• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2008
نوشته‌ها
3,261
لایک‌ها
602
محل سکونت
اردوگاه کار اجباری
اهوو .
kh.gif

اقا این استاد اسدی داره اینجا گیربکس و از این چیزا میفروشه . چه جوری میخواد آنالیزور!!!!!!! بشه ؟
 
Last edited:

08610023

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2007
نوشته‌ها
531
لایک‌ها
9
محل سکونت
iran
شدیدا به مسئولان سپاهان اخطار میکنم زرو زر زیادی موقوف ..
میام اصفهون چنان درتون میذارم که ***** هم به دادتون نرسه ها.
 

08610023

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2007
نوشته‌ها
531
لایک‌ها
9
محل سکونت
iran
افشین چه با نمک افتاده تو اون عکس بالاییه.
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire

P30star

Registered User
تاریخ عضویت
30 اکتبر 2008
نوشته‌ها
2,527
لایک‌ها
208
سن
35
محل سکونت
روزگار مجازی
وينگادا: كريمي مشكلات تيم ملي را برطرف مي‌كند

: نلو وينگادا در گفت ‌و گویی درباره بازي فردا برابر مقاومت سپاسي اظهار داشت: هر بازي شرايط خاص خودش را دارد. ما براي مقاومت سپاسي احترام خاصي قائل هستيم و سعي مي‌كنيم با تمركز زياد به 3 امتياز برسيم و بعد به بازي‌هاي ديگر فكر كنيم.
وي در جواب اين سئوال كه چرا در مصاحبه‌هايتان حرف‌هاي عجيبي مي‌زنيد تصريح كرد: منظورم در خصوص فوتبال اروپايي اين نبود كه بازي‌هاي ايران كاملاً شبيه اروپايي‌هاست اما اگر اين بازي در اروپا انجام مي‌شد مطمئن باشيد در حد بالايي بود. سپاهان و پرسپوليس واقعاً بازي خوبي را به نمايش گذاشتند و فكر كنم در سطح حرفه‌اي بود.
وينگادا افزود: زماني كه در تيم الزمالك مصر بودم بهترين خط دفاعي، آقاي گل و بهترين هافبك مصر براي تيم من بود. به همين دليل بعضي از افراد كه مي‌گويند من دفاعي كار مي‌كنم حرفشان درست نيست. بايد ياد بگيريم در هنگام دفاع 11 نفره دفاع و در هنگام حمله 11 نفره حمله كنيم.
 

P30star

Registered User
تاریخ عضویت
30 اکتبر 2008
نوشته‌ها
2,527
لایک‌ها
208
سن
35
محل سکونت
روزگار مجازی
محسن خلیلی: در آسيا طوفان به پا مي كنيم

محسن خليلي، در گفتگویی افزود: بدون شك تيم ما در جام باشگاههاي آسيا برخلاف رقابت هاي ليگ برتر با قدرت ظاهر مي شود چرا كه هدف ما اين است که در اين رقابت ها ناكامي در ليگ برتر امسال را به فراموشي سپرده و بتوانيم با درخشش در اين بازي ها شادي را به هواداران خود تقديم كنيم و نماينده شايسته اي براي كشورمان باشيم.
وي در ادامه گفت: خوشبختانه چندهفته اي است كه در تمرينات گروهي شركت دارم وحتي آمادگي اين را دارم كه هر وقت كادرفني به من نياز داشته باشد در تركيب تيم قرار بگيرم اما به شخصه اميدوارم در جام باشگاه هاي آسيا بازي كرده و بار ديگر براي تيم محبوبم گلزني كنم.
خليلي تصريح كرد: پيروزي در اين فصل ليگ برتر فراز و نشيب هاي فراواني را تجربه كرد و متاسفانه دليل اصلي آن نيز بر مي گردد به حواشي كه براي تيم ما به وجود آمد و تا حدود زيادي تمركز لازم را از بازيكنان ما گرفت.
منبع
 

CP-YOU

Registered User
تاریخ عضویت
2 ژوئن 2005
نوشته‌ها
1,812
لایک‌ها
193
سن
41
محل سکونت
tehraaaaaan
کانون هواداران پرسپولیس : به احتمال فراوان علی اکبر استاد اسدی به عنوان آنالیزور جدید تیم فوتبال پرسپولیس تهران معرفی و مشغول به کار می شود.
:blink::blink::wacko::wacko:

آنالیزی که این بکنه از بهارش پیداست ...

نمونه ی آنالیز استاد :

تیم حریف 6-5-3 بازی می کنه ، دو دروازبان داره که یکیش توی دروازه می ایسته اون یکی روی نیمکته ، بیشتر هم از سمت شمال حمله می کنن ! موقع حمله دونفر به مهاجماشون اضافه می کنن میشن 13 نفر . موقع دفاعم تجمع بازیکنا در خط دفاعیشون زیاده . دست کم 22-3 تایی میشن


پ.ن : وینگادا که این بابا رو نمی شناسه این عتیقه ها رو پیروانی معرفی می کنه . دقت کردید هرکی رو انتخاب می کنه به شکل عجیب و غریبی پایین تر از خودشه ؟! خاکپور و محمدخانی رو نپذیرفت ولی سعداوی و استاداسدی ...
چند وقت دیگه بهادرعبدی رو هم میذاره توی کادرفنی !
 
