• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
به هر حال متاسفانه توی این موضوع همه روزنامه ها متحد شدن و شدیدا دارن ذهن مردم رو خراب می کنن . همچین نوشتن قطبی الفاظ رکیک به کار برده انگار چی گفته . یکی نیست بهشون بگه انسانی که قلم به دست می گیره و علیرغم رسالتی که به دوش داره در ماه مبارک رمضان با سوء نیت درباره دیگران قلم فرسایی میکنه و شایعه پراکنی می کنه واقعا از انسانیت بویی نبرده .
این روزنامه ها دنبال آتو بودن که متاسفانه قطبی بهشون داد . حالا حالاها باید شاهد اراجیف روزنامه ها بود . بیچاره همه حیثیتش رو زیر سوال بردن. امروز تو خبر ورزشی با اشاره به فرهنگ وحشی گاوچرونها قطبی رو تاثیر گرفته از این فرهنگ دونست . واقعا دلم شکست !

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
به هر حال متاسفانه توی این موضوع همه روزنامه ها متحد شدن و شدیدا دارن ذهن مردم رو خراب می کنن . همچین نوشتن قطبی الفاظ رکیک به کار برده انگار چی گفته . یکی نیست بهشون بگه انسانی که قلم به دست می گیره و علیرغم رسالتی که به دوش داره در ماه مبارک رمضان با سوء نیت درباره دیگران قلم فرسایی میکنه و شایعه پراکنی می کنه واقعا از انسانیت بویی نبرده .
این روزنامه ها دنبال آتو بودن که متاسفانه قطبی بهشون داد . حالا حالاها باید شاهد اراجیف روزنامه ها بود . بیچاره همه حیثیتش رو زیر سوال بردن. امروز تو خبر ورزشی با اشاره به فرهنگ وحشی گاوچرونها قطبی رو تاثیر گرفته از این فرهنگ دونست . واقعا دلم شکست !
بخش قابل توجه ای از این مردم پرسپولیسی هستند و از قطبی حمایت می کنن و اراجیف نامه ها براشون مهم نیست.در مورد بقیه هم درصد زیادیشون حقانیت قطبی می دونن پس نگران نباشید.همونطور که در مورد عابدزاده هیچ غلطی نتونستن بکنن در مورد قطبی هم نمی تونن.

Last edited:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
بابا انصافا قطبی هم حرف بدی زده. چرا شماها نمیخواید قبول کنید. حقانیت چیه دیگه؟
حالا حتی اگه دلیلش زبان بلد نبودن هست وقتی قطبی اونجوری گفته غیر طبیعی نیست اگه خبرنگارا اینجوری دربارش موضع بگیرن

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
http://www.************/files/wyrotr6zb9f5kwrqvbtz.gif

یه دفعه زد به سرمون بریم ورزشگاه http://************/files/fnzbgfodbom14nqfm5hx.gif

جاتونو خالی میکنم ........ عکس هم اگه یادم موند میگیرم میارم http://************/files/lu2htcmuufz0gyxxooa8.gif

52qanv9.gif

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
با اعلام حمايت كامل از قطبي

مصطفوي: ناگفتني‌ها را پس از دربي مي‌گويم

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: تا پيش از دربي در خصوص حاشيه‌سازي‌ها چيزي نمي‌گويم؛ اما پس از دربي ناگفتني‌هاي زيادي را بازگو خواهم كرد.

داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: فعلاً سعي مي‌كنم درباره دربي حرفي نزنم و موضوع را به روز شنبه منتقل كنم، چون ديدار حساسي فردا برابر پگاه گيلان داريم.
وي افزود: شك نكنيد كه پرسپوليس فردا مقابل پگاه به پيروزي مي‌رسد چون در بازيكنان در تمرين امروز انگيزه زيادي ديدم.
وي در خصوص بي‌احترامي افشين قطبي به خبرنگاران نيز گفت: به طور صد در صدر از قطبي حمايت مي كنم و معتقد هستم كه سرمربي تيم من به كسي توهين نكرده است و فقط از خبرنگاران سوال كرد كه آيا اينكه ماركو براي پدرش به بزريل سفر كرده است، حكم دلالي دارد؟
وي افزود: دلالي ماركو درست نيست ما هم پس از اين اطلاعيه داديم و موضوع اصلي را به مردم گوشزد كرديم؛ اما من نمي‌توانم تمام كارهايي را كه در باشگاه انجام مي‌شود بازگو كنم.
وي افزود: افشين قطبي قصد توهين به كسي را نداشته است؛ اما من مطمئن هستم با بهانه‌هاي مختلف و جريان سازي در حاشيه تيم قصد دارند به من و قطبي ضربه بزنند تا پرسپوليس نتيجه نگيرد.
وي افزود: اگر من وارد اين مسائل كوچك و بزرگ نمي‌شوم چون نمي‌خواهم تيم را به حاشيه ببرم. هفته آينده ديدار سخت و سرنوشت سازي داريم كه بايد با نتيجه مطلوب آن را سپري كنيم.
مصطفوي ادامه داد: دربي حساسيت بالايي دارد و من تا روز بازي و نتيجه خوب مقابل استقلال تمام حاشيه‌ها و حرفها را به جان مي‌خرم تا تيم موفق شود. پس از اين بازي خيلي از ناگفتني ها را خواهم گفت.
مصطفوي درباره اعتراض به باشگاه ذوب آهن گفت: دنبال كارها هستيم و سعي مي‌كنيم با فرستادن نماينده اي به فيفا مسئله را پيگيري كنيم چون بايد حقمان را از اين تيم بگيريم. پاسخ كسي كه در يك برنامه تلويزيوني هر چه دلش خواست به من گفت را خواهيم داد.
وي تاكيد كرد: برخي بايد بدانند كه نمي توانند مردم را گول بزنند. سايپا بيشترين ملي پوش را دارد همه ديدند امروز مقابل كوروچي چه عملكردي داشت. اگر استقلال و پرسپوليس در جام قهرمانان آسيا حضور داشته باشند حرف اول را مي زنند.
مططفوي در پايان خاطرنشان كرد: پس از حرف و حديثهاي روز گذشته درباره قطبي خيلي‌ها من و او را روي كاغذ از پرسپوليس بيرون كردند و به دنبال بهانه سازي بودند. خوشحال هستم كه به هيچ فردي محتاج نيستم و با دستور مسئولين در حال حاضر به پرسپوليس خدمت مي‌كنم. مطمئن باشيد تا روزي كه در اين پست باشم سعي مي كنم بهترين تيم را براي هواداران آماده كنم.

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
http://www.************/files/wyrotr6zb9f5kwrqvbtz.gif

یه دفعه زد به سرمون بریم ورزشگاه http://************/files/fnzbgfodbom14nqfm5hx.gif

جاتونو خالی میکنم ........ عکس هم اگه یادم موند میگیرم میارم http://************/files/lu2htcmuufz0gyxxooa8.gif

52qanv9.gif

آقا رضا جای همه ما رو خالی کن . لطفا به جای من 10 دقیقه مدام جیغ بکش . راستی اگه عابدزاده رو دیدی 10 دقیقه هم برای اون جیغ بکش . قول می دم خودم برات گل گاو زبون درست کنم گلوت باز شه :happy:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
چه گلی زد کریم باقری

یک بر صفر تاد دقیقه 38 نیمه اول

همین جوری داره هنوز تماشاچی میاد استادیوم/.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
جالب واقعا با تقدیر پژمان نوری

هم پیراهن شماره 8 رو به کریمی داد و الان هم بعد از تعویض کریم باقری بازوبند رو به دست کریمی بست....

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
خب تبریک می گم برد شیرین رو . خوشبختانه در آخرین دقایق ذوب آهن هم مساوی کرد .

من بودم پنالتی رو می دادم به کریمی که با گل کردنش روحیه بگیره برای بازی دربی . ولی خب اگه هم کریم پنالتی رو گل می کرد احتمالا می رفت صدر جدول گلزنها .
پتروویچ که واقعا عالی بازی کرد . بدون شک بهترین خرید این فصل مون بوده . گلزنی توره هم بسیار امیدوار کننده بود . بعد از اون همه دوندگی و تلاشی که تو بازی های قبلی انجام داد لازم بود زودتر پاش به گلزنی باز شه ( یاد خلیلی دوست داشتنی هم کنیم که جاش خیلی سبزه)

از حالا بریم برای دربی . به امید پیروزی در دربی

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

اون بازی مساوی تموم میشه.

یادمه یه زمانی کخ سرمربی استقلال بود می گفت اصلا برای چی بازی کنیم؟ حالا که قراره مساوی تموم بشه قبل بازی اعلام کنید!!!

