• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
حاتمی بازیکن خوبیه ... فشار روش زیاده ...
نورمحمدی و الالخصوص شاهزاده مکانی کم مقصر نبودن !

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
اخراج داشت اون صحنه بازیکن سایپا که طارمی رو زد یارو بعدش رسید به اون تابلوویی بود
دهنتو داور

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
بیننده چقدر باید انرژی صرف کنه ..........انگار داریم فیلم ترسناک میبینیم ............. :general306::general306::general306:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
والا ربطی به شانس نداره !
طرف تکل جفت پا میره تو پای بازیکن بش میگن بدشانسی ؟! بش میگن آماتوری ! تیمی که این دوزیست کاپیتانش باشه ارزش حرص خوردن نداره
///
باریکلا ذوب داره سهمیه میگیره ! تازه فینال حذفی هم هست
...
لیست مازاد نداره این باشگاه فقط باید یه لیست 4-5نفره بدن که اینا بمونن بقیه هرررری ...

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
ولی کلا جلو تیم بزن پا خورد کن پیشونی سوراخ کن عمرا کارت قرمز نداره!

a13

Registered User
لایک‌ها
2,263
حاتمی , حاتمی و حاتمی کسی که به تنهایی بازی واسه تیم خرشانس سایپا در آورد (کرنری هم که نوری پنالتی داد همین حاتمی یه توپو الکی زد کرنر)
نوری هم که خداییش افتضاح بوده این چند بازی. به نظر من که تعویض گابریل بازم اشتباه بود. باید این نوری رو میکشید بیرون

• Like
Reactions: usl

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
لعنتی این تیمی که دایی جمع کرد کلکسیون یابوهای فوتبالیه یکی از یکی بدتر
درخشان هم یک هیچ جلوئه حداقل گابریل رو آورد
برانکو هم وقتی ماشین داره میره ته دره توجه داره که روی خط کشی خیابون پایین بره. الان که وقت انضباط نیست برای بچه بی تربیتهای نفهم

• Like
Reactions: a13

a13

Registered User
لایک‌ها
2,263
توی این چند بازی برانکو با تعویض ها فقط ضرر زده به بازی تیم
آخه چرا گابریلی که دوتا پاس گل داده رو میکشه بیرون؟
خانزاده واسه چی میاد تو زمین؟ تاثیرش چی بود؟
////
ولی یه نکته طلایی داشت این بازی اونم اینکه کمک داور از 20 متری هند نوری رو دید ولی کمک داور بازی پرسپولیس و سپاهان پنالتی اخراج بازیکن سپاهان رو ندید. خیلی جالبه واقعا

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درخشان هم یک هیچ جلوئه حداقل گابریل رو آورد
برانکو هم وقتی ماشین داره میره ته دره توجه داره که روی خط کشی خیابون پایین بره. الان که وقت انضباط نیست برای بچه بی تربیتهای نفهم
دایی طارمی و نورالهی رو آورد که از قضا هردو امروز گل زدن. باقی عملکردشون هم مشخصه... عالیشاه و عباس زاده رو آورد که عموما مثبت عمل کردن (اگر بازی کردن)... درکنارش دغاغله رو هم آورد برای جوری جنس... لطفا تحت هیچ شرایطی بابت جذب بازیکنها دایی رو با درخشان مقایسه نکنید..

اما پرسپولیس... تیمی که به لحاظ روحی و روانی یک مجموعه کاملا تعطیله. تیمی که بازیکنهاش حتی درصورت توانا بودن، به توانایی خودشون ایمان ندارن... تیمی که اول ابایی از نبردن نداشت و حالا ابایی از باختن نداره...نبش قبر تیم و اتفاقات امسال به باور من همیشه لازمه تا دست کم هوادارها ب عنوان تنها دارایی باقی مونده پرسپولیس بفهمن چی شد که ارتش!!! سرخ حالا درحد یک دسته ورشکسته است.
یکبار دادگان در مصاحبه ای گفت فوتبال ایران رو باید دوسال تعطیل کرد و از نو ساخت (بماند که نمیشه). برای پرسپولیس هم همین داستان صدق میکنه. تنها دوای قطعی این باشگاه ریست کردن اوضاع جاری باشگاهه. اول تعیین تکلیف صاحب واقعی و نهایی، بعد ایجاد یک ساختار درست و قانونمند، بعد جوانگرایی از نوع طارمی و نورالهی و به موازاتش تعطیلی انتظار حداقل دوساله هوادارها از کسب عنوان و مقام (همینطوری هم عنوان و مقامی نمیاریم). مدیر و مالک بعدی هم باید دست از ادعا و بلندپر.ازی بکشه و اسیر جو احساسات و رسانه ها نشه... همین و بس...
اون وقته که اخراج فلان بازیکن و استخدام بهمان بازیکن معنی پیدا میکنه. وگرنه آمدن بهترین بازیکنها و مربیان ایرانی یا خارجی هم چیزی نیست جز وصله زدن به موجودیت فرسوده ای که گروهی در ادوار مختلف قریب به 30 سال در کوبیدن و زدنش تلاش کردن و این روزها از همیشه به هدفشون نزدیکتر هستن...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
صادقیان باید از پرسپولیس بره، شاید درست شد. حیف... یاد ترکیبش با خلعتبری که می افتم فقط حسرت میخورم و حسرت. بزرگترین دشمن صادقیان خودش بود و هست. اما تاثیر رسانه هایی مثل 90 رو هم نمیشه در سقوط این جوان بسیار مستعد نادیده گرفت... حیف...

