• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
90/ فهرست کامل تراکتور مدل 92

بد نديديم بعد از اولين بازي تدارکاتي جدي تراکتور تحت سرمربيگري جلالي ليست کامل اعضاي تيم را مورد بررسي قرار دهيم.
فهرست کامل تراکتور مدل 92
90: بد نديديم بعد از اولين بازي تدارکاتي جدي تراکتور تحت سرمربيگري جلالي ليست کامل اعضاي تيم را مورد بررسي قرار دهيم.
تراکتورسازي اين فصل در درون دروازه حامد لک، داود نوشي‌صوفياني و محمدعلي رمضانيان را خواهد داشت. در خط دفاعي تيم محمد نصرتي، مهدي قريشي، نويد خوش‌هوا، علي طالبي، ميلاد فخرالديني، فيروز پاشاپور، مسعود باغ‌آبادي، مرتضي اسدي، محمد ايرانپوريان، حبيب گرداني و سيدمحسن حسيني حضور خواهند داشت که نفرات اصلي تيم را مرتضي اسدي، محمد نصرتي، ميلاد فخرالديني و حبيب گرداني تشکيل خواهند داد اما در خط مياني تراکتور که نقطه قوت اين تيم‌ محسوب مي‌شود بازيکناني به نامي حضور دارند که عبارتند از محمد عبادزاده، ابراهيم عابدنژاد، مهدي کياني، مهدي کريميان، علي کريمي، ميثم بائو و محمد ابراهيمي. ترکيب خط مياني از بين اين بازيکنان ساخته خواهد شد. در خط مياني مهدي کياني، مهدي کريميان، علي کريمي، محمد ابراهيمي و ميثم بائو تشکيل خواهند داد.
اما در خط آتش تراکتور سعيد دقيقي، جواد کاظيمان، محسن دليلي و مسعود ابراهيم‌زاده حضور دارند که سعيد دقيقي و جواد کاظميان دو نفر اصلي ترکيب تراکتور خواهند بود. تراکتور اين فصل بازي‌هاي متفاوتي با اين نفرات به نمايش خواهد گذاشت و بازي روي زمين را در دستور کار خود قرار خواهد داد.
بازيکناني که اين فصل از تراکتور جدا شدند عبارتند از قاسم دهنوي (سپاهان) فردين عابديني(استقلال) مهدي ثابتي(سپاهان) سيدمهدي سيدصالحي(پرسپوليس) محسن فروزان (گسترش) مصطفي اکرامي(در راه ذوب‌آهن) و عقيل اعتمادي (نامعلوم)
اما روي نيمکت تراکتور مجيد جلالي به عنوان سرمربي و غلامرضا باغ‌آبادي، مجتبي خورشيدي، کاظم محمودي و عليرضا پژمان به عنوان دستيار سرمربي و مصطفي سفال‌منش به عنوان مربي دروازه‌بانها و حسن آذرنيا به عنوان سرپرست و فريدون مولايي به عنوان پزشک تيم در تراکتور مدل 92 حضور خواهند داشت. البته در ترکيب تيم تا روزهاي آخر نقل و انتقالات امکان تغييراتي وجود دارد تا فهرست نهايي تراکتور مشخص شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تصاویری از تمرینات تراکتور سازان ...

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تصاویری از تمرینات تراکتور سازان ...

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تونی اولیویرا:با حمایتی که از من شد بیماری را کنار زدم/مثل آهن مقاوم شده ام

سرمربی سابق تراکتورسازی گفت:با حمایتی که از من شد،بیماری را کنار زدم.
به گزارش اوج نیوز،تونی اولیویرا که هفته گذشته تحت عمل جراحی قرار گرفت روند بهبود را طی می کند.
وی درباره اینکه در روزهای اخیر هوادارانش را نگران کرده بود به مجله باشگاه بنفیکا اظهار داشت:از زمانی که بیماری من اطلاع رسانی شد،موجی از همبستگی در میان طرفداران بنیفیکا به وجود آمد.عشق هواداران،نتیجه روزهایی هست که در بنیفکا کار کردم.من از این رابطه قدیمی خیلی خوشحالم و احساس خوبی دارم.
تونی افزود:از همه هوادارانی که در این مدت پیگیر وضعیت سلامتم بودند،سپاسگزارم.با حمایتی که از من شد،بیماری را کنار زدم و می توانم بگویم مثل آهن سخت و مقاوم شده ام.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حمله همه جانبه فوتبال تبریز برای آقایی در فوتبال ایران

حمله همه جانبه فوتبال تبریز برای آقایی در فوتبال ایران
اپیزود اول : تراکتور در رویایی تحقق آرزوی هوادارانش
پس از اینکه تراکتورسازی تبریز دو سال متوالی به عنوان نائب قهرمانی لیگ برتر رسید امسال با جذب علی کریمی و سپردن مسئولیت فنی تیم به مجید جلالی تئوریسین و مربی نام آشنای کشورمان قصد دارد اولین قهرمانی در لیگ برتر را به هواداران خود هدیه دهد تراکتورسازی برای نیل به هدف بزرگ خود تمریناتش از در زمانی مناسب آغاز کرده و پس از برگزاری اردویی یک هفته ای در سرعین اردبیل و چند جلسه تمرینی خوب در تبریز برای برگزاری سه دیدار تدارکاتی به طرف تهران حرکت کرد
طبق هماهنگی های ایجاد شده به احتمال فراوان تراکتور در تهران با تیم های صبای قم ، راه آهن و نفت تهران دیدارهایی تدارکاتی برگزار خواهد نمود تا برای آغازی رویایی در لیگ برتر آماده شود
اپیزود دوم : دبیری حرکت پله به پله به سمت قهرمانی در سالهای گذشته
بعد از فوتبال تبریز با دبیری در فوتسال هم قصد بزرگی دارد این تیم یکدست که در دو سه سال گذشته از انتهایی ترین نقطه جدول شروع و پله پله به پیشرفت کرد در اخرین دور مسابقات فوتسال لیگ برتر کشور به مقام چهارم رسید و امسال با جذب وحید شمسایی بهترین گلزن جهان به عنوان بازیکن مربی قصد دارد خود را به عنوان یکی از جدی ترین مدعیان قهرمانی لیگ برتر معرفی کند البته با پیشینه ای که از وحید شمسایی سراغ داریم تیم هایی که او در ان ها حضور داشته همیشه جزء مدعیان قهرمانی بوده و از طرفی حضور برادران دبیری در راس این باشگاه و اهتمام آنها به رساندن باشگاه فوتسال دبیری به قهرمانی نوید بخش روزهای خوشی برای فوتسال تبریز است
اپیزود سوم : رسول خطیبی معرفی اولین مربی بزرگ از فوتبال آذربایجان به فوتبال ایران
در طول دوران حیات ورزش فوتبال در کشورمان تبریز همواره از داشتن مربیان بومی در رنج بوده و هیچ وقت نتوانسته بود مربی شایسته ای را در سطح اول فوتبال ایران معرفی کند تا اینکه دو سال گذشته تیم ماشین سازی تبریز با گروهی بازیکن جوان و با یک مربی بازیکن به نام رسول خطیبی خود را تا آستانه رسیدن به لیگ برتر رساند ماشین لیگ برتری نشد ولی سال بعد همان جوان رعنای فوتبال تبریز در دیگر تیم تبریزی گسترش فوتبال حضور یافت و با اقتدار تمام با تیمی تقریبا بومی گسترش را با اقتدار لیگ برتری کرد ، رسول خطیبی امسال بزای دفاع از فوتبال تبریز در لیگ برتر گسترش را ***** خواهد کرد اتفاقی که هواداران دوست دارند به سربلندی این مربی جوان همراه باشد و فوتبال تبریز برای اولین بار یک مربی تراز اول را به فوتبال ایران معرفی کند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
عکس/ نیم صفحه اول روزنامه های ورزشی امروزیکشنه، 9 تیر

