• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یه خورده دیر نیست برای بچه دار شدن دایی ؟ 40 سالشه ... تو این سن و سال تازه باید بچه نوزاد بزرگ کنه

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل- پس از جدايي مهدي تارتار از پرسپوليس مسئولان اين تيم و شخص دايي به دنبال يك مربي جديد بودند تا خلا تارتار احساس نشود. پرسپوليسي ها با گزينه هاي مختلفي مذاكره كردند اما با هيچكدام به توافق نرسيدند . حالا و با گذشت چندين ماه به نظر مي رسد طلسم مربي جديد پرسپوليس شكسته خواهد شد. افشين پيرواني پس از استعفا از سرمربيگري استيل آذين مد نظر دايي قرار گرفته تا به كادر فني پرسپوليس اضافه شود. با توجه به روابط خوب دايي و پيرواني به نظر مي رسد ظرف روزهاي آينده پيرواني به كادر فني پرسپوليس اضافه شود . او امروز دربرنامه ورزش ومردم تاکید کرد که از بچگی عاشق پرسپولیس بوده وهنوزهم پرسپولیسی است...

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل - سرپرست باشگاه پرسپوليس، گفت: از علي دايي حمايت مي‌کنم و حاشيه‌سازي‌ها تاثيري بر فضاي مناسب حاکم بر تيم پرسپوليس ندارد.
به گزارش گل حبيب کاشاني عصر امروز (جمعه) پيش از عزيمت به شهر قزوين در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، درباره مسايل مطرح شده در برنامه تلويزيوني پنجشنبه شب 90، گفت: اساسا نوع ارتباط‌هاي موجود در باشگاه پرسپوليس، به ويژه رابطه بنده و آقاي دايي رابطه‌اي برادرانه، دوستانه و البته در جاي خود کاملا حرفه‌اي است. بنابراين براي اتخاذ يک تصميم يا رد و بدل شدن يک حرف، نيازي به ارسال پيغام و پسغام از طريق روزنامه يا سايت پرسپوليس نداريم و اين کار را غير حرفه‌اي و غير اخلاقي مي‌دانم.
کاشاني با اشاره به شرايط کنوني تيم فوتبال پرسپوليس، افزود: يک تيم در طول فصل، فراز و نشيب‌هاي زيادي دارد و بايد روند کلي آن را در نظر گرفت. روند کنوني پرسپوليس در حال حاضر روند بدي نيست و به تاييد کارشناسان همين برنامه 90، تا به امروز امتيازهاي قابل توجهي به دليل اشتباهات داوري از تيم ما کسر شده است و اگر اتفاق‌ها اينگونه رقم نمي‌خورد، ما اکنون با فاصله در صدر جدول قرار داشتيم.
سرپرست باشگاه پرسپوليس، خاطرنشان کرد: در اين مدت به انحاي مختلف مطالب و اخبار نادرستي نوشته شده است از جمله اينکه ما به دنبال مربي خارجي هستيم و يا مسايل ديگر. اين نشان مي‌دهد که حافظه بلند مدت کساني که اين اخبار نادرست را منتشر مي‌کنند خوب کار نمي‌کند چرا که سابقه کاري من در اين مدت نشان داده که در رده باشگاهي اعتقاد به استفاده از مربي ايراني دارم و در اين مسير نيز با تفويض اختيارات کامل به سرمربي تيم، از او حمايت کامل مي‌کنم.
کاشاني، افزود: اين حمايت درباره آقاي دايي پر رنگ تر هم خواهد بود چراکه ايشان از سرمايه‌هاي فوتبال کشور هستند و تا به امروز زحمات زيادي براي پرسپوليس کشيده‌اند و نه تنها بنده در جايگاه يک مدير که ديگران نيز در ديگر جايگاه‌ها و نيز اهالي ورزش و رسانه‌ها نيز نبايد يک شبه و با يک نتيجه و يا با حاشيه‌سازي‌ها به دنبال تخريب اين سرمايه‌ها باشيم.
سرپرست باشگاه پرسپوليس، تاکيد کرد: نبودن علي دايي در فوتبال بيش از آنکه لطمه به وجه ايشان باشد لطمه به فوتبال کشور است. بنده از آقاي دايي حمايت مي‌کنم و معتقدم حاشيه‌سازي‌ها تاثيري بر فضاي مناسب حاکم بر تيم پرسپوليس ندارد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل- بازی پرسپولیس ـ پیکان با به دنیا آمدن فرزند نخست دایی و شایعاتی که پیرامون اختلاف وی با مسئولان مدیرعامل پرسپولیس در برخی رسانه‌ها منتشر گردیده بهانه‌ای شد تا پس از مدت‌ها علی دایی که مهر سکوت بر لب زده بود، لب به سخن بگشاید :

