• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
برای سرزمینی که این روز‌ها تماشاگرانش به جان گلرهای ۳۷ ساله وارداتی دعا می‌کنند
و برای دروازه تیم ملی‌اش توپ هوایی از موشک باران هم خطرناک‌تر است
احمدرضا عابدزاده چیزی فرا‌تر از یک اسطوره به‌شمار می‌آمد.

رمز موفقیت بی‌نظیر عقاب، روزی ۸ ساعت تمرین او بود و البته لبخند درخشانی که هرگز از زمینه صورتش محو نمی‌شد.
بعد‌ها هیچ دوربینی عکس‌العمل‌های عابدزاده را ضبط نکرد تا هوادارانش بدانند او در مواجهه با صدور حکم شلاقش
هدف حمله قرار گرفتنش توسط بوقچی‌های اجاره‌ای یا طعمه کلاهبرداری واقع شدنش هم هنوز آن تبسم معروف را به لب داشت یا نه.

با این وجود عابدزاده تا زمانی که در قامت یک سرباز برای تیم‌هایش به میدان رفت،
سرداری بود که به میلیون‌ها انسان امید و روحیه می‌داد.

احمدرضا یکی از آن دست ستاره‌های خود ساخته‌ای بود که بدون کلک‌های سقف قرارداد و متمم و تراکم و پورشه و مرسدس بنز،
به یاد ماندنی‌ترین نمایش‌های ممکن را ارایه می‌داد و هوادار فوتبال را غرق در لذتی می‌کرد که سال‌هاست در معابد فوتبال ایران «کیمیا» شده است

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
[h=1]ترابيان:براي حضور در پرسپوليس مذاکره نکرده‌ام[/h]
[h=2]بازيکن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس، گفت:براي حضور در کادرفني پرسپوليس با هيچ يک از مسئولان باشگاه مذاکره نکرده ام.[/h]
00943883.jpg

رضا ترابيان گفت:خوشبختانه وضعيت پرسپوليس بسيارخوب شده وفکرمي کنم اين تيم به روز هاي خوب خود بازگشته است.

وي ادامه داد:تا امروز براي حضور در کادرفني پرسپوليس هيچ مذاکره اي با من نشده است و فکر مي کنم کادرفني پرسپوليس تکميل است. خوشبختانه کادرفني بسيار سالمي در تيم پرسپوليس حضور دارد که تا کنون عملکرد خيلي خوبي داشته اند.

بازيکن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس، گفت: بازي هاي بسيار خوب پرسپوليس مرا ياد گذشته مي اندازد و فکر مي کنم اين عملکرد در شان پرسپوليس و هواداران آن است.

وي در خصوص حضورش در محل تمرين پرسپوليس و اينکه گفته مي شود با يحيي گل محمدي براي حضوردر کادرفني اين تيم مذاکره داشته است، گفت: به همراه مهدي مهدوي کيا براي ديدن بازيکنان و کادرفني تيم به محل تمرين پرسپوليس رفتم اما هيچ صحبتي براي حضور در کادرفني نداشتم.

وي در مورد انتقاداتي که از گل محمدي در هفته گذشته از سوي برخي پيشکسوتان شده است، تصريح کرد: بايد همه ما در اين شرايط سخت به يحيي گل محمدي کمک کنيم و فکر مي کنم پيشکسوتان مي توانند در اين شرايط سخت به پرسپوليس کمک کنند.

وي اظهار داشت: گل محمدي از نظر فني به پختگي کامل رسيده و در بهترين زمان به عنوان سرمربي پرسپوليس انتخاب شد و اطمينان پرسپوليس با او نتيجه لازم را خواهد گرفت.

ترابيان تاکيد کرد:چه درپرسپوليس حضور داشته و چه نداشته باشيم بايد پاسخگو هواداران باشيم و فکر مي کنم با اين وجود موفقيت پرسپوليس به سود همه ما خواهد بود.

