• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فرزاد جون شما جدی نگیر . ما هنر کنیم نیکی رو رام کنیم باید سرمون رو بگیریم بالا ...;)

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
یه پرسپولیس یه ایران
یه تیم پر از دلیران
گر چه حریفت قدره
اما تو میشی قهرمان
یه پرسپولیس یه ایران
یه تیم پر از دلیران
گر چه حریفت قدره
اما تو میشی قهرمان

دعای هوادارتون همیشه همراهتون
خدانگه دارتون خدانگه دارتون
یه پرسپولیس یه ایران
یه تیم پر از دلیران
گر چه حریفت قدره
اما تو میشی قهرمان
هیچکی جلودار تو نیست
نمرهء فوتبال تو بیست
قرمز رنگ پیرهنت
با سرخی خون یکیست
با سرخی خون یکیست
یه پرسپولیس یه ایران
یه تیم پر از دلیران
گر چه حریفت قدره
اما تو میشی قهرمان
یه پرسپولیس یه ایران
یه تیم پر از دلیران
گر چه حریفت قدره
اما تو میشی قهرمان

روز و روزگاری بود قدیم ندیما
امجدیه بود و شلوغی گرما
مردمی عاشق که میریختند تو صف
واسه دیدن فوتبال و گفتن حرف
یه پرسپولیس یه ایران
یه تیم پر از دلیران
گر چه حریفت قدره
اما تو میشی قهرمان

قصه قصهء عزیز اصلی بود و محراب و ابرام جعفر کاشانی
اکبر محمدی و محمود خوردبین علی پروین و بهزادی و کلانی
یه تیم پر از اسطوره های فوتبال
فوتبال ما اینطوری شد جهانی

یه پرسپولیس یه ایران
یه تیم پر از دلیران
گر چه حریفت قدره
اما تو میشی قهرمان

قصهء فریاد وشلوغ پلوقی
شیپور زنده یاد ممد بوقی
پرسپولیس
پرسپولیس
پرسپولیس

توپ رو زمین قل قل و قل قلی زد
حریفم به زور آخر وقت گلی زد
یواشکی امضائی رو کاغذ شد
اسم عزیز پرسپولیس عوض شد
تو هرج و مرج و بلبشو
پیروزی کردن اسمشو
تو هرج و مرج و بلبشو
پیروزی کردن اسمشو
اما عاقبت طرفدارای یکرنگ
با جرأت و با غیرت و هم زرنگ
با همدیگه یهو شدن همبسته
جدا از هر نیرنگ و حزب و دسته
داد زدن
پرسپولیس
پرسپولیس
پرسپولیس
یه پرسپولیس یه ایران
یه تیم پر از دلیران
گر چه حریفت قدره
اما تو میشی قهرمان
یه پرسپولیس یه ایران
یه تیم پر از دلیران
گر چه حریفت قدره
اما تو میشی قهرمان

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
مسلما یه خبرهائی هست
از برگشتن قلعه نوعی شروع شده به نظر من .. قهرمانی استقلال کنار گذاشتن بعضی از چهره ها حالا هم که خبرهائی در رابطه به تغییرات در استقلال اونها هم بازیکنان خوبی گرفتن ... البته مدیرعاملشون خیلی علاقه له ریخت و پاش داره و طوری گول بازار گرمی ها رو میخوره که بازکنها هم همه وارد شدن به این موضوع اما در کل رنگ استقلال هم یکباره عوش شد .. اما در مورد پرسپولیس کمی پررنگتره ... بعد هم بحث انتقال تیمها به شهرستانها . مخصوصا فشاری که برای سپاهان نوین آوردن . ... از اون طرف فولاد و .... حالا بازگشت قطبی با تماسهای علی آبادی ، تمدید قرار داد با بازیکنهای فصل قبل . گفته های سعیدلو و فرخزادی در باره یکسری اتفاق بسیار خوشحال کننده و البته خریدهای خوب که کمتر از فصل قبل نیست .
احتمال به خدمت گرفتن عمادرضا همچنان بسیار بالاست با توجه به علاقه شخصی که به پرسپولیس داره .
البته سپاهان رقم بسیار خوبی بهش پیشنهاد داده که ...
رحمان و علی کریمی اما یه کم گیج کننده هست .

