• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
"استفان رودفلد" وضعيت دروازه‌بان مصدوم پرسپوليس را تشريح كرد
بازگشت "معمارزاده" از يازدهم اسفندماه

79.jpg

مربي بدنساز ميثاق معمارزاده آخرين وضعيت دروازه‌بان مصدوم تيم فوتبال پرسپوليس را تشريح كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر "استفان رودفلد" مربي بدنساز آلماني ميثاق معمارزاده گفت: با توجه به صحبت‌هاي دكتر بوينش (پزشك دروازه‌بان مصدوم پرسپوليس) در مورد روند بهبودي پاي معمارزاده، فكر مي‌كنم از يازدهم اسفند ماه سال جاري او بتواند بدون هيچ مشكلي در تمرينات تيمش شركت كند.»

وي در اين مورد ادامه داد: «در حال حاضر معمارزاده صبح‌ها تا ظهر مشغول فيزيوتراپي و آب درماني است و بعدازظهرها هم تمرينات بالاتنه و عضله سازي پاي مصدوم را انجام مي‌دهد. نكته‌ي قابل توجه انگيزه‌ي بالاي اوست كه كمك زيادي به روند بهبودي‌اش كرده است.»

استفان رودفلد خاطرنشان كرد: «معمارزاده مي‌تواند از 28 دي ماه به بعد تمرينات خود را در زمين مسابقه انجام دهد.»

ميثاق معمارزاده دروازه‌بان مصدوم تيم پرسپوليس هم درمورد آخرين وضعيتش به خبرنگار ايسنا گفت: تلاش زيادي مي‌كنم تا با انجام دستورات پزشكان هرچه سريع‌تر به آمادگي كامل برسم. بيشتر تلاشم به خاطر زحماتي است كه هيات مديره و مصطفوي براي من كشيده‌اند. مطمئن باشند كه زودتر از حد تصور خودم را به پرسپوليس مي‌رسانم.

وي همچنين گفت: اكنون پرسپوليس بهترين دروازه‌بان ليگ را برعهده دارد و تا زماني كه واعظي را در پرسپوليس داريم، جاي هيچ نگراني نيست

منبع

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
قطبي خطاب به استيلي:

پدرم از خيلي وقت پيش هميشه به من مي‌گفت هر كس كه با تو بدي كرد تو در جوابش بدي نكن

چند هفته اخير را مي‌توان نقطه اوج تعامل افشين قطبي با انواع و اقسام رسانه‌هاي تلويزيوني، مكتوب، داخلي و خارجي دانست. سرمربي پرسپوليس كه احتمالا تصور نمي‌كرد در فصل بعد از قهرماني با بحراني اينچنيني مواجه شود اين روزها بسيار مصاحبه مي‌كند و سعي دارد با جملات و عباراتي تازه وضعيت را به سود خود تغيير دهد. واضح است كه در اين هنگامه پرگويي گاهي اوقات هم به اوت مي‌زند اما بعضي‌ وقت‌ها هم همان چيزهايي را مي‌گويد كه به گوش ما آشناست...

«پدرم از خيلي وقت پيش هميشه به من مي‌گفت هر كس كه با تو بدي كرد تو در جوابش بدي نكن. چيزي كه تو مي‌بخشي ارزشش خيلي زيادتر است.» اين جمله حكيمانه پدر افشين قطبي اوايل امسال در گفت‌وگوي دنياي فوتبال با سرمربي پرسپوليس از زبان خود او جاري شد و حالا در وضعيتي كه انگشت اتهام خيلي‌ها به حميد استيلي است و عده‌اي او را عامل بروز تشنج در ورزشگاه‌ها و تمرين مي‌دانند، بايد ديد كه آيا قطبي به توصيه پدرش عمل مي‌كند يا نه؟
افشين قطبي در برنامه اخير« ورزش از شبكه دو» و در پاسخ به سوال مجري برنامه براي لحظاتي عنان اختيار از كف داد و به انتقاد از وضعيت موجود پرداخت. او بدون آنكه مستقيما اسمي از كسي بياورد گفت:«يك عده‌اي هستند كه دوست ندارند پرسپوليس نتيجه بگيرد و به همين خاطر حاشيه درست مي‌كنند و ...» و اگر اينجا مصطفوي وسط حرف‌هاي قطبي نپريده بود و موضوع را عوض نمي‌كرد بعيد نبود سرمربي پرسپوليس اسم يك يا چند نفر را كه به ‌زعم او آرامش را از پرسپوليس گرفته‌اند به زبان مي‌آورد. قطبي آن شب نامي از كساني كه جو را به هم ريخته‌اند نبرد اما شايد عابدزاده سخن از زبان او گفت وقتي حميد استيلي را به عنوان كسي كه ليدرها را عليه پرسپوليس تهييج مي‌كند، معرفي كرد.