anaj1372565174izgW1l.jpg

anaj1372565174wubBqv.jpg

anaj1372565174JAWFTe.jpg

anaj1372565174Wr063f.jpg

anaj1372565174UAoukM.jpg

anaj1372565174MtcSg3.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حضور دوباره گیلسون سوارز در تراکتور

به گزارش اهراب نیوز حمید زینی زاده مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی از حضور دوباره گیلسون سوارز مهاجم فصل پیش این تیم خبر داد.

این گزارش حاکی از آن است که این مهاجم مورد توجه مجید جلالی قرار گرفته و قرار است به جمع تراکتوری ها بپیوندد و در کنار بازیکنانی چون دقیقی، ابراهیمی، کاظمیان، دلیر و ابراهیم زاده خط حمله امسال تراکتورسازی را تشکیل دهند.

گیلسون سوارز در نیم فصل دوم فصل پیش به تراکتور سازی ملحق شد و در اواخر فصل و با توجه به کمبود بازیکن در تیم، حضور مستمری هرچند به عنوان بازیکن جانشین در بازی ها داشت و چند گل حساس هم برای تیمش به ثمر رساند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گیلسون دوباره تراکتوری می شود/نکونام هنوز سردرگم؟

به نوشته مجله خبری هواداری تراکتورسازی گیلسون سوآرز که در نیم فصل دوم لیگ قبل جذب شد و نظر تونی را هم تا حدودی جذب کرده بود و در بازی های آخر آسیایی و لیگ برتر گل های حساسی برای تیم زد در این فصل نیز راهی تبریز می شود؛گیلسون در انتهای فصل قبل با تراکتورسازی تسویه کرد و راهی کشورش شد زمانی که وی با تیم تسویه می کرد به او گفته شد منتظر تماس تراکتور باشد چراکه در صورت نیاز به مهاجم خارجی با وی تماس گرفته خواهد شد.

امیدواریم تجربه نیم فصل دومی که گیلسون بدست آورد در بازی های وی نمایان شود و یکی از بهترین بازیکنان خارجی لیگ لقب گیرد و همان طور که در اواخر لیگ قبل در حال پیشرفت بود امسال هم شاهد شکوفایی وی باشیم؛با حضور گیلسون تا حدودی می توان گفت مشکلات خط حمله ناچیز شده و فقط در خط دفاعی تیم نیاز به بازیکن داریم که آن هم با جذب یک بازیکن رفع می شود چرا که ربیع خواه هم جذب شده و با حضور مدافعی دیگر خستگی خط دفاعی کمتر شده و در نتیجه اشتباهات کمتری خواهند داشت.

جواد نکونام هم هنوز تکلیف خودش را نمی داند از طرفی بازیکنان تراکتور مصاحبه می کنند که نکونام تراکتوری شده است از طرفی کیانی پیراهن شماره ۶ را که گفته بود به نکونام می دهد را در بازی ها می پوشد البته بعد از مصاحبه نکونام هر بازیکنی بود این کار را می کرد.از طرفی هم بوستانی می گوید نکونام در تهران ماندگار است و با استقلال تهران تمدید خواهد کرد. در این میان نکونام بعد از مصاحبه چند روز پیش که به ملاقات مدیرعامل استقلال رفته بود مصاحبه ی رسمی دیگری انجام نداده است و همگی باید منتظر مدیرعامل تراکتور و نکونام باشیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بازوبند و شماره پیراهن ارث پدری بازیکن نیست که به هر کسی تعارف میکند !

اختصاصی: traxtorchi.ir در حدود یک ماهی می شود که حرفهای پیرامون بذل و بخشش بازوبند کاپیتانی و شماره پیراهن را می شنویم و خود را به نشنیدن میزنیم .
نه اینکه بی تفاوت هستیم ونه اینکه موافق , تنها صبر می کنیم تا شاهد بازیکنانی باشیم که با خون دل بزرگ کرده ایم چه خوش گفته اند " کسی را خون دل دادم که بامن آشنا گردد , ندانستم کسی, که خون خورد خون خوار گردد"آری بر حال روز ما صدق میکند.

مرتضی اسدی که در تمامی مصاحبه های خود جلالی را عامل تمدید قرار داد خود معرفی نموده است , باید هنگام مصاحبه کمی خویشتندار باشد و صبور, جمله ای را به زبان آورده است در شرح حال پیراهن مقدس تیراختور ""من به این تکه پارچه شماره دار ارزشی قائل نیستم..."" جناب اسدی اگر شما ارزشی قائل نیستید قرار نیست که بازوبند و شماره را به حراج بگذازید ! مگر بازوبند و شماره ارث پدری شما است که آن را به هرکه تحویل دهید همان کس کاپیتان شود نه اشتباه نفرمایید بازوبند و پیراهن مقدس شماره 8 تیراختور گشاد بود برای جناب عالی ...یادمان نرفته چه زیر آبی هایی به تونی و چه کتکهایی درمقابل سالن سرپوشیده ایرانیان و در ادامه در وسط اتوبان به لوپز زدید و هنوز خبر داغ فحاشی جناب عالی به هوادران در تمرین اخیر را پنهان نموده ایم ... مواظب باش تا سرگیجه چند سال قبل زمینت نزند.یادمان نرفته که چندین سال است با کم کاری عمدی جناب عالی تیراختور در هفته های آخر فصل به گل می نشیند.

اصلا شما لایق پوشیدن شماره 8 و بستن بازوبند کاپیتانی تیراختور نبوده و نیستد.

