• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
اخبار باشگاه پرسپولیس قبل از بازی مهم مقابل صدرنشین فعلی لیگ ذوب آهن :

اعلام لیست 18 نفره پرسپولیس برای بازی با ذوب آهن

لیست 18 نفره بازیکنان پرسپولیس برای بازی با ذوب آهن، از سوی کادر فنی اعلام شد.

اسامی 18 بازیکنی که در لیست علی دایی حضور دارند به شرح زیر است:

علیرضا حقیقی، رحمان احمدی، سپهر حیدری، رضا نورمحمدی، مجتبی شیری، علیرضا محمد، مهدی شیری، مازیار زارع، کریم باقری، محمد نوری، حسین بادامکی، تیاگو فراگا، محمد پروین، امیر حسین فشنگچی، حمید علی عسگر، اشپیتیم آرفی، هادی نوروزی و غلامرضا رضایی.

منبع: خبرآنلاین

ذوبي‌ها : براي اين بازي خسته‌ايم

پرسپوليسي‌ها: جنگ رواني و حاشيه‌سازي است

ذوب‌آهن حريف مقتدر پرسپوليس حتما براي بازي عصر امروز نقشه‌ها و برنامه‌هاي زيادي دارد تا علاوه بر حفظ فاصله با تعقيب‌كنندگانش- از جمله پرسپوليس- صدر جدول ليگ برتر را از دست ندهد. با اين وجود ذوبي‌ها قبل از مصاف با پرسپوليس از خستگي ناشي از حضور در رقابت‌هاي آسيايي مي‌نالند و حتي مديرعامل باشگاه ذوب‌آهن طي مصاحبه‌اي گفته: «بازي مقابل تيم خسته ما مبارك پرسپوليسي‌ها!»
حسين عبدي مربي پرسپوليس اما در اين‌باره مي‌گويد: «به نظر من اينها يك جنگ رواني است تا اگر احيانا باختند بگويند بچه‌هاي ما آنطور كه بايد و شايد سرحال و آماده نبودند.» وي مي‌گويد: «نمي‌دانم اين كار ذوبي‌هاست يا افرادي كه تحت تاثير حرف‌هاي آنها قرار گرفته‌اند.»
عبدي ادامه مي‌دهد: «مطمئنا خستگي‌هاي ناشي از اين مسافرت‌ها تاثيري در بازي ذوبي‌ها ندارد ضمن اينكه بازيكنان ذخيره اين تيم چيزي از اصلي ها كم ندارند و خستگي نمي‌تواند عامل بد بازي كردن آنها شود.»
از طرفي محمدرضا مولايي بدنساز پرسپوليس كه درباره اين مسائل بهتر و راحت‌تر از بقيه مي‌تواند صحبت كند، مي‌گويد: «اصلا اين‌طور نيست كه خستگي در بازي ذوبي‌ها اثر منفي بگذارد. اتفاقا هر چه در شرايط بازي باشي به نفع تيم است. ديديد كه وقتي مسابقات ليگ تعطيل شد چه بلايي سر ما آمد؟» وي ادامه مي‌دهد: «آنها در ليگ قهرمانان به فينال رسيده‌اند و از نظر رواني شرايط ايده‌آلي دارند. بايد بدانيد فاكتور روحي- رواني چند برابر فاكتور خستگي ارجحيت دارد و به تيم كمك مي‌كند. بازيكن حتي اگر خسته هم باشد اما از روحيه بالايي بهره ببرد به تيمش كمك مي‌كند. احساس مي‌كنم اينها يك مقدار حاشيه‌سازي است وگرنه مطمئن باشيد ذوب‌آهن با تمام قوا به مصاف پرسپوليس مي‌آيد.»
بدنساز پرسپوليس مي‌گويد:‌ «مگر مي‌شود تيمي كه آن نمايش را مقابل الهلال ارائه كرد و در شرايط مسابقه قرار دارد احساس خستگي كند؟» محمد نوري هافبك بازيساز پرسپوليس هم مي‌گويد: «به هيچ وجه ذوبي‌ها خسته نيستند. ما هم در جام باشگاه‌هاي آسيا بازي كرديم و شرايط آن مسابقات را مي‌دانيم. به هيچ وجه بازي در آسيا خستگي ندارد. ما در حذفي بازي كرديم آنها در عربستان، تازه فكر مي‌كنم از لحاظ آمادگي جسماني از ما آماده‌ترند.» با اين شرايط با گذشت چند دقيقه از زمان بازي معلوم مي‌شود كه آيا ذوبي‌ها واقعا خسته هستند يا به قول عبدي نوعي جنگ رواني راه انداخته‌اند.

