• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
برانکو بعد از اعتراض گابریل به تعویضش ازش استفاده نکرد تا درس عبرتی باشه واسش. حالا هم امیدوارم این بچه پررو رو از تیم کنار بذاره تا حالیش بشه لباس پرسپولیس واسش خیلی گشاده. سوشا هم مثل خروس جنگی تو این فیلم میخواست درگیر بشه که جلوش رو گرفتن. حیف نیلسون که به خاطر این *&$#@ از تیم کنار گذاشته شد.
بشخصه امیدوارم هرچه سریعتر شاهد خروج این لیست بازیکنان از تیم باشم: سوشا - نورمحمدی - خانزاده - علی عسگری - جعفرپور - میردوروقی - خالقی فر - تادئو - کفشگری - صادقیان - علیپور.
پول فوتبالیست حرفه ای میگیرن ولی اندازه یه بازیکن آماتور توان بازی کردن ندارن و از لحاظ ادب هم انگار کلا با این مقوله ناآشنا هستن!
جناب خانزاده و امثالهم بزرگترین شانسی که آوردن اینه که کیروش مربی تیم ملی است و نیمی از انتخاباش بصورت کاملا تخیلی انجام میشه! طرف تو تیم خودش بهش بازی نمیدن اونوقت پای ثابت تیم ملیه!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
حامد حرف طرفدار تو این فیلم شنیده میشه؟ احتمالا اونهم فحش داده ولی فحش خانزاده شنیده میشه. الان همه جا میگن فحاشی بازیکن پرسپولیس به هوادار این تیم و نمیگن که جواب های رو خانزاده با هوی داده که! بازیکنی که حرفه ای پول میگیره باید رفتارش اینقدر آماتورگونه باشه؟! سوشا هم مصداق بارز خروس جنگیه. بابا تو گند زدی پس سرت رو بنداز پایین و دیگه شاخ و شنه نکش. تو یه بازی توپ رو توپ جمع کن دیر بهش میداد یا خبرنگار اصلا چیزی گفته بود بهش، برگشت توپ رو محکم شوت زد سمت خبرنگارها و توپ جمع کن. این تمرکزش بجای اینکه روی بازیش باشه بیشتر روی حواشیش هست، کاری که پیام صادقیان با خودش کرد و استعدادش رو نابود کرده فعلا.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
خوب اونجا چون واکنش ها زیاده واسشون طبیعیه! البته فقط اروپاییها اینجورین! آمریکا چه شمالی چه جنوبی! بشنون خواهر و مادرش رو میارن جلو چشش! :D
از لحاظ فنی ضعیفه شکی توش نیست! ولی دلیل نمیشه طرفدار خودی بهش فحش بده!
شوما کجا دیدی یکی همچین چیزی رو قبول کنه!؟ طرفداری که باید پشتت باشه، پشتت رو خالی کنه!
واکنش این دو تا که منطقی نیست! شکشی هم توش نیست! ولی بنظرم تا حدی هم حق دارن! :D خودم نفهمیدم چطو شد!
حامد خان تا حالا نشنیدی تو ورزشگاه آزادی 100هزار نفر فحش ناموسی بدن ؟! بالاتر از پروین که نداریم برا پرسپولیس ؟! دیگه یجورایی پرسپولیسه و پروین !
حدود 7-8 سال پیش بعد قهرمانی فصل اول نتونست روند خوبش رو ادامه بده و تو ورزشگاه به بدترین شکل ازش پذیرایی شد ...
ولی میدونست و این درک و شعور رو داشت که اگه پروین شده همین هوادار اونو پروین کرده + توانایی های خودش ! تا ابد هم مدیون باقی میمونه ...
...
در ضمن من نگفتم که خوب کاری کرده فحش ناموسی داده ...

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بنظر من یکی از دلایل رفتار اینگونه بازیکنها کیروش هستش! کیروش واقعا نشون داده که یسری بازیکنها هرچقدر هم بد باشن باز واسه تیم ملی انتخاب میشن و استعدادهای لیگ هم به سختی دیده میشن و اگه دعوت هم بشن میشن نیمکت نشین سوگلیهای کیروش. مثال اینجور بازیکنها هم زیاده منجمله: خانزاده، سوشا، شجاعی، انصاری فرد و بازیکنهایی از رقبا که طرفدارهاشون از دستشون عاصی هستن ولی باز دعوت میشن به تیم ملی!!
این دعوت کردنها باعث میشه اینها فکر کنن کی هستن و چقدر از لحاظ فنی حالیشونه و کارشون درسته! واسه همین اینقدر پررو میشن. همین خانزاده مگه اکثر بازیها نیمکت مارو گرم نمیکرد و تو تیم ملی هم کلا یک نیمکت گرم کن مگه بیشتره که اینقدر ادعاش میشه! وسط تمرین سلفی میگیره از خودش! اون مصاحبه بنگر که گفته بود خیلیها بعد از تموم شدن بازی که تیم باخته تنها دغدغشون حالت دادن به موهاشون با ژل هست!! اینجور بازیکنها هیچ تعهدی به پرسپولیس ندارن و امیدوارم هرچه زودتر شرشون از سر پرسپولیس کم بشه. حالا خوبه بار فنی هم ندارن اگه داشتن فکر کن چه کار که نمیکردن!!