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
:D

بابا 4 تا بازیکن خریدین دیگه جو زده نشین ! :D:p;)

فرزاد جان امسال واقعاً همه برای قهرمانی در اسیا دارن کمک میکنند
خود علی آبادی وقت دید دارن پرسپولیس رو نابود میکنند سریع اعضای هیت مدیره رو عوض کرد همین که الان استیلی سرمربی نیست خیلی

تربیت بدنی هم برای پرسپولیس ظاهراً زیرمیزی خوبی میده که دارن بازیکنان خوبی میگرن

با تمدید قرار داد نیکبخت و قرار داد با عماد رضا و محمد پروین و آقایی و رحمان رضایی واقعاً تیم کاملب میشه

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
پتروویچ و محمد پروین میتونن بهترین انتخاب برای خرید باشن تو این فصل
حالا اگر اینها + علی کریمی و رحمان رضایی و عمد رضا و نیکبخت و ... بخوان بگیرن
100% معدن طلایی چیزی پیدا کردن
کلآ این همه اسم بزرگ خیلی بعید به نظر میرسه
همون دوتای اولی میتونه بهترین خرید ها باشه
)
منم با دو بازیکن اولی بشدت موافقم مخصوصاً پروین

کلاً کریمی نشدنی هستش چون قرارداد داره و 2 میلیارد برای رضایت نامه اش میخوان که اینهمه نمیارزه

یه سوال شما پرسپولیسی هستی یا فقط ....................! :D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فرزاد جان امسال واقعاً همه برای قهرمانی در اسیا دارن کمک میکنند
خود علی آبادی وقت دید دارن پرسپولیس رو نابود میکنند سریع اعضای هیت مدیره رو عوض کرد همین که الان استیلی سرمربی نیست خیلی

تربیت بدنی هم برای پرسپولیس ظاهراً زیرمیزی خوبی میده که دارن بازیکنان خوبی میگرن

با تمدید قرار داد نیکبخت و قرار داد با عماد رضا و محمد پروین و آقایی و رحمان رضایی واقعاً تیم کاملب میشه

کاملا قبول دارم

چیزی نمونده بود که استیلی بشه همه کاره و هرچی تو یک سال چیده شده بود به هدر بره ! ولی الان فکر کنم شکر خدا همه چیز بر وفق مراد باشه

اگه پترویچ و عماد رضا هم بخوان بیان پرسپولیس تبدیل میشه به " 2 تیم " رویائی ! ( چون اینهمه بازیکن مطرح بیشتر از حتی 2 تیم محوب میشن ! )

البته اس اس هم بد یارگیری نکرده صحبت همین عماد رضا و سیاوش اکبرپور و چند بازیکن خارجی هم هست

من که پیشگوئی ! :D کردم امسال سال استقلال و پرسپولیسه :)

( عرض ارادت خدمت آقا امین هم دارم ، خواستم یه کری هم با رونان بخونم ! )

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
عماد رضا با پرسپوليس قرارداد داخلى بست

تهران IranSport.Net - عماد رضا هافبك فصل گذشته سپاهان مذاكرات خود را با پرسپوليس نهايى كرده و با قراردادى مشروط، ۲ ساله با پرسپوليس داخلى امضاء كرده است. او براى هر سال با مبلغى در حدود۳۴۰ ميليون با پرسپوليس به توافق رسيده است.

-------------------------------------------------
تبریک امسال خوب بازیکن جذب کرده پرسپولیس
فقط موندم پرسپولیس گنج پیدا کرده یا اینکه اینها هم می خواد بشه بدهی برای سال های بد
آرزوی موفقیت برای پرسپولیس در سال بعد

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
مهترین عناوین مطبوعات ورزشی
138704150440_IM_0783010659.JPG