كريم باقري: اميدوارم با يكدلي در آزادي برنده باشيم

بعد از گذشت چند دهه از زندگي فوتبالي‌اش هنوز هم مثل جوان‌ها از شور و هيجان بازي حرف مي‌زند. كريم باقري از بازي با ذوب‌آهن مي‌گويد، اينكه بازي سختي جلوي اين تيم دارند و براي موفقيت در آسيا به آنها تبريك مي‌گويد. كاپيتان پرسپوليس مي‌گويد: «در چند بازي گذشته در ليگ برتر با بدشانسي امتيازهاي شيريني از دست داديم. مي‌بينيد به جاي بالاي جدول در رده چهارم هستيم. فوتبال پر از اتفاقات است. جاي جبران داريم. اميدوارم با يكدلي و تلاش بازيكنان، گذشته را جبران كنيم و هرچه سريعتر به بالاي جدول برگرديم.»
او ذوب‌آهن را حريف سختكوشي مي‌داند: «ابتدا حضور ذوب آهن در فينال ليگ قهرمانان آسيا را تبريك مي‌گويم و براي آنها آرزوي موفقيت دارم. ديدار بسيار سختي مقابل تيم سختكوش و پر انگيزه ذوب آهن داريم. اميدوارم هوشيارانه مقابل اين تيم ظاهر شويم. ذوب آهن تيم خوبي است و بازيكنان قوي دارد. آنها از كوچكترين فرصت‌هاي خود بهترين استفاده را مي‌كنند. اميدوارم پرسپوليس در تهران با يك بازي خوب، امتياز اين ديدار را به نفع خودش رقم بزند.»

منبع: ایران ورزشی

Last edited:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
تبریک میگم. اینم از فینالیست آسیا

هفته بعد هم انشاالله تیم بچه مایه دارا رو لوله میکنیم

فقط این پنالتیه بدجوری قهوه تلخ شد واسمون

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام .
تبریک ! ما که نتونستیم بازی رو ببینیم ! فقط نتیجه رو که پرسیدم کٌرک و پَرَم ریخت :دی تازه یه پنالتی هم ظاهرآ خراب شده !

پ.ن : بازم نوری گل زد ! عجب بازیکنیه بین اینا خداییش

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
منم دانشگاه بودم! بازیو ندیدم ولی آخرش که گفتن 2-0 شده منم مثل بالایی شدم:دی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
/تكميلي/موافقت با حضور رضايي در تيم اميد
دايي:با يكي از بزرگ‌ترين تيم‌هاي ايران در ‌٥ سال اخير بازي كرديم
بالا و پايين زياد ديده‌ام،از پرسپوليس با دوستي مي‌روم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ذوب آهن غير از صحنه‌اي كه در نيمه دوم به تير دروازه ما زد، موقعيت ديگري نداشت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي دايي در نشست خبري پايان ديدار تيم هاي پرسپوليس تهران و ذوب آهن اصفهان گفت: بازيكنان ما با تمام وجود بازي كردند و با انگيزه زيادي برابر ذوب آهن ظاهر شدند. در هفته گذشته تمرين‌هاي خيلي خوبي را انجام داده بوديم و انگيزه بازيكنان خيلي بالا بود. در اين ديدار موقعيت‌هاي زيادي داشتيم كه دو تاي آنها تبديل به گل شد. ذوب آهن غير از يك صحنه‌اي كه در نيمه دوم به تير دروازه ما زد، موقعيت ديگري نداشت.

