• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794

رضا حقیقی:قهرمانی در جام حذفی کمترین کار ما برای هواداران است/از خودم تعریف نمی کنم

لیگ برتر - حقیقی می گوید که پرسپولیس می تواند عنوان قهرمانی در جام حذفی را به دست بیاورد.

به گزارش خبرآنلاین؛خیلی ها بر این عقیده هستند که از وقتی رضا حقیقی به پرسپولیس آمده این تیم جان تازه ای گرفته است.عدم وجود یک بازیکن توانا در پست هافبک دفاعی،در نیم فصل اول پرسپولیسی ها را آزار زیادی داد.اما خرید حقیقی از فجر و آمدن او به پرسپولیس گره از خیلی مشکلات باز کرده است. هافبک سرخپوشان با اشاره به بازی با صبا که قرار است در قم برگزار شود در مورد آخرین وضعیت پرسپولیس حرف می زند.او می گوید:«چه از لحاظ روحی و روانی و چه از لحاظ بدنی بچه ها در وضعیت خوبی قرار نداشتند.من در روزهایی که تازه به پرسپولیس آمده بودم به خوبی این چیزها را می شد درک کرد اما حالا همه چیز فرق کرده است.تیم ما تا دقیقه نود حمله می کند و این نشان از آمادگی بالای تیم دارد.»
حقیقی در مورد بازی با صبا هم حرف می زند و می گوید:«صبا تیم خوبی است.بازی در قم شرایط بازی کردن را برای ما سخت می کند.من شنیده ام که شرایط زمین زیاد خوب نیست.اما ما محکوم به برد هستیم و اگر قرار است نیم فصل اول را جبران کنیم به باخت و تساوی نباید فکر کنیم.»
پرسپولیس و جام حذفی.شاید خیلی ها لیگ برتر را برای این تیم از دست رفته بدانند اما بر این عقیده هستند که پرسپولیس یکی از مدعیان در جام حذفی است.حقیقی در این مورد هم حرف می زند و می گوید:«تنها کاری که بتوانیم برای هوادارانمان بکنیم این است که قهرمان جام حذفی شویم.در حقیقیت رسیدن به قهرمانی در لیگ برتر خیلی سخت است اما ما می توانیم قهرمان جام حذفی شویم.»
نقش رضا حقیقی در موفقیت های پرسپولیس.بدون شک حضور او در میانه میدان تاثیر گذار بوده است:«من اگر حرفی بزنم می گویند تعریف از خودش کرده است اما پرسپولیس اگر نیم فصل اول مثل حالا بازی می کرد با سه یا چهار امتیاز اختلاف نسبت به رقیبان صدرنشین بود.البته حالا هم دیر نشده است و ما تمام تلاشمان را می کنیم تا بتوانیم به روند رو به رشدمان ادامه بدهیم.»

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794

نشست ۹۰ دقیقه‌ای رویانیان و گل‌محمدی/ درخواست های یحیی از سردار

مدیریت ورزش - سایت رسمی باشگاه پرسپولیس نوشت:

یحیی گل‌محمدی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره مسائل مختلف این تیم با محمد رویانیان دیدار و گفتگو کرد.یحیی گل‌محمدی پنجشنبه شب در نشستی که به مدت 90 دقیقه در دفتر محمد رویانیان برگزار شد، درباره مسائل مختلف با مدیر عامل باشگاه دیدار و گفتگو کرد. در این جلسه، گل‌محمدی ضمن تشکر از حمایت‌های مدیریت باشگاه و فراهم ساختن امکانات و بستر مناسب برای تیم فوتبال، درخواست‌هایی از محمد رویانیان داشت که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
گل‌محمدی درباره افزایش امکانات پزشکی و همچنین تدارکات تیم مواردی را با رویانیان در میان گذاشت که مورد موافقت مدیریت باشگاه قرار گرفت. وی همچنین درباره برنامه‌های بعدی تیم فوتبال نیز با مدیر عامل باشگاه گفتگو کرد.

