- نوشتهها
- 1,140
- لایکها
- 1,233
این شادی درواقع یعنی از نظر هوادارها تیمشون قهرمانه
یکم زیادی اغراق آمیز بود که این برمیگرده به احساساتی بودن ما ترکها
همین احساساتی بودن امروز کار دستمون داد والا با ده نفرم باید قهرمان می شدیم
اما درک این حس - این جنس از طرفداری - برای هوادارای بقیه تیمها عجیبه . منه پرسپولیسی و شمای استقلالی هوادارِ برد تیممون هستیم نه واقعا هوادار تیممون !!
هروقت تیممون نتایج خوب گرفته رفتیم شعار دادیم و هروقت نتیجه نگرفته اگر فحشش نداده باشیم حداکثر بی تفاوت بودیم در قبالش ( رجوع کنید به تاپیک قرمز و آبی بعد از هر باخت )
اما توی تبریز اینجوری نیست اصلا
باید تبریزی باشی متوجه حرفم بشی
برای ما تبریزی ها تراکتور فرای یک هواداری معمولیه
ما تبریزی ها هوادار بردِ تراکتور نیستیم توو روزایی که قاعدتا باید روی سکوها بشینیم و حیا کن رها کن راه بندازیمم پشت تیممونیم
اینجوریه که این خوشحالی برای خیلی از شما ها قابل درک نیست
و البته منم قبول دارم اغراق آمیز بود اما هوادار به مفهوم اصلیش یعنی همین
خوب واسه نائب قهرمانی خوشحالی کردن
در ضمن به نظر من بیشتر خواستن با اون خوشحالی دل هوادارا رو شاد کنن ...
اگه آذربایجان شرقی بودین میفهمیدین هوا چجوری بود و تو این هوا اون همه تماشاگر اومدن تو ورزشگاه ، خودش حکم قهرمانی رو داره
عرض کردم که ، برای کسایی که بعد از هرناکامی ، بزرگ و کوچیکِ تیم رو به فحش می کشن یکم این نوع هواداری غیرقابل درکِ
البته تمام استادیوم هم خوشحالی نمی کرد . عده ای معترض بودن عده ای سر جای خودشون ایستاده بودن و البته عده ای هم خوشحال و قدردان زحمات بازیکنانشون
چون صرفا هوادارِ بردِ تیمشون نیستن . هوادارِ تیمشونن به معنی کلمه هواداری
فلسفه بافی هم حدی داره. اصلاً نایب قهرمانی یک ترکیب بی خوده، خوشحالی برای نایب قهرمانی که دیگه بماند. احتمالاً توی ورزشگاه گفتن که قهرمان شدید تا تیم داوری صحیح و سالم از اونجا برن. هر چی باشه اخراج تیموریان کمر تراکتور رو شکوند.