• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
به نظر من پیروانی برای مربیگری گزینه خوبی بود، نه سرمربی که خدا رو شکر همین هم شد.

وای اگه قطبی رو بیارن چی میشه :D .​

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
همون 6 تا سهمیه لیگ برتر رو بگیرن بسه ، البته + تمدید با بازیکنهای فصل قبل ( منهای اون 6 تائی که باید برن)
به نظر من آشوبی 100 درصد به خاطر پول رفت ، به همین خاطر بقیه حرفهائی که میزنه چرنده .
بازیکنهای آشغالی مثل بیک زاده همون بهتر که برن استقلال
البته رفتنش به استقلال دلیل این حرف من نیست . دلیل حرفم اینه که بیک زاده گفته بود استقلال رو بیشتر از پرسپولیس دوست دارم . فکر کرده همه مثل خودش پشت گوششاشون مخملیه .
فتح الله زاده همیشه این رفتار کثیفش رو داشته فقط یه شارلاتان ورزشی مثل عابدینی تونست این آدم رو بشونه سر جاش امیدوارم این داریوش خان مصطفوی هم حواسش به این موضوع باشه
واقعا من نمیدونم کی این ادم رو مدیرعامل استقلال میکنه . سال قبل بدبخت کرد استقلال رو با انتخابهای احمقانش . تا دید پرسپولیس رفت دنبال برهانی ، خدارو شکر سریع رفت باهاش قرار داد بست . با علیزاده هم همینطور و یکی دو تا دیگه که میخواستن بیان پرسپولیس . واقعا نه به نیاز تیمش کار داره نه به کیفیت بازیکن
فقط دوست داره بمب بترکونه که فصل قبل خودش ترکید .
امیدوارم از این انتخابهای عجیب نداشته باشن که خداروشکر تا حالا نداشتن .
فقط نمیدونم چرا با دنبل دروازبانن . اول معمارزاده حالا سوشا مکانی !!!

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
بهتره دلمون رو زیاد خوش نکنیم،متاسفانه آقای مصطفوی رو ما نسل سومی ها خوب نشناختیم، این متن رو بخونید تا علتش رو بفهمید.(تو این متن گفته شده که چرا نسل سومی ها مصطفوی رو مظلوم می دونن، در صورتی که به هیچ عنوان اینطوری نیست)

