• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ببینم بلدید این پرسپولیسیا رو ببرید

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
راکتورسازی هشتمین تیم برتر تاریخ لیگ برتر

تراکتورسازی تبریز با کسب دو عنوان نایب قهرمانی در مکان هشتم رده‌بندی کلی لیگ برتر فوتبال کشور قرار دارد.

رده‌بندی بهترین تیم‌های لیگ برتر

سپاهان اصفهان با چهار قهرمانی، یک نایب قهرمانی و یک عنوان سومی پرافتخارترین تیم لیگ برتر فوتبال کشور می باشد.

رده‌‌بندی پرافتخارترین تیم های لیگ برتر به شرح زیر می باشد.

۱- سپاهان اصفهان با چهار قهرمانی و یک عنوان سومی

۲- استقلال تهران با سه عنوان قهرمانی، سه نایب قهرمانی و سه مقام سومی

۳- پرسپولیس با دو قهرمانی و دو سومی

۴- پاس تهران با یک قهرمانی و دو نایب قهرمانی

۵- فولاد خوزستان با یک قهرمانی و دو عنوان سومی

۶- سایپای کرج با یک قهرمانی و یک سومی

۷- ذوب آهن اصفهان با سه نایب قهرمانی ویک سومی

۸- تراکتورسازی تبریز با دو نایب قهرمانی

۹- استقلال اهواز با یک نایب قهرمانی

۱۰- مس کرمان و صبای قم با یک عنوان سومی

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کاروان تراکتورسازی ساعت 12 می پرد

کاروان تراکتورسازی ساعت 12 امروز به سمت تهران پرواز می کند.
به گزارش اوج نیوز،کاروان تراکتورسازی برای برگزاری اولین بازی خود در لیگ سیزدهم مقابل پرسپولیس تا ساعتی دیگر به سمت تهران پرواز خواهد کرد.
تراکتوری ها هم اکنون در فرودگاه تبریز حضور دارند و پس از رسیدن به پایتخت در هتل المپیک مستقر می شوند.
بازی دو تیم پرسپولیس و تراکتورسازی فرداشب ساعت 22 برگزار می شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
در گفت و گو با اوج/جلالی:مشکلی پیش نیاید انصاری فرد و کریمی بازی می کنند

علی کریمی همراه کاروان تبریز به تهران می آید.
به گزارش خبرنگار اوج نیوز از تبریز،کریمی دو بازیکن فصل گذشته پرسپولیس هم اکنون در فرودگاه تبریز حضور دارد و تا دقایقی دیگر همراه سایر اعضای تیم تراکتورسازی به تهران می آید.
جلالی در خصوص حضور او و انصاری فرد در بازی فرداشب مقابل پرسپولیس به خبرنگار اوج گفت:باید دید چطور می شود.اگر مشکلی پیش نیاید این دو بازی می کنند.
تراکتورسازان ساعت 11/40 دقیقه به سمت تهران پرواز خواهند کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
برای رفع مشکلات مربوط به صدور کارت بازی/زینی زاده و انصاری فرد زودتر به تهران آمدند

مهاجم تراکتورسازی به همراه مدیرعامل این باشگاه زودتر از سایر اعضای تیم راهی تهران شدند.
به گزارش اوج نیوز،صبح امروز انصاری فرد و زینی زاده به تهران آمدند.انصاری فرد به دلیل عدم تحویل مدارک خود کارت بازی دریافت نکرده و بنا بر اعلام سازمان لیگ حرفه ای نمی تواند در بازی فرداشب به میدان برود.از این رو زینی زاده مهاجم تیمش را زودتر به تهران اورده تا مشکلش را برای این مسابقه رفع کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ماهینی: کریمی برای موفقیت تراکتورسازی می‌جنگد و ما هم برای پرسپولیس

حسین ماهینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص بازی مقابل تراکتور‌سازی تبریز اظهار داشت: به نظر من بازی بسیار سختی را دو تیم تراکتورسازی و پرسپولیس در هفته اول در پیش دارند و امیدوارم که در هفته اول بتوانیم در این بازی مهم به نتیجه دلخواه برسیم.

ماهینی در خصوص شرایط کلی پرسپولیس گفت: خدا را شکر همه چیز خوب است. دایی تیمی بسیار خوب را آماده مسابقات کرده از لحاظ بدنی و روحی خوشبختانه کوچکترین مشکلی نداریم و در یکی از بهترین شرایط خودمان هستیم. امیدوارم هفته اول دست پر زمین را ترک کنیم.

