• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
صدای آشپز هم درآمد/ حرکات قهرمانی غیرمعقول بود | پایگاه اطلاع رسانی تبریز بیدار

به گزارش تبریز بیدار ، حسین عسگری درباره عملکرد تیم داوری بازی پرسپولیس و تراکتورسازی، اظهار کرد: تیم داوری اشتباهاتی داشت که البته خوشبختانه در نتیجه‌ بازی تاثیرگذار نبود، اما از داوران با تجربه توقع می‌رود که چنین اشتباه‌هایی را مرتکب نشوند. به هر حال در هفته‌ اول لیگ، بروز چنین مسائلی در روحیه داوران تاثیر منفی می‌گذارد.

وی ادامه داد: مواردی که در این بازی رخ داد، پیش از این به داوران تذکر داده شده و به آنها توصیه شده که بیشتر دقت کنند که این گونه اتفاقات در بازی رخ ندهد. تصمیم درباره مسائلی که در بازی رخ داد، برای یک داور با تجربه نباید سخت باشد.

عسگری در ادامه با اشاره به رفتار محسن قهرمانی در طول بازی که مورد انتقاد کارشناسان قرار گرفت، گفت: در کلاس توجیهی داوران نزدیک به یک ساعت درباره این مسائل حرف زدیم و فیلم نشان دادیم، اما متاسفانه این رفتارها شکل گرفت. نباید این گونه رفتارها بروز کند، چون برای جامعه داوری اصلا خوب نیست.

رییس دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال همچنین با انتقاد از محسن قهرمانی، اظهار کرد: در بازی پرسپولیس و تراکتورسازی، اشتباه های داور تاثیری در نتیجه‌ بازی نداشت، اما آنقدر رفتارها و حرکت‌ها غیر معقول بود که هر کسی نادرست بودن آنها را لمس می‌کرد. این کارها جز آن که ایرادی به کار داوران وارد کند و جوابی نداشته باشد، نتیجه‌ دیگری ندارد.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا رفتارهای قهرمانی ممکن است به محرومیت او از قضاوت در چند بازی بینجامد، گفت: باید فیلم بازی را کاملا بررسی کنیم تا درباره این مساله تصمیم بگیریم.

عسگری درباره عملکرد داوران در سایر دیدارهای هفته‌ اول فصل سیزدهم لیگ برتر فوتبال هم به ایسنا گفت: در بازی استقلال و گسترش فولاد که خودم آن را دیدم مورد خاصی نبود و زرگر قضاوت خوبی داشت. در سایر دیدارها هم گویا مشکلی نبوده، چون ناظران چیز خاصی نگفته‌اند، هر چند هنوز فیلم بازی‌ها و گزارش ناظران داوری به دست ما نرسیده است. پس از بررسی فیلم‌ها و گزارش‌ها بهتر می‌توانیم درباره عملکرد داوران نظر بدهیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
1Page

مخالف تشویق علی کریمی با شعار کریمی کاپرفیلد هستیم
بهتر است عده ای خود را نماینده هواداران جا نزده و خودشیرینی نکنند
علی کریمی به نام خودش تشویق خواهد شد چون در پرسپولیس هم
به همین نام تشویق شده و ما کاسه داغ تر از آش نخواهیم شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
برسد به دست آقای قلعه نوعی | کرنر

به گزارش کرنر،امیر قلعه نوعی در مصاحبه بعد از بازی تیمش مقابل گسترش فولاد تبریز در واکنش به شعار های هوادارن تبریزی گفت:همین که شما خبرنگاران که قشر تحصیل کرده ای هستید از من راضی هستید برایم کافی است.این صحبت های قلعه نوعی هوادارنی که بر علیه وی شعار می دادند را قشر بی سواد جامعه معرفی می کند.حال به یاد برنامه گزارش برنامه نود قبل از بازی تراکتور و استقلال در تهران می افتیم که در جلوی درب دانشگاه صنعتی شریف دانشجویان هوادار تراکتور با پرچم های سرخشان آماده حذکت به سوی استادیوم آزادی بودند.امیدواریم عکس زیر بعضی از خاطره ها را به یاد امیرخان قلعه نوعی بیاورد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ما تحصیل کرده نیستیم ولی انصافا امیر خان استقلالی ها چند کلاس سواد دارد؟| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

سرویس ورزشی آناج: دلم پر شده ، نه از آن که به او لقب دادیم و بزرگش کردیم از آن به اصطلاح خبرنگارانی که بودند و ای کاش نبودند، همان هایی که جلو چشمانشان به مخاطبانشان گفتند، قشر تحصیل نکرده و آنها بلا نسبت آن زبان بسته با لبخندی ملیح به او زل زدند. بازم خدا را شکر که آن دو نفر که وجدان خبرنگاری داشتند آنجا بودند، واگرنه باید به جای این یادداشت ،یادداشت ختم خبرنگاران ورزشی استان را می نوشتیم.