آن روي سكه اما در استوديوي ديگري روي داد، افشين قطبي اين بار روي خط تماس تلفني يك برنامه ورزشي در آن سوي مرزها آمد تا با يكي از دوستانش در مورد شرايط فعلي پرسپوليس صحبت كند. او در گفت‌وگو با اين شبكه تلويزيوني فارسي‌زبان همان آدمي بود كه انتظارش را داشتيم. اين بار او سعي كرد به توصيه قديمي‌ و مكرر پدرش عمل كند. مجري برنامه وارد ماجراي استيلي شد و پرسيد:«آقاي قطبي، سال قبل با آقاي استيلي دست در گردن هم مي‌انداختيد و عكس يادگاري مي‌گرفتيد اما حالا شنيديم كه او را مقصر اصلي ماجراهاي اخير معرفي كردي؟» و افشين قطبي هم با آرامش عجيبي پاسخ داد:«درحال‌حاضر من اصلا به استيلي فكر نمي‌كنم. براي او آرزوي موفقيت مي‌كنم چون پارسال خيلي زحمت كشيد. من مي‌دانم، همه مي‌دانند كه او مي‌خواسته سرمربي پرسپوليس شود. من هم فكر مي‌كنم اگر پرتلاش باشي و زياد كار كني هميشه به حقت مي‌رسي.» قطبي كه انگار گذشته‌ها را فراموش كرده مي‌گويد:«اگر استيلي كمي صبر داشته باشد حتما به مربيگري پرسپوليس خواهد رسيد، ممكن است زود اين اتفاق بيفتد اما بالاخره او سرمربي پرسپوليس مي‌شود.» اما جالب‌ترين و فيلسوفانه‌ترين قسمت حرف‌هاي قطبي اين است:«حميد استيلي بايد به اين مسئله دقت داشته باشد كه فرصت مربيگري در پرسپوليس زياد نيست. هيچ كس نمي‌تواند زياد در اين تيم بماند. شرايط فعلي پرسپوليس ممكن است براي او هم اتفاق بيفتد...» مجري برنامه سعي مي‌كند كمي قطبي را برانگيزد تا بلكه چند كلمه جنجالي از او درست كند مي‌پرسد:«آقاي استيلي گفته كه من خودم قطبي را آوردم اما او باعث شد من از پرسپوليس بروم.» و قطبي بدون اينكه ذره‌اي عصباني شود در پاسخ گفت:«در اين مورد حرف خاصي ندارم بزنم اما باز هم مي‌گويم براي استيلي آرزوي موفقيت مي‌كنم. پارسال همه ما دست به‌دست هم داديم و پرسپوليس را بعد از شش سال قهرمان كرديم. همه نقش داشتند و استيلي هم نقش داشت. ما با هم كار سختي را انجام داديم. قهرماني پرسپوليس اتفاق كوچكي نبود...» كمي بعد از قطع تماس، مي‌شد حدس زد كه افشين‌خان حسابي از اينكه به توصيه پدرش عمل كرده خوشحال است.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
بی خیال شید دیگه خدایی!
عیسی به دین خود موسی هم ایضاً!
قرار نیست همه هم عقیده باشیم یا عقیدمون رو به زور به همدیگه تحمیل کنیم!
:)

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
من پیشنهاد میکنم برای بیشتر لوس نشدن جو این تاپیک یا این بحث رو خاتمه بدیم ، یا اینکه خیلی محترمانه فرد یا افراد درگیر

در این بحث رو به تاپیک دیگه ای منتقل کنین .