ماهینی درباره بازی دوستانه مقابل تراکتور‌سازی نیز تاکید کرد: تراکتورسازی تیم بسیار خوب و فوتبال بلدی است. آنها فصل گذشته نتایج خوبی گرفتند و امسال هم مهره‌های قابل تکیه دارند. در کل تیم بسیار خوبی هستند و ما هم کارمان مشکل است.

ماهینی درباره حضور انصاری‌فرد و کریمی در تراکتور‌سازی نیز یادآور شد: این دو نفر بازیکنان بسیار خوبی هستند مخصوصا علی کریمی که یک بازیکن به تمام معنا است و نیاز به تعریف و تمجید من ندارد. همه پرسپولیسی‌ها کریمی را دوست دارند و من برای ایشان آرزوی موفقیت می‌کنم. در پرسپولیس همه بچه‌ها کریمی را دوست دارند اما الان پرسپولیس با تراکتور‌سازی بازی دارد و هر بازیکنی برای موفقیت تیم خودش می‌جنگد.

وی افزود: قطعا کریمی هم برای موفقیت تیمش تلاش می‌کند و از جانش هم مثل ما که برای پرسپولیس مایه می‌گذاریم این کار را انجام می‌دهد. در کل امیدوارم نتیجه به نفع ما باشد.

ماهینی درباره برگزاری 7 بازی در تهران نیز یادآور شد: قرعه تقریبا خوبی به پرسپولیس افتاده ولی ما بعد از بازی با تراکتورسازی باید به اصفهان برویم و یک بازی سخت مقابل ذوب آهن انجام دهیم. انشاءالله اگر در دو بازی اول نتایج خوبی بگیریم در 7 بازی پیش رو می‌توانیم به هدفمان نزدیک شویم. فقط از هواداران می‌خواهم که ما را حمایت و پشتوانه ما باشند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کیانی:امیدوارم هیچ هوادار تراکتوری پشت در نماند/بازی اول پرگل شود خوب است

هافبک دفاعی تیم فوتبال تراکتورسازی گفت:برای هماهنگ شدن نیاز به زمان داریم.
مهدی کیانی در گفت و گو با اوج نیوز در خصوص بازی فرداشب تراکتورسازی و پرسپولیس اظهار داشت:امیدوارم مسابقه خوبی از آب در بیاید.هم ما و هم پرسپولیس تیمهای خوبی هستیم.بازی اول برای هر دو تیم حساس است و این حساسیت بازی را جذاب می کند.
وی افزود:امیدوارم بازی اول پرگل شود تا لیگ از همان ابتدا توی دل هواداران بنشیند.لیگ امسال لیگ فوق العاده حساسی است.شما به تیمها نگاه کنید که با چه بازیکنانی به میدان می آیند.
کیانی در خصوص پست خود گفت:من مثل پارسال هافبک دفاعی بازی می کنم.البته نفرات جددی به تیم ما اضافه شده اند و برای هماهنگی احتیاج به زمان داریم.فکر کنم بازی به بازی بهتر شویم.
وی با اشاره به اینکه اختصاص 10 درصد از ظرفیت ورزشگاه آزادی برای تماشاچیان هوادار تراکتور کم است گفت:بازی تمام می شود و می رود.آنچه مهم است احترامی است که به همدیگر می گذاریم.هواداران ما همیشه زیاد هستند و خدا کند در بازی فردا شب مشکلی نداشته باشند. از مسوولان می خواهم هر چقدر تراکتور آمدند آنها را به ورزشگاه راه دهند و هیچ کس پشت در نماند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گزارش تصویری سفر تراکتورسازان از فرودگاه شهید مدنی تبریز به مقصد تهران

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

imagedisplay.aspx

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مسعود ابراهیم زاده: در بازی با پرسپولیس میزبان هستیم

طبق صحبت هایی که با آقای مجید جلالی داشتم، فکر می کنم امسال بیشتر در دفاع چپ بکار گرفته شوم؛ اما در هر جایی که سرمربی از من بخواهد، با تمام وجود بازی خواهم کرد

شرایط تراکتورسازی چگونه است؟

شرایط تیم روز به روز بهتر می شود و تمرینات شادابی برگزار می شود. با پایان کارهای بدنسازی، رفته رفته فشار تمرینات کمتر شده است و به تدریج کارهای تاکتیکی و روانی روی بازیکنان انجام می شود.