حرف کوتاهی نیز با بازیکنان قدیمی و دوست داشتنی همچون کیانی با تعصب داریم
جناب کیانی شما که از قدیمی ترین اعضا تیراختور هستید و مرام شما ثابت شده است شما چرا ؟
نپوشیدن شماره 6 و رزرو کردن آن از سوی شما به نکونامی که هنوز معلوم نیست چه کلاهی سر مدیرعامل خواهد گذاشت امری بی پایه و اساس بود . یادتان نرود که شما دست پرورده شیر مردان آذربایجان هستید و همگان دوست دارند شماره های خاص بر تن مردان متعصبی همچون شما باشد.
چرا خود را در مقابل بازیکنی تا حد چسب زخم کوچک و خار میکنید این تواضع! اگر برای شما عزتی با ریا داشته باشد برای هواداران چیزی جز ذلت نیست . بازیکنی را که 4 سال است به عنوان مظهر تعصب و وفاداری معرفی کرده ایم اکنون خود را کمتر از چسب زخم "کریمی"می پندارد؟ واقعا تاسف میخوریم که چرا یاد نگرفته ایم که بدون خار کردن خویش از کسی تعریفی کنیم ...!!

حرف دلی هم با هواداران :
اکنون که بازار پیراهن فروشی گرم گرم است باید مواظب باشیم که عزتمان را نفروشند. امروز اگر امثال اسدی پیراهن مقدسمان را "تکه پارچه شماره دار " می نامد کتک روزی است که اجازه دادیم امثال محسن حسینی و ترشیز پیراهن تیراختور را در مقابل چشمانمان پاره کنند.
چشمتان را از حاشیه ها ترسانده اند و دیگر اجازه نمی دهند زبان باز کنیم و با بی احترامان به نماد آذربایجان برخورد کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تعطیلی تمرینات نوبت صبح . . .

تمرین نوبت صبح امروز تراکتورسازان تعطیل شد . طبق دستور سرمربی تیم تراکتورسازی امروز نوبت صبح تمرین به بازیکنان استراحت داده شد تا بازیکنان با استراحتی نیم روزه تمرینات خود را از سر بگیرند .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
این بار بمب در تبریز منفجر شد/ارزوی هواداران براورده میشود؟

به گزارش آناج، تیم فوتبال تراکتورسازی در فصل نقل و انتقالات دستخوش تغییرات زیادی شد. چندین بازیکن از این تیم جدا شدند و مهره‌های زیادی نیز با جذب در تراکتورسازی به این تیم پیوستند. اولین اتفاقی که در تراکتورسازی افتاد انتخاب سرمربی بود که مدیران این باشگاه بعد از مذاکره با چند گزینه در نهایت مجید جلالی را به عنوان سرمربی انتخاب کردند.

در دروازه هر سه دروازه‌بان تراکتورسازی به نام‌های محسن فروزان، عقیل اعتمادی و مهدی ثابتی این تیم را ترک کردند. به جای این سه نفر حامد لک و داوود نوشی صوفیانی بر این تیم جذب شدند.

در خط دفاع مصطفی اکرامی تراکتورسازی را ترک کرد در خط هافبک قاسم دهنوی با پیوستن به سپاهان و عدم حضور لوپز در تمرینات این تیم بازیکنان جدا شده تراکتوسازی هستند.

قرمزپوشان تبریزی در خط حمله نیز دستخوش تغییراتی شدند. سید مهدی سید صالحی بازیکنی است که با پیوستن به پرسپولیس فصل جاری در این تیم حضور ندارد.

بمب نقل و انتقالات در تبریز منفجر شد جدایی علی کریمی از پرسپولیس و پیوستن این بازیکن به تراکتورسازی مهمترین اتفاق نقل و انتقالات امسال بوده است.

میثم بائو و سعید دقیقی نیز به ترتیب از استقلال و سایپا به تراکتورسازی پیوستند.

همچنین محسن ربیع‌خواه بازیکن فصل قبل پاس همدان نیز چندی پیش با این تیم قرارداد بست.

تراکتورسازی با جذب علی کریمی، حامد لک، سعید دقیقی و میثم بائو تاکنون چهار سهمیه لیگ برتری را جذب کرده است. هنوز در لیست فولاد دو جای خالی وجود دارد که مسئولان این تیم با وسواس در حال مذاکره با بازیکنان هستند.

یکی از گزینه‌هایی که احتمال زیادی دارد به تراکتورسازی بپیوندند و جواد نکونام است. این بازیکن که هنوز ماندنش در استقلال قطعی نشده است مشتری پروپاقرصی به نام تراکتورسازی دارد که باید دید آیا تراکتورسازی می‌تواند بمب دوم نقل و انتقالات را منفجر کند یا نه.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ماجرای عجیب پیوستن علی کریمی به تراکتور

بعد‌‌‌‌ از اینکه کریمی با مسئولان باشگاه تراکتورسازی مذاکرات اولیه را انجام د‌‌‌‌اد‌‌‌‌، مجید‌‌‌‌ جلالی ابتد‌‌‌‌ا با حضور جاد‌‌‌‌وگر د‌‌‌‌ر این تیم مخالفت کرد‌‌‌‌ و د‌‌‌‌ر توجیه مخالفت خود‌‌‌‌ به مد‌‌‌‌یران باشگاه گفت:«از اینکه کریمی د‌‌‌‌ر تیم ایجاد‌‌‌‌ حاشیه کند‌‌‌‌، می ترسم وگرنه از نظر فنی او یکی از بهترین بازیکنان ایران است.»

مسئولان باشگاه نیز جمله جلالی را بد‌‌‌‌ون کم و کاست به کریمی منتقل کرد‌‌‌‌ه و تاکید‌‌‌‌ می کنند‌‌‌‌ د‌‌‌‌ر صورت موافقت جلالی، از پیوستن او به تراکتور استقبال می کنند‌‌‌‌.

بعد‌‌‌‌ از این اتفاق جلسه ای بین مجید‌‌‌‌ جلالی و علی کریمی با وساطت جواد‌‌‌‌ کاظیمان برگزار شد‌‌‌‌ و د‌‌‌‌ر آن جلسه علی کریمی به مجید‌‌‌‌ جلالی قول د‌‌‌‌اد‌‌‌‌ که به هیچ عنوان د‌‌‌‌ر تراکتورسازی به د‌‌‌‌نبال حاشیه‌سازی نیست به خصوص اینکه د‌‌‌‌ر پرسپولیس با او رفتار خوبی نشد‌‌‌‌ و انگیزه فراوانی د‌‌‌‌ارد‌‌‌‌ که خود‌‌‌‌ش را د‌‌‌‌ر تراکتورسازی نشان بد‌‌‌‌هد‌‌‌‌.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دفاع چپ تراکتور در اصفهان . . .

anaj1370507240qlTU4X_related.jpg

به گزارش آناج، مصطفی اکرامی امروز با عقد قراردادی دو ساله به تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان پیوست. ذوب‌آهن اصفهان هنوز سرمربی فصل آینده خود را معرفی نکرده است و گفته می‌شود سه گزینه برای سرمربیگری فصل آینده این تیم انتخاب شده است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
باغ آبادی : برای روز چهارشنبه یک بازی تدارکاتی در نظر گرفته ایم .