وي با بيان اين كه نتايج هفته‌هاي قبل را نيز نمي‌تواند گردن بازيكنانش بيندازد، افزود: نمي‌توانيم نيمه دوم بازي با استقلال را فراموش كنيم. در آن بازي خيلي خوب ظاهر شديم اما، توپ‌هايمان گل نشد. بازيكنانم در هر بازي تمام تلاش خود را به كار مي‌بندند و با تمام وجود بازي مي‌كنند.

دايي درباره گل‌هاي خورده پرسپوليس در دقايق پاياني گفت: ‌در اين بازي ديگر شاهد گل خوردن پرسپوليس در دقايق پاياني نبوديم. با بچه‌ها خيلي صحبت كرده بوديم. در دقايق آخر اجازه نفوذ مدافعين را نداديم. وقتي تيم دو گل جلو هست، مدافعان نبايد نفوذ كنند. بالاخره در اين بازي طلسم را شكستيم بايد آن قدر گل بزنيم كه اگر در دقايق آخر هم گل خورديم، نتيجه تغيير نكند.

دايي با تبريك به تيم ذوب آهن به خاطر راهيابي به ديدار پاياني ليگ قهرمانان آسيا ادامه داد: ذوب آهن تيم بزرگي است و امروز ما با يكي از بزرگ‌ترين تيم‌هاي ايران در 5 سال اخير بازي كرديم. ذوب آهن نشان داده كه تيم سخت‌كوشي است. آنها در دو بازي رفت و برگشت در تهران و عربستان، الهلال را شكست دادند. اين باخت چيزي از ارزش‌ آنها كم نمي‌كند.

وي با بيان اينكه بازيكنانش امروز فعل خواستن را به بهترين نحو صرف كردند، گفت: آنها مي‌خواستند، دويدند و تلاش كردند. در پايان نيز نتيجه اش را گرفتند. اين بازي 6 امتياز براي ما داشت. پس از 5 بازي نتيجه خوبي گرفتيم و خودمان را به ذوب آهن نزديك كرديم. حفظ اين شرايط خيلي مهم است و بايد براي آن تلاش كنيم.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با موافقت با حضور غلامرضا رضايي در تيم ملي اميد گفت: غلامرضا رضايي در بدترين موقع به تيم ملي اميد دعوت شد. تيمي نيستيم كه 6 ، 7 فوروارد داشته باشيم اما با تمام وجود به تيم ملي اميد و غلامحسين پيرواني كمك مي‌كنيم. احترام خاصي براي او قائلم. او دوست خوب من است. هر كاري از دستم برآيد براي او انجام مي‌دهم اما، خواهشم اين است كه او دو روز قبل از بازي ما مقابل استيل آذين به تيم ما ملحق شود. رضايي و علي‌عسگر، 30 درصد از توان تيم را تشكيل مي‌دهند و جزو بازيكنان اصلي تيم من هستند. بدون وجود آنها تيمم ضربه مي‌خورد. يا فدراسيون فوتبال بازي‌هاي پرسپوليس را به تعويق بيندازد يا اين بازيكنان در اختيار تيم قرار گيرند. بايد پاسخگوي ميليون‌ها هواداران پرسپوليس باشم. بدون آنها قدرت تيمم پايين مي‌آيد و نمي‌خواهم شرمنده هواداران شوم. اميدوارم فدراسيون تعامل خوبي با ما داشته باشد.

دايي گفت: مطمئنا بازيكنان ما براي پيروزي بر فيناليست ليگ قهرمانان آسيا انگيزه بالايي داشتند و اميدوارم كه بتوانند اين انگيزه خود را حفظ كنند تا بتوانيم در ديدارهاي آينده نيز نتيجه بگيريم.

دايي با تشكر از هواداران پرسپوليس به خاطر صبر و تحمل‌شان گفت: تحمل آن‌ها پس از پنج بازي امروز نتيجه داد. امروز هم فوتبال زيبايي بازي كرديم و هم نتيجه گرفتيم.