كالبدشكافى آقاى مديرعامل در سه نسل
او يك استقلالى است

پيام يونسى پور
Payam Younesipour
انتخاب هاى او براى سرمربيگرى تيم ملى به پروين، مايلى كهن و قلعه نويى ختم مى شود و وقتى تاريخ را مرور مى كنيم مى بينيم مصطفوى اول وعده حضور امه ژاكه و كلمنته را مى داد و بعد مايلى كهن و قلعه نويى سرمربى مى شدند. حالا كه گفته ايويچ را مى آورم چه كسى اول شخص نيمكت پرسپوليس خواهد شد !
مقدمه: وقتى اسامى اعضاى جديد هيات مديره پرسپوليس منتشر شد، چه احساسى پيدا كرديد احتمالا احساسات شما رابطه اى مستقيم با علاقه تان به يكى از دو تيم پايتخت نشين دارد. استقلالى هستيد يا پرسپوليسى حالا بگوييد خوشحال شديد يا ناراحت خبرش شوكه كننده بود يا آرام بخش ! به تناسب ميزان هوادارى تان از پرسپوليس و استقلال مى تواند در رضايت يا عدم رضايت شما از مديرعاملى داريوش مصطفوى نقش داشته باشد. مردى كه هنوز نمى دانيم براساس چه متر و معيارى وارد هيات مديره باشگاه شد و در دوره اى كه جوانگرايى در تمام عرصه هاى مديريتى كشور نمود عينى داشته، در اواخر ششمين دهه زندگى اش به پست مديرعاملى باشگاه دست پيدا مى كند!
داريوش مصطفوى را چگونه مى شناسيد براى نسل سومى ها نام مصطفوى مترادف با يك رييس فدراسيون است. مردى كه پس از سال ها انتظار تيم ملى را به جام جهانى رساند و از مسند قدرت كنار رفت. مصطفوى را همين نسل به عنوان منتقد درجه يك صفايى فراهانى (نه به خاطر عقايد سياسى اش كه صرفا به دليل نشستن بر جاى او) مى شناسند و دبير كل موقتى كه وقتى به فدراسيون معلق فوتبال ايران رسيد، هيچ كاميابى و موفقيتى را به ارمغان نياورد.
نسل دومى ها از داريوش مصطفوى فقط يك منتقد و كارشناس را به ياد مى آورند. چند سال دبيرى و نايب رييسى فدراسيون در اواسط دهه ۶۰ و البته راى هايى كه هرگز فراموش نمى شود. مثل حكم بر شكست ۳- صفر پرسپوليس مقابل استقلال در آن بازى جنجالى ۷۲ و محروميت فله اى بازيكنان اين تيم! دشمن سرسخت مجتبى محرمى و دوستدار على پروين قبل و بعد از مسووليتى كه در فدراسيون داشت، كارشناسى بازيهاى جام جهانى در تلويزيون را هم انجام مى داد.
نسل اولى ها او را بهتر به ياد مى آورند. بازيكن تيم تهران جوان كه در سال ۱۳۴۷ خورشيدى كه بنا به دستور مستقيم شاه جزو تيم هاى منحل شده قرار گرفت سال ۴۷ به استقلال (تاج) رفت و دليل انتخاب اين تيم را حضور دوستان قديمى اش در تيم آبى پوش عنوان كرد. دو سال بعد او ديگر پيراهن استقلال را از دست داده بود. يك سال خانه نشين شد تا پرسپوليس با كوچ دسته جمعى بازيكنانش از پيكان با قحطى بازيكن روبه رو شود. همايون بهزادى، داريوش را به پرسپوليس آورد تا مصطفوى طى دو سال ۵۹ بار پيراهن پرسپوليس را بر تن كند. نيازى نيست نسل هاى قبل از نسل اول مصطفوى را به ياد بياورند چون احتمالا به رحمت ايزدى رفته اند و نيازى نيست با حضور اين مرد در مسند مديرعاملى پرسپوليس دچار احساس خاصى شوند!
نسل اولى ها از داريوش مصطفوى يك چهره محافظه كار و اهل تعامل را در ذهن خود مى شناسند. مردى كه قادر است بنا به وضعيت موجود، با چرخشى ۱۸۰ درجه اى به سوى فرد يا جريان ديگر برود. او تطبيق پذير است و اين باور را مى توانيد در تمامى نسل اولى ها پيدا كنيد. او از بچگى عشق مديريت داشت و خودش را براى نشستن روى صندلى آماده مى كرد.
نسل دومى ها داريوش را مديرى خودرأى به ياد مى آورند كه تا حدود زيادى تحت تاثير چند دوست قديمى اش قرار مى گرفت. اطراف مصطفوى را مردانى مى سازند كه همگى هم نسل او هستند. از فكر جديد و جوان خبرى نيست، چون او خودش را اهل به روز كردن نمى داند! شما عين اين باور را در ميان تك تك نسل دومى هاى فوتبال ايران پيدا مى كنيد، مگر اينكه عده اى خاص از قبل، از صحبت هاى ويژه او بهره مند شده باشند. خودش به شدت به روابط پشت پرده و بين المللى اش مى بالد اما در عمل بدترين رفتارهاى كنفدراسيون آسيا، فيفا و داورى عليه فوتبال ملى ايران زمانى رقم خورد كه او يا دبير فدراسيون بود يا رييس و نايب رييس!
در نگاه نسل سومى ها داريوش مصطفوى مظلوم واقع مى شود. معلوم نيست چه كسى راست مى گويد! گروهى ادعا مى كنند در پاكى و صداقت او نبايد ترديد كرد و گروهى ديگر دقيقا بر خلاف اين مساله مى انديشند … قضاوت واقعى با خدا است اما از نگاه يك نسل سومى، انتخاب هاى مصطفوى، گوياى شكل مديريتى اش مى شود. انتخاب هاى او براى سرمربيگرى تيم ملى به پروين، مايلى كهن و قلعه نويى ختم مى شود و وقتى تاريخ را مرور مى كنيم مى بينيم مصطفوى اول وعده حضور امه ژاكه و كلمنته را مى داد و بعد مايلى كهن و قلعه نويى سرمربى مى شدند. حالا كه گفته ايويچ را مى آورم چه كسى اول شخص نيمكت پرسپوليس خواهد شد !