پیروزی :
قطبی بخاطر هواداران برگشتم
سعیدلو رئیس باشگاه پرسپولیس می شود
رحمان رضایی : اگر پیشنهادم را قبول کنندبه پرسپولیس می ایم
پیروانی :با مربی برزیلی هیچ مشکلی ندارم
البرز :
قطبی با پرسپولیس دو ساله امضا کرد
منیعی : شخصیتم را بیشتر از فیروز کریمی دوست دارم
رحمان رضایی امروز پرسپولیسی می شود ،کریمی بزودی
نفس دایی هم برایمان شانس می آورد ،ایران با اردن ،تایلند و سنگاپور هم گروه شد
گل :
بمب فصل ،کریمی در پرسپولیس
مبعلی، با 6 بازی ملی آقای فوتبال آسیا می شوم
تکذیب رحمان: با پرسپولیس داخلی نبستم افشین با دستیار برزیلی 400 هزار دلاری آمد
پیشنهاد پاری سن ژرمن برای جباری
خبرورزشی :
قطبی 800 هزار دلار برای پرسپولیس اب خورد
رحمان رضایی به پرسپولیس بله گفت
رایزنی قطبی برای به دست آوردن دل قطبی
سرپرست استقلال:
توره 500 هزار دلاری مبارک پرسپولیس!
هدف :
پرسپولیس توره را گرفت
دایی : چند ماه بعد همه را شگفت زده می کنیم
نبی خبر داد ،ایران –ژاپن پیش از دیدار با کره جنوبی
قطبی : مصطفوی را نمی شناسم فقط به خاطر پرسپولیس ها برگشتم
استقلال:
افتتاح کمپ ،حرفه ای شدن استقلال
استقلال و قلعه نویی جلوتر از پرسپولیس وقطبی
اکبری : اینجا خانه من است
پرتاب های علیزاده و پرش های عباسفرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کاملا قبول دارم

چیزی نمونده بود که استیلی بشه همه کاره و هرچی تو یک سال چیده شده بود به هدر بره ! ولی الان فکر کنم شکر خدا همه چیز بر وفق مراد باشه

اگه پترویچ و عماد رضا هم بخوان بیان پرسپولیس تبدیل میشه به " 2 تیم " رویائی ! ( چون اینهمه بازیکن مطرح بیشتر از حتی 2 تیم محوب میشن ! )

البته اس اس هم بد یارگیری نکرده صحبت همین عماد رضا و سیاوش اکبرپور و چند بازیکن خارجی هم هست

من که پیشگوئی ! :D کردم امسال سال استقلال و پرسپولیسه :)

( عرض ارادت خدمت آقا امین هم دارم ، خواستم یه کری هم با رونان بخونم ! )

البته اس اس هم دنبال بازیکنان خوبی هست. این اخریش هم فکر کنم ایلتون باشه

البته به نظر من اضافه وزن داره

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خليلي: از حضور توره و عمادرضا در پرسپوليس استقبال مي‌كنم

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به بازي ابراهيم توره و عمادرضا علاقمندم و از حضورشان در تيم استقبال مي‌كنم.

محسن خليلي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص تمديد قرارداد خود اظهار داشت: تمام شرايط را بررسي كرده و با بزرگان زيادي در اين خصوص مشورت كردم. معتقدم يكي از بهترين تصميم‌هاي زندگي ام را اتخاذ كردم.
وي ادامه داد: نمي‌خواهم به بازار گرمي بپردازم؛ اما همه از پيشنهادهاي خوب‌ مالي اماراتي‌ها باخبرند و من هم دچار ضرر مالي شدم؛ اما از لحاظ فوتبالي به آينده خود كمك كردم.

مهاجم پرسپوليس با رد چندباره مشكل با عليرضا نيكبخت واحدي تصريح كرد:‌ شايد در بعضي از بازي‌ها با يكديگر كمي بلند صحبت كرده باشيم؛ اما با يكديگر مشكلي نداشته و نداريم. معتقدم خيلي ها دوست داشتند ارتباط ما خدشه دار شود؛ اما به هدف خود نرسيدند. اميدوام امسال نيز در كنار هم از عوامل قهرماني تيم باشيم.

وي در خصوص زمان حضور در تمرينات گفت: در حال حاضر به تمرينات اختصاصي زير نظر پزشك معالجم همراه با فيزيوتراپي مي‌پردازم و از 2 هفته ديگر تمرين روي چمن را شروع مي كنم.

