• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کانون هواداران پرسپولیس : کاپیتان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه کادر فنی این ‌تیم باید ضعف‌های مشهود را برطرف کند،گفت: آینده این پرسپولیس خوب نیست.
محمد پنجعلی در مورد دلایل شکست این تیم برابر سپاهان ضمن بیان مطلب فوق گفت: پرسپولیس در این دیدار ضعف‌های مشهودی داشت، سرعت پائین تیم، اشتباهات زیاد فردی و تیمی، نداشتن تمرکز کافی، حمله پرتعداد و در نهایت حمایت نکردن کامل در زمان دفاع از مشکلات پرسپولیس بود که باید کادر فنی برای حل آن چاره‌ اندیشی کند.
وی با بیان اینکه پرسپولیس در این بازی "تیم" نبود، افزود: در چنین مسابقاتی آفساید گیری ریسک بسیار بزرگی است زیرا در خیلی از مواقع مهاجمان می‌توانند از تله آفساید فرار کرده و به تیم ضربه بزنند، اتفاقی که در بازی با سپاهان بارها رخ داد. شاید این تاکتیک در مواردی مفید باشد اما استفاده فراوان از آن، فضای بسیار خوبی را برای گلزنی در اختیار تیم مقابل قرار می‌دهد.
مدافع پیشین تیم ملی کشورمان در مورد خط دفاعی پرسپولیس اضافه کرد: دفاع یعنی دفاع تیمی، مشکل پرسپولیس این بود که در دفاع تیمی بسیار ضعیف عملکرد و موقعیت‌های خوبی را در اختیار بازیکنان و مهاجمان سپاهان قرار داد. البته اعتقاد دارم در این بازی همه چیز دست به دست هم داد تا پرسپولیس نتواند به نتیجه خوبی دست یابد.
پنجعلی با بیان اینکه تعویض زمانی خوب است که بتواند ضعف‌ها را بپوشاند اما تعویض‌های پرسپولیس در این دیدار کارساز نبود، تاکید کرد: سپاهان توانایی و استحقاق پیروزی با چنین نتیجه ای را نداشت زیرا در روز بسیار بد پرسپولیس آنها توانستند 4 مرتبه دروازه این تیم را باز کنند. این شکست جزو اتفاقات فوتبالی بود و در روزی که بازی پرسپولیس گیر کرد، سپاهان به این برد دست یافت. وی اشتباهات داوری در این شکست را دخیل دانست و اضافه کرد: داور می‌توانست بهتر قضاوت کند. در این وضعیت کادرفنی پرسپولیس می‌تواند با یک ریکاوری روحی، تیم را به شرایط عادی باز گردانده و شرایط را برای موفقیت‌های آینده این تیم فراهم کند.
مدافع پیشین تیم ملی کشورمان و پرسپولیس با اشاره به اینکه ستاره‌ها می‌توانند عیار یک تیم را بالاتر ببرند اما صرفا داشتن ستاره عامل موفقیت نیست، در پایان گفت: این پرسپولیس آینده خوبی ندارد زیرا نتوانسته عملکردی شایسته نام و اعتبار از خود ارائه دهد. البته با چند تغییر می‌توان شرایط پرسپولیس را به بهترین شکل تغییر داد تا در آینده این تیم بتواند همانند مدعیان در مسابقات به میدان برود.

13016024506876215203111165201164910708.jpg

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135
راستش نمی دانم روی سخنم با چه کسی است اما اینها حرف های دلم هستند که بعد از ابزی دیروز تصمیم گرفتم آنها را به نوعی ابراز کنم.

حقیقتاً اتفاقی که روز گذشته رخ داد ویترین واقعت های فوتبال ما بود فوتبالی که این روزها در صدر ناکام ترین رشته های ورزشی کشور قرار گرفته و با سیاست خاصی که سرمداران فدراسیون پیش گرفته‌اند روز به روز محبوبیت خود را نزد اقشار جامعه از دست می دهند.

نتیجه بازی دیروز به تاریخ خواهد پیوست و مثل تمام روزهای دیگر زندگی پایان خواهد یافت اما آنچه که موجباب رقم خوردن این نتیجه بود جای بحث بسیار دارد. در روزی که به هیچ عنوان شرایط برگزاری بازی مهیا نبود و به دلیل آلودگی هوا هر عقل سلیمی برگزاری این بازی را نامعقول می دانست، سازمان لیگ مصرانه تأکید بر انجام بازی داشتند. آیا اگر سپاهان هم از لحاظ برگزاری این دیدار آمادگی نداشت و یا مثل پرسپولیس بازیکن محروم و یا مصدوم داشت همین تصمیم اتخاذ می شد؟.