چون در زمان پخش برنامه 90 در بیمارستان بودم دقیقاً نمی‌دانم عادل فردوسی‌پور چه صحبت‌هایی کرد اما کمابیش شنیدم. خدا را شکر از روز اول که به پرسپولیس آمدم رابطه من و کاشانی بر پایه صداقت بوده و هست. ضمن اینکه دوستی من و کاشانی فوتبالی نیست که فوتبال بخواهد بین ما اختلاف ایجاد کند. بنده 15 سال است که با کاشانی دوستی نزدیک دارم و خللی در این دوستی ایجاد نشده است. اگر قرار باشد حرف و حدیثی وجود داشته باشد رودررو صحبت می‌کنیم. متأسفانه این روزها کسانی تلاش میکنند در پرپسولیس ایجاد تفرقه و دودستگی کنند و قصد دارند روزنامه پرسپولیس را مقابل کادر فنی و بازیکنان قرار دهند. ما اگر بخواهیم می‌توانیم زنجیره دوستی‌ها را از آنچه که هست مستحکم‌تر کنیم.

امیدوارم با درخششی که در برابر پیکان خواهیم داشت صاحب یک پیروزی پرگل شویم و شکست مقابل سپاهان را به فراموشی بسپاریم. البته در لیگ‌برتر همة تیم‌ها قوی هستند و هیچ تیمی را نباید بر پایه جایگاهی که در جدول دارد نگاه کنیم. پیکان چند هفته‌ای است فوتبال تماشاگرپسند و منطقی ارائه می‌دهد، ما در برابر سپاهان هم نیمه اول برتر از حریف بودیم اما در نیمه دوم چند اشتباه دور از انتظار و فردی باعث رقم خوردن نتیجه حاصله شد. البته اگر پنالتی نیمه اول به سود پرسپولیس اعلام می‌شد، نتیجه تغییر می‌کرد. با این حال معتقدم فوتبال غیرقابل پیش‌بینی است. شاید اگر 2 گل دیگر هم می‌زدیم با دست خالی زمین را ترک می‌کردیم. خدا را شکر در پرسپولیس آرامش لازم وجود دارد و مدیریت باشگاه هم در ایجاد این آرامش و دوستی نقش ارزنده‌ای دارد.

به بچه‌ها گفته‌ام تمام فکر و ذکر خود را فقط و فقط به ارائه فوتبال سرعتی و هجومی معطوف سازند. اصلاً توجهی به داوری نداشته باشند چون تمرکزشان به هم می‌خورد. همین انتظار را نیز از هواداران دارم تا بدون پرداختن به حاشیه‌ها فقط به پشتیبانی تیم محبوبشان بیاندیشند.

