این عکسو بارچی گذاشتی مثلا ؟ارتباطات خیلی هم قطع نبوده مثل اینکه !
منظورت ازاین عکس چیه !؟
این عکسو بارچی گذاشتی مثلا ؟ارتباطات خیلی هم قطع نبوده مثل اینکه !
این عکسو بارچی گذاشتی مثلا ؟
منظورت ازاین عکس چیه !؟
هر وقت دشمن زیاد داشتی بدون که کارتو داری درست انجام میدی ...تعجبم از فدراسیون ، مثل اینکه بیماری دیگر آزاری دارن، وقتی یه تیم میگه آقا فلان داور روبرای این بازی حساس نذارین ازش سابقه خوبی نداریم ، رو دنده لج می افته و دقیقا تو بازی حساس اونو می زاره
این قضیه در مورد پرسپولیس و تراکتور و استقلال بارها افتاده جالب اینه که در مورد سپاهان یادم نمیاد اتفاق افتاده باشه( چون اونا با خط مستقیم درگوشی مستقیم به خود عمو تاج منتقل میکنن و عمو تاج تو فدراسیون تشریف دارن و کارها و ردیف می کونن)
همه کاره فدراسیون عمو تاج اصفهونیست و عمو کفاش هم فقط می خنده
عجیب نیست که از زمانی که این بابا اون بالاست همه امور به کام سپاهانه
چرا تو بازیهای حساس داورا جرئت نمی کنن بر علیه سپاهان پنالتی بگیرن یا بر علیهش اخراج کنن چون از گادفادر عمو تاج می ترسن
اما راحت بر علیه تراکتور پرسپولیس استقلا ل هر کاری می کنن آخرش تو دلشون می گن گور بابای ملت تماشاگر نما
داورا از کسی حساب میبرن(ولو نا خواسته) که ازش پول می گیرن
من خودم یه زمانی سپاهانو به عنوان یه تیم شهرستانی تحسین می کردم اما الان دیگه گندش در اومده برای خودش مافیایی شده
تشکیلاتش
به نظر من تو راس تشکیلات فدراسیون فوتبال کسانی باید باشن که شهرشون ذی نفع نباشه یا وابسته به باشگاهی نباشن
سپاهان + تاج ( و داوران حقوق بگیر ) > حالا حالا قهرمانههر وقت دشمن زیاد داشتی بدون که کارتو داری درست انجام میدی ...
این جو ضد اصفهانی خیلی وقته که راه افتاده و ما هم عادت کردیم
ما هی قهرمان میشیم شما هم هی بشینید بگید سپاهان فلان و بهمان ...
3 پاهان + تاج ( و داوران حقوق بگیر ) > حالا حالا قهرمانه
آرزو دارم این برادران عزیز اصفهانی از راس فدراسیون تشریف ببرن بعدش ببینم همچنان حالا حالا قهرمانه؟
از اواخر دهه هفتاد که هیئت دولت اصفهانی راس کار اومد و فدراسیون رو هم اونها تصاحب کردن این افتخارات شروع شد و ادامه داره
قبلا هم سپاهان بود و هوش اصفهانی هم بود چرا این افتخارات نبود ؟
فکر کنم افتخارات تراکتور قبل از دهه 80 و حکومت اصفهانیها در مجموع بیشتر از سپاهان بود
البته بحث قومیتی نیست من خودم دوستان اصفهانی زیادی دارم و ضریب هوشی بالایی هم دارند اما می خوام بگم در این مدت طولانی از حضور یک اصفهانی یعنی آقای تاج در جایگاه نایب رئیس فدراسیون که از رئیس خیلی زرنگتره ،خواه نا خواه داوران رو که دسمزد داوریشون رو از افدراسیون می گیرن تحت تاثیر قرار می ده و به اونا اجازه نمی ده در بازیهای مخصوصا حساس همونطور که بر علیه تیمهای دیگه پنالتی و اخراجی اعلام می کنن بر علیه سپاهان هم این کار رو بکنن واین امتیازات زیادی رو به نفع سپاهان وبه ضرر رقیبان برای این تیم اصفهانی به ارمغان میاره
شهری که تیمش همیشه مدعی قهرمانیه و ذی نفعه نباید از اون شهر کسی در راس فدراسیون باشه.اونجا جای یک آدم بی طرفه
سپاهان قبل از دهه 80 هیچ افتخار رسمی ندارد و کاملا یک تیم معمولی است اما تراکتور سازی حداقل دوبار در سالهای 1355 و 1374 نایب قهرمان جام حذفی شده است.شما اطلاعات بسیار پایینی دارید و مشخصه کاملا دارید احساسی حرف میزنید
از اواخر دهه هفتاد اصفهانی ها اومدن فدراسیون و از اون موقع سپاهان افتخار جمع کرده تا الان !!!!؟؟؟؟ حکومت اصفهانی ها ؟!
