• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
فیلیپ سندروس باشگاه آرسنال را به مقصد فولام ترک کرد.
خدا رو شكر ونگر براي يكبار هم كه شده با ما هم عقيده شد:دي

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر لب به تحسین از جو کول گشود....

در حالی که در محافل ورزشی ، اخباری مبنی بر توافق توپچی ها با جو کول به گوش می رسد ، هنوز هیچگونه خبری رسمی مبنی بر صحت یا عدم صحت این ماجرا منتشر نشده است و به نظر می رسد که تکلیف این انتقال ، بعد از جام جهانی مشخص شود.
اما امروز آرسن ونگر ، سرمربی توپچی ها در مصاحبه ای از علاقه ی خود به جو کول خبر داد .هرچند که مطابق معمول ، به موضوع خرید او اشاره ای نکرد.
" به عنوان یک بازیکن به او علاقه دارم. زیرا زمانی که مقابل ما بازی کرد ، مشکلات زیادی را برایمان به وجود آورد.
او می تواند بر پایه ی بازی خلاقانه اش ، تاثیر زیادی بر روی بازی بگذارد. او می تواند دریبل بزند، پاس بدهد و همچنین توانایی گل زدن هم دارد."

همچنین عصر دیروز، باشگاه چلسی با درج خبری بر روی سایت رسمی خود ، خبر از قطع همکاری خود با این هافبک 28 ساله داد و تایید کرد که او فصل آینده در چلسی نخواهد ماند.

//

توپچي ها رسما اعلام كردند كه خواهان دروازبان فولام ، شوارتز هستند
آرسن ونگر كه فصل گذشته در بسياري از مقاطع ضعف دروازه را به شدت احساس ميكرد حال به بازيكن شماره يك جديدي درون دروازه خود نياز پيدا كرده است .

بر خلاف 37 ساله بود شوارتزر او همواره يكي از بهترين گلرهاي ليگ برتر بوده است و نقش بسزايي در احياء فولام در چند فصل اخير ايفا كرده است . حال ونگر اميدوارست تا بتواند طي يك انتقال بي سر و صدا بتواند اين دروازبان استراليايي را به جمع توپچي ها اضافه كند .

پيتر هيلوود در اين باره به ديلي استار گفت " ما براي به خدمت گيري او اقدامات لازم را انجام داده ايم اما مشكل اينجاست كه آنها نميخواهند دروازبانشان را از دست دهند . اين انتقال در صورتي رخ ميدهد كه باشگاه نظرش را عوض كند . "

هيلوود همچنين تاييد كرد كه آنها به خواسته هاي ويلي گالاس تن در نخواهند داد ، مدافع فرانسوي كه تا پايان ماه آينده قرار دادش به اتمام خواهد رسيد . گالاس خواهان قرار دادي 2 ساله است كه بر خلاف سياستهاي هميشگي باشگاه مبني بر تمديد تنها يك ساله با بازيكنان بالاي 30 سال است . آرسنال پيشنهادي يك ساله به او ارائه داده است كه طبق ظواهر او اين پيشنهاد را نپذيرفته است .

" گالاس بيش از حد و براي مدت بيشتري ميخواهد . بازيكنان گاهي اوقات بايد بفهمند كه پول علف خرس نيست و بر روي شاخه هاي درخت رشد نميكند !!!‌"

//

رئیس باشگاه لورینت به دنبال پیشنهاد بالاتری از آرسنال است!

پس از اینکه پیشنهاد آرسنال برای به خدمت گیری مدافع 24 ساله ی تیم لورینت فرانسه، لورن کوشلنی، با جواب منفی این باشگاه روبرو شد ، امروز رئیس این باشگاه با تایید رسیدن پیشنهاد از سوی آرسنال ، افزود که آنها خواهان مذاکره بر سر قیمت های بالاتر هستند.
"هیچکاری قطعی نشده. در مورد این انتقال ، فقط به من و باشگاهی که باید با آن مذاکره کنیم بستگی دارد.
درست است که ما پیشنهادی از آرسنال دریافت کردیم و به آن پاسخ منفی دادیم. در حال حاضر به شما اطمینان می دهم که لورن بازیکن لورینت است.
منتظر پیشنهادات دیگر هستم و درهای مذاکره را نمی بندم!"
همچنین از سوی دیگر ، خود لورن کوشلنی هم در مصاحبه ای اعلام کرده که مایل به پیوستن به تیم بزرگی تری است که در لیگ قهرمانان اروپا هم بازی کند!!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر عقيده دارد فصل آينده جذابترين نبرد بر سر قهرماني را مشاهده خواهيم كرد
چلسي فصل گذشته در حالي توانست قهرماني را كسب كند كه در تمام طول فصل توسط منچستر تعقيب ميشد . آرسنال نيز تا اواسط آپريل در جمع مدعيان اصلي قهرماني بود و منچستر را در تعقيب چلسي حمايت ميكرد .