پيشکسوت باشگاه پرسپوليس، گفت: بايد بپذيريم که پرسپوليس از زمان حضور گل محمدي کاملا تغيير کرده و بسيار با برنامه تر از گذشته فوتبال بازي مي کند. هر چقدر که همه ما در نيم فصل اول از وضعيت پرسپوليس ناراحت بوديم امروز خوشحال هستيم پس نبايد بار ديگر وضعيت را خراب کنيم.

وي تاکيد کرد: پرسپوليس خانه همه ما است و بايد بدانيم قرار نيست گل محمدي دائما هدايت اين تيم را برعهده داشته باشد و شايد در سال هاي آينده همين دوستاني که انتقاد مي کنند هدايت تيم را برعهده گيرند آيا آن زمان آنها انتظار حمايت پيشکسوتان را ندارند. قرار نيست همه پيشکسوتان در کادرفني پرسپوليس حضور داشته باشند زيرا اين مساله امکان پذير نيست و وظيفه کساني که بيرون مي مانند تنها حمايت از تيم محبوب خود است.

ترابيان خاطرنشان کرد: حتما بايد بار ديگر يک خارجي هدايت پرسپوليس را برعهده بگيرد و بازهم شاهد دوري پيشکسوتان از بدنه تيم باشيم. چرا نبايد از مربي سالم به خاطر اينکه ما در کادرش نيستيم انتقاد کنيم.

وي در خصوص ديدار روز يکشنبه پرسپوليس مقابل صبا قم، گفت: اين بازي براي ما بسيار دشوار خواهد بود و بزرگترين نکته مثبت ما در اين ديدار شناخت خوب گل محمدي از تيم صبا قم است.

وي ادامه داد: نکته منفي براي پرسپوليس در اين ديدار انگيره بالاي بازيکنان صبا مقابل سرمربي سابق خودشان است که اين مي تواند کار را براي ما دشوار کند.

پيشکسوت باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سئوال که آيا اين تيم مي تواند قهرمان جام حذفي شود، گفت: فکر مي کنم با وضعيت فعلي تيم رسيدن به قهرماني جام حذفي به هيچ عنوان دور از دست رس نيست و حتي مي توانيم در ليگ برتر نيز جايگاه بسيار خوبي را بدست بياوريم و بايد بدانيم که هيچ چيز براي ما در اين مسابقات به پايان نرسيده است.

به امید یه برد خوب مقابل صبای قم

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
:(

[h=2]تاندون های پای مهدوی کیا دچار کشیدگی شدید و پارگی جزیی شده!!![/h]
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت ممکن است دیدار دو هفته بعد سرخپوشان مقابل استقلال را از دست بدهد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

بازی امروزبا صبا بازی بسیار مهمیه. یکی از اون جهت که از معدود بازیهای خارج از خانه و البته سخت ماست. یکی از اون جهت که یکی از حریفان جدی در جدول رو پشت سر میذاریم (بدون احتساب بازی با گهر) و دیگه اینکه برای پیش از دربی پتانسیل روحی تیم بالا میره. صبا تیم جوان و یکدستیه. میتونیم روی شناخت گل محمدی از بازیکنهای اون تیم حساب کنیم. اما بیش و پیش از هرچیز بازیکنهای ما باید فقط و فقط خودشون باشن و اسیر وقایع و حواشی نشن. پیروزی دور از دسترس نیست. جامون در جدول مستحکم تر میشه...

به امید کامیابی

پاینده باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
اول باید بگم که من تمام مطالبی که این چند روزه در تاپیک پرسپولیس زده شد رو خوندم و بنا بر روال معمولی که بین کادر مدیریت ترسیم شده بود هر پست رو به جای مناسبش انتقال دادم.
فقط توضیح مختصری میدم در خصوص انتقالهای صورت گرفته . اول اینکه پستهایی که درباره صحبتهای اخیر جناب آقای فتح اله زاده در تاپیک پرسپولیس زده شده بود انتقال داده شد به تاپیک بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن دوم تمام صحبتها و توضیحاتی که فرزاد عزیز خطاب به *ZEUS* و همینطور توضیحاتی که به sorkhe-sorkh دادند به همراه صحبتهای خود این دوستان به تاپیک "وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال انتقال دادم و همونجا مفصل درباره اش صحبت می کنم.