رویانیان نیز در این نشست موضوعاتی را با سرمربی تیم در میان گذاشت و تاکید کرد، موارد مورد بحث در این نشست از سوی سرپرست تیم پیگیری خواهد شد و امکانات مورد درخواست به زودی فراهم می‌شود.
گل‌محمدی همچنین در این جلسه از وجود تعامل بین خود و علی پروین، مدیر کمیته فنی باشگاه گزارشی به رویانیان ارائه داد و از هیات مدیره، پروین و اعضای کمیته فنی و پیشکسوتانی که طی این مدت با حمایت همه جانبه خود بستر مناسب برای نتیجه‌گیری تیم را فراهم کردند، تقدیر و تشکر کرد و گزارشی نیز از وضعیت تیم، بازیکنان و برنامه‌های آینده به مدیر عامل ارائه کرد.

شیره یحیی. فقط دوست دارم دربیو ببریم با یحیی .

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
وجدانا از پاک شدن پستم ناراحت شدم.
کاش حداقلش به جای مناسبی منتقل میشد.
خدایی نباید پاک میشد

----------------------------

امروز از یکی از دوستان دلیل حضور شیرینی در پرسپولیس رو اینطور شنیدم که ایشون به واسطه قدرت اقتصادیشون در باشگاه حضور دارند. و شنیده ها حاکی از اینه صاحب نمایندگی دسینی و ... در ایران هستند

-----------------------------

ولی آقا نباید پاک میشد نباید

میلاد جان ایشالله آقا ساسان میاد یه دستی میکشه به سر پستها. اگه پستت خلاف قوانین نبوده که نباید پاک بشه. شاید ربطی به اینجا نداشته . من همینجا از داش ساسان خواهش می کنم اومدن پستهایی که پاک شدن هم یه نگاهی بندازن بهشون.

متاسفانه ساسان خیلی کمتر از فرزاد آن هست و کمتر حواسش به اینجاست

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
[h=1]پرسپوليسي‌ها نامه انتقال زايد را امضا کردند[/h]
[h=2]مسئولان باشگاه پرسپوليس و آلومينيوم و هرمزگان در جلسه با يکديگر براي پيوستن زايد به آلومينيوم به توافق رسيدند.[/h]
00941925.jpg

مسئولان باشگاه پرسپوليس پس از اينکه ايمون زايد مهاجم اين تيم درخواست کرد به دليل مشکل خانوادگي قصد ترک ايران را دارد با وي در چند جلسه به توافق مالي رسيدند تا اين بازيکن از پرسپوليس جدا شد اما در تفاهمنامه‌اي که بين پرسپوليس و زايد امضا شد چند شرط نيز براي مهاجم سابق قرمز‌پوشان گذاشته شد که يکي از آنها اين بود که زايد حق ندارد بدون رضايت پرسپوليس در هيچ تيم ايراني حضور يابد و قراردادش را بدون اطلاع پرسپوليسي‌ها ببندد. از همين رو مسئولان باشگاه آلومينيوم هرمزگان پس از اينکه قصد جذب زايد را داشتند در نامه و جلسه‌اي با مسئولان باشگاه پرسپوليس شرکت کردند و مجوز رسمي انتقال زايد به آلومينيوم را گرفتند.

پرسپوليسي‌ها که کمي به دليل خلف وعده زايد ناراحت هستند، ديداري را با مدير برنامه‌هاي رسمي اين بازيکن داشتند تا ببينند چه اتفاقي افتاده که اين بازيکن پس از جواب منفي اماراتي‌ها به ايران آمده‌است.

آن‌ها متوجه شدند زايد حتي مشکلاتي با مدير برنامه‌هاي خود دارد و به همين دليل يک فيزيوتراپ سابق پرسپوليس کارهاي انتقال او به آلومينيوم هرمزگان را انجام داده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
وجدانا از پاک شدن پستم ناراحت شدم.
کاش حداقلش به جای مناسبی منتقل میشد.
خدایی نباید پاک میشد
ولی آقا نباید پاک میشد نباید

درود بر شما

وجدانا از اینکه بعد از اینهمه مدت هنوز نمیدونید تاپیک های هواداری جای اینگونه بحث های بی ربط نیست ناراحت شدم

این باید و نباید رو من و شما تعیین نمیکنیم برادر ، قوانین بخش همه چیز رو روشن کرده :

قوانین تالار فوتبال

2- نام هر تاپیک ، مشخص کننده اهداف تاپیک است . بنابراین در هر تاپیکی منحصرا در خصوص موضوع مطرح شده صحبت و تبادل نظر صورت گیرد.

