• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

zolatan

Registered User
لایک‌ها
174
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ 031 - isfahan ส็็็็็็

sorkhe-sorkh

Registered User
لایک‌ها
717

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
بچه های گل پرسپولیسی منم تبریک میگم.

چند تا نکته این بازی داشت.
1 بدون هافبکامون (کریمی و مهدوی کیا) علنا دچار مشکل میشیم . امیدوارم هیچوقت مصدوم نشند.

2 برویچ زیاد خوب بازی نمیکنه. با اینکه کریمی نبود و بار حملات سمت چپ برده شد ولی کارایی نداشت. یکم اضافه وزن داره.

3 حال کردم بچه های استادیوم نیکبخت رو تشویق کردند.

4 ما باید بهتر از این بازی کنیم. نباید از دادن تلفات بترسیم . بعد از دربی باید جلوی دو صدر نشین دیگه (فولاد و سپاهان) بازی کنیم. ممکنه دربی تلفات زیادی داشته باشه و خدای نکرده به نتیجه دلخواه نرسیم.

5 در مورد تعویض ها منم با دوستان موافقم دیر تعویض میکنه و یه بدی هم که داره بازیکنا تنوع پست ندارند. اگه یه بازیکن وینگر (کریمی و برویچ) راست و چپ با شند تا آخر بازی همونجا میمونند. جابجایی به نظرم موئثر خواهد بود.

6 امید وارم تو دربی کریمی و مهدوی کیا ترکیب اصلی باشند.

7 در مورد بازی فکر کنم همین که بردیم کلی حواشی رو از تیم دور کردیم . حالا تا ببینیم کدوم قدیمی ها قراره برامون حاشیه درست کنه. خدا بخیر کنه.

پایند باد پرسپولیس و سرافراز باد پرسپولیسی

zolatan

Registered User
لایک‌ها
174
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ 031 - isfahan ส็็็็็็

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

از همه دوستان می خواستم خواهش کنم لطفا به قوانین تاپیکهای هواداری بخش فوتبال ( قوانین 3 و 4) توجه کامل داشته باشند .

3- کلوپ های هواداری جایی برای جمع شدن علاقمندان به یک تیم خاص می باشد . در این تاپیک مجاز به گذاشتن اخبار ، بحث و تبادل نظر در خصوص بازیکنان و نحوه بازی تیم ، علاقمندیهای طرفداران هستید. هواداران سایر تیمها در این تاپیکها فقط می توانند در بحث های فنی شرکت کنند و هر گونه دخالت ، بی احترامی به تیم و هواداران صاحب تاپیک و کل کل در این تاپیکها ممنوع می باشد. تاپیکهای طرفداران هم شامل این قوانین می شوند.
4- متقابلا هر گونه بی احترامی به تیم رقیب و کل کل با هواداران سایر تیمها در تاپیکهای هواداری به شدت برخورد خواهد شد.

با توجه به رسیدن زمان دربی و حساسیت های موجود توجه بیشتری به پستها میشه. لطفا توجه داشته باشید تا بعدا دلگیری پیش نیاد.

از دوستان با تجربه تر هم درخواست داریم با حضور سبزشون ما رو در اجرای قوانین کمک کنند. :)

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام مجدد
من دیروز بازی رو نتونستم کامل ببینیم و از دقیقه 25 تا 60 بازی از دستم رفت.
فقط یه نکته ظاهرا به دفاع های کناریمون گفته شده هنگام حملات حریف هجده قدم رو پرکنند (همون ایرادی که در بازی با نفت گفته بودم که باکس هجده قدممون متراکم نیست) ولی حالا که داره این اتفاق میفته متاسفانه گوشه های کناری زمین شده جولانگاه گوشهای حریف. کاری که چند بار دیروز ابراهیمی انجام داد ، خصوصا قسمت گوشه دفاع چپ که فولادی باید پوشش میداد برامون شده بود پاشنه آشیل . با توجه به نوع بازی استقلال و سانترهای تندو تیز خسرو اینجا میتونه برامون دردسر ساز بشه در دربی ، فکر کنم حقیقی باید دوندگیش رو بیشتر کنه ، توی بازی استقلال خیلی باید مواظب سانترهای خسرو و پاسهای تیز حمودی( در صورت بازی کردن) باشیم.