دو سال پیش همین موقع ها بود که تبریز میزبان مربی بود که می گفتند بهترین مربی ایران است، چند بار قهرمانی متوالی در لیگ برتر مدیران تراکتور را مجاب کرد که او را به خدمت بگیرند، دستشان هم درد نکند بهترین کار ممکن را کردند با امیرخانی که معده اش با کمتر از میلیارد سازگار نیست به توافق رسیدن کار حضرت فیل بود.

آمد و لقبی گرفت و پولش را هم گرفت و ما را هم به قول خودش به آسیا برد و نایب قهرمان کرد و رفت ، همان موقع ها بود که بعضی ها می گفتند به هرکسی لقب ندهید .

"امیر پاشا!" لقب بزرگی است، از ژنرال و سرجوخه و نگهبان آفتابه پادگان و ... خیلی با وقارتر است، آن زمان ها که در ورزشگاه یادگار امام برای ده ها هزار تماشاگر به قول خودش تحصیل نکرده دست تکان می داد و از فرهنگ و اخلاق مردم آذربایجان تعریف می کرد و با شعار های "امیرپاشا چوخ یاشا" پذیرایی می شد، پیش خودم می گفتم چرا که نه! او این همه ما را دوست دارد و همه جا از هوادران تراکتور تعریف می کند چه عیبی دارد ما هم لقبی به او بدهیم، اما نمی دانستم که این تعریف و تمجید ها نان را به نرخ روز خوردن است، و این القاب که به این هواداران نسبت می دهد و به حق هم لایق آن هستند تا زمانی است که مربی تراکتور است، آخر حزب باد شنیده بودم اما حزب نسیم و عطسه و .... نه شنیده بودم و نه دیده بودم.

نه امیر قلعه نوعی، ما از تو انتظاری بیش از این نداریم، ما باند مافیایی نداریم که در فوتبال ریشه دوانده باشد و اتوبوسی بازیکن بیاوریم و ببریم، ما نمیتوانیم بهترین بازیکن خارجی تیمی را ببریم و وقتی در آن تیم سوگولی پایتخت خرابش کردیم جلو بازگشتنش به تبریز را بگیریم،این تویی، این تویی که وقتی در تبریز بودی روزنامه های ورزشی برایت سنگ تمام می گذاشتند و هر روز در احوالات تیمت می نوشتند. همان قشر به قول تو تحصیل نکرده هم ذوق می کردند که چه خوب است این رسانه ها به تیم محبوبشان توجه می کنند. عجب فوتبال پاکی داریم، نه؟! همین که تو رفتی همان روزنامه ها که شب تا صبح از قدرت تیمت و تاکتیک های بکر تو نقل ها می نوشتند یک شبه برگشتند و همان تیم را در بهترین وضعیت رها کردند و یا کوبیدندش.

امیر قلعه نوعی اسمت را می گویم که خوب بشنوی، محکم صحبت می کنم چون پیش این مردم مسئول هستم، چون خبرنگار هستم ،انگار لقب هایی که به تو داده اند کمی خمیر مایه خود بزرگ بینی ات را افزایش داده، خدا بیامرزدت، این را از ته دل می گویم، بیامرزدت به خاطر آن میلیارد ها پولی که از بیت المال مردم میگیری و به همان مردم می گویی قشر تحصیل نکرده، همان پول هایی که می توانست شکم های گرسنه همان مردم که ولی نعمتت هستند را سیر کند.

ما همه هوادارن تراکتورسازی و گسترش فولاد را قشر تحصیل نکرده بدان،همان بهتر که تماشاگرانی که در آزادی با یک باخت، فحش کشت می کنند تحصیل کرده باشند، این مردم که آن روز به رفتنت اعتراض می کردند دوست داشتند که در تبریز باشی ، تا امیر پاشا باشی نمی دانستند که وقتی جیب آن تیم پایتخت نشین را پر دیدی به فکر رفتن افتادی.

