• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
http://video.varzesh3.com/iran/premier-league/اعلام-اشتباه-قهرمانی-تراکتورسازی-از-ب/

بلندگو ورزشگاه میگه تماشاگرها آروم تا مراسم برگزار بشه !
یعنی تو ورزشگاه تلویزیون نبوده دیگه ؟
پس گزارشگر بازی از کجا میدونست تراکتور دوم شده؟
نظر من اینه که خودشون برای کنترل تماشاگرها اینو گفتند که همه چی کنترل بشه ، وگرنه 100هزار تماشاگر عصبانی رو نمیشه کنترل کرد
ضمنا یادمون نره تراکتور مال کدوم ارگان هست و اون ارگان چه قدرتی داره

jetpack

Registered User
لایک‌ها
340
من دیشب داشتم شاخ درمی آوردم که ای بابا اینا دیگه کی هستن که واسه نایب قهرمانی اینقدر خوشحالن و ریختن تو زمین!!! لیگ ایران چی هست که نایب قهرمانیش اینقدر خوشحالی داشته باشه!!! بعدشم از روی ناراحتی از قهرمان نشدن تراکتور تلویزیونو خاموش کردم. اما الان دارم سایت های خبری رو نگاه می کنم می بینم چه جفای بزرگی در حقشون شده من که طرفدار هیچکدوم از تیم ها نبودم خیلی ناراحت شدم از این وضع، دیگه طرفدارای تراکتور که جای خود دارند.

hashem20

Registered User
لایک‌ها
78
یه احتمال دیگم هست که تراکتوری ها داشتن گل چهارم رو هم میخوردن ، خودشون شایعه راه انداخته باشن ! الان هم دارن مظلوم نمایی میکنن ! (گفتم یه احتمال مثل بقیه حالات)
آخه تو عصر ارتباطات کی باور میکنه به حرف یه نفر استناد بشه ؟؟؟!!!

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
این متن کپی شده از جایی هست، لطفا دوستان بخونند و جواب بدند
تکرار می کنم فقط کپی شده نزدِ بنده ...

بدون شک یکی از پارامترهای اصلی حرفه ای بودن در فوتبال "دقت" در تمامی بخش هاستاز مسئولان و برگزار کنندگان، تا خبرنگاران و بازیکنان و کادر فنی و همچنین تماشاچیان و هواداران

1-به این ویدئوی 3 دقیقه ای خوب نگاه کنید به ویژه دقیقه 94:00 و کنار خط

2- این که در ابتدا گفته شد از بلندگوهای ورزشگاه اعلام شده که «بازی سپاهان-سایپا مساوی شده» یک دروغ محض است و به هیچ وجه صحت ندارد، هیچ کدام از خبرنگاران اعزام شده به تبریز برای پوشش مسابقه و مسئولان و مقامات و حتی خود تماشاچیان و کادرفنی و بازیکنان تراکتور هم این موضوع را تایید نمی کنند و چند نفری که این را نوشته بودند نیز نوشته های خود را حذف یا ویرایش کردند و عبارت «اعلام از بلندگوی ورزشگاه» را پاک کردند.
در تمام طول بازی هم همچین صدایی از ورزشگاه شنیده نشد

3- فیلم کامل بازی موجود است، این که گفته شده «تراکتور به دلیل شایعه تساوی در اصفهان، از دقیقه 80 به بعد برای حفظ نتیجه به لاک دفاعی فرو رفته و فریب خورده و قهرمانی را از دست داده» یک دروغ محض است و به هیچ وجه صحت ندارد، تراکتور دقیقه 80:04 تازه گل سوم را می خورد و از آن لحظه تا دقیقه 94 سراسیمه به بازی و حمله می پردازد و یک ثانیه هم وقت کشی نمی کنند، حتی در دقیقه 92 بازی، سانتوس مدافع تراکتورسازی چنان با سرعت برای برداشتن توپ و پرتاب اوت روی پیست دوومیدانی می دود که مشخص است بازیکنان در جریان از دست رفتن قهرمانی هستند.