01027865.jpg

حمله کریم باقری به پیام صادقیان (گزارش تصویری)

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
صادقیان اصلا لیاقت پیشرفت رو نداشت ، تو اینیستا همش تو خونه امیر تتلو بود! تا اخر امیر تتلو هم باهاش دعواش شد! اخه کسی که حریف تمرینیش امیر تتلو باشه میخواد به کجا برسه! دسته اقا کریم درد نکنه

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
ایول داش کریم باقری...
باور کنین 2 تا تو دهنی اینجوری بخورن امثال صادقیان و بقیه حساب کار دستشون میاد...
من نمیدونم اینا چشونه...بچه 10 ساله هم بود تا الان رفتارشو درست کرده بود:D

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
بین اونهمه پست بدرد نخور

به زحمت تونستم حرفهای دلمو پیدا کنم

حاتمی تعطیله به خداااااااااا
ماهینی کی بر میگرده وای خدا
لیست 4-5نفره بدن که اینا بمونن بقیه هرررری ...
نوری هم که خداییش افتضاح بوده این چند بازی. به نظر من که تعویض گابریل بازم اشتباه بود. باید این نوری رو میکشید بیرون
صادقیان اصلا لیاقت پیشرفت رو نداشت ، تو اینیستا همش تو خونه امیر تتلو بود! تا اخر امیر تتلو هم باهاش دعواش شد! اخه کسی که حریف تمرینیش امیر تتلو باشه میخواد به کجا برسه! دسته اقا کریم درد نکنه
یاد ترکیبش با خلعتبری که می افتم فقط حسرت میخورم و حسرت. بزرگترین دشمن صادقیان خودش بود و هست. اما تاثیر رسانه هایی مثل 90 رو هم نمیشه در سقوط این جوان بسیار مستعد نادیده گرفت... حیف

پ ن : حرف دیگه ای ندارم فقط از الان تا وقتی پرسپولیس به اوج برگرده هر روز خادم رو نفرین میکنم

Last edited:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
دایی طارمی و نورالهی رو آورد که از قضا هردو امروز گل زدن. باقی عملکردشون هم مشخصه... عالیشاه و عباس زاده رو آورد که عموما مثبت عمل کردن (اگر بازی کردن)... درکنارش دغاغله رو هم آورد برای جوری جنس... لطفا تحت هیچ شرایطی بابت جذب بازیکنها دایی رو با درخشان مقایسه نکنید..

اما پرسپولیس... تیمی که به لحاظ روحی و روانی یک مجموعه کاملا تعطیله. تیمی که بازیکنهاش حتی درصورت توانا بودن، به توانایی خودشون ایمان ندارن... تیمی که اول ابایی از نبردن نداشت و حالا ابایی از باختن نداره...نبش قبر تیم و اتفاقات امسال به باور من همیشه لازمه تا دست کم هوادارها ب عنوان تنها دارایی باقی مونده پرسپولیس بفهمن چی شد که ارتش!!! سرخ حالا درحد یک دسته ورشکسته است.
یکبار دادگان در مصاحبه ای گفت فوتبال ایران رو باید دوسال تعطیل کرد و از نو ساخت (بماند که نمیشه). برای پرسپولیس هم همین داستان صدق میکنه. تنها دوای قطعی این باشگاه ریست کردن اوضاع جاری باشگاهه. اول تعیین تکلیف صاحب واقعی و نهایی، بعد ایجاد یک ساختار درست و قانونمند، بعد جوانگرایی از نوع طارمی و نورالهی و به موازاتش تعطیلی انتظار حداقل دوساله هوادارها از کسب عنوان و مقام (همینطوری هم عنوان و مقامی نمیاریم). مدیر و مالک بعدی هم باید دست از ادعا و بلندپر.ازی بکشه و اسیر جو احساسات و رسانه ها نشه... همین و بس...
اون وقته که اخراج فلان بازیکن و استخدام بهمان بازیکن معنی پیدا میکنه. وگرنه آمدن بهترین بازیکنها و مربیان ایرانی یا خارجی هم چیزی نیست جز وصله زدن به موجودیت فرسوده ای که گروهی در ادوار مختلف قریب به 30 سال در کوبیدن و زدنش تلاش کردن و این روزها از همیشه به هدفشون نزدیکتر هستن...

حرفتون محترم
ولی سوشا داغیه که با هزار تا بازیکن خوب دیگه خنک نمیشه. تف سربالاس سوشا

اشوزدنگهه

Registered User
لایک‌ها
386
امروز در حال برگشت از محل کار تو اتوبان مدرس تو ماشین نشسته و شیشه بالا زیر کولر و موزیک خوب یهو بغل ماشین یه تویوتا اریون مشکی در حال عبور بود با اینکه طرفدار تیم همسایه هستم ولی حس تنفرم به رانندش که جناب خادم بود توصیف ناپذیر بود تا حدی که دلم میخواست قید چپ ماشینمو بزنمو بزنم بهشون چقدر تنفر داشتم بهش واقعا خدا صبر بده به دوستان قرمز و من خودم به شخصه ناراحتم از این اوضاع حداقلش بخاطر دوستان عزیز ی که دارم و طرفدار قرمز

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
حقمون مساوی نبود باید این بازی رو میبردیم به نظرم پنالتی هم درست بود.

بالا