پارسال خيلي از دوستان استقلالي در تاپيك آرزوي موفقيت پرسپوليس رو داشتن كه حسابشون جداست .
اينهايي ( استقلالي هاي جديد كه به فروم آمدن)رو هم كه الان مي بيني خيليهاشون طرفدارهاي زمان بردند و شما نبايد بعضي صحبتها رو به حساب همه بچه هاي اس اسي بزاري .
درباره جنبه هم كه همه چيز روشنه
ساسان جان کلا دوستان استقلالی و پرسپولیسی ای که از پارسال بودن حال و هوای متفاوتی رو هم تجربه کردن و ارتباط خیلی بهتر و صمیمانه تری با هم دارن ، تجربه اتحادی که داشتن به کوچ دسته جمعی کسانی منجر شد که چشم دیدن موفقیت های این 2 تیم ریشه دار و با پشتوانه میلیونی مردم رو نداشتن .. ولی دوستانی که امسال به جمع آبی ها و قرمز ها ملحق شدن ( فقط اس اسی ها نه .. برخی از دوستان جدید پرسپولیسی رو هم شامل میشن ) بیشتر تو وادی رقابت هستن تا رفاقت .. فکر کنم به مرور زمان همه چی مثل قبل میشه
و صد البته وقتی صحبت از پارسال میشه نمیشه از رضا و امیرخان عزیز یاد نکرد .. یاد امیر خان به خیر که همیشه میگفت : سال دیگه با همدیگه ... میریم آسیا
به امید موفقیت استقلال و پرسپولیس و دیگر تیمهای ایرانی در مسابقات آسیائی
ممنون حسام جان كه زحمت پيدا كردن پستها رو كشيدي . واقعا افرادي مثل سراب و فرزاد چيز ديگه اي هستن . سهيل عزيز هم متاسفانه خيلي كم پيدا شده ..
ارادتمند برادر گرامی .. ساسان کانتونا
پ ن : حسام جان ممنون ازت برادر ..
بین همین استقلالی ها دوستان خوبی هم داریم
همین فرزاد انقدر باکلاس و با معرفته که هرکی ندونه فکر می کنه پرسپولیسیه :happy:
درود و سپاس خدمت CP-YOU گرامی .. ممنون از لطفتون ..خوبی از خودتونه
البته من به قدری ابزار الات از نوع آبی از آواتار گرفته تا امضاء همواره با پستهام حمل میکنم ! که از شعاع 2 کیلومتری داد بر آبی دل بودنم میزنه ! :happy:
سلامت و پیروز باشید