امیر قلعه نوعی همان بهتر که تو رفتی، راستی مدرک تحصیلی خودت چه بود؟

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
انصاری فرد امروز به تبریز می رود

مهاجم تیم فوتبال تراکتور سازی از امروز در تمرینات این تیم شرکت می کند.
به گزارش اوج نیوز، کریم انصاری فرد به همراه نماینده باشگاه تراکتور ساعت 15:40 دقیقه امروز به تبریز می رود.
انصاری فرد بعد از بازی با پرسپولیس در تمرینات تراکتور شرکت نکرده بود اما قرار است از امروز پا به پای سرخپوشان تراکتوری تمرین کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آذرنیا: کارت بازی انصاری فرد صادر شد/ کریمی از امروز تمرین می کند

سرپرست تیم فوتبال تراکتورسازی از صادر شدن کارت بازی کریم انصاری فرد خبر داد.
حسن آذرنیا در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، اظهارداشت: انجام برخی کارهای مربوط به کریم انصاری فرد به تاخیر افتاده بود به همین دلیل صدور کارت بازی اش طول کشید.
وی ادامه داد: با پیگیری های باشگاه تراکتور، امروز کارت بازی انصاری فرد صادر شد و در صورتی که جلالی صلاح بداند او می تواند از بازی با گسترش فولاد در ترکب تراکتور قرار بگیرد. حالا خیالمان از بابت انصاری فرد راحت شد.
آذرنیا در خصوص وضعیت علی کریمی گفت: کریمی تا دیروز زیر نظر پزشک تیم بوده است اما تا جایی که من اطلاع دارم از امروز می تواند کنار تیم تمرین کند. فکر نمی کنم او مشکلی برای بازی با گسترش داشته باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حمله روزنامه ارگان باشگاه پرسپولیس به علی کریمی

قانون آنلاین- در شرایطی که محمد رویانیان در واکنش به مصاحبه انتقادی کریمی پس از بازی پرسپولیس و تراکتورسازی مدعی شده بود حرف‌های جادوگر را «تحمل» می‌کند، به نظر می‌رسد زیرمجموعه او مشی متفاوتی را در پیش گرفته است. در همین راستا روزنامه ارگان باشگاه پرسپولیس روز گذشته در مطلب اصلی یکی از صفحاتش به شدت به شماره هشت سابق سرخپوشان حمله کرده و در یادداشتی نوشته بود: «کریمی ضعیف و ضعیف‌تر؛ حالا معلوم می‌شود چرا دایی کریمی را نخواست» این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که در دنیای فوتبال هرگز نمی‌توان بر اساس تنها یک بازی عملکرد بازیکنی را مورد نقد و قضاوت قرار داد. خود علی دایی که آقای گل ملی جهان است و این روزها روی نیمکت پرسپولیس می‌نشیند، در دوران بازیگری‌اش از این روزهای بد کم نداشته است. چنین رویکردی تنها باعث می‌شود در صورت اوجگیری دوباره کریمی در لباس تراکتورسازی که احتمالش اصلا هم کم نیست، فشارها روی پرسپولیس و کادر فنی و مدیریتی‌اش افزایش پیدا کند. به نظر می‌رسد مسوولان این باشگاه باید از ذوق‌زدگی ناشی از برتری در بازی هفته اول خارج شوند و بیش از این در شیپور جنگ ندمند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور در فیفا پرونده‌دار شد

قانون آنلاین- تراکتورسازی در فیفا صاحب پرونده شد. عقیل اعتمادی، دروازه‌بان ایرانی- هلندی فصل قبل تراکتورسازی به ایسنا گفته که قصد دارد به خاطر پرداخت نشدن طلبش، از این باشگاه به فیفا شکایت کند.

او که در هلند زندگی می‌کند درباره طلب خود از تراکتور سازی، گفت: «قسمتی از مبلغ قراردادم با باشگاه تراکتورسازی تاکنون پرداخت نشده و متاسفانه باشگاه به تماس‌های تلفنی من هیچ گونه پاسخی نمی‌دهد. به خاطر هواداران پورشور تیم تراکتور سازی که از من زمانی که در تراکتور سازی بودم حمایت بسیار خوبی داشتند، نمی‌خواستم از این باشگاه به فیفا شکایت کنم ولی به دلیل اینکه به طلبم احتیاج دارم، مجبور به این کار شده‌ام و از این باشگاه به فیفا شکایت خواهم کرد. امیدوارم این تیم با اعضایی که در اختیار دارد در این فصل نیز موفق باشد و با موفقیت این تیم من نیز خوشحال خواهم شد. دلم برای هواداران این تیم تنگ شده.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
IranSport_4573_2_161118_NewsCut.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
عضو هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی تبریز در گفت‌وگو با فارس: قلعه‌نویی 4 میلیارد تومان به تراکتورسازی ضرر زد / نباید عوارض شهرداری صرف تیم

محمدحسین جعفری امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: دو فصل پیش تیم تراکتورسازی با هدف قهرمانی در لیگ برتر بسته شد و حتی قرارداد سنگین با امیر قلعه‌نویی و بازیکنانی که معرفی کرده بود دلیل این ادعا است و منکر زحمات وی نیز نیستیم اما این‌که تمام افتخارات تراکتورسازی با وی به دست آمده و بدون وی قادر به کسب عنوان نایب قهرمانی نبودیم، صحیح نیست.

