• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
اقا شما ها هم اون کلیپو دیدین ؟
ایول:D
:D
دوستان 80 درصد این تیم باید برن...بدون هیچ حرف و حدیثی...اولین نفراش هم مکانی و خانزاده و عسگر و ....
هیچ دفاعی نمیشه از این خانزاده کرد به خدا...بازی در سطح محلات...به خدا نمیدونم چطور رفته پرسپولیس...من حاضر نیستم تو تیمم سالونم اینو بزارم ذخیره حتی!! شعور هم در حد گوساله که دیدین تو فیلم...
ایناها ایناها:D
دوست عزیز با توجه به احترام زیادی که براتون قائلم ولی حرفتون خیلی زشت بود خواهشا به گوساله توهین نکنید

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
دوست عزیز با توجه به احترام زیادی که براتون قائلم ولی حرفتون خیلی زشت بود خواهشا به گوساله توهین نکنید
:D:D من به نوبه خودم عذر میخوام :D
خدا رو شکر بازی تیمای ته جدولی مساوی شد...سایپا رو ببریم دیگه خیالمون راحته...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
سایپا رو ببریم دیگه خیالمون راحته...
نمی بریم :D
==========
امیدوارم پرسپولیس با یه مالک خوب صاحب یه ساختار درست حسابی بشه!
وقتی ساختار تیم درست باشه دیگه تیم به این اوضاع اسف بار نمی افته!

momiholo

Registered User
لایک‌ها
2,698
گویا حسین هدایتی برنامه های خود برای اداره پرسپولیس را در دیدار با بازیکنان سابق پرسپولیس تشریح کرده است.

بهروز ***** فرد شب گذشته پس از بازی پرسپولیس با لخویا با اعلام این مطلب در صفحه شخصی خودش نوشت : ديگه با اين نتايج مردم و البته مسئولان متوجه همه حقايق پنهان و آشكار شدن و دست دوست و دشمن رو شد. از اون آقايوني كه براي رسيدن به اهداف سياسي و منافع شخصي خودشون وارد گود شدن تا اون دسته از تازه به دوران رسيده هايي كه تا دوزار ثروت كثيف بدست آوردن و با سياه بازي قصد كسب شهرت داشتن. و برايند اين تلاشها و اعمال ناجوانمردانشون شد اين افتضاحي كه در تاريخ باشگاه ثبت خواهد شد. خوشحاليم و سرافراز چون از اول از كسي حمايت كرديم كه حداقل برادريشو به هواداران واقعي پرسپوليس بارها ثابت كرده و امروز با افتخار از حضور ايشون (حاج حسين هدايتي دولابي)در مزايده و خريد برند پرسپوليس توسط شركت تحت مالكيتشون حمايت كرده و خواهيم كرد. و ديگه اجازه نخواهيم داد قيمان بي وجدان بيشتر از اين باعث سرافكندگي تيم محبوبمون بشن. امروز كه خدمت حاجي رسيده بوديم ايشون تيتروار برنامه هاشون رو ارائه دادن كه بيانش خالي از لطف نيست ١)خريد برند باشگاه با شرايط تععين شده٢)واگذاري ٤٩٪از سهام به پيشكسوتان و هواداران ٣)تلاش جهت صعود تيم به مرحله بعد جام باشگاها و بالارفتن در جدول ليگ امسال از طريق ايجاد انگيزه در بازيكنان و هواداران ٤)ساختن يك تيم قدرتمند براي سال آينده و خريد سيد جلال. خلعتبري. اميري پولادي ماهيني و يك گلر نام آشنا و چند لژيونر با كيفيت ٥)ساختن يك تشكيلات منسجم و حرفه اي براي تيمهاي نونهالان. نوجوانان. جوانان. اميد و تيم ب بزرگسالان ٦) ساخت ورزشگاه پنجاه هزارنفري و هتل و كلينيك ورزشي حرفه اي در منطقه ٢٢ در زمين متعلق به شخص خودشان ٧)برقراري ارتباط سازنده و دوطرفه با باشگاه هاي بزرگ دنيا و فرستادن پيشكسوتان جهت گذراندن كلاسهاي حرفه اي مربي گري ٨) انتخاب هييت مديره اي با حضور حبيب كاشاني. عابديني دادكان پروين دايي و جند سرمايه دار خوش نام اقتصادي ٩) سامان دادن به تشكيلات پيشكسوتان و متحد كردن همه انها در حمايت عملي از تيم. ١٠)به سود رساني فعاليتهاي اقتصادي باشگاه و سرمايه گذاري هاي ماندگار براي تبديل پرسپوليس به يك باشگاه حرفه اي فرهنگي ورزشي. و ... كسي برنامه بهتري داره بسم الله فقط خداكنه مسئولان محترم بيشتر ازين با روان هوادار بازي نكنن. وعده ما نهم ارديبهشت و جشن پيروزي حاجي در مزايده. يا علي