سپاهانی که با یک قانون غیر منطقی (سه بازیکن در تیم ملی) بازی های خود را به تعویق می اندازد به مصاف پرسپولیس می رود و در روزی که به دلیل بلاتکلیفی و سردرگمی مردم به دلیل انجام این بازی یا لغو بازی و اعلام دیر هنگام سازمان لیگ (ساعت 11 صبح) هوادار زیادی به ورزشگاه نیامده بود (تبریک به متولیان فوتبال) و پرسپولیس یا محرومیت و مصدومیت چند بازیکن کلیدی خود مواجه بود با رویه معمول این روزهای فوتبال ایران که دیگه همه به آن عادت کرده‌اند یعنی اشتباهات صحوی !!! داوران که همگی به ضرر پرسپولیس و به نفع استقلال، سپاهان و سایر رغیبان است، موفق به پیروزی می شود. آیا این رویه داوری ها، این تبعیض بین تیم ها، این بلاتکلیفی تا ساعت 11 صبح روز بازی و.... نمی تواند تأثیرگذار باشد؟

با راستی که هواداران همواره سنگ زیرین آسیاب هستند. هواداری که با عصاب خود و احساس قربانی شدن و مظلوم واقع شدن ورزشگاه را ترک می کند و یک هفته جهنمی را شروع خواهد کرد.

خود محوری و حق به جانبی در تمام ارکان فدراسیون از ریاست تا کمیته انضباطی و سازمان لیگ و کمیته داوران بیداد می کند و این همان دلیلی است که اشتباهات نه تنها اصلاح نمی شوند بلکه بیشتر و بیشتر و سیر قهقرایی این فوتبال با سرعت تمام به مسیر خود ادامه می دهد.

از طرفی سوء استفاده از ممنوعیت دخالت دولت ها در امور فوتبال از سوی فیفا دست آویزی برای آقایانی است که ناکامی از سر و روی فدراسیون تحت مدیریت ایشان می بارد.

سخن برای گفتن زیاد و خارج از حوصله عزیزان است تنها می توانم از خداوند برای نجات این فوتبال کمک خواست. فوتبالی که تبدیل شده به محلی برای تسویه حساب های شخصی و ... لیدر سکوی 21

کاشانی:
دستی پشت پرده هست كه نمی خواهد پرسپوليس موفق شود ............