4- تمام اتفاقات در دقیقه 94 رخ می دهد، به فیلم خوب نگاه کنید، راس دقیقه 94 چند نفر از نیمکت تراکتور به سمت لب خط می آیند و در اطراف تونی اولیویرا بالا و پایین می پرند و یکی از آن ها با کت و شلوار، با دست بازیکنان را به عقب فرا می خواند، دو نفر از آن ها رو به تماشاچی ها با اشاره دست از آن ها می خواهند خوشحالی کنند، سر و صدای تشویق تماشاچی ها هم بلند می شود، چند نفری به اطراف می دوند، در همین لحظه توپ روی دروازه تراکتور ارسال می شود و به شکل خطرناک به اوت می رود.
حامد لک دروازه بان تراکتور سازی ، با تاخیر از روی زمین بلند می شود و چند ثانیه ای وقت تلف می شود و بلافاصله بعد از شروع مجدد، سوت پایان بازی به صدا در می آید.
یعنی تمام «عقب کشیدن» و «وقت کشی» و «لاک دفاعی رفتن» که گفته شده به خاطر آن قهرمانی از تراکتور گرفته شد، همان چند ثانیه ای است که در دقیقه 95حامد لک روی زمین افتاده و لاغیر!

5- گفته شده که تمام موبایل ها قطع بود
در همان دقایقی که دوربین روی حامد لک است، دقیقه 95:50، یک نفر در پشت دروازه تراکتور با موبایل مشغول صحبت کردن است (عکس در کامنت اول)

6-این شایعه ای که در دقیقه 94 در نیمکت تراکتور پیچیده است و بعد به زمین و بعد به سکوها منتقل شد، به نظر می رسد از طرف ناظر فدراسیون نبوده است، چون اگر این طور بود تا الان صدبار نام ناظر مسابقه از طرف مسئولان و بازیکن ها و کادر فنی و نیمکت تراکتور برده شده بود اما هیچ کدام اسمی نمی برند و فقط می گویند: «یک نفر آن وسط به ما گفت بازی سپاهان مساوی شده»
خب آن یک نفر که بود؟
باشگاه عریض و طویل تراکتور با میلیاردها تومان پول زبان بسته، نباید خودش برنامه مشخصی برای پیگیری نتیجه بازی رقبا داشته باشد؟
باید از این و آن بپرسد که: «آقا بازی چند –چند شد؟» مسابقات محلات هم این گونه نیست!
شک نکنید اگر شایعه دقیقه 94 (تساوی در اصفهان) از طرف یک مقام مسئولی در فدارسیون بود، بدون شک تا الان از طرف مجموعه تراکتور سازی رسوا شده بود
اما برای این سوال هیچ جوابی ندارند
به این دلیل ساده که آن یک نفر از خودشان بوده است، یک نفر از مسئولان تراکتور، یا یکی از خبرنگارها، یا اطرافیان باشگاه و غیره... در دقیقه 94 همه از هم پرسیدند بازی چند چند شد، یک نفر گفته فکر کنم 2-2 شد!
بعد در آن جو و التهابی که در دقیقه 94 وجود داشت، با شنیدن این خبر یک دفعه چند نفر از روی نیمکت به سمت لب خط هجوم می آورند و سرخود، بدون نظر مربی از بازیکن ها خواستند عقب بکشند و از مردم هم می خواهند خوشحالی کنند که ایهاالناس ما قهرمان شدیم!

7- این اتفاق در دقیقه 94 که مقصر آن گیج بازی و بی دقتی خود اعضای نیمکت تراکتور بود، هیچ تاثیری در روند بازی و نتیجه آن نداشت و تازه تراکتور شانس آورد توپ دقیقه 94:30 وارد دروازه شان نشد که بازی 3-1 برده را 4-3 ببازند و همین نایب قهرمانی را هم از دست بدهند!

8- لطفا مصاحبه های منصوریان و قنبرزاده مدیرعامل باشگاه نفت را کپی نکنید، همه را خوانده ام!