دايي در پاسخ به سوال خبرنگاري در رابطه با اين كه آيا به دليل نتيجه نگرفتن پرسپوليس فشاري را درخصوص بركناري و يا تغيير مربي پرسپوليس وجود داشت، گفت: نه فشاري را تحمل كردم و نه استرسي داشتم. از روز اول تعامل خوبي با مديران پرسپوليس داشتم. روزنامه‌ها را نمي‌خوانم و از اسامي خبر ندارم. شما بگوييد تا من هم بدانم. من از شما مي‌شنوم. 9 ماه از فوتبال دور بودم و به خاطر علاقه و عشقم به تيمم برگشتم. هر وقت بخواهند، مي‌روم. اينجا شرايط با زمان تيم ملي فرق مي‌كند. مطمئنا روزي كه از پرسپوليس بروم، با دوستي مي‌روم. با قدرت به كارم ادامه مي‌دهم و روي اعتقاداتم هستم. روزي هم كه از پرسپوليس جدا شوم، قطعا با اعتقادات و اصولم جدا مي‌شوم. من در فوتبال بالا و پايين زياد ديده‌ام. تلاش كرده‌ام و از اين به بعد هم تلاش مي‌كنم كه بهتر باشم.

علي دايي در ادامه براي ذوب آهن در فينال ليگ قهرمانان آسيا آرزوي موفقيت كرد. او پس از پيروزي 2 بر صفر تيمش گفت: راهيابي ذوب آهن به فينال ليگ قهرمانان آسيا را تبريك مي گويم. ان شاالله فينال را ببرند و قهرمان شوند. اين واقعا آرزوي قلبي من است.

دايي درباره عملكرد شاگردانش اظهار كرد: با شناخت كافي پا به ميدان مسابقه گذاشتيم. بچه ها با فيناليست آسيا با انگيزه چند برابربازي مي كردند. تيم ما در هر دو نيمه حاكم توپ و ميدان بود. بچه ها خوب كار كردند. ذوب آهن هم به خاطر بازي با الهلال درعربستان خسته بود. اما باز به بچه ها تبريك مي گويم. بعد از مدت ها شمه‌اي از فوتبالي كه دوست داشتم را به نمايش گذاشتند.

دايي درباره ديدار هفته آينده مقابل استيل اذين گفت: به نظرم تمام بازي ها سخت است. بازي با استيل آذين هم جزو بازي هايي هست كه مطمئنا سخت هواهد بود. استيل آذين مثل ما چند هفته نتايج بدي گرفته است. تمام سعي‌مان را مي كنيم كه دل هواداران را شاد كنيم. تمام تلاشمان را انجام مي دهيم كه افت نكنيم.

دايي درباره‌ي نتايج پرسپوليس در اين فصل گفت: فصل را خيلي خوب شروع كرديم . متاسفانه وقفه‌هاي طولاني در ليگ و نداشتن بازيكنان كيفيت ما را پايين آورد. در اين بازي كه بچه ها چند روي كنار هم بودند، فوتبالمان بهتر شد و امروز ذوب آهن را برديم.

دايي درباره‌ي گل خوردن در دقايق پاياني ديدارهاي گذشته گفت: اين مساله ضعف تاكتيكي نيست، شايد روحي باشد. بازيكنان در دقايق پاياني بازي هاي قبل تمركز لازم را نداشتند و صحبت هاي من را در زمين انجام نمي دادند. به آنها گفته بودم لزومي ندارد وقتي بازي را برده ايم باز تيم جلو بكشد و دفاع خالي شود. ديديد كه امروز مقابل ذوب آهن اين كار را نكرديم و گل نخورديم. خدا را شكر مي كنم كه سه امتياز را گرفتيم.

------------------

/حاشيه‌ي ديدار پرسپوليس و ذوب آهن/ اخراج احمدي و قهر فرشيد طالبي /فشنگچي پنالتي را از دست داد
مير حسين فشنگچي بهترين فرصت پرسپوليس براي زدن گل دوم را از دست داد تا ذوب آهن 10 نفره همچنان اميدوار كار را دنبال كنند.

