کتاب زندگی نامه فرشید طالبی منتشر می شود

فرشید طالبی با سه تیم فجر سپاسی،ذوب آهن و سپاهان سابقه قهرمانی در لیگ برتر و جام حذفی را در کارنامه دارد.

یک موسسه فرهنگی در حال تهیه و آماده سازی کتاب زندگی نامه فرشید طالبی بازیکن فعلی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز است.

به گزارش "تماشاگر دات نت" فرشید طالبی بازیکن شیرازی تراکتورسازی تبریز به عنوان یکی از فنی ترین و با اخلاق ترین بازیکنان فوتبال استان فارس شناخته می شود. این فوتبالیست در نظرسنجی های انجام شده توسط موسسه فرهنگی آوای راستیم اندیشه شیراز توانسته بیشترین امتیازها را کسب کند در نتیجه قرار است زوایای مختلف زندگی فرشید طالبی در این کتاب آورده شود.

گفتنی است فرشید طالبی با سه تیم فجر سپاسی،ذوب آهن و سپاهان سابقه قهرمانی در لیگ برتر و جام حذفی را در کارنامه دارد. این بازیکن همچنین چند سال پیش به عنوان کاندیدای بهترین بازیکن آسیا انتخاب شد. او در همان سال به عنوان بهترین لیبروی آسیا برگزیده شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جعفری به فارس خبر داد
موافقت اکثریت شورای شهر تبریز برای کمک به تراکتورسازی/ کمک یک میلیاردی در انتظار صدرنشین
مدیرعامل سابق تراکتورسازی و عضو شورای شهر تبریز گفت:‌ طرحی سه فوریتی در شورای شهر مطرح کردیم که در صورت تصویب تا سقف یک میلیارد تومان به باشگاه تراکتورسازی کمک می‌شود.
خبرگزاری فارس: موافقت اکثریت شورای شهر تبریز برای کمک به تراکتورسازی/ کمک یک میلیاردی در انتظار صدرنشین
Tweet
محمدحسین جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد صدرنشینی تراکتورسازی در لیگ برتر گفت:‌ تراکتورسازی پس از دو سال نایب‌قهرمانی امسال شرایط بسیار خوبی دارد و انشاءالله بتواند با ادامه همین روند تا پایان سال قهرمان لیگ برتر و جام حذفی شود تا ویترین افتخارات باشگاه کامل شود.

وی افزود: با توجه به اطلاعات رسیده متوجه شدیم باشگاه تراکتورسازی مقداری مشکلات مالی دارد از طرف مدیرعامل و مسئولان باشگاه به ما چیزی گفته نشد اما با مصاحبه‌هایی که می‌دیدیم متوجه این مسئله شدیم و به این نتیجه رسیدیم که اینجا جایی است که باید سریع‌تر به کمک باشگاه بیاییم. این مسئله را در شورا بیان کردم و خوشبختانه جو خوبی وجود داشت و سایر اعضا با این مسئله موافقت کردند.

جعفری تأکید کرد: طرح سه فوریتی را در صحن علنی شورا بیان کردم و طی آن 17 تا 18 امضا برای این طرح جمع‌آوری کردیم و آن را به رئیس شورا دادیم اگر این مسئله تصویب شود تا سقف یک میلیارد تومان به باشگاه کمک می‌کنیم. شهردار تبریز نیز علاقه زیادی به حل مشکلات باشگاه دارد به هر حال این کمک می‌تواند در این مقطع به یاری باشگاه بیاید و بخشی از مشکلات را حل کند.

جعفری با تأکید بر اینکه کمک به باشگاه باید ماندگار باشد، خاطرنشان کرد:‌ البته دیدگاه ما و شهردار به این نحو است که باید کمکی ماندگار به باشگاه شود و دادن پول تنها در مقطعی چاره‌ساز است. باید به نحوی شرایط درآمدزایی را به وجود آوریم تا باشگاه به پایداری برسد یا باید به نحو کافی کمک مالی انجام شود یا اینکه شرایط درآمدزایی را فراهم کنیم. در طرح سه فوریتی این شرایط وجود دارد که بدون قرار گرفتن طرح در نوبت به آن رسیدگی می‌شود و در صورت تصویب بلافاصله شرایط پرداخت به وجود می ‌آید. به هر حال شورای شهر 21 عضو دارد که تاکنون 18-17 نفر موافقت خود را با این مسئله اعلام کرده‌اند.

جعفری در پایان عنوان کرد: ما هم مثل مردم شهر از قرار گرفتن تراکتورسازی در صدر جدول بسیار خوشحالیم به همین خاطر دوست نداریم تیم دچار مشکل شود و برای جلوگیری از این اتفاق تلاش کردیم تا در حد توان به باشگاه کمک کنیم. شهردار برای کمک به تراکتورسازی از این مسئله استقبال کرد اما او اعتقاد به توانمندسازی باشگاه دارد. به هر حال جریان خوبی در حال رخ دادن است متأسفانه با شرایط موجودی هر مدیری که به تراکتورسازی می‌آید از لحاظ روحی و روانی آسیب می‌بیند.