فقط یه موضوعی رو اینجا بگم که قرار نیست فقط مدیران و همکاران قرمز اینجا به اجرای قوانین مشغول باشند و به قاطعیت میگم فرزاد و جواد عزیز که مدیران آبی ما هستند همیشه مطابق قوانین به اجرای قوانین پرداختند و واقعا من ناراحت میشم بعضی از رفقا با بی مهری و بی دقتی در گفتارشون باعث رنجش و ماندن خستگی به تن کل کادر مدیریتی میشن.

برای اینکه تاپیک از روال خودش نیفته ( دقیقا کاری که فرزاد عزیز هم در این چند روز تعطیلی انجام دادند) بقیه صحبتها رو در وقایع ادامه میدم و از دوستان هم خواهش می کنم هر صحبتی دارند همونجا انجام بدن:)

شاد و پیروز باشید

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
مثل اینکه وقتی تیم میخواسته بره تو هتل ( قم ) یه سری جمع شدن جلو هتل علیه یحیی شعار دادن ... و شعارهای عجیبی دادن ... راستش به یحیی که به پایبندی در رابطه با اصول اخلاقی شهرت داره این وصله ها نمیچسبه ... ضمنا حرکت ساماندهی شده بوده و از شواهد بر میاید خود جوش نبوده ( لیدر داشتن )... امیدوارم فردا جواب خوبی تو زمین بهشون داده بشه.........

اینا چشم دیدن پیشرفت تیم رو ندارن حالا که از وقتی یحیی اومده تیم بهتر شده یه عده زیاد به مزاجشون سازگار نیس
این چیزا همیشه تو فوتبال بوده زیاد مهم نیس به قول خودت باید در عمل جوابشون رو داد وقتی بهشون 6 تا زدیم اونموقع دگ سمت ما نمیان...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام مجدد خدمت دوستان

انقدر امروز گرفتار کارهای مدیریتی شدم دیگه نه فرصت تحلیل پیدا کردم و واقعیتش نه دیگه حال تحلیل دارم :دی

پس فقط آرزوی اول برد و سپس بازی تهاجمی و هوادار پسند رو برای امروز دارم. :)

شاد و پیروز باشید

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
ساسان : آخه کی لیگ ایران رو تحلیل میکنه ! :D بیا همون تاپیک منچستریونایتد خودمون که ارزش تحلیل و کارشناسی داشته باشه

پیش بینی من از بازی امروز اینه که میبریم ولی خیلی به سختی ! مثلا 1-0 یا 2-1 اونم مثلا تو 10 دقیقه ی پایانی ! :cool:

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
صبا اگر تو لاک دفاعی نرود
پرسپولیس کولاک می‌کند
خیلی زشت است یک تیم توی خانه‌ی خودش هم بخواهد دفاعی بازی کند

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ساسان : آخه کی لیگ ایران رو تحلیل میکنه ! :D بیا همون تاپیک منچستریونایتد خودمون که ارزش تحلیل و کارشناسی داشته باشه

پیش بینی من از بازی امروز اینه که میبریم ولی خیلی به سختی ! مثلا 1-0 یا 2-1 اونم مثلا تو 10 دقیقه ی پایانی ! :cool:

اینم حرفیه :دی

پس فقط به امید پیروزی پرسپولیس و منچستر یونایتد :)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
انصاری فرد داره چیکار میکنه!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
زمینش بر خلاف ظاهر خیلی مشکل داره. توپ همش روش غلط میخوره...

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
يكي اين گزارشگر رو خفش كنه از پريز بكشتش بيرون حرف مفت ميزنه

بالا