خليلي كه همواره شايعه اختلافش با افشين قطبي شنيده مي شد، در خصوص بازگشت اين مربي تاكيد كرد: يكي از بهترين خبرها براي هواداران بازگشت قطبي به پرسپوليس بود. با وجود وي و بازيكنان فعلي مي توان قول قهرماني در آسيا را داد.
وي افزود: فصل قبل برخي قصد داشتند به ارتباط من و قطبي لطمه وارد كنند؛ اما سعي كردم از تمام لحظات به خوبي استفاده كرده و از تجربه بالاي قطبي براي موفقيتم استفاده كنم.

مهاجم سابق تيم سايپا حضور همزمان در سه ليگ را سخت توصيف و تصريح كرد: شايد ليگ قهرمانان آسيا براي ما جدي باشد؛ اما هرگز نبايد 2 جام داخلي ديگر را به سادگي از دست بدهيم. بدون شك موفقيت در سه جام بايد هدف اصلي پرسپوليس باشد.

وي كه فصل گذشته به همراه هادي اصغري به عنوان آقاي گلي ليگ برتر دست يافت،‌ اذعان داشت: خوشبختانه تجارب خوبي را در سال گذشته در پرسپوليس كسب كردم و براي حضور موفق در ليگ قهرمانان آسيا آماده هستم. بعد از تمديد قرارداد با پرسپوليس هدف بزرگي مثل كسب عنوان آقاي گلي در ليگ قهرمان آسيا و حضور در تيم‌هاي مطرح اروپايي را دارم.

خليلي در خصوص جذب ابراهيم توره و مذاكره با عمادرضا گفت:‌ رقابت، سطح فوتبال يك بازيكن را بالا مي برد. من هم با توجه به اينكه توره و عماد رضا از بهترين‌ خارجي‌هاي ليگ هستند و شخصا فوتبال آنها را دوست دارم از حضورشان در پرسپوليس استقبال مي كنم و اميدوارم هواداران شاهد خط حمله اي آتشين در فصل آتي باشند.
وي كه پس از حضور در پرسپوليس توانست در تيم ملي نيز به بازي بپردازد،‌ در اين خصوص تاكيد كرد:

در سايپا روزهاي بسيار خوبي داشتم؛ اما حضورم در تيم ملي كم رنگ بود و با توجه به انگيزه‌اي كه داشتم، خيلي زودتر مي‌توانستم در كنار بزرگان تيم ملي توپ بزنم.
خليلي ادامه داد: شايد حضور در تيم ملي در روزهاي اول كمي سخت باشد؛ اما خوشبختانه در حال حاضر تجربه

خوبي دارم و سعي مي‌كنم براي حل مشكل گلزني تيم، مهره اي موثر باشم.
وي افزود: به علي دايي علاقه دارم چون يكي از بزرگان فوتبال ايران و سرمربي من در سايپا بوده است؛ اما هرگز از حسن نيت او سوءاستفاده نكرده و سعي مي‌كنم در شرايطي كه او به من اعتماد مي كند، بهترين عملكرد را داشته باشم.

خليلي در پايان خاطرنشان ساخت: دوست دارم در جام جهاني به ميدان بروم و براي تيم ملي كشورم گل بزنم. اين خواسته دور از دسترس نيست و با تفكرات كادر فني و اردوهاي تيم ملي در آينده حتما امكان پذير است.

################################################################

قطبي خواهان تشكيل اردوي پرسپوليس در اروپا شد

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران خواهان برپايي اردوي تداركاتي 20 روزه در يكي از كشورهاي اسپانيا، ايتاليا، هلند يا پرتغال شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي در گفت وگو با مسئولان باشگاه اعلام كرده است،‌ بايد اردويي تداركاتي در اروپا برگزار شود و اين درخواست با موافقت اعضاي هيئت مديره مواجه شده است.

قرار است تا 20 روز آينده اردوي اين تيم در يكي از كشورهاي اسپانيا، ايتاليا،‌ هلند يا پرتغال برگزار شود.

پرسپوليسي ها طبق برنامه در اين اردو 6 ديدار تداركاتي نيز انجام خواهند داد.