وی تصریح کرد: تفکرات آن سال تراکتورسازی، قهرمانی در ایران بود و هر مربی که هدایت تیم تراکتورسازی را بر عهده می‌گرفت تمام شرایط برای رسیدن به این افتخار و صعود به باشگاه‌های آسیا از طرف باشگاه مهیا می‌شد.

قلعه‌نوعی لیستی به باشگاه تراکتورسازی نداده بود / بدون قلعه‌نویی هم می‌توانستیم نایب قهرمان شویم

جعفری در پاسخ به این ادعای قلعه‌نویی که اظهار کرده است لیست وی در سال دوم تراکتورسازی را نایب قهرمان کرد، گفت: وی لیستی به باشگاه نداده بود و شاید لیست را به خودش تحویل داده بود که چنین ادعایی دارد و باید به ایشان یادآوری کنم که فقط برنامه آغاز تمرینات تیم را به باشگاه داده بود.

مدیر باشگاه تراکتورسازی به ضرر و زیان‌هایی که قلعه‌نویی به باشگاه تراکتورسازی وارد کرده است اشاره کرد و اظهار داشت: بعد از پایان فصل، ما منتظر جواب وی ماندیم و همین سبب شد که زمان را از دست داده و زمانی که حضور وی در تیم تراکتورسازی منتفی شد، مربیان صاحب کارنامه داخلی همگی با تیم‌های دیگر قرارداد منعقد کرده بودند و ما برخلاف مصوبه هیئت مدیره باشگاه اقدام به جذب مربی خارجی کردیم و تاخیر قلعه‌نویی در پاسخ به باشگاه تراکتورسازی 4 میلیارد تومان ضرر به این باشگاه را به همراه داشت.

وی گفت: بین حرف‌های وی پیش و بعد از بازی استقلال با گسترش فولاد و مصاحبه‌هایش در آن مقطع تناقض وجود دارد و مردم به خوبی می‌توانند نسبت به ادعاهای وی مبنی بر این‌که می‌خواسته در تراکتورسازی به مربیگری‌اش ادامه دهد، قضاوت کنند.

تراکتورسازی امسال هم مدعی است

عضو هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی تبریز در مورد بازی این تیم با پرسپولیس تهران گفت: تیم تراکتورسازی تبریز هنوز به هماهنگی و آمادگی لازم دست نیافته و رفته رفته شرایط این تیم برای بازی خوب مهیا شده و تراکتورسازان با توجه به کادر و بازیکنان توانمندی که دارد این فصل نیز از تیم‌های مدعی قهرمانی لیگ برتر خواهند بود.

نباید عوارض مردم صرف تیمداری شود

منتخب شورای اسلامی شهر تبریز در مورد تیمداری باشگاه شهرداری تبریز اظهار داشت: نفس شورا خرد جمعی است و تمام 21 نفر باید نظر خود را در مورد تیمداری باشگاه شهرداری تبریز ذکر کنند اما به شخصه معتقد هستم اگر شهرداری تبریز قصد تیمداری حرفه‌ای دارد باید هزینه کند و منابع آن مشخص شود.

وی تاکید کرد: موافق تیمداری شهرداری تبریز به صورت گذشته نیستم و نباید عوارض مردم و درآمد ناچیز شهرداری صرف تیمداری حرفه‌ای شود اما شهرداری تبریز می‌تواند به صورت مادی و معنوی از تیم‌های ورزشی استان خصوصاً تیم ریشه‌دار تراکتورسازی حمایت کند.

جعفری در مورد آینده باشگاه شهرداری تبریز نیز گفت: باید شرایطی را ایجاد کنیم که باشگاه شهرداری تبریز به مرز درآمدزایی رسیده و به صورت خودگردان اداره شود و سپس به شکل حرفه‌ای تیمداری کند.

قصد حضور در انتخابات هیئت فوتبال استان را نداشتم

محمدحسین جعفری در مورد عدم ثبت‌نام در انتخابات ریاست هیئت فوتبال استان با توجه به شایعات شنیده شده، گفت: شرایط تعریف شده انتخابات هیئت فوتبال از لحاظ ترکیب رای دهندگان به نحوی است که نمی‌توان در این انتخابات کاندیدا شد و رای نیز آورد.

وی افزود: در این انتخابات افراد صاحب رای در محصورات سیستم و وابستگی فردی قرار داشته و عملاً اراده مستقلی برای انتخاب وجود ندارد و من نمی‌خواهم خود را درگیر چنین انتخاباتی کنم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فوتبال آذربایجان در مسیر سنت شکنی | کرنر

ولی چندین سال بود که خبری از ستاره های فوتبال آذربایجان نبود و فوتبال آذربایجان که روزگاری در کنار فوتبال خوزستان مهد فوتبال کشور بود در خواب به سر می برد.

