• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
اگر هم بازیکنها بد بازی می کنند مقصر مربی هست

دایی تو نیم فصل قبل دیده بود این بازیکنها رو چرا این تیم رو بست نمی دونم

دایی بعد از قضییه تیم ملی از این فرصت باید خوب استفاده می کرد((مخصوصا تو تیمهایی مثله پرسپولیس که زود شعار حیا کن رها کن شنیده میشه خیلی ریسک کرد به نظر من!))
این همه داره کنار زمین حرص می خوره شما فکر می کنی علکیه-نه بابا اون تمامی نکات لازم به بازیکنا میگه ولی کو گوش شنوا:blink:

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135
امیدوارم این دوران- دوران افت تیم یا هر چیزی که اسمش هست- به زودی سپری بشه.:(

پ.ن: خدا رو شکر که ذوب آهن به صدر جدول برگشت.:eek:

man ham omidvaram:(
nim fasl dovom bayad 4 ta bazikon dorost be tim ezafe beshe;)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
خوشبختانه به دلیل مشکلات کاری این دو بازی آخر رو از اوائل نیمه دوم دیدم و حرص کمتری خوردم :f34r:
اما به نظر من ضعف اصلی در خط دفاع بوده در این چند بازی متوالی که باختیم. من همیشه از فاز دفاعی صحبت می کردم ولی فعلا مهمترین ایراد کار خود خط دفاع هست. توی همون بازی قبلی وقتی گل توره رو دیدم ایراد اصلی از سپهر بود که فشار لازم رو روی توره نیاورد و ایشون هم با فراغ بال توپ رو زدند جایی که هیچ کاری از حقیقی بر نمیومد.
دیروز هم توی همون دقایقی که دیدم نورمحمدی و سپهر اصلا آماده نبودند و محمد هم اصلا اون بازیکن قدیم نبود. مجتبی شیری هم که اصلا با اون بازیکن استقلال اهواز زمین تا آسمون تفاوت کرده.
اما مهره چینی دایی هم به نظرم در این باختها سهم بسزایی داشت. هم دربازی مقابل سپاهان و هم در مقابل پیکان بیرون کشیدن آرفی کار صحیحی به نظر من نبود و بازی ندادن فشنگ و نوری و حقیقی یکی دیگه از اشتباهات دایی بود. وقتی تیم بازیکن تاثیرگذار نداره نباید سه مهره تاثیرگذار رو هم (حالا کم یا زیاد) بیرون گذاشت.
دیروز بازی مهدی شیری هم نشون داد که اگر نوری نباشه چه بلایی سر تیم در زمینه بازیسازی میاد. تیم به شدت به یک بازیکن خوب در مرکز خط هافبک نیاز داره.

اما یک چیزی رو از دوستان میخوام : به هر حال حالا خوردیم به نیم فصل و فرصت بازسازی تیم هست ، نباید ناامید شد ، هنوز 17 هفته از لیگ مونده و در صورتی که تیم نقاط ضعفش (خصوصا نداشتن یک کمک خوب برای دایی) رو ترمیم کنه میشه به تیم امیدوار بود.

پ.ن: من هم موافقم که کاشانی باید رویه اش رو عوض کنه ولی با کنار گذاشتن دایی مخالفم. اون سالی که در یک فصل 3 مربی عوض کردیم : قطبی ، پیروانی و وینگادا به کجا رسیدیم که حالا برسیم؟

شاد و پیروز باشید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اما یک چیزی رو از دوستان میخوام : به هر حال حالا خوردیم به نیم فصل و فرصت بازسازی تیم هست ، نباید ناامید شد ، هنوز 17 هفته از لیگ مونده و در صورتی که تیم نقاط ضعفش (خصوصا نداشتن یک کمک خوب برای دایی) رو ترمیم کنه میشه به تیم امیدوار بود.

درود ...
بله درسته. امیدواری هم خوبه هم لازم. ولی امیدواری وقتی معنا داره که روند حرکت یه مجموعه رو به جلو باشه. نه اینکه درجا بزنه و در این درجا زدن هم استمرار داشته باشه -حالا اگر نگیم پسرفت داشته-. در چنین شرایطی باید انتقاد کرد. اصولی، منطقی و سفت و سخت.
همیشه گفتن که تیم ملی جای تجربه کردن نیست. در ایران که استقلال و پرسپولیس دست کمی هم از تیم ملی ندارن این مثال صادقه. پرسپولیس جای تجربه کردن تجربه های سوخته نیست. لااقل اگر هم تجربه کردن واجبه، باید ابزارش رو هم فراهم کرد. جابجا کردن بازیکنها در پستهای مختلف اونم وسط فصل معنایی جز این نداره که یا از توانمندیهای نیروها، شناخت درست وجود نداره و شیوه آزمون و خطا به کار گرفته شده، که این به ضعف کادر فنی برمیگرده. یا نشون میده که در مجموعه، نیروهای کارآمد برای نقاط مختلف استخدام نشدن که این یکی علاوه بر خطای کادر فنی، نشون دهنده ضعف مدیریت هم هست.
قبلا هم گفتم. تیمی که مجتبی شیری -با احترام به شخصیت فردیش- کاپیتانش میشه، با زبان بی زبانی فریاد میزه بزرگتر وسط زمین ندارم. اینجاست که نقش **** میانه میدان برای جمع کردن حواشی حین بازی و برگردوندن روحیه از دست رفته نمود پیدا میکنه و اینجاست که موضوع کنترل نیروها و سیاست در برخورد با افراد در شرایط اضطراری هم به موارد بالا اضافه میشه.
اینها رو باید گفت و همه این مسایل ارتباطی با امیدوار بودن یا نبودن نداره. کما اینکه اگر امید نبود، طرفداری و اهمیت دادن به این مسایل هم معنی نداشت.

پ ن : در قدیم اگر کسی عینک به چشم میزد میگفتن طرف باسواده... حالا تو فوتبال ما هم یه عده قلم و دفتر به دست روی نیمکت میشینن و نت برداری میکنن -از چی؟ خدا میدونه- تا ادعا کنن فوتبال رو به شیوه علمی اجرا میکنن. حالا خروجی این علم و اون نت برداریها کجاست؟ بازم خدا میدونه... ;)

با احترام بسیار

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کانون هواداران پرسپولس : بازیکن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: علی دایی مقصر ناکامی های اخیر سرخپوشان تهرانی نیست.