3- کلوپ های هواداری جایی برای جمع شدن علاقمندان به یک تیم خاص می باشد . در این تاپیک مجاز به گذاشتن اخبار ، بحث و تبادل نظر در خصوص بازیکنان و نحوه بازی تیم ، علاقمندیهای طرفداران هستید. هواداران سایر تیمها در این تاپیکها فقط می توانند در بحث های فنی شرکت کنند و هر گونه دخالت ، بی احترامی به تیم و هواداران صاحب تاپیک و کل کل در این تاپیکها ممنوع می باشد. تاپیکهای طرفداران هم شامل این قوانین می شوند.

4- متقابلا هر گونه بی احترامی به تیم رقیب و کل کل با هواداران سایر تیمها در تاپیکهای هواداری به شدت برخورد خواهد شد.

5- تاپیک کل کل جایی برای صحبتهای غیر رسمی کل کل گونه در خصوص باشگاهها می باشد .از هر گونه بی احترامی به کاربران ، تیمها و کادر آنها به شدت پرهیز کنید .

----------------------------------------------------------------------

اول اینکه آقای زئوس فرمایش موری عزیز در ارتباط با شما نبود .

میلاد جان ایشالله آقا ساسان میاد یه دستی میکشه به سر پستها. اگه پستت خلاف قوانین نبوده که نباید پاک بشه. شاید ربطی به اینجا نداشته . من همینجا از داش ساسان خواهش می کنم اومدن پستهایی که پاک شدن هم یه نگاهی بندازن بهشون.

متاسفانه ساسان خیلی کمتر از فرزاد آن هست و کمتر حواسش به اینجاست

:)

این الان یعنی چی بزرگوار ؟ یعنی مثلا من ممکنه روی گرایشات رنگی پست یا پستهائی رو پاک کردم که باید بازبینی بشه ؟ اصلا میخوای همه پستها رو اپرو کنم همه دوستان با هم بازبینی کنیم تا معلوم شه این جریانات از روی تعلقات خاطر خاص من صورت میگیره یا کم لطفی بعضی دوستان در رعایت چند قانون ساده ؟

مثلا خود شما یکبار دیگه هم تو تاپیک استقلال بهتون گفته بودم اگه مدیرعامل یا مسئولان تیمهای استقلال یا پرسپولیس راجع به تیم حریف بحث و گفتگوئی داشتن نقل خبر تو تاپیکهای هواداری اشکالی نداره ولی بحث و صحبت منطقی راجع به اون باید تو تاپیک حواشی فوتبال صورت بگیره کل کل و کری ای هم اگه هست در تاپیک کل کل ، تا آرامش تاپیکهای هواداری بهم نریزه ، الان تو این صحبت و درخواست تعلقات خاطر و حب و بغض رنگی از نوع شدید یا ضعیف نهفته هستش یا باعث حفظ آرامش در تاپیک محبوب خودتون میشه آیا ؟؟ تازه با وجود این من باز پست شما و مرجان عزیز رو دست نزدم در صورتی که باید این کار رو میکردم .

کمی انصاف هم خوبه ، گشتم نبود ، نگرد نیست .. !

درکل پاینده باشید .

پاینده باشید ..

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
مهدوي‌‌کيا ‌بازي مقابل صبا را از دست داد

به گزارش فارس، مهدي مهدوي‌کيا کاپيتان تيم پرسپوليس يکي از بازيکناني بود که در چند مدت گذشته با وجود نيمکت نشيني همواره در تمرينات
حضور داشته اما اين بازيکن به دليل آسيب ديدگي از ناحيه مچ پا و با تشخيص کادر فني و پزشکان بازي مقابل صباي قم را از دست داد.

