amin_lili
کاربر تازه وارد
فرزاد جون شما جدی نگیر . ما هنر کنیم نیکی رو رام کنیم باید سرمون رو بگیریم بالا ...
بابا 4 تا بازیکن خریدین دیگه جو زده نشین !![]()
منم با دو بازیکن اولی بشدت موافقم مخصوصاً پروینپتروویچ و محمد پروین میتونن بهترین انتخاب برای خرید باشن تو این فصل
حالا اگر اینها + علی کریمی و رحمان رضایی و عمد رضا و نیکبخت و ... بخوان بگیرن
100% معدن طلایی چیزی پیدا کردن
کلآ این همه اسم بزرگ خیلی بعید به نظر میرسه
همون دوتای اولی میتونه بهترین خرید ها باشه
)
فرزاد جان امسال واقعاً همه برای قهرمانی در اسیا دارن کمک میکنند
خود علی آبادی وقت دید دارن پرسپولیس رو نابود میکنند سریع اعضای هیت مدیره رو عوض کرد همین که الان استیلی سرمربی نیست خیلی
تربیت بدنی هم برای پرسپولیس ظاهراً زیرمیزی خوبی میده که دارن بازیکنان خوبی میگرن
با تمدید قرار داد نیکبخت و قرار داد با عماد رضا و محمد پروین و آقایی و رحمان رضایی واقعاً تیم کاملب میشه
کاملا قبول دارم
چیزی نمونده بود که استیلی بشه همه کاره و هرچی تو یک سال چیده شده بود به هدر بره ! ولی الان فکر کنم شکر خدا همه چیز بر وفق مراد باشه
اگه پترویچ و عماد رضا هم بخوان بیان پرسپولیس تبدیل میشه به " 2 تیم " رویائی ! ( چون اینهمه بازیکن مطرح بیشتر از حتی 2 تیم محوب میشن ! )
البته اس اس هم بد یارگیری نکرده صحبت همین عماد رضا و سیاوش اکبرپور و چند بازیکن خارجی هم هست
من که پیشگوئی !کردم امسال سال استقلال و پرسپولیسه
( عرض ارادت خدمت آقا امین هم دارم ، خواستم یه کری هم با رونان بخونم ! )
ضمن تایید حرفهای ساسان جانسلام خدمت دوستان
اين چند وقتي كه گرفتار بودم خبرهاي خيلي خوبي از پرسپوليس شنيدم . گرفتن بازيكنان خوبي مثل توره و تمديد قرارداد امثال خليلي ميتونه بسيار نويد خوبي در حمله براي پرسپوليس باشه . ولي تعجب مي كنم هيچكدام از دوستان نگران وضعيت هافبك دفاعي تيم نيست . پرسپوليس آشوبي رو از دست داده و الونگ كه به نظر من بهترين هافبك دفاعي در سالهاي اخير هست كماكان مصدومه . هافبك دفاعي درجه دويي مثل ماماني رو هم از دست داديم . اين منطقه هافبك دفاعي در فوتبال امروز ميتونه پاشنه آشيل هر تيمي باشه . نمونه بزرگش رئال مادريد كه با كلي ستاره و تنها با از دست دادن يك ماكه له له چند سال روي جامهاي معتبر رو نديد و اين روند ادامه داشت تا اينكه محمد ديارا رو جذب كرد .
الان پرسپوليس به اين منطقه كم توجه نشون داده و اين ميتونه زهري در آينده پرسپوليس باشه . مطمئن نيستم منصوري يك هافبك دفاعي ايده آل باشه ضمن اينكه بازيكنان اين منطقه زياد كارت ميگيرند و داشتن حداقل دو هافبك دفاعي براي پرسپوليس واجبه ، ضمن اينكه كريم هم يكسال پيرتر شده و بعيد ميدونم بتونه عرض پشت هجده قدم پرسپوليس رو منطقه امن بكنه . شايد هم پرسپوليس قصد داشته باشه از بين دفاع هاش يكي رو يك خط جلوتر ببره و براي اين پست آموزشش بده.