Last edited:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
و البته کیروش هم نقش مستقیمی در نابودی پیام صادقیان داشته + نکونام و فردوسی پور عزیز
بازیکنی که در اوج بود و هر هفته بهتر و بهتر میشد رو فقط 1بار به تیم ملی دعوت کرد و بعد هم خط زد ... ( که انصافا تو همون بازی عالی کار کرد ! )
یکی هست که هیچی نیست. نابود میشه مشکلی نیست ! خانزاده
ولی یکی دیگه کوه پتانسلیه و داره نابود میشه و واقعا ستمه عین صادقیان ...
...
واقعا دلیل اینکه یه بازیکن تو این سن خودش رو گم میکنه رو نمیدونم ... ولی تو این قضایا فقط خود بازیکن مقصر نیست !

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
صادق یکی دیگه از دلایل نابودی بازیکنهای جوون سطح تفکر پایین و بی جنبه بودنشون هم هست. طرف تو دوران جوونی سالی داره چند صد میلیون و میلیاردی پول میگیره و باید خیلی سطح شعور و جنبش بالا باشه که اینهمه پول و شرایط رنگ وارنگی که این پول بدنبالش واسش ایجاد میکنه رو بتونه به درستی مدیریت کنه. کاری به درست و غلط بودن قراردادهای میلیاردی بازیکنها ندارم ولی وقتی سطح درآمدی بازیکنان رو که تنها اسم حرفه ای رو یدک میکشن مقایسه میکنم با سایر جوونهای مملکت، معلومه که بدون داشتن جنبه و شعور کافی بازیکنها افسارگسیخته میشن و یکی از مضرات این شرایط به خودشون برمیگرده که استعداد خودشون رو نابود میکنن. البته قرارداد یکسالشون واسه زندگی تو این مملکت کفایت میکنه و شاید اشباع میشن و اینجوریه که خودشون رو به ورطه نابودی میکشونن. نمونش هم تو این فوتبال زیاد بوده و هست.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
برای کیروش مهم اینه که طرف جونش رو واسه تیم ملیش بده! و جایگاهش رو هم بدونه!
حتماً کسی که دستیار فرگوسن بوده! و مربی پایه اون نسل طلایی پرتغال بوده بیشتر از من و شما میفهمه! و یه چیزی در مثلاً خانزاده و سوشا دیده که دعوتشون کرده! کاری نداریم!
بنظرم خود پیام و خانزاده و سوشا و ... در اتفاقاتی که افتاده کمترین تقصیر رو داشتن!
کمیته انضباطی باشگاه مقصره که با کارهای قبلی مخالفت نکرد! مربی های قبلی بخصوص درخشان مقصرن که بازیکن رو اخراج میکرد فرداش با گل برمیگشت! من تماشاچی مقصرم که فکر میکنم یه بازیکن همه چیز تیم پرسپولیسه! در صورتی که خود پرسپولیسه که داره این وسط له میشه! و کسی حواسش نیست! و همه زوم کردن رو این که مربی اینطوری کرد و بازیکن قهر کرد و اخراج شد و فلان!
امسال جو پرسپولیس همینه متاسفانه! تا آخر فصل هم متظر درگیری های جدیدتری باشید! وقتی حساب کتاب باشه هیچ کدوم از این اتفاق ها نمیفته! الان تیم پرسپولیس بی حساب کتاب ترین تیم لیگه! تکلیف هیچ مرگش مشخص نیست!
این وسط امثال ممد نوری که خوب یادگرفتن چجوری خودشون رو تو تیم نگه دارن از همه تعریف میکنن!!!، هر کی مربی بشه! هر کی مدیرعامل بشه! هر کی بیاد تو تیم! هر کی بره از تیم! و آخرش هم میگن فقط پولمون رو بدن! ولی چیزی که مشخصه این بازیکنها از این قماش(غماش - GHOMASH ) نیستن! عاصی ان! از وقتی هم که دایی رو به اون شکل مضخرف و مسخره و قرون وسطایی انداختن بیرون! اینها هم تحت فشارن! و صددرصد روی فوتبالشون تاثیر میزاره!
بنظر من هیچ کدوم از این سه بازیکن نباید از تیم خارج بشن! بجاش امثال ممد نوری و علی عسگر و ... که فقط راه دستمالی رو خوب یادگرفتن باید بندازن بیرون!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
و البته کیروش هم نقش مستقیمی در نابودی پیام صادقیان داشته + نکونام و فردوسی پور عزیز
بازیکنی که در اوج بود و هر هفته بهتر و بهتر میشد رو فقط 1بار به تیم ملی دعوت کرد و بعد هم خط زد ... ( که انصافا تو همون بازی عالی کار کرد ! )
یکی هست که هیچی نیست. نابود میشه مشکلی نیست ! خانزاده
ولی یکی دیگه کوه پتانسلیه و داره نابود میشه و واقعا ستمه عین صادقیان ...
...
واقعا دلیل اینکه یه بازیکن تو این سن خودش رو گم میکنه رو نمیدونم ... ولی تو این قضایا فقط خود بازیکن مقصر نیست !
بنظرم اگر پیام صادقیان به اوج برنگرده تنها دلیلش همین عادل پور فردوپوسه که داغون کردش امسال!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
حامد خان تا حالا نشنیدی تو ورزشگاه آزادی 100هزار نفر فحش ناموسی بدن ؟! بالاتر از پروین که نداریم برا پرسپولیس ؟! دیگه یجورایی پرسپولیسه و پروین !
حدود 7-8 سال پیش بعد قهرمانی فصل اول نتونست روند خوبش رو ادامه بده و تو ورزشگاه به بدترین شکل ازش پذیرایی شد ...
ولی میدونست و این درک و شعور رو داشت که اگه پروین شده همین هوادار اونو پروین کرده + توانایی های خودش ! تا ابد هم مدیون باقی میمونه ...
...
در ضمن من نگفتم که خوب کاری کرده فحش ناموسی داده ...
بحث رو در رو با 100هزار نفری زمین تا آسمون فرقه!
همون لیگ انگلیس مگه کانتونا با لگد نرفت تو شیکم طرف؟ :D
یا اسپانیا مگه مسی توپ رو شوت نکرد تو صورت تماشاچی؟ ( یه همچین حرکتی بود دیگه ) :D
در کل من هم تحت فشار و عصبی باشم خیلی کارها میکنم به اینها هم حق میدن خیلی کارها بکنن!
شوما به هر دلیل اصلاً بدترین انسان رو زمین باشی! طرف فحش ناموسی بده نیگاش میکنی؟؟؟؟

