• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
علی دایی و علی کریمی آشتی کردند

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان با حضور در رختکن تیم فوتبال پرسپولیس با علی کریمی دیدار و دیده بوسی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی دایی که برای تماشای بازی تیم های فوتبال پرسپولیس وبرق شیراز راهی ورزشگاه آزادی تهران شده بود در بین دو نیمه به رختکن تیم فوتبال پرسپولیس رفت و دقایقی با علی کریمی به گفتگو پرداخت.

در این مراسم که به نوعی آشتی کنان این دو عضو تاثیر گذار فوتبال کشورمان بود حسین هدایتی رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس و سردار بابایی فرمانده یگان ویژه ورزشگاه آزادی تهران حضور داشتند.

علی کریمی و علی دایی با روبوسی در این مراسم کدورت های گذشته را کنار گذاشتند اما علی کریمی در این دیدار به صراحت خطاب به علی دایی گفت: من برای شما احترام زیادی قائل هستم اما از قبل تصمیمم را گرفته ام.

به نظر می رسد پس از برگزاری این مراسم زمینه بازگشت علی کریمی به تیم ملی فراهم شود. هر چند که کریمی استقبال خوبی از این ماجرا نداشت.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
دوستان چه حالی داد. جایه همگی تو استادیوم خالی بود. تیم خیلی خوب بازی کرد. فقط اون 15-20 دقیقه اول نیمه دوم کمی الکی عقب کشید.

یه نتیجه خوب که فکر میکنم دیگه تمام مشکلات چند روز گذشته رو تموم کرد. خیلی خوشحالم.

تو استادیوم وقتی چهره علی دایی رو تو اسکوربورد نشون دادن ورزشگاه ترکید. فقط بچه شعار میدادن : «دایی یادت باشه کریمی سرورته» یک بار وقتی دی کارمو دیگه خیلی داشت گلابی بازی در میاورد و اون تک به تک رو هم نزد همه فقط نیکی رو تشویق میکردن. این دی کارمو به شدت نا امید کنندس.

در کل روز خوبی بود. پرسپولیس که برد، به امید خدا شب هم رم یه نتیجه خوب بگیره دل من شاد شه یه کم.

کمی هنر عکاسی من رو هم ببینید : :)blush:)

2m4ta3r.jpg

96z29h.jpg

sdk22e.jpg

nwzw40.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
حاشیه های پرسپولیس - برق/

درخشش کریمی و باقری پیش چشم علی دایی/ فوتبال تحت تاثیر والیبال

علی دایی سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان با حضور در ورزشگاه آزادی دیدار تیم های پرسپولیس و برق شیراز را از نزدیک تماشا کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی دایی که قبل از این اعلام کرده بود بازیهای لیگ برتر را به دقت زیر نظر خواهد گرفت تا بهترین ها را به اردوی تیم ملی دعوت کند، امروز به ورزشگاه آزادی آمد و دیدار پرسپولیس و برق را از نزدیک تماشا کرد. او در این دیدار شاهد بازی خوب کریم باقری و گلزنی علی کریمی بود. این دو بازیکن در نیمه اول دو گل برای پرسپولیس به ثمر رساندند.

* با ورود علی دایی به ورزشگاه تعدادی از تماشاگران پرسپولیس علیه وی و در حمایت از علی کریمی شعار دادند اما برخی نیز به تشویق او پرداختند.

* مسعود عنایت رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال به همراه ناظر کنفدراسیون فوتبال آسیا برای ارزیابی عملکرد تیم داوری در ورزشگاه حاضر شده بودند.

* دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس وبرق شیراز به خاطر پخش مستقیم دیدار فینال والیبال نوجوانان آسیا با 15 دقیقه تاخیر آغاز شد.

* اسکوربرد ورزشگاه آزادی دقایقی از والیبال نوجوانان کشورمان که منجر به قهرمانی این تیم شد را برای تماشاگران حاضر در ورزشگاه پخش کرد تا فوتبالی ها به تشویق قهرمانی تیم نوجوانان بپردازند.

* کریم باقری ، علی کریمی و علیرضا نیکبخت واحدی از جمله بازیکنانی بودند که بیش از دیگران مورد تشویق تماشاگران قرار گرفتند.