Last edited:

niki11

Registered User
تاریخ عضویت
1 فوریه 2009
نوشته‌ها
708
لایک‌ها
2
سن
36
کانون هواداران پرسپولیس: احمدرضا عابدزاده مربی دروازه بانان تیم فوتبال پرسپولیس تهران در حاشیه تمرین امروز(دوشنبه) خبرنگاران را با توپ هدف گرفت.
 
Last edited:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
1 ژوئن 2007
نوشته‌ها
4,707
لایک‌ها
297
محل سکونت
شهر باحال قم
ااااااااااااا :eek:

الان گفت علی کریمی گفته اگه دعوتم کنن میرم تیم ملی :eek:

این که باز شد مثه بقیه که حرف میزنن عمل نمیکنن که :(

عجب آدمیه ها!

بابا این با اون کمردرد مسخرش واسه تیم خودمون به زور بازی میکنه! یه بازی در میون بیرون وامیسه تا دردش کمتر شه بتونه بیاد بازیه بعدی!

اون وخ بره تیم ملی که بیچاره ایم :( اه
 

08610023

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2007
نوشته‌ها
531
لایک‌ها
9
محل سکونت
iran
علی کریمی به خاطر مردم فقط میره نه به خاطر اون علی دایی ***** ....********.ه
 

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
1 ژوئن 2007
نوشته‌ها
4,707
لایک‌ها
297
محل سکونت
شهر باحال قم
علی کریمی به خاطر مردم فقط میره نه به خاطر اون علی دایی ***** ....********.ه
کدوم مردم؟

حالم از این تیم ملی به هم میخوره :|

ملت ما هم از کمبود سوژه مجبورن طرفدار یه تیم باندباز و مسخره بشن که معلوم نیس پشت پردش چی میگذره!
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,302
لایک‌ها
20,178
محل سکونت
اوهایو - دیتون
هدايتي: صادقي را نمي‌شناسم

خبرگزاري فارس: رئيس هيات مديره پرسپوليس تهران گفت: اميرحسين صادقي را نمي شناسم و خبر مذاكره ما با او صحت ندارد.
حسين هدايتي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد شايعه مذاكره با مدافع مس كرمان اظهار داشت: در حال حاضر بعيد مي‌دانم نيازي به بازيكن داشته باشيم. ضمن اينكه مذاكره با بازيكني كه با يك تيم قرارداد دارد، جوانمردانه نيست.
وي ادامه داد: از برخي شايعات تعجب مي‌كنم. نمي دانم امير حسين صادقي كيست، نه او را ديده ام و نه صحبتي با وي داشته ام و فقط در روزنامه ها خواندم كه بازيكن مس كرمان است.
هدايتي تصريح كرد: با همين بازيكنان فعلي به فكر موفقيت در آينده هستيم. به خاطر بازارگرمي هر روز يك بازيكن را به تيم ما مي دهند؛ البته نمي‌خواهم به مدافع مس كرمان بي احترامي كنم، چون شنيده ام زحمات زيادي براي استقلال و حتي تيم ملي كشيده است.
هدايتي در خصوص حضور پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا گفت: بايد با قدرت در اين مسابقات ظاهر شويم. ليگ قهرمانان جاي خطا نيست و دوست دارم دل هواداران و ايرانيان پس از سال ها شاد شود.
 

miss univers

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 می 2007
نوشته‌ها
172
لایک‌ها
0
محل سکونت
paradise
اینا با اون التماسایی که واسه اومدن تماشاچیا واسه بازی بازی کره میکردن ، بایدم به پای علی کریمی بیفتن که بیاد تیم ملی .

خودشون میدونن مردم که نمی یان استادیوم غلامرضا رضایی یا خلعتبری رو ببینن ، مردم بازیکنای درست و حساب رو میخوان ؛ مثل مهدوی کیا ، علی کریمی و ...

ولی باید برن سرشونو بزارن بمیرن ، بازیای پرسپولیس استقلال رو از عمد نمیذارن جمعه و پنج شنبه که کسی نره ، چون میترسن ورزشگاه ها پر بشه و امینتشون به خطر بیفته ؛ از اون طرف واسه تیم ملی ِ آقای دایی ( که مثل اختاپوس افتاده روش و از لباس و اسپانسور و ... همه رو به خورد تیم ملی داده ) التماس مردم میکنن و با هزار ترفند و جایزه و قرعه کشی و ... برن ورزشگاه تیم دوزاری ِ ملی رو تشویق کنن .
 
بالا