منه طرفدار تیم دوست دارم وقتی میام این تاپیک رو میخونم 4 کلوم اطلاعات و حرف درست حسابی بخونم ، نه اینکه تا 3

صفحه قبل از این پست که الان دارم میخونم ، این احساس بهم دست بده که اینجا تاپیک کل کل شده ...

( کل کل که چه عرض کنم گیس کشی ! )

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من پیشنهاد میکنم برای بیشتر لوس نشدن جو این تاپیک یا این بحث رو خاتمه بدیم ، یا اینکه خیلی محترمانه فرد یا افراد درگیر

در این بحث رو به تاپیک دیگه ای منتقل کنین .

منه طرفدار تیم دوست دارم وقتی میام این تاپیک رو میخونم 4 کلوم اطلاعات و حرف درست حسابی بخونم ، نه اینکه تا 3

صفحه قبل از این پست که الان دارم میخونم ، این احساس بهم دست بده که اینجا تاپیک کل کل شده ...

( کل کل که چه عرض کنم گیس کشی ! )

منم همينو ميگم!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
به مدت شش ماه و به صورت قرضي،
سيد محمد علوي به تيم فوتبال پاس همدان پيوست

مدير عامل باشگاه پاس همدان از حضور مجدد مدافع هافبك فصل گذشته تيم پاس همدان در جمع سبزپوشان اين شهر خبر داد.

كاظم اوليايي در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در همدان، گفت: با مساعدت و موافقت مديران باشگاه پرسپوليس سيد محمد علوي به مدت شش ماه و به طور قرضي به تيم پاس همدان منتقل شد و او از فردا تمريناتش را در اين تيم ادامه خواهد داد تا در نيم فصل دوم به ياري خط دفاعي تيم آمده و يك بار ديگر در تيم فصل گذشته خود بازي كند.

سيد محمد علوي بعد از جدا شدن از تيم پاس و حضور در جمع سرخپوشان پايتخت نتوانست نظر كادر فني اين تيم را به خود جلب كند و تا اين هفته از رقابت هاي ليگ برتر تنها دقايقي را براي اين تيم به ميدان رفت.

مدافع سابق تيم ملي فوتبال كشورمان بعد از كشمكشهاي فراوان با كادر فني تيم پرسپوليس سرانجام با موافقت مديران اين تيم رضايت نامه حضور مجدد در جمع سبز پوشان همداني را دريافت كرد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
قدرداني هيات مديره باشگاه پرسپوليس از حساسيت‌هاي علي آبادي

هيات مديره باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس تهران از حساسيت‌هاي رئيس سازمان تربيت بدني قدرداني كرد.

سخنگوي باشگاه پرسپوليس، سه شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود:
جلسه هيات مديره اين باشگاه، امشب برگزار و وضعيت كنوني باشگاه مورد ارزيابي قرار گرفت.

مجيد فرخزادي اظهار داشت: در اين جلسه اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس بار ديگر حمايت كامل خود را از افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه اعلام كردند.

عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس از هواداران درخواست كرد كه با حمايت از سرمربي و بازيكنان تيم فوتبال اين باشگاه، شرايط را براي بازگشت تيم پرسپوليس به روزهاي اوج فراهم كنند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
فرخزادى : ديكارمو صد در صد مي رود