درباره نتیجه هم به نظر باید بسیار خوشحال باشیم که بازی رو مساوی نکردیم و با امتیاز کامل به سوی دربی میریم. داماش دیروز نشون داد واقعا تیم خوبی هست و در صورت رویارویی در نیمه نهایی حذفی باید بدونیم اصلا حریف دست و پا بسته ای نیست.

شاد و پیروز باشید

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود
دوستان در مورد نتیجه بگم که قرار نیس که همش ما با اختلاف 3 4 تا ببریم
بالاخره بهترین تیم ها هم امکان داره بازی هاشون رو با حداقل اختلاف ببرن
همونطور که ساسان جان گفتن با این که مهدوی کیا و کریمی رو نداشتیم بازم تونستیم خوب بازی کنیم و ببریم

به امید برد در دربی

زنده باد پرسپولیس...

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196

کلاه‌کج بازي مقابل اس... را از دست داد

عادل کلاه کج به دليل مصدوميت از ناحيه ترقوه دست بازي مقابل اس... را از دست داد.

پيوس: انتقادها باشد براي بعد از داربي

مهاجم دهه 60 و 70 پرسپوليس درباره اين که انتقادهاي زيادي به اين تيم در چند هفته‌ اخير داشت، گفت: همان طور
که گفتم هم درباره تيم و هم درباره مديريت باشگاه انتقادهاي زيادي مي‌توان مطرح کرد، اما الان حمايت مي‌کنيم و برابر مشکلات سکوت مي‌کنيم، چرا که
به نفع تيم است و بهتر است انتقادها را بعد از داربي مطرح کنيم.

وضعيت مهدوي کيا و کريمي اميدوارکننده است

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس در فاصله شش روز مانده به داربي پايتخت وضعيت کاپيتان‌هاي اول و دوم اين تيم را اميدوار کننده خواند.

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
تمرينات‌ پرسپوليس پشت‌ درب‌‌هاي‌بسته

با تصميم کادر فني و مسئولان باشگاه پرسپوليس تمرينات اين تيم پس از استراحت فردا يکشنبه از روز دوشنبه تا روز دربي پشت‌ درب‌هاي بسته و در غياب هواداران و خبرنگاران برگزار خواهد شد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196

راز شادی بعد از گل ماهینی!!!!!!!!!!!!!!

کانون هواداران پرسپولیس :
ماهینی درباره شادی بعد از گلش می‌گوید: «یکی از دوستانم که خیلی هم دوستش دارم قبل از بازی به من گفت گل می‌زنی.
گفت اگر گل زدی علامت A را با انگشتانت درست کن که من هم به خاطر او این کار را انجام دادم. A اول اسم این دوستم است
و من هم وقتی گل زدم این‌چنین خوشحالی کردم.»

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
این حقیقی چقدر قدش بلنده :eek:

از انصاری فر هم بلندتره ، کلا یه سر و گردن از همه بلندتره :D

.

اره
پسرمون ماشاله قد بلنده
یه جورایی بعضی اوقات فیسش شبیه احمد رضا س:( بعد من هی دلم تنگ میشه

راستی دقت کردید روحیه دادن های نیلسون قرقی شبیه احمد رضاست؟

nani900

Registered User
لایک‌ها
81
سلام.به نظرتون بهتر نیست پولادی نیمکت بشینه و جاش فشنگچی بیاد؟تو این چند بازی زیاد خوب کار نکرده پولادی به نظرم.اون پولادی فصل قبل نیست.
دوستان کسی لینک دانلود گل دوم ایمون زاید به استقلال رو که فصل قبل زد رو داره؟کیفیت بالا؟

بالا