منصور الان تا راه بیفتم و برسم میشه ساعت 2 !! چون بلیط هم دارم میتونم برم تو و ساعت 3 حدودآ تو استادیوم هستم ! به این که میگن ساعت 7 در استادیوم باز میشه و ... توجه نکن :دی اگه بلیط داشته باشی و بلد باشی ساعت 12 شب هم میشه رفت تو استادیوم !الان که شبه. الان میخواید برید؟
هنوز قسمت نشده بازی دربی بیام. تنها بازی که اومدم پرسپولیس-سپاهان بود. روز قهرمانی در لیگمنصور الان تا راه بیفتم و برسم میشه ساعت 2 !! چون بلیط هم دارم میتونم برم تو و ساعت 3 حدودآ تو استادیوم هستم ! به این که میگن ساعت 7 در استادیوم باز میشه و ... توجه نکن :دی اگه بلیط داشته باشی و بلد باشی ساعت 12 شب هم میشه رفت تو استادیوم !
اونایی که بلیط هم ندارن از الان باید تو صف باشن ! چون ساعت 7 وقتی باجه ها باز میشه ملت به طرز ماوراء تَصَوُری حمله می کنن . ولی خوب اگه کسی بخواد طبقه ی بالا بشینه تقریبآ تا ساعت 10 اگه برسه تضمینی بلیط گیرش میاد
شیث گل نزده..مهرداد اولادی بود.که تو اون بازی معدنچی هم گل زد.تو لیست هادی نوروزی هم جا افتاده.در ضمن محسن خلیلی و نیکی جونم هست.
سلام دلبندان منشیث گل نزده..مهرداد اولادی بود.که تو اون بازی معدنچی هم گل زد.تو لیست هادی نوروزی هم جا افتاده.در ضمن محسن خلیلی و نیکی جونم هست.
مشکلی نداره الان برید هرچی ورزشگاه شلوغ تر باشه بازی جذاب تری خواهیم دیدمنصور الان تا راه بیفتم و برسم میشه ساعت 2 !! چون بلیط هم دارم میتونم برم تو و ساعت 3 حدودآ تو استادیوم هستم ! به این که میگن ساعت 7 در استادیوم باز میشه و ... توجه نکن :دی اگه بلیط داشته باشی و بلد باشی ساعت 12 شب هم میشه رفت تو استادیوم !
اونایی که بلیط هم ندارن از الان باید تو صف باشن ! چون ساعت 7 وقتی باجه ها باز میشه ملت به طرز ماوراء تَصَوُری حمله می کنن . ولی خوب اگه کسی بخواد طبقه ی بالا بشینه تقریبآ تا ساعت 10 اگه برسه تضمینی بلیط گیرش میاد
شیث گل زده
فکر کنم اون بازی بود که 3-2 باختیم . بعنوان جانشین اومد و با با ضربه سر گل زد
گل درست پرسپولیس رو کمک داور به اشتباه افساید اعلام کرد