قبلاً هم گفته‌ام کار کریم نه دست من است نه بر عهده مسئولان باشگاه. این مسئله به خود آقا کریم مربوط است و تصمیمی است که خود او اتخاذ نموده است. بنده روحم هم از دلیل غیبت کریم بعد از بازگشت از رشت خبر ندارد، درحالی که پس از بازی با داماش کریم با همة بچه‌ها و بنده بگو و بخند می‌کرد و هیچ صحبتی از خداحافظی نمی‌کرد. به همین خاطر عمل او در فوتبال حرفه‌ای منطقی به نظر نمی‌رسد. همیشه احترام او را به خاطر کسوت و بزرگی‌اش دارم، ولی مسائل فنی با دوستی و رفاقت فرق دارد. من کریم را مانند برادرهایم دوست دارم. رفت و آمد خانوادگی داریم و در آلمان هم کنار هم زندگی می‌کردیم. متأسفانه تصمیم او باعث شد هر کس به خود حق اظهارنظر بدهد. من هم نمی‌توانم به صرف اینکه او کریم باقری است از وی به عنوان بازیکن ثابت استفاده کنم، همانطور که در دیدار مقابل داماش فرصت بازی نیافت و در بازی‌های گذشته زمانی در ترکیب اصلی قرار می‌گرفت، زمانی نیمکت‌نشین بود یا به عنوان یار ذخیره وارد میدان می‌شد. بطور مثال فرانچسکو توتی در بازی بایرن مونیخ برابر آ.اس.رم درحالی در نیمه دوم به زمین آمد که تیمش 2 گل از حریف عقب بود. یک پنالتی گرفت و یک گل هم به ثمر رساند و نتیجه را عوض کرد. تمام بازیکنان پرسپولیس باید چنین تفکری داشته باشند. من به آقاکریم تا سال‌های سال احترام خواهم گذاشت چون او عصای دست من بوده، اما تصمیم او یکطرفه بود.

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اگر میخوریم از خودمون میخوریم...
پاسهایی که نمیرسه
شوتهایی که زده نمیشه
دفع هایی که از سر رفع مسئولیته
باریسازی که نیست و تنها متخصصش در ترکیب اصلی نیست
تعویض هایی که از روی ناچاریه
کادر فنی که تماشاگره و توانایی ایجاد تغییر در روند بازی تیم رو نداره
...
و مدیری که همش در زمین رودرواسی، تو آفسایده

اول فصل گفتم، این پرسپولیس تیمی است متوسط با بازیکنان متوسط... حالا لازمه عذر بخوام. این تیم حتی متوسط هم نیست...

:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow​

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
علی ، من بازی رو ندیدم ولی یه لحظه که صحنه گل رو نشون داد انگاری حقیقی تو دروازه نبود ؟ درسته ؟
امروز کی به جاش تو دروازه بود و برای چی ؟

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
جواب منفي رضايي به استيل آذين/ شيث در انتظار اخراج دايي

سايت گل ـ مسئولان باشگاه استيل آذين در دو روزه گذشته به صورت مستقيم و همچنين از طريق چند واسطه با شيث رضايي تماس گرفتند تا او را به اين تيم بياورند ولي شيث تمايلي براي جدايي ندارد. او به استيل آذيني‌ها پاسخ منفي داد تا نشان دهد همچنان سر مواضع قبلي باقي مانده است.
هر چند رضايي درهفته‌هاي اخير هيچ مصاحبه‌اي عليه علي دايي انجام نداده است ولي او به نزديكانش گفته كه از پرسپوليس جدا نمي‌شود. حتي شيث گفته كه با اين نتايج احتمال بركناري دايي وجود دارد و او مي‌تواند به پرسپوليس برگردد.

پيشنهاد آبي‌ها به دروازه‌بان سابق پرسپوليس/ معمارزاده رضايت‌نامه بگيرد استقلالي مي‌شود