رابطين باشگاه پرسپوليسي رايزني‌ها خود را از امروز در كشورهاي فوق آغاز كردند.​

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
اين چند وقتي كه گرفتار بودم خبرهاي خيلي خوبي از پرسپوليس شنيدم . گرفتن بازيكنان خوبي مثل توره و تمديد قرارداد امثال خليلي ميتونه بسيار نويد خوبي در حمله براي پرسپوليس باشه . ولي تعجب مي كنم هيچكدام از دوستان نگران وضعيت هافبك دفاعي تيم نيست . پرسپوليس آشوبي رو از دست داده و الونگ كه به نظر من بهترين هافبك دفاعي در سالهاي اخير هست كماكان مصدومه . هافبك دفاعي درجه دويي مثل ماماني رو هم از دست داديم . اين منطقه هافبك دفاعي در فوتبال امروز ميتونه پاشنه آشيل هر تيمي باشه . نمونه بزرگش رئال مادريد كه با كلي ستاره و تنها با از دست دادن يك ماكه له له چند سال روي جامهاي معتبر رو نديد و اين روند ادامه داشت تا اينكه محمد ديارا رو جذب كرد .
الان پرسپوليس به اين منطقه كم توجه نشون داده و اين ميتونه زهري در آينده پرسپوليس باشه . مطمئن نيستم منصوري يك هافبك دفاعي ايده آل باشه ضمن اينكه بازيكنان اين منطقه زياد كارت ميگيرند و داشتن حداقل دو هافبك دفاعي براي پرسپوليس واجبه ، ضمن اينكه كريم هم يكسال پيرتر شده و بعيد ميدونم بتونه عرض پشت هجده قدم پرسپوليس رو منطقه امن بكنه . شايد هم پرسپوليس قصد داشته باشه از بين دفاع هاش يكي رو يك خط جلوتر ببره و براي اين پست آموزشش بده.
به هر حال من از اين نوع يارگيري پرسپوليس كمي نگران شدم . اگر عماد رضا هم به پرسپوليس بياد پرسپوليس به غير از نيكبخت سه فوروارد عالي خواهد داشت كه با سيستم 4-2-3-1 قطبي همخواني نداره ضمن اينكه اون دوتا هافبك دفاعي رو هم نداره . مگه به ناگزير فرميشن پرسپوليس به 3-4-3 تغيير پيدا كنه كه خيلي ريسكي هست و اونوقته كه باز اين سيستم نياز به يك هافبك دفاعي عالي و مقتدر داره .
به هر حال اميدوارم پرسپوليس محبوبمون نتيجه بگيره و مشكل دار نشه . :)

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سلام خدمت دوستان
اين چند وقتي كه گرفتار بودم خبرهاي خيلي خوبي از پرسپوليس شنيدم . گرفتن بازيكنان خوبي مثل توره و تمديد قرارداد امثال خليلي ميتونه بسيار نويد خوبي در حمله براي پرسپوليس باشه . ولي تعجب مي كنم هيچكدام از دوستان نگران وضعيت هافبك دفاعي تيم نيست . پرسپوليس آشوبي رو از دست داده و الونگ كه به نظر من بهترين هافبك دفاعي در سالهاي اخير هست كماكان مصدومه . هافبك دفاعي درجه دويي مثل ماماني رو هم از دست داديم . اين منطقه هافبك دفاعي در فوتبال امروز ميتونه پاشنه آشيل هر تيمي باشه . نمونه بزرگش رئال مادريد كه با كلي ستاره و تنها با از دست دادن يك ماكه له له چند سال روي جامهاي معتبر رو نديد و اين روند ادامه داشت تا اينكه محمد ديارا رو جذب كرد .
الان پرسپوليس به اين منطقه كم توجه نشون داده و اين ميتونه زهري در آينده پرسپوليس باشه . مطمئن نيستم منصوري يك هافبك دفاعي ايده آل باشه ضمن اينكه بازيكنان اين منطقه زياد كارت ميگيرند و داشتن حداقل دو هافبك دفاعي براي پرسپوليس واجبه ، ضمن اينكه كريم هم يكسال پيرتر شده و بعيد ميدونم بتونه عرض پشت هجده قدم پرسپوليس رو منطقه امن بكنه . شايد هم پرسپوليس قصد داشته باشه از بين دفاع هاش يكي رو يك خط جلوتر ببره و براي اين پست آموزشش بده.
به هر حال من از اين نوع يارگيري پرسپوليس كمي نگران شدم . اگر عماد رضا هم به پرسپوليس بياد پرسپوليس به غير از نيكبخت سه فوروارد عالي خواهد داشت كه با سيستم 4-2-3-1 قطبي همخواني نداره ضمن اينكه اون دوتا هافبك دفاعي رو هم نداره . مگه به ناگزير فرميشن پرسپوليس به 3-4-3 تغيير پيدا كنه كه خيلي ريسكي هست و اونوقته كه باز اين سيستم نياز به يك هافبك دفاعي عالي و مقتدر داره .
به هر حال اميدوارم پرسپوليس محبوبمون نتيجه بگيره و مشكل دار نشه . :)
ضمن تایید حرفهای ساسان جان