به گزارش خبرگزاری فارس، تراکتورسازی با کسب 32 امتیاز تا پایان هفته هفدهم لیگ برتر صدرنشین است. برخی از اعضا و مسئولان این تیم در چند وقت اخیر از وجود برخی مشکلات مالی ابراز نگرانی کرده بودند. تراکتورسازی در هفته هجدهم لیگ برتر روز جمعه در ورزشگاه یادگار امام میزبان ذوب آهن است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی:زنگ تفریح نیستیم اما به دور دوم هم صعود نمی کنیم

تهران - ایرنا - سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: اطمینان می دهم تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 2014 برزیل، زنگ تفریح نیست اما به دور دوم هم صعود نخواهد کرد.
جلالی:زنگ تفریح نیستیم اما به دور دوم هم صعود نمی کنیم
مجید جلالی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه با شش ماه تمرین نمی شود به دور دوم جام جهانی رسید، اظهار داشت: اگر بخواهیم تیم ملی فوتبال کشورمان به دور دوم رقابت های جام جهانی فوتبال صعود کند، از همین امروز باید روزی 12 ساعت کار کنیم تا بتوانیم در سه دوره دیگر جام جهانی از گروه خود صعود کنیم.

وی برای اثبات این فرضیه، به شرکت خود در سمیناری که سال 2000 در اروپا برگزار شده بود، اشاره کرد و افزود: در این سمینار، عملکرد تیم های شرکت کننده در جام جهانی 1998 فرانسه را بررسی تحلیل و بررسی می کردند و مقایسه ای بین تیم های ملی ایران و ژاپن نیز صورت گرفت.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز ادامه داد: این مقایسه در حالی صورت گرفت که ایران رتبه بیستم را کسب کرده بود و ژاپن به دلیل سه شکست متوالی در رده سی ام قرار گرفت.

جلالی تصریح کرد: در آنجا کارشناسان با توجه به ساختار بازی تیم ملی فوتبال ژاپن پیش بینی کردند، این تیم ظرف 8 تا 10 سال آینده پیشرفت زیادی در فوتبال خواهد کرد و می تواند از گروه خود صعود کند که این اتفاق هم افتاد.

وی با بیان اینکه مسابقه های جام جهانی فوتبال، محل تلاقی بهترین تیم های قاره ها است، افزود: فوتبال این گونه نیست که با رویاپردازی بشود پیشرفت کرد. فوتبال برنامه ریزی و هدفمندی می خواهد و با این روند که داریم نمی توانیم از گروه خود صعود کنیم.

به گفته وی، نهایت کاری که تا زمان برگزاری مسابقه های جام جهانی برای تیم ملی فوتبال کشورمان می توان کرد، آماده ساختن بازیکنان از نظر بدنی و فیزیکی است و نیز برگزاری چند دیدار تدارکاتی با تیم های قوی تر تا بازیکنان در شرایط بازی های جام جهانی قرار گیرند.

به اعتقاد وی، با اظهارنظرهای غیرکارشناسی و غیرمعقول نه تنها به تیم ملی فوتبال کمکی نمی کنیم، بلکه بدون دلیل فشار را روی بازیکنان این تیم بیشتر می کنیم. ما باید بپذیریم کجای فوتبال هستیم و در امتداد واقعیت ها حرکت کنیم.

این مدرس فوتبال با حیرت از شنیده هایش در باره تیم های همگروه تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 2014 برزیل ادامه داد: نمی دانم کارشناسان با چه استدلالی این گونه اظهارنظر می کنند.

معتقدم این افراد، بازی های تیم های ملی بوسنی و هرزگووین و نیجریه را ندیده اند که اینگونه از صعود تیم ملی فوتبال ایران به مرحله بعد این رقابت ها می گویند. اختلاف کلاس فوتبال ایران با تیم های نیجریه و بوسنی و هرزگووین بسیار است.

وی تاکید کرد: اگر براساس واقعیت ها بخواهیم در باره تیم ملی فوتبال ایران صحبت کنیم، شانسی برای صعود نداریم، البته این را نفی نمی کنم که در فوتبال همیشه یک جایی برای اتفاقات وجود دارد.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز ادامه داد: اگر تیم ما به مرحله بعد صعود کند، به طور حتم این موضوع براساس اتفاق خواهد بود است و نه تحلیل و واقعیت.

وی گفت: نیجریه بهترین تیم قاره آفریقاست و می تواند در این رقابت ها پدیده شود. بوسنی و هرزگووین نیز یکی از تیم های خوب اروپا است که از گروه خودش به صورت مستقیم صعود کرده است و آرژانتین هم یکی از بخت های قهرمانی در جام جهانی است و تکلیفش مشخص است. برهمین اساس می گویم در جام جهانی، کار سختی پیش رو داریم.

وی بار دیگر تاکید کرد، در جام جهانی 2014 برزیل به طور حتم زنگ تفریح نخواهیم بود اما ایمان دارم از گروه خود صعود نخواهیم کرد و در شرایط عادی بین صفر تا 2 امتیاز کسب کرده و سپس با جام جهانی خداحافظی خواهیم کرد.

جلالی در ادامه نسبت به توهین برخی از کاربران اینترنتی به لیونل مسی بازیکن مشهور آرژانتینی در شبکه های اجتماعی ابراز تاسف کرد و افزود: این کاربران اینترنتی که در شبکه های اجتماعی به این بازیکن بزرگ توهین کرده اند، باید بدانند با این کارها و حرف های بیهوده و بی اساس نمی شود چیزی را عوض کرد. معتقدم اگر 15 سال پیش، کار فرهنگی در فوتبال ایران صورت می گرفت، دیگر این گونه اتفاقات نمی افتاد.

خاطرنشان می شود، پس از همگروه شدن تیم ملی فوتبال ایران و آرژانتین در جام جهانی 2014 برزیل، برخی کاربران اینترنتی کشورمان مطالب زننده و توهین آمیزی را در صفحات اجتماعی لیونل مسی ستاره آرژانتینی فوتبال جهان در خصوص دیدار تیم های ملی آرژانتین و ایران و تقابل احتمالی این بازیکن و هاشم بیک زاده نوشتند!

بالا