سايت گل ـ بعد از شنيده شدن خبر جدايي وحيد طالب‌لو از استقلال و قوت گرفتن اين خبر حالا خبر مي‌رسد استقلالي‌ها از مدت‌ها پيش براي پركردن جاي گلر باسابقه‌شان در صدد جذب ميثاق معمارزاده دروازه‌بان سابق پرسپوليس و فعلي فولاد هستند و در اين راستا از دو، سه هفته پيش مذاكراتي را با اين بازيكن آغاز كردند.
البته استقلالي‌ها قبل از شروع فصل جديد نيز به دنبال معمارزاده بودند و حتي به او پيشنهاد 550 ميليون توماني دادند چرا كه تصور مي‌كردند وحيد طالب‌لو قطعا از اين تيم جدا خواهد شد و به استيل آذين مي‌رود. اما با ماندن طالب‌لو در جمع آبي‌ها اين انتقال منتفي و ميثاق از فولاد خوزستان سر درآورد. حالا كه پيغام استقلالي‌ها به دروازه‌بان سابق پرسپوليس رسيده، معمارزاده كه از شرايط فولاد راضي نيست هوايي شده و بعيد نيست تا پس فردا كه مهلت نقل و انتقالات به پايان مي‌رسد به آبي‌ها جواب مثبت بدهد.
البته استيل آذين نيز در صدد جذب معمارزاده بوده و اين باشگاه هم براي دروازه خود دنبال گزينه مطمئن مي‌گردد اما مشكل اصلي ميثاق قرارداد يك ساله با فولاد خوزستان است. در حال حاضر و بعد از پارگي رباط صليبي خالد شحيطابي فولاد خوزستان به غير از ميثاق تنها يك گلر گمنام ديگر به نام علي سليمي دارد كه فقط در ليگ دسته اول بازي كرده است به اين خاطر با وجود اصرار معمارزاده براي دريافت رضايت‌نامه تاكنون مسئولان باشگاه فولاد با اين جدايي وي موافقت نكرده‌اند.
گفته مي‌شود معمارزاده به غير از مشكل سازگاري سكون در اهواز و بازي در فولاد به لحاظ مالي نيز با اين باشگاه به مشكل برخورده است و به غير از اينكه 10 درصد از مطالبات اوليه خود را طلبكار است به زودي بايد طلب نيم فصل‌اش را دريافت كند كه تا حالا اين اتفاق رخ نداده است.
البته معمارزاده با مجيد جلالي هيچ مشكلي ندارد اما حاضر نيست در فولاد بماند و اگر استقلال يا استيل آذين بتوانند رضايت‌نامه او را بگيرند وي در نيم فصل دوم به تهران بازخواهد گشت. همچنين مانع ديگري كه ميثاق را در قبال پيشنهاد آبي‌ها دو دل كرده پرسپوليسي بودن اوست. ميثاق هنوز هم به پرسپوليس فكر مي‌كند و اميدوار است روزي دوباره به اين تيم بازگردد هر چند با حضور علي دايي روي نيمكت پرسپوليس بعيد است او به جمع سرخ‌ها بازگردد و شايد با تصميمي جنجالي سر از اردوي رقيب سنتي در بياورد.

پ ن : مقایسه کنید با جناب رحمان احمدی، دروازه بان دیپورتی سپاهان و امروز ما ... :thumbsdow

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دروازه بان رحمان احمدیه
گل اول هم مشکوک به افساید بود .. اما دروازه بان باید حرکت میکرد که نکرد.

تیم اصلا وضعش خوب نیست. اصلا بازیش چیزی برای ارائه نداشت. تیم حریف هم از موقعیتش استفاده کرد

دفاع هم سراسر از اشتباهات فردی

اونا هم یه مدافع داشتند به اسم الونگ که هیچ کدوم از بازیکنانمون از پسش بر نیومدند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
انگار باید اعتبار نتایج اول فصل پرسپولیس رو به مهدی تارتار داد... نه حسین عبدی که در داماش هم چیزی نشون نداد، نه علی دایی که قهرمانی در جام حذفی پارسال هم به پای اون نوشته نمیشه... :hmm:
حبیب کاشانی هم تا همینجا، قهرمانی گذشته در لیگ رو از بابت خودش به شدت زیر سوال برده. این تیم، با این بازیکنها، این کادر فنی و این عملکرد، شایستگی رسیدن به جایی رو نداره...
پرسپولیس به یک رنسانس نیاز داره. از صدر تا ذیل...

:mad::mad::mad::mad::mad:

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
امیدوارم این دوران- دوران افت تیم یا هر چیزی که اسمش هست- به زودی سپری بشه.:(

پ.ن: خدا رو شکر که ذوب آهن به صدر جدول برگشت.:eek:

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
یدونه نوری یخورده خوب بازی میکنه که دایی نیمه اول بازی بهش نداد!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
هت تریک تاریخی دایی و ستاره های کاغذی پرسپولیس

پرسپولیس برای اولین بار در تاریخ خود 3 بازی لیگ را با شکست پشت سر گذاشت: اتفاقی که در تاریخ 42 ساله پرسپولیس سابقه نداشته است. علی دایی و ستاره هایش این روزها به شدت مشغول شکستن رکوردهای پرسپولیس هستند!

:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
یه مشت بی غیرت از خود راضی پولشون رو گرفتن طرفدارارو به چیزشونم نمیگیرن! یکم ترس از هوادار هم خوب چیزیه! بازیکنی که همش با سگش ور بره بازیکنی که همش با موهاش ور بره!

بازیکنی که اصلا اسمش بازیکن ولی هیچ نشونه ای از بازیکنی درش دیده نمیشه! نتیجه چی میشه! همین!

جناب آقای دایی !!! لجبازه یه دنده!!چی میشد یه بازیکنی میگرفتی که یکم اسم داشت! خدایی ناخواسته جاتون رو تنگ میکرد؟!
یعنی همیشه باید شما جلو زوم دوربین ها باشید!

تیمی که ستاره نداشته باش تیمی که بازیکن درست حسابی نداشته باشه! تیمی که کادر فنی درست حسابی نداشته باشه! همین میشه!

جناب کاشانی!
بسه دیگه !خودتو قایم نکن پشت دایی که حمایتت میکنیم! با این وضع بازیکن گرفتن شما!!!نبایدم وضع بهتر میبود!
برا بازیکن خوب باید هزینه کرد!دیگه گزشته اون زمانی که غیرت حرف اول رو میزد!عشق به پیراهن حرف اول رو میزد!
درست هم میگن! میگی چرا؟ وضعیت کریم رو ببین!

جعمش کنید بساط پول جمع کردنتون رو!

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
تیم بدجور به هم ریخته .. خیلی بد بازی می کنه ... اصلآ بازیکن کلیدی نداریم ... نوری هم دیگه مثل قبل نیست .. یه یارگیری اساسی نیاز داره تو نیم فصل ! البته حاج حبیب که نشون داده از بی عرضه ترین ها هست تو یارگیری !

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
دلم برای پژمان نوری تنگه... برای مهرداد اولادی ... برای عباس آقایی ... برای محمد نصرتی ... برای کریم باقری ... حتی برای شیث و نیکبخت ...
این تیم بزرگتر نداره. تیمی که کاپیتانش مجتبی شیری باشه مگه میشه ازش انتظار بیشتری داشت؟

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سايت گل - علي دايي پس از شكست برابر پيكان قزوين در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نتيجه را 3 بر صفر واگذار كرديم و از هواداران پرسپوليس خجالت مي‌كشيم، از آنهايي كه ما را همواره حمايت مي‌كنند. البته از لحاظ فوتبالي تيم برتر ميدان بوديم اما با شكست 3 بر صفر ديگر حرفي براي گفتن نداريم. پيكان از موقعيت‌هاي خود استفاده كرد و ما نتوانستيم اين كار را انجام دهيم.
وي ادامه داد: متاسفانه چند بازيكن را به دليل مصدوميت در اختيار نداشتيم. غلامرضا رضايي و حميد علي‌عسگر نيز پس از حضور در تيم اميد آمادگي لازم را ندارند اما مطمئن باشيد پرسپوليس دوباره به روزهاي خوش باز خواهد گشت.

سرمربي پرسپوليس تاكيد كرد: روي اشتباهات بچه‌گانه گل خورديم. در نيمه اول ببينيد چه گل‌هايي خورديم و در نيمه دوم نيز در دقيقه 89 با اشتباه دروازه‌بانمان يك گل زيبا خورديم. در حال حاضر همه چيز به ضرر ما است. ما سعي و تلاش مي‌كنيم تا به شرايط خوب بازگرديم. اكنون فوتبال روي بدش را به ما نشان مي‌دهد.
دايي گفت: نمي‌توانم باخت 3 بر صفر را توجيه كنم. در ديدار قبل نيز 4 بر يك مقابل سپاهان شكست خورديم. بنابراين حرف‌هايي كه شما مي‌زنيد درست است و من نمي‌توانم حرفي بزنم اما نگاه كنيد آيا ما واقعا امروز مستحق شكست 3 بر صفر بوديم. تمام كارهاي فني كه بايد انجام مي‌داديم را انجام داديم. در عمق دفاع حركت كرديم. شوت زديم اما ابراهيم ميرزاپور از زمان شروع فوتبالش تا به امروز، در ديدار با پرسپوليس درخشش فوق‌العاده داشت. اين هم از شانس من است كه او تا امروز چنين بازي را انجام نداده است.