ابراهیم آشتیانی در گفت و گویی اظهار داشت:تیم پرسپولیس روی نیمکت بازیکنان اثرگذاری ندارد و همین قضیه سبب شده که دست دایی در مصاف های حساس و نفسگیر خالی بماند.بطوریکه توات تیم او در همان یازده بازیکن ترکیب اصلی خلاصه می شود.بطور کلی تیم پرسپولیس نیمکت مقتدری ندارد و تیمی که بازیکنان تاثیرگذار روی نیمکت نداشته باشد نمی تواند در تغییر نتیجه به سود خود عملکرد مناسبی از خود بروز دهد.
وی در ادامه گفت:مشکل دیگر تیم پرسپولیس در نبودن یک هیات مدیره مقتدر خلاصه می شود.باشگاهی که هیات مدیره نداشته باشد در خروج از بحران به بن بست می خورد.پرسپولیس نمونه کامل این اصل است.حبیب کاشانی بعنوان سرپرست باشگاه پرسپولیس در مدیریت تنها است و مشاور ندارد. وقتی مدیریت تنها باشد چطور می تواند روی مشکلات و ناکامی ها تمرکز کند.به نظر من پرسپولیس از نداشتن یک هیات مدیره مقتدر خیلی ضرر کرده است.کاشانی به تنهایی نمی تواند به تمامی اتفاقات باشگاه خود رسیدگی کند.بازیکن اسیق تیم ملی تصریح کرد:وقتی باشگاه هیات مدیره نداشته باشد و کار باشگاه به شکل تشکیلاتی پیش نمی رود و قطعا نمی توان شاهد یک کمیته فنی مقتدر در باشگاه بود زیرا افراد حاضر در کمیته فنی توسط یک نفر انتخاب می شود و تصمیمات به شکل شورایی اتخاذ نخواهد شد.قطعا چند نفر بهتر از یک نفر می توانند درباره مشکلات باشگاه تصمیم بگیرند.
وی خاطر نشان کرد:وقتی همه می بینند که تیم پرسپولیس از نداشتن یک مهاجم شش دانگ در فصل جاری ضرر کرده و مدیریت باشگاه در این زمینه تلاشی نمی کند تنها سوالی که پیش می آید این است که آیا روابط حرفه ای بین مدیریت و سرمربی وجود ندارد؟
هر فرد فوتبالی متوجه ضعف های پرسپولیس می شود و می داند که پرسپولیس با داشتن یک مهاجم حرفه ای می توانست نتایج بهتری در نیم فصل اول کسب کند.فکر کنم کاشانی و دایی در برخی از مسایل با هم هماهنگ نیستند.
آشتیانی در پایان گفت:پرسپولیس در پایان نیم فصل باید از نظر فنی تقویت شود و حداقل سه بازیکن در پست های مختلف باید به این تیم اضافه شوند.پرسپولیس به یک مهاجم تمام کننده نیاز دارد تا با گلزنی هایش بار روانی تیم را کاهش دهد.

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
به گزارش خبرگزاري فارس، شيث رضايي كه از سوي علي دايي از تيم كنار گذاشته شده بود امروز با لباس شخصي در محل تمرين پرسپوليس حضور پيدا كرد و به مدت 30 دقيقه با علي دايي به گفت و گو پرداخت.
دايي در گوشه‌اي از زمين به دور از چشم همه با شيث رضايي صحبت كرد و از اطرافيان خواست تا در كنار او حضور نداشته باشند.

سايت گل ـ حضور غيرمنتظره شيث رضايي در تمرين امروز پرسپوليس مهمترين خبر روز بود خبري كه خبرنگاران در سر تمرين با هيجان آن را براي سردبيران خود پيامك كردند.
به گزارش گل شيث رضايي كه صبح با مولايي بدنساز تيم تمرين كرده بود بعد از اتمام تمرين با لباس شخصي در ورزشگاه درفشي‌فر باقي ماند و با آغاز تمرين پرسپوليس نگاه‌ها را به سمت خود كشاند. اين بازيكن كه مديربرنامه‌هايش وي را همراهي مي‌كرد بعد از مدتي با اشاره دايي به سمت وي رفت تا جلسه‌اي را با وي برگزار كند. دايي 10 دقيقه خصوصي با شيث به گفت‌وگو نشست سپس با مديربرنامه‌هايش نيز خلوت كرد.
خوش‌بين‌هايي كه در تمرين حضور داشتند عقيده داشتند كه دايي با توجه به شرايط بد پرسپوليس قصد بازگرداند شيث را دارد اما چه كسي است كه از لجاجت سرمربي پرسپوليس بي‌اطلاع باشد بنابراين هنوز براي نتيجه‌گيري زود است تا باشگاه پرسپوليس نتيجه جلسه امروز را اعلام كند. با توجه به اينكه شيث به هيچ وجه حاضر به ترك پرسپوليس نشده هيچ بعيد نيست كه دوباره به جمع قرمزها برگردد به خصوص كه به نظر مي‌رسد او به اندازه كافي تنبيه شده باشد.
البته وقتي سرمربي شما علي دايي است براي نتيجه‌گيري بايد فعلا صبر كنيد.
خود شما اگر جاي علي دايي بوديد چه مي‌كرديد؟ بعد از 3 شكست شيث را مثل يك قهرمان بازمي‌گردانيد يا روي مواضع خود مي‌مانديد و به او پيشنهاد مي‌داديد كه برود چون جايي در پرسپوليس ندارد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
عرض سلام مجدد

درود ...
بله درسته. امیدواری هم خوبه هم لازم. ولی امیدواری وقتی معنا داره که روند حرکت یه مجموعه رو به جلو باشه. نه اینکه درجا بزنه و در این درجا زدن هم استمرار داشته باشه -حالا اگر نگیم پسرفت داشته-. در چنین شرایطی باید انتقاد کرد. اصولی، منطقی و سفت و سخت.
همیشه گفتن که تیم ملی جای تجربه کردن نیست. در ایران که استقلال و پرسپولیس دست کمی هم از تیم ملی ندارن این مثال صادقه. پرسپولیس جای تجربه کردن تجربه های سوخته نیست. لااقل اگر هم تجربه کردن واجبه، باید ابزارش رو هم فراهم کرد. جابجا کردن بازیکنها در پستهای مختلف اونم وسط فصل معنایی جز این نداره که یا از توانمندیهای نیروها، شناخت درست وجود نداره و شیوه آزمون و خطا به کار گرفته شده، که این به ضعف کادر فنی برمیگرده. یا نشون میده که در مجموعه، نیروهای کارآمد برای نقاط مختلف استخدام نشدن که این یکی علاوه بر خطای کادر فنی، نشون دهنده ضعف مدیریت هم هست.
قبلا هم گفتم. تیمی که مجتبی شیری -با احترام به شخصیت فردیش- کاپیتانش میشه، با زبان بی زبانی فریاد میزه بزرگتر وسط زمین ندارم. اینجاست که نقش **** میانه میدان برای جمع کردن حواشی حین بازی و برگردوندن روحیه از دست رفته نمود پیدا میکنه و اینجاست که موضوع کنترل نیروها و سیاست در برخورد با افراد در شرایط اضطراری هم به موارد بالا اضافه میشه.
اینها رو باید گفت و همه این مسایل ارتباطی با امیدوار بودن یا نبودن نداره. کما اینکه اگر امید نبود، طرفداری و اهمیت دادن به این مسایل هم معنی نداشت.