در ادامه رقابت‌ تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و ذوب‌آهن در هفته دوازدهم ليگ برتر فوتبال،هادي نوروزي در دقيقه‌ي 61 با دروازه بان ذوب آهن تك به تك شد، كه علي احمدي با خطا بر روي نوروزي مانع از به ثمر رسيدن گل دوم شد. مظفري زاده بلافاصله نقطه‌ي پنالتي را نشان داد و احمدي را اخراج كرد.

اميرحسين فشنگچي نتوانست ضربه‌ي پنالتي را به گل تبديل كند و شهاب گردان همانند ديدار مقابل الهلال با حركت به سمت چپ خود توپ را مهار كرد.

فرشيد طالبي كه به اين خطا به شدت معترض بود، به حالت قهر به كنار زمين رفت، اما با دلداري ابراهيم‌زاده و رجب زاده به بازي برگشت.

ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و ذوب آهن اصفهان تا دقيقه‌ي 70 با نتيجه‌ي يك بر صفر به سود شاگردان دايي در حال پيگيري است.
غافلگیر شدن تماشاگران پرسپولیس، اعتراض شدید مربیان بازیکنان و هواداران تیم ذوب آهن به داوری از نکات جالب توجه نیمه اول دیدار پرسپولیس - ذوب آهن بود.

به گزارش خبرنگار مهر، در ابتدا از سوی سازمان لیگ فدراسیون فوتبال اعلام شده بود، دیدار پرسپولیس - ذوب آهن از ساعت 16:45 در ورزشگاه آزادی آغاز خواهد شد اما بدون اطلاع قبلی زمان آغاز این بازی تغییر کرد و 15 دقیقه زودتر از زمان اعلام شده قبلی شروع شد.

به همین خاطر تعداد زیادی از هواداران پرسپولیس در زمان ورود به ورزشگاه غافلگیر شدند، چرا که سوت آغاز بازی به صدا در آمده بود و آنها تماشای دقایق ابتدایی بازی را از دست داده بودند.

نیمه اول دیدار پرسپولیس - ذوب آهن البته حواشی دیگری هم داشت که در زیر بدان اشاره می شود:
* در زمان ورود به ورزشگاه آزادی آنچه مورد توجه قرار می گرفت تجمع بیش از اندازه هواداران پرسپولیس مقابل درب ورودی بود. تعداد کم نیروهای انتظامی برای تفتیش بدنی هواداران باعث شده بود تا مقابل درب ورودی تجمع به وجود آید.

* تعدادی از هواداران تیم ذوب آهن که تعدادشان به بیش از 500 نفر می رسد با حضور در جایگاه مخصوص هواداران استقلال به حمایت از تیم خود می پرداختند.

* هواداران تیم فوتبال پرسپولیس پیش از آغاز بازی و در حین مسابقه بارها و بارها به تشویق علی دایی می پرداختند.

* در دقایق ابتدایی مسابقه علیرضا حقیقی در زمان به گردش درآوردن توپ روی به بازی تاخیری آورد که این حرکت او با اعتراض شدید دایی روبه‌رو شد.

* پیش از آغاز مسابقه علی دایی و دیگر مربیان تیم فوتبال پرسپولیس برای منصور ابراهیم زاده دسته گل بردند. از سوی دیگر کلیه بازیکنان ذوب آهن سمت نیمکت پرسپولیس رفتند از علی دایی برای حضور در میدان رخصت گرفتند. رضا نورمحمدی، حسین بادامکی و سپهر حیدری نیز از جمع بازیکنان پرسپولیس برای رخصت حضور در میدان سمت نیمکت ذوب آهن رفتند.

* پس از آنکه هادی نوروزی در دقیقه 17 دروازه ذوب آهن را گشود تمامی بازیکنان پرسپولیس سمت نیمکت این تیم رفته و شادی خود را با علی دایی تقسیم کردند. در این بین هواداران پرسپولیس یکصدا علی دایی را تشویق می کردند.