به هر حال من از اين نوع يارگيري پرسپوليس كمي نگران شدم . اگر عماد رضا هم به پرسپوليس بياد پرسپوليس به غير از نيكبخت سه فوروارد عالي خواهد داشت كه با سيستم 4-2-3-1 قطبي همخواني نداره ضمن اينكه اون دوتا هافبك دفاعي رو هم نداره . مگه به ناگزير فرميشن پرسپوليس به 3-4-3 تغيير پيدا كنه كه خيلي ريسكي هست و اونوقته كه باز اين سيستم نياز به يك هافبك دفاعي عالي و مقتدر داره .
به هر حال اميدوارم پرسپوليس محبوبمون نتيجه بگيره و مشكل دار نشه .![]()
خبرگزاري فوتبال ايران – افشين قطبي در بازگشت به پرسپوليس از بابت جدايي فرزاد آشوبي اظهار تاسف كرد و از مسئولان باشگاه خواست در صورت امكان زمينه بازگشت وي را فراهم سازند.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران آشوبي در زمان مديريت حبيب كاشاني از پرسپوليس جدا شد و به مس كرمان پيوست اما پرسپوليسي ها موفق به جذب جانشين اين بازيكن در نقطه مركزي زمين نشده اند. قطبي با توجه به شرايط موجود از مسئولان باشگاه خواسته براي فراهم ساختن مقدمات بازگشت آشوبي تلاش كنند.
قرارداد هافبك سابق پرسپوليس در هيات فوتبال استان كرمان به ثبت رسيده و مسئولان پرسپوليس تنها با جلب رضايت مسي ها مي توانند اين بازيكن را به پرسپوليس بازگردانند
پرويز مظلومي سرمربي مس در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران، در مورد وضعيت آشوبي ميگويد: «اين بازيكن قرارداد رسمياش را امضا كرده و نميتواند از مس جدا شود. ما روي آشوبي حساب ويژهاي باز كرديم و حالا كه با او قرارداد بستيم ديگر گزينهها را از دست داديم به همين دليل اجازه نميدهيم او به پرسپوليس بازگردد.»
مظلومي در ادامه با اشاره به يارگيري مس كرمان در فصل نقلوانتقالات ميگويد: «آن اوايل خيلي خوب شروع كرديم ولي به مرور زمان برخي با جوسازيهاي خود برنامههاي مس را بر هم زدند و اين باعث شد تا بودجه ما كم بود. حتي اردوي آلمان هم لغو شد و اين موضوع تأسفآور است.»
سرمربي مس تأكيد ميكند: «بعضيها مدام ميگفتند كه مس هزينههاي آنچناني ميكند ولي حالا ميبينيد كه تيمهايي مثل استقلال و پرسپوليس بيشتر هزينه ميكنند و فوتبال بار ديگر دوقطبي شده است
پژمان ميتونه خيلي خوب هافبك دفاعي بازي كنه ... و چون خيلي ميدوئه و غير قابل باور اين كارو ميكنه بهترين گزينه
هست ... من بيشتر نگرانيم دفاع چپ هست كه كسي بهش اشاره نكرده ...
راستی ماته رفت ؟
Farzad جان تو هم كل كل كن من با كل كلات حال ميكنم :lol: بچه باحالي هستي و دوست دارم كه پيش ما مياي
ولي ببين كي بهت گفتم كه امسال سال 6 تاييه كه خود عماد رضا تنهايي قول 4 تاشو داده
يكيشم كه طبق معمول محسن رفت و برگشت ميزنه ... اون يكيم كه نيكي جون![]()
راستی فکر می کنم بتونیم پترویچ یا آقایی رو هم بذاریم هافبک دفاعی. ممکنه جواب بدن . نظرتون چیه ؟