نفرات جذب شده را چگونه ارزیابی می کنید؟

امسال، تراکتورسازی از خط دروازه گرفته تا خط حمله، بازیکن جذب کرده است و همه ی نفرات جذب شده، از بهترین های ایران به شمار می روند. کریم انصاریفرد، سعید دقیقی و علی کریمی، همه و همه از بازیکنانی هستند که هر تیمی آرزوی داشتنشان را دارد. امیدوارم با پیوستن این بازیکنان به تراکتور و کمک آن ها، بتوانیم امسال دل هواداران پرشورمان را شاد کنیم و مقام قهرمانی را که به آن ها بدهکار هستیم، تقدیم آن ها کنیم.

با توجه به این که خط حمله ی امسال تراکتورسازی بسیار پر ترافیک است، آیا به نظرتان می توانید به ترکیب ثابت تیم برسید؟

طبق صحبت هایی که با آقای مجید جلالی داشتم، فکر می کنم امسال بیشتر در دفاع چپ بکار گرفته شوم؛ اما در هر جایی که سرمربی از من بخواهد، با تمام وجود بازی خواهم کرد و اگر در خط حمله نیز بازی کنم، نگرانی بابت ترافیک بودن این خط ندارم، زیرا امسال تصمیم دارم با تمام وجود تلاش خود را بکار گیرم تا جواب اعتماد سرمربی را بدهم.

بازی با پرسپولیس را چگونه می بینید؟

بازی با پرسپولیس باتوجه به اینکه بازی اول لیگ سیزدهم است، تیمی که آمادگی بیشتری داشته باشد، موفق تر خواهد بود و تیم ما نیز آمادگی بالایی دارد. جدای از این بحث ها، هوادارانمان نیز مثل سال های گذشته، ما را در آزادی تنها نخواهند گذاشت و با این که گفته می شود ۱۰ درصد ورزشگاه در اختیار تراکتوری ها قرار داده خواهد شد، اما این صحبت هرساله عنوان می شود و هواداران ما نصف ورزشگاه را پر می کنند.

همچنین با توجه به حضور سه بازیکن پرسپولیسی در ترکیب تیم تراکتور، مخصوصاً علی کریمی، اگر هواداران پرسپولیس نیز کریمی را تشویق کنند، به نفع تیم ما خواهد بود و به همین دلیل می توانم بگویم که میزبان بازی با پرسپولیس، تراکتور است.

به نظرتان مجید جلالی می تواند در تراکتورسازی موفق باشد؟

آقای جلالی با توجه به سابقه ای که دارد، مربی با دانش و به روزی است و امسال هدف ما قهرمانی در لیگ برتر است و تمام تلاش خود را می کنیم تا در آسیا نیز، نتایج سال گذشته را جبران کنیم.

وضعیت مصدومیتتان چگونه است؟

در تمرینات چند روز پیش بود که همسترینگ پایم کش آمد و با ام آر آیی که گرفته شد، متوجه شدم هشت سانتی متر پارگی همسترینگ دارم. فکر می کنم ۱۵ الی ۲۰ روز طول درمانم باشد؛ اما تمام تلاش خود را می کنم تا زودتر به میادین باز گردم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گلزنی حامد لک و سر دادن شعار حامد آقای گل

فرشید رئوفی- تراکتورسازان که چند هفته ای است که تمرینات آماده سازی خود را برای لیگ سیزدهم فوتبال انجام می دهند، عصر روز پنجشنبه نیز در کمپ اختصاصی خود به تمرین پرداختند.

* این نوبت از تمرین سرخپوشان تبریزی، از ساعت ۱۸ آغاز شد و بازیکنان در ابتدای تمرین به بازی هندبال پرداختند که در این میان، گلی که حامد لک،‌دروازه بان تراکتورسازی با ضربه ی سر شیرجه ای وارد دروازه ی حریف کرد، باعث تشویق و تعجب همگان شد و حتی چند تن از هواداران،‌ پس از این گل شروع به سردادن شعار «حامد آقای گل(!)» کردند.

* میلاد فخر الدینی که فصل گذشته را به دلیل مصدومیت از دست داده بود، کماکان مثل روزهای گذشته به دویدن دور زمین به صورت اختصاصی و کار با پزشک تیم می پرداخت.

* بازیکنان تراکتور در این تمرین لباس های تازه ی خود را به تن کرده بودند.

* بازیکنان در ادامه، به دو گروه تقسیم شدند. آن دسته از بازیکنانی که در بازی تدارکاتی روز چهارشنبه در مقابل تیم آذرکوثر، به صورت ثابت بازی کرده بودند، زیر نظر مجید جلالی به بازی تنیس فوتبال پرداختند و گروه دیگر نیز، زیر نظر فرهاد غلامپور به مرور برنامه های تاکتیکی پرداختند.

