بدبخت من که حتی نمیتونم از تلویزیون ببینم ... باورتون نمیشه ساعت مسابقه باید تو مسجد باشم (مراسم یکی از آشناهامونهخوش بحالت :happy: من نمیتونم برم![]()
بدبخت من که حتی نمیتونم از تلویزیون ببینم ... باورتون نمیشه ساعت مسابقه باید تو مسجد باشم (مراسم یکی از آشناهامونهخوش بحالت :happy: من نمیتونم برم![]()
احتمالا خانومهای زیادی هم به همراه خانواده ، در تپه های اطراف استادیوم شاهد بازی خواهند بود .احتمالا تعداد خیلی زیادی هم پشت در استادیوم میمونن
درست میگم؟
بدبخت من که حتی نمیتونم از تلویزیون ببینم ... باورتون نمیشه ساعت مسابقه باید تو مسجد باشم (مراسم یکی از آشناهامونه)
احتمالا خانومهای زیادی هم به همراه خانواده ، در تپه های اطراف استادیوم شاهد بازی خواهند بود .
.
بعد از 16 سال کریم باقری قراره مقابل تراکتور بازی کنه و ایکاش نمیکرد :blush:
اولا که ظاهرا به بازی نمیرسهاحتمالا خانومهای زیادی هم به همراه خانواده ، در تپه های اطراف استادیوم شاهد بازی خواهند بود .
.
بعد از 16 سال کریم باقری قراره مقابل تراکتور بازی کنه و ایکاش نمیکرد :blush:
تراکتور حمله کن ، جای سوراخش رو پیدا کردی ! :happy:
می تو . شیت !![]()
عجب شعاری ... از تبریزی های عزیز انتظار نداشتم چنین چیزایی بگن :blink::blink::blink::blink:
عجب شعاری ... از تبریزی های عزیز انتظار نداشتم چنین چیزایی بگن :blink::blink::blink::blink:
ممنون معین جان ... وضعیت عجیبی بود ، هم نگران برد تراکتور بودیم و هم نگران خوب برگزار شدن مراسم ...خدا رحمتش کنه !![]()
جناب جک ... داشته باشقرار نشد جک بگیمن فردا عوض شما و اون مرحوم تشویق میکنم خیالت راحت
امیر جان قدیمدن دییپلر:بولوسوز نمنه یاندیریر بیلمی
بولار آدام اولمازلار ، بو فرومدا فوتبال تایپیکلرین اوخییردیم ، هچکسین گوزی گوتومور کی تراختور بو فصل قیامت الییب .
فقط حیف کی بولار بولموللر تراختور فقط بیردانا تیم دییر ، صحبت آذربایجان صحبتیدی...
اوسسون ، بیزیم ده الله بویوهدی![]()
امیر جان قدیمدن دییپلر:
ایت هورر کروان گئچر.
بارلی آغاجا داش آتالار.
بولارین گوزلری گوتومور . جالیب بوده اله یانیللار کی سفهلماغیدا باشارمیللار. بولمورام گوردون یا یوخ تراختور پس پس اویونی گونی پس پس تاپیکینده بیدانا سفه گده اله تارتان پارتان ددی منده جوابین وردیم سورا گوردوم بابا طرف اصلا" گانمیر سورا اوزوم ناراحات اولدوم کی بو بوزگولاخین اوستونده نیه گانیمی خرابلادیم.
سفهین بالاسی هشزات تاپامامیشته ، اویونوموزادا بیر سوز دییمیمشده گلمیشده دییرده ورزیشگاه دا 68 مین نفردن چوخ یوخوده . بیر سوزده اولاندا دییرلر تراختور بو ایل گلیپ لیگه . ولی همان بو تراختورکی بو ایل گلیپ لیگه ویریپ اولدن لیگده اولان تیملری داغیدیپ.
دوستان درخواست ترجمه نکنن ( موضوع خصوصیه)