پ ن : در قدیم اگر کسی عینک به چشم میزد میگفتن طرف باسواده... حالا تو فوتبال ما هم یه عده قلم و دفتر به دست روی نیمکت میشینن و نت برداری میکنن -از چی؟ خدا میدونه- تا ادعا کنن فوتبال رو به شیوه علمی اجرا میکنن. حالا خروجی این علم و اون نت برداریها کجاست؟ بازم خدا میدونه... ;)

با احترام بسیار

دوست عزیز بسیار از خوندن این پست خوشحال شدم. یک نوشته نقادانه و همینطور دلسوزانه.
کاملا با فرمایشات شما موافقم .فقط یکبار دیگه تاکید می کنم اگر از چنین تیمها و هوادارانشون که توی وضع ناجوری گرفتار شدند امید رو هم بگیری دیگه چیزی برای دلخوشی و طرفداری باقی نمیمونه .
توی تمامی برگزاری ادوار لیگ این به من ثابت شده که سایر تیمها هم اشتباه می کنند و به سادگی امتیاز از دست میدن. این اتفاق میفته مطمئنا، اما باید امیدوار باشیم تیمی داشته باشیم تا بتونه از اتفاقات به سود خودش بهره ببره ، یعنی توانایی داشته باشه خودش حداکثر امتیازات رو به دست بیاره.

شاد و پیروز باشید

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
وقتی در ترین های نیم فصل خبری از پرسپولیس نیست!!!

بیشترین برد: ذوب آهن با 10 برد

کمترین برد: نفت تهران، شاهین، شهرداری و استیل آذین با 3 برد

بیشترین تساوی: نفت تهران با 9 مساوی

کمترین تساوی: نفت آبادان با یک مساوی

بیشترین باخت: پیکان با 10 باخت

کمترین باخت: ذوب آهن، سپاهان و استقلال با 2 باخت

بیشترین گل زده: سپاهان، استقلال و فولاد با 28 گل

کمترین گل زده: استیل آذین با 13 گل

بیشترین گل خورده: شهرداری تبریز با 35 گل خورده

کمترین گل خورده: ذوب آهن با 13 گل خورده

بهترین عملکرد در خانه: سپاهان و ذوب آهن با 20 امتیاز از 8 بازی

بدترین عملکرد در خانه: سایپا کرج با 8 امتیاز از 9 بازی

بهترین عملکرد در خارج از خانه: ذوب آهن با 15 امتیاز از 9 بازی

بدترین عملکرد در خارج از خانه: صبای قم با 3 امتیاز از 8 بازی

بیشترین بازی متوالی بدون شکست: مس کرمان با 14 بازی

بیشترین بازی متوالی بدون برد: پاس و استیل آذین با 8 بازی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
شيث رضايي:‌ اميدوارم اين جلسه سبب خير شود

شيث رضايي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره حضور در تمرين امروز پرسپوليس و صحبت با دايي اظهار داشت: صحبت‌هاي خوبي با دايي داشتم و در خصوص مسائل مختلف به گفت‌وگو پرداختم. اميدوارم كه سبب خير شود.
وي افزود: براي برگشت به تمرينات پرسپوليس صد در صد تابع نظرات علي دايي هستم و به نظرات ايشان احترام مي‌گذارم. خوشبختانه تمرينات بسيار خوبي را دنبال مي‌كنم و آماده هستم..
رضايي در پايان درباره عملكرد پرسپوليس خاطرنشان كرد: اميدوارم با تلاش و كوشش بيشتر در بازي‌هاي آينده بتوانيم نتايج بهتري بگيريم چون بازيكنان ما پتانسيل بالايي دارند.

شيث رضايي از فردا در تمرينات پرسپوليس شركت مي‌كند

به گزارش خبرگزاري فارس، جلسه بازيكنان، كادر فني و حبيب كاشاني از ساعت 12:30 امروز الي 15:10 در مجموعه ورزشي درفشي‌فر برگزار شد.
در اين جلسه كه پيرامون اتفاقات اخير باشگاه و 3 شكست پي در پي پرسپوليس در ليگ برتر برگزار شد ابتدا حبيب كاشاني براي بازيكنان صحبت كرد و سپس علي دايي، حسين عبدي و تعدادي از بازيكنان در خصوص مسائل مختلف نظرات خود را اعلام كردند.
در پايان اين جلسه با تأييد علي دايي مقرر شد شيث رضايي از فردا در تمرينات گروهي پرسپوليس شركت كند.
رسايي قائم مقام باشگاه پرسپوليس با تأييد اين خبر به خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس گفت: با دستور دايي اين بازيكن از فردا در تمرينات گروهي شركت خواهد كرد تا اين پرونده بسته شود.

جواب منفي باشگاه سپاهان به پرسپوليسي‌ها

به گزارش خبرگزاري فارس، باشگاه پرسپوليس تهران هفته گذشته در نامه‌اي به سران سپاهان از آنها خواسته بود تا با انتقال ناصحي و جعفر پور به پرسپوليس موافقت كند اما سپاهان طي نامه‌اي به باشگاه پرسپوليس مخالفت خود را اعلام كرد.
سپاهاني‌هاي اعلام كردند كه قرار است ناصحي به به نفت بپيوندد و جعفر پور براي ادامه بازي‌ها مورد نياز كادر فني سپاهان است.

