• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
ساسان جان فکر نکنم اوردن اسم یک چیز مشکلی داشته باشه .:D مثلآ یکی بگه داداشم عمو پورنگ نگاه می کرد و من نتونستم بازی رو ببینم خلاف مرامنامست ؟
به هر حال شرمنده که تاپیک رو منحرف کردم . :(

من اصلآ برنامم جور در نمیاد که بتونم بیام تبریز . آخه کجای دنیا بازی ها رو وسط هفته می ندازن ؟ ( مخصوصآ بازی های خانگی تراکتور ؟) کاش یه مسابقه ای جمعه بیفته و ما هم بیاییم . :(

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
واقعا حیف تراکتوره که مربیش این کمالوند باشه
البته نوه م هم با پان ترک و پان فارس و هرگونه پان دیگری خوب نمیشه اما تراکتور سازی رو از زمانی که فقط یک تیم بود ! دوست داشتم و حالا که حضور امثال دنیزلی و فاتح تریم و ... روی نیمکت پرسپولیس دور است امیدوارم مسئولین تبریز یک کاری بکنن یکی از این مربی های خوب بیاد تبریز و حالی به هولی
کمالوند شاید فقط برای بچه های 14-15 ساله که جوگیر هستند جالب بنظر برسه و با این ادبیات و مصاحبه ها بخواد خودش رو خیلی متعصب نشون بده و ... اما بنظر من برای تراکتور خیلی کوچیکه . خیلی

حالا همه باهم

مصطفی دنیزلی برگرد به تیمت
فراز کمالوند ....

climax

Registered User
لایک‌ها
3

خدااااا ! می شه یه روز دنیزلی بشه سرمربیمون ؟
به نظرم که تا این بساط سردارها تو تراکتور پلاسه ، اون روز نمی رسه !

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
2-1 بردیم و هر 3 گل بازی هم رو دفع ناقص دروازه بان ها خورد

خدا شر این خطیبی رو هر چه زودتر از تیم کم کنه

climax

Registered User
لایک‌ها
3
بعد از مدت ها دلم می خواست تو ورزشگاه باشم، کاش همیشه تماشاگر کم ولی کیفیتش بالا باشه . . .
90 دقیقه فقط شعار دادند ، بعد از مدت ها با هر سوت داور شروع نمی کردند به گفتن without شرف ، بحث علی کریمی ، علی دایی و .. نبود !
فقط تراکتور بود و آذربایجان . . .
با اون شعار تورک دیلینده مدرسه خیلی حال کردم . . .
اما در مورد خود بازی هم بجز ثابتی ، خطیبی و ترشیز همه خوب بودند ، اصلا" بازی تراکتور خیلی سطح بالا بود ، پاس های تک ضرب تو زمین حریف واقعا" تو ایران کم دیده می شه ، البته بایدم باشه با کرار ، آندو و پیمنتا !
فقط اگه بازیکنی مثل میداوودی هم بود دیگه کار تموم بود . . .