مهدوي کيا محبوب ترين بازيکن آسيا و دوم جهان

به نقل از سايت آمار و تاريخ فوتبال، مهدي مهدوي کيا با 103 هزار و 703 راي در صدر فهرست محبوب ترين بازيکن آسيا قرار گرفته است.
فهرست به شرح زير است:
آسيا:

1. مهدي مهدوي کيا - پرسپوليس/ايران 103703

2. سيد مهدي رحمتي - اس.../ايران 79533
3. ياسر القحطاني - الهلال/عربستان 36242
4. محمد نور - الاتحاد/عربستان 27499

درفشي‌فر براي هميشه به پرسپوليس واگذارشد

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، محمد رويانيان ضمن اعلام اين خبر افزود: بر اساس پيگيري‌هاي انجام شده، مکاتبات اداري و موافقت نهايي
وزارت ورزش و جوانان، ورزشگاه شهيد درفشي‌فر براي هميشه به باشگاه پرسپوليس واگذار شد که جا دارد از وزير محترم ورزش و جوانان و هيئت دولت تشکر کنم.

عزيزيان: نيلسون سرپنجه است

به گزارش ايسنا، سعيد عزيزيان مربي جديد دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس پس از اولين حضورش در تمرين اين تيم گفت: خوشحالم که دوباره به تيم سابقم بازگشتم.
اميدوارم بتوانم باز هم به تيم محبوبم خدمت کنم. وقتي گل‌محمدي از من خواست که به پرسپوليس بيايم اطاعت امر کردم و آمدم.
وي درباره وضعيت دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس گفت: خوشبختانه نيلسون سرپنجه و آماده است و محمدي و عابدزاده هم جوان‌هاي خوب و باانگيزه‌اي هستند
که من در آن‌ها آينده بسيار خوبي ديدم.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
درود بر شما
وجدانا از اینکه بعد از اینهمه مدت هنوز نمیدونید تاپیک های هواداری جای اینگونه بحث های بی ربط نیست ناراحت شدم
پاینده باشید ..

درود بر شما
آقا فرزاد میبینم که اوتار عوض کردید :p... ایول داش جواد کارش درسته از اون بازیکنایی هست که به دور از گرایشات رنگی برای طرف مقابل هم احترام قائله.... اون امضا هم عوض کنی دیگه رسما حضورتون اینجا سبزه سبزه ..... :D
همیشه پیروز..........

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

این پست رو از طرف یه پرسپولیسی بخونید نه یه عضو از کادر مدیریت بخش فوتبال پرشین تولز...