* بازیکنان ثابت دیدار تدارکاتی روز چهارشنبه، پس از حدود ۴۵ دقیقه تمرین، برای ریکاوری راهی استخر شدند و سایر بازیکنان نیز به ادامه ی تمرین زیر نظر جلالی و سایر مربیان پرداختند و پس از حدود ۹۰ دقیقه، سوت پایان تمرین زده شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خط و نشان برای پرسپولیس ، می‌زنیم ما ۴ تا گل، لنگ می‌شه…

تراکتوری‌ها مگسک را روی پرسپولیس تنظیم کرده‌اند. آنها می‌خواهند در همان گام اول همه را شوکه کنند. از هفته اول در ورزشگاه آزادی. این روزها تمرین‌های تراکتورسازی که در کمپ اختصاصی این باشگاه برگزار می‌شود میزبان بیش از ۴ هزار نفر در روز است. تراکتوری‌هایی که برای تماشای کریم، کریمی و ستاره‌های دیگر به تمرین می‌آیند. از جوان تا افراد مسن. هواداران تراکتورسازی که حالا دو تن از محبوب‌ترین بازیکنان پرسپولیس را در اردوی خود می‌بینند، به پشتوانه همین ستاره‌ها برای سرخ‌های پایتخت کری می‌خوانند. تبریزی‌ها، این تراکتور کهکشانی را بیش از هر زمان دیگری به قهرمانی نزدیک می‌بینند. با مجید جلالی که این روزها در تبریز لقب «استاد»‌ را هدیه گرفته و سه تفنگدار پرسپولیسی. کاظمیان، کریمی و حالا انصاری‌فرد که تبریزی‌ها ورودش به این شهر را با قهرمانی تیمشان هم‌ارز دانسته‌اند. «کریم انصاری‌فرد، گل‌زن لیگ برتر / خوش گلمیسن یوردوا، سنن بیز اولوخ اول (به دیار خود خوش آمدی، با تو ما اول خواهیم شد)» انصاری‌فرد در نخستین تمرین خود در تبریز، دو گل در بازی دستگرمی زد و تراکتوری‌ها را به قهرمانی دلگرم کرد؛ و البته به پیروزی پرگل در بازی با پرسپولیس. «پرسپولیس آواره آخه چاره نداره / می‌زنیم ما ۴ تا گل، لنگ می‌شه پاره پاره». تراکتوری‌ها امیدوارند پیروزی ۴گله‌ای که در بازی برگشت لیگ یازدهم مقابل پرسپولیس به دست آوردند، را این بار در ورزشگاه آزادی تکرار کنند. با درخشش علی کریمی که این روزها کوه انگیزه است و بیشتر از همیشه می‌خندند. «علی‌آقای کریمی، برای ما عزیزی / تو بازی با پرسپولیس، جادوگر زمینی».

تراکتوری‌ها که چهارشنبه شب به ورزشگاه آزادی هجوم خواهند آورد، به دو پرسپولیسی دیگر تیم خود هم روحیه می‌دهند. از کاظمیان رقص «گانگنام استایل» را در بازی با پرسپولیس‌طلب می‌کنند و برای نصرتی می‌خوانند: «نصرتی باغیرت، مدافع پرقدرت / از عشقت به تراکتور، لنگی مونده تو حیرت». بازیکنان فارس‌زبان به زبان فارسی تشویق می‌شوند و ترک‌ها با شعارهای ترکی. بازیکنانی که این روزها باروحیه‌‌تر از همیشه‌اند. کریم‌ انصاری‌فرد که در اولین تمرین با پیراهن شماره ۱۵ درخشیده، در مسابقات پیراهن شماره یازده را بر تن می‌کند. پیراهن «محمد F14» که امسال شماره ۱۴ را بر تن خواهد کرد. مهدی کیانی هم که تا پیش از این پیراهن شماره پنج را می‌پوشید، از آمدن نکونام ناامید شده و دوباره شماره شش را پوشیده است. کهکشان تنها یک ستاره دیگر کم دارد؛ جواد نکونام که این روزها بیشتر از هر نام دیگری در تبریز زمزمه می‌شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
میلاد فخرالدینی نیم فصل اول را از دست داد

میلاد فخرالدینی که به دلیل مصدومیت بصورت انفرادی تمرینات خود را ادامه می دهد پیش تر گفته می شد که ۲ تا ۳ هفته از لیگ را از دست خواهد داد ولی اینگونه نخواهد بود

