• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
احتمالا تعداد خیلی زیادی هم پشت در استادیوم میمونن

درست میگم؟

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
احتمالا تعداد خیلی زیادی هم پشت در استادیوم میمونن

درست میگم؟
احتمالا خانومهای زیادی هم به همراه خانواده ، در تپه های اطراف استادیوم شاهد بازی خواهند بود .
.
بعد از 16 سال کریم باقری قراره مقابل تراکتور بازی کنه و ایکاش نمیکرد :blush:

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
احتمالا خانومهای زیادی هم به همراه خانواده ، در تپه های اطراف استادیوم شاهد بازی خواهند بود .
.

قرار نشد جک بگی :D من فردا عوض شما و اون مرحوم تشویق میکنم خیالت راحت

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
.
اولا که ظاهرا به بازی نمیرسه

دوما چرا ای کاش بازی نمیکرد؟

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
عجب شعاری ... از تبریزی های عزیز انتظار نداشتم چنین چیزایی بگن :blink::blink::blink::blink:

این شعر ترجمش به فارسی خوب در نماید ولی در کل شعار خیلی شیرینی هست !!:happy:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
عجب شعاری ... از تبریزی های عزیز انتظار نداشتم چنین چیزایی بگن :blink::blink::blink::blink:

آقا خودتو ناراحت نکن این شعار قدیمیه :دی منظور خاصی هم نداره:cool:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
اینکه تراختور نیومده خیلی از تیم های میلیاردی رو کنار زده و اینکه اینهمه طرفدار متعصب داره به کنار ، همین که چشم بدخواهان رو کور کرده و خیلی ها رو دچار سوزش حاد کرده یه دنیا برامون ارزش داره.

آذربایجان وار اولسن ایستمین کور اولسن

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
خدا رحمتش کنه ! :(
ممنون معین جان ... وضعیت عجیبی بود ، هم نگران برد تراکتور بودیم و هم نگران خوب برگزار شدن مراسم ...
قرار نشد جک بگی :D من فردا عوض شما و اون مرحوم تشویق میکنم خیالت راحت
جناب جک ... داشته باش :D
finalposte.jpg

آند اولا ستارخانا
اوت قویاروخ تهرانا

Last edited:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
ساخت استاديوم 100هزار نفري تراكتوردر تبریز

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي خبر از ساخت استاديوم 100هزارنفري براي تراکتور با همکاري نمايندگاني از ترکيه و چين خبر داد و تصريح کرد: نمايندگاني از اين دو کشور به تبريز آمده‌اند تا مذاکرات در اين خصوص را نهايي کرده و کار ساخت اين ورزشگاه بزرگ را براي تيم تراکتورسازي آغاز کنيم. همچنين به منظور انجام بازي دوستانه با تيم گالاتاسراي ترکيه هم دوشنبه اين هفته با نمايندگاني از اين تيم جلسه‌اي خواهيم داشت تا توافقات نهايي شود. ناصر شفق پيرامون بازي تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و تراکتورسازي گفت: وجه بارز اين مسابقه حضور تماشاچيان پرشور و بسيار زياد تيم تراکتورسازي بود که به رغم آنکه تيم پرسپوليس در بازي در همه شهرهاي ايران هواداراني را به خود اختصاص مي‌دهد اما در اين مسابقه تمام هفتادهزار نفر حاضر در ورزشگاه يادگار امام (ره) تنها طرفدار تراکتورسازي بودند. اميدوارم فدراسيون فوتبال نسبت به اين هواداران نگاه بهتري داشته باشد چرا که آنها شايسته هرگونه تعظيم و تکريم هستند.
وي افزود: بازي خوبي بين دو تيم انجام شد؛ تيم ما در نيمه نخست بسيار بهتر از پرسپوليس کار کرد و به رغم زدن تک‌گل بازي، صاحب موقعيت‌هاي متعدد ديگري هم شد اما در نيمه دوم شرايط فرق مي‌کرد و تيم ما مانند نيمه نخست بازي نکرد؛ عمده‌ترين دليل اين مساله هم خالي بودن نيمکت بازيکنان ماست که تاثيرش را در اين بازي هم ديديم.
شفق در واکنش به اظهارات "فراز کمالوند" سرمربي تيم تراکتورسازي مبني بر اينکه براي ماندن در اين تيم شرط دارم و آن هم به خدمت‌ گرفتن بازيکنان نخبه در اين تيم است، کمي تعجب کرد و با خنده گفت: اگر او چنين مي‌گويد ما هم مي‌گوييم هيچ نظري در اين‌باره نداريم.
وي با بيان اينکه باشگاه تراکتورسازي همچنان شکايتش عليه محمود ياوري سرمربي تيم شاهين بوشهر را پي‌گيري مي‌کند، درباره داوري بازي تيمش برابر پرسپوليس با توجه به اعتراضات تماشاچيان تيمش، خاطرنشان کرد: بنده ديگر هيچ کاري به داوري نداشته و تصميم گرفتم صحبتي در اين زمينه نداشته باشم.
http://tractorspor.ir/tractornews/331.html

mahsa vorooojak

Registered User
لایک‌ها
38
بچه ها سالنامه جدید تراختور رو دیدین
خیلی نایسه.فروزش آورده بازم. برین بخرین حالشو ببرین