به گزارش نصرنیوز، فوتبال آذربایجان از دیرباز یکی از قطب های برتر فوتبال کشور بود که بازیکنان بزرگی به فوتبال ایران معرفی کرده بود. ولی چندین سال بود که خبری از ستاره های فوتبال آذربایجان نبود و فوتبال آذربایجان که روزگاری در کنار فوتبال خوزستان مهد فوتبال کشور بود در خواب به سر می برد.ولی با صعود تراکتور به لیگ برتر روزهای تلخ به فراموشی سپرده شد و روز به روز شاهد پیشرفت و بازگشت دوباره فوتبال این دیار بودیم.

تراکتور چندین سال پیاپی در لیگ ایران عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشت و توانست دو سال پیاپی نایب قهرمان لیگ برتر شود و یکسال نیز در لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا به میدان برود.

در کنار تراکتور شهرداری نیز یکسال راهی لیگ برتر شد که عملکرد موفقی نداشت و آسانسور وار سال بعد به دسته اول سقوط کرد. شهرداری بار دیگر توانست امسال جواز صعود به لیگ برتر را کسب کند که با حکم کمیته انضباطی این اتفاق رخ نداد.

اما گسترش فولاد تیم دیگری بود که با اسکلت بندی بازیکنان بومی توانست راهی لیگ برتر شود و روند خصوصی سازی باشگاه ها را در فوتبال ایران طی کند. گسترش با حمایت بخش خصوصی عملکرد خوبی در دسته یک داشت و توانست با قاطعیت تمام به لیگ برتر راه یابد.

امسال دو تیم تراکتورسازی و گسترش فولاد دو نماینده فوتبال استان در لیگ برتر خواهند بود که شاهد رویارویی سرخابی های فوتبال آذربایجان در لیگ برتر خواهیم بود با این تفاوت که سرخابی های دیار آذربایجان همانند برادر هستند و ویژگی های نامناسب سرخابی پایتخت را دارا نیستند.

تراکتورسازی امسال با تغییر مدیریت، سرمربی و برخی بازیکنان خود تغییرات گسترده ای در خود دید و با هدایت مجید جلالی گام به لیگ برتر خواهد نهاد. تراکتور باید در سه جبهه لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا به مصاف رقبای خود برود و کار سختی خواهد داشت.

همچنین گسترش فولاد نیز با هدایت رسول خطیبی و حفظ بازیکنان بومی خود و اضافه نمودن چندین بازیکن لیگ برتری گام به مسابقات خواهد نهاد و در لیگ برتر و جام حذفی به رقابت خواهد پرداخت. شاگردان خطیبی اولین تجربه لیگ برتری خود را کسب می کنند و هدف های بزرگی در سر می پرورانند.

این دو تیم شرایط کاملا متفاوتی در سال جاری خواهند داشت و تراکتورسازان پس از چندین سال حضور در لیگ برتر و کسب تجربه فراوان برای قهرمانی خواهد جنگید و با حضور بازیکنانی چون کریمی، نصرتی، ابراهیمی، دقیقی و… خود را برای حضور پرقدرت در سه جبهه آماده می کند.

گسترش فولاد با شرایطی متفاوت در اولین تجربه خود پا به میادین خواهد گذاشت و شاید انتظار قهرمانی یا کسب سهمیه آسیایی انتظاری رویایی و دور از دسترس برای این تیم باشد. گسترش می تواند با بکارگیری بازیکنان جوان و بومی پدیده لیگ سیزدهم لقب گیرد.

خطیبی در این فصل با جذب بازیکنان با تجربه ای چون موسوی، فروزان، نقی زاده و… نشان داد که نمی خواهد دست خالی در لیگ حضور یابد و فقط دلیر و نوشی صوفیانی دو بازیکن جدا شده از این تیم بودند تا اسکلت اصلی تیم حفظ شود.

حضور بازیکنان جوان و آینده داری چون سامان نریمان جهان، مهدی قریشی، احمد کامدار، شهریار شیروند و چندین و چند بازیکن بومی می تواند نوید بازگشت فوتبال آذربایجان به روزهای خوش گذشته را بدهد و فوتبال دوستان این دیار را امیدوار سازد که امثال باقری، اکبرپور، دین محمدی ها و… بار دیگر در فوتبال دیار آذربایجان رشد و نبوغ یافته اند و با مرور زمان ادامه یافتن روند کنونی می تواند نوید روزهای خوش را داشته باشد.