آشوبی بازیکنی بود که ساده بازی میکرد و بدون حاشیه بود
هیت مدیره قبلی باعث جدایی آشوبی شدند و شاید هم استیلی این بازیکن رو مازاد معرفی کرده بوده
خود آشوبی هم چون پیشنهاد مس از لحاظ مالی خوب بودش عجله کردش و سریع قرارداد بستش

الان افشین قطبی خواسته که آشوبی رو برگردونند

خبرگزاري فوتبال ايران – افشين قطبي در بازگشت به پرسپوليس از بابت جدايي فرزاد آشوبي اظهار تاسف كرد و از مسئولان باشگاه خواست در صورت امكان زمينه بازگشت وي را فراهم سازند.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران آشوبي در زمان مديريت حبيب كاشاني از پرسپوليس جدا شد و به مس كرمان پيوست اما پرسپوليسي ها موفق به جذب جانشين اين بازيكن در نقطه مركزي زمين نشده اند. قطبي با توجه به شرايط موجود از مسئولان باشگاه خواسته براي فراهم ساختن مقدمات بازگشت آشوبي تلاش كنند.
قرارداد هافبك سابق پرسپوليس در هيات فوتبال استان كرمان به ثبت رسيده و مسئولان پرسپوليس تنها با جلب رضايت مسي ها مي توانند اين بازيكن را به پرسپوليس بازگردانند

ولی

پرويز مظلومي سرمربي مس در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران، در مورد وضعيت آشوبي مي‌گويد: «اين بازيكن قرارداد رسمي‌اش را امضا كرده و نمي‌تواند از مس جدا شود. ما روي آشوبي حساب ويژه‌اي باز كرديم و حالا كه با او قرارداد بستيم ديگر گزينه‌ها را از دست داديم به همين دليل اجازه نمي‌دهيم او به پرسپوليس بازگردد.»
مظلومي در ادامه با اشاره به يارگيري مس كرمان در فصل نقل‌وانتقالات مي‌گويد: «آن اوايل خيلي خوب شروع كرديم ولي به مرور زمان برخي با جوسازي‌هاي خود برنامه‌هاي مس را بر هم زدند و اين باعث شد تا بودجه ما كم بود. حتي اردوي آلمان هم لغو شد و اين موضوع تأسف‌آور است.»
سرمربي مس تأكيد مي‌كند: «بعضي‌ها مدام مي‌گفتند كه مس هزينه‌هاي آنچناني مي‌كند ولي حالا مي‌بينيد كه تيم‌هايي مثل استقلال و پرسپوليس بيشتر هزينه مي‌كنند و فوتبال بار ديگر دوقطبي شده است

به جمله آخر مظلومی نگاه کنید به خاطر همین تفکر بود که چندین سال پرسپولیس و استقلال رو نابود میکردند که تیم های شهرستانی رشد کنند

متاسفانه در کشور ما برای بالا کشیدن خودمون سعی میکنیم بقیه رو پایین بکشیم تا خودمون بالاتر به نظر بیاییم

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
فکر کنم یکی از خبرهای خوش این باشه که کعبی داره میره سایپا ... البته با حضور افتخاری علی دائی در این انتقال
در مورد هافبک دفاعی نگران نباشید ... پژمان نوری هست :D

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نظر من هم قضیه هافبک دفاعی مساله مهمی هست .
تنها فرد قابل اتکا هم کریم هست که متاسفانه سنش بالا هست و نمی تونه همیشه تو این منطقه حضور داشته باشه . البته کریم فصل قبل یکی از بهترین فصل های عمرش رو گذروند . هم جوان شده بود و هم پر انرژی . به نظرم کریم از اون تیپ بازیکنانی هست که هرچی سنشون بالاتر می ره جوون تر می شن . ولی با همه این احوال باید فکری به حال این قضیه کرد .همون طور که ساسان گفت کیفیت بازی آشوبی در پرسپولیس مشابه کیفیت بازی ماکه له له در رئال بود و مطمئنا نبودنش ضربه بزرگی به تیم می زنه .