* نزدیک به 50 هزار تماشاگر با حضور در ورزشگاه این دیدار را از نزدیک تماشا کردند.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دوستان چه حالی داد. جایه همگی تو استادیوم خالی بود. تیم خیلی خوب بازی کرد. فقط اون 15-20 دقیقه اول نیمه دوم کمی الکی عقب کشید.

یه نتیجه خوب که فکر میکنم دیگه تمام مشکلات چند روز گذشته رو تموم کرد. خیلی خوشحالم.

تو استادیوم وقتی چهره علی دایی رو تو اسکوربورد نشون دادن ورزشگاه ترکید. فقط بچه شعار میدادن : «دایی یادت باشه کریمی سرورته» یک بار وقتی دی کارمو دیگه خیلی داشت گلابی بازی در میاورد و اون تک به تک رو هم نزد همه فقط نیکی رو تشویق میکردن. این دی کارمو به شدت نا امید کنندس.

در کل روز خوبی بود. پرسپولیس که برد، به امید خدا شب هم رم یه نتیجه خوب بگیره دل من شاد شه یه کم.

کمی هنر عکاسی من رو هم ببینید : :)blush:)

با توجه به عکسهایی که انداختی من تقریبآ روبروی تو نشسته بودم! ;)

بازی خوبی بود در مجموع! فقط این برزیلی عجب موقعیتی رو نزد!
پنالتی هم نبود به نظرم! دقیقآ جلوی ما بود! به هر حال از اون زاویه اصلآ پنالتی نبود!

به نظرم شعار علیه دایی جالب نبود!
هرچی که بود و هست به هر حال یه پرسپولیسی بوده بین دو نیمه هم که رفت پایین کاملآ مشخص بود که رفته برای آشتی کنون!
تعویض نیکبخت رو فکر کنم روی فشار تماشاچی ها بود خیلی تشویقش کردن
آخرای بازی هم بعد از اینکه بازیکن برق از بیرون زمین اومد و توپ رو زد جو جالبی تو استادیوم حاکم شد

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
عکس من و علی که با فلش مشخص کردم

http://************/files/70ry8ix9thayey13gmrh.jpg

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
عکاس ضعیف بوده :دی
ولی جدی جدی من وعلی باید همونجا باشیم..

آره دیگه با تقریب زیادی همونجا هستیم!
با توجه به موقعیت نیمکت ذخیره و اون ستون و تماشاگرنما یاب!!!!

راستی اون شعاره چی بود که میگفتن یادم رفت؟!

تکیه کلام اون تماشاگر پشت سریمون هم جالب بود! چی میگفت دائم؟!!!

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
آره دیگه با تقریب زیادی همونجا هستیم!
با توجه به موقعیت نیمکت ذخیره و اون ستون و تماشاگرنما یاب!!!!

راستی اون شعاره چی بود که میگفتن یادم رفت؟!

تکیه کلام اون تماشاگر پشت سریمون هم جالب بود! چی میگفت دائم؟!!!
شعاره این بود....عقاب آسیا کیه؟ احمد عابدزاده !!
اون تماشاچیه هم فامیل داور بود..بهتره مسائل خانوادگیشون رو اینجا مطرح نکنیم ;)