گسترش فولاد می تواند با کسب یک رتبه تک رقمی در لیگ امسال انتظارها را برآورده سازد و با کسب تجربه در سالهای آتی خود را در چهره یک تیم مدعی نشان دهد و آنچه بیش از پیش ضروری به نظر می رسد عدم تکرار سرنوشت لیگ برتری شهرداری است که مدیران گسترش فولاد باید با کسب تجربه از شهرداری مراقب باشند تا این تیم آسانسور لیگ برتر و دسته یک نباشد و در مسابقات سال جاری حرفهایی برای گفتن داشته باشد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
داور پرسپولیس-تراکتور ممنوع‌السوت(!) شد

قانون آنلاین- پس از قضاوت عجیب و غریب محسن قهرمانی در بازی پرسپولیس و تراکتورسازی، ‌ دپارتمان داوری نام این داور را تا اطلاع ثانوی از فهرست داورانی که در لیگ بر‌تر قضاوت می‌کنند خارج کرد. تصمیمات قهرمانی در این مسابقه به قدری بحث برانگیز بود که حسین عسگری، رییس دپارتمان داوری هم زبان به انتقاد از او گشود و قضاوت این داور را «بسیار بد» توصیف کرد. عسگری حتی «می‌میک» صورت قهرمانی را هم تحریک کننده دانست و اعلام کرد او باید در نحوه قضاوتش تجدیدنظر کند. اختلاف طرفین زمانی حاد‌تر شد که قهرمانی برخلاف توصیه اکید کمیته داوران با رسانه‌ها مصاحبه کرد و پاسخ عسگری را داد. او گفت: «ببخشید آقای عسگری، چهره من همین مدلی است و نمی‌توانم جراحی پلاستیک انجام دهم.» به این ترتیب قهرمانی علاوه بر قضاوت ضعیفی که در هفته نخست داشت قانون عدم مصاحبه داوران با رسانه‌ها را هم زیرپا گذاشت. دپارتمان داوران معمولا میزان محرومیت داوران را اعلام نمی‌کند اما از این دپارتمان خبر می‌رسد که قهرمانی نه تنها در هفته دوم قضاوت نخواهد کرد بلکه در هفته‌های سوم و چهارم هم دست به سوت نخواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خبرگزاری جمهوری اسلامی

حميد زيني زاده روز يكشنبه به خبرنگار ايرنا گفت: اين بازيكن هم اكنون در راه تبريز است و به زودي در تمرينات تراكتورسازي حضور مي يابد.
انصاريفرد در مصاف با پرسپوليس تهران به دليل صادر نشدن كارت بازي اش نتوانست براي تراكتورسازي به ميدان برود.
زيني زاده همچنين در خصوص مطالبه عقيل اعتمادي از اين باشگاه و شكايت وي به فيفا، اظهار كرد: اين بازيكن تاكنون هيچ تماسي با باشگاه نداشته و درخواستي در اين خصوص به باشگاه نرسيده است.
وي اضافه كرد: از مبلغ دقيق بدهي باشگاه به اين بازيكن حضور ذهن ندارم اما اين بازيكن مي تواند با مراجعه به محل باشگاه و يا معرفي نماينده قانوني طلب خود را دريافت كند.
تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز كه در هفته نخست مقابل پرسپوليس در تهران با نتيجه يك بر صفر مغلوب شد در هفته دوم و در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز ميزبان همشهري خود گسترش فولاد خواهد بود.
اين بازي ساعت ۲۲ پنج شنبه شب اين هفته برگزار مي شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدیر عامل تراکتور در برنامه موج فوتبال / منتظر گفتنی ها باشید. - Goal.com

رایزنی های مستقیم با مسئولین را به جنگ رسانه ای ترجیح می دهد .

سایت گل - مدیر عامل باشگاه تراکتور سازی بعد بازی با پرسپولیس در هیچ رسانه ای حاضر به گفتگو نشده است ، اتفاقات حاشیه ای اولین دیدار تراکتور سازی بحث ها وگفتگو های مختلفی را به همراه داشت از اشتباهات محرز داوری تا عدم صدور رضایت نامه انصاری فرد از طرف پرسپولیسی ها که طبق اطلاعات موثق تا آخرین لحظه در ترکیب اصلی این تیم قرار داشت ، هر کدام از این موارد برای خود مطلب قابل طرحی بود که به نظر مدیر عامل جدید این باشگاه رایزنی های مستقیم با مسئولین را به جنگ رسانه ای ترجیح داده است . برنامه ورزشی موج فوتبال استان آذربایجانشرقی امشب از ساعت 11/30 دقیقه میزبان زینی زاده مدیر عامل باشگاه تراکتور سازی خواهد بود وبه نظر باید منتظر حرف های ناگفته این مدیر در خصوص اتفاقات اولین بازی این تیم در فصل جدید لیگ برتر باشیم..