تهران IranSport.Net - مجيد فرخزادى عضو هيات مديره و سخنگوى باشگاه پرسپوليس طى اظهارنظرى گفت: شرايط كنونى پرسپوليس برخلاف آنچه كه در محافل مختلف عنوان مى شود، بحرانى نيست. وى با بيان اينكه پرسپوليس به زودى به جايگاه اصلى اش بازمى گردد، تصريح كرد: هم اكنون نيز هيات مديره، موقعيت را بحرانى نمى داند و نگران نيستيم. وى در ادامه، خواستار حمايت مرزبان مربى سابق تيم پرسپوليس از اين تيم شد و گفت: او يك پرسپوليسى است و علاقه بسيارى به اين تيم دارد.فرخزادى اظهار داشت: نه تنها مرزبان، بلكه همه طرفداران تيم بزرگ پرسپوليس بايد به اين تيم براى حضور در كورس قهرمانى كمك كنند. فرخزادى در پاسخ به اين سؤال كه «رفتن ديكارمو تا چه حد صحت دارد؟» خاطرنشان كرد: رفتن وى از پرسپوليس صددرصد است و منتظر اعلام نظر مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص هزينه آن هستيم. عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس تهران بيان داشت: طبق توافق صورت گرفته، مصطفوى در اين خصوص با اين بازيكن توافق خواهد كرد و نظر وى براى همه اعضاى هيات مديره قابل قبول است. فرخزادى در خصوص حاشيه سازى هاى به وجود آمده براى «افشين قطبى» سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس تهران نيز گفت: همه اعضاى هيات مديره، هم رأى هستند كه از قطبى حمايت و دفاع كنند.وى افزود: با اعتمادى كه به سرمربى تيم داريم، به زودى تيم را در كورس قهرمانى خواهيم ديد و به صدر جدول نزديك مى شويم. فرخزادى به قطبى توصيه كرد كه بدون توجه به اخبار نادرست و حواشى به وجود آمده براى تيم، همچنان به كار خود ادامه دهد تا موفق شود. عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس تهران اظهار داشت: هميشه در كنار تيم هاى بزرگ، شايعات نادرست وجود دارد اما مهم اين است كه اعضاى هيات مديره و مديرعامل باشگاه از سرمربى حمايت مى كنند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
رحمان رضايي: دليل نهايي نشدن مذاكرات را از مصطفوي بپرسيد

خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم فوتبال ليوورنو ايتاليا گفت: مشكل مالي با باشگاه پرسپوليس ندارم و دليل اينكه هنوز مذاكرات نهايي نشده است را بايد از مديرعامل اين باشگاه پرسيد.

رحمان رضايي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت:‌ امروز جلسه خوبي را برگزار كرديم؛ اما به توافق نهايي نرسيديم.
وي افزود: حضورم در تمرين فردا منوط به تماس تلفني امشب مسئولان باشگاه است و تصميم گيري با آنها است.
رضايي باانتقاد از انتشار اخباري مبني بر درخواست مبالغ بسيار بالا از مسئولان پرسپوليس گفت: دوست دارم همه بدانند مشكل من با پرسپوليس به هيچ وجه مالي نيست، چون من يك ماه پيش با پرسپوليس به توافق رسيدم.
رضايي خاطرنشان شد‌: من مشكلي ندارم و اينكه چرا توافقات نهايي نمي شود را مي توانيد از مديرعامل پرسپوليس بپرسيد. نمي‌دانم چه بايد بگويم.
رضايي در پايان خاطرنشان كرد: در حال حاضر به طور اختصاصي تمرين مي كنم و اميدوارم به زودي در تمرينات گروهي يك تيم شركت كنم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
آغاز تمرينات پس از 2 روز استراحت

پرسپوليس شنبه ديدار تداركاتي برگزار مي كند

خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از وقفه‌اي 2 روزه از ساعت 15 فردا پيگيري مي‌شود.

A0538377.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس كه با دستور كادر فني دو روز به استراحت پرداختند، از فردا ساعت 15 در زمين شماره 2 باشگاه راه‌آهن تمرينات خود را پيگيري خواهند كرد.
پرسپوليسي‌ها روز شنبه نيز ديدار دوستانه اي برابر يكي از تيم‌هاي دسته اولي تهران انجام خواهند داد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
شيث رضايي: با قدرت به پرسپوليس بازمي گردم

خبرگزاري فارس: مدافع سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: حاضرم براي پرسپوليس مجاني بازي كنم و روزي با قدرت به اين تيم بازمي‌گردم.

شيث رضايي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص آخرين وضعيت خود و بحث بازگشت به پرسپوليس سخن گفت:

فارس: راست مي گويند از حضور در صبا پشيمان شده اي؟
خير. در شرايط خوبي هستم و از تصميمي كه در اول فصل گرفتم هرگز پشيمان نيستم.