واقعا خنده داره
همین فصل کلی از داوری ضربه خوردیم ، با نفت بازی برگشت ، با فولاد و صبا بازی رفت و...
سپاهان 17 تا برد داشت امسال؟ هر 17 تا بردشو با داوری آورد؟
ضمنا میشه از افتخارات تراکتور قبل از دهه 80 بگید ، من نمیخواستم وارد این بحث بشم اما یه سری حرفای جالب میزنید
لوث کردن موفقیت و قهرمانی یک تیم بسیار کار ساده ای هست که معمولا از روی حسادت و برای توجیح اشتباهات خودشون انجام میشن
چرا هیشکی از این نمیگه که چرا تراکتور بازی 3-1 رو نتونست نگه داره ، چرا از سوتی ها دروازه بانتون هیشکی هیچی نمیگه
قهرمانی شخصیت میخواد ، قهرمانی جنگیدن تا دقیقه آخر میخواد
تراکتور بعد از بازی با استقلال فکر کرد قهرمان شده ...
همون اشتباهی که ذوب آهن اون سالی که با استقلال توی کورس بود انجام داد و استقلال با تفاضل قهرمان شد
حرف آخرم :
گفتم ما به این صحبت ها خیلی وقته عادت کردیم ، پشیزی هم ارزش قائل نیستیم واسه این حرفا
سپاهان تیمی که توی 12 سال 9 تا جام(5 تا لیگ+4 تا حذفی) گرفته ، یک بارم تا فینال جام باشگاه های آسیا رفته ... شما بگو به خاطر داوری بوده همه اینا ، من میگم به خاطر مدیریت و سازمان دهی فوق العاده قوی بوده
شما همین جوری پیش برید و ما هم همین جوری پیش میریم ببینیم هر کدوم به کجا میرسیم
یا حق
اشتباهی نداشت!!!!؟ایشالا کور میشی دیگه واقعآ نمیبینی که داشته یا نه!!!:general210:پارسال پشت قهرمانی خالی شد، امسال فغانی
رئیس سابق کمیته داوران معتقد است در همه جای دنیا چینش داوران توسط دپارتمان داوری انجام می شود.
به گزارش "ورزش سه"، مسعود عنایت در رابطه با اتفاقات افتاده در بازی تیم های تراکتورسازی و نفت و همین طور نقش علیرضا فغانی در آن گفت: در فینال جامجهانی نیز یک پنالتی صددرصد برای آرژانتینی ها گرفته نشد اما اینقدر سروصدا که در این بازی ایجاد شد، در آن بازی ایجاد نشد. آقای فغانی اشتباهی نداشت که بخواهد جهت بازی را تغییر دهد. مهمترین عمل ایشان اخراج آندو بود که همه دیدند کاملا صحیح بود. بنابراین کمی بی انصافی است اگر بخواهیم فغانی را مقصر حوادث تبریز بدانیم.
عنایت ادامه داد: در حال حاضر آتش اختلاف بین کمیته داوران و دپارتمان داوری دارد دامن فغانی را می گیرد. آقایان در کمیته داوران همانطور که پارسال پشت قهرمانی را خالی کردند، امسال هم پشت فغانی را خالی می کنند. در حالی که اگر من بودم اصلا نمی گذاشتم کار داوری مثل محسن قهرمانی به اینجا بکشد. همانطور که قهرمانی پارسال فدای این اختلاف شد، امسال هم فغانی در حال فدا شدن است. معتقدم رئیس کمیته داوران و افراد تصمیم گیرنده اگر نمی توانند، حق داورانی امسال فغانی را بگیرند، کنار بروند. از طرف دیگر هم کاش پیشکسوتان داوری مان پشت یکدیگر بودند تا مسائل اینچنینی به وجود نیاید.
راست میگه منم موافقمالان داشتم ترانسفر مارکت رو نگاه میکردم اسم تراکتور رو دیدم شوکه شدم یه لحظه!!!
بعد دیدم یه مهاجم به اسم یونس حمزه که مارکت 2 میلیون یورو هم ارزش گذاریش کرده رو خریدیم!!!:general105:
خلاصه بعد از رفتن ادینهو مهاجممون کم بود که اینم جور شد،ایشالا امسال دیگه خودشونو به هر نحوی هم جر بدن تا مانع موفقیت تراختور بشن نمیتونن و جاملار بیزیمدی...:general504:
سربازهای خوبی هم گرفتیم هرچند ای کاش این قانون لغو بشه تا بیشتر به بازیکنای پایمون بازی برسه،باشگاه بیشتر به فکر پایه ها باشه و تراکتور سازی جایی نباشه که جوونای تیمهای دیگه بیان اینجا با اعصاب ماها بازی بکنن،پیشرفت کنن و بعد از بازیکن شدن برن تیمهاشون...:general210::general710: