• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
با شروع لیگ شلوغ تر میشه .. می ترکونیم این فصل .. امیر قلعه نوعی خوب نفر گرفته ... من به این فصل امیدوارم .. البته جای نگرانی هم داره بخاطر یه مسائلی که الان وقتش نیست بگم ...

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
من تبریز نیستم ولی شدید رو تراکتور تعصب دارم!
فقط میخوام ورزشگاه های پرشده رو ببینم!

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
اعصابم ریخت به هم !
:(

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
كوتوله ي پولكي به حق خودش رسيد ...

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
چوب نبودن تماشاگر رو خورد .. یکم هماهنگی بین بازیکنا کم بود .. ولی درست میشه ..

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
به قول بر و بکس تبریزی:
عیبی یوخ:rolleyes:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
بازی بدی نبود . اولین بازی رسمی با مربی جدید و 6 تغییر در ترکیب . صادقی هم روی 2 گل 100% مقصر بود و 1 گل 100% نزد . ولی مهم نیست ...

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
آقا این امضات کدوم آهنگه؟!!!:p

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
از همون روزی که صادقی پاشو گذاشت تو باشگاه به فکره همه چیز بوده به غیره فوتبال . مگه به بازیکن چقدر می تونه حاشیه درست بکنه ؟؟
امیدوارم هر چه زودتر تمرکز روحی روانیشو با جمایت و توجه تماشگرا به دست بیاره چون واقعآ دیگه این فصل هر اشتباهی ، جبران ناپذیر خواهد بود مثله هفاه های پایانیی فصل قبل .

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
از همون روزی که صادقی پاشو گذاشت تو باشگاه به فکره همه چیز بوده به غیره فوتبال . مگه به بازیکن چقدر می تونه حاشیه درست بکنه ؟؟
امیدوارم هر چه زودتر تمرکز روحی روانیشو با جمایت و توجه تماشگرا به دست بیاره چون واقعآ دیگه این فصل هر اشتباهی ، جبران ناپذیر خواهد بود مثله هفاه های پایانیی فصل قبل .

نگران نباش عمو معین . امیر قعله شده بازیکن میسازه تیم رو درست میکنه ..

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

حاشیه ایجاد کرده؟چی بوده جریان؟من بی خبرم
میشه بگید لطفا؟

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
فکر کنم گلی که به خودشون زده منظورشه.

لووووول . من بازی و نود رو ندیدم . نگو که گل به خودی هم زده ؟؟ :blink: . ای خداا .
ولی اینکه حاشیه حساب نمیشه . دی

حاشیه ایجاد کرده؟چی بوده جریان؟من بی خبرم
میشه بگید لطفا؟
سلام مرجان بانو .
والا از همون روز اول که اومده بود شروع کرد به گفتن اینکه دارم لحظه شماری می کنم برای برگشتن به استقلال یا اینکه نباید میومدم به این تیم و ... . یا اینکه می گن تو کمپ های برگزارشده تو ترکیه و تهران زیاد با انگیزه تمرین نمی کرده و فقط خودشو مسخره کرده بوده . یا اینکه تو بازی ندارکاتی با راه آهن ( فکر کنم ) تو تهران ، کفش آبی پوشیده بود که تماشگرا هر چقدر اصرار کرده بودن ، حاضر نشده بوده عوضش کنه .
البته من اینا رو از خبرگزاری ها شنیدم ولی بعید می دونم تو راست بودنشون شکی باشه .

امیدوارم تو هفته ی پنجم اون هفتاد هشتاد هزار تا تماشگر به هر نحوی ( یا تشویق یا تحریک . دی ) بهش یادآوری کنن که دوره زمونه ی این کارا گذشته و باید کمی به فکر اصل فوتبال باشه . تراکتور هم تیم بزرگیه .

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
لووووول . من بازی و نود رو ندیدم . نگو که گل به خودی هم زده ؟؟ :blink: . ای خداا .
ولی اینکه حاشیه حساب نمیشه . دی

سلام مرجان بانو .
والا از همون روز اول که اومده بود شروع کرد به گفتن اینکه دارم لحظه شماری می کنم برای برگشتن به استقلال یا اینکه نباید میومدم به این تیم و ... . یا اینکه می گن تو کمپ های برگزارشده تو ترکیه و تهران زیاد با انگیزه تمرین نمی کرده و فقط خودشو مسخره کرده بوده . یا اینکه تو بازی ندارکاتی با راه آهن ( فکر کنم ) تو تهران ، کفش آبی پوشیده بود که تماشگرا هر چقدر اصرار کرده بودن ، حاضر نشده بوده عوضش کنه .
البته من اینا رو از خبرگزاری ها شنیدم ولی بعید می دونم تو راست بودنشون شکی باشه .

امیدوارم تو هفته ی پنجم اون هفتاد هشتاد هزار تا تماشگر به هر نحوی ( یا تشویق یا تحریک . دی ) بهش یادآوری کنن که دوره زمونه ی این کارا گذشته و باید کمی به فکر اصل فوتبال باشه . تراکتور هم تیم بزرگیه .

ممنون از توضیحتون
خوب بعید نیست؛وقتی تو مس بود بعد از بازی با استقلال تو تهران مصاحبه کرد دیگه به این تیم بر نمی گردم و از این حرفها؛سال بعدش سری برگشت استقلال
کلا از این دست بازیکن هاست که از تیمش جدا میشه تا با منت برش گردونن
گمونم قلعه نویی با روش های مخصوص خودش آرومش کنه:happy:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام خدمت تراختوری های عزیز
این فصل بشینید ببینید این امیر چطوری تیمتون رو بر باد میده! مثل کاری که استیلی با پرسپولیس میکنه
این خط این هم نشون

بالا