با این حال یکی دو تا موضوع هم مبهم می مونه که میشه به عنوان ایراد به فرضیه های مطرح شده تو این متن وارد دونست :

یکی اینکه ممکنه بازیکنا و هوادارای تراکتور از قبل (یعنی از همون 10-12 دقیقه قبل) فکر میکردن که بازی سپاهان 2-2 هست و تو دقیقه 94:05 فهمیدن که بازی اصفهان تموم شده و خوشحالی زیادشون واسه همون بوده. در واقع آغاز خوشحالی اونا با اتمام بازی دیگه بوده.

یکی دیگه اینکه صحبت کردن یه نفر با موبایل تو اون عکس نمیتونه نشونه قطع نبودن شبکه مخابرات تو اون لحظه در استادیوم بوده باشه. شاید اون بابا داشته با بیسیم حرف میزده.

ولی یه موردی هم که باعث میشه نظر من به نظر نویسنده متن بالا نزدیک تر باشه نوع خوشحالی هوادارای تراکتور هست. اگه دقت کنین بعد از سوت پایان، اون شور و شوق و انفجاری که باید، بین حداقل 80 هزار هوادار وجود نداره و اونا دقیقا بعد از بالا پایین پریدن بازیکنا هست که جیغ و هورا میکشن. اگه همه خوشحال میشدن طبعا فرکانس صدای ایجاد شده خیلی بیشتر بود. اون 20-30 هزار هواداری که سر همین بازی آخر با ما اومده بودن تهران، بعد هر گلی که تیمشون زد سر و صداشون بیشتر از فریاد پایان بازی افراد داخل استادیوم بود
4.gif

جو دادن تو استادیوم یه کار فوق العاده راحته، چون آدمای جوگیر اونجا زیاد هستن
4.gif
بارها شده تو آزادی، یه نفر الکی جو داده که تو بازی همزمان رقیب ما یه گل خورده و ملت شروع کردن به بندری رقصیدن و حال کردن، اما چند دقیقه بعد تقش دراومده که آمار الکی دادن. اون هوادارایی که ریختن تو زمین هم پتانسیل جو زده شدن بر اثر اطلاعات غلطی که طرفدارای دیگه بهشون دادن رو داشتن.

در ضمن درباره اون مورد دومی هم که تو متن گفته شده، نظر خاصی نمیتونم بدم، چون ترکی بلد نیستم. اون فیلم رو دیدم (یه فیلم دیگه هست که بعد از اتمام بازی و موقع هجوم هوادارا به داخل زمین گرفته شده). بالفرض اگرم بلندگوی استادیوم گفته باشه که میخوایم جشن قهرمانی به پا کنیم این زیاد مهم نیست، چون مربوط به بعد از اتمام بازی بوده و نمیتونه دلالت کنه به اینکه موقع برگزاری بازی هم یه همچین تفکری وجود داشته !!

به هرحال در یه چیز هیچ شکی وجود نداره : اینکه از دقیقه 94 به بعد (یعنی سرجمع 2 دقیقه) حداقل کادرفنی تراکتور مطمئن بودن که با این نتیجه قهرمانن، ولی واقعا قبل تر از اونم فکر میکردن بازی اصفهان با نتیجه مساوی در حال پیگیری ـه ؟!

امیدوارم یکی بتونه این مسئله رو خب شفاف سازی کنه. بالاخره این وسط حق یه عده ای داره ضایع میشه : یا نفت و تراکتور که شانس قهرمانی ـشون بخاطر اطلاعات غلط و دروعگویی کم شده، یا سپاهانی ها که واسه این موضوع انگ مافیا بودن بدجوری خورده به پیشونی ـشون ...

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
چیزی که خیلی اذیت می کنه
به شعور توهین کردن و اعلام اشتباه بودن اون قضیه
رفتاری که من بعد از پایان بازی داشتم و حرفایی که زدم
و...
همیناس که به تورک ملت فشار آورده
آرزو داریم که سفر چهارشنبه بی خطر باشه .....

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
میدونم
میگم ربطش به سپاهان چیه؟
مگه ورزشگاه دست شما نیست؟

قهرمانی کامل دست خودتون بود
سوتی ها حامد لک هم تقصیره سپاهان حتما !