اگر لیاقت دارید آن را ثابت کنید و به مربیان آبی نبازید.مخصوصا قلعه نویی و مظلومی

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بررسی دلایل شکست در برابر سپاهان اصفهان، بازی خداحافظی کریم باقری و مطرح شدن نام دو بازیکن سپاهان اصفهان از سوی کادر فنی برای اضافه شدن به ترکیب سرخپوشان از مهمترین مسائل مطرح شده در جلسه امروز کمیته فنی باشگاه پرسپولیس بود.
محمد رسایی درباره مسائل مطرح شده در جلسه کادر فنی و سرپرست باشگاه پرسپولیس به سایت رسمی باشگاه گفت: «سرپرست باشگاه پرسپولیس در این جلسه، شنونده توضیحات کادر فنی درباره شکست در برابر سپاهان اصفهان بود. پس از بحث و بررسی مفصل در این خصوص، درباره برنامه ها و تدابیر اندیشیده شده برای بازی روز شنبه در برابر پیکان نیز صحبت شد».
مشاور اجرایی باشگاه پرسپولیس همچنین از قطعی شدن برگزاری بازی خداحافظی برای کریم باقری در دی ماه سال جاری خبر داد و افزود: «بازی خداحافظی آقای باقری 24 دی ماه برگزار می شود و برای این بازی از بین تیم های اتلتیکو مادرید، بایرن مونیخ، راپیدوین، الاهلی مصر و یا تیم ملی مونته نگرو که آقای کرانچار سرمربیگری آن را بر عهده دارد، یکی به تهران خواهد آمد».
درخواست کادر فنی از سرپرست باشگاه پرسپولیس برای جذب یکی از بازیکنان تیم سپاهان اصفهان، از دیگر مسائل مطرح شده در این جلسه بود که رسایی درباره آن گفت: «علی دایی از سرپرست باشگاه پرسپولیس خواست برای جذب رضا ناصحی یا مهدی جعفرپور با مسئولان باشگاه سپاهان اصفهان وارد مذاکره شوند و شرایط جذب یکی از این دو بازیکن را بررسی کنند. دایی همچنین تاکید کرد که پرسپولیس بازیکن مازاد ندارد و ایشان به همین بازیکنان اطمینان کامل و به تک تک آنها نیاز دارد. سرمربی پرسپولیس گفت: با همین بازیکنان قول قهرمانی می دهم».
مشاور اجرایی باشگاه پرسپولیس، تصریح کرد: «در این جلسه اعلام شد؛ بازیکنان، کادر فنی و سرپرستی در مصاحبه های خود از اظهارنظر درباره داوری، فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، خودداری کنند».
رسایی از تغییر تاریخ اردوی ترکیه خبر داد و گفت: «اردوی ترکیه و تاریخ بازی های پرسپولیس در این اردو تغییر کرده است و بر این اساس تیم فوتبال پرسپولیس اردوی یک هفته ای خود را از سیزدهم تا بیستم دی ماه در این کشور برگزار می کند و طی روزهای ششم و هشتم ژانویه در یک تورنمنت چهار جانبه به میدان می رود.
در پایان جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس، حسین عبدی مدیر تیم های پایه گزارش مبسوطی را از وضعیت تیم های پایه به اطلاع حاضرین رساند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل - شیث رضایی مدافع جنجالی پرسپولیس همچنان در حالت تعلیق به سر میبرد. این بازیکن که محکوم به تمرین با تیم ب پرسپولیس شده است در مصاحبه ای جالب با مجله رونا کمی صریح تر درباره اتفاقات منجر به محرومیتش و همینطور روابطش با مربیان مختلف صحبت کرده است. شیث که در ابتدای مصاحبه می گوید عاشق اسمش است عقیده دارد اگر نامش چیز دیگری بود پنجاه درصد کمتر از حالا مشهور بود. او همچنین درباره پیراهن شماره سیزده ای که به تن می کند می گوید: شاید خیلی از فوتبالیست ها عقیده داشته باشند شماره 13 برایشان نحسی می آورد اما برای من برکت داشته، چون 13 رجب روز تولد حضرت علی است و من نه تنها دو رقم آخر موبایلم که روز تولدم و دو رقم آخر پلاک ماشینم هم همین شماره است.

او که عقیده بهترین دوران فوتبالش در پرسپولیس مربوط به زمانی است که دنیزلی سرمربی تیم پرسپولیس بوده، درباه حاشیه های دوران سر مربی گری افشین قطبی در پرسپولیس می گوید: در زمان قطبی اشتباه کردم، جوانی کردم و مطمئنا مقصر اتفاقات خودم بودم اما قطبی هم سعی نکرد مرا عوض کند بلکه مسایل کوچک مرا خیلی بزرگ جلوه می داد.

به گزارش گل شیث در پاسخ به این سوال که آیا هنوز از قطبی ناراحت است می گوید: نه. اما قطبی از من دلخور است. البته من کار خاصی انجام ندادم ولی چوب شیطنت های درون تیمی را خوردم. در هفت بازی آخر از تیم اخراج شدم و در روزهای خوب پرسپولیس بیرون نشستم. حالا هم مطمئنم اگر قطبی همزمان مربی 100 تیم هم باشد مرا انتخاب نمی کند گرچه از نظر فنی او را قبول دارم و جزو 10 مربی برتر ایران می دانمش.

شیث همچنین درباره اشتباهش در داربی می گوید: فوتبال همین است. وقتی اشتباه می کنی همه بازیهای خوبت زیر سوال می رود. من در داربی وقتی از بازیکنان استقلال توپ می گرفتم یک نگاه تند هم به آنها می انداختم تا بفهمند من بازیکن مختص داربی هستم! اما در صحنه گل به جز من علیرضا حقیقی و رضا نور محمدی هم در گل خوردن نقش داشتند. من هم 30 درصد اشتباه کردم ولی قربانی شدم.

به گزارش گل رضایی درباره دلایل اخراجش هم می گوید: وقتی با علی دایی و حبیب کاشانی دور یک میز نشستیم و دایی دلایلش را گفت خشکم زد. او حرف هایی را به زبان آورد که فقط شنیده بود. در آن جلسه مجبور شدم به دایی برای برگشتن به تیم التماس کنم. شاید باور نکنید اما بعد از آن جلسه در ماشین گریه کردم چون این حق من نبود. البته من در زندگی ام فقط به خدا توکل می کنم. همین خدا بود که یک بچه روستایی را به اینجا رساند و به همین دلیل من قضاوت بین خودم و دایی را به خدا واگذار می کنم.