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
بولوسوز نمنه یاندیریر بیلمی
بولار آدام اولمازلار ، بو فرومدا فوتبال تایپیکلرین اوخییردیم ، هچکسین گوزی گوتومور کی تراختور بو فصل قیامت الییب .
فقط حیف کی بولار بولموللر تراختور فقط بیردانا تیم دییر ، صحبت آذربایجان صحبتیدی...
اوسسون ، بیزیم ده الله بویوهدی ;)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
بولوسوز نمنه یاندیریر بیلمی
بولار آدام اولمازلار ، بو فرومدا فوتبال تایپیکلرین اوخییردیم ، هچکسین گوزی گوتومور کی تراختور بو فصل قیامت الییب .
فقط حیف کی بولار بولموللر تراختور فقط بیردانا تیم دییر ، صحبت آذربایجان صحبتیدی...
اوسسون ، بیزیم ده الله بویوهدی ;)
امیر جان قدیمدن دییپلر:
ایت هورر کروان گئچر.

بارلی آغاجا داش آتالار.

بولارین گوزلری گوتومور . جالیب بوده اله یانیللار کی سفهلماغیدا باشارمیللار. بولمورام گوردون یا یوخ تراختور پس پس اویونی گونی پس پس تاپیکینده بیدانا سفه گده اله تارتان پارتان ددی منده جوابین وردیم سورا گوردوم بابا طرف اصلا" گانمیر سورا اوزوم ناراحات اولدوم کی بو بوزگولاخین اوستونده نیه گانیمی خرابلادیم.
سفهین بالاسی هشزات تاپامامیشته ، اویونوموزادا بیر سوز دییمیمشده گلمیشده دییرده ورزیشگاه دا 68 مین نفردن چوخ یوخوده . بیر سوزده اولاندا دییرلر تراختور بو ایل گلیپ لیگه . ولی همان بو تراختورکی بو ایل گلیپ لیگه ویریپ اولدن لیگده اولان تیملری داغیدیپ.

دوستان درخواست ترجمه نکنن ( موضوع خصوصیه :D )

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
امیر جان قدیمدن دییپلر:
ایت هورر کروان گئچر.

بارلی آغاجا داش آتالار.

بولارین گوزلری گوتومور . جالیب بوده اله یانیللار کی سفهلماغیدا باشارمیللار. بولمورام گوردون یا یوخ تراختور پس پس اویونی گونی پس پس تاپیکینده بیدانا سفه گده اله تارتان پارتان ددی منده جوابین وردیم سورا گوردوم بابا طرف اصلا" گانمیر سورا اوزوم ناراحات اولدوم کی بو بوزگولاخین اوستونده نیه گانیمی خرابلادیم.
سفهین بالاسی هشزات تاپامامیشته ، اویونوموزادا بیر سوز دییمیمشده گلمیشده دییرده ورزیشگاه دا 68 مین نفردن چوخ یوخوده . بیر سوزده اولاندا دییرلر تراختور بو ایل گلیپ لیگه . ولی همان بو تراختورکی بو ایل گلیپ لیگه ویریپ اولدن لیگده اولان تیملری داغیدیپ.

دوستان درخواست ترجمه نکنن ( موضوع خصوصیه :D )

گوزی گوتومور یاپ د.ز س.ز دی . ولی بیر طرف دن مربی و شفق ایشلری بعضی واخ منی ده هیسلندیریر ولی سوزون اول آخری بودی کی کلا" طرف مقابل گامماز و احمق دی که بو جور ترراختورون قاباقیندا دایانیر . بی طرف دن ده اولاردا دا یورد ماساله سی وار هممشه هدف لری آذربایجان الین اسگیه الماخدی (گورممزلر هشواخ :دی )

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
من فکر می کردم این دو پست که به زبان آدری زده شده ادامه پیدا نمی کنه ولی ظاهرا پستها دارن ادامه دار میشن.
از دوستان عزیز خواهش می کنم در محیط عمومی فروم به زبان فارسی پست بدن . چون بقیه هم شاید بخوان استفاده کنند. اگر علاقه ای به ادامه بحث با زبان غیر فارسی دارید میتونید از گروههای خصوصی استفاده کنید . شاد باشید