فارس: به خاطر فيروز كريمي؟
بله، او عامل موثري براي حضور من در صبا بود. او را يك مربي حرفه‌اي مي‌دانم.

فارس: حتي وقتي در استقلال بود؟
آن زمان در رسانه‌ها در باره من حرفهايي را به زبان آورد؛ اما همه مي دانند كه من پرسپوليس را به هيچ تيمي ترجيح نمي دهم.

فارس: پس چرا در حال حاضر در صبا هستي؟
به خاطر شرايط حرفه‌اي فوتبال. مسئولان پرسپوليس مرا نخواستند و بايد تيمي ديگر را انتخاب مي كردم.

فارس: چرا تو را نخواستند؟
در شرايطي حساس قرار داشتيم و كمي حاشيه‌ وارد تيم ما شده بود. هر فردي دوست داشت عكس‌العمل نشان دهد.

فارس: شايد به اين خاطر بود كه معتقد بودند كم كاري مي كني؟
هرگز اين طور نبود. همه مي‌دانند كه از كودكي عاشق پرسپوليس بودم و در هر بازي از جانم براي اين تيم مايه مي‌گذاشتم؛ اما هميشه نمي‌توان بهترين بود.

فارس: به هر حال تو با قطبي مشكل داشتي.
هر چه بود تمام شد. من كاري به گذشته ندارم.

فارس: خودت را مقصر مي‌داني؟
جوابي ندارم؛ اما مي‌دانم كه افشين قطبي در شرايط حساس فصل تيم شديدا به فكر آبروي خود بود و دوست داشت نتيجه بگيرد.

فارس: قبلا مصاحبه هاي تندي انجام مي دادي. چرا اين روزها اظهاراتت با گذشته فرق دارد؟ هرگز زير حرفم نمي‌زنم و مثل بعضي‌ها حرفهايم را بعد از دو ساعت تكذيب نمي‌كنم؛ ولي به خود نيز اجازه نمي‌دهم برابر پرسپوليس كينه توز باشم.

فارس: اما به نظر مي رسد به خاطر شايعه بازگشتت تغيير موضع داده اي.
اين حرف را قبول ندارم. من عاشق پرسپوليس بوده و‌ خواهم بود، چون هر چه دارم از اين تيم است.

فارس: دوست داري دوباره به پرسپوليس برگردي؟
اگر خواستند با تمام وجود برمي‌گردم. حاضرم بدون دريافت مبلغي دوباره پيراهن قرمز را بر تن كنم.

فارس: و اگر مسئولان صبا اجازه ندهند؟
بدون شك رضايت صبا حرف اول را در اين مورد مي‌زند، چون در حال حاضر از اين تيم پول گرفته‌ام و وظيفه دارم براي اين تيم زحمت بكشم. خوشبختانه در صبا مدير بزرگ مثل ملاحي حضور دارد كه اهل فوتبال و بسيار حرفه‌اي است. او را از صميم قلب دوست دارم.

فارس: قرار گرفتن مقابل پرسپوليس چگونه بود؟
يكي از سخت‌ترين روزهاي زندگي فوتبالي‌ام را گذراندم. اميدوارم هرگز ديگر برايم پيش نيايد؛ اما حق نداشتم دراين راه كم كاري كنم.

فارس: به دنبال انتقام نبودي؟
كدام انتقام؟ خيلي ها خواستند مرا مقابل مربيان پرسپوليس قرار دهند؛ اما واقعا انگيزه اي براي اين كار نداشتم. همانطور كه ديديد به وعده خود عمل كردم و نزد قطبي رفتم.

فارس: برخورد با بازيكنان پرسپوليس چطور بود؟
بسيار عالي؛ ولي سخت بود. روزي كنار آنها بازي مي‌كردم و آن روز بايد برابر آنها قرار مي‌گرفتم. از بزرگاني مثل باقري و كريمي رخصت گرفتم و بازي كردم.