bagh%20abadu.JPG

باغ آبادی مربی تیم تراکتورسازی تبریز در گفتگویی با خبرنگار اختصاصی باشگاه در خصوص آخرین وضعیت اردو گفت : چهارشنبه بعد از تمرین ساعت 10 صبح در زمین فجر عاشورا با پرواز ساعت 17:40 جهت انجام سه دیدار تدارکاتی به تهران آمدیم ، ولی متاسفانه یکی از بازی هایمان به دلیل لغو اردوی تیم داماش در تهران حذف شد ولی در تلاش هستیم برای روز آخر اردو یک بازی تدارکاتی با یک تیم لیگ برتری مهیا نماییم تا با هماهنگی بازیکنان با یکدیگر شروعی قدرتمند در لیگ برتر داشته باشیم . او در خصوص هدف اصلی این بازیها گفت : ما بدنبال هماهنگی مسایل تاکتیکی تیم هستیم و در این بازیهای و تمرینات تاکتیک های مختلفی را بکار می بریم تا به نتیجه مطلوب مدنظر کادرفنی دست پیدا کنیم ، ما عملکرد بعضی بازیکنان را در پستهای مختلف ارزیابی می کنیم تا به انسجام و وحدت تاکتیکی برسیم . باغ آبادی تقاوت دو اردوی تهران و سرعین را در اهداف اردو عنوان کرد و افزود ما در سرعین با دو هدف عمده تمرین کردیم ، یک : کسب آمادگی جسمانی در بعد کارهای هوازی به موازات کارهای تاکتیکی و دومین مورد شناخت از روحیات همدیگر بود که تقریبا به خواسته های خود نیز رسیدیم ولی در اردوی تهران بیشتر بر روی بازیهای تدارکاتی تمرکز کردیم و بیشترین تلاش ما در جهت ایجاد هماهنگی هرچه بیشتر بازیکنان در زمین مسابقه بود .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبری که از تبریز رسیده را باید مثل مجلسی ها با قید دوفوریت روی سایت گذاشت.خبری مطلوب هواداران تراختور و نا مطلوب برای آبی دوستان.

خبری که از تبریز رسیده را باید مثل مجلسی ها با قید دوفوریت روی سایت گذاشت.خبری مطلوب هواداران تراختور و نا مطلوب برای آبی دوستان.

سایت گل - نکونام 99 درصد در تبریز. منابع خبری نزدیک به باشگاه تراکتور سازی از پایان گرفتن کار انتقال نکونام به این تیم خبر می دهند و می گویند :نکونام را 99 درصد تراکتوری بدانید.
یک منبع خبری نزدیک به باشگاه به سایت گل خبر داد که توافق های لازم برای عقد قرارداد انجام شده و تنها مانده امضای آن که به زودی انجام میشود.این توافق را تنها پیشنهاد یک تیم خارجی به جواد (ممکن است) به بزند .
منتظر اخبار تکمیلی باشید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مشکل این بازیکن حل وفصل نشده وشنیده ها حاکیست که نسبت به بدهی این بازیکن قرار اجرا صادر شده است ،

سایت گل - اندو تیموریان دیروز در تبریز حاضر شد تا یکبار دیگر برای حل وفصل مشکل مالیاتی خود به اداره امور مالیاتی این استان مراجعه کند .
به گزارش گل ، او دو فصل پیش در چنین روز های که مصادف با پایان مهلت تسویه پرونده های مالیاتی است به اداره امور مالیاتی شهر تبریز مراجعه نموده بود وبه نظر هنوز مشکل این بازیکن حل وفصل نشده وشنیده ها حاکیست که نسبت به بدهی این بازیکن قرار اجرا صادر شده است
تیموریان دیروز بعد از ظهر با پرواز عصر تبریز به تهران این شهر را ترک نمود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خاطرات فوتبالی استاد اسدی از زبان خودش

anaj1372325215sO7sTR_related.jpg

به گزارش آناج، بازیکن باصفای تیم ملی در پایان دهه 90 میلادی، با همان طنز و نمک دوران بازی‌اش و دل پری که از زمانه دارد و البته بغضی که فرو خورد آن هنگام که حرف از ناصر حجازی به میان آمد: «در خاکسپاری ناصرخان شرکت کردم اما هیچ کس من را نشناخت و من را ندید. من هم به خانه‌اش نرفتم.»

علی‌اکبر استاداسدی در گفت‌وگویش با خبرنگاران خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به مرور روزهای دور و نزدیک فوتبالش پرداخت. گردش روزگار اندک موی مانده به سرش را سپید کرده است؛ چنان‌که وقتی به او نگاه می‌کنی، از خودت می‌پرسی، مگر چند سال از جام‌ ملت‌های آسیای 1996 امارات و جام‌جهانی 1998 فرانسه می‌گذرد؟ چند ثانیه‌ای نمی‌گذرد که به یاد می‌آوری که سه جام‌جهانی گذشته و تو برای رسیدن به تصاویر آن سال‌ها ناگزیری ذهنت را حسابی بتکانی.

ذهنت را که می‌جویی به جام ملت‌های آسیا می‌رسی؛ به اشک‌های سرمربی کره‌جنوبی پس از باخت شش بر دو. به بردن عربستان با محمد الدعایه؛ آن هم با سه گل اختلاف، به جمال قندور، داور مصری که در نیمه‌نهایی سر تیم جوان مایلی‌کهن را برید و ... جلوتر که بیایی به انتخابی جام‌جهانی 98 فرانسه می‌رسی. به فریاد الله‌اکبر اسکندر کوتی در بازی با عربستان؛ زمانی که کریم باقری ما را از شکست خانگی رهاند، به شکست قطر و سیلی بازیکن قطری به گوش ستار‌ه‌مان، به بوسه نیما نکیسا بر سر و روی احمدرضا عابدزاده که آسیب‌ دیده بود ولی از زمین دل نمی‌کند و به خودش اجازه نمی‌داد زمین بازی با ژاپن را ترک کند و به استرالیا؛ استرالیای خاطره‌انگیز. یادش به خیر. انگار همین دیروز بود.

آقای استاداسدی، می‌گفتند با محمد مایلی‌کهن فامیل هستید...

فامیل؟ نه. او شمالی است و من ترک. بله می‌گفتند که پارتی بازی شده ولی پارتی بازی، یک بازی، دو بازی نه 51 بازی. حتی یکی از بازیکنان این را یک بار به خودم هم گفت. من هم به او گفتم، حالا که ایویچ آمده و دیگر مایلی‌کهن سرمربی تیم ملی نیست، پس چرا باز هم به تیم ملی دعوت می‌شوم و بازی می‌کنم؟ من لیاقتش را داشتم و در تیم ملی ماندم. اردویی در بروجرد برگزار شد که 60 بازیکن در آن حضور داشتند. آنجا مثل کماندوها باید تلاش می‌کردی تا خودت را نشان دهی. من همه کار کردم و باز هم به تیم ملی دعوت شدم و به جام جهانی 1998 فرانسه رفتم.

تیم 96 یک تیم تکرارنشدنی بود؟

بله. در آن زمان تعصب خیلی بیشتر از الان بود. پیراهن تیم ملی ارزش بیشتری داشت.