رفقا
در تمام دنیا رقابت هست، کل کل هست، بگو مگو و چالش هست. اما یه چیزی این وسط هست که هیچوقت نباید فراموش کنیم. من و شما اگر مایلیم بهمون احترام گذاشته بشه، بیش و پیش از هرچیز باید احترام بذاریم. فارغ از اینکه طرف مقابل کی هست. آبیه یا زرده یا سبز... همیشه و در هر رسته و دسته ای، هستند کسانی که دوست دارند هوا ابری و مه آلود باشه. در فضای مبهم اونها عیبها و ایرادهای خودشون رو پوشیده میدونن. فرقی هم نمیکنه از ما باشن یا از رقبای ما. اما مگه ما اونها رو تایید میکنیم؟ مگه دوستشون داریم؟ ارزش و جایگاه من و شما به عکس العملهایی بستگی داره که در برابر این دسته از افراد نشون میدیم. قصد نصیحت ندارم هرچند که عملا دارم همینکار رو میکنم...
این یه اعتقاد شخصیه... به نظر من مبتذل ترین نوع فعالیت در تاپیکهای ورزشی کل کل هست. درباره اش خیلی حرف زدم و تکرارش نمیکنم. همین تاپیک کل کل در بخش خودمون رو ورق بزنید (من به اقتضای وظیفه ام این کار رو میکنم) تا ببینید چه انرژی گسترده ای صرف چه موضوعات کم اهمیتی میشه. اساسا بخش بندیها برای این صورت میگیره که هرکس احساس کرد میتونه بار فکریش رو در جایی خالی کنه بره به تاپیک کل کل... هرچند اونجا هم منش وبرخورد آدمها یکی نیست. اما آیا همه فوتبال همینه؟ پز زدن و جواب دادن و چشم درآوردن و لذت بردن از تحقیر!!! دیگران؟ این چه ارزشیه که متاسفانه از بالاترین رده های مدیریتی فوتبال ما تا پایین ترین لایه های هواداری رسوخ کرده که به هرقیمتی ولو کوچک کردن طرف مقابل، دل یه عده آدم ساده و زودباور رو بدست بیاریم و درنهایت بار خودمون رو بار کنیم و پشت دست به همه اونهایی که در واقع آجرهای این عمارت ناصواب شدن، بخندیم؟
رفقا... تقاضا میکنم شما آلوده این بازی کثیف گردانندگان فوتبال نشید. ایمان داشته باشید که احترام گذاشتن ما، چیزی جز ثمره و بهره شخصیتی برای خودمون نداره. گیرم کسی حرفی زد، مصاحبه ای کرد، پستی نوشت، عکسی گذاشت ... توجه نکردن و پاسخ ندادن ما بزرگترین عکس العمل در قبال اون کار خواهد بود. نشون میده ما برای چنین تفکرهای کوچکی، اهمیت بزرگ قائل نمیشیم... این رو خطاب به دوستان استقلالی هم که اینجا رو میخونن و برای شخصیت خودشون ارزش قائل هستن میگم...

اما مدیریت...

رفقا... نمیدونم چقدر بنده رو باور دارید... اما به هر میزان که حرفم روقبول دارید این رو بپذیرید. بچه های کادر مدیریت، از ساسان و فرزاد تا جواد و من، تا سرحد توان و امکان، تلاش میکنیم تا اونچه که انجام میدیم در چارچوب قانون و فارغ از رنگ باشه. هیچ کدوممون هم مدعی ایده آل بودن و بی اشتباه بودن نیستسم. اما ایمان داشته باشید اگر کسی مثل فرزاد پستی از شما پاک میکنه، حتما و حتما دلیل منطقی و قانونی برای کارش داره و اگر از دستمون درنره، کمترین نقش در اکشن های مدیریتی ما تابع رنگ مورد علاقه مون هست. طبعا همه ما در ابتدا یه کاربریم و از همه حقوق کاربری مثل همه شما برخوردار. از جمله اینکه طرفدار تیمی باشیم و در راستای منافعش حرف بزنیم. اما در فعالیتهای مدیریتی، این علائق به کمرنگ ترین شکل ممکن میرسه. کم لطفی نکنید. اینجا باید پایگاه دوستی باشه نه جایگاه اتهام زدن...

پاینده باشید

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
من از دست کسی گله مند نشدم بابت پاک شدن پستم.
به نظر من اگر پستم مرتبط با قوانین این تاپیک نبود میشد به تاپیک مربوطه ( کل کل بین هواداران ...) منتقل بشه.
من فقط واقعیت رو گفتم و به نظر خودم درست ترین جایی که میشد بگمش تاپیک خود فرهاد مجیدی بود که مطمئنم اونجا اصلا نمیشد این حرف رو زد.
به هر حال قرار نیست تاپیکی زده بشه همش تمجید و تعریف از فرد و تیم باشه. کما اینکه من راجع به کریمی هم انتقاد کردم راجع به پرسپولیس و اسطوره های دیگمونم زیاد انتقاد کردم.

با ابن حال هنوز خیلی حرفها هست میتونم بزنم در مورد اسطوره یک تیم.
اگر از مدیران صلاح میدونند پست من رو یا به تاپیک خود مجیدی یا کل کل منتقل کنند برای اینکه بشه راجع بهش بحث و گفتگو کرد

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
درود

این پست رو از طرف یه پرسپولیسی بخونید نه یه عضو از کادر مدیریت بخش فوتبال پرشین تولز...