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
تبريك ، كسب 3 امتياز شيرين قبل از دربي رو تبريك ميگم .
بازي خوبي بود .
فقط متاسفانه هنوز هم دفاع پرسپوليس يه سري اشتباهات مرگبار ميكنه كه خوشبختانه تو اين بازي با كمك واعظي تبديل به گل نشد اين اشتباهات .
پنالتي هم كه من هر دو بار مطمئن بودم باقري گل نميكنه . ولي بازي قشنگي كرد باقري به خصوص گل خوبي كه زد ، حال كردم :) .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
/حاشيه ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و پگاه/

قطبي با پرچم قرمز در آزادي دور افتخار زد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس قبل از شروع مسابقه با در دست گرفتن يك پرچم قرمز، دور زمين چمن آزادي دور افتخار زد.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي قبل از شروع اين بازي با پرچم قرمز، در زمين چمن آزادي دور افتخار زد كه هواداران با مشاهده اين صحنه، به شدت وي را تشويق كردند.
* پژمان نوري، هافبك پرسپوليس قبل از شروع مسابقه به سوي نيمكت پگاه گيلان رفت تا براي حضور در اين ميدان، از مسئولان تيم سابق خود اجازه بگيرد.
* عليرضا نيكخبت، مهاجم و دي كارمو، مربي پرسپوليس با لباس شخصي و با حضور در جايگاه ويژه، مسابقه برابر پگاه را تماشا كردند.
* مسعود عنايت، رئيس كميته داوران همراه يك ناظر از AFC عملكرد سعيد مظفري‌زاده را با حضور در ورزشگاه آزادي، مورد ارزيابي قرار داده‌اند.
* 17 جانباز در كنار زمين چمن ورزشگاه آزادي با بر تن كردن پيراهن قرمز، مسابقه تيم‌هاي پرسپوليس و پگاه را تماشا مي‌كنند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
/حاشيه ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و پگاه/

عابدزاده با وجود محروميت در كنار زمين حاضر شد

خبرگزاري فارس: مربي دروازه بان هاي پرسپوليس با وجود محروميت و مخالفت مسئولان، كنار زمين ورزشگاه آزادي مسابقه برابر پگاه را نظاره كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، احمدرضا عابدزاده به دليل تخلف، از سوي كميته انضباطي از همراهي پرسپوليس در 2 مسابقه رسمي محروم شده است؛ اما امروز در ورزشگاه آزادي حضور دارد و با به صدا درآمدن سوت پايان نيمه اول، به داخل زمين آمد و مهدي واعظي، دروازه بان پرسپوليس را در آغوش گرفت.
وي با وجود مخالفت چند تن از مسئولان برگزار كننده مسابقه، حاضر نشد به بالاي سكوها برود.
* تماشاگران در جريان مسابقه برابر پگاه، هرگاه سعيد مظفري زاده به زيان تيمشان داوري مي كرد، به نشانه اعتراض سوت مي زدند.
* اعضاي هيئت مديره پرسپوليس از جمله حاضرين در ورزشگاه آزادي هستند و با حضور در جايگاه ويژه، بازي برابر پگاه گيلان را تماشا مي كنند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تشويقي بي‌سابقه علي كريمي در ورزشگاه

خبرگزاري فارس: تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادي با حضور علي كريمي، به مدت 20 دقيقه وي را تشويق كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي در ديدار برابر پگاه گيلان موفق شد پس از سال‌ها در تركيب تيم پرسپوليس به ميدان برود.
هواداران حاضر در ورزشگاه آزادي قبل از شروع مسابقه و با درج نام وي در تابلوي ورزشگاه، وي به مدت 20 دقيقه تشويق بي‌سابقه‌اي شد؛ در حاليكه چنين حمايتي در سال‌هاي گذشته در ورزشگاه آزادي مشاهده نشده بود.
* همسر افشين قطبي همراه حاجي باقر، مدير برنامه‌هاي سرمربي نيز با حضور در جايگاه خبرنگاران، مسابقه برابر پگاه را تماشا مي‌كند.
* علي نظر محمدي، دروازه‌بان پگاه گيلان قبل از شروع مسابقه و در حالي كه براي گرم كردن به زمين آمده بود، به دليل تحريك هواداران مورد انتقاد قرار گرفت.
* 50 هوادار از گيلان به تهران سفر كرده و با حضور در ورزشگاه آزادي، پگاه را تشويق مي‌كنند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
خب تبریک می گم برد شیرین رو . خوشبختانه در آخرین دقایق ذوب آهن هم مساوی کرد .

من بودم پنالتی رو می دادم به کریمی که با گل کردنش روحیه بگیره برای بازی دربی . ولی خب اگه هم کریم پنالتی رو گل می کرد احتمالا می رفت صدر جدول گلزنها .
پتروویچ که واقعا عالی بازی کرد . بدون شک بهترین خرید این فصل مون بوده . گلزنی توره هم بسیار امیدوار کننده بود . بعد از اون همه دوندگی و تلاشی که تو بازی های قبلی انجام داد لازم بود زودتر پاش به گلزنی باز شه ( یاد خلیلی دوست داشتنی هم کنیم که جاش خیلی سبزه)

پنالتی رو کریم باید می داد مازیار یا علی کریمی به کدوم می زنند..

بالا