موخره: شما چه استنباطى از حضور داريوش مصطفوى در رأس كادر مديريتى باشگاه پرسپوليس داريد پيرمرد، چه هديه اى به قهرمان خواهد داد آيا قرار است با شيوه خرد جمعى و براى راضى كردن دل تمام منتقدان و … از همه نظرخواهى كرد و يكى را بر مسند سرمربيگرى تيم پرسپوليس نشاند وزن مديرعامل پرسپوليس … در اين مورد چه نظرى داريد !

از این متن چه چیزی میشه استنباط کرد ؟
اینکه مصطفوی استقلالیه ؟ یا دشمن پرسپولیسه ؟ یا ........... ؟
بهر حال باید قبول کنید که انتخابهای فوتبال ما همگی سیاسی هستند .
اقای کاشانی رو هم کسی نمیشناخت اما دید که علی ابادی گفته بود موافق حضور شما از اول هم نبودم
پس چه کسی موافق بوده ؟
آیا کاشانی یک پرسپولیسی تمام عیار بود .? ایا غمخوار پرسپولیسی بود ؟
آیا کسر 6 امتیاز از پرسپولیس امسال ربطی به کفاشیان داره ؟اون زمان هم مشخص نیست چه کسانی رای بر بازنده اعلام کردن پرسپولیس و محرومیتهای سنگین برای بازیکنان این تیم دادن
ریاست فدراسیون یک شغل 100 درصد تشریفاتی بود تا قبل از این انتخابات کذائی .
یعنی علنا ریاست فدراسیون شغل محسوب نمیشد . پس جایگاهی که تشریفاتیه چطوری میتونه تصمیم گیرنده هم باشه .
الان هم همین طوره . رئیس فدراسیون درسته که با انتخاب از بین 1 نفر انتخاب !! شده اما بازهم 100 درصد تشریفاتیه . زیاد روی این مسائل دقت نکنید . مثل یه حلقه میمونه فقط یه زمانی متوجه میشی که داری دور خودت میچرخی

Last edited:

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوشبختانه علیرضا محمد و محمد منصوری با پرسپولیس امضاء کردن .

سید جلال حسینی هم گفته قطعا به سایپا بر نمی گرده. امیدوارم بتونیم بگیریمش. بیگ زاده حیف شد . بازیکن خوب و آینده داری بود . شما مطمئن باشید امروزه دیگه هیچ بازیکنی به عشق تیم و رنگ و اینجور چیزا جلو نمیاد . مهم پوله . بیگ زاده هم وقتی اوضاع پرسپولیس رو قاراش میش دید با استقلال بست . اشکال از تیم خودمون بود که دارن زمان رو می کشن و عین خیالشون هم نیست

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از این متن چه چیزی میشه استنباط کرد ؟
اینکه مصطفوی استقلالیه ؟ یا دشمن پرسپولیسه ؟ یا ........... ؟
بهر حال باید قبول کنید که انتخابهای فوتبال ما همگی سیاسی هستند .
اقای کاشانی رو هم کسی نمیشناخت اما دید که علی ابادی گفته بود موافق حضور شما از اول هم نبودم
پس چه کسی موافق بوده ؟
آیا کاشانی یک پرسپولیسی تمام عیار بود .? ایا غمخوار پرسپولیسی بود ؟
آیا کسر 6 امتیاز از پرسپولیس امسال ربطی به کفاشیان داره ؟اون زمان هم مشخص نیست چه کسانی رای بر بازنده اعلام کردن پرسپولیس و محرومیتهای سنگین برای بازیکنان این تیم دادن
ریاست فدراسیون یک شغل 100 درصد تشریفاتی بود تا قبل از این انتخابات کذائی .
یعنی علنا ریاست فدراسیون شغل محسوب نمیشد . پس جایگاهی که تشریفاتیه چطوری میتونه تصمیم گیرنده هم باشه .
الان هم همین طوره . رئیس فدراسیون درسته که با انتخاب از بین 1 نفر انتخاب !! شده اما بازهم 100 درصد تشریفاتیه . زیاد روی این مسائل دقت نکنید . مثل یه حلقه میمونه فقط یه زمانی متوجه میشی که داری دور خودت میچرخی

من معتقدم با اومدن مصطفوی هیئت مدیره باشگاه و مدیر عامل کاملا با سازمان و علی آبادی هماهنگ و یکدست شدن . و این می تونه برای پرسپولیس خیلی خوب باشه . اقلا مصطفوی مجبور نیست بخشی از انرژی خودش رو بذاره برای چانه زنی و التماس و جنگ و دعوای با سازمان . یادمون نره کاشانی از شهرداری و طیف قالیباف بود و از همون روز اول هم با علی آبادی که از طیف احمدی نژاد بود مشکل داشتن . تو این مملکت رابطه حرف اول رو می زنه پس به نظر میاد شرایط کنونی چندان هم به ضرر پرسپولیس نشه .اولین نشانه های این موضوع ابراز علاقه علی آبادی به حل مشکلات مالی باشگاه توی جلسه دیروز هست و به نظر میاد با این حرف علی آبادی ، مصطفوی هم تصمیم بگیره برای جذب بازیکنان جدید سقف قرارداد 170 میلیونی رو حذف کنه و بیشتر پول خرج کنه ...