رفقا
در تمام دنیا رقابت هست، کل کل هست، بگو مگو و چالش هست. اما یه چیزی این وسط هست که هیچوقت نباید فراموش کنیم. من و شما اگر مایلیم بهمون احترام گذاشته بشه، بیش و پیش از هرچیز باید احترام بذاریم. فارغ از اینکه طرف مقابل کی هست. آبیه یا زرده یا سبز... همیشه و در هر رسته و دسته ای، هستند کسانی که دوست دارند هوا ابری و مه آلود باشه. در فضای مبهم اونها عیبها و ایرادهای خودشون رو پوشیده میدونن. فرقی هم نمیکنه از ما باشن یا از رقبای ما. اما مگه ما اونها رو تایید میکنیم؟ مگه دوستشون داریم؟ ارزش و جایگاه من و شما به عکس العملهایی بستگی داره که در برابر این دسته از افراد نشون میدیم. قصد نصیحت ندارم هرچند که عملا دارم همینکار رو میکنم...
این یه اعتقاد شخصیه... به نظر من مبتذل ترین نوع فعالیت در تاپیکهای ورزشی کل کل هست. درباره اش خیلی حرف زدم و تکرارش نمیکنم. همین تاپیک کل کل در بخش خودمون رو ورق بزنید (من به اقتضای وظیفه ام این کار رو میکنم) تا ببینید چه انرژی گسترده ای صرف چه موضوعات کم اهمیتی میشه. اساسا بخش بندیها برای این صورت میگیره که هرکس احساس کرد میتونه بار فکریش رو در جایی خالی کنه بره به تاپیک کل کل... هرچند اونجا هم منش وبرخورد آدمها یکی نیست. اما آیا همه فوتبال همینه؟ پز زدن و جواب دادن و چشم درآوردن و لذت بردن از تحقیر!!! دیگران؟ این چه ارزشیه که متاسفانه از بالاترین رده های مدیریتی فوتبال ما تا پایین ترین لایه های هواداری رسوخ کرده که به هرقیمتی ولو کوچک کردن طرف مقابل، دل یه عده آدم ساده و زودباور رو بدست بیاریم و درنهایت بار خودمون رو بار کنیم و پشت دست به همه اونهایی که در واقع آجرهای این عمارت ناصواب شدن، بخندیم؟
رفقا... تقاضا میکنم شما آلوده این بازی کثیف گردانندگان فوتبال نشید. ایمان داشته باشید که احترام گذاشتن ما، چیزی جز ثمره و بهره شخصیتی برای خودمون نداره. گیرم کسی حرفی زد، مصاحبه ای کرد، پستی نوشت، عکسی گذاشت ... توجه نکردن و پاسخ ندادن ما بزرگترین عکس العمل در قبال اون کار خواهد بود. نشون میده ما برای چنین تفکرهای کوچکی، اهمیت بزرگ قائل نمیشیم... این رو خطاب به دوستان استقلالی هم که اینجا رو میخونن و برای شخصیت خودشون ارزش قائل هستن میگم...

اما مدیریت...

رفقا... نمیدونم چقدر بنده رو باور دارید... اما به هر میزان که حرفم روقبول دارید این رو بپذیرید. بچه های کادر مدیریت، از ساسان و فرزاد تا جواد و من، تا سرحد توان و امکان، تلاش میکنیم تا اونچه که انجام میدیم در چارچوب قانون و فارغ از رنگ باشه. هیچ کدوممون هم مدعی ایده آل بودن و بی اشتباه بودن نیستسم. اما ایمان داشته باشید اگر کسی مثل فرزاد پستی از شما پاک میکنه، حتما و حتما دلیل منطقی و قانونی برای کارش داره و اگر از دستمون درنره، کمترین نقش در اکشن های مدیریتی ما تابع رنگ مورد علاقه مون هست. طبعا همه ما در ابتدا یه کاربریم و از همه حقوق کاربری مثل همه شما برخوردار. از جمله اینکه طرفدار تیمی باشیم و در راستای منافعش حرف بزنیم. اما در فعالیتهای مدیریتی، این علائق به کمرنگ ترین شکل ممکن میرسه. کم لطفی نکنید. اینجا باید پایگاه دوستی باشه نه جایگاه اتهام زدن...