سرمربي اسبق تيم ملي در مورد شكست‌هاي پرسپوليس و ارتباطش با فدراسيون فوتبال گفت: باخت‌هاي پرسپوليس چه ارتباطي با فدراسيون دارد؟ هواداران ما به فدراسيون فوتبال چه كار دارند؟ شايد در برخي ديدارها مشكلات داوري باعث شده نتوانيم امتياز لازم را بگيريم اما فدراسيون مقصر نيست. از من مربي تا تك تك بازيكنان مقصر نتايج پرسپوليس هستيم. ما بد كار كرديم اما واقعيت آن است كه تا امروز پرسپوليس گل تاكتيكي نخورده و بيشتر بر روي اشتباهات فردي خود گل مي‌خوريم.

وي در مورد ديدارهاي دور برگشت گفت: بايد خيلي كار كنيم تا اين تيم درست شود. امتيازهاي بدي را از دست داديم و باخت‌هاي بدي داشتيم. اين نتايج در شان پرسپوليس و هوادار پرسپوليس نيست. من حرفي براي گفتن ندارم. من و بازيكنان بايد تلاش بيشتري كنيم تا شرايط تيم درست شود.

سرمربي پرسپوليس در مورد جدايي كريم باقري از اين تيم گفت: متاسفانه باقري در بد موقعي ما را تنها گذاشت. ما روي او حساب كرده بوديم. هنوز نمي‌دانم چرا باقري در تمرينات ما شركت نكرد. اين كار از نظر حرفه‌اي و اخلاقي دور از شان آقا كريم بود. چرا بايد تمرينات را كنار بگذارد؟ ما بر روي تك تك بازيكنان حساب كرده بوديم. برخي از بازيكنان بزرگ در 15 دقيقه آخر مسابقه مي‌آ‌يند و نتيجه را تغيير مي‌دهند. مثلا توتي از باقري و دايي خيلي بزرگتر است اما هر زمان كه مربي به او مي‌گويد وارد زمين مي‌شود و حتي مي‌تواند نتيجه را تغيير دهد.
وي ادامه داد: از آقا كريم انتظار نداشتم اينگونه رفتار كند. هيچ بازيكني نمي‌تواند بگويد من بايد در تركيب ثابت حضور داشته باشم. چنين چيزي در هيچ جاي دنيا ديده نمي‌شود. مسي و رونالدو هم نمي‌توانند بگويند من بايد فيكس بازي كنم. به درست يا غلط علي دايي سرمربي پرسپوليس است و من تصميم‌گيرنده هستم كه چه كسي در تركيب حضور داشته باشد زيرا بايد پاسخگوي مسائل فني تيم باشم. چرا هيچ كس از ساير بازيكنان نمي‌پرسد كه چرا 3 بر صفر باختيد زيرا مسئول فني تيم من هستم. بازيكنان بايد در اختيار تيم باشند. اين معنا و مفهوم ندارد كه بازيكني در وسط راه از ما جدا شود.