دکتر مولایی در این مورد به تراکتوراسپور کفت : اگر بخواهیم دقیقا بگوئیم که میلاد کی می تواند به عنوان یک بازیکن آماده به میادین بازگردد ، باید عرض کنم که برای نیم فصل اول روی او حساب نکنید و اگر در ادامه نیز مشکلی پیش نیاید و به امید خدا میلاد را در نیم فصل دوم را در میادین خواهیم دید

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اینجا اس اس و پس پس وجود ندارد ؛ تی تی هستی یا اوز به اوز؟

این، سوالی بود که تا همین چند سال پیش، طرفداران فوتبال در آذربایجان از یکدیگر می پرسیدند؛ همانطور که همین اکنون نیز در اکثر شهرهای ایران، این سوال مطرح است. اما چند سالی است که با صعود تراکتورسازی به لیگ برتر، دیگر این بحث جایی در میان اهالی فوتبال آذربایجان ندارد و به نوعی می توان مردم فوتبالی آذربایجان را تراکتوری دانست و تقسیم بندی را بین تراکتوری ها انجام داد، نه بین فوتبالی ها(!)

صعود تراکتور به لیگ برتر، مردم آذربایجان را از چند رنگی ها خارج کرد و همه را به رنگ تراکتور درآورد و حتی صعود تیم های شهرداری و گسترش فولاد به لیگ برتر نیز، این معادله را برهم نزد و می توان اینگونه عنوان کرد که «تراکتور» -و بهتر است بگوییم «تراختور»- به عنوان یک حزب، در فوتبال ایران اعلان هویت کرده است و ورزشگاه یادگار امام (ره)، مقر اجتماع این حزب می باشد!

بحث تراکتور و تراکتوری بودن، آنچنان در تار و پود فوتبال آذربایجان نهادینه شده است که هنگام تقسیم بندی ها، پس از تقسیم مردم به دو گروه فوتبالی و غیر فوتبالی، مردم فوتبالی را دیگر نباید به دو گروه آبی و قرمز تقسیم کرد و می بایست در کنار واژه ی فوتبالی، شاخه ی مردم تراکتوری را به تنهایی عنوان کرد! (هر چند ذکر این نکته ضروری است که کماکان عده ی انگشت شماری از هواداران سابق و متعصب سرخابی های پایتخت را نیز می توان در تبریز یافت).

با یکدست شدن مردم فوتبالی آذربایجان، اینک کار به جایی رسیده است که تقسیم بندی بین هواداران فوتبال در تبریز، به تقسیم بندی بین هواداران تراکتور بدل شده است و طرفداران پرشور تراکتوری، به گروه های مختلفی تقسیم شده اند که مهمترین آن ها را می توان گروه های هواداری «تی تی» و «اوز به اوز» برشمرد و این مهر تأییدی است بر اثبات آنچه که در محبوبیت تراکتور در میان آذری زبان ها در این مقال گفته شد.

اینک آوازه ی محبوبیت تراکتور به جایی رسیده است که حتی طرفداران تیم های دیگر فوتبال کشور نیز، از تراکتورسازی، با نام «تیم دوست داشتنی لیگ برتر» یاد می کنند و هواداران این تیم را «پرشورهای لیگ» خطاب می کنند و حتی نوع تشویق ها و شعارهای هواداران این تیم، تفاوت زیادی دارد با آنچه که در دیگر استادیوم های ایران رایج است.

حال با گذشت چهار فصل از حضور تراکتورسازی به لیگ برتر و ظهور پدیده ای به نام «تراختور» در عرصه ی فوتبال ایران، استقلالی یا پرسپولیسی بودن، جایی در میان صحبت فوتبالی ها ندارد و سوالی که بین هواداران فوتبال در آذربایجان مطرح می شود این شده است: «تی تی هستی یا اوز به اوز؟!»!!!!