* سه دقیقه پس از ثبت گل هادی نوروزی بازیکنان تیم پرسپولیس طی یک ضد حمله توسط غلامرضا رضایی آهنگ دروازه ذوب آهن را کردند اما سوت سعید مظفری زاده که به نشانه اعلام خطا به صدا درآمد آنها را متوقف کرد. این موضوع با اعتراض شدید علی دایی و هواداران پرسپولیس مواجه شد. آنها معتقد بودند داور با یک سوت بی موقع مانع از حمله زهردار آنها شده است.

* در جایگاه ویژه ورزشگاه آزادی به غیر از حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس، افشین قطبی، علیرضا منصوریان، پیت بی یوتر مربیان تیم ملی فوتبال کشورمان نیز حضور داشتند. قطبی در زمان ورود به ورزشگاه با استقبال خوب تماشاگران مواجه شد.

* اتفاقاتی در دقایق پایانی رقم خورد که اعتراض مربیان، بازیکنان و هواداران ذوب آهن را به دنبال داشت. آنها معتقد بودند سعید مظفری زاده با سوتهای خود روند بازی را به سود تیم پرسپولیس تغییر داده است.

اوج این انتقادها در دقایق پایانی نیمه اول بود، زمانی که تیم پرسپولیس در شرایطی ایده آل تا آستانه گلزنی پیش رفت آنهم در شرایطی که بازیکنان ذوب آهن اعتقاد داشتند، مهاجم پرسپولیس برای ارسال پاس از دست خود استفاده کرده است.

-----------------

منتظر رضايت‌نامه عماد رضا هستيم
سرپرست باشگاه پرسپوليس:ابراهيم‌زاده برنده واقعي اين بازي است - با دايي ادامه مي‌دهيم

سرپرست باشگاه پرسپوليس پس از پيروزي مقابل ذوب آهن منصور ابراهيم زاده را برنده واقعي اين ديدار دانست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حبيب كاشاني در پايان بازي مقابل ذوب آهن گفت: پيروزي ما مقابل ذوب آهن چيزي از شايستگي‌هاي اين تيم خوب و پرتلاش كم نمي‌كند. ما احتياج داشتيم براي اينكه همچنان در كورس قهرماني بمانيم، سه امتياز اين بازي را به دست بياوريم و پس از چند بازي توانستيم به اين مهم دست پيدا كنيم.

كاشاني در ادامه افزود: دايي تصميم گرفت با وجود ده نفره بودن ذوب آهن در دقايق پاياني، مدافع به تيم اضافه كند تا استرس تيم كم شود و گلي دريافت نكنيم.

سرپرست باشگاه پرسپوليس درباره‌ي اعتراض ذوب آهني‌ها به داور بازي و اينكه چرا آن‌ها بايد تقاص داربي را پس دهند، گفت: من چه ببريم چه ببازيم هيچ وقت درباره‌ي داوري صحبت نمي‌كنم. كارشناسان بايد نظر بدهند و نظرشان هم محترم است. ضمن اينكه به نظر ابراهيم‌زاده درباره‌ي داوري هم احترام مي‌گذارم.

كاشاني در ادامه صحبت‌هايش به نهايي شدن توافق با عماد رضا اشاره كرد و گفت: مذاكرات نهايي را انجام داده‌ايم. قرار شده عماد رضا از باشگاه الزمالك رضايت‌نامه را دريافت كند تا هرچه زودتر اين انتقال صورت گيرد. منتظر صدور رضايت‌نامه‌ي او هستيم.

كاشاني همچنين اظهار كرد: به نظر من برنده واقعي اين بازي منصور ابراهيم‌زاده بود كه در پايان نيمه اول هواداران عصباني ذوب آهن را آرام كرد. من به او و تيمش به خاطر راه يافتن به ديدار پاياني ليگ قهرمانان آسيا تبريك مي‌گويم. آن‌ها در اين ديدار با 10 نفر جوانمردانه بازي كردند.

