• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شاید به قول شما معیار سنجش ها متفاوت هست.

در ایران هم تیمهای استقلال ، تراکتور ، پرسپولیس ، سپاهان و .... (به ترتیب حروف الفبا نوشتم) طرفدار زیاد دارند اما چه فایده که سودی به باشگاه ها نرسیده تا الان از نظر مالی

حداقل اونها 75 هزار تا طرفدار دارن براشون هم از نظر معنوی و هم مادی سرمایه هست.

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
شاید به قول شما معیار سنجش ها متفاوت هست.

در ایران هم تیمهای استقلال ، تراکتور ، پرسپولیس ، سپاهان و .... (به ترتیب حروف الفبا نوشتم) طرفدار زیاد دارند اما چه فایده که سودی به باشگاه ها نرسیده تا الان از نظر مالی

حداقل اونها 75 هزار تا طرفدار دارن براشون هم از نظر معنوی و هم مادی سرمایه هست.
اینکه حرفی توش نیست 10 میلیون هم ثبت نام کنن بدون اینکه سودی به باشگاه برسونن ارزشی نداره...
ولی خوب یه کارایی میشه کرد مثل ارسال پیامک تبلیغاتی یا اطلاع رسانی برای فروش های ویژه محصولات باشگاه تازیگیا هم یه طرحی گزاشتن با 30 هزار تومن یک ساله عضو مخصوص میشی که استقبال نسبتآ خوبی شده .
کفگیرشون خورده ته دیگ :rolleyes:

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
نژادزماني: تبريزي‌ها به دليل فاصله 2 هزار كيلومتري به كرمان نمي‌آيند!

خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه مس كرمان گفت: با توجه به فاصله دو هزار كيلومتري شهر ما تا تبريز بعيد است طرفداران تراكتور سازي به كرمان بيايند.
فتح ا... نژادزماني در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد ديدار با تراكتورسازي تبريز گفت: در اين مسابقه بايد برنده شويم و اگر اين مسابقه را نبريم همه ما بايد از باشگاه خداحافظي كنيم.
وي ادامه داد: با توجه به اينكه فاصله تبريز تا كرمان 2 هزار كيلومتر است بعيد مي‌دانم طرفداران تراكتورسازي به شهر ما بيايند اما از آنجائيكه مس توانست الهلال را شكست بدهد قطعا فردا طرفداران مس ورزشگاه كرمان را پر خواهند كرد.
وي در مورد رويارويي با ذوب آهن در مرحله حذفي ليگ قهرمانان آسيا، اظهار داشت: با توجه به اينكه ديگر سفر خارجي در پيش نداريم و بازيكنان به شرايط آب و هوايي كشور بايد به ميدان بروند اين شرايط به نفع ما است ضمن اينكه مس تاكنون به ذوب آهن نباخته است. ما يا اين تيم را شكست داده‌ايم يا به مساوي رسيده‌ايم، بنابراين تقابل با ذوب جذابيت‌هاي خودش را دارد و رويارويي انديشه مربيان ايراني با مربيان خارجي هم هست كه اميدوارم در نهايت مس برنده شود.
نژادزماني در مورد وعده پاداش يك ميليون و پانصد هزار توماني به بازيكنان مس براي صعود و عدم پرداخت پاداش فصل گذشته(يك دستگاه خودرو ريو به مناسبت حضور در ليگ قهرمانان آسيا) گفت: من حرفي از ريو نزدم و همواره تلاش كرده‌ام به وعده‌اي كه مي‌دهم پايبند باشم.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8902111369

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
شکست تلخ همراه با شعارهای نژاد پرستانه

اين ديدار که در ورزشگاه شهيد باهنر کرمان برگزار شد با نتيجه 3 بر 2 به سود تيم ميزبان پايان يافت

img634084321731562500.jpg

"مارکيو جيوانيني"، "ادر لوسيانو" و "علي سامره" به ترتيب در دقايق 24، 47 و 57 براي تيم مس کرمان گلزني کردند و "محمد ابراهيمي" و "فرهاد خيرخواه" به ترتيب در دقايق 15 و 68 اين ديدار گلهاي تيم تراکتورسازي تبريز را به ثمر رساندند.
"پائلو زالترون"، "ابوالقاسم دهنوي"،"ميلاد فخرالديني" و "عباس محمدي" بازيکنان تيم مس کرمان به ترتيب در دقايق 21، 29، 72 و 3+90 و "مهدي کياني" و "فرهاد خيرخواه" به ترتيب در دقايق 74 و 79 از تيم تراکتورسازي تبريز با دريافت کارت زرد از سوي داور ميدان جريمه شدند.
"خداداد افشاريان" با کمک "صفدر احمدي" و "غلام آموزگار" اين ديدار را قضاوت کردند و "اميد سعيدفر" نيز داور چهارم اين مسابقه بود.
در اين ديدار "ساسان موسوي" مربي بدنساز و "لوکابوناچيچ" سرمربي تيم مس کرمان در اعتراض به ضربه اي مشکوک به پنالتي در محوطه جريمه تراکتورسازي تبريز از روي نيمکت مس کرمان اخراج شدند.