درضمن..باید اعتراف کنم که جو استادیوم میتونه باعث شه آدم از استقلالی به پرسپولیسی تبدلی شه!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان و تبريك اين برد به موقع و لازم.
اما درباره بازي : به نظر من پرسپوليس نيمه اول در 5 دقيقه ابتدايي در دفاع كمي عجول بود . بعد از 5 دقيقه ابتدايي نيمه اول خيلي خوب بود و دفاع هم بسيار جنگنده و نترس ظاهر شد . ضمن اينكه امروز به نظر من زارع خيلي خوب نقش يك هافبك دفاعي را ايفا كرد و در چند صحنه بسيار خوب جلوي دفاعو جمع كرد و دو تا شوت خوب هم روانه دروازه برق كرد. دفاع امروز وقتي از لحاظ تكنيكي و سرعت كم مي آورد در چند صحنه خودش را جلوي شوتهاي حريف پرتاب مي كرد ( به عنوان مثال يكبار محمد و يكبار حيدري ) كريمي نيمه اول بهتر بود ولي در نيمه دوم به همراه سايرين افت كرد. نيمه دوم پرسپوليس تا اندازه اي تمركزش را از دست داد كه با توجه به نوع بازي تيم فكر مي كنم علت اين مشكل كم شدن قدرت بدني بازيكنان بود.به نظر من صحنه پنالتي( گل سوم ) به شدت سختگيرانه بود ( كلا من از اين نوع داوري در فوتبال ايران به شدت بدم مياد . يكروز پنالتي اظهر من الشمس را نمي گيرند يكروز چنين صحنه اي را قاطعانه پنالتي مي گيرند.) صحنه پنالتي روند بازي را عوض كرد چون برق داشت به شدت فشار مي آورد ، در اين دقايق عقب نشيني پرسپوليس بيش از حد طبيعي بود كه باز هم تاكيد دارم كه قضيه بيش از اينكه به قدرت حمله برق ربطي داشته باشه به افت توان بدني بازيكنان پرسپوليس مربوط بود . البته استثنائاتي نظير محمد هم بود كه حول و حوش دقايق پاياني اون استارت جالب و تكنيكي را زد . يك نكته هم اينكه واقعا منصوري جاي بازي بيشتري در پرسپوليس دارد و به نظر من در سيستم فعلي قطبي اگر نوري در دفاع چپ بازي كنه و منصوري بياد هافبك چپ شايد تيم بهتر و روانتر بازي كنه. درباره دوكارمو هم من فكر مي كنم در آينده اين بازيكن ميتونه براي پرسپوليس مثمرثمر باشه. كريم هم كه واقعا فارغ از نوع بازيش تاثير عجيبي در روحيه تيمي ميزاره و واقعا موهبتي براي هر مربي هست. در نهايت پرسپوليس در روز بحرانش تيمي را شكست داد كه استقلال در روز اوجش نتوانست و اين نشون ميده پرسپوليس از لحاظ تاكتيكي توانست برقو مغلوب تفكرش بكنه.

شاد و پيروز باشيد و به اميد برد بعدي مقابل تيم قدرتمند سپاهان :)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
یه سوال ؟

هنوز اون پیرمرده بود که می گفت تگریییییی.....همه می گفتند ییییییییی..... بعضی وقت ها هم ناراحت می شد و زیر لب چیزهایی می گفت...
زیاد طرف روبروی جایگاه بود جایگاه 26..یادش بخیر پاتوق ما...از سال 74 تا وقتی که دعوای مدیریتی پیش اومد..تمام بازی ها...تمام

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تبریک به بروبچ پرسپولیسی

بازی قشنگی بود ، برق 3 تا خورد همچی دلم خنک شد .. به نظرم وقتی تیمی ابزار بازی خوب رو داره و از ترس باخت میره تو لاک دفاعی .. حقش همین باخته

از گل دوم خیلی خوشم اومد .. شاید هرکی دیگه جای پترویچ بود خودش ضربه میزد .. کریم هم خیلی عالی کشید خوشو و هر رو زد .. سوپر گل بود

ایشالله سپاهان هم همینجوری شکست بخوره ما هم یه حال اساسی به پیکان بدیم و بریم بالا مالا ها ! .. قند و نبات ! :D

اینهمه از بدی های علی دائی میگم .. اینم باید اعتراف کنم که حرکت قشنگی کرد .. دمش گرم .. حالا چه کریمی برگرده چه برنگرده .. به قول معروف توپ رو فرستاد تو زمین کریمی :)

این هم چند خبر قرمز :

قطبي با اشاره به آشتي با دايي:
نبايد تمركز كريمي را به هم مي‌ريختيم
در فوتبال ايران همه دوست دارند گل بزنند
جشن قهرماني را در مقابل سپاهان تكرار مي‌كنيم

دايي لطف دارد اما
علي كريمي: ديگر براي تيم ملي بازي نمي‌كنم
در فوتبال ايران هر كسي توپ را زود بردارد، پنالتي مي‌زند!

در نهايت پرسپوليس در روز بحرانش تيمي را شكست داد كه استقلال در روز اوجش نتوانست و اين نشون ميده پرسپوليس از لحاظ تاكتيكي توانست برقو مغلوب تفكرش بكنه

مخلصم ساسان جون

اس اس ما هم دست کم 5 موقعیت 100% گل و از جمله یک پنالتی رو دروازه برق خلق کرد فقط بد آورد و اونها به بار ننشست در هر صورت غلبه بر تفکرات ضد فوتبالی برق جای تقدیر داره مسلما :)

شاد باشید ..