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
خطیبی رفت؟؟؟؟؟؟ :O

رسول خطیبی بازیکن محبوب تراکتور از فردا به طور رسمی بازیکن تیم گسترش فولاد است و دیگر بازیکن تراکتور نیست، این خبر در حالی رسانه ای شد که هواداران تراکتور علاقه خاصی به او دارند. رسول خطیبی از فردا بازیکن گسترش فولاد است.
*آقای خطیبی آیا خبر انتقال شما به باشگاه گسترش فولاد صحت دارد؟
بله، باید بگویم که از امروز دیگر بازیکن تراکتور نیستم و از فردا بازیکن گسترش فولاد هستم.
*مگر شما با تراکتور قرارداد ندارید؟
چرا، اما در هر صورت مسئولان استانی دوست داشتند که من به دیگر تیم شهرم کمک کنم و من هم نتوانستم در مقابل این درخواست مسئولان مقاومت کنم، نباید فراموش کنید که گسترش فولاد هم یکی از تیم های تبریز است و باخت این هفته آنها در مقابل ایرانجوان بوشهر موجب شد که آقای فیروز کریمی درخواست کنند من به تیم گسترش فولاد بپیوندم.
*اما شایع است که شما با آقای کمالوند مشکل داشتید و نیمکت نشینی شما هم در این تصمیم دخیل بوده است؟
باید یک چیز را در نظر داشته باشید من فصل گذشته از خیلی از تیم های لیگ برتری پیشنهادات خوبی داشتم اما به تراکتور پیوستم تا دینم را به شهرم ادعا کنم در حالی که می توانستم در تیم گسترش فولاد هم بازی کنم که شرایط مالی بهتری برایم داشت اما تراکتور را برگزیدم چون از جان و دل تراکتور را دوست دارم و شهرم را و بدین منظور هر چه در توانم بود برای تراکتور انجام دادم و باید به این موضوع هم اشاره کنم که هیچ مشکلی بین من و سرمربی تیم وجود نداشته است و من بازیکن حرفه ای هستم و باید اعلام کنم که حتی ایشان با رفتن من به گسترش فولاد مخالف بودند، اما مسئولان رده بالای استانی و ورزشی دوست داشتند که من به دیگر تیم شهرم در رسیدن به لیگ برتر کمک کنم تا بار دیگر تبریز با سه تیمی که در لیگ برتر خواهد داشت به قدرت بلا منازع فوتبال در کشور بدل شویم و آقای کمالوند هم با اشراف به این موضوع با این تصمیم موافقت کردند و تا بحال هیچگونه مشکلی بین بنده و ایشان در بین نبوده است.
*پس آقای کمالوند با این تصمیم مخالف بود؟
بله، ایشان با رفتن من مخالف بود ولی مسئولان استانی این را می خواستند و ایشان هم چون من به این تصمیم رضا دادند و انتقال من ربطی به نیمکت نشینی من نداشت، آقای کمالوند هر موقع که خواستند من به زمین آمده ام و به تراکتور کمک کرده ام و با اینکه تنها در یک بازی در مقابل ملوان در پست خود بازی کردم و گل هم زدم اما هیچوقت برای تیم تراکتور حاشیه درست نکرده ام چرا که تراکتور را دوست دارم.
*پس شما در بازی این هفته برابر صبا بازی نخواهید کرد؟
نه، دیگر بازیکن تراکتور نیستم و از فردا بازیکن گسترش فولاد هستم و با این تیم تمرین خواهم کرد و جزء دعا کردن برای تراکتور کاری از دستم برنمی آید.
*اما فکر نمی کنید هواداران تراکتور از شما دلگیر خواهند شد؟
هواداران ما خیلی فهیم تر از این حرف ها هستند که رسول خطیبی را به خاطر این انتقال از تراکتور مورد سرزنش قرار دهند، آنها خیلی خوب می دانند که من برای تراکتور خیلی زحمت کشیده ام و با اینکه در تراکتور نیمکت نشین شدم برای رسیدن به هدف تیم حتی یک حاشیه و یا حتی یک کارت زرد نگرفتم، آنها باید به این موضوع توجه کنند که من می خواهم به گسترش فولاد در راه رسیدن به لیگ برتر کمک کنم و این یعنی برگشتن فوتبال تبریز به روزهای اوج اش، آنها درک می کنند که من باز برای آذربایجان در قالب تیمی دیگر کاری بزرگ می کنم. اما من رفتنم از تراکتور دست خودم نبود.آنها خوب می دانند که من به آنها پشت نکرده ام و آنها هم خوب می دانند که تراکتور، شهرداری و گسترش فولاد برای آنها هیچ فرقی ندارد، چرا که با این کار باز فوتبال آذربایجان سود خواهد برد

http://www.bordobakht.com/global/news26632.html

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
نتیجه بد بود اما در کل بازی خوبی بود

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
آقا ماجرای این کارت الکتریکی چیه ؟؟ چرا مردم رو اذیت می کنن ! :hmm:
این مدیرعامل هم خیلی مسخرست . مرتیکه همه چیزو تکذیب می کنه .
خیلی دوست داشتم تو همین هفته ها بیام ورزشگاه ولی چه فایده که ورزشگاه خالیه و حسش نمیاد بری ورزشگاه خالی .