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
thumbnail.php

روز جمعه همه با هم و ساعت ها قبل از شروع مسابقه در استادیوم حضور یافتیم و بدون هیچ چشمداشتی از کسی یا کسانی فقط و فقط یک چیز در ذهن داشتیم ، دور هم جمع شدن برای حمایت از داشته یمان ، این چنین شد که از لحظه ای که پایم را در ورزشگاه نهادم، ذهنم را فقط یک چیز به خود مشغول کرده بود ، حس افتخار کردن به مردمی ساعت ها قبل از من به ورزشگاه آمدن بودند ، افتخار به اردبیلی ؛ ارومیه ای ، خویی ، مرندی ، جلفایی ، ماکویی ، شاهین دژی ، زنجانی ، پلدشتی ، تهرانی و . . . هزاران جای دیگر که رنج سفری چند ساعته را با اتوبوس ها و مینی بوس های بعضا فرسوده به جان خریده بودند تا بیایند افتخاری شوند برای وطنشان ، چه می شود گفت جز اینکه چند لحظه درنگ کنی و بنگری مردمی که از خون تو هم به تو نزدیک ترند ، همان های که اگر تا دیروز در جای دیگر می دیدی بدون یک نظر کردنی گذر می کردی ، اینجا همه چیز یک رنگی بود و همه دوست داشتنی ، چه صورت های آفتاب زده و چه دست های پینه بسته ای که نشان می داد این مردم چه شهری و چه روستای همه قرمز تراختوری هستند که بوضوح از رخسارشان یک چیز را می شد فهمید ، آمده بودند تا افتخار بیافرینند و افتخار تراختوری باشند که بر آمده از خود آنهاست.
ساعت ها به این جمعیت فراتر از سنجش با اعداد نگاه می کردم ، چه حس غریبی داشتم ، هر چه می توانستم از شور و شوق خودمانی فیلم و عکس گرفتم تا آنجا که دوربین زبان بسته خاموش شد از بزرگی و عظمت که آفریده شده بود ، وای افتخاری بیش از این نیست که من هم از همین مردمی هستم که آمده بودند تا من حس کنم اینجا جای دیگریست . بدون شک روز جمعه در تبریز و آذربایجان نسیمی وزیدن گرفت که مژده می داد اینک بهار در راه است ، بهاری که در آن شکوفه های شقایقش چه سرخ می شکفند ، همان بهاری که روزهاست در زمستان پاییز این شهر و این دیار چون معجزه ای بر سنگ و برف پیروز است .
و این جمعه ای است که همه آمده ایم تا به آغوش بکشیم فرزندان غیرتمندش را ، چرا که اینجا هوا هوای تماما خودیست ، هوای رهایست ، به خود می گویم چه هوائی برای بازگشتن به باغ ، در ذهنم شعر ها می آیند و می روند تا آنجا که فرزند این دیار کریم پا به ورزشگاه می گذارد و به شادباش این حضورش در میان ما پرندگان هم سرود می خوانند چه رسد به ما ، همه از خود بی خود می شویم و دنبال به آغوش کشیدنش هستیم ، وای چه حسی داریم و شاهد دور افتخار بازیکنی می شویم که از ماست و این نسیم بهاری که در نفس هر کدام به هنگام این حضور آزاد می شود شادباش آمدن دوباره بهار است به باغ ما ، اگر بیاید.
هوا ، هوائی رهائی است
و فصل ، فصل بلند رها شدن در باغ
و نغمه سر دادن
که از قفس اثری نیست
بهار در راه است.
اینها را نوشتم تا به اینجا برسم که بگویم روز جمعه تمام شد و قصه هر چیز زیبای هم روزی پایان می یابد ، ما روز جمعه وظیفه داشتیم تا از کریم خودمان تقدیر و تشکر کنیم که سالهاست باعث افتخار است و چون سمبلی درخشان برای دیارمان در آسمان می درخشد ، حالا این یار چه دوست داشته باشد در هر کجا که بخواهد توپ زند و یا فوتبالش را هر کجا که دوست دارد تمام کند ، نه او به ما مدیون است و نه ما مدیون به او ، اما کریم باید بداند او مدیون این خاک و تراختوریست که باعث شده او را امروز آقا کریم بنامندنش ، حالا چه بخواهد به این موضوع باور داشته باشد یا نه ، این واقعیتی است که کریم نمی تواند آن را انکار کند . اگر آمد قدمش روی چشم ، اگر نیامد باید بداند تاریخ نشان داده که روزی اسطوره ها هم می شکنند .

http://tractorspor.ir/tractornews/332.html

بالا