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سخنگوي هيات مديره پرسپوليس: «قطبي» هم يك گزينه است اما چيزي قطعي نشده است
"استيلي" سرمربي‌گري مي‌خواست

سخنگوي هيات مديره باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد كه "افشين قطبي" تنها يكي از گزينه‌هايي است كه امكان حضورش در پرسپوليس وجود دارد اما، مربياني ديگري از برزيل و فرانسه نيز جزو گزينه‌هايي هستند كه با آنها مذاكراتي انجام شده است.

مجيد فرخ‌زادي اظهار كرد: قطبي همانند ساير گزينه‌هاي مورد نظر باشگاه است. او نيز يك گزينه است. اگر بحث حضور "افشين قطبي" در پرسپوليس به طور گسترده مطرح شده تنها به دليل حضور مستمر مدير برنامه‌هايش در باشگاه است كه براي تسويه‌ي حساب مالي فصل گذشته در اين چند روز به دفتر باشگاه رفت‌وآمد داشته است.

وي افزود: اين‌كه قطبي با پرسپوليس موفقيت‌هاي خوبي داشته غيرقابل انكار است. اما در حال حاضر هيچ چيز در مورد بازگشت "قطبي" به پرسپوليس قطعي نيست.

فرخ‌زادي گفت: قطبي گزينه‌ي اول و آخر ما نيست. در كنار اين گزينه با مربيان ديگري از كشورهاي صاحب سبك فوتبال مانند برزيل و فرانسه و برخي ديگر كشورها نيز در حال گفت‌وگو هستيم.

سخنگوي پرسپوليس ادامه داد: در نشست عصر امروز هيات هم‌چنين مقرر شد طلب "افشين قطبي" و "آري هان" به طور كامل پرداخت شود.

وي تاكيد كرد: از روز شنبه افشين پيرواني، تمرينات تيم پرسپوليس را استارت مي‌زند و بلافاصله پس از انتخاب سرمربي وي با اختيار كامل اعضاي كادرفني‌اش را انتخاب خواهد كرد.

سخنگوي باشگاه پرسپوليس هم‌چنين در مورد "حميد استيلي" گفت: استيلي در مذاكره با باشگاه تاكيد داشت كه تنها به عنوان سرمربي حاضر به همكاري است و ما نيز چون در شرايط موجود، علي‌رغم احترام كامل به "استيلي" و تمام پيشكسوتان به دنبال جذب يك مربي خارجي بوديم، نتوانستيم از وجود وي استفاده كنيم.

فرخ‌زادي افزود: پرسپوليس مانند فصل گذشته به دنبال تثبيت موقعيت و جذب بهترين‌هاست. اميداوريم كه با حمايت هواداران بتوانيم اين شرايط را ايجاد كنيم

به نقل از ایسنا

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
من معتقدم با اومدن مصطفوی هیئت مدیره باشگاه و مدیر عامل کاملا با سازمان و علی آبادی هماهنگ و یکدست شدن . و این می تونه برای پرسپولیس خیلی خوب باشه . اقلا مصطفوی مجبور نیست بخشی از انرژی خودش رو بذاره برای چانه زنی و التماس و جنگ و دعوای با سازمان . یادمون نره کاشانی از شهرداری و طیف قالیباف بود و از همون روز اول هم با علی آبادی که از طیف احمدی نژاد بود مشکل داشتن . تو این مملکت رابطه حرف اول رو می زنه پس به نظر میاد شرایط کنونی چندان هم به ضرر پرسپولیس نشه .اولین نشانه های این موضوع ابراز علاقه علی آبادی به حل مشکلات مالی باشگاه توی جلسه دیروز هست و به نظر میاد با این حرف علی آبادی ، مصطفوی هم تصمیم بگیره برای جذب بازیکنان جدید سقف قرارداد 170 میلیونی رو حذف کنه و بیشتر پول خرج کنه ...