دايي تاكيد كرد: من بهترين سال‌هاي جواني‌ام را در كنار آقا كريم بازي كردم و به غير از احترام بين ما چيزي نبوده است. او مثل برادر من است و دوستش دارم اما نبايد دست ما را خالي مي‌گذاشت. نبود آقا كريم از لحاظ روحي و رواني بر روي بازيكنان تيم تاثير منفي گذاشت. صلاح نبود او تيم را ترك كند.
دايي در مورد اينكه او قصد خداحافظي از فوتبال را دارد، گفت: من نمي‌توانم به باقري بگويم خداحافظي كن يا نكن. تابع تصميمات باشگاه هستم. اگر كريم باقري را نمي‌خواستيم چرا با او قرارداد يك ساله امضا كرديم. اينكه شما مي‌گوييد باقري آماده است، آيا تاكنون يك جلسه در تمرينات تيم ما شركت كرده‌ايد؟ كادر فني تشخيص مي‌دهد چه كسي آماده است. البته همه بازيكنان ما آماده هستند بنابراين بايد 25 بازيكن را به ميدان بفرستم. من نمي‌گويم آقا كريم آماده نيست اما تشخيص اين مسئله به عهده كادر فني است.

وي گفت: من مسئول برگزاري بازي خداحافظي نيستم. باقري و كاشاني با هم صحبت كردند و من در اين مورد تابع تصميمات باشگاه هستم. آقا كريم يك بار با من حرف زد و من به او گفتم بايد خوب تمرين كني. يك روز ممكن است 10 دقيقه بازي كني و يك روز ممكن است در فهرست 18 نفر هم نباشي و گاهي هم ممكن است در 5 هفته متوالي بازي كني. بازيكنان ما به بودن باقري عادت كرده بودند و غيبتش بر روي تيم ما تاثير منفي گذاشت. او سال‌ها در اين تيم بازي كرده است.

سرمربي پرسپوليس در مورد مسائل فني ديدار با پيكان گفت: در نيمه دوم ما حاكم مطلق ميدان بوديم. البته پيكان هم خوب دفاع كرد و اين طبيعي بود و سه امتياز را از ما گرفت. من هنوز باور نمي‌كنم سه گل در اين مسابقه خورده‌ايم و از اين بابت از هواداران پرسپوليس خجالت مي‌كشم.
دايي در مورد دور برگشت ليگ گفت: تمام داشته‌هاي ما همين است اما اين تيم را درست مي‌كنيم ونتايج لازم را مي‌گيريم. فاصله ما با بالاي جدول زياد نيست. دو شكست بد خورديم اما با سه برد مي‌توانيم شرايط را تغيير دهيم.

وي در مورد علت جدايي شيث رضايي از پرسپوليس گفت: من مسائل را باز نمي‌كنم و بهتر است حرمت‌ها حفظ شود و در اين مورد صحبت نمي‌كنم.
دايي در مورد اعتراض به داوري در اين مسابقه گفت: در زمان گل اول پيكان تصور مي‌كردم گل اين تيم آفسايد باشد. شايد هم آفسايد بوده اما پس از آن نيمكت پرسپوليس اعتراضي به داوري نداشت. حتي به تماشاگران هم اشاره كردم كه به داور كاري نداشته باشند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کانون هواداران پرسپولیس : سرپرست باشگاه پرسپولیس پس از شکست سنگین تیم فوتبال این باشگاه برابر پیکان گفت: با تمام قدرت از علی دایی و کادر فنی حمایت می کنیم.

حبیب کاشانی پس از شکست 3 بر صفر عصر امروز تیم فوتبال پرسپولیس برابر پیکان قزوین در جمع خبرنگاران گفت: می دانم که پرسپولیس خوب بازی نکرد و بازهم شکست خورد. با این حال کادر فنی مورد حمایت کامل ما قرار دارد و از علی دایی هم حمایت خواهیم کرد.
وی در مورد اظهار نظر علی دایی که گفته بود کریم باقری بدون هماهنگی با او از پرسپولیس رفته است، گفت: کنار رفتن باقری از پرسپولیس یک تصمیم جمعی بود و آقای دایی هم در جریان این مسئله بود. با این حال تلاش می کنیم که یک بازی خداحافظی باشکوه را برای وی برگزار کنیم.
حبیب کاشانی در مورد غیبت شیث رضایی در خط دفاعی پرسپولیس و تاثیر آن گفت: آقای دایی تصمیم گرفتند که شیث نباشد و ما هم تابع تصمیمات کادر فنی هستیم. شیث از نظر انضباطی نتوانست نظر مساعد کادر فنی را جلب کند و به همین دلیل کنار گذاشته شد.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
یه مشت بی غیرت از خود راضی پولشون رو گرفتن طرفدارارو به چیزشونم نمیگیرن! یکم ترس از هوادار هم خوب چیزیه! بازیکنی که همش با سگش ور بره بازیکنی که همش با موهاش ور بره!