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
بنظر من باید باهاش شدیداً برخورد انضباطی بشه! اما نباید اون قدر پیاز داغ قضیه رو زیاد کنن که زندگیش تحت الشعاع قرار بگیره!! اتفاقی که برای خیلی ها افتاده!
اگر به خودم توهین می کرد عصبانی نمی شدم
بعد از بازی با آن شرایط سخت، شخصی به سمت من حرکت کرد و در فاصله سی سانتی به من فحاشی کرد. فکر نمی کنم هیچ کس اجازه بدهد که شخصی به ناموس و خانواده اش توهین کند. یک لحظه یاد خانواده افتادم که وقتی من بازی دارم چطور سر نماز دعایم می کنند، از کوره در رفتم. اگر به خود من توهین کرده بود برایم مهم نبود، اما اینکه به خانواده و ناموس من فحاشی کرد برایم خیلی سنگین بود.

باز هم این کار را می‌کنم
اگر صد بار دیگر هم کسی به خانواده و ناموس من توهین کند مقابلش می ایستم. من از همه خواهش می کنم که اسم هوادار روی این شخص نگذارند. این افراد هوادار نیستند! هوادارهای پرسپولیس همان کسانی هستند که یک فصل در بدترین شرایط از تیم حمایت کردند و در بازیهای آسیایی 100 هزار نفر به استادیوم آمدند و ما را تشویق کردند.

دست هوادران پرسپولیس را می بوسم
فکر نمی کنم هیچ مردی در کره زمین باشد که وقتی به ناموسش توهین می کنند، فقط نگاه کند. من می خواهم فوتبال نباشد، اگر قرار باشد اینطور به خانواده من بی احترامی شود. در کجای دنیا یک همچین اتفاقی می افتد؟! این شخص هوادار نبود. هوادار واقعی پرسپولیس اینطور رفتار نمی کند. هواداران ما سرمایه های فوتبال ما هستند و همیشه تیم را همراهی می کنند. من دست تک به تک آنهایی را که حامی پرسپولیس هستند می بوسم.

خانزاده را قضاوت نکنید
من متاسفم که می بینم بعضی از اشخاص با شنیدن بی احترامی این شخص به من، خانزاده را قضاوت کردند، در حالی که نمی دانستند چه اتفاقی افتاده است. من خدا را دارم هر کسی هم حرفی می زند، مطمئن هستم که خدا جواب تک تک آنها را می می دهد. هیچ وقت یک هوادار چنین برخوردی نمی کند شاید انتقاد کند و یا صدایش را بالا ببرد، ولی هیچ وقت نمی آید در سی سانتی صورت بازیکن به او فحش ناموسی بدهد.

در گیری روی سناریو از پیش تعیین شده
من صدر در صد مطمئن هستم که چنین اتفاقی از روی یک سناریو از پیش تعیین شده، انجام شده است. حتی دوربین آنها هم آماده بود و بعد از آن هم با خبرنگاران، مصاحبه کرد. یعنی آنها می دانستد که چون من در بازی تیم ملی امید بخاطر فحاشی بازیکن حریف به ایران و ایرانی ناراحت شده بودم پس آدم متعصبی هستم و اجازه نمی دهم که کسی از خط قرمزهای من عبور کند. برای همین هم با توهین به خانواده و ناموسم، می دانستند که من ساکت نمی نشینم. نمی خواهم کار خودم را توجیح کنم، اما هیچ کس حق توهین به ناموس من را ندارد. هوادار واقعی پرسپولیس هرگز چنین کاری نمی کند و من اگر آنها را ناراحت کردم، معذرت می خواهم و از آنها می خواهم که من را حلال کنند.

48 ساعت بی خوابی
من آن فرد را و همه کسانی را که بعد از آن بدون اینکه بدانند چه اتفاقی برای من در قطر افتاده و نسبت به من موضع گرفتند را به خدا واگذار می کنم. کسانی که اینطور با زندگی آدم بازی می کنند. الان 48 ساعت است که نخوابیدم. نمی دانم چرا باید به خانواده من توهین شود؟! فوتبال خیلی بالا و پایین دارد و همه بازیکنان گاهی تشویق می شوند و گاهی هم علیه آنها شعار می دهند و این طبیعی است. اما باور کنید اینکه یک نفر در 30 سانتی شما فحش ناموسی بدهد بعد هم فیلم بگیرد و مصاحبه کند معلوم است که از قبل برنامه ریزی داشته. حتی اگر به خودم فحش داده بود اینقدر ناراحت نمی شدم.

در پست غیر تخصصی، بازده ندارم
نمی توانم در مورد اینکه عملکردم در بازی با لخویا چطور بوده نظر بدهم. فکر می کنم که آقای برانکو باید در مورد این مساله نظر بدهد. متاسفانه امسال در پرسپولیس مشکلات زیادی داشتیم که نمی خواهم در مورد آنها حرفی بزنم، اما اینکه من با 188 سانتی متر قد لب خط بازی می کنم، روی عملکرد من تاثیر منفی داشته، پست اصلی من همیشه دفاع وسط بوده در کل رده های سنی تیم ملی و باشگاهی هم همیشه از نونهالان تا بزرگسالان در همین پست بازی کرده ام. فیزیک من و قدرت بدنی که دارم در آن پست بهتر جواب می دهد، اما متاسفانه در پرسپولیس همیشه در چپ و راست و لب خط بازی کردم و فکر می کنم بازی کردن در پست غیر تخصصی ام باعث شده که بازده همیشگی را نداشته باشم.