درسته
البته همه چیز رو نمیشه اینجا گفت . تیرماه سال آینده خیلی موضوع مهمیه که از الان باید براش برنامه ریزی کنند . بهرحال رقبا خیلی سعی میکنند که اگر نمیتونن یارگیری کنند اجازه یارگیری رو هم به طرف مقابل ندن . برکناری کاشانی هم در راستای عدم یارگیری طرف مقابل بوده . البته اینها همگی نظرات شخصیه و ممکنه 100 درصد اشتباه باشه . اما اینکه سعی در یکدست کردن مدیریت در این دو تا تیم دارن شکی نیست . حضور فعلان سیاسی در راس سیستم مدیریتی این دوتا تیم هم به همین دلیله .
از این برو بیا ها ماشاالله بیشتر و بیشتر خواهیم دید .
.
در مورد بیک زاده هم درسته تصمیمش شاید درست بوده اما این چرند دیگه چیه که گفته استقلال رو بیشتر از پرسپولیس دوست دارم . این رو همیشه باید در تصمیم گیری ها در نظر گرفت که پول و انگیزه مهمه اما نه تا این حد که تصمیم گیری ها رو تحت تاثیر قرار بده . سرنوشت بازیکنی مثا هاشمی نسب که میتونست یکی از بهترین های ایران و آسیا بشه به خاطر انگیزه نادرست به جائی کشید که الان هیچ جایگاهی نداره .
پول بدتر از اون .

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
قطبي : براي سرمربيگري پرسپوليس 4 شرط دارم

اعضاى هيأت مديره پرسپوليس براى آنكه از طرفى خودى نشان دهند و از سوى ديگر نبود حبيب كاشانى را طبيعى جلوه دهند، مذاكرات خود را با افشين قطبى آغاز كردند تا وى را به عنوان سرمربى فصل بعد روى نيمكت پرسپوليس بنشانند.

اين دستور مستقيماً از سوى محمد على آبادى صادر شده و تضمين مالى نيز دارد.به همين دليل نماينده باشگاه پرسپوليس در سازمان تربيت بدنى با يكى از دوستان صميمى افشين قطبى تماس برقرار كرده تا بتواند از اين كانال با قطبى صحبت كند به هر صورت نماينده باشگاه موفق شد با قطبى صحبت كند و پيغام هيأت مديره باشگاه مبنى بر رضايت آنها براى بازگشت قطبى به پرسپوليس را به گوشش برساند.

قطبى نيز پس از شنيدن حرف هاى نماينده باشگاه گفت: من هم دوست دارم به پرسپوليس باز گردم اما براى بازگشت ۴ شرط مهم دارم كه همه آنها بايد انجام شود. اول اينكه به غير از حضور افشين پيروانى من بايد يك دستيار خارجى با خود به پرسپوليس بياورم اين شرطم بايد اجرايى شود. دوم، اجاره يك منزل مسكونى با تمام امكانات در دوبى براى همسرم است. همچنين بايد هر ۲ ماه يك هفته در كنار همسرم در دوبى باشم. سومين شرط من بستن قرارداد مالى خوب است. من دوست ندارم با همان قيمت سال گذشته قرارداد ببنندم. چهارم بحث بازيكنان است. بايد بتوانم بازيكنان مورد نظرم را جذب كنم و آنها را كه نمى خواهم از تيم كنار بگذارم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فکر نکنم اینها با قطبی به توافق برسند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فکر نکنم این قضیه به ما ارتباطی داشته باشه.
مهم اینه که مربی از نظر فنی تایید شده باشه.
=======================================
vbulletin3_logo_white.gif

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
فکر نکنم این قضیه به ما ارتباطی داشته باشه.
مهم اینه که مربی از نظر فنی تایید شده باشه.
=======================================
vbulletin3_logo_white.gif
شدیداً تائید میشه
هر کسی یه عقیده ای داره. ما هم به اون عقاید کاری نداریم. کار ما پرسپولیسه
ما می خوایم پرسپولیس بازهم قهرمان بشه و تو آسیا هم مقام خوبی کسب کنه، مگه غیر از اینه؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
زن قطبی با این محدودیت های حجاب که تو ایران هست که نمی تونه بمونه مجبوره واسش تو دبی خونه بگیرن که لخت بگرده
یه بار دیگه پست خودتو بخون خدایی ببین چی نوشتی !!!!!!