هوار ملا محمد با استقلال قرارداد بست

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:​

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
عرض سلام مجدد

دوست عزیز بسیار از خوندن این پست خوشحال شدم. یک نوشته نقادانه و همینطور دلسوزانه.
کاملا با فرمایشات شما موافقم .فقط یکبار دیگه تاکید می کنم اگر از چنین تیمها و هوادارانشون که توی وضع ناجوری گرفتار شدند امید رو هم بگیری دیگه چیزی برای دلخوشی و طرفداری باقی نمیمونه .
توی تمامی برگزاری ادوار لیگ این به من ثابت شده که سایر تیمها هم اشتباه می کنند و به سادگی امتیاز از دست میدن. این اتفاق میفته مطمئنا، اما باید امیدوار باشیم تیمی داشته باشیم تا بتونه از اتفاقات به سود خودش بهره ببره ، یعنی توانایی داشته باشه خودش حداکثر امتیازات رو به دست بیاره.

شاد و پیروز باشید

درود

دوست من...
اول ، از لطفتون سپاسگزارم. بعد اینکه، متاسفانه به تیم امسال پرسپولیس امیدی ندارم و این از معدود دفعاتیه که دلم میخواد نظرم از بیخ و بن غلط از آب در بیاد. بله 17 بازی دیگه مونده و من و شما و همه هوادارها چشم به راه سربلندی تیم هستیم. اما فقط یک نکته :
فصل یارگیری در نیم فصل رو به پایانه... به تیتر اخبار سایر تیمها نگاه کنید. اونها نقاط ضعفشون رو پوشش میدن و ما شیث رو -که خودمون ردش کردیم و براش انواع و اقسام توجیهات فنی و اخلاقی و حرفه ای رو ساختیم- به تیم بر میگردونیم. این بسیار من رو به یاد چیدمان اولیه بازی جلو پیکان میندازه... یه تحلیل غلط، یک چیدمان غلط ، یه نیمه از دست رفته و نهایتا 2 تعویض سوخته و از سر اجبار ( نوری و فشنگچی ) ...
اینجا هم یه تحلیل غلط باعث شده که عمل اشتباهی صورت بگیره و در حالی که سایر تیمها سرگرم ترمیم اسکلت اولیه شون هستند ما داریم ترکیبی رو که خودمون به هم ریختیم از سر نو میسازیم. با صرف انرژی و حاشیه فراوان. امیدوارم نتیجه نهایی، شبیه نتیجه بازی جلو پیکان نشه...

پاینده باشید...

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:​

Last edited:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
هوار ملا محمد با استقلال قرارداد بست

بی عرضه ترین و غیر فوتبالی ترین مدیر عامل در نقل و انتقال بازیکنان لقب مناسبی برای جناب کاشانی محسوب میشه!
تو آسیا که 100% هیچ نمیشیم! جام حذفی بازی بعد حذفیم! لیگ هم فک کنمتو رتبه 7-8 تموم کنیمش! البته با این روند!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
شیث رضایی پس از بازگشت به جمع سرخپوشان امروز چه احساسی داشت؟

حقیقت اینکه دوری از پرسپولیس واقعا برای بنده غیرقابل تحمل بود البته من هم باید مثل پیشکسوتان قبلی روزی از تیم محبوبم جدا شوم اما دوست نداشتم اینگونه از پرسپولیس دور شوم ضمن اینکه هیچ کسی نمی تواند شرایط ما را در روزهایی که سپری کردم درک نماید. حتی وقتی انفرادی تمرین می کردم احساس می کردم در زندان انفرادی هستم و شکنجه می شوم. چون خودم هم نمی دانستم چه خطایی کرده ام با این حال همچنان برای تفکرات و تصمیمات علی دایی احترام خاصی قائل بوده و هستم و چیزهای زیادی از ایشان آموخته ام. مهم این بود که دوست داشتم حتی در تیم های پایه پرسپولیس تمرین کنم ولی از تیم محبوبم دور نشوم چون پرسپولیس چیزی نیست که بخواهم با صدها میلیون پول عوض کنم. همین چند وقت دوری باعث شد بیش از پیش به اهمیت و بزرگی پیراهن و هواداران پرسپولیس واقف گردم. امروز هم با وجودی که بچه ها به خوبی از بازگشتم استقبال کردند اما تلخی شکست در قزوین همچنان در چهره بچه ها وجود داشت که این موضوع را کاملا لمس کردم، چون تمام بچه ها متعصب و باغیرت هستند.

شیث در این مدت که غایب بود چه تجاربی کسب کرد؟

تجارب تلخ ولی گرانبها کسب کردم و این امر عاملی شد تا دوست و دشمن را با دیده بصیرت و بهتر بشناسم. به همین منظور دوست دارم از این تجارب برای آینده زندگی ورزشی و شخصی ام به نحو احسن استفاده کنم.

این تجارب باعث ایجاد تغییرات در رفتار و کردار شیث هم می شود؟

مطمئنا باید به گونه ای رفتار کنم که در شأن پرسپولیس و کاپیتان این تیم باشد و اگر قابل باشم الگوی مناسبی برای هواداران جوانی که بازیکنان پرسپولیس را دوست دارند خواهم بود، ضمن اینکه قصد دارم در تمام امور ورزشی و غیر ورزشی نقاط قوت رفتار و کرداری ام را تقویت کنم تا در میدان عمل نشان دهم شیث در این مدت کوتاه تجارب درخشان و پرباری بدست آورده است. البته جا دارد علاوه بر دایی از حاج حبیب کاشانی نیز صمیمانه تشکر کنم چون در این مدت مرا تنها نگذاشت و همچون پدری مهربان جویای احوالم بود.

اولین جمله ای که دایی به شیث گفت چه بود؟

دایی مثل برادر بزرگتر مرا تحویل گرفت و گفت: این پروژه، هم برای خودت و هم برای پرسپولیس سخت بود که امیدوارم بار دیگر ثابت کنی به تیم محبوبت تعصب داری که حقیقتا وقتی دایی اینگونه صادقانه صحبت کرد، اشک در چشمانم جمع شده بود.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خوبه که شیث برگردونده شد به تیم.

اوضاع خط دفاعی و قضیه کاپیتانی تیم درست بشه شاید اوضاع بهتر بشه.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سايت گل ـ پرسپوليس با سه شكست متوالي نيم فصل اول ليگ برتر دهم را به پايان رساند تا با كسب رتبه پنجمي و نزولي سه،‌چهار پله‌اي با توجه به اينكه در بيشتر هفته‌هاي نيم فصل در رتبه دوم يا سوم به سر مي‌برد. به فكر 17 بازي دور برگشت و جمع كردن امتيازات لازم باشد.