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
امیر رضا خادم: در اتفاقات و مشکلات باشگاه پرسپولیس مقصرم

اختیار دارین ، نه عزیز ، این حرفا چیه میزنی...
اینطوری میگی ما ناراحت میشیم...

کاشانی: امثال سیاسی باید در پرسپولیس حفظ شوند

183655_9310-11m3495.jpg

شاهرودی:تادئو با دلال هایش دارد آبگوشت دوسوپره می خورد و به ریش ما می خندد

Last edited:

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
برانکو لیست مازاد پرسپولیس را تا ۱۰ روز آینده اعلام می‌کند

بی صبرانه منتظر این لیستم

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در واکنش به این قضیه که برخی اعتقاد دارند او در مزایده واگذاری باشگاه پرسپولیس حتما شرکت خواهد کرد، گفت: بارها گفته‌ام که نه قصد داشتم در مزایده شرکت کنم و نه این کار را خواهم کرد. نمی‌دانم چرا هنوز عده‌ای به این موضوع دامن می‌زنند و فکر می‌کنند من دروغگو هستم که در مصاحبه‌هایم تاکید دارم در مزایده شرکت نخواهم کرد.
وی در خصوص حرف‌های اخیر امیر عابدینی مبنی بر اینکه او صلاحیت شرکت در مزایده را ندارد، عنوان کرد: خدمت دوستان باید بگویم که من از ابتدا قصد شرکت در مزایده را نداشتم و بهتر است آنها حتما این موضوع را بدانند.

a13

Registered User
لایک‌ها
2,263
از این تیم به زور میشه 10 نفر رو نگه داشت. بقیشون و باید بفرستن برن دسته 3 توپ جم کن شن :D
برانکو هم کمکم باید امروز دیگه بزرگی ودانششو رو کنه. بازی امرزو برای ما خیلی مهمه

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
من هم برنامه هامو اعلام میکنم یا میدونم! اجراش کنم یا مدیر بعدی اجراش کنه صد در صد موفق میشه
1) اخراج سوشا ؛ این یارو عسگر , خانزاییده و امثالهم که بعیده خریداری بشن یا برن و نهایت مثل سازمانهای دولتی به آبدارچی بودن هم رضایت میدن (طرف مدیر بوده عذرشو خواستن با پست خیلی پایین تر راضی به کار شده )
2) یه دروازه بان با قیمتی معادل قیمت کل یوم بازیکنهای خطوط دیگه که اگر این بود امتیازات ما دست کم 16+ بیشتر بود الان صرفا بخاطر وحود یه الدنگ بی خاصیت

Last edited:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
خدا به داد پرسپولیس برس که سایپا داره پرسپولیس تهدید می کنه :(:(
واقعآ فکرش می کردید همچنین روزی بیاد که تیمی مثل سایپا اینجوری پرسپولیس تهدید می کنه!!!

Dragon2

Registered User
لایک‌ها
976
این درخشانم چشم بازار رو در اورد با این خرید هاش
حاتمی هر بازی تو بود پاس گل داد ایندفعه دیگه گلم زد
من فقط نمی فهمم چرا پرسپولیس استقلال برا خرید این شاهکار خلقت باهم مسابقه می دادن

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
تا اومدم به نفس راحت بکشم ......به خودشون گل زدن چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اشتباهات فردی بیداد میکنه! اصلا تمرکز ندارن .............

a13

Registered User
لایک‌ها
2,263
اهههههه
چه الکی الکی این پسره حاتمی سایپا رو به بازی برگردوند :mad:
نیمه ای که سایپا هیچ .... نخورده بود رو الان با روحیه بالا میان تو بازی:(
مربی مونده از دست این یارو و خانزاده و عسگر به کجا فرار کنه

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
ادم عقب بود کمتره حرص میخورد تا جلو باشه اینجوری گل بخوره[emoji58]

• Like
Reactions: a13

a13

Registered User
لایک‌ها
2,263
این درخشانم چشم بازار رو در اورد با این خرید هاش
حاتمی هر بازی تو بود پاس گل داد ایندفعه دیگه گلم زد
من فقط نمی فهمم چرا پرسپولیس استقلال برا خرید این شاهکار خلقت باهم مسابقه می دادن

ادم عقب بود کمتره حرص میخورد تا جلو باشه اینجوری گل بخوره[emoji58]

واقعا درسته دوستان
ولی این نورمحمدیه هم خیلی مقصر بود.
قشنگ وایساد تا یارو بیاد هدشو بزنه و حاتمی یه بار دیگه شایستگی هاشو نشون بده

بالا