حاشیه : در این دیدار مثل دیدارهایی که تراکتورسازی در شهرهایی که میزبان بود تماشاگران حریف روی به شعارهای نژادپرستانه آورده بودند که جای تاسف برای فوتبال ایران دارد.

مس هم اگه سقوط نکنه به جمع تیمهای لیست سیاهی پیوست... خیلی شعارهاشون زننده و به دور از انسانیت بود چند دقیقه هم کاملآ از تلوزیون شنیده میشد...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من که میدونم سیاسیه
ولی باهاله

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
مس هم اگه سقوط نکنه به جمع تیمهای لیست سیاهی پیوست... خیلی شعارهاشون زننده و به دور از انسانیت بود چند دقیقه هم کاملآ از تلوزیون شنیده میشد...

چی میگفتن مگه؟:blush: ما کانال دو داشتیم نشون نداد چیزی :دی

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
چی میگفتن مگه؟:blush: ما کانال دو داشتیم نشون نداد چیزی :دی

من خودم ورزشگاه بودم ولی اصلا همچین خبری نبود و هوادارن فقط تیم مس رو تشویق می کردند حتی با اینکه داور هم زیاد به ضرر مس بود به هیچ وجه به داور هم بی احترامی نشد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سایین دیلداشلاریم
2003 ده بو یاخینلیقدا بیر تاپیک آچیلمیشدی بو عنواندا :
T U R K I S H - P.T پرشین تولزون تورک اویه لری( اعضای ترک پرشین تولز)
سیزینده یولونوزو گوزلییریک

سلام

دوست عزیز لطف کن تو محیط پابلیک فارسی تایپ کن

ممنونم

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
من خودم ورزشگاه بودم ولی اصلا همچین خبری نبود و هوادارن فقط تیم مس رو تشویق می کردند حتی با اینکه داور هم زیاد به ضرر مس بود به هیچ وجه به داور هم بی احترامی نشد
پس یعنی همه این سایت های ورزشی و طرفدارهای تراکتور که تو ورزشگاه بودن و اونهایی که تو خونه بودن اشتباه میکنن ، اون وقت شما که تو استادیوم بودی معتقدی اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده...
مرد حسابی ما تو استادیوم داد میزنیم یاشاسین آذربایجان ، به کسی هم توهین نمیکنیم، صدای کل ورزشگاه که سهله کم مونده صدای خودمون هم قطع بشه اون وقت توهین های علنی طرفدارهای مس به وضوح شنیده میشه ...
کمیته انظباطی هم که قربونش برم شده لولوی سر جالیز ، فقط بلده به مدل مو و خط ریش و زندگی شخصی جامعه فوتبال گیر بده.
تبعیض تا کی ....

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
thumbnail.php

قرار است در این مذاکرات علاوه بر بازی دوستانه همکاری های دو باشگاه در زمینه های مختلف هم مورد بررسی قرار گیرد
هئیت باشگاه گالاتاسرای ترکیه طبق هماهنگی های صورت گرفته بین دو باشگاه قرار است پنجشنبه این هفته در تبریز حضور داشته باشد .
طبق رایزنی های صورت گرفته با باشگاه گالاتاسرای ترکیه برای برگزاری دیدار دوستانه تیم گالاتاسرای ترکیه با تیم تراکتورقرار است این هیئت روز پنجشنبه وارد تبریز شوند و بعد از دیدار از بازی تراکتور و استقلال اهواز در چارچوب مسابقات لیگ برتر کشور مذاکرات خود را در خصوص بازی دوستانه با تیم تراکتور نهایی کنند .
این هیئت که قرار است مدیرعامل باشگاه گالاتاسرای هم آن را همراهی کند روز پنجشنبه وارد تبریز می شوند و مورد استقبال مقامات باشگاه تراکتور قرار خواهند گرفت ، قرار است در این سفر علاوه بر دیدار دوستانه همکاری دوباشگاه هم در زمینه های مختلف مورد مذاکره دو طرف قرار گیرد.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

TractorSpor.ir

TractorFC.com

TiraXtorFans.com

TrakhtorFans.com

Tractor-Fans.Com

[/]

غیر از سایت تراکتوریها هیچ جایی چیزی مبنی بر این نوع شعارها گفته نشده مثل اینکه. دیشب هم هیچ بحثی نشد توی نود:blush:

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
غیر از سایت تراکتوریها هیچ جایی چیزی مبنی بر این نوع شعارها گفته نشده مثل اینکه. دیشب هم هیچ بحثی نشد توی نود:blush:
برادر ده دقیقه آخر بازی یک ضرب شعار توهینی با صدای بلند میدادن جوری که حتی از صدای گزارشگر هم بلند تر بود... انتظار ندارین که رسانه های دولتی یا وابسته بگن که تو ایران توهین قومیتی داریم!!!!
تا حالا اینجوریش رو ندیده بودیم, تو اصفهان و بوشهر تک و توک شعارهایی داده شده بود که از کنارش گزشتیم ولی دیگه این خیلی وحشتناک بود:(