فارس: نيكبخت واحدي را جزو بزرگان به حساب نياوردي؟
نيكبخت دوست خوب من بوده و خواهد بود. بعضي‌ها شيطنت‌هايي كردند و قصد به هم زدن رابطه ما را داشتند؛ وليبا هم صميمي‌تر شده‌ايم.

فارس: وضعيت كنوني پرسپوليس را چگونه مي‌بيني؟
فوتبال تيم ها در ليگ برتر به هم نزديك شده است؛ اما پرسپوليس پتانسيل قهرماني دوباره را دارد و معتقدم به مرور زمان قدرت اين تيم مشخص مي شود.

فارس: اما خط دفاعي اين تيم عملكرد خوبي نداشته است.
آنها از بهترين‌ها هستند و نبايد در ابتداي راه از آنها انتقاد كرد. بايد براي هماهنگي به آنها زمان داد.

فارس: اگر از تو بخواهند حاضري در جناح چپ پرسپوليس به ميدان برود؟
بله. در هر پستي حاضرم به پرسپوليس خدمت كنم. حتي حاضرم دروازه بان پرسپوليس شوم.

فارس: و اگر شرايط براي بازگشت تو به پرسپوليس فراهم نشود؟
مي خواهم با پيراهن صباباتري در ليگ قهرمانان آسيا به موفقيت هاي خوبي برسم؛ ولي هواداران پرسپوليس مطمئن باشند شيث با قدرت‌تر برمي‌گردد چون به اين تيم بدهكار هستم.

فارس: به نظرت صبا مي تواند قهرمان آسيا شود؟
بله، با درايت كريمي و تجربه او در آسيا و با وجود بازيكنان بزرگ، رسيدن به اين مهم دور از دسترس نيست.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اين قصه سره دراز داره
سي پي يو ميشه ول كني لطفا!

بچه ها ولش كنيد ديگه
حالم بهم خورد هر بار اومدم ديدم يه سري دري وري ...!

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
دوستان لطفا این بحث بیهوده رو تمومش کنید

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوب با توجه مديران عزيز بن شدن فعلا ! :دي

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
دوستان ، اینجا یه محیط دوستانه است! نه جای این اینجور بحث ها! پس لطف کنید احترام همدیگرو داشته باشید تو پست هاتون هم به کسی توهین نکنید.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوستان ، اینجا یه محیط دوستانه است! نه جای این اینجور بحث ها! پس لطف کنید احترام همدیگرو داشته باشید تو پست هاتون هم به کسی توهین نکنید.

ممنون عزيز.
تاپيك رو نجات داديد.

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
سی پی یو جان یه کم مراعات کن تو رو خدا . اعصاب همه ما رو پیاده کردی . همه فهمیدیم نظر شما چیه . ایشاللا که از بن در اومدی بیای و کمی ملاحظه دوستان رو بکنی . ایشاللا!!!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سی پی یو جان یه کم مراعات کن تو رو خدا . اعصاب همه ما رو پیاده کردی . همه فهمیدیم نظر شما چیه . ایشاللا که از بن در اومدی بیای و کمی ملاحظه دوستان رو بکنی . ایشاللا!!!
ما هر چي به ايشون گفتيم حرف خودشون رو زدن.
حالا اميدوارم اين بن روشون تاثير مثبت بذاره و كمي تجديد نظر كنن ر نوشته هاشون كه دوباره اين اتفاق براشون نيفته.
خوب بهتره ديگه به بحث هاي حاشيه اي پايان بديم و رسالت تاپيك رو ادامه بديم

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام
من که خیلی وقته نبودم
این نتایج اخیر هم بدجور همه ی ما رو ریخته بهم
به شخصه هیچ وقت علی آبادی رو نمی بخشم به دلیل خیانتی که در تیم کرد و مرد همیشه مرد(کاشانی) رو از تیم بیرون کرد و یه استقلالی اهل حاشیه رو انداخت به جونمون....شاید اینم پرت کنه بیرون و فتح اله زاده رو بیاره:blink:
ــــــــــ
خدای ما هم بزرگه...صبور هستیم تا دقیقه ی 97

بالا