هر چند نتايج پرسپوليس در اين نيم فصل جالب نبوده اما در مقايسه با نيم فصل ليگ نهم هنوز سرخ‌ها يك امتياز پيش هستند. به عبارتي علي دايي در 17 بازي نيم فصل اول يك امتياز بيشتر از زلاتكو كرانچار كروات به دست آورده است، تيم كرانچار در نيم فصل ليگ نهم 6 برد، 8 مساوي و سه باخت به دست آورد. اين تيم در 17 بازي 27 گل زد و 22 گل نيز دريافت كرد. اما در پايان نيم فصل در رتبه نازل هفتم قرار گرفت.
بدين ترتيب تيم كرانچار هم امتياز كمتري نسبت به تيم دايي به دست آورد و هم در رده پايين‌تري قرار گرفت. پرسپوليس دايي تا اينجا كار 8 برد، سه مساوي و 6 باخت به دست آورده تا 28 امتيازي شود و در مقايسه با عملكرد كرانچار تعداد برد و باخت و مساوي دو نفر به شكلي عجيب جا به جا شده است. نكته منفي عملكرد تيم دايي در خط حمله اين تيم است با وجود اينكه فصل گذشته تقريبا در نيم فصل اول محسن خليلي مصدوم بود و پرسپوليس مهاجم شاخص ديگري نداشت.
تيم كرانچار در 17 بازي 27 گل زد اما تيم دايي فعلا فقط 23 گل به ثمر رسانده است. خط دفاع هر دو تيم نيز آماري مشابه برجاي گذاشته و در يك نيم فصل 22 گل دريافت كرده است تا ثابت شود هر دو مربي در خط دفاعي به شدت ضعيف كار كرده‌اند.
هر چند تيم دايي در اين فصل و نزول به رده پنجمي بدترين عنوانش را تاكنون به دست آورده اما تيم كرانچار در بيشتر هفته‌هاي نيم فصل اول ليگ گذشته بين رده‌هاي چهارم تا نهم بالا و پايين شده و در نهايت به رتبه هفتمي بسنده كرده است.
حبيب كاشاني سرپرست موقت باشگاه پرسپوليس از هفته نهم فصل گذشته و قبل از دربي رفت به جمع سرخپوشان بازگشت و 12 هفته با كرانچار كار كرد. وي در شروع نيم فصل دوم براي مربي كروات مهلت تعيين كرد و با وجود اينكه در رسانه‌ها از او حمايت مي‌كرد به وي گفت چنانچه از 4 بازي ابتدايي نيم فصل دوم 10 امتياز نگيرد از كار بركنار مي‌شود. كرانچار مقابل مس و پاس همدان پيروز شد، به استقلال اهواز باخت و با صباي قم مساوي كرد و با وجود اينكه تيم را به رده سوم جدول رسانده بود به خاطر اينكه نتوانست امتيازات درخواستي كاشاني را كسب كند از كار بركنار شد. حالا همه منتظرند ببيند آيا كاشاني با وجود حمايت متقدرانه از دايي در رسانه‌ها براي او نيز مهلتي مشابه كرانچار تعيين خواهد كرد يا نه؟
تعطيلات اصلي نيم فصل بعد از بازي‌هاي هفته بيستم و براي مدتي طولاني جهت برگزاري جام ملت‌ها آغاز مي‌شود و شايد كاشاني بخواهد به دايي بگويد از سه بازي باقي‌مانده تا قبل از تعطيلات مثلا 7 امتياز كسب كند كه با توجه دو بازي خانگي مقابل صباي قم و سايپا انتظار بي‌جايي هم نيست. چنانچه كاشاني اين تصميم را بگيرد و دايي موفق به برآورده كردن خواسته او نشود سرپرست باشگاه فرصت مناسبي براي تغيير در رأس كادرفني تيمش خواهد داشت.
معمولا در ليگ‌ داخلي تيم قهرمان يا تيم‌هاي مدعي قهرماني بايد از هر مسابقه به طور متوسط 2 امتياز بگيرند و قهرمان‌ها معمولا با امتيازي بين 63 تا 68 در رتبه اول جاي مي‌گيرند اما تيم دايي فعلا چهره يك مدعي را ندارد چرا كه از 17 بازي فقط 27 امتياز گرفته يعني 24 امتياز از دست داده و با ميانگين امتيازهاي يك تيم مدعي فاصله 7 امتيازي دارد.

دايي فصل گذشته تيمي كه كرانچار خودش نبسته و به رتبه سوم رسانده بود را در نهايت چهارم كرد و حالا تيم خودش در رتبه پنجم به سر مي‌برد. بايد ديد در نيم فصل دوم كه بنا به تجربه امتياز گرفتن سخت و صعود در جدول به مراتب دشوارتر مي‌شود وي مي‌تواند عنواني بهتر از رتبه چهارمي فصل گذشت كسب كند يا كاشاني مجبور است با يك اولتيماتوم به فكر تغييرات اساسي روي نيمكت رهبري تيمش بيفتد؟

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس در گفتگویی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس این گونه به سوالات مختلف پاسخ داد.

امروز شاهد حضور شیث رضایی در تمرین پرسپولیس بودیم، در این باره توضیح می دهید؟

قرار بود امروز یک جلسه با تیم داشته باشیم، به همین خاطر من به مجموعه درفشی فر آمدم و دیدم که شیث رضایی نیز در محل حضور داشت. شیث به من توضیح داد که با علی دایی صحبت کرده است و ایشان هم پذیرفته اند که به تمرینات برگردم.

فکر می کنید هواداران با شنیدن این خبر خوشحال شوند؟

بله این خبر خوشی است که علی دایی برای هواداران ما دارند و من امیدوار هستم در این فرصتی که شیث رضایی داشته، کاملا فکر کرده باشد و تمام هم و غم خود را برای کمک به تیم قرار دهد.

شاید از این تصمیم علی دایی این طور سوء تعبیر شود که بعد از شکست های اخیر بود که مجوز بازگشت شیث رضایی به تمرینات صادر شد، شما در این باره صحبتی دارید؟

علی دایی رأسا در این گونه موارد تصمیم می گیرد. روحیات ایشان را همگان می شناسند. زمانی که علی دایی سرمربی تیم ملی هم بودند، اگر قرار بود بازیکن بیاید و به گروه ایشان اضافه شود، حتی اگر سفارش مسئولین عالیرتبه هم در میان بود، علی دایی نمی پذیرفت و تصمیم خودش را اجرا می کرد. شاید تفاوت علی دایی با دیگران این باشد که او خود تصمیم می گیرد و مشورت هم می کند، اما در نهایت خودش نظر آخر را می دهد. حالا جا دارد به علی دایی بابت تصمیمی که گرفته تبریک بگوییم که در این مقطع رای به بازگشت شیث رضایی داد و به امید خدا بتواند از توانایی های وی در جهت اهداف تیم استفاده کند.