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
افتتاح دفتر خدمات بیمه ای باشگاه تراکتورسازی
فردا مورخه 23/08/89 راس ساعت 11 صبح دفتر خدمات بیمه ای باشگاه تراکتورسازی با حضور سردار جعفری مدیر عامل محترم باشگاه و فراز کمالوند سرمربی تیم تراکتورسازی و سایر مسئولین باشگاه افتتاح خواهد گردید.این دفتر در اول خیابان ارک جدید ساختمان 53 طبقه دوم واقع گردیده است.
هواداران و علاقه مندان به تراکتورسازی می توانند از طریق این نمایندگی علاوه بر انجام امور بیمه ای از تیم محبوبشان نیز حمایت به عمل آورند.

climax

Registered User
لایک‌ها
3
بعد از مدت ها تراکتور تونست یه بازی رو با گلهای زیاد ببره !
می گم جام حذفی هم راحته ها ! تا فینال خیلی ساده می تونیم بریم ؛ اما تو فینال . . .

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
بازی خوبی بود
احمد پوری اولین بازیش خوب کار کرد
اولروم هم بعد از مدتها همون چند دقیقه ای که بازی کرد عالی بود(البته احتمال میدم چون دوست داره مقابل پرسپولیس بازی کنه امروز فراتر از حد خودش بود)

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
آقا این سرمربی آبادان اونروز چی می گفت ؟؟ می گفت تو راهرو ، بین دو نیمه داور رو خریدیم و از این جور حرف مفتها . اینم مدل جدیدشه ؟؟

Last edited by a moderator:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
نیمه اول 1-0 به نفع تراکتور
پنالتی پرسپولیس سالم بود
اما صحنه آخر که تو محوطه جریمه تراکتور هم اتفاق افتاد به نظر من مشکوک بود و به نظر میرسه بازیکن تراکتور بازیکن پرسپولیس رو شارژ کرد

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
تبریک میگم
اگر جو تماشاگرا رو فاکتور بگیریم همه چی عالی بود
البته داور در چند صحنه به ضرر هر دو تیم کار کرد

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
منم تبریک میگم به همه تراکتوری ها
خیلی قشنگ بازی رو کنترل کردن تو زمین مخصوصن تو نیمه دوم

3 امتیاز با ارزش گرفته شد به تیمای نیمه بالای جدول اضافه بشید ... عالی بود

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
ساسان خان که همه ی پستای من رو ادیت می کنن . پس از حاشیه ها صحبت نمی کنم که پاک بشه و فقط تبریک می گم.
فقط اخراج کرار خیلی بچه گانه بود . :eek:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
ساسان خان که همه ی پستای من رو ادیت می کنن . پس از حاشیه ها صحبت نمی کنم که پاک بشه و فقط تبریک می گم.
فقط اخراج کرار خیلی بچه گانه بود . :eek:

البته یه چیزی میگم ناراحت نشی :دی
کرار این مسابقه هم نشد یه مسابقه دیگه باید اخراج میشد
به این بازیکن خارجیا رو بدی میشن عماد رضا میشه توره که 1-2 میرن و نمیان
باید چندتا بازی بدون اینا برد مثل بازی هفته قبل که بدونن تیم متکی به اینا نیست

climax

Registered User
لایک‌ها
3
0.ما بردیم آی ما بردیم . . .
1.داشتیم کم کم عادت می کردیم به نبردن پرسپولیس و استقلال ها !
2.خیلی برد خوبی بود و رفتیم رده 5 که البته مطمئنم دوتا بازی آینده رو یا می بازیم یا مساوی م یکنیم تا تو همون رده 5 یا 6 بمونیم !
3.تماشاگرها هم بجز اون صحنه اخراج کرار خوب بودند من انتظار بیشتر داشتیم که دایی رو مورد الطفاط(!) قرار بدن که به همون شعاری که همه شنیدیم قانع شدن !
4.داور هم که خوب کار کرد :rolleyes:
5.این گزارشگر هم کیا رو چیز حساب میکنه ؟ دارن علیه دایی شعار می دن این داره می گه به زبان خودش به دایی خوش آمد گفتن !!!
6.این کمالوند باز هم عقده بازی درآورده و خبرنگار ایسنا رو از کنفرانس اخراج کرده ، مردتیکه ی . . . ! :f34r:
7.کپی و پیست 0
:thumbsup:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
sbc68bg4phbkjpk2y1.jpg

بالا