آخرین حرف کاپیتان دوم تیم پرسپولیس هم این است: من از بنده خدا توقع کمک ندارم. اما در روزهای خانه نشینی خیلی ها را شناختم. برای آینده آماده ام و پای همه چیز هم می ایستم.

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سرپرست باشگاه استیل آذین بعدازظهر امروز (چهارشنبه) با حضور در باشگاه پرسپولیس در خصوص انتقال شیث رضایی به این باشگاه، با حبیب کاشانی و علی دایی دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش سایت رسمی پرسپولیس، صادق درودگر، سرپرست تیم استیل آذین جهت انتقال و جایگزینی شیث رضایی مدافع تیم سرخپوشان با یکی از بازیکنان تیم استیل آذین عصر امروز به باشگاه پرسپولیس آمد که پس از مذاکره با سرپرست باشگاه و سرمربی قرمزپوشان توافق لازم انجام نشد.
در این جلسه، در کنار مذاکرات درودگر با کاشانی و دایی، نوید مجد قوانلو مدیر برنامه های شیث در تماسی تلفنی نظر این بازیکن را نیز جویا شد که رضایی عدم تمایل خود برای حضور در تیم فوتبال استیل آذین را اعلام کرد.
شیث رضایی مدافع پرسپولیس در گفتگوی تلفنی متذکر شد که حاضر است در تمرینات تیم های پایه پرسپولیس حضور یابد اما از این باشگاه جدا نشود.

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:​

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کانون هواداران پرسپولیس : سکو برت مدافع میالیایی الاصل اهل کشور فرانسه که حدود یک ماهی است در ایران به سر می برد و نظر علی دایی را به خوی جذب کرد و توانست به محبوب ترین تیم قاره آسیا بپیوندد.
در بازی قبلی مقابل سپاهان با بدشانسی مواجه شد و به دلیل دیر رسیدن آی تی سی و مصدومیت جزیی که داشت نتوانست در خدمت تیم باشد اما آمادگی او در چند روز گذشته در تمرینات تیم و صادر شدن کارت بازی این بازیکن با تجربه که در سوابقش قهرمانی با موناکوی فرانسه در لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا را دارد خیال کادر فنی پرسپولیس و هواداران را جمع کرده و امیدواریم با رفع مصدومیت سپهر و با توجه به حضور نورمحمدی و انشاالله بازگشت شیث در آینده ای نزدیک خط دفاعی پرسپولیس به سدی محکم در نیم فصل دوم و در لیگ قهرمانان آسیا تبدیل شود.

ابتدا از پرسپولیس بگویید و اینکه در مدتی که در ایران بودید چه شناختی از این تیم و هوادارانش پیدا کردید؟

از روزی که به پرسپولیس آمدم و با این تیم تمرین کردم از جو حاکم بر آن و هواداران خوبی که دارد خیلی خوشم آمده و من به عنوان بازیکنی که در لیگ های معتبر دنیا بازی کرده ام پرسپولیس را تیم محبوب و بزرگی دیدم و نگاه من به این باشگاه و هوادارانش نگاهی متعصبانه است و در دنیا خیلی مشکل می شود تیمهایی مانند پرسپولیس را پیدا کرد که چنین طرفدارانی داشته باشد.

قراردادت با پرسپولیس تا چه زمانی است؟

من تا پایان فصل قرار دادی 6 ماهه با باشگاه بستم و دوست دارم که برای فصل بعد آنقدر خوب باشم که بتوانم قراردادم را با تیم تمدید کنم و شرطی که با باشگاه دارم این است که در صورت رضایت از عملکردم قرارداد بلند مدتی را با پرسپولیس امضا کنم.

شما در چه پست هایی بازی می کنید؟

من در فوتبال ایران این توانایی را دارم که در تمام پست ها بازی کنم و اگر علی دایی بخواهد حاضرم در هر پستی بازی کنم اما پست تخصصی من دفاع آخر است که با توجه به اینکه توانایی دارم با دو پا بازی کنم می توانم در دفاع چپ و یا راست هم به تیم کمک کنم.

در اینجا نوید مجد قوانلو مدیر برنامه این بازیکن توضیح می دهد که وقتی سکوبرت می گوید در تمامی پست ها می تواند بازی کند به این دلیل است که سطح فوتبال او واقعا بالاتر از سطح فوتبال ایران است چون این بازیکن 11 سال سابقه بازی در اروپا را دارد.

