• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
من نمیفهمم تا یه تراکتوری اینجا ترکی حرف میزنه مدیران محترم زود حذفش میکنن،استقلالی ها تو تاپیکشون هر شری و بری و هر چی از دهنشون درمیاد نثار طرفدارای تراکتور میکنن هیشکی هیچ کاری نمیکنه!!
مدیرا استقلالین عایا؟!

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
تراکتور براي حضور تماشاگر نياز به تبليغ ندارد

هافبک تيم تراکتورسازي تبريز گفت: ما نيازي نمي بينيم مثل استقلال تبليغ کنيم و هواداران را به ورزشگاه دعوت کنيم،مردم آذربايجان موقعيت شناس هستند و اطمينان دارم بيش از نصف ورزشگاه سرخ پوش مي شود.

--------------------------------------------------------------------------------

قاسم دهنوي در گفتگو با ايسنا، در رابطه با بازي حساس مقابل استقلال عنوان کرد: سرمربي و بازيکنان استقلال مقابل تراکتور انگيزه زيادي دارند بخاطر همين بازي خيلي سخت و حيثيتي است.

وي افزود: با تمام قدرت مقابل استقلال بازي خواهيم کرد اما نبايد فراموش کنيم فوتبال حادثه است، انشالله استقلال را براي بار سوم در آزادي شکست مي دهيم.

دهنوي ادامه داد: از لحاظ فوتبالي ما خيلي برتر از استقلال هستيم و به نظرم سطح کيفي بازي دو تيم قابل مقايسه نيست و ما از اين جهت خيلي برتر هستيم.

وي در خصوص قهرماني تراکتور در ليگ برتر خاطرنشان کرد: پيش گو نيستم نمي دانم در چه رده اي قرار مي گيريم اما اگر مقابل استقلال و سپاهان پيروز شويم قهرمان مي شويم و در غير اينصورت بايد قيد اولي را بزنيم.

بازيکن تيم تراکتورسازي تبريز درباره ي صحبت هاي بازيکنان و مسئولان تيم استقلال مبني بر راه ندادن هواداران تراکتور به ورزشگاه اظهار کرد: صحبت هاي بازيکنان استقلال از روي ترس است و اصلأ اهميت ندارد حتي ارزش آن را ندارد که وقت ام را صرف خواندن آن کنم همه چيز در زمين ثابت مي شود، يقين دارم هواداران ما از ساعت 10 صبح نصف ورزشگاه را پر مي کنند و اين را بايد بدانند هرجا که تراکتور بازي کند هوادارانش هم حضور دارند.

وي افزود: استقلال در شيراز، قم وکرمان صد درصد ميزباني را مي گيرد ولي هيچ کس اعتراضي نمي کند اگر اين قانون است بايد براي همه تيم ها يکسان اجرا شود.

دهنوي در پايان سخنانش گفت: تراکتور خيلي پر طرفدارتر از استقلال است و به نظرم اجراي قانون ده درصد ضعف و کم لطفي فدراسيون است.

تراکتور برای حضور تماشاگر نیازی به تبلیغ ندارد

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
20353.jpg

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028

مقابل استقلال فيكس نباشم ديگر براي تراكتور بازي نمي كنم

IMG01435162.jpg

در آستانه بازي حساس تراكتورسازي مقابل استقلال، قاسم دهنوي از شرايطش در اين تيم ناراضي است. او دوست ندارد حاشيه بسازد اما مي گويد حقش است كه بداند چرا در آستانه اعلا ليست تيم ملي از تركيب تراكتورسازي در مي آيد. مردي كه مي گويد اگر مقابل استقلال فيكس نباشد ديگر براي تراكتورسازي بازي نخواهد كرد.