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محمد نصرتی: بازیکن تراکتورم و مقابل پرسپولیس با تمام وجود بازی می کنم

بازی با پرسپولیس برای من حساسیت آنچنانی ندارد و تنها حساسیت این مسابقه برای من، این است که نباید مقابل تیم های مدعی امتیاز از دست دهیم تا به مقام قهرمانی برسیم
* شرایط تیم تراکتورسازی را در آستانه ی شروع لیگ برتر چگونه می بینید؟
تمرینات خوبی را در این مدت پشت سر گذاشته ایم و در صدد این هستیم که اولین بازی خود را در لیگ سیزدهم، با قدرت انجام دهیم و به امیدخدا برنده ی بازی باشیم.
* نظرتان درباره ی بازیکنان جدید تراکتور چیست؟
امسال تراکتور در فصل نقل و انتقالات خوب عمل کرده است و نفرات خوبی را هم از لحاظ اعتبار و هم از لحاظ توانایی به خدمت گرفته است. امیدوارم که بتوانیم تیم قدرتمندی را روانه ی مسابقات این فصل کنیم و شرایط خوبی داشته باشیم.
* بحث حضور جواد نکونام در تراکتور دوباره داغ شده است. به نظر شما این اتفاق عملی خواهد شد؟
من و جواد دوست چندساله ی هم هستیم و هر روز با هم در تماسیم. احتمال حضور نکونام در تراکتورسازی بسیار بیشتر شده است و فکر می کنم تا پایان امشب (دیشب) همه چیز نهایی شود.
* بازی اولتان در لیگ با پرسپولیس است. آیا حضور چند بازیکن سابق پرسپولیس در ترکیب تراکتور، باعث بوجود آمدن حساسیت بالا در این بازی خواهد شد؟
بازی با پرسپولیس برای من حساسیت آنچنانی ندارد و تنها حساسیت این مسابقه برای من، این است که نباید مقابل تیم های مدعی امتیاز از دست دهیم تا به مقام قهرمانی برسیم. این بازی شاید برای علی کریمی‌، جواد کاظمیان و کریم انصاریفرد حساسیت خاصی داشته باشد؛ ولی برای خود من حساسیت ندارد و سعی می کنم با تمام وجود برای تیم تراکتور بازی کنم. من هم اینک بازیکن تراکتورسازی هستم و طوری بازی خواهم کرد که دل هوادارانمان را شاد کنم.
این بازی یکی از بهترین بازی های لیگ خواهد بود و به دلیل حضور پرشور تماشاگران تراکتور و پرسپولیس، بر جذابیت های لیگ برتر خواهد افزود و امیدوارم با پیروزی تیم تراکتورسازی همراه باشد.
* بحث کاپیتانی تراکتورسازی به کجا رسید؟
انتخاب کاپیتان بر عهده ی سرمربی تیم است و جلالی در این باره تصمیم خواهد گرفت. اما به نظر من، بحث کاپیتانی اهمیت زیادی ندارد و مهم، موفقیت یک تیم است. به تیمی که قهرمان شده است نمی گویند کاپیتانش چه کسی بوده است. ما هیچ حساسیتی نسبت به این موضوع نداریم و من دقیقاً اطلاعی ندارم که کاپیتان فصل آینده ی تراکتورسازی چه کسی خواهد بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ستاره چه شماره ای بر تن می کنی ؟

تراکتور خود را برای دیدار با پرسپولیس و برای اولین گام در لیگ برتر آماده می کند که در این مطلب نگاهی به ستاره های تراکتور خواهیم داشت و اینکه با چه شماره ای بخ میدان خود خواهند رفت

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
رسول خطیبی: هواداران تبریزی، مستقیم از تهران به یادگار امام بیایند