پس از شکست های اخیر سریعا شایعه سازی شد که مذاکراتی از سوی باشگاه پرسپولیس با مصطفی دنیزلی و حتی حمید استیلی که تیم دارد صورت گرفته است، حالا درباره رد یا تائید این موضوع توضیحی دارید؟

این موضوع کذب محض است. من با دنیزلی صحبت نکرده ام، حمید استیلی هم از دوستان خوب من هستند که نزدیک به دو ماه است که ایشان را ندیده ام و یک ماهی هم می شود که حتی گفتگوی تلفنی هم نداشته ایم که بخواهم چنین صحبتی کرده باشم.

بنابر این کماکان به حمایت های خود از علی دایی و کادر فنی پرسپولیس ادامه می دهید؟

طبیعتا تمام هم و غم باشگاه این است که با همین کادر فنی کار را به پیش ببریم تا بتوانیم از شرمندگی هواداران هم خارج شویم.

آیا حبیب کاشانی در بازگشت شیث رضایی به تمرینات تاثیر مستقیم داشته است؟

خیر، تمام تصمیمات در این باره توسط علی دایی گرفته شده است و به هیچ عنوان من دخالتی در این باره نداشته ام. ایشان خود از روز اول مسائل را شنیدند، ارزیابی کردند و به این تصمیم رسیدند که شیث رضایی از تیم خارج شود و حتی می تواند در فصل نقل و انتقالات به تیم دیگری برود.

از تعاملی که میان مدیریت باشگاه و کادر فنی وجود دارد و با حفظ احترام متقابل ورود به حوزه فعالیت یکدیگر صورت نمی گیرد هم صحبت می کنید؟

طبیعتا عده ای مایل نیستند پرسپولیس ثبات و آرامش داشته باشد و خودشان هر روز موضوع جدیدی را مطرح می کنند. یک روز من و علی دایی را رودرروی هم قرار می دهند، یک روز علی دایی و حسین عبدی و روز دیگر دایی و یحیوی و بحث های این چنینی را مطرح می کنند. شما امروز در درفشی فر حضور داشتید. ما جلسه دو ساعته ای با هم داشتیم و ناهار را با یکدیگر صرف کردیم. کوچکترین عضو خانواده از لحاظ سنی تا بزرگترین عضو خانواده مطالب خود را اعلام کردند و ما نیز نت برداری کردیم. فردا هم جلسه ای با کادر فنی داریم. در جلسه امروز، بچه ها صحبت هایی را مطرح کردند که می تواند کمک زیادی به آرامش تیم کند. شاید رفتارهایی از ما سر زده باشد که ممکن است بچه ها تمرکز خود را از دست داده باشند.

بنابر این می توان روزهای خوبی را به هواداران وعده داد؟

به هر حال شرایط ما شرایط خاصی است. تمام موجودی ما همین بازیکنان است و علی دایی هم به این بازیکنان اعتقاد دارند و این اعتقاد علی دایی باعث می شود بتوانیم از تمام ابزارهای موجود استفاده بهینه را ببریم.

علی دایی پس از بازی برابر پیکان از غیبت ناگهانی کریم باقری اظهار گله کرد. آیا شما به دنبال راهکاری هستید که این بازیکن را به بازگشت به تیم تا آخر فصل ترغیب کنید؟

دو جلسه با کریم باقری داشتیم و در جلسه ای هم که در حضور علی سعیدلو داشتیم، رئیس محترم سازمان تربیت بدنی به باقری گفتند اگر می توانی با تیم بمانی بمان، اما کریم باقری گفت: هر خواسته ای از من داشته باشید انجام می دهم، اما این یک مورد را چون تصمیم قطعی گرفته ام، از تصمیم خود برنخواهم گشت و بر اجرای آن پافشاری می کنم. لذا ما بنابه اذیت ایشان نداریم و به تصمیمش احترام می گذاریم و امیدوار هستیم دوره ای را بدون حضور کریم باقری بگذرانیم و بتوانیم در جهت آرامش هواداران و مردم خوب و عزیزمان حرکت کنیم.

شما به سیاست تشویق اعتقاد دارید؟ اما به سیاست تنبیه اعتقادی ندارید!

اگر منظور شما ادبیات گفتاری است که طبیعتا ادبیات گفتاری من همین طوری است که می بینید. به هر حال من معلم هستم و طبیعتا ادبیات گفتاری من با دیگران شاید متفاوت باشد. درباره جرائم مالی هم هر کس شرح وظایفی دارد. این مورد هم در اختیار کمیته انضباطی قرار دارد و ممکن است توسط کادر فنی و یا مدیریت در این باره درخواست حضور افراد در کمیته انضباطی صورت گیرد که با نظر این کمیته اعمال شود. لذا ما فردا جلسه کمیته فنی داریم و ممکن است ظرف امروز و فردا تصمیم های انضباطی گرفته شود که بطور طبیعی به بازیکنان نیز اطلاع خواهیم داد اما شهید بهشتی فرمایشی دارند که می گویند «جاذبه به حد نهایت و دافعه به حد کفایت»، که ما نیز سعی خواهیم کرد روش آن بزرگوار را الگوی رفتاری خود قرار دهیم.

سفر معنوی تیمی که برای فردا در نظر گرفته اید بر اساس چه هدفی صورت خواهد گرفت؟

امروز در جلسه به بچه ها پیشنهاد یک سفر زیارتی را دادیم و حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) را با توجه به این که در آستانه ماه محرم هستیم و روایت داریم که زیارت حضرت عبدالعظیم (ع) به مثابه زیارت حضرت امام حسین (ع) است را پیشنهاد دادیم، لذا با رضایت کامل تیم که همه به علامت تائید دست بلند کردند، قرار شد فردا پس از تمرین، مدیریت باشگاه، کادر فنی و بازیکنان در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) حضور پیدا کنیم و زیارت معنوی خوبی را داشته باشیم.

پس از این دو شکست اخیر حبیب کاشانی و علی دایی مورد حمایت هواداران قرار گرفتند؛ موضوعی که باعث تعجب خیلی ها شد که چرا مانند مربیان و مدیران سابق هنگام کسب نتایج بد مورد شماتت هواداران واقع نشدید؟

ببینید ما که شرمنده این هواداران هستیم که واقعا غیرقابل باور است. خودم به عنوان یک مدیر به طور حتم مستحق و مستوجب مجازات هستم. این لطف و بزرگواری هواداران است که نسبت به نوکر خودشان انجام می دهند. شاید هواداران هم مطلع هستند که ما تمام تلاش خود را انجام داده ایم. به لطف خدا شاهد هستید پرسپولیس با کمترین مسائل حاشیه ای به کارش ادامه می دهد تا جایی که بازیکن نمی تواند مدعی شود پولش را دریافت نکرده، محل اقامت یا خورد و خوراکش مناسب نبوده و یا کمبودی احساس کرده باشد.