آقایی این کینه ها میدونی نسبت به تیم سپاهان کی زیاد شد .... ؟
از اون موقع که نرخ بازیکنا اون شکلی شد ولی تیم فولاد مبارکه سپاهان اراده می کرد دست میکرد و از هزینه در فولاد مبارکه خرج می کرد ....

ولی اینجا ایران است و طبیعی می باشد

یه سوال : چرا اولیویرا تعویض ادینیو رو انجام داد؟ آیا تاکتیک دفاعی داشت ؟
یا اینکه ...

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان سلام
من توی ورزشگاه فولادشهر اصفهان بودم . چه در حین بازی چه بعد از بازی اینترنت که قطع بود اما تلفن یکی در میون میشد زنگ زد . هر از چند گاهی میگفتن نفت گل زده اما کلا چند نفر بودن که به مخشون رسیده بود هندزفری بیارن واسه رادیو و ما فقط از رادیو پیگیر بودیم
حالا مساله اینه اولا اصفهان ده هزار نفر بودن آنتن نمیداد دیگه تبریز با صد هزار تا هوادار با اون وضعیت بارش اون بحث آنتن دهی یه مسئله طبیعیه
مساله دوم بحث ارتباطات هستش که هر چیزی هم قطع باشه رادیو دیگه آنتن میداده آخه بازی به این مهمی نباید به حرف غریبه گوش کرد
در هر صورت با اینکه من طرفدار سپاهان هستم شدیدا اعتقاد دارم اگر این قضیه ربطی به سپاهان داشته باشه که من بسیار بعید میدونم باید جامو بدن به تراکتور سپاهانم کلا منحلش کنن
سوما توی بحث داوری سپاهان پرسپولیس که محسن قهرمانی قضاوت کرد تابلو شد محسن قهرمانی عمدا سوت زده و تخلف کرده در صورتی که اصلا ربطی به سپاهان پیدا نکرد اما سپاهان مورد هجمه قرار گرفت
ایشالا زودتر مشخص بشه بالاخره اتفاق وحشتناکی بوده

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
واقعا شرم آور و خجالت آوره ...... حالا یه نکته واسه کسایی که منو متهم به تعصب و .. میکنم بگم شما حساب کنید مثل همین اتفاقات تو کل مملکت ما از سیاست گرفته تا بازار

از تحصیل ودانشگاه گرفته تا اداره و کارخانه .... . قهرمانی یک تیم چیزی نیست

تا وقتی هم که اینجوری باشه بیکاری ، فساد و .... که هیچ .

واقعا مملکت امام زمان اینه یعنی .............................

واقعا دیگه کاری از دست ما بر نمیاد خود خدا باید قضاوت کنه

hoosh abi

Registered User
لایک‌ها
86
خوشحالم واسه قهرمانی تیم شهرم. تبریک به سپاهان و اصفهان...
ولی انصافا دلم واسه تراکتور و نفت سوخت...
هم نفت و هم تراکتور شایسته قهرمانی بودن. اما فوتبال جذابیتش همینه وگرنه پر طرفدار ترین ورزش نمیشد...
به هوادارای خونگرم تبریزی هم تبریک جانانه بابت حمایت بی دریغ از تراختور... این نویدو میدم که تراکتور با این هوادارای خونگرمش حتما تو فصل های آتی قهرمان میشه...
یا حق...

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
اصلا دوست نداشتم سپاهان قهرمانی چیزی بشه

hoosh abi

Registered User
لایک‌ها
86
کار خیلی کثیفی بود
ان شالله سال بعد حقتون رو بگیرین
این اصفهانیا دیگه گندشو بالا اوردن :general509::mad:
دوست عزیز چه ربطی به اصفهانیا داره؟؟؟ میدونی تهمت بی مورد میزنی؟؟؟ من خودم تو شادی قهرمانی سپاهان با پلاکارد "زنده باد تراختور و هوادارای خونگرمش" اومدم تو خیابون.
البته میدونم تبریزی نیستی... چون من چهارتا دوست تبریزی دارم هر چهارتاشون با مرام و گل هستن...
خواهشا به خاطر یه بازی فوتبال انقدر به هم توهین نکنین...

