• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

climax

Registered User
لایک‌ها
3
کمالوند: اولروم حتی به تیرک دروازه هم نزده است
این روزها فراز کمالوند کمتر مصاحبه می کند و ترجیح داده تا در سکوت به وضعیت تراکتور برسد تا حاشیه ها در اطراف این تیم کاهش پیدا کند. در حاشیه تمرین تراکتورسازان مصاحبه ای با این مربی داشتیم تا از آخرین وضعیت تیم آگاه شویم.
سایت گل- در اینجا می توانید متن گفت و گوی فراز کمالوند را مطالعه کنید:

*از آخرین شرایط تیم بگویید و آیا از نتایجی که تا این جای کار گرفته اید راضی هستید یا نه؟

_ واقعیت این است که قبل از شروع مسابقات هرچه تلاش کردیم تا حداقل سهمیه جذب بازیکن برای سه تیم از دسته یک صعود کرده یک بازیکن بیشتر باشد این امر تحقق نیافت و دلیل این که تیم های از پایین آمده چرا در اولین سال حضورشان مجددا سقوط می کنند را می توان در همین قانون پیدا کرد. ضمن اینکه از همین شش بازیکن هم که جذب کردیم نتوانستیم به صورت کامل استفاده کنیم. پیمنتا دو، سه هفته قبل از جدایی اش ما را همراهی نکرد، اولروم شرایط دلخواه ما را پیدا نکرد و مصدومیت ها هم که به جای خودش. با تمام این شرایط باید بگویم که از نتایج تراکتورسازی ناراضی نیستم و اگر کمی بدشانسی و اشتباهات داوری کمتر می شد جایگاهی بهتر پیدا می کردیم. در حال حاضر هم کلی نذر و نیاز می کنیم که بازیکنمان مصدوم نشوند.

* چی شد که با این وضعیت با جدایی پیمنتا موافقت کردید؟

برخلاف میل ما و مدیریت باشگاه و گفتگوهایی که ما با این بازیکن داشتیم او دوست نداشت که در تراکتور بماند و ما هم دیدیم که او با این شرایط روحی نمی تواند کمک چندانی به ما کند تصمیم گرفتیم که با جدایی اش موافقت کنیم.

* قضیه پیوستن رسول خطیبی به تراکتورسازی به کجا رسید؟

من به لحاظ فنی این بازیکن را قبول دارم . او بازیکن با تجربه و خوبی است و می تواند برای هر تیمی مفید واقع شود. به هر حال او در ابتدای فصل یک اشتباهی انجام داد و الان از آن پشیمان است و امیدوارم که مشکل او با مدیریت باشگاه حل شده و بتواند به ما ملحق شود.

* در رابطه با دنی اولروم چه تصمیمی گرفتید؟

من به نوبه خود در مورد این بازیکن خیلی صبر به خرج دادم و او را در 16 بازی به کار گرفتم اما او نتوانست انتظارات مرا برآورده کند. من در مورد گل نزدن های او باید جوابگوی مردم و هواداران باشم که خواهان نتیجه گرفتن تیم هستم و شاید تحمل بیش از حد من را پذیرا نباشند. او در این مدت حتی یک توپ را به تیرک هم نزده که برای یک مهاجم لیگ برتری اصلا آمار خوبی نیست و بعد هم به جای معذرت خواهی می خواهد که توپ را به زمین من بیندازد و بگوید من مقصرم.

* وضعیت تراکتورسازی را در بازیهای آینده چطور می بینید؟

برای بازی هفته آینده محمد نصرتی را به دلیل محرومیت در اختیار نداریم. تمام تلاشمان را می کنیم که با همین بضاعت بتوانیم با بهترین نتایج بازیهایمان را پشت سر بگذاریم و هواداران را راضی نگه داریم. فکر می کنم با توجه به بودجه ما در مقایسه با بودجه تیم هایی مثل مس کرمان و سپاهان اصفهان ادامه همین روند می تواند برای ما قابل قبول باشد.

climax

Registered User
لایک‌ها
3
خبر (خیلی) باورنكردني: كمالوند سرمربي نفت آبادان شد

سايت گل ـ‌ اين روزها شنيدن هر خبري ممكن است،‌ حتي اين خبر كه فراز كمالوند سرمربي موفق تراكتورسازي به نفت آبادان برود.
دقايقي پيش با خبر شديم كه فراز كمالوند بعد از يك هفته مذاكره با مديران نفت، رضايت خود را براي پيوستن به نفت آبادان اعلام كرده است.
اين در شرايطي است كه گفته مي‌شود ناصر شفق هنوز رضايت خود را اعلام نكرده اما ظاهراً‌ كار اين انتقال عجيب تمام است.
خبر جالب‌تر اين است كه احتمالاً بيژن ذوالفقارنسب مربي سابق نفت جانشين فرازكمالوند در تراكتورسازي شود.
جزئيات بيشتر اين خبر به زودي اعلام مي شود.

climax

Registered User
لایک‌ها
3
از اول می گفتم این کمالوند آدم خیلی چیزیه !
دیدید ! تیم رو رها کرد و رفت ! به همین راحتی !