تیم استقلال، قهرمان ایران است و از کادرفنی بسیار قدرتمندی سود می برد. خود من نیز تجربه ی پوشیدن پیراهن استقلال را دارم؛ اما گسترش فولاد به عنوان نماینده ی آذربایجان و تبریز، از آبروی شهر تبریز دفاع خواهد کرد
* شرایط کلی گسترش فولاد در آستانه ی آغاز لیگ برتر چگونه است؟
شرایط تیم از همه لحاظ مهیاست. تمریناتمان را به صورت منظم انجام می دهیم و بازیکنان نیز سرحال و باروحیه تمرین می کنند و هیچ مشکلی نداریم.
* پرونده ی جذب بازیکن گسترش فولاد بسته شده است یا هنوز به دنبال خرید بازیکن خارجی هستید؟
در شرایط فعلی، نیازی به بازیکن خارجی نداریم. اما ممکن است به مرور زمان و در صورت مصدومیت بازیکنانمان، به بازیکن خارجی نیاز پیدا کنیم. به همین دلیل چند بازیکن خارجی را زیر نظر گرفته ایم تا درصورت نیاز آن ها را به خدمت بگیریم.
* از اردوها و بازی های تدارکاتی پیش فصل تیمتان راضی بودید؟
خداراشکر مدیریت باشگاه، لیست مورد نظر کادر فنی را جذب کرد و هر برنامه ای که مدنظرمان بود، مهیا شد و هر دو اردوی ما در سرعین و تهران خوب و مفید بودند. در بازی های دوستانه ای که در این اردوها داشتیم، هم از لحاظ بدنی و هم از لحاظ تاکتیکی به آمادگی رسیدیم و امیدوارم برنامه هایی که در این اردوها کار کردیم، در مسابقات اصلی برایمان سودمند باشند.
* تا به این لحظه، به چند درصد از آمادگی رسیده اید؟
حداقل به مرز آمادگی ۸۰ درصد رسیده ایم و آن ۲۰ درصد نیز، مربوط به مسائل روحی و روانی می شود که روی این مسئله نیز از چند روز قبل کار می کنیم؛ زیرا تنها سه چهار نفر از بازیکنان گسترش فولاد تجربه ی بازی در لیگ برتر را دارند و اکثر آن ها اولین حضور خود را در لیگ برتر و در مقابل استقلال تهران تجربه خواهند کرد. به همین دلیل، مسائل روحی و روانی، از ارزش بالایی در تیم ما برخوردار است.
* درباره ی بازی هفته ی نخست با استقلال بگویید.
تیم استقلال، قهرمان ایران است و از کادرفنی بسیار قدرتمندی سود می برد. خود من نیز تجربه ی پوشیدن پیراهن استقلال را دارم؛ اما گسترش فولاد به عنوان نماینده ی آذربایجان و تبریز، از آبروی شهر تبریز دفاع خواهد کرد و امیدوارم حضور پرشور تماشاگران در ورزشگاه یادگار امام، باعث دلگرمی بازیکنان شود و اولین بازی تاریخ باشگاه گسترش فولاد در لیگ برتر، با برد همراه شود. ما نیز فقط برای کسب سه امتیاز به میدان می رویم و امیدوارم اولین سه امتیاز این باشگاه را دشت کنیم.
* هدف کلی گسترش فولاد در فصل پیش رو چیست؟
سیاست باشگاه گسترش فولاد برای سال اول حضور در لیگ برتر، بقا است؛ اما هدف شخصی من با توجه به انگیزه و روحیه ای که از بازیکنان می بینم، حضور در نیمه ی بالایی جدول رده بندی است.
* در آستانه ی بازی حساس با استقلال، چه صحبتی با هوادارانتان دارید؟
غیرت و تعصب، همیشه حرف اول را در آذربایجان و تبریز می زند و می دانم که مردم آذربایجان توجهی به رنگ ها ندارند و مطمئنم که هفتاد هشتاد هزار نفر در ورزشگاه یادگار امام از ما حمایت خواهند کرد تا در اولین بازیمان نوید ظهور تیم قدرتمند دیگری در آذربایجان را به هوادارانمان بدهیم.
* به نظر شما حضور هواداران تبریزی در استادیوم آزادی، باعث استقبال کم هواداران از بازی گسترش فولاد با استقلال نخواهد شد؟
آرزوی قلبی من اینست که تراکتور در تهران، پرسپولیس را شکست دهد و هوادارانمان با روحیه ی هر چه تمام تر، از تهران بصورت مستقیم و با همان پرچم های تراکتور به ورزشگاه یادگار امام بیایند و گسترش فولاد را تشویق کنند. (با خنده)
مصاحبه : فرشید رئوفی

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
لقب پیرترین سرمربی لیگ به حاجی مایلی رسید/خطیبی جوان‌ترین مربی لیگ

پس از سالها لیگی شروع می شود که محمود یاوری در آن تیمی ندارد و در غیاب وي، عنوان پیرترین مربي به مایلی کهن رسید که یاوری سال گذشته با 74 سال سن این عنوان را در اختیار داشت و حالا مایلی کهن با 15 سال اختلاف سني با وي لقب پیرترین مربی لیگ برتر را تصاحب کرده است.

در میان 16 مربی لیگ برتری امسال مربیانی جوان هستند که افشین ناظمی، مجتبی تقوی و رسول خطیبی با سن و سال کم، موفق هستند.