Last edited:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
تبریک بابات برد ...
از همه لحاظ عالی بود (با 25 درصد تخفیف نسبت به عملکرد فنی) . بردن تیم بدون شکست برق + بالارفتن رویحه برای بازی با زردها و البته عقب نموندن از صدر جدول و ....
...
اما نکته جالب چرندی بود که دوباره این مرتیگه عادل فردوسی گفت . لیزر میتدازن تو چشم دروازبان .
من نمیدونم با چی باید انقدر دقت عمل داشته باشن که تو چشم دروازبانی که حداقل 200 متر اونطرف تره و هر لحظه ممکنه به یک سمتی بره لیزر انداخت .
یا این بابا فردوسی پور از 200 متر دورتر تونست اونرو ببینه و میگه من دیدم .. واقعا متاسفک که محرومیت برای این آدمهای عوضی وجود نداره
بر فرض که این کارو کرده باشن . رو کدوم یک از گلها میتونست تاثیر داشته باشه که حالا مربی این کاکو ها اومده میگه از اصول جوانمردی به دوره
ببین کی داره راجع به اصول جوانمردی حذف میزنه .. کسی که تیمش حتی زمانی که بازیکنشون داشت رو زمین ناله میکرد توپ رو بیرون نزدن تا علی کریمی مجبور شد توپ رو با دست بگیره .
خدا واقعا روویی به بعضی آدمها داده که میتونن ادعای خدائی کنن باهاش ...

Last edited:

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
اگه علی کریمی نیاد تیم ملی دیگه شاید بازیای تیم ملی رو نگا نکنم و خوشمم بیاد تیم ملی حذف بشه نره جام جهانی.
امیدوارم پرسپولس بازم بیتر شه...
پیکان قزوین هم که پی کان جوانان قزوین میگردن هم موفق باشن...
انشاا...

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان یه خبر جدی و مهم بهتون بگم...
یکی از دوستان میگفت ما که راهنمایی بودیم این محسن قهرمانی که داوره، مربیمون بود و اون موقع میگفت هرجا بازیکن درس حسابی میدید به استقلال معرفی میکرد....
بعد نیاید بگید چرا بازیای پرسپولیس رو چی کار میکنه تا جایی که دیگه جرات داوری بازی پرسپولیس به سرش نزنه.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34

[].]

آره , اي ول رم منم حال ميكنم , ديشبم كه يوونتوس يه حال اساسي به رئال داد.(( شرمنده كه پست بيربط به تاپيك زدم , اما خوب بعضي وقتها پيش مياد ديگه ))

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
امروزم که سپاهان رو 4 تایی کرد !:)

4 تا :blink::lol:

به پرسپولیسی ها تبریک میگم
اگه بتونید سپاهان رو ببرید به طور کامل می تونید از بحران (اگه بشه بهش گفت بحران ) در بیاد
البته یکم سخته چون فکر کنم تو اصفهان هست
موفق باشید

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
4 تا :blink::lol:

به پرسپولیسی ها تبریک میگم
اگه بتونید سپاهان رو ببرید به طور کامل می تونید از بحران (اگه بشه بهش گفت بحران ) در بیاد
البته یکم سخته چون فکر کنم تو اصفهان هست
موفق باشید
تو تهرانه ؟

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
از اونجا که مزخرف ترین تیم ها هم وقتی با پرسپولیس بازی دارن میشن برزیل و آرژانتین پس سپاهان هم شاید دیدید شد اسپانیا....
چه دیدی؟؟؟؟؟
البته من سه ساله غیر پرسپولیس دیگه هیچی فوتبال نگا نمیکنم....دیگه تکراری شد...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
از اونجا که مزخرف ترین تیم ها هم وقتی با پرسپولیس بازی دارن میشن برزیل و آرژانتین پس سپاهان هم شاید دیدید شد اسپانیا....
چه دیدی؟؟؟؟؟
البته من سه ساله غیر پرسپولیس دیگه هیچی فوتبال نگا نمیکنم....دیگه تکراری شد...
تایید میشه
همین آخرین بازی..بازی فولاد..گزارشگره هی میگفت فولاد رفته مهاجم بخره..نمی دونم خط دفاعش اینجوری..بعد تو بازی با پرسپولیس شده بودند... چی..

بالا