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
یا داوری عادلانه یا داور خارجی/دلیل محرومیت قهرمانی - تراکتورچی

به نوشته مجله خبری-هواداری تراکتورسازی محسن قهرمانی که در دیدار اول تراکتورسازی ناداوری بسیار عالی داشت پس از مصاحبه اش از داوری کنار گذاشته شده است البته این محرومیت موقتی بوده و شاید در یکی دیگر از بازی های تراکتور یا گسترش دوباره برای تیمش بازی کند،قهرمانی که مصاحبه کرده و اعلام می کند هیچ تاثیری در نتیجه بازی و روند بازی نداشته است امروز از طرف دپارتمان داوری تا اطلاع ثانوی ممنوع الفعالیت شده است.

عسگری هم در نقد داوری او عنوان کرده بود داوری بسیار بدی از او دیدم. درحالی که کارشناسان هم بسیار ناراضی بودند هوشنگ نصیر زاده مدافع قهرمانی است و می گوید داوری قهرمانی خوب بوده است و قهرمانی باید یک پنالتی دیگر برای پرسپولیس می گرفت در حالی که عسگری می گوید هچ پنالتی نباید در این دیدار گرفته می شد اما دلیل محرومیت قهرمانی چیست؟ برخی ها قصد فریب هواداران را دارند و می گویند بخاطر قضاوت نادرست از داوری محروم شده است اما شاید دلیل اصلی محرومیت قهرمانی شکستن قانون داوان به وسیله او باشد چرا که بنا به دستور نباید هیچ داوری با رسانه ها مصاحبه کند.

Tractorchi.ir

قهرمانی علاوه بر مصاحبه و قانون شکنی علیه مسئولین مافوق خود نیز حرف زده است و همین دلیل محرومیت وی شده است. فعلا با آرامش از دپارتمان داوری درخواست می کنیم داوران را تفهیم کنند بدون تعصب به تیم خاصی باید داوری کنند در غیر این صورت برای بازی های تراکتور داور خارجی بیاورند تا نتایج در زمین رقم بخورد ما امسال برای قهرمان شدن در لیگ ایران آمده ایم و غیر قابل تحمل خواهد بود حتی اگر برد ما بخاطر اشتباهات داوری تبدیل به تساوی شود.چه برسد که با کارهای داوران نتیجه را واگذار کنیم.

اشتباه داوری جزئی از فوتبال است اما اشتباهات امثال قهرمانی جزئی از فوتبال نبود جزئی از مردی و شرافت قهرمانی بود که به نمایش گذاشت پس لطفا تمام حواستان را برای داوری عادلانه جمع کنید چرا که این همه هزینه و تلاش نباید توسط یک نفر نابود شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کریمی: اسمی از دایی نبردم

قانون آنلاین- درحالی که امروز انتقال کریم انصاری‌فرد به تراکتور نهای شد و قرار شده این بازیکن در تمرین شرکت کند، علی کریمی هم گفته که مصدومیتش خوب شده و از امروز در تمرینات تراکتورسازی شرکت می‌ند. علی کریمی درخصوص مصاحبه ای به نقل از وی که در آن گفته شده بود "دایی نمی تواند مرا خراب کند" به اوج نیوز گفته: «هرگز این مصاحبه را انجام نداده ام. در طول چند روز گذشته و بعد از بازی با پرسپولیس مصاحبه هایی به نقل از من چاپ شده که اصلا صحت ندارد. من در مصاحبه هایی که بعد از بازی داشتم هم از هیچ فردی نام نبردم. کسانی که علی کریمی را می شناسند می دانند که این حرفها، حرفهای من نیست. این نقل قولها را تکذیب می کنم چون هرگز در حرفهایم اسمی از دیگران نمی آورم.»
کریمی درباره مصدومیت خود گفت: «از ناحیه عضله پشت پا مصدوم شده بودم که 2 روز است فیزیوترپی می کنم. شرایط خوبی دارم و از امروز هم در تمرینات تیم شرکت می کنم.»

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
علی کریمی به تمرینات تراکتور بازگشت

علی کریمی از امروز (یکشنبه) به تمرین تیم فوتبال تراکتورسازی باز می‌گردد.