• Like
Reactions: usl

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
حامد حرف طرفدار تو این فیلم شنیده میشه؟ احتمالا اونهم فحش داده ولی فحش خانزاده شنیده میشه. الان همه جا میگن فحاشی بازیکن پرسپولیس به هوادار این تیم و نمیگن که جواب های رو خانزاده با هوی داده که! بازیکنی که حرفه ای پول میگیره باید رفتارش اینقدر آماتورگونه باشه؟! سوشا هم مصداق بارز خروس جنگیه. بابا تو گند زدی پس سرت رو بنداز پایین و دیگه شاخ و شنه نکش. تو یه بازی توپ رو توپ جمع کن دیر بهش میداد یا خبرنگار اصلا چیزی گفته بود بهش، برگشت توپ رو محکم شوت زد سمت خبرنگارها و توپ جمع کن. این تمرکزش بجای اینکه روی بازیش باشه بیشتر روی حواشیش هست، کاری که پیام صادقیان با خودش کرد و استعدادش رو نابود کرده فعلا.
من باز هم میگم کسی که پرسپولیس واسش مهمه! با باختش تحت فشاره!! و این ربطی به بحث فنیش داره!!
به واسطه اینکه بد کار کرده!! آقا اصلاً کشیده پایین ریده :D نمیتونیم بگیم نمیتونه عصبی بشه! اینها دو قضیه متفاوته! :D

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
مجتبی محرمی هم با من هم عقیده است:D
==========
او در پایان هم می‌ گوید: طبیعی است که خانزاده جوان است و این رفتارها از او سر می‌ زند. مقصر کادرفنی و بزرگترهای پرسپولیس هستند که اینقدر لی‎لی به لالای این بازیکنان کوچک می‌ گذارند وگرنه امثال این بازیکنان باید التماس پوشیدن پیراهن پرسپولیس را کنند.
==========
البته اواخر جمله یه کم نظراتمون تداخل داره که زیاد مهم نیست :p:D

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
ضرب و شتم هوادار ایرانی توسط مدافع پرسپولیس، پس از شکست مقابل لخویا+فیلم