در بازی‌های جام ملت‌های آسیا سال 96 حاضر بودید. کمی از آن روزها صحبت کنید.

بازی اول را به عراق باختیم. خود حاج آقا مایلی‌کهن بعد از باخت به عراق به ما گفت، فکر کنید که این یک دیدار تدارکاتی بود؛ چرا که بدون بازی تدارکاتی به این رقابت‌ها رفته بودیم. 20 دقیقه در آن دیدار به عنوان دفاع چپ به میدان رفتم. مایلی‌کهن به من گفت می‌توانی در دفاع چپ حضور خوبی داشته باشی. جز بازی با عراق در سایر بازی‌ها به طور کامل بازی کردم. در آن دوره تیم بسیار قدرتمندی داشتیم. همه یکدل بودند. اگر کسی روی پای علی دایی می‌رفت، ما حمله می‌کردیم و نمی‌گذاشتیم، دیگر بازیکنان حریف به او ضربه بزنند. مهم نبود من بازی می‌کنم یا دیگری. روی نیمکت همه توانایی بازی داشتند. بدن‌های بازیکنان در آن دوره از رقابت‌ها خیلی آماده بود. در تمام پست‌ها نفرات خوبی داشتیم. آن‌ روزها از پول زیاد خبری نبود و تعصب به پیراهن حرف اول را می‌زد.

ضربه سر علی دایی به کویت در دیدار رده‌بندی را به یاد دارید؟

کاملا. فکر کردم گردن علی دایی در آن صحنه شکست. انحراف بدنی اضافه‌ای به خودش داد. مانده بودم. علی دایی آذری است و آذری‌ها یک رگ دیگر هم دارند؛ رگ غیرت و تعصب. دایی تعصب ویژه‌ای داشت و آن تعصب ویژه را هم به تیم ملی انتقال می‌داد.

الان با هم در ارتباط هستید؟ شنیده می‌شد سال گذشته به عنوان دستیار دایی به راه‌آهن می‌روید.

بله ارتباط داریم. صحبتی هم برای راه‌آهن سال گذشته کردیم اما 6 سالی بود که در گسترش فولاد دستیار بودم. آقای زنوزی هم به من علاقه زیادی داشت. من در گسترش ماندم.

چرا این فصل در گسترش فولاد نماندید؟

رسول خطیبی به گسترش فولاد تبریز آمد و دیگر نخواست در این تیم بمانم. سال‌ها در گسترش فولاد با فیرات، کاظمی، کریمی و ضیایی کار کردم. نمی‌دانم شاید رسول فکر می‌کرد، خیلی اسم بزرگی دارم و او کوچک است. شاید او فکر می‌کرد، هرجا برویم، بقیه فکر کنند، من سرمربی هستم و او دستیار. در این فکرها نبودم. به خود او هم گفته بودم اما ترجیح داد در گسترش نمانم!

استاداسدی همه را به یاد گل به خودی برابر ژاپن می‌اندازد...

بله. من را با آن گل می‌شناسند. عجیب است! گل‌محمدی گل به خودی زد؛ گلش هم پذیرفته شد اما کسی او را به خاطر آن گل به خاطر نمی‌آورد اما من گل به خودی زدم و داور هم حساب نکرد اما همه آن گل را به خاطر می‌آورند! خودم هم مانده‌ام چطور آن توپ وارد دروازه شد. قبل از آن بازی دو تا سه روز بود که در مالزی باران می‌آمد. می‌خواستم دفع توپ کنم و دیدم که کمک داور پرچم آفساید را بالا برده بود اما شیرجه‌ام را زده بودم و دیگر کاری نمی‌شد، کرد. بعدها بازیکنان تیم ملی با من شوخی می‌کردند و می‌گفتند، استاد چگونه آن توپ را وارد دروازه کردی؟ من هم گفتم خواستم احمدرضا را امتحان کنم.

واکنش عابدزاده را یادتان می‌آید؟

نه. صحبتی نکرد، تشویقم هم کرد. چیز خاصی به من نگفت.

دروازه‌بان بداخلاقی بود؟

نه بداخلاق نبود. اخلاق‌های خاصی داشت. در دلش چیزی نبود. یک پشتیبانی قوی در تیم بود و بسیار به تیم روحیه می‌داد. مثل بازی با استرالیا که خیلی هوای تیم را داشت.

بازی با استرالیا. فکر می‌کردید که در آن دیدار موفق شویم؟

راستش را بخواهید، نه. بازی که شروع شد، من و نامجومطلق و میناوند روی نیمکت نشسته بودیم. به مهرداد گفتم، بلند شو برویم! با این بازی که آنها شروع کرده‌اند، فکر کنم بالای 15 گل به ما بزنند. به من گفت: "نه، بشین داداش!" فکرش را بکنید، سعداوی، خاکپور و مهدوی‌کیا بازیکنان سرعتی ما بودند. بازیکن استرالیا 5 متر پیش از آنها بود و استارت می‌زد و آنها را جا می‌گذاشت. مانده بودم آنها چه شُشی دارند؟ ایویچ یک بار سیستم 3 – 5 – 2 را برای ما تشریح کرد و گفت: باید در آن دیدار 5 گل می‌خوردید؛ چرا که این سیستم به گونه‌ای است که اگر حریف 4 – 4 – 2 بازی کند، تقریبا با 4 نفر روی دروازه شما حاضر می‌شود. این در حالی است که شما تنها 3 مدافع دارید. در بازی با استرالیا فشار زیادی روی ما بود. من در 15 دقیقه به میدان رفتم. اینقدر در آن دقایق دویدم که فکر کردم 90 دقیقه دویده‌ام.

به جای ابراهیم تهامی وارد بازی شدید که خود او هم به عنوان بازیکن جانشین روانه میدان شده بود...

بله. به جای تهامی به میدان رفتم. نمی‌خواست از بازی بیرون بیاید. حمید استیلی به او گفت، بند کفشت را باز کن و وقت را تلف کن! تهامی هم بند کفشش را باز کرد تا وقت‌کشی کند. دایی از راه رسید و سرش داد زد و گفت: "برو بیرون! الان کارت قرمز می‌گیری و استاد هم نمیتونه زمین بیاد!" تهامی وقتی که از زمین خارج می‌شد، به من گفت: "وُلک من که تازه اومدم تو، منو چرا کشیدین بیرون؟ می‌خوام تیم رو ببرم جام‌جهانی!" من هم به او گفتم: "بیا بیرون بابا! کُشتی ما رو!" به هر حال خدا با ما بود و توانستیم استرالیا را شکست دهیم. آن دیوانه که تور را پاره کرد، خیلی به ما کمک کرد. واقعا استرس داشتیم و دعای 70 میلیون ایرانی را حس می‌کردیم. وقتی دایی توپ را ندیده پاس داد، و زمین بازی هم صاف‌صاف بود، نمی‌دانم چگونه خداداد بغل پا زد و توپ پله‌ و وارد دروازه شد. زمین بازی خیلی صاف بود و اصلا منطقی نبود که توپ پله شود. خود خداداد هم دو، سه بار به این مسئله اشاره کرده است. گل کریم هم که آفساید بود. فکر کنم داور برای این آفساید نگرفت که برای اولین بار روی دروازه استرالیا می‌رفتیم! داور گفت، زشت است، یک بار آمده‌اند و همان را هم آفساید بگیرم؟!! بعد از پیروزی همه می‌خندیدند اما بچه‌های ما گریه می‌کردند. این گریه به خاطر تعصب و غیرت‌شان بود.