كاشاني درباره‌ي هجمه‌هاي صورت گرفته عليه دايي درباره‌ي نتيجه نگرفتن پرسپوليس و شايعه جدايي دايي از نيمكت پرسپوليس گفت: برنامه داريم كارمان را با آقاي دايي ادامه دهيم. با وجود هجمه‌هايي كه هفته‌هاي اخير عليه دايي صورت گرفت، به نظر من نتايج پرسپوليس در هفته‌هاي گذشته به مسائل مختلفي مانند اشتباه‌هاي داوري ارتباط داشت. ان‌شاءالله كارمان را با آقاي دايي ادامه خواهيم داد. البته در فوتبال چيزي قابل پيش‌بيني نيست اما سعي مي‌كنيم با كمترين تغيير به كارمان ادامه دهيم. در اين بازي از بچه‌ها خواستم به خاطر دايي بازي كنند و آن‌ها هم به خوبي حمايت كردند و اين سه امتياز ارزشمند را به دست آوردند.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
بازی خیلی زیبایی بود وتبریک ویژه به تمامی هواداران پرسپولیس ذوب اهن شکست خورد اما از ارزشهای ذوب اهن کم نشد-ان شاءالله بازی با کره جنوبی با برد پشت سر بذاره و بره به جام باشگاه های جهان
از الان باید رفت به فکر بازی استیل اذین ان شاءالله استیل اذین هم می بریم ومیریم به صدر:happy:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
سلام .
تبریک ! ما که نتونستیم بازی رو ببینیم ! فقط نتیجه رو که پرسیدم کٌرک و پَرَم ریخت :دی تازه یه پنالتی هم ظاهرآ خراب شده !

پ.ن : بازم نوری گل زد ! عجب بازیکنیه بین اینا خداییش
یه توپم به تیرک زدیم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
گزارش تصویری بازی... فارس نیوز

25_8908031617_L600.jpg

24_8908031617_L600.jpg

26_8908031617_L600.jpg

ادامه تصاویر

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته یه توپم به دیرک دروازه ما خورد

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
منم تبریک میگم.بازی خیلی خوبی بود.
یه سری از بازیکنهایی که روی نیمکت هستند واقعا به هیچ دردی نمی خورن!!با پولی که امثال پروین/شیری/بادامکی می گیرن میشه بازیکنهای خیلی خوبی رو جذب کرد.
ضعف گلزنی کماکان مشهوده.

حقیقی دوبار خروج اشتباه بدی داشت :|

آره به غیر از اون دو بار رو یه کرنر هم دودل شد کلا عجیب بود.از حقیقی بعیده.

پ ن: چه می کنه علی عسگری
icon12.gif

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
بازی بدی نبود و البته نتیجه بسیار عالی برای همه تیمها
اشتباهان هنوزم تو خط دفاع وجود داره که سعی میکردن با دوندگی های زیاد اونها رو برطرف کنن . گرچه خیلی بهتر شدن نسبت به بازیهای قبل . ( البته در صورتی این رو باید به حساب آورد که ادامه دار باشه )
هافبک و فوروارد خیلی عالی بازی کردن . به جز فشنگچی و البته بادامکی . فشنگچی رو امیدوارم به سرنوشت بازیکنهای معمولی و فصل بعد اخراجی قرار نگیره . من که توی این 12 تا بازی هیچی ازش ندیدم . تا اینجا به نظر من بدترین خرید پرسپولیس و یکی از بدترین بازیکنهای تیم بوده . بادامکی هم فکر کنم دوباره رفت رو نمودار سینوسی .
بقیه خوب بودن . حقیقی هم یکی دو تا اشتباه عجیب داشت که یکیش داشت کار دست تیم میداد .