با کدام بازیکنان بزرگ دنیا همبازی بوده ای و یا در مقابل آنها بازی کردی؟

من با عیسی ترائوره و والو ترائوره که از هموطنانم هستند دوستی صمیمی دارم و در مقابل بازیکنان بزرگی چون ترزگه، رونالدینیو، کلارسون، ریوالدو و اکثر بازیکنان بزرگ اروپا بازی کرده ام.

قبل از اینکه به ایران بیایی از فوتبال ایران چه شناختی داشتی؟

فقط علی دایی را می شناختم.

نظرت در رابطه با مردم ایران؟

ایرانیها مردمی مهمان نواز هستند که همیشه خنده به لب دارند و من انها را شبیه مردم آفریقا انسانهایی خونگرم و با محبت دیدم و خیلی از کشور شما خوشم آمده مخصوصا از تهران و ترجیح می دهم تا زمانی که در ایران بازی می کنم در پرسپولیس و در تهران زندگی کنم.

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
هافبک استیل آذین آبی پوش می شود- زنیدپور از شنبه در تمرین استقلال

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:​

سمت چپ پرسپولیس تعطیله، فقر شوت زنی بیداد میکنه، بازیکن گره گشا نداریم، با یک خیل بازیکن مصدوم، مجبوریم به امیدها بازی بدیم... اونوقت بازیکنهایی مثل زنیدپور مثل آب خوردن بین تیمهای دیگه جابجا میشن... طعنه آمیزتر اینکه همین بازیکن در ابتدای فصل جزو اهداف دایی و باشگاه پرسپولیس بود...

از این سیستم و این شیوه تیمداری چه انتظاری باید داشت؟

:eek::eek::eek::eek::eek:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کانون هواداران پرسپولیس : امروز صبح بیمارستان لاله تهران میزبان علی دایی و خانواده محترم او بود و اولین فرزند علی دایی دختری زیبا و با نمک پا به دنیا گذاشت.
با خبر شدیم از ساعات اولیه صبح که علی دایی در بیمارستان لاله تهران حضور پیدا کرده مورد استقبال شدید پزشکان و پرسنل بیمارستان قرار گرفته و چند ساعتی را مجبور شده با پزشکان، کادر بیمارستان، همراهان مریضان و مراجعه کنندگان عکس یادگاری بگیرد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره دختر داشت

عکسشو هم نشون داده بودن. حتی توی 90

اسمش هم دنیز بود.

[ame="http://www.google.com/search?q=%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1+%D8%B9%D9%84%DB%8C+%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:eek:fficial&client=firefox-a"]یه اسم اذری هم داشت. دنیز[/ame]

Last edited:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
اره دختر داشت

عکسشو هم نشون داده بودن. حتی توی 90

اسمش هم دنیز بود.

یه اسم اذری هم داشت. دنیز
والا اونو فک کنم شایعه بود. هیچ عکسی ازش در کنار دایی منتشر نشده بود. برنامه 90 کی نشون داد که ما ندیدیم؟

راستی امشب 90 داره یادتون باشه.

اگر هم دختره حقیقت داشته باشه احتمالا به فرزندی قبولش کرده بودن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منثور جان

برنامه 90 تو قسمت عکسهای ارسالی مردم نشون داده بود.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
کانون هواداران پرسپولیس : امروز صبح بیمارستان لاله تهران میزبان علی دایی و خانواده محترم او بود و اولین فرزند علی دایی دختری زیبا و با نمک پا به دنیا گذاشت.
با خبر شدیم از ساعات اولیه صبح که علی دایی در بیمارستان لاله تهران حضور پیدا کرده مورد استقبال شدید پزشکان و پرسنل بیمارستان قرار گرفته و چند ساعتی را مجبور شده با پزشکان، کادر بیمارستان، همراهان مریضان و مراجعه کنندگان عکس یادگاری بگیرد.