وقتی که ساندرو پل، داور مجارستانی سوت پایان را زد، می‌دانستید در ایران چه خبر است؟

آن لحظه نه. تلفنی البته صحبت‌هایی با تهران شده بود اما شنیدن با دیدن متفاوت است. بعدها فیلم جشن‌ها را دیدیم.

گفته می‌شود آن خوشحالی تنها یک بار در زمان آزادسازی خرمشهر افتاده بود. آیا بازخورد آن خوشحالی به خودتان بازگشته و در زندگی شخصی‌تان هم بازتابی داشته است؟

نه، الان که فکر می‌کنم، می‌گویم کاش به سمت فوتبال نمی‌رفتم. این همه زحمتی که کشیدم، ارزشش را نداشت. نمی‌شود کسی با داشتن 51 بازی ملی بیکار بماند.

چند بار مصدوم شدید؟

هیچ‌وقت مصدوم نشدم. در 22 سالگی فوتبال را شروع کردم ولی به کارهای رزمی بسیار علاقمند بودم. الان هم بدنم آماده است اما چه فایده؟ کسانی هستند که آدم اسم‌شان را هم نشنیده اما میلیاردی یا چند صد میلیونی از باشگاه‌ها حقوق می‌گیرند. فوتبال ما همه‌اش شده رابطه. خدا پدر زنوزی را حفظ کند. 6 سال به من سمت داد تا در گسترش فولاد باشم. می‌گفت: "تنها یک استاد داریم. برای کسانی مثل استاداسدی ارزش قائلیم." یحیی گل‌محمدی در تیم ملی ذخیره من بود و سرمربی پرسپولیس شد اما حتی یک تیم دسته دویی را هم به من پیشنهاد نمی‌دهند یا مثلا در گسترش فولاد که بعد از این همه سال واقعا نمی‌دانم چرا خطیبی من را کنار گذاشت. درست است، حق هر مربی انتخاب دستیارانش است. اما فرق می‌کند که یک نفر بچه تبریز باشد و با سرمربی رفت‌وآمد خانوادگی داشته باشد. سرمربی او را بشناسد و بداند دو دختر بزرگ دارد و همین طور بداند که او بیکار است و درآمدی هم ندارد ولی آن فرد همه چیز را به امان خدا رها کند تا به تهران بیاید تا برای خودش یک تیم دست‌وپا کند.

در حال حاضر چه کار می‌کنید؟

فعلا آمده‌ام تا کلاس‌های مربی‌گری را طی کنم. این کلاس‌ها B آسیاست و مدرسش دکتر جهانی.

برگردیم به بازی با استرالیا و اتفاقات پس از آن. ویرا چه شخصیتی داشت و چگونه مربی‌ای بود؟

ویرا شناخت زیادی از فوتبال ایران نداشت. نمی‌دانم او را چگونه سرمربی کردند. شاید به خاطر برزیلی بودنش، او را آوردند یا چون اسمش شبیه برزیلی‌ها بود، او را آوردند. او آمد و گفت، شناختی از فوتبال ایران ندارد. بچه‌ها به او کمک کردند تا ترکیب را شناخت. البته دستیارانش هم به او کمک زیادی می‌کردند مثل دکتر ذوالفقارنسب. دکتر بود که عملا ترکیب را می‌چید ولی ویرا زرنگ بود. او مسائل دیگر فوتبال را به ما یاد داد. مثلا چگونه وقت را تلف کنیم، چون نمی‌توانست به ما تاکتیکی یاد دهد. شاید دلیلش کمبود وقت بود. خودش هم می‌گفت، کار زیادی از دستش برنمی‌آید. در بین دو نیمه بازی با استرالیا گفت، هر کاری می‌خواهید بکنید. علی دایی و احمدرضا عابدزاده صحبت‌های دیگری کردند. گفتند 45 دقیقه زمان داریم و هنوز هیچ چیز تمام نشده. توان‌تان را برای این 45 دقیقه بگذارید.

بعد از ویرا هم حتما خاطرتان هست که محسن صفایی‌فراهانی در فدراسیون فوتبال جانشین داریوش مصطفوی شد و ویرا را کنار گذاشت و ایویچ را سرمربی کرد. آیا واقعا علیه ایویچ کودتا شد؟

کودتا را نمی‌دانم اما ترکیبی که ایویچ برابر رم گذاشت، کمی عجیب بود. مانده ‌بودم که چطور 7 دفاع جلو را در میدان گذاشت. خاکپور، محمدخانی، سعداوی و خیلی‌ها دیگر را در ترکیب گذاشته بود. نمی‌دانم چه کسی این ترکیب را به او داده بود اما به هر حال نتیجه‌اش این شد که به ازای هر یک دفاع جلو زن یک گل خوردیم. البته ایویچ همواره می‌گفت، که طالبی را آورده‌اند که جای او بگذارند. خودش یک بار به ما گفت که "ژیان آورده‌اند، جای بنز بگذارند" ولی ما باورمان نمی‌شد. بعد از برکناری ایویچ در بازی با اینتر ترکیب اصلی را گذاشتند. اینتری‌ها هم با ترکیبی از جوانان‌شان به میدان آمدند و ما هم 4 گل به آنها زدیم و گفتیم، به‌به چقدر وضعیت‌مان خوب است. فکر نمی‌کنم اتفاقی که برای ایویچ افتاد، کار بازیکنان باشد. اکثر بازیکنان ایویچ را دوست داشتند. البته بازیکنانی بودند که قبلا با آقای طالبی کار کرده بودند. آنها را نمی‌شناختم گویا طالبی مدتی در بهمن سرمربی بود. ایویچ در کار بدنسازی فوتبال حرف نداشت و نتایج و بازی‌های خوب ما در جام‌جهانی مدیون کارهای بدنسازی او بود. طالبی تمرین نمی‌داد. می‌آمد و می‌گفت، تمرین کنید و بچه‌ها می‌گفتند، حال نداریم و او هم می‌گفت، هر کاری دوست دارید، بکنید. او ترکیب خاصی هم نمی‌چید.

ولی قبول کنید که طالبی هم در بازی‌های لبنان تیم خوبی را روانه رقابت‌ها کرد ولی با بدشانسی حذف شد. حتما خاطرتان هست که قیچی علی دایی نگرفت و همان توپ تبدیل به گل کره و حذف ایران شد...

