• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

a13

Registered User
لایک‌ها
2,263
حسین هدایتی بار دیگر به کمک مالی اش به پرسپولیس در راه نقل و انتقالات تاکید و از وزارت ورزش انتقاد کرد.
به گزارش کاپ، حسین هدایتی که این روزها به یکی از چهره های محبوب پرسپولیس تبدیل شده و در جذب بازیکنان مدنظر باشگاه، مبالغی را پرداخت می کند، در پاسخ به انتقاد هواداران پرسپولیس بابت غیبتش در هیات مدیره این باشگاه نوشت: علی رغم اینکه بعضی از دوستان در وزارت ورزش دل آدمو می شکنند و حرفهای خلاف واقع و دور از شان خود می زنند و البته بدانند این حرفها منو از کمک کردن و حمایت معنوی پرسپولیس خسته نمی کند. خودم و شما را به صبر و حوصله دعوت می کنم. هرکسی را که باشگاه بخواهد همان طور که تاکنون ثابت کردم جذب می شود چه در داخل و چه در خارج ایران عزیز. نگران نباشید دوستان. در حال مذاکره هستم انشاالله به زودی ظرف امروز و فردا دود سفید از محل مذاکرات خارج می شود و گام دیگری در جهت تقویت تیم خوبمون برداشته خواهد شد. یک هوادار می تواند بیش از یک عضو هیات مدیره خدمت کند. سعی کنید این گونه هواداری باشیم. بنابراین من یک هوادار پرسپولیس هستم. یاعلی.

پ .ن : واقعا که خیلی مرده ،کاری با هوادار های تیم 4 تا خورده که نداریم . معلومه اونها از دست هدایتی چی میکشن ولی متاسفانه بعضی از هوادار های تیم خودمون هم هستن که الکی پشتش حرف میزنن .اونهایی که از حاج حسین انتقاد میکنن خودشون حاضرن 10 میلیون همین الان به باشگاه کمک کنن تا تیم بازیکن بگیره؟ به نظرم که بارها حسن نیتش و ثابت کرده .
ایشاله که خدا عوضشو بهش بده، دمش گرم واقعا

Last edited:

apple iphone

Registered User
لایک‌ها
486
حسین هدایتی بار دیگر به کمک مالی اش به پرسپولیس در راه نقل و انتقالات تاکید و از وزارت ورزش انتقاد کرد.
به گزارش کاپ، حسین هدایتی که این روزها به یکی از چهره های محبوب پرسپولیس تبدیل شده و در جذب بازیکنان مدنظر باشگاه، مبالغی را پرداخت می کند، در پاسخ به انتقاد هواداران پرسپولیس بابت غیبتش در هیات مدیره این باشگاه نوشت: علی رغم اینکه بعضی از دوستان در وزارت ورزش دل آدمو می شکنند و حرفهای خلاف واقع و دور از شان خود می زنند و البته بدانند این حرفها منو از کمک کردن و حمایت معنوی پرسپولیس خسته نمی کند. خودم و شما را به صبر و حوصله دعوت می کنم. هرکسی را که باشگاه بخواهد همان طور که تاکنون ثابت کردم جذب می شود چه در داخل و چه در خارج ایران عزیز. نگران نباشید دوستان. در حال مذاکره هستم انشاالله به زودی ظرف امروز و فردا دود سفید از محل مذاکرات خارج می شود و گام دیگری در جهت تقویت تیم خوبمون برداشته خواهد شد. یک هوادار می تواند بیش از یک عضو هیات مدیره خدمت کند. سعی کنید این گونه هواداری باشیم. بنابراین من یک هوادار پرسپولیس هستم. یاعلی.

پ .ن : واقعا که خیلی مرده ،کاری با هوادار های تیم 4 تا خورده که نداریم . معلومه اونها از دست هدایتی چی میکشن ولی متاسفانه بعضی از هوادار های تیم خودمون هم هستن که الکی پشتش حرف میزنن .اونهایی که از حاج حسین انتقاد میکنن خودشون حاضرن 10 میلیون همین الان به باشگاه کمک کنن تا تیم بازیکن بگیره؟ به نظرم که بارها حسن نیتش و ثابت کرده .
ایشاله که خدا عوضشو بهش بده، دمش گرم واقعا

داداش صد در صد داره به تبم کمک میکنه دمشم گرم.
اما من یکی خیلی شنیدم راجع به اینکه این پولاش داستان داره.
این پولا برکت نداره.
اگه از تیم کمک نمیکرد دیگه نمیشد حااااااااج حسین و این داستانا. همه این مثه بابک میشناختن اونوقت.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
مگه نمیگن با این 3090 درآمد زایی برای باشگاه میشه . خیلیا من جمله خودم با علم بر اینکه میدونم فایده ای هم نداره خودم خودمو گول میزنم عضوم اما اگر واقعن دروغ نمیگن الان خیلی باید پول جمع شده باشه نیازی به گدایی از هدایتی نیست ولی خب دیگه اینجا ایرانه حالا حالاها کار داریم. خود طاهری تو یه برنامه زنده که از قضا داشتیم صدا وسیما مقدس رو میدیدیم بعد از مدتها گفت 30 میلیارد تومن از همین پیامک ها گرفتیم . !!