Last edited:

hoosh abi

Registered User
لایک‌ها
86
در ضمن به خاطر بسپارید در حق سپاهان هم کم ظلم نشده نمونش قهرمانی پرسپولیس با 7 دقیقه وقت اضافه ای که داور گرفت...

che226

Registered User
لایک‌ها
419
اگه اون نتیجه اشتباه اعلام نمیشد تیم رو هم نمیکشیدن عقب ربطش به وسایل ارتباطی اینه ورزشگاه نه دست ما نیست
دسته **** به خصوص و .زا رت ا ط لا ع. ا ت
شما چرا شک داری ظلم کردن
اون از پارسال که نزاشتن شهرداری بیاد بالا الان اینجوری ...
ارزش کار تراکتور بدون قهرمانی بیشترشد
چون خیلیا از اتفاقاتی که میفته آگاه شدن

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
از هر چیزی تاکید میکنم از هرچی بشه گذشت!!!یعنی از 3 امتیازی که اون بی ناموس با پنالتی مفتش به سپاهان داد،از پنالتی روی فرید کریمی که کم مونده بود شورتشو دربیارن و اون بی ناموس به ...ش هم نبود و ادامه بازی داد!!!از کارت زرد دومی که بازیکن نفت باید میگرفت و اخراج میشد ولی نداد!!!از بازی کثیفی که آخرای بازی باهامون شد و کور سوی امیدمون رو هم خاموش کردن!!! از اینا هم بشه گذشت از اخراج آندو با 2 تا کارت زرد مفت که میتونست هیچ کدوم رو نده نمیشه گذشت!!!تو اون جو،تو فینال لیگ،جلوی بیش از 100 هزار نفر با علم به اینکه قبلآ چه ضربه های مهلکی به تراختور زده چطور تونست تیموریان رو اخراج کنه!؟این بی همه چیز چطور تونست،چطـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــور!؟آندو اخراج نمیشد عین بازی با استقلال لهشون میکردیم و توان مقابله باهامون رو نداشتن!وقتی بازیکنای نفت همه فحش دادن آندو رو رد میکنن یا میگن نشنیدم این چطور اخراج میکنه!؟آدم دیوونه میشه وقتی بهش فکر میکنه!!!نا سلامتی این بی همه چیز بهترین داور آسیا بود!!!به من باشه میگم چون با احساسات اون همه آدم یک بار هم نه که چندین بار بازی کرده حتی زنده موندن هم براش زیاده و لیاقتشو نداره!!!
ولی عیبی نداره،خودشو خراب کرد و شاید سپاهان رو و دیگه خواب جام جهانی و... رو میبینه! تراکتور اونقدر توان و هوادار داره که هر بار که زمین میخوره با قدرت تر پاشه و و بایسته!!!
راستی اگه برنامه ریزی شده نبود کفاشیان چطور دقیقه 60 که 3-1 جلو بودیم و همه خودشونو واسه قهرمانی تراکتور آماده میکردن از ورزشگاه خارج میشه!؟