برای آقای طالبی احترام قائلم. او مربی خوبی بود ولی او چشمش به همان یازده بازیکن اصلی بود. کجای دنیا می‌دیدید که در رختکن زمانی که سرمربی حرف می‌زند، بازیکن با موبایلش حرف بزند؟ در محلات هم این اتفاق نمی‌افتد. در جام‌جهانی بازی‌های خوبی را انجام دادیم اما همه را مدیون ایویچ بودیم. او به ما مسائل زیادی را گفته بود. مثلا این که کلینزمن سبک بازی‌اش فلان است یا بیرهف این‌گونه بازی می‌کند. مثلا برای بازی با یوگسلاوی گفته بود که تحت هیچ شرایطی پشت محوطه به آنها خطا ندهید. آنها یک بازیکن دارند به نام سینیشا میهایلوویچ که از هر دو کاشته، یکی را گل می‌کند. برای بازی با آلمان در تمرین‌ها ما را به گوشه‌ها هدایت می‌کرد و می‌گفت، نباید بگذارید آنها سانتر بکنند. یاد بگیرید چگونه کناره‌ها را ببندید. او حتی به ما گفته بود، خیلی راحت آمریکا را می‌برید و دقیقا همه حرف‌هایش درست از آب درآمد. اگر ایویچ سرمربی می‌ماند، حتما بین 8 تیم نهایی حاضر می‌شدیم.

اگر بازی ایران و آمریکا بازی اول ما بود، فکر می‌کنید، می‌توانستیم نتیجه بهتری بگیریم؟

نه، فکر می‌کنم بازی با آمریکا متفاوت بود. همه می‌خواستیم، برنده شویم. اصلا کل جام‌جهانی را برای آن بازی آمده بودیم.

از آن فیلم معروف‌تان اطلاع دارید که در رختکن در حال رقصیدن از شما فیلمی ضبط شده است؟

فکر می‌کنم کس دیگری آن پیراهن را پوشیده بود؛ چرا که پیراهن همه بازیکنان را تماشاگران از آنها گرفته بودند.

یعنی تکذیب می‌کنید و می‌گویید آن شخص شما نبودید؟

پایش بیفتد، عربی و هندی هم بلدم، برقصم. ولی خدایی‌اش درست یادم نمی‌آید که رقصیده باشم. شاید هم من بودم ولی واقعا یادم نمی‌آید.

از بحث فوتبال ملی خارج شویم. مدتی در ذوب‌آهن زیر نظر مرحوم ناصر حجازی بازی کردید. او چگونه شخصیتی بود؟

غیر از ذوب‌آهن در ماشین‌سازی هم شاگرد ناصر خان بودم. حرف نداشت. از نظر فوتبالی و شخصیتی آدم دیگری بود. زمانی که در ذوب‌آهن بود، او را به تمرین می‌بردم. خودش پشت فرمان نمی‌نشست، من بودم که او را به تمرین می‌بردم و برمی‌گرداندم. اصلا ناصرخان به من کمک کرد، به تیم ملی برسم. حتی چندین بار به کسانی مثل مصطفوی می‌گفت که چرا استاد اسدی را به تیم ملی دعوت نمی‌کنید؟ ناصرخان در ماشین‌سازی من را در پست هافبک دفاعی گذاشته بود ولی 17 گل زدم. هر بار تیم عقب می‌افتاد، به من اشاره می‌کرد که "برو جلو!" ناصرخان در تمرین‌ها به بازیکنان هیچ وقت "تو" نمی‌گفت و آنها را با لفظ شما خطاب می‌کرد. از شخصیت او خیلی خوشم می‌آمد.

در مراسم خاکسپاری او شرکت کردید؟

بله اما هیچ کس من را نمی‌شناخت و هیچ کس هم من را ندید ولی به خانه‌اش نرفتم.

بزرگ‌ترین آرزوی شما چیست؟

سلامتی دو دخترم.

تیم مورد علاقه و ترکیب مورد علاقه استاد اسدی چیست؟

کامل‌ترین تیم تاریخ ایران یعنی تیم‌های سال 96 و 98 ترکیب مورد علاقه من است. از عابدزاده بگیرید تا نوک حمله که علی دایی و خداداد عزیزی بودند.

ولی در تیم 96 و 98 تفاوت‌هایی وجود دارد. مثلا مهدی پاشازاده در تیم 98 بود ولی در تیم 96 حضور نداشت.

من 98 را انتخاب می‌کنم. چون مهدی زیاد مصدوم می‌شد، در تیم 96 حضور نداشت. او بازیکن خوبی بود. مهدی مگر چند سالش بود که فوتبال را کنار گذاشت؟ او بدنش را خوب نگه نمی‌داشت. 10 سال فوتبال بازی کردم و یک بار هم مصدوم نشدم. این به خاطر وزنه‌هایی بود که می‌زدم. الان 49 سالم است ولی حاضرم جلوی شما 50 تا شنا روی سه انگشت بروم. الان بازیکن 25 ساله هم نمی‌تواند این کار را بکند. این ادامه همان بدنسازی‌هاست.

بیشترین رقم قراردادهایتان در فوتبال چقدر بود؟

پنج میلیون تومان از باشگاه ذوب‌آهن برای یک سال دریافت کردم.

با این پول چه کار کردید؟

آن زمان یک پراید 3 و نیم میلیون تومان بود. با این پول یک خانه 70 متری در خود تبریز می‌شد خرید ولی الان بازیکن 50 میلیونی، 700 میلیون می‌گیرد. زمان ما چنین پول‌هایی نبود. الان بعضی باشگاه‌ها بودجه دولتی دارند و از جیب دولت خرج‌های میلیاردی می‌کنند.

راستی پاداش رفتن به جام‌جهانی 1998 چقدر بود؟

آن زمان مبالغی کمی می‌گرفتیم. درباره پاداش هم باید بگویم 3 میلیون فرانک به تیم ملی دادند و گفتند آن را خرج ساخت کمپ تیم ملی کردند اما الان پاداش‌ها جوری است که حواله ماشین می‌گیرند یا با وجود قرارداد میلیاردی، 50 میلیون تومان پاداش صعود می‌دهند. می‌خواستند زمین هم به ما بدهند که ندادند. دروغ نگویم 5 یا 6 میلیون تومان به ما برای صعود به جام‌جهانی پاداش دادند. دست‌شان هم درد نکند. غیر از آن چیزی به من داده نشد.

راستی شما طرفدار کدام تیم هستید؟

همه تبریزی‌ها طرفدار تراکتورسازی هستند اما بعد از تراکتور به عشق امیرخان، استقلالی هستم.

چرا به استقلال نرفتی؟

از 22 – 23 سالگی بود که فوتبال را شروع کردم. 29 ساله بودم که پورحیدری به من گفت، به استقلال بیا. نمی‌دانم استقلال به من پیشنهاد 4 یا 7 میلیونی داده بود. با عده‌ای مشورت کردم. گفتند اگر بروی استقلال به خاطر سن و سالت اذیتت می‌کنند. اگر بروی استقلال، دو سال بازی کنی، 31 ساله می‌شوی و از بیرون داد می‌زنند که "پیر شده‌ای، پیر شده‌ای!" به همین دلیل ترجیح دادم به ذوب‌آهن بروم.