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
یک باره دیگه می گم من خودم ورزشگاه بودم و اصلا اینجوری نبوده

چطور ممکنه شعاری داده بشه که از تلویزیون شنیده بشه ولی من که تو ورزشگاه بودم نشنیده باشم ؟؟؟؟؟

به قول دوستمون شاید 4 نفری که کنار طرفداران تراکتور بودن این کار رو کرده باشن و شعارهایی داده باشن که این رو هم بعید می دونم ولی اینجوری که دوستان می گن نبوده و طرفداران مس فقط تیم خودشون رو تشویق کردند

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
یک باره دیگه می گم من خودم ورزشگاه بودم و اصلا اینجوری نبوده

چطور ممکنه شعاری داده بشه که از تلویزیون شنیده بشه ولی من که تو ورزشگاه بودم نشنیده باشم ؟؟؟؟؟

به قول دوستمون شاید 4 نفری که کنار طرفداران تراکتور بودن این کار رو کرده باشن و شعارهایی داده باشن که این رو هم بعید می دونم ولی اینجوری که دوستان می گن نبوده و طرفداران مس فقط تیم خودشون رو تشویق کردند
داداشم شما از یکی که بازی رو تلوزیونی تماشا کرده بپرسید بهتون میگن جریان چی بوده...
کاش اونطوری بود که شما میگین:eek:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

دوستان اینجا فروم ورزشی یه ظاهرا ! لطف کنید بحث قومیت و ملیت و .... اینجا به وسط نکشید

متاسفانه" توهین" امروزه روز تو استادیوم ها و برای همه تیمها و بازیکنان بیش و کم وجود داره و به نظرم هیچ ربطی به مسائل عنوان شده نداره . لطف کنید مانور روی این مسائل رو تموم کنید

ممنونم ..

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

دوستان اینجا فروم ورزشی یه ظاهرا ! لطف کنید بحث قومیت و ملیت و .... اینجا به وسط نکشید

متاسفانه" توهین" امروزه روز تو استادیوم ها و برای همه تیمها و بازیکنان بیش و کم وجود داره و به نظرم هیچ ربطی به مسائل عنوان شده نداره . لطف کنید مانور روی این مسائل رو تموم کنید

ممنونم ..
برادر عزیز اینجا فروم ورزشه درست... هوادارای ورزش میان اینجا درست... تماشاگرای فوتبال هم میان دیگه نه؟
نباید بدونن شعارهای احمقانه ای که میدن چه عواقبی داره؟ نباید از کرده خودشون شرمنده بشن؟
ما اگه بازی رفت استقلال یک صدا فریاد میزدیم فارس س... شما ساکت میموندین؟یا بحث های ورزشی میکردین؟؟؟توهین به تیم و گروه یه چیزه این یه چیزه دیگه.

برام خیلی جالبه ... به حرفهای یکی که از امضاش معلومه چه شخصیتی داره (دعوت نامه بالاترین!!!!!) استناد میکنین.

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
برادر عزیز اینجا فروم ورزشه درست... هوادارای ورزش میان اینجا درست... تماشاگرای فوتبال هم میان دیگه نه؟
نباید بدونن شعارهای احمقانه ای که میدن چه عواقبی داره؟ نباید از کرده خودشون شرمنده بشن؟
ما اگه بازی رفت استقلال یک صدا فریاد میزدیم فارس س... شما ساکت میموندین؟یا بحث های ورزشی میکردین؟؟؟توهین به تیم و گروه یه چیزه این یه چیزه دیگه.

برام خیلی جالبه ... به حرفهای یکی که از امضاش معلومه چه شخصیتی داره (دعوت نامه بالاترین!!!!!) استناد میکنین.

دوست عزیز هر صحبتی جائی داره ، قبح توهین بر همگان مشخصه بازم میگم به فارس و ترک و ... اینها هم ربط پیدا نمیکنه ، ولی اینجا جائی که بخواد این حرف ها و صحبت ها کش پیدا کنه نیست . اگه شخصی از کاربران پی تی به شما توهین کرده مطمئن باشید باهاش برخورد میشه اگر هم ما ندیدیم شما ریپورت بدید ولی اون تماشاگرنمایان کذائی که اینجا عضویتی ندارند که شما بخواین شرمنده شون بکنید .

در ضمن شما نگران نباشید طرفداران آبی و قرمز هم تو همین استادیوم آزادی انقدر از هم ناسزا شنیدن که گوششون از این حرفها و توهین ها پره .

بارها عنوان شده ، خواهش شده تاپیک های طرفداری جای صحبت پیرامون مسائل ورزشی و فنی تیمه نه بحث های کشداری که اغلب به خوشی هم ختم نمیشه احتیاج به " استناد" از صحبت فرد خاصی هم نیست این روال مدتهاست داره انجام میشه .

پیروز باشید ..

Last edited:
بالا