راستی فکر می کنم بتونیم پترویچ یا آقایی رو هم بذاریم هافبک دفاعی. ممکنه جواب بدن . نظرتون چیه ؟

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1159855
وضعيت نقل و انتقالات بازيكنان پرسپوليس پس از حضور "افشين قطبي" در اين تيم روند تازه‌اي به خود گرفته است.

به گزارش ايسنا، عليرضا واحدي نيك‌بخت كه قراردادش را به مدت 2 سال با پرسپوليس تمديد كرده بود در جلسه‌ي شنبه شب هيات مديره‌ي باشگاه حضور يافت و با قطبي ديداري دوباره داشت اما با اين حال افشين قطبي خواسته كه اين بازيكن در ليست انتظار باشد تا بعدا درباره‌ي او تصميم بگيرد.

رحمان رضايي مدافع ملي‌پوش ايران كه در سال‌هاي گذشته در ليگ ايتاليا و سري A توپ مي‌زد، تنها لژيونري است كه با باشگاه پرسپوليس مذاكرات خود را انجام داد. اما او با مسوولين اين باشگاه به توافق لازم نرسيد. ظاهرا مسوولين پرسپوليس مبلغ 300 ميليون تومان را به رضايي پيشنهاد كرده بودند كه رضايي اين رقم را نپذيرفته است.

‌بهادر عبدي بازيكن فصل پيش اين تيم كه از سوي مديران پرسپوليس در ليست فروش قرار داشت اكنون قطبي او را مي‌خواهد و اعلام كرده كه اين بازيكن بايد در پرسپوليس بماند.

پرسپوليس مي‌تواند دو بازيكن از ليگ برتر را در فصل نقل و انتقالات به خدمت بگيرد كه گويا مرتضي اسدي و غلامرضا رضايي، بازيكنان فصل پيش تيم صباباتري از گزينه‌هاي آنها هستند. اسدي و رضايي براي حضور در پيروزي بايد رضايت‌نامه خود را از صباباتري بگيرند. مذاكرات در زمينه جلب رضايت صبا در حال انجام است.

همچنين محمد نصرتي مدافع فصل پيش پرسپوليس هنوز وضعيت بلاتكليفي را دارد و مسوولين باشگاه پرسپوليس درباره‌ي ماندن يا رفتن وي تصميم نهايي را اتخاذ نكرده‌اند. ضمن اين‌كه فرزاد آشوبي هافبك جدا شده‌ي پرسپوليس كه قرارداد جديدي را به مدت يك سال با تيم مس كرمان به امضا رسانده است مورد توجه قطبي بوده و مسوولين پرسپوليس در پي بازگشت مجدد او به تيمشان هستند.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پژمان ميتونه خيلي خوب هافبك دفاعي بازي كنه ... و چون خيلي ميدوئه و غير قابل باور اين كارو ميكنه بهترين گزينه

هست ... من بيشتر نگرانيم دفاع چپ هست كه كسي بهش اشاره نكرده ... اما بچه ها يه چيز رو يادتون باشه

و اون هم اينكه وقتي تيم خيلي مهاجم يك داره چندين و چند مزيت داره ... سال پيش رودباريان و واعظي رو يادتونه

هر كدوم 1 بازي بد بازي ميكرد سريع جاش عوض ميشد ... پس ديديد كه چه جوري با سر و كله شيرجه ميرفتن

تا بتونن فيكس بازي كنن ... حالا مهاجم طراز اول هم خوبيش اينه كه هر كي بخواد هارتو پورت كنه يكي جاشو

ميگيره ... حتي خليلي هم بايد بدونه بايد بهترين باشه و حتي فقط و فقط 1 بازي اگر خوب نباشه مرخصه

اين يعني بهترين حالت ... يعني با جون و دل بازي كني و حق حرف زدن هم نداشته باشي ... چون بخواي كلاس

