آقا بورا نیه بله ساکیت دی؟!!

آقا این امضات کدوم آهنگه؟!!!![]()
sezen-aksu-tutuklu
ضمنا" دوستان طرفداران تیم های دیگه اینجا نیان توهین کل کل .و کری ... متشکر /![]()
از همون روزی که صادقی پاشو گذاشت تو باشگاه به فکره همه چیز بوده به غیره فوتبال . مگه به بازیکن چقدر می تونه حاشیه درست بکنه ؟؟
امیدوارم هر چه زودتر تمرکز روحی روانیشو با جمایت و توجه تماشگرا به دست بیاره چون واقعآ دیگه این فصل هر اشتباهی ، جبران ناپذیر خواهد بود مثله هفاه های پایانیی فصل قبل .
نگران نباش عمو معین . امیر قعله شده بازیکن میسازه تیم رو درست میکنه ..
از همون روزی که صادقی پاشو گذاشت تو باشگاه به فکره همه چیز بوده به غیره فوتبال . مگه به بازیکن چقدر می تونه حاشیه درست بکنه ؟؟
امیدوارم هر چه زودتر تمرکز روحی روانیشو با جمایت و توجه تماشگرا به دست بیاره چون واقعآ دیگه این فصل هر اشتباهی ، جبران ناپذیر خواهد بود مثله هفاه های پایانیی فصل قبل .
حاشیه ایجاد کرده؟چی بوده جریان؟من بی خبرم
میشه بگید لطفا؟
فکر کنم گلی که به خودشون زده منظورشه.
سلام مرجان بانو .حاشیه ایجاد کرده؟چی بوده جریان؟من بی خبرم
میشه بگید لطفا؟
لووووول . من بازی و نود رو ندیدم . نگو که گل به خودی هم زده ؟؟ :blink: . ای خداا .
ولی اینکه حاشیه حساب نمیشه . دی
سلام مرجان بانو .
والا از همون روز اول که اومده بود شروع کرد به گفتن اینکه دارم لحظه شماری می کنم برای برگشتن به استقلال یا اینکه نباید میومدم به این تیم و ... . یا اینکه می گن تو کمپ های برگزارشده تو ترکیه و تهران زیاد با انگیزه تمرین نمی کرده و فقط خودشو مسخره کرده بوده . یا اینکه تو بازی ندارکاتی با راه آهن ( فکر کنم ) تو تهران ، کفش آبی پوشیده بود که تماشگرا هر چقدر اصرار کرده بودن ، حاضر نشده بوده عوضش کنه .
البته من اینا رو از خبرگزاری ها شنیدم ولی بعید می دونم تو راست بودنشون شکی باشه .
امیدوارم تو هفته ی پنجم اون هفتاد هشتاد هزار تا تماشگر به هر نحوی ( یا تشویق یا تحریک . دی ) بهش یادآوری کنن که دوره زمونه ی این کارا گذشته و باید کمی به فکر اصل فوتبال باشه . تراکتور هم تیم بزرگیه .