علی کریمی که به دلیل مصدومیت حضور در تمرین دیروز (شنبه) تراکتورسازی را از دست داده بود با پشت سر گذاشتن مصدومیت خود از امروز (یکشنبه) بار دیگر به همراه سایر بازیکنان تمرین می‌کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آخرین اخبار دریافتی از تراکتورسازان | تراکتور اسپور

آخرین اخبار تراکتور حکایت از بازگشت انصاریفرد و پایان مصدومیت علی کریمی و محرومیت داور دیدار تراکتور با پرسپولیس حکایت دارد

مدیر عامل باشگاه تراکتور سازی بعد بازی با پرسپولیس در هیچ رسانه ای حاضر به گفتگو نشده است ، برنامه ورزشی موج فوتبال استان آذربایجانشرقی امشب از ساعت 11/30 دقیقه میزبان زینی زاده مدیر عامل باشگاه تراکتور سازی خواهد بود وبه نظر باید منتظر حرف های ناگفته این مدیر در خصوص اتفاقات اولین بازی این تیم در فصل جدید لیگ برتر باشیم..
قهرمانی علاوه بر قضاوت ضعیفی که در هفته نخست داشت قانون عدم مصاحبه داوران با رسانه‌ها را هم زیرپا گذاشت. دپارتمان داوران معمولا میزان محرومیت داوران را اعلام نمی‌کند اما از این دپارتمان خبر می‌رسد که قهرمانی نه تنها در هفته دوم قضاوت نخواهد کرد بلکه در هفته‌های سوم و چهارم هم دست به سوت نخواهد شد.
علی کریمی که بعد از دیدار با ‍‍پرسپولیس مصدوم شده بود با رفع مصدومیت در تمرینات این تیم شرکت خواهد کرد که در اینباره دکتر مولایی گفت : کریمی از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شده بود که با فیزیوتراپی مصدومیت وی مرتفع شده و از امروز در تمرینات گروهی شرکت خواهد کرد و برای دیدار با گسترش نیز مشکلی نخواهد داشت
کریم انصاریفرد که بدلیل عدم صدور کارت بازی وی نتوانست مقابل پرسپولیس به میدان برود با رفع مشکلات موجود ، کارت بازی وی صادره شده و از امروز در تمرینات این تیم شرکت خواهد کرد و مشکلی برای دیدار با گسترش نخواهد داشت
گفته می شود که عقیل اعتمادی بابت مطالبات خود از باشگاه تراکتورسازی به فیفا شکایت کرده است که زینی زاده درباره مطالبات وی اظهار داشت : از مبلغ دقيق بدهي باشگاه به اين بازيكن حضور ذهن ندارم اما اين بازيكن مي تواند با مراجعه به محل باشگاه و يا معرفي نماينده قانوني طلب خود را دريافت كند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
لئو در فکر بازگشت/موافق هستید؟ - تراکتورچی

به نوشته مجله خبری-هواداری تراکتورسازی لئوناردو پیمنتا در صفحه شخصی خودش اعلام کرده است دوستدار بازگشت به تراکتور است او در مکالمه ای با یکی از هواداران متعصب تراکتور اعلام کرده است هیچگاه تبریز را از یاد نبرده و نخواهد برد و منتظر بازگشت به تبریز است اما از باشگاه پیامی به اون نرسیده است؛درخواست ما از جناب آقای جلالی و زینی زاده این است با توجه به اینکه لئوناردو پیمنتا بازیکن تکنیکی و حرفه ای بوده و خود میل به بازگشت دارد لطفا او را دعوت کرده و اجازه شرکت در تمرینات را برای تست گیری بدهید.

پیمنتا که با دلخوری و ناراحتی از تراکتورسازی جدا نشد و کسی هم بازی های خوب که نه عالی او را از یاد نبرده است حرکات او در کنار خط که توپ را از بالای سر بازیکن حرف رد کرد از یادها نرفته است او بازیکنی متعصب و بدون حاشیه است لطفا یک دهم از زمانی که برای نکونام که عنوان می کرد سرباز دشمن است صرف کردید برای سرباز تراکتور صرف کنید شاید آقای جلالی شناخت زیادی از او نداشته باشند اما اهالی فوتبال آذربایجان او را می شناسند در صورت امکان فیلم های بازی او را در اختیار جلالی قرار دهید.

لئوناردو پیمنتا
لئوناردو پیمنتا
این مطلب برای دخالت در کار سرمربی و مدیرعامل نیست و دوستان محترمی که صرفا قصد تخریب دارند از لفظ حاشیه ساز استفاده نکنند چرا که این مطلب صرفا پیشنهادی بود که تصمیم گیرنده نهایی خود باشگاه است و جذب بازیکن مربوط به باشگاه است این یک خواسته دوستانه بود که شاید باشگاه به این درخواست توجه کرده و در مورد لئوناردو هم فکر کنند شاید هم توجهی نکنند اما وظیفه ما اطلاع رسانی بود که انجام دادیم.

در انتها امیدوارم تراکتور امسال با قهرمانی کام هواداران را شیرین کند هوادارانی که لایق بهترین ها هستند.

بالا