بازیکنی که اصلا اسمش بازیکن ولی هیچ نشونه ای از بازیکنی درش دیده نمیشه! نتیجه چی میشه! همین!

جناب آقای دایی !!! لجبازه یه دنده!!چی میشد یه بازیکنی میگرفتی که یکم اسم داشت! خدایی ناخواسته جاتون رو تنگ میکرد؟!
یعنی همیشه باید شما جلو زوم دوربین ها باشید!

تیمی که ستاره نداشته باش تیمی که بازیکن درست حسابی نداشته باشه! تیمی که کادر فنی درست حسابی نداشته باشه! همین میشه!

جناب کاشانی!
بسه دیگه !خودتو قایم نکن پشت دایی که حمایتت میکنیم! با این وضع بازیکن گرفتن شما!!!نبایدم وضع بهتر میبود!
برا بازیکن خوب باید هزینه کرد!دیگه گزشته اون زمانی که غیرت حرف اول رو میزد!عشق به پیراهن حرف اول رو میزد!
درست هم میگن! میگی چرا؟ وضعیت کریم رو ببین!

جعمش کنید بساط پول جمع کردنتون رو!
بابا بنده خدا علی دایی:( باور کن اصلآ تقصیری نداره اگه بخوای درست حساب کنی تو این چند بازی اخیر 70%مقصر بازیکنان هستند25%که اگه بخوای نظر جمعی هواداران بخوای بیش از 25%هستش ولی من میگم داوران وکمک داوران 25%مقصرند ومدیرعامل سرپرست 5%مقصر هستند
حالا هم باید نشست تاکی یه مشت بازیکن بدرد نخور به خود بیان وتو میدان درست بازی کنند امروز هم فقط50%مقصر دروازه بان بود شوت ازراه دور براحتی می تونست بگیره که نفهمیدم چطور رفت تو دروازه
قسمتی دیگه اون گل افساید بود که مثل مجسمه ایستاد تا توپ بره تو دروازه
اخرش حقیقی یه چیز دیگست
خط حمله پرسپولیس بدون کریم باقری نوروزی ومجتبی زارع خط حمله نمیشه
از اون طرف علی عسکر ورضایی از اون روزی که ازگوانژو برگشتند افت شدیدی کردند امروز هم مشخص شد گل زن نیستند جلوی دروازه بلد نبود شوت بزنه:blink:
پارسال چه بازیکنایی داشتیم وحالا امسال ببینید 11تا بازیکن بی دست پا کنارمون هست.. برادران شیری هم افت شدیدی کردند واصلآ بدرد دفاع نمی خورند
تازه حالا فهمیدیم باقریها - حوارملامحمد- نیکبخت- علی کریمی -کریم باقری -ابراهیم توره -شیث رضایی وکلی بازیکن دیگه چه کسایی بودند که ما مفت ازدستشون دادیم
همین ابراهیم توره امروز تو بازی سپاهان 2تاگل زد وهفته قبل چشم مربیان روشن به خودمون یه گل قشنگ زد
حالا ان شاءالله به زودی به روزهای قبل و اوج برگردیم

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
بابا بنده خدا علی دایی باور کن اصلآ تقصیری نداره اگه بخوای درست حساب کنی تو این چند بازی اخیر 70%مقصر بازیکنان هستن
اگر هم بازیکنها بد بازی می کنند مقصر مربی هست

دایی تو نیم فصل قبل دیده بود این بازیکنها رو چرا این تیم رو بست نمی دونم

دایی بعد از قضییه تیم ملی از این فرصت باید خوب استفاده می کرد((مخصوصا تو تیمهایی مثله پرسپولیس که زود شعار حیا کن رها کن شنیده میشه خیلی ریسک کرد به نظر من!))

بالا