من با همه مخالفم اون لحظه باید 30 تا از این مثل هوادارا اونجا کنار این هوادار میبودن انقدر فحشش میدادن انقدر با چوب قمه میزدنشون ادم شه
هوادار تیفوسی پس کجا کاربرد داره
به قول مهدوی کیا دوره اولش تو هامبورگ میگه جلو باشگاه 15 نفر بعد بازی اومدن همه دیو مانند گفتن بازی بعد میبرین یا همینجا همتونو چال میکنیم میگه اونقدر بازی
بعد تلاش کردیم بلاخره بردیم خودش میگه بعضی وقتا نیازی بازیکن دقیقا از هوادراش بترسه که بفهمه مسخرش نیستن میان پول میدن تفریح بازیکنای تو زمینو ببینن
خانزاده بو باید از یون دار میزدن همونجا بازی بعد علی عسگر قول میدم میشد بهترین بازیکن
زیاد به روح این بچه ها نچه ها ما خندیدیم

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
بحث رو در رو با 100هزار نفری زمین تا آسمون فرقه!
همون لیگ انگلیس مگه کانتونا با لگد نرفت تو شیکم طرف؟ :D
یا اسپانیا مگه مسی توپ رو شوت نکرد تو صورت تماشاچی؟ ( یه همچین حرکتی بود دیگه ) :D
در کل من هم تحت فشار و عصبی باشم خیلی کارها میکنم به اینها هم حق میدن خیلی کارها بکنن!
شوما به هر دلیل اصلاً بدترین انسان رو زمین باشی! طرف فحش ناموسی بده نیگاش میکنی؟؟؟؟
سوپر استارها رو با خانزاده مقایسه میکنی؟ چرا یه لول نمیای پایین تر و بحث روز مثل اخراج اسپاهیچ از لورکوزن و ...
...
من اگه اینقد پول بگیرم بدونم تو چه تیمی دارم بازی میکنم کیا تو این باشگاه کار کردن و همچین گندی زده باشم اونم نه تو یه بازی بلکه چند بار متوالی هیچ واکنشی نسبت به حواشی نخواهم داشت در هر صورت ...
در کل امیدواریم به روز 9 اردیبهشت و مزایده باشگاه ...
مسلمون نیستی بخدا حامد ...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
سوپر استارها رو با خانزاده مقایسه میکنی؟ چرا یه لول نمیای پایین تر و بحث روز مثل اخراج اسپاهیچ از لورکوزن و ...
...
در کل امیدواریم به روز 9 اردیبهشت و مزایده باشگاه ...
مسلمون نیستی بخدا حامد ...
ها شاه خشتت بریدم! ولی تک دلت با دولو پیک من نبریدم!:D
اگر لورکوزن وضع و اوضاعش اینطوری بود حرفت قبوله! الان یه خرتوخریه تو پرسپولیس که هیچ جای دنیا نیست!
من میگم این هدایتی بیاد و رویانیان رو بیاره مدیرعامل خوب میشه :D

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
بنظرتون سعود میکنه پرسپولیس؟؟؟
پاسخ محکمی هست به حرکت زشت شرطه های عرب! باید سعود کنیم :p
صعود از گروه به بازی آخر وابسته است آقا!
باید ببینیم ریدن دیگری در راه است یا خیر!

Last edited:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
اگه شل بازی در نیارن با همین وضعیت هم میتونیم صدرنشین بیایم بالا....
النصر از پس لخویا برمیاد ...

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
فکر کنم با این وضع باید تو فکر این باشیم که تو تیم الف دسته یک بیوفتیم یا تیم ب فقط خدا رو شکر می کنم که 4-5 تا تیم ته جدولی هم مثل ما نتبجه نمی گیرن وگرنه هر کدوم دو تا برد بیارن رفتیم ته جدول من به فصل بعد هم امیدی ندارم اخه 6 تا بازیکن لیگ برتری بگیریم فصل بعد بقیشو چیکار کنیم مشکل اینجاست دیگه به بازیکن ایرانی نمیشه امید داشت اگه 3 سهمیه بازیکن خارجیمون بازیکن خوبی گیرمون نیاد بازم همین اشه همین کاسه

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
ها شاه خشتت بریدم! ولی تک دلت با دولو پیک من نبریدم!:D
:D
اقا شما ها هم اون کلیپو دیدین ؟
ایول:D
:D
دوستان 80 درصد این تیم باید برن...بدون هیچ حرف و حدیثی...اولین نفراش هم مکانی و خانزاده و عسگر و ....
هیچ دفاعی نمیشه از این خانزاده کرد به خدا...بازی در سطح محلات...به خدا نمیدونم چطور رفته پرسپولیس...من حاضر نیستم تو تیمم سالونم اینو بزارم ذخیره حتی!! شعور هم در حد گوساله که دیدین تو فیلم...
ایناها ایناها:D

بالا