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
مربیان تیم فوتبال پرسپولیس معرفی شدند

مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) اسامی اعضای کادر فنی این تیم را اعلام کرد.مهندس داریوش مصطفوی مدیر عامل باشگاه پرسپولیس مربیان این تیم را تا معرفی سرمربی، جهت برگزاری تمرینات معرفی نمود. افشین پیروانی (مربی)، احمدرضا عابدزاده (مربی دروازه‎بانها) و پرویز کماسی (مربی بدنساز) تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس را از روز شنبه هشتم تیر ماه از ساعت 9 صبح در آکادمی المپیک برگزار می‎کنند.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33

كادر مديريتي پرسپوليس امروز پس از مذاكره با عليرضا عباسفرد با وي قرارداد 2 ساله منعقد كرد.

عماد محمدرضا مهاجم تيم سپاهان، ابراهيم توره مهاجم تيم پيكان، گزينه هاي مورد توجه مسئولان باشگاه هستند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یعنی تیم سرمربی نداره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
با عقد قراردادي 2

عباسفرد به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال صبا باتري با عقد قراردادي 2 ساله به تيم فوتبال پرسپوليس ملحق شد.

به گزارش خبرگزاري فارس ، عليرضا عباسفرد امروز صبح در باشگاه پرسپوليس با داريوش مصطفوي، مدير عامل سرخ پوشان ديدار كرد و پس از انجام توافقات نهايي با پرسپوليس قرارداد 2 ساله اي را به صورت داخلي امضاء كرد.
عباسفرد فصل گذشته در خط حمله صبا باتري فعاليت مي كرد كه با اتمام زمان قراردادش تصميم گرفت كه تيم به پرسپوليس ملحق شود.وي هفته آينده با حضور در هيئت فوتبال قرادادش را به طور رسمي ثبت خواهد كرد.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
قطبي : براي سرمربيگري پرسپوليس 4 شرط دارم

قطبى نيز پس از شنيدن حرف هاى نماينده باشگاه گفت: من هم دوست دارم به پرسپوليس باز گردم اما براى بازگشت ۴ شرط مهم دارم كه همه آنها بايد انجام شود. اول اينكه به غير از حضور افشين پيروانى من بايد يك دستيار خارجى با خود به پرسپوليس بياورم اين شرطم بايد اجرايى شود. دوم، اجاره يك منزل مسكونى با تمام امكانات در دوبى براى همسرم است. همچنين بايد هر ۲ ماه يك هفته در كنار همسرم در دوبى باشم. سومين شرط من بستن قرارداد مالى خوب است. من دوست ندارم با همان قيمت سال گذشته قرارداد ببنندم. چهارم بحث بازيكنان است. بايد بتوانم بازيكنان مورد نظرم را جذب كنم و آنها را كه نمى خواهم از تيم كنار بگذارم.

واقعا امپراطور بازی دراورده :دی
بابا حالا تماشاچی ها یه چیزی گفتن .. جدی نگیر زیاد . علی پروین هم یه زمانی سلطان بود
جدا از شوخی
تا حدودی شاید تا 60 درصد توقعاتش منطقیه . شاید فقط دستیار خارجی دلیل قانع کننده ای نداشته باشه .
البته قضیه خونه و دبی هم فکر نمیکنم در صورت توافق اجرائی بشه مگر اینکه دیگه بخوان به هر قیمتی افشین رو بیارن . من فکر میکنم با این شرایط حتی بتونن یه مربی بهتر و حتی تاپ بیان . با شریط بدتر از این هم خیلی کار کردن تو ایران . بلاژ هم اینطوری شرط نمیزاشت .
حالا ما موندیم و دم خروس و قسم حضرت عباس (قرارداد سفید امضا کردن و اینهمه شرایط مالی گذاشتن)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بابا Gheymeh جون تو زندگي مردم چي كار داري ... دوست داره

زنش راحت باشه من نميدونم در مورد زن طرف هم نظر ميدي تو ؟ :hmm:

خوشحالم عابد زاده پيوسته به تيم ... خوشحالم قراره عماد رضا بياد ... همينطور ابراهيم طوره ... و خوشحالم كه

قطبي حاضره برگرده ... كاري با شرايطش ندارم ... همين كه نشون ميده پرسپوليسو دوست داره و اگر شرايط

مهيا بشه حاضره بياد برام خيلي ارزش داره :)

بالا