ان شاءالله پا قدم خوبی باشه برای جبران شکستهای اخیر
کسی عکسی از بچه علی دایی نداره؟؟:p

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کریم باقری در صدر محبوب ترین بازیکنان جهان در سال 2010

سایت گل- فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار دومین مرحله از نتایج رای گیری برای انتخاب محبوب ترین بازیکن جهان را اعلام کرد که بر این اساس کریم باقری کاپیتان سابق پرسپولیس با 58280 رای در صدر قرار دارد. فرهاد مجیدی کاپیتان تیم استقلال نیز با 55245 رای در رده دوم این نظر سنجی ایستاده است. در این نظر سنجی که 140 بازیکن از 75 کشور جهان حضور دارند، محمد ابوتریکه مصری با اختلاف 20 هزار رای در رده سوم قرار گرفته است.
نکته جالب اینکه 8 نفر اول این نظر سنجی از کشورهای غیراروپایی هستند و لیونل مسی آرژانتینی با 6490 رای در رده نهم قرار گرفته است که نفر اول در بین بازیکنان مشهور جهان است!
این نظر سنجی یک ماه دیگر ادامه دارد و نتایج نهایی در اوایل ژانویه 2011 اعلام می شود.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مهدي جعفرپور: نظرم براي پيوستن به پرسپوليس مثبت است/ تابع تصميم باشگاه سپاهان هستم

سايت گل ـ علي دايي از مسئولان باشگاه پرسپوليس خواسته كه آنها مهدي جعفرپور و رضا ناصحي دو بازيكن نيمكت‌نشين سپاهان را در تعطيلات نيم فصل جذب كنند.
در اين ميان جعفرپور علاقه دارد كه پيراهن پرسپوليس را برتن كند. در ضمن او فوتباليست توانايي است كه در تيم قلعه‌نويي فرصت بازي پيدا نمي‌كند. جعفرپور در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل، در پاسخ به اين سوال كه آيا دوست داري به پرسپوليس بروي؟
مي‌گويد:« من الان بازيكن سپاهان هستم و نمي‌توانم در اين خصوص اظهارنظر خاصي داشته باشم. نظر من براي پيوستن به پرسپوليس مثبت است ولي من با سپاهان قرارداد دارم و تابع تصميم اين باشگاه هستم.»
جعفرپور در پاسخ به اين سوال كه فكر نمي‌كني در صورت ماندن در سپاهان همچنان نيمكت‌نشين باشي؟ مي‌گويد:« فعلا كه شرايط خوبي ندارم و نيمكت‌نشين هستم. اگر كادرفني و باشگاه احساس مي‌كند كه نمي‌توانم به تيم كمك كنم يا اينكه ديگر فرصت بازي به من نخواهد رسيد، مي‌توانند رضايت‌نامه‌ام را بدهند. من مي‌توانم شانس خودم را در تيم ديگري امتحان كنم ولي باز هم مي‌گويم كه همه چيز به مذاكرات دو باشگاه مربوط مي‌شود و هر تصميمي كه سپاهان بگيرد را قبول مي‌كنم.»

13-5-1388%5CIMAGE633849949675625000.jpg

نورمحمدي: آقا كريم مي‌توانست به پرسپوليس كمك كند/ با شكست دادن پيكان از بحران خارج مي‌شويم

سايت گل ـ رضا نورمحمدي مدافع مياني پرسپوليس در بازي با سپاهان محروم بود و خط دفاعي سرخپوشان يك روز پراشتباه را پشت سر گذاشت. نورمحمدي در مورد غيبت خود و همچنين مشكلات خط دفاعي پرسپوليس به خبرنگار سايت گل مي‌گويد:« يك تيم هيچ وقت با نبود يك بازيكن ضرر نخواهد كرد ولي در بازي با سپاهان چند بازيكن را به دليل محروميت و مصدوميت در اختيار نداشتيم و رضايي و علي‌عسگر هم خسته بودند و كارآيي لازم را نداشتند.»
او ادامه مي‌دهد:« وقتي گل دوم را خورديم براي جبران حمله كرديم و همين موضوع باعث شد غافلگير شويم. ما 4 گل از سپاهان خورديم و بايد گفت كه آنها مستحق برد بودند ولي نبايد فراموش كرد كه پرسپوليس در نيمه اول خوب بازي كرد و چند فرصت حساس را از دست داد. در اين مسابقه با توجه به غيبت چند بازيكن، آقا كريم مي‌توانست به پرسپوليس كم كند ولي او ديگر تصميم به خداحافظي گرفته است.»
نورمحمدي در پايان حرف‌هايش در مورد بازي پيكان مي‌گويد:« بازي بسيار سختي است و پيكان در هفته‌هاي اخير نتايج خيلي خوبي گرفته است. البته ما با شكست دادن اين تيم از بحران خارج خواهيم شد.»

b64e6bda9334451d8fde.jpg

Last edited:
بالا