در مورد ذوب اهن نظر من اینه که این همون تیم ذوب آهنی هست که الهلال رو میبره . و دیر رسیدیم و خسته بودیم و تمرکز نداشتیم و داوری و ... همش چرت و پرته . من مطمئنم که همین ذوب آهن اگه امروز با هر کدوم از تیمهای دیگه لیگ بازی میکرد مخصوصا تیمهای چهارم به پائین بدجوری میبردش . چون اونها سرشار از انرژی هستن و همیشه خیلی خوب بازی میکنن .
ذوب اهن خیلی شانس آورد ، تو روزی که پرسپولیس واقعا بمب انگیزه بود 5-6 تا گل نخورد . چون حداقل 4 تا موقعیت 100 درصد رو با بی دقتی که همیشه بازیکنهای ما دارن از دست دادیم . یه اضافه اینکه یه توپ هم به تیرک زدیم .
اون دسته از دوستانی هم که همیشه مربی ها رو مقصر اول میدونن و بعد بازیکنها رو ، فکر کنم دیدن که بازیکن وقتی بخواد که بازی کنه خیلی راحت میتونه 90 دقیقه کیفیت خودش رو از دست نده . و وقتی که از لحاظ بدنی و فنی تو شرایط ایدال نیست دروازه خالی رو بیرون میزنه ( مثل بادامکی ) و پنالتی رو جوری میزنه که انگار یه بچه 4 ساله به توپ لگد زده . حالا تصور کنید بازی 1-0 بود و ذوب آهن دقیقه 70 گل میزد ، دوباره همون سریال همیشگی بوجود میومد . چون بازیکنهای تیم ما ( و البته کل فوتبال ایران ) واقعا کیفیت بالائی ندارن و همونطور که قبلا گفتم اگه نوری و علیرضا رضائی و مازیار نبودن واقعا این تیم خیلی داغون بود .
بهرحال امیدوارم تو بازیهای بعدی هم بتونن شرایط نسبتا خوب امروز رو حذف کنن .
ساسان جان اینم یه پست از اون پستهائی که دوست داری

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
پروین که قشنگ تابلوئه باباش سفارششو کرده که دایی بفرستتش تو زمین

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
من فقط نفهمیدم چرا پنالتی رو داد فشنگچی؟ خیلی خوب بازی میکنه پنالتی هم داد این بزنه؟!!!! نوری زارع و.. چرا این؟ میخواست روحیه بده بهش؟ اونم تو زمانی که خودمون به روحیه و تفاضل گل احتیاج داشتیم؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من هم بهترین بازیکن بازیهای اخیر همین حمید علی عسگر بوده که در دفاع فوق العاده پیشرفت داشته و امروز خوب بازی کرد.

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
منم تبریک میگم
بهتر از بازیای گذشته بازی کردیم / هر چند خیلی هم عالی نبودیم ولی مشکل بزرگ خراب کردن موقعیت های گل هست
پنالتی هم م معلوم نشد چرا فشنگچی زد . ایشون توی طول 90 دقیقه هم یه پاس سالم نداد بعد میره پشت توپ :دی
هفته ی دیگه هم استیل را باید ببریم تا وضعیتمون توی جدول بهتر بشه .
یه نکته ی دیگه الان فکر کنم 5 هفته ایی میشد از تهران خارج نشدیم :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اون افساید نگرفتن داور هم مشخص شد درست بوده و افساید نبوده

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تبریک ... بازی این مدلی دوست دارم که تیم حریف 1 فرصت داشته باشه و همه کار رو ما انجام بدیم

از این بازی آدم لذت میبره ... فشنگچی که رفت پشت توپ به خدا گفتم گل نمیشه ... بهترین پنالتی زنمون اول

نوریه که عالی پنالتی میزنه و دوم هم ستار زارع ... این گولاخ چرا پنالتی زد خدا میدونه

اما برد حیاتی بود برامون

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
و تبریک بابت برد قاطع پرسپولیس. الان باید به کارهام برسم . سرم خلوت شد میام نظر خودم از بازی رو میگم.
پ.ن: از همه دوستان عزیز پرسپولیسی میخوام پرسپولیس و تاپیک رو تنها نزارن. این تیم اگر همینطور در پی بهبود نقاط ضعفش باشه میشه بهش امیدوار بود. شاد باشید

بالا