* مقابل نفت ذخيره بودي؟
- خودم هم شوكه شدم و هنوز هم در شوك هستم. توني هيچوقت به تركيب تيم برنده دست نمي زند. آخرين بازي ما در ليگ مقابل فجر بود كه 3- يك برديم و من هم عالي بازي كردم. خب او مثل هميشه نبايد به تركيب دست مي زد اما در عين ناباوري مرا از تركيب خارج كرد. من روي يك اتفاق در بازي آسيايي مقابل الجزيره محروم بودم. حالا كه تراكتورسازي الجزيره را برده بايد در بازي بعدي آسيايي به تركيب تيم برنده دست نزند نه در ليگ. نمي دانم چرا اين اتفاقات براي من مي افتد اما اينها براي من قابل هضم نيست.

* متعجبي؟
- هر كسي جاي من بود تعجب مي كرد. دوست ندارم حرفي بزنم كه تراكتورسازي وارد حاشيه شود ، خدا مي داند كه دلم با تيم است اما مگر مي شود هميشه و در آستانه اعلام اسامي تيم ملي من از تركيب دربيايم؟ به من مي گويند چون دو اخطاره بودي روبروي نفت فيكس بازي نكردي. بايد بگويم من تا هفته سوم دو اخطار گرفتم و در 24 هفته بعدي اصلا اخطار نگرفته ام كه از 3 اخطاره شدن من بترسند. من نه حاشيه دارم و نه براي تيم حاشيه درست مي كنم. فقط معتقدم كه بي دليل توني مرا روي نيمكت مي نشاند.

* بازي با استقلال؟
- اگر روز بازي با استقلال فيكس نباشم ديگر براي تراكتورسازي بازي نمي كنم و با اين تيم به قطر هم نمي روم. دليلي ندارد توني مرا بي دليل نيمكت نشين كند. آن هم در آستانه اعلام اسامي تيم ملي. وقتي قرار بود ليست قبلي اعلام شود مرا يكي دو بازي بيرون گذاشتند و حالا هم كه مي بينيد چنين اتفاقي رخ داده. خدا مي كند كه اين اتفاقات برنامه ريزي شده است يا نه اما باز هم مي گويم كه اگر جمعه فيكس نباشم تا آخر فصل بازي نمي كنم.

* ناراحتي؟
- چرا ناراحت نباشم؟ يك بار مي گويند مي خو.اهيم به تو استراحت بدهيم و يك بار مي گويند مي ترسيم 3 اخطاره شوي. الان در تراكتورسازي طوري شده كه همه بازيكنان مي ترسند محروم شوند و از تركيب دربيايند. همه مرا ديده اند و به همين دليل مي ترسند. فكر من هم مشغول شده و واقعا نمي دانم چه حرفي بزنم. اگر بازي حساس با استقلال نبود حرف هاي بيشتري مي زدم. اميدوارم تيم در اين بازي موفق باشد و 3 امتياز را بگيرد.
سايت گل

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444

Orpheus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76
به اميد يك برد دلچسب براي تراكتور

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
خدا پدر مادر عربارو بیامرزه!!!

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
از تراکتور بیشتر انتظار داشتم اصلا توی حمله خوب نبودین - حملاتتون زهردار نبود

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
امروز نتیجه گرفتم بارسلونم جلوی فوتبال عربی کم میاره

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028

با اعتراض تراکتورسازی، استقلال بازنده می‌شود؟!

شایعه عجیبی امروز در سایت های خبری درج شد مبنی بر اینکه در صورتیکه باشگاه تراکتورسازی تا فردا اعتراضی را تسلیم کمیته انضباطی و سازمان لیگ کنند امکان دارد نتیجه دیدار دو تیم استقلال و تراکتورسازی ۳ بر صفر به سود تراکتورسازی شود.
گفته می‌شود سازمان **** وظیفه‌ نامه‌ای به سازمان لیگ ارسال کرده و در آن نامه آورده است که مجتبی جباری و جواد نکونام هر دو سرباز هستند و معافیت تحصیلی آنها به پایان رسیده است و باید از بازی کردن آنها در لیگ برتر جلوگیری شود.​
در همین زمینه مدال نیوز نوشت، برخی از حقوق‌دان‌ها معتقدند اگر این شایعه واقعیت داشته باشد طبق قانون اگر تراکتورسازی تا ۴۸ ساعت بعد به مسئله سربازی این دو بازیکن اعتراض کند امکان دارد نتیجه بازی ۳ بر صفر به سود تراکتورسازی تغییر کند.​
این در حالی است که مسئولان باشگاه تراکتورسازی در حال حاضر به قطر سفر کرده‌اند و شاید وکیل این باشگاه به این مسئله بپردازد.​
گفتنی است این مساله فقط در حد یک شایعه است وهیچ قضاوتی در خصوص آن نمی توان کرد.​