پاینده باشید

علی آقا اول که من اومدم اینجا اصلا می خواستم بیام یه فعالیتی بکنم واسه دلم. بعد پام باز شد به کل کل و بعضی دوستان که با تجربه هم بودن فقط توهین کردن و توهین . البته الان دیگه نیستن . الان هم وقتی میام یه بچه استقلالی میاد به علی پروین توهین میکنه یا به داش علی بی احترامی میکنه نمیتونم ساکت بشم . طرف میاد یلی راحت هر چی به ذهنش میرسه میگه واسه سوزوندن رقیب ما هم بچه ده نیستیم حالیمونه جوابشو میدیم. فک می کنم نجیب بودن زیادی باعث کثافت میشه علی آقا . اینو یادت باشه . انقدر تو این چند سال پرسپولیسی جماعت ساکت بوده که هرکی واسش شده هفت تیر کش. هرکسی مثل انسان صحبت کنه من هم مثل انسان باهاش صحبت می کنم. به علائقم توهین کنن بی جواب نمیزارمشون.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
دوستان بیاین یه نفس عمیق بکشیم ... یه لیوان آب بخوریم ... به فکر بازی با صبا باشیم .... منم چند بار از دوستان همچی تذکر گرفتم ... هیچی جای دوستی و محبت رو نمیگیره ... من خودم فکر نمیکردم پستم مشکلی داشته باشه که پاک شده ... ولی شاید روند هم دلی و تشویق و رفاقت تو این تاپیک بهترین چیزیه که من به خاطرش میام اینجا .... چند تا خبر بخونیم تبادل نظر کنیم و از دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن یاد بگیریم ... تعصب بجا هم خیلی خوبه از نظر من .... پس بیاین دور هم تاپیکو خوب جلو ببریم ... دوستان هم نظارت خودشونو دارن دیگه ....
بعضی وقتا بعضی از نظرا هم خداوکیلی ارزش نداره که بخاد با توجه بهش اهمیتش رو بالا برد .... آقا پروین یه جایی گفته بود جوابشو نمیدم مهم میشه !!!:blink:
دوستار هر چی قرمزه (از نوع اسیدیش!!! )
داود...............

جان کلام اینکه عمر قهرمانی ها و شادی های پس از پیروزی کوتاه است، اما این پهلوانی، اخلاق و علم است
که می ماند، پشت نکردن به تعصب به خاطر مشتی دلار و دینار است که می ماند، مردمی بودن است که می ماند
و اینچنین است که پرسپولیس مردمی و میلیونی است، حتی اگر دهم جدول باشد.

Last edited:

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
گندشو در اوردن ديگه به ما توهين ميكنند ما حواب ميديم مدير استقلالي مياد اينجا پستهاي ما رو پاك ميكنه كل كل هم گزاشتم برا خودشون با خودشون حال كنند طرف پيام داده كارت قرمز گرفتيد اخ اخ حالا من از زندگي ساقط شدم
اصلا كي گفته مدير استقلالي تو تاپيك پرسپوليس دخالت كنه
هر كي هر چيزي دلش ميخواد ميگه بعد ما بايد نگاش كنيم

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196

کانون هواداران پرسپولیس : مرتضی کرمانی مقدم پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: در شرایط موجود باید از یحیی گل محمدی حمایت کرد.

مرتضی کرمانی مقدم در مورد نتایج اخیر این تیم گفت:‌ پرسپولیس این روزها نتایج خوبی کسب می کند. بازیکنان همان نفرات سابق هستند اما یحیی توانسته تیم را از لحاظ روحی متحول کند.
همبستگی بازیکنان بسیار بیشتر شده و تیم عملکرد بسیار خوبی دارد.
وی در مورد اینکه برخی پیشکسوتان در این شرایط از گل محمدی انتقاد می کنند، خاطر نشان کرد: در این شرایط فکر نمی کنم این صحبت ها صحیح باشد. باید در این شرایط به پرسپولیس کمک کرد
نه اینکه با صحبت ها تیم را تخریب کرد. پرسپولیس این روز ها نتایج خوبی گرفته و باید به گل محمدی اجازه دهیم کارش را بدون مشکل جلو ببرد.