ولی عوضش 50 درصد کار حل شد !
کاش بشیکتاش ببازه و سقوط کنه تا دنیزلی رو اخراجش کنند !
اون وقت 50 درصد بقیه هم حل می شه !
:)

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891

اوغول ول له جورخ ! سنده جیر وریبسن مصطافایا براخمیسان ! :lol: :D

آخر عاقبت یه مربیه بی غیرته غیره بومه همین می شه . واسه همین بود که می گفتم علی دایی گزینه ی خوبی بود ! البته نظر منه !
آقا بی خیال مسائل جانبی
این کلیپ از هوادارای تراختور رو ببینید و بخندید
من یک ساعته دارم می خندم
cool !! :lol:

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
آقا بی خیال مسائل جانبی
این کلیپ از هوادارای تراختور رو ببینید و بخندید
من یک ساعته دارم می خندم :happy:

http://64.15.120.236/watch?v=ET6CsAf8T8A

شیره تراختور
بسی شادمان شدیم در این نصف شب سرد زمستان ، دمت گرم :specool:

تز تز دنه ایندی گلر با :lol:
ذوالفقارنسب نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه:eek:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
تبریک میگم
نیمه اول پیکان خیلی خطا میکرد و از تراکتور هم خوب آفساید میگرفت

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
طبق معمول خیلی موقعیت از دست دادیم
طبق معمول هم این بیچاره کمالوند کسی رو جز کرار نداشت بفرسته تو زمین
ولی خدا رو شکر که بردیم من هم تبریک میگم
.
پ.ن: هده این کارلوس (مدافع پیکان ) عجب دیواری بود ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

climax

Registered User
لایک‌ها
3
تبریک می گم !
یک پله صعود کردیم و شدیم تیم هفتم جدول !

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
این امتحانا نمیذاره زیاد بیام.دستشون درد نکنه نیمه دوم رسیدم همون اولش گل رو زدیم.هفتهء بعد جلوی استقلال استادیوم رو باید بترکونیم

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
جدول لیگ برتر :
CrThumb.aspx

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
به نظرم تیم استیل آذین اصلا ارزش اون جایگاه نداره ... اگه دقیقه نود و وقت های اضافه رو از این تیم بگیری الان باید ته جدول باشه

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
به نظرم تیم استیل آذین اصلا ارزش اون جایگاه نداره ... اگه دقیقه نود و وقت های اضافه رو از این تیم بگیری الان باید ته جدول باشه

البته تازگی ها دقایقه آخر گل می خورن ! اونی که تو می گی استقلاله

چه ربطی داره؟
به نظر من سایت بردوباخت بهترین سایت خبری و اطلاع رسانی ورزشی ایرانی در این 1-2 سال اخیر بوده
خوب , خیلی ربط داره , اول باید وضو بگیری بعد با چشمه بصیرت به سایت نگاه کنی ! :eek: :eek:
همین طوری خواستم تو تاپیکه تیمه محبوبم یه اسپمی کرده باشم . تو هم مچمو گرفتی ! :D

climax

Registered User
لایک‌ها
3
باشگاه تراكتورسازي: 50 درصد ظرفيت ورزشگاه آزادي را مي‌خواهيم

باشگاه تراكتورسازي با صدور بيانيه‌اي خواستار اختصاص 50 درصد از ظرفيت ورزشگاه آزادي در بازي روز جمعه مقابل استقلال تهران شد.
در اين بيانيه آمده است: با توجه به ظهور پديده‌اي چون هواداران پرشور و پرتعداد تراكتور در فوتبال كشور و دادن انرژي مضاعف و شور و حال خاص به ليگ برتر، به اين وسيله باشگاه تراكتورسازي رسما خواهان 50 درصد از ظرفيت استاديوم آزادي است.

اين بيانيه مي‌افزايد: هواداراني كه خود را مهياي بازي بزرگ روز جمعه مقابل استقلال مي‌كنند در تماس‌هاي پي‌درپي نگراني خود را از عدم اختصاص جايگاه كافي و مناسب ابراز مي‌كنند كه اين مسئله از هم‌اكنون به يكي از دغدغه‌هاي بزرگ اين باشگاه تبديل شده است.

در اين بيانيه تصريح شده است: زمزمه‌هايي به گوش مي‌رسد كه بعضا مسئله 10 درصد ميهمان پيش كشيده مي‌شود، بايد قبول كرد در وضعيت كنوني كه فوتبال ايران از عدم حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها رنج مي‌برد، هواداران تيم محبوب تراكتورسازي تبريز سرمايه‌اي گرانبها براي فوتبال كشور محسوب مي‌شوند.

در پايان اين بيانيه آمده است: اميدواريم با توجه به اينكه در بازي‌هاي تيم‌هاي پيروزي و استقلال در مقابل هم و در خارج از تهران مسئله هواداران اين تيم به دليل كثرتشان در جاي جاي ميهن پهناور رعايت نمي‌شود، مسئولان امر بازي‌هاي تراكتور را نيز با تيم‌هاي حريف به خصوص در بازي روز جمعه جدي گرفته و در راستاي جلوگيري از برخي مسائل حاشيه‌اي از هرگونه ممانعت و ورود هواداران خونگرم تراكتور به ورزشگاه جدا خودداري كنند.

بالا