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
اوليويرا: براي تفريح به قطر نيامده‌ايم

سرمربي پرتغالي تراکتورسازي در نشست خبري پيش از ديدار با الجيش قطر گفت که تيمش براي تفريح به قطر نيامده است و به کسب سه امتياز مي‌انديشد.

تراکتورسازي در دومين بازي خود در ليگ قهرمانان آسيا فردا به مصاف الجيش قطر مي‌رود. توني اوليويرا در نشست خبري پيش از اين بازي گفت که او براي کسب سه امتياز تيمش را به ميدان مي‌فرستد.

به گزارش ايسنا،سرمربي پرتغالي قرمزپوشان تبريزي گفت: تراکتورسازي براي اولين بار است که در ليگ قهرمانان آسيا شرکت مي‌کند. اميدواريم که بتوانيم در نخستين ماجراجويي خود نتايج خوبي کسب کنيم. ديدار سختي برابر الجيش پيش رو داريم. الجيش تيم خوبي است و بازيکنان داخلي و خارجي خوبي در اختيار دارد. با اين حال ما آماده اين ديدار هستيم.

او افزود: ما با شور و هيجان زيادي برابر الجيش به ميدان مي‌رويم. تلاش مي‌کنيم تا در نخستين تجربه خود در اين رقابت‌ها نتايج خوبي کسب کنيم. براي تفريح و استفاده از هواي آفتابي قطر به اينجا نيامده‌ايم. آمده‌ايم تا دست پر به تبريز برگرديم.

اوليويرا که تيمش در حساس‌ترين بازي هفته بيست و نهم ليگ برتر ايران بازي را برابر استقلال واگذار کرد، افزود: اميدوار بوديم که با پيروزي برابر استقلال با روحيه خوبي پا به ديدار با الجيش بگذاريم اما متاسفانه اين اتفاق رخ نداد. به هر حال اين فوتبال است. ليگ قهرمانان آسيا با رقابت‌هاي داخلي تفاوت دارد. به هر حال بازي سختي را مقابل الجيش پيش‌بيني مي‌کنيم چرا که اين تيم در بازي قبلي خود برابر الشباب تن به شکست داد و در اين ديدار به دنبال پيروزي است. مي‌خواهم از مسئولان باشگاه الجيش که استقبال باشکوهي از کاروان ما داشت تشکر کنم. اين بسيار خوب است. آن‌ها به خوبي از ما پذيرايي کردند. احساس کرديم که در خانه خود هستيم.

مرتضي اسدي کاپيتان تراکتورسازي هم که در اين نشست خبري حضور داشت، اميدوار است که تيمش در ديدار حساس مقابل الجيش به پيروزي برسد. او گفت: براي صعود از اين گروه چاره‌اي جز پيروزي نداريم. با پيروزي در اين ديدار مي‌توانيم خود را يکي از مدعيان صعود از اين گروه به شمار آوريم.

تراکتورسازي در ديدار نخست خود در ليگ قهرمانان آسيا با نتيجه 3 بر يک الجزيره امارات را با شکست بدرقه کرد اين در حالي است که نماينده قطر با 2 گل برابر ميزبانش الشباب تن به شکست داد.

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
خب!!مثل اینکه بازم 2 تا تیم تو لیگ خواهیم داشت!البته شهرداری هم احتمالش هست بیاد،ولی 3 تا بازی سختش مونده!
داربی سرخابی ما هم جور شد!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ایشالا امروز تراکتور بتونه 3 امتیاز رو از الجیش بگیره ...

بالا