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
داداش صد در صد داره به تبم کمک میکنه دمشم گرم.
اما من یکی خیلی شنیدم راجع به اینکه این پولاش داستان داره.
این پولا برکت نداره.
اگه از تیم کمک نمیکرد دیگه نمیشد حااااااااج حسین و این داستانا. همه این مثه بابک میشناختن اونوقت.
پولدارتر از این هم هست...
همین که کمک می کنه خوبه. حالا به هر قصدی ....
خب هر کی میخواد شناخته بشه باید خرج کنه و اگر هوشمند باشه میاد تیمی که پر طرفدارترین تیم آسیاست ...

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
مگه نمیگن با این 3090 درآمد زایی برای باشگاه میشه . خیلیا من جمله خودم با علم بر اینکه میدونم فایده ای هم نداره خودم خودمو گول میزنم عضوم اما اگر واقعن دروغ نمیگن الان خیلی باید پول جمع شده باشه نیازی به گدایی از هدایتی نیست ولی خب دیگه اینجا ایرانه حالا حالاها کار داریم. خود طاهری تو یه برنامه زنده که از قضا داشتیم صدا وسیما مقدس رو میدیدیم بعد از مدتها گفت 30 میلیارد تومن از همین پیامک ها گرفتیم . !!
30 میلیارد جمع 4 تایی ها و پرسپولیسه که البته بیشتر میشه.
18 میلیارد پرسپولیس و 14 میلیارد استقلال. ( البته احتمالا برای استقلال خیلی کمتر بوده )

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
دست و پام داره میلرزه دو ان در باشگاه
http://www.varzesh3.com/news/1333814/سوشا-به-باشگاه-پرسپولیس-رفت
01119801.jpg

01119802.jpg

Last edited:

r3374

Registered User
لایک‌ها
254
من جای هدایتی بودم بی برو برگشت میرفتم برا ریاست جمهوری
راحت با اختلاف اول میشه
این همه طرفدار که میبینن برا پرسپولیس اینطوری خرج میکنه نصفشونم رای بدن باز با اختلاف اوله
اصلا ادم روش نمیشه بهش رای نده
حالا پولش پول مفت باشه که نیست
پول دزدی باشه که نیست
پول من و تو باشه که شایدم باشه ولی من شخصا راضیم پولم دست همچین ادمی باشه
بهتر از اینهایی هست که میبرن کانادا یا تبدیلش میکنن به طلا تریلی تریلی میبرنش ترکیه
این خرج کنه ادم لذت میبره اصلا

Dragon2

Registered User
لایک‌ها
976
http://www.varzesh3.com/news/1333840/عالیشاه-پرسپولیس-سر-من-منت-گذاشت
عالیشاه در مورد اینکه گفته می شد از لیگ ترکیه و نیز استقلال و تراکتورسازی پیشنهاد جدی داشت گفت: صحبت کردن در مورد پیشنهاد یعنی منت گذاشتن. اما باید بگویم پرسپولیس سر من منت گذاشت که قراردادم را تمدید کرد و این افتخار را نصیبم کرد که یک فصل دیگر در خدمت پرسپولیس باشم.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
http://www.varzesh3.com/news/1333840/عالیشاه-پرسپولیس-سر-من-منت-گذاشت
عالیشاه در مورد اینکه گفته می شد از لیگ ترکیه و نیز استقلال و تراکتورسازی پیشنهاد جدی داشت گفت: صحبت کردن در مورد پیشنهاد یعنی منت گذاشتن. اما باید بگویم پرسپولیس سر من منت گذاشت که قراردادم را تمدید کرد و این افتخار را نصیبم کرد که یک فصل دیگر در خدمت پرسپولیس باشم.
به به

• Like
Reactions: a13

momiholo

Registered User
لایک‌ها
2,698
اعتماد به سقف؟؟؟؟
رقم درخواستی کاوه از پرسپولیس برای هر فصل 2 میلیارد تومان است که رقمی عجیب و غریب برای فوتبال ایران محسوب می شود.

همچنین اعلام شده کاوه رضایی شرط کرده هر زمان پیشنهاد خارجی داشت بتواند برود و شرطش هم برای فسخ یک طرفه قرارداد پرداخت 60درصد از قرارداد خود تا پایان نیم فصل لیگ است. بنابر نوشته ایران ورزشی کاوه رضایی 700 میلیون تومان پول نقد را هم به عنوان پیش پرداخت طلب کرده است.