hashem20

Registered User
لایک‌ها
78
از هر چیزی تاکید میکنم از هرچی بشه گذشت!!!یعنی از 3 امتیازی که اون بی ناموس با پنالتی مفتش به سپاهان داد،از پنالتی روی فرید کریمی که کم مونده بود شورتشو دربیارن و اون بی ناموس به ...ش هم نبود و ادامه بازی داد!!!از کارت زرد دومی که بازیکن نفت باید میگرفت و اخراج میشد ولی نداد!!!از بازی کثیفی که آخرای بازی باهامون شد و کور سوی امیدمون رو هم خاموش کردن!!! از اینا هم بشه گذشت از اخراج آندو با 2 تا کارت زرد مفت که میتونست هیچ کدوم رو نده نمیشه گذشت!!!تو اون جو،تو فینال لیگ،جلوی بیش از 100 هزار نفر با علم به اینکه قبلآ چه ضربه های مهلکی به تراختور زده چطور تونست تیموریان رو اخراج کنه!؟این بی همه چیز چطور تونست،چطـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــور!؟آندو اخراج نمیشد عین بازی با استقلال لهشون میکردیم و توان مقابله باهامون رو نداشتن!وقتی بازیکنای نفت همه فحش دادن آندو رو رد میکنن یا میگن نشنیدم این چطور اخراج میکنه!؟آدم دیوونه میشه وقتی بهش فکر میکنه!!!نا سلامتی این بی همه چیز بهترین داور آسیا بود!!!به من باشه میگم چون با احساسات اون همه آدم یک بار هم نه که چندین بار بازی کرده حتی زنده موندن هم براش زیاده و لیاقتشو نداره!!!
ولی عیبی نداره،خودشو خراب کرد و شاید سپاهان رو و دیگه خواب جام جهانی و... رو میبینه! تراکتور اونقدر توان و هوادار داره که هر بار که زمین میخوره با قدرت تر پاشه و و بایسته!!!
راستی اگه برنامه ریزی شده نبود کفاشیان چطور دقیقه 60 که 3-1 جلو بودیم و همه خودشونو واسه قهرمانی تراکتور آماده میکردن از ورزشگاه خارج میشه!؟

داداش یادت باشه بازی با استقلال 2 تا بازیکن تراکتور اخراج نشدن !

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
داداش یادت باشه بازی با استقلال 2 تا بازیکن تراکتور اخراج نشدن !
هه!!!اون نظر یه کارشناس خاص بود و خیلی هم سخت گیرانه!مطمئن باش هیچ کس اونا رو تو زمین مستقیم اخراج نمیکرد!جوری میگی 2 تا اخراج انگار بهترین موقعیتها رو ازتون گرفتن!!!2 تا بی احتیاطی غیر عمد بود که اگه نمیکردن هم هیچ تاثیری در روند بازی ایجاد نمیشد!!!
اگه بخوایم اینطوری قضاوت کنیم کلی نکته برای هر تیمی پیدا میشه!!!
همین سپاهان جلو پرسپولیس هم باید پنالتی اخراج به ضررش اعلام میشد که داور به راحتی آب خوردن ازش گذشت!!!خطایی که بر عکس بازی استقلال تراکتور موقعیت مسلّم گل زنی بود و نمیکرد گل رو به احتمال خیلی قوی خورده بودن!
حرف ما فعلا سر بقیه بازیها که باز هم جمع بندی کنی بدون شک بیشترین حق مخصوصآ نسبت به 2 تیم بالا نشین دیگه از ما رفته نیست،حرف ما بازی مستقیم(حتی بازی رفت با سپاهان!) و فینال لیگ هست که تاثیر کاملآ واضحی رو قهرمانی سپاهان داشت و هیچ جوره نمیشه بو دار ندونستش چون اشتباه توسط یک داور تکرار شده اونم جلو 100 هزار هوادار حریف و در هر دو بازی به ضرر تراکتور!!!
آندو ثانیه 35 40 وقتهای تلف شده ای که 1 دقیقه اعلام شده گل زده و بعد در عرض 20 ثانیه داور به خاطر کش دادن شادی پس از گل بهش کارت زرد داده!!!:eek::eek::eek:o_O:mad::general312::general112:

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
بیشترین اجحاف
به تیم نفت وب منصوریان
به تماشاگران تراکتور و الیویرا
شد
ربط به تیم خود سپاهان هم نداره
اما یکی از مسیولین سپاهان یا مسیولین اجرایی یا یه نفوذی در تراکتور این خبر و پخش کرده
به هر حال چهار پنج دقيقه براي اون فرد کافی بوده
فردوسي پور که بدجور شک کرده به بهروان

فغانی داور خوبه اما غرض در داوری ش واقعن مشخص بود

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
خدایی ما یک سوسک و میکشیم شبش یه بلا سرمون میاد
من موندم اینا انقدر دروغ میگن شب چطور خابشون میبره

شيطان فرزند کوچک بعضي از ما ایرانیهاست

بالا