جدول مربیان 16 تیم حاضر لیگ برتر؛

22222233333333.JPG

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کری خوانی جالب تراکتوری برای پرسپولیسی ها+عکس

1075678_615319075169381_769130330_n-300x213.jpg

998541_483238361769642_1338684531_n-249x300.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پرسپوليس – تراكتور؛ تسويه حساب قرمز

موقعیت: پرسپولیس پس از پایان لیگ دوازدهم و ناکامی همه جانبه دست به خانه تکانی همه جانبه ای زد و از روی نیمکت گرفته تا درون زمین تیمش را جراحی کرد. در تابستان ۱۳ بازیکن از جمع سرخ ها جدا شدند و ۱۰ بازیکن جدید به این تیم پیوستند که البته برخلاف فصل گذشته هیچکدام ستاره نیستند و اغلب آنها را بازیکنان جوان و جویای نام تشکیل می دهند. تراکتور نیز همانند پرسپولیس تغییرات فراوانی داشت و از صندلی مدیریت گرفته تا روی نیمکت و درون زمین دست به جراحی زد با این تفاوت که ورودی های تراکتور غالبا ستاره های نامدار هستند.
نیمکت: علی دایی بعد از همه مجادلات تند کلامی اش با رویانیان، در چرخشی عجیب دوباره به پرسپولیس بازگشته تا آخرین تیر در ترکش سرخها بعد از ناکامی های مسلسل وار سالهای اخیر باشد. در اینسو مجید جلالی بعد از یک فصل خانه نشینی به تبریز آمده تا انگاره های مدرنش را در تراکتور پیاده کند. هواداران هر دو تیم از این دو مربی قهرمانی می خواهند و این فشار را بر شانه های آنان بیشتر می کند. دایی روزگاری شاگرد جلالی در صبا بود و تقابل استاد و شاگرد دیروز بر جذابیت های این بازی می افزاید.
ستاره: در پرسپولیس همه نگاهها خیره به محمد نوری است که به عنوان بازیساز وارد زمین می شود. در جبهه مقابل بی تردید علی کریمی ستاره بزرگ است که همه چشمها را خیره می کند.
حاشیه: در هفته نخست دوئل رفقای سابق با هم دیدنی خواهد بود که بی تردید مهمترین آن رویارویی مثلث آتشین «ک» یعنی علی کریمی، جواد کاظمیان و کریم انصاری فرد مقابل پرسپولیس است. تقابل زودهنگام این سه نفر که البته فصل مشترک همه رابطه تیره و تار با علی دایی و مدیریت فعلی است، جذابیت بزرگ هفته نخست خواهد بود. در جبهه پرسپولیس نیز سیدمهدی سیدصالحی و قاسم دهنوی تراکتوری های سابق که چندان محبوبیتی در میان طرفدران پرشور تبریزی ندارند، مقابل تیم سابق خود می ایستند. وقت تسویه حساب فرا رسیده.
نکته: دو تیم در آخرین بازی فصل گذشته را برابر هم انجام دادند و جالب اینکه در اولین بازی فصل جاری برابر هم می ایستند. فراموش نکنید که سیدصالحی تک گل تراکتور در بازی رفت فصل گذشته برابر پرسپولیس در تهران را وارد دروازه سرخ ها کرد. پرسپولیس در ۴ دوره اخیر لیگ همیشه در بازی رفت میزبان تراکتور بوده که این اتفاق برای لیگ سیزدهم هم به همین نحو عملی شد تا این رکورد کماکان پابرجا باشد.
نمایش آخر: پرسپولیس فصل گذشته را با رتبه نازل هفتمی در لیگ به پایان برد و تراکتور نایب قهرمان شد.
آمار: پرسپولیس و تراکتور جمعا ۸ بار در تاریخ لیگ برتر برابر هم قرار گفته اند که از جمع ۸ دیدار فوق، پرسپولیس صاحب یک برد و دو تساوی شده این در حالی است که تراکتوری ها ۵ برد و دو تساوی را از آن خود کرده اند که برتری چشمگیری را نسبت به همتای تهرانی خود به ثبت رسانده اند. در مجموع ۸ بازی جمعا ۱۶ گل از خط دروازه ها گذشته که سهم تبریزی ها ۱۲ گل و سهم تهرانی ها ۴ گل بوده است. در بازبینی نتایج بدست آمده در ۴ دوره اخیر تنها برد پرسپولیس در مرداد ماه بدست آمده و دو شکست خانگی و دو شکست سنگین در مقابل تراکتور سازی در آذر ماه واردیبهشت ماه رقم خورده است. که با اینحساب باید گفت ماه مرداد برای پرسپولیسی ها خوش یمن بوده و آذرماه واردیبهشت ماه برای تراکتوری ها.
آنها که نیستند: پرسپولیس مصدومی ندارد و همه را مهیای بازی می بیند اما در تراکتور مسعود ابراهیم زاده مصدوم است و احتمالا به این بازی نخواهد رسید.

بالا