کانون هواداران پرسپولیس : کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس امروز پس از آخرین تمرین پیش از دیدار برابر صبا، نام 19 بازیکن را برای سفر به قم اعلام کرد.

نیلسون کوره‌آ، رضا محمدی، حسین ماهینی، رضا حقیقی، کریم انصاری فرد، محمد نوری، غلامرضا رضایی، رضا نورمحمدی، مهرداد پولادی، علی کریمی، سید جلال حسینی، مارکو پروویچ، میثم نقی زاده، محسن بنگر، محمد قاضی، امیر حسین فشنگچی، محمدرضا خانزاده، هادی نوروزی و عادل کلاه کج

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
دوستان بیاین یه نفس عمیق بکشیم ... یه لیوان آب بخوریم ... به فکر بازی با صبا باشیم .... منم چند بار از دوستان همچی تذکر گرفتم ... هیچی جای دوستی و محبت رو نمیگیره ... من خودم فکر نمیکردم پستم مشکلی داشته باشه که پاک شده ... ولی شاید روند هم دلی و تشویق و رفاقت تو این تاپیک بهترین چیزیه که من به خاطرش میام اینجا .... چند تا خبر بخونیم تبادل نظر کنیم و از دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن یاد بگیریم ... تعصب بجا هم خیلی خوبه از نظر من .... پس بیاین دور هم تاپیکو خوب جلو ببریم ... دوستان هم نظارت خودشونو دارن دیگه ....
بعضی وقتا بعضی از نظرا هم خداوکیلی ارزش نداره که بخاد با توجه بهش اهمیتش رو بالا برد .... آقا پروین یه جایی گفته بود جوابشو نمیدم مهم میشه !!!:blink:
دوستار هر چی قرمزه (از نوع اسیدیش!!! )
داود...............

نوکرتم داود جون

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
گندشو در اوردن ديگه به ما توهين ميكنند ما حواب ميديم مدير استقلالي مياد اينجا پستهاي ما رو پاك ميكنه كل كل هم گزاشتم برا خودشون با خودشون حال كنند طرف پيام داده كارت قرمز گرفتيد اخ اخ حالا من از زندگي ساقط شدم
اصلا كي گفته مدير استقلالي تو تاپيك پرسپوليس دخالت كنه
هر كي هر چيزي دلش ميخواد ميگه بعد ما بايد نگاش كنيم

کونکائا عجب حرفایی میزنی ها . داداش حرف من اینه که مدیر باید منصف باشه. اینکه حرف نشد مدیر آبی نباید بیاد اینجا. وقتی ساسان نیست باید فرزاد بیاد دیگه ولی منصفانه باید عمل کنه. ساسا الان از چهارشنبه نیومده انگار

ما اینجا باید مطابق قانون عمل کنیم ولی مدیر هم باید فرق نزاره

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
مثل اینکه وقتی تیم میخواسته بره تو هتل ( قم ) یه سری جمع شدن جلو هتل علیه یحیی شعار دادن ... و شعارهای عجیبی دادن ... راستش به یحیی که به پایبندی در رابطه با اصول اخلاقی شهرت داره این وصله ها نمیچسبه ... ضمنا حرکت ساماندهی شده بوده و از شواهد بر میاید خود جوش نبوده ( لیدر داشتن )... امیدوارم فردا جواب خوبی تو زمین بهشون داده بشه.........

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

آقای زئوس جواب پست شما تو تاپیک وقایع زده شده تا این تاپیک روال خودش رو طی کنه

در ضمن اخطار به آقای koonkooa در تاپیک کل کل و بخاطر بکار بردن کلمات تحقیر آمیز و بگومگو با سایرین داده شده .

پاینده باشید ..

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
بالا