بهترین بازیکن آن‌ سال‌ها را چه کسی می‌دانید؟

علی دایی، خداداد عزیزی و کریم باقری را بهترین می‌دانم اما اگر یک انتخاب باشد، گزینه نخستم کریم باقری خواهد بود. او بهترین بازیکن آن سال‌ها بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آموزش فوتبال آکادمیک در محلات تبریز

یونس قوام امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این مدارس با حضور ۳۰۰ نفر در رده‌های سنی ۸ تا ۱۴ سال در چمن مصنوعی میدان‌های شیخ محمدخیابانی و رشیدیه کار خود را آغاز کرد.

وی گفت: علاوه بر رایگان بودن کلاس‌ها وسائل ورزشی رایگان نیز در اختیار شرکت‌کنندگان قرار گرفته است.

قوام ادامه داد: در تمام ساعت‌های آموزش یک نفر پزشک‌یار حضور می‌یابد و همچنین قبل از شرکت در کلاس‌ها معاینات رایگان پزشکی انجام گرفته و برای ورزشکاران شناسنامه سلامت صادر می‌شود که این مسئله با همکاری و همت هیئت پزشکی ورزشی صورت گرفته است.

وی افزود: خوشبختانه با بکارگیری مربیان مجرب سعی کرده‌ایم استعدادهای بالقوه در محلات را برای خدمت به فوتبال تبریز مهیا سازیم.

قوام اضافه کرد: این ابتکار با حمایت مستقیم رئیس هیئت فوتبال استان انجام پذیرفت و امیدواریم با تداوم این حمایت‌ها فوتبال محلات تبریز بتواند همچون گذشته نقش آفرین باشد.

وی با تشکر از شورای سوم و شهردار تبریز تاکید کرد: ۱۰ میدان خاکی با مساعدت شورا و همت شهردار تبریز در حال تبدیل به چمن مصنوعی است و امیدواریم با کمک شورای چهارم و نظر مثبت شهردار تبریز، ۷ میدان خاکی دیگر تبریز مبدل به چمن مصنوعی شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
عملکرد تراکتورسازی در فصل نقل و انتقالات

فوتبال ایران- تیم فوتبال تراکتورسازی در فصل نقل و انتقالات دستخوش تغییرات زیادی شد. چندین بازیکن از این تیم جدا شدند و مهره‌های زیادی نیز با جذب در تراکتورسازی به این تیم پیوستند. اولین اتفاقی که در تراکتورسازی افتاد انتخاب سرمربی بود که مدیران این باشگاه بعد از مذاکره با چند گزینه در نهایت مجید جلالی را به عنوان سرمربی انتخاب کردند.
در دروازه هر سه دروازه‌بان تراکتورسازی به نام‌های محسن فروزان، عقیل اعتمادی و مهدی ثابتی این تیم را ترک کردند. به جای این سه نفر حامد لک و داوود نوشی صوفیانی بر این تیم جذب شدند.
در خط دفاع مصطفی اکرامی تراکتورسازی را ترک کرد در خط هافبک قاسم دهنوی با پیوستن به سپاهان و عدم حضور لوپز در تمرینات این تیم بازیکنان جدا شده تراکتوسازی هستند.
قرمزپوشان تبریزی در خط حمله نیز دستخوش تغییراتی شدند. سید مهدی سید صالحی بازیکنی است که با پیوستن به پرسپولیس فصل جاری در این تیم حضور ندارد.
بمب نقل و انتقالات در تبریز منفجر شد جدایی علی کریمی از پرسپولیس و پیوستن این بازیکن به تراکتورسازی مهمترین اتفاق نقل و انتقالات امسال بوده است.
میثم بائو و سعید دقیقی نیز به ترتیب از استقلال و سایپا به تراکتورسازی پیوستند.
همچنین محسن ربیع‌خواه بازیکن فصل قبل پاس همدان نیز چندی پیش با این تیم قرارداد بست.
تراکتورسازی با جذب علی کریمی، حامد لک، سعید دقیقی و میثم بائو تاکنون چهار سهمیه لیگ برتری را جذب کرده است. هنوز در لیست فولاد دو جای خالی وجود دارد که مسئولان این تیم با وسواس در حال مذاکره با بازیکنان هستند.
یکی از گزینه‌هایی که احتمال زیادی دارد به تراکتورسازی بپیوندند و جواد نکونام است. این بازیکن که هنوز ماندنش در استقلال قطعی نشده است مشتری پروپاقرصی به نام تراکتورسازی دارد که باید دید آیا تراکتورسازی می‌تواند بمب دوم نقل و انتقالات را منفجر کند یا نه.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بدنبال جذب گیلسون و یک مدافع مقدونیه ای هستیم/دو بازی دیگر در اردوی تهران انجام میدهیم/هنوز با نکونام نهایی نکرده ایم

سرویس ورزشی آناج: "حمید زینی زاده" مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی تبریز در حاشیه اردوی این تیم در تهران در گفتگو با خبرنگار ورزشی آناج در مورد حضور نکونام در این تیم گفت: با توجه به شرایط خاصی که در باشگاه استقلال وجود دارد، کار سختی در جذب نکونام داریم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار آناج مبنی بر توافق نهایی با نکونام طی دیشب در هتل المپیک گفت: هنوز هیچ چیز قطعی نیست و هیچ قراردادی با جواد نبسته ایم ولی مذاکرات خوبی داشته ایم که در صورتی که استقلال رسما وی را نخواهد به راحتی این انتقال صورت میگیرد.

زینی زاده در مورد جذب بازیکنان جدید نیز گفت: از روز چهارشنبه گیلسون سوارز در تمرینات تیم شرکت میکند تا در صورت رضایت مجید جلالی با این بازیکن قرارداد ببنیدم. همچنین از روز چهارشنبه سه بازیکن خارجی در تمرینات تیم شرکت میکنند.

وی در مورد بازیکنان خارجی گفت: بازیکنانی که از چهارشنبه در تمرینات شرکت میکنند نسبت به بازیکنان خارجی سال قبل از سطح کیفی بالاتری برخوردار هستند که یک بازیکن مقدونیه ای خوب هم در بین آنها حضور دارد.

زینی زاده دلیل حضور بازیکنان خارجی در تیم را تلاش کادر فنی برای تقویت خط دفاعی تیم در فصل جاری دانست.

مدیر عامل سرخ پوشان تبریز در مورد اردوی این تیم در تهران نیز گفت: اردوی خوبی داشته ایم و بعد از برگزاری یک دیدار تدارکاتی با نفت سعی میکنیم با صبای قم و همچنین روز چهارشنبه با یک تیم لیگ برتری دیگر بازی برگزار کنیم. از روز چهارشنبه هم به تبریز برمیگردیم تا تمرینات را در کمپ اختصاصی خودمان ادامه دهیم.

بالا