هدفم از طرح این سوال بیشتر این بود که اگر احیانا پس از این دو بازی اخیر شعار «حیا کن، رها کن» هم سر داده می شد، چه عایدی برای کسانی داشت که منتظر شنیدن آن بودند و برابر تشویق هواداران، «چرا» آوردند؟

به هر حال طبیعتا یک عده از من و از تفکرات من خوششان نمی آید و این تفکر من بعضی ها را اذیت می کند و مایل هستند به نوعی این تیم موفق نباشد. بعضا هم اعتقاد من این است که اگر بودن من به منافع پرسپولیس ضربه می زند، برای حفظ منافع پرسپولیس سعی کنم حتی اگر به حذف شخص حبیب کاشانی منجر شود، این اتفاق رخ بدهد و آن عده نتوانند به منافع پرسپولیس و باشگاه و هوادارانش ضربه بزند. لذا از آنها خواهش می کنم رفتار های غلط و مشکلات من را به حساب باشگاه و هواداران نگذارند و تسویه حساب های شخصی شان با حبیب کاشانی را برای بعد بگذارند تا من هم بتوانم با آرامش برنامه های باشگاه را به پیش ببرم و بتوانم کمکی را به باشگاه پرسپولیس داشته باشم.

در سفر قبلی پرسپولیس به تبریز شاهد اتفاقات تلخی از سوی گروهی تماشاگرنما بودیم. حالا در ابتدای دور برگشت به این شهر خواهیم رفت. چه باید صورت بگیرد تا شاهد حضوری بی دردسر و انجام یک بازی بدون حاشیه برابر تراکتورسازی باشیم؟

عرض کنم، بازی ما و تراکتور سازی در هفته اول و ماجراهای پیش آمده تنها یک اتفاق بود. تراکتورسازی باشگاه بزرگی است و هواداران بزرگی دارد. کادر فنی و مدیریت بسیار خوبی دارند. مردم تبریز فهیم هستند و به آن حادثه باید دید جداگانه ای داشته باشیم. تیم های بزرگ و حرفه ای که قصد دارند کار بزرگ و حرفه ای انجام دهند به وظایف خود آشنا هستند. شما یقین داشته باشید آن اتفاق به هیچ وجه تکرار نخواهد شد و مردم علی دایی را دوست دارند و به ایشان احترام می گذارند؛ بخصوص آذری زبانان عزیز؛ بنابر این به امید خدا روز بازی برابر تراکتورسازی یک بازی جوانمردانه را به نمایش خواهیم گذاشت که هواداران از دیدن آن لذت ببرند. امیدوار هستم تراکتورسازی مثل همیشه مانند یک تیم حرفه ای تمام تلاش خود را به کار بگیرند تا این بازی در نهایت آرامش و در نهایت جوانمردی برگزار شود.

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
علي دايي: بايد تراكتورسازي را شكست بدهيم

''علي دايي'' روز يکشنبه خاطرنشان کرد: تراکتورسازي تيم بسيار خوب و هماهنگي است و اين تيم در هفته هاي اخير در ميدان به خوبي ظاهر شده است .
وي افزود: ما بايد دست به دست هم دهيم و در بازي سختي که برابر تراکتورسازي در تبريز داريم به پيروزي برسيم تا از اين شرايط خارج شويم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس ادامه داد: بازيکنان پرسپوليس به طور کامل آماده هستند تا در برابر نماينده تبريز نمايش مقتدرانه اي را ارايه دهند و به 3 امتياز حساس اين بازي دست يابند.
وي خاطرنشان کرد: 3 امتياز اين بازي براي پرسپوليس بسيار حايز اهميت است تا بيش از اين با مدعيان صدرنشين فاصله نگيريم.
دايي گفت: بازي برابر پيکان براي ما تمام شده است اما بايد اعتراف کنم که در نيمه اول خوب بازي نکرديم و همچنين در نيمه دوم از برتري کامل خود استفاده نکرديم و ضربات نهايي را با دقت نزديم.
سرمربي پرسپوليس در خصوص بازگشت شيث رضايي به اين تيم گفت: اين يک تصميم جمعي بود تا اين مدافع به تمرينات گروهي پرسپوليس بازگردانيم.
دايي در اين گفت وگو از اظهار نظر بيشتر در مورد بازگشت شيث رضايي به اين تيم که پس از شهرآورد تهران از ترکيب بازيکنان پرسپوليس کنار گذاشته شده بود، خودداري کرد.
تيم پرسپوليس روز پنج شنبه اين هفته در ورزشگاه يادگار امام ( ره ) تبريز به مصاف تيم تراکتورسازي مي رود .

زرينه: پروين 6 تا 7 ماه از ميادين دور خواهد ماند

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس درخصوص مصدوميت محمد پروين و نتيجه آزمايش اين بازيکن اظهار کرد: پس از اين که براي بار اول از پروين MRI گرفتيم، متوجه شديم که رباط صليبي او پاره شده است اما باز هم منتظر مانديم تا ورم پاي اين بازيکن بخوابد و تصميم قطعي را پس از آن بگيريم.
فريد زرينه ادامه داد: پس از اعلام نتيجه آزمايش جديد پروين هم اين موضوع براي ما مسلم شد که رباط صليبي او پاره شده است و در صورتي که تصميم به عمل جراحي گرفته شود، اين بازيکن 6 تا 7 ماه از ميادين دور خواهد بود.
وي در پاسخ به اين سوال که اگر عمل جراحي انجام نشود، پروين چند ماه دور از ميادين خواهد بود، گفت: در اين صورت فکر نمي‌کنم زودتر از دو سه ماه بتواند به ميدان بازگردد، با اين حال ما با يکي، دو جراح زبده زانوي کشور مشورت خواهيم کرد و پس از آن ممکن است به اين نتيجه برسيم که زانوي پروين را تحت عمل جراحي قرار دهيم.
زرينه در مورد وضعيت ديگر مصدومان پرسپوليس هم گفت: خوشبختانه نوروزي و آقازماني با بهبود مصدوميت‌شان به تمرينات بازگشته‌اند همچنين رضا نورمحمدي که در بازي برابر پيکان مصدوم شد، هم از ناحيه زانو و هم از ناحيه مچ پا احساس درد دارد و سکوبرت هم هنوز مصدوم است. وي در پايان گفت: تلاش مي‌کنيم نورمحمدي را براي بازي مقابل تراکتورسازي آماده کنيم.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کانون هواداران پرسپولیس : کاپیتان سابق تیم پرسپولیس امشب(دوشنبه) میهمان برنامه 90 است. کریم باقری" که از نیمکت‌نشینی‌اش در تیم پرسپولیس خسته شده بود از حضور در تمرینات این تیم منصرف شد تا بعد از آن از این تیم کنار گذاشته شود.
وی قرار است امشب (دوشنبه) در برنامه 90 حضور یابد و درباره شرایطش و تمامی اتفاقاتی که اخیرا برایش پیش آمده صحبت کند.