بزاري نفر بعدي جاتو گرفته ... مساله بعدي اينكه وقتي تيم خيلي هجومي باشه و عالي بازي كنه , اصلا مجالي

به تيم مقابل نميده كه بخواد حمله كنه ... پس خط حمله آتشين ميتونه خيلي خيلي خيلي كمك كنه به تيم

Farzad جان تو هم كل كل كن من با كل كلات حال ميكنم :lol: بچه باحالي هستي و دوست دارم كه پيش ما مياي

ولي ببين كي بهت گفتم كه امسال سال 6 تاييه كه خود عماد رضا تنهايي قول 4 تاشو داده

يكيشم كه طبق معمول محسن رفت و برگشت ميزنه ... اون يكيم كه نيكي جون :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستی ماته رفت ؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
پژمان ميتونه خيلي خوب هافبك دفاعي بازي كنه ... و چون خيلي ميدوئه و غير قابل باور اين كارو ميكنه بهترين گزينه

هست ... من بيشتر نگرانيم دفاع چپ هست كه كسي بهش اشاره نكرده ...

دوست عزيز براي پست هافبك دفاعي فاكتورهاي مهم ديگه اي هم به غير از دوندگي هست كه پژمان بايد براي اينكه در اين پست ايده آل بشه در خودش تقويت بكنه . ضمن اينكه پست دلخواه نوري هافبك پاسور هست تا هافبك تدافعي . درباره دفاع چپ هم گزينه هايي مثل مجتبي شيري و عليرضا محمد ( با اينكه ميدونم محمد يك دفاع راست هستولي بعضي اوقات در راه آهن هم چپ بازي مي كرد) وجود دارند.ضمن اينكه اگر نصرتي هم قرارداد ببنده ميتونه مثل تيم ملي چپ بازي بكنه . راستي دفاع چپ به حساسي هافبك دفاعي به نظر من نيست ، چون فوقش اگر يار چپ سوتي هم بده مدافعين مركزي ميتونند جبران كنند ولي اگر هافبك دفاعي خوب بازي نكنه عرصه براي جولان شوتزنان حريف و هافبكهاي تكنيكي پشت محوطه جريمه فراهم ميشه.

راستی ماته رفت ؟

تا قبل از آمدن قطبي كه مازاد اعلام شده بود و در روزنامه ها نوشته بودند در تمرينات پگاه شركت كرده كه ذوالفقارنسب ماته رو قبول نكرده

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
Farzad جان تو هم كل كل كن من با كل كلات حال ميكنم :lol: بچه باحالي هستي و دوست دارم كه پيش ما مياي

ولي ببين كي بهت گفتم كه امسال سال 6 تاييه كه خود عماد رضا تنهايي قول 4 تاشو داده

يكيشم كه طبق معمول محسن رفت و برگشت ميزنه ... اون يكيم كه نيكي جون :D

باحالی از خودته ...

توره جون ! رو که از قلم انداختی ! باز جای شکرش باقیه اون گل نمیزنه ! والا سناریو حسابی تکمیل میشد ! :p

راستی فکر می کنم بتونیم پترویچ یا آقایی رو هم بذاریم هافبک دفاعی. ممکنه جواب بدن . نظرتون چیه ؟

:blink::blink:

امین جان مگه پترویچ هم اومده پرسپولیس ؟؟؟؟!

یه مسئله نگران کننده دیگه هم هست اونم 2 پادشاه در یک اقلیم نمیگنجنده ! اینهمه بازیکن اسمی تو هر پست ...تنها 11 نفر میتونن بازی کنن ، به نظر شما با نیمکت نشینی های مداوم میتونن کنار بیان ؟؟

امروز تو دنیای فوتبال خوندم خلیلی گفته اگه مبلغ پرداختی به توره از من بیشتر باشه قرادادمو فسخ میکنم ؟!؟

یعنی قطبی جنتلمن از پس اینهمه بازیکن با مدعا و پر حاشیه برمیاد ؟؟ پارسال یک بازیکنش داشت کار دست تیم میداد ، امسال چی میشه ؟؟ قطعا حاشیه ها و جنجالهای امسال بیشتر خواهد بود .. نه ؟؟ :eek:

بالا