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
زارش ایران ورزشی از شروط رضایی

روزنامه ایران ورزشی در شماره امروز خود گزارشی مفصل درباره انتقال احتمالی کاوه رضایی به پرسپولیس منتشر کرد.
01072908.jpg

به گزارش "ورزش سه"، بخش مهم این گزارش به شروطی برمی گردد که کاوه برای پرسپولیس گذاشته و البته انتقال او را با مشکل مواجه کرده است. به نوشته ایران ورزشی رقم درخواستی کاوه از پرسپولیس برای هر فصل 2 میلیارد تومان است که رقمی عجیب و غریب برای فوتبال ایران محسوب می شود.

همچنین در این گزارش اعلام شده کاوه رضایی شرط کرده هر زمان پیشنهاد خارجی داشت بتواند برود و شرطش هم برای فسخ یک طرفه قرارداد پرداخت 60درصد از قرارداد خود تا پایان نیم فصل لیگ است. بنابر نوشته ایران ورزشی کاوه رضایی 700 میلیون تومان پول نقد را هم به عنوان پیش پرداخت طلب کرده است.

اگر این شروط درست باشند، می شود گفت که انتقال کاوه به پرسپولیس غیرممکن است مگر آنکه واقعا چنین نباشد. در ساعات گذشته پیش بینی هایی مبنی بر توافق و عدم توافق رضایی مطرح شده که معلوم نیست تا چه حد حقیقت دارد.

apple iphone

Registered User
لایک‌ها
486
ایشالا که نیاد پرسپولیس
یه مهاجم قاتل بگیریم با یه دفاع

سلام مهاجم خوب الان کیا موندن؟
بعد این دفاعه که میگفتن استرالیاییه خبری نیست ازش؟
نقل و انتقالات تا کی انجام میشه؟؟؟

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
کاوه خوشم نمیاد بیاد..مسعود حسن زاده رو ترجیح میدم...کلا ایران فقر مهاجم داره..مهاجم خوب کم پیدا میشه..یکیش طارمی بود که شانس ما داره میره اروپا

a13

Registered User
لایک‌ها
2,263
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، محمدعلی ترکاشوند درباره وضعیت کاوه رضایی و جذب او به پرسپولیس گفت: ما تا این ساعت از شب منتظر او در باشگاه بودیم اما تماس گرفت و گفت فردا با ما قرارداد خواهد بست. ما کارهای‌مان را با او انجام داده‌ایم و او به جز پرسپولیس در تیم دیگری بازی نمی‌کند.
وی در مورد محمدحسین کنعانی‌زادگان و پیوستن به استقلال هم گفت: او به دفتر من آمد و از ما طلب یک میلیارد و 500 میلیون تومان پول کرد جالب اینجا است که نصف مبلغ قرارداد را هم پیش‌پرداخت می‌خواست اما ما از این پول‌ها نداریم به کسی بدهیم شاید پول بیشتری به او داده‌اند که او راهی تیم دیگری شده است.
مسئول نقل و انتقال باشگاه پرسپولیس درباره اینکه آیا کنعانی‌زادگان با پرسپولیس قرارداد داشته یا خیر، اظهار داشت: بله، او با ما قرارداد داشت و ما از او شکایت کرده‌ایم.

پ . ن : کاوه رضایی بیاد خوبه و به نظرم خیلی میتونه پیشرفت کنه واسه ماهم مثر ثمر میتونه باشه ولی نیاد هم اصلا فاجعه ای رخ نداده ، به نظرم هر تیمی به غیر از پرسپولیس بره از همه بیشتر خودش ضرر میکنه چونکه شرایط واسش مهایاست اینجا
ولی دوستان نمیدونم چرا بعضی ها توی جوی رسانه ای تیم رقیب قرار گرفتین؟ نشستن واسه خودشون یه سری شروط خیالی هم بافتن و به کاوه رضایی نسبت دادن . خوبه به مصاحبه بالا که از درجه اعتبار بالایی هم برخورداره دقت کنید و خام این جوسازی ها نشیم. دقت کنید که تیم رقیب حداقل 1.5 میلیارد به کنعانی داده اونوقت با هوچی گری و شلوغ کاری اصلا صدای کسی هم در نمیادو الان همه زومن رو کاوه تا اگر اومد شروع کنن به جوسازی و عقده ای بازی و ...
حسن زاده که اگر اینقدر شایسته بود تو ذوب آهن بازی میکرد و این 1-2 سال با حضور کاوه میخکوب نمیشد روی نیمکت .
درسته کاوه رضایی هم خیلی عالی نیست ولی یادمون باشه طارمی هم سال اولی که تو پرسپولیس فکر کنم 7-8 تا گل بیشتر نزده بود ایشاله اگر کاوه لیاقت داشت پیراهن تیم رو بپوشه اون هم میتونه زیر نظر پرفسور و کادر فنیمون خوب پیشرفت کنه و مفید باشه ایشاله
به هر حال ما نیاز مبرمی به دفاع وسط و مهاجم تموم کننده داریم

بالا