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بنا بر پیشنهاد افشین قطبی سرمربی تیم ملی بزرگسالان و تایید کمیته فنی فدراسیون فوتبال، کریم باقری به عنوان نماینده کمیته فنی در تیم ملی بزرگسالان انتخاب شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، در جریان جلسه کمیته فنی فدراسیون فوتبال افشین قطبی ضمن بیان این مطلب که کریم باقری در تیم ملی بزرگسالان می تواند هم به لحاظ اخلاقی، فنی و مقبولیت نقش بسیار موثری در تیم ملی داشته باشد که در نهایت با تایید کمیته فنی مقرر شد، کریم باقری به عنوان نماینده کمیته فنی در تیم ملی بزرگسالان، قطبی را تا جام ملتهای آسیا همراهی کند.

به گزارش خبرگزاري فارس، كريم باقري پس از جلسه امروز كميته فني در خصوص خداحافظي از فوتبال عنوان كرد:تصميم خودم را گرفته‌ام و خداحافظي‌ام قطعي است. اميدوارم پرسپوليس بتواند در بازي‌هاي آينده موفق باشد و اين روند ناكامي خود را به پايان رساند.
وي درباره پيشنهاد براي مربيگري و يا حضور در هيات مديره عنوان كرد: كاشاني در اين چند سال به من لطف داشته اما هيچ پيشنهادي تاكنون صورت نگرفته و فكر نمي‌كنم چنين چيزي را در آينده قبول كنم. در هر صورت تصميم خود را نگرفته‌ام و بايد اين برهه‌ به پايان رسد تا در فرصت مناسب درباره آن فكر كنم.
بازيكن سابق تيم ملي درباره نتايج اميد در بازي‌هاي آسيايي گوانگجو تصريح كرد: پيرواني برنامه‌‌هاي خاص خود را دارد كه اگر بتواند به نحوه احسن آنها را انجام دهد مي‌تواند نتايج خوبي كسب كند. برخي مشكلات در تيم اميد وجود داشته و بايد هر چه زودتر حل شود. اين مسائل باعث دلسردي سرمربي نيز شد.

به گزارش فارس باقري درباره مربيگري در تيم ملي فوتبال يادآور شد: افشين قطبي فقط از من درخواست كرد كه كنارش باشم نه به عنوان مربي و نه به عنوان كمك مربي بلكه فقط در كنار سرمربي تيم ملي خواهم بود و روي نيمكت نمي‌نشينم.
كاپيتان سابق پرسپوليس درباره نتايج كسب شده اين تيم در هفته‌هاي اخير گفت: در فوتبال هر اتفاقي رخ مي‌دهد و اين نتايج نيز دور از ذهن نيست. من بايد روزي از فوتبال خداحافظي مي‌كردم و تصميم گرفتم در اين مقطع چنين كاري را انجام دهم.
وي درباره اينكه گفته مي‌شود نتايج ضعيف پرسپوليس به علت خداحافظي باقري رخ داده اظهار داشت: هميشه براي 2 تيم پرسپوليس و استقلال حاشيه‌هاي مختلفي درست مي‌كنند. موضوع خداحافظي من هيچ ربطي به نتايج پرسپوليس ندارد و حرف و حديث‌ها هيچ تاثيري نخواهد داشت. چرا بايد شكست را به گردن من بيندازند؟ پرسپوليس بازيكنان خوبي دارد و مطمئن در آينده مي‌تواند نتايج بهتري كسب كند.

*****************************​

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از انتخاب كريم باقري به عنوان مشاور فني تيم ملي فوتبال اظهار داشت: از اين موضوع خليي خوشحالم. كريم بازيكن بزرگي است و فكر مي‌كنم تجربه‌اش مي‌تواند كمك زيادي به تيم ملي كند. باقري به كادر فني مشاوره خواهد داد و فكر مي‌كنم گروه ما با آمدن باقري تكميل شود.

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
پرسپولیس، گفت: مصدومیت هادی نوروزی برطرف شده است و این بازیکن در صورت صلاحدید کادر فنی، برای بازی در برابر تراکتورسازی آماده است.
فرید زرینه در گفت و گویی درباره آخرین وضعیت مصدمان پرسپولیس، تصریح کرد: هادی نوروزی و سامان آقازمانی دو روز است که با تیم تمرین می­کنند و مصدومیتهایشان به طور کامل برطرف شده است. نوروزی برای بازی هفته جاری در برابر تراکتورسازی نیز آماده است و در صورت تشخیص کادر فنی میتواند به میدان برود.
وی درباره مصدومیت سکوبرت، مدافع مالیایی تیم فوتبال پرسپولیس با رد شایعات مربوط به این بازیکن، گفت: مشکل این بازیکن کشیدگی عضله است و این مصدومیت در تمرینات پرسپولیس به وجود آمده است. با این حال این مصدومیت به زودی برطرف میشود و سکوبرت نیز آماده حضور در تمرینات گروهی میشود.
زرینه به آسیب دیدگی رباط زانوی علیرضا نورمحمدی اشاره کرد و گقت: آقای نورمحمدی علاوه بر رباط زانو، مچ پایش نیز آسیب دیده است. کار درمان بر روی زانو و مچ ایشان ادامه دارد و پیش از سفر به تبریز از او تست میگیریم تا تکلیف نهایی برای حضورش در برابر تراکتورسازی مشخص شود.
پزشک تیم فوتبال پرسپولیس درباره آخرین وضعیت محمد پروین نیز خاطرنشان کرد: رباط پای آقای پروین پاره شده است و بر اساس نتایج آزمایشها این موضوع قطعی است. با این وجود با دو متخصص جراح زانو نیز هماهنگ شده است تا با معاینه وی، نظر نهایی را اعلام کنند.

1281452975.jpg

بالا