به نظر ميرسد كه يكي از همين سه تيم فصل آينده را در رقابتي كه باز هم بين آنها رخ ميدهد به سود خود به پايان ببرد و قهرمان شود اما آرسن ونگر عقيده دارد تيم هاي ديگري نيز به اين جمع اضافه خواهند شد ، تيم هايي مثل منچستر سيتي .

" بي شك رقابت بسيار جذابتر خواهد شد . استن ويلا ، تاتنهام ، سيتي و ليورپول به جمع سه تيم اول ميپيوندند و اين كار را بسيار مشكل ميكند ."

با وجود اينكه آرسنال به علت مسائل مختلف نتوانست يكپارچگي خودش را در هفته هاي آخر حفظ كند اما رتبه سوم جايگاه آرسنال در جام باشگاه هاي اروپا را براي سيزدهمين سال پياپي تضمين ميكند . ركوردي كه ونگر به آن افتخار ميكند ، اما او مصمم است تا اين افتخارات را با جامي در فصل آينده مزين كند .

" جام كسب نكردند مرا بيشتر از هر كس ديگري اذيت ميكند . من اين همه تلاش نميكنم كه در آخر به عنوان تيم دوم يا سوم فصل را به پايان ببريم . ما ميخواهيم كه اول شويم ، اما ما در بهترين ليگ دنيا حضور داريم ، جايي كه مردم پول هاي هنگفتي سرمايه گذاري ميكنند .

من ميگويم كه 17 تيم آرزو دارند تا قدرت و جايگاه فعلي ما را داشته باشند كه برخي از آنها تيم هاي بسيار بزرگي هستند "​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر تایید کرد که به شدت به استیون پینار علاقه مند است ...
به هر صورت با احتمال پیوستن جو کول به آرسنال بعد از جام جهانی ابراز علاقه ونگر به پینار نیز جالب به نظر می رسد هر چند در صورت تحقق این امر بعید است این انتقال را تابستان امسال ببینیم .
ارسن ونگر بعد از تمجید از کول این بار در تعریف و تمجید پینار بازیکن میانی اورتون بر آمد . البته ونگر نیز اعلام کرد در صورت ارائه پیشنهاد این اتفاق در آینده رخ خواهد داد .
پینار این فصل یکی از برترین هافبک های لیگ بود و توانست با بازی های درخشانش در لیگ برتر بدرخشد .
بازیکن آفریقای جنوبی اورتون در حال حاضر اماده رویارویی با حریفان در وطنش است .
این بازیکن یک سال بیشتر با اورتونی ها قرارداد ندارد و شاید ونگر سعی می کند به مانند شماک از سال قبل وی را آماده توپچی شدن بکند .
" پینار امسال پیشرفت بسیار زیادی کرده است .
گاهی اوقات وقتی باید ضربات نهایی را وارد می کرد دچار سردرگرمی می شد اما امسال وی توانسته در این موارد پیشرفت بسیار خوبی داشته باشد بنابراین او بسیار موثر شده است .
شاید یکی از دلایلی که او پیشرفت خوبی داشت این بود که مایکل آرتتا مدتی بود و او بازیسای تیم را نیز بر عهده داشت .
امسال او یکی از بهترین بازیکنان انگلستان بود . ایکاش می شد او را در آرسنال داشته باشیم .
من همیشه او را زیر نظر داشتم حتی زمانی که در آژاکس بازی می کرد . "

//

چهار توپچی در روز اول رقابت های جام جهانی شرکت کردند ...
رقابت های جام جهانی با بازی آفریقای جنوبی برابر مکزیک شروع شد تا اولین توپچی یعنی کارلوس ولا به میدان برود .
این بازی که با تساوی یک بر یک به پایان رسید حاوی یک گل آفساید برای ولا بود .
نمایش متوسط ولا در کل شروع خوبی برای او بود اگر چه وی در نیمه دوم بازی تعویض شد .
---------
در دیدار دوم روز اول رقابت ها نیز تیم ملی فرانسه به مصاف اروگوئه رفت .
کلیچی و دیابی و گالاس و سانیا توپچی های تیم ملی فرانسه بودند .
در بازی دیشب گالاس و سانیا و دیابی به میدان رفتند و نمایش بسیار خوب دیابی باعث شد تا به عنوان برترین بازیکن فرانسه انتخاب شوند .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
روزنامه ديلي‌ميل گزارش داد جو كول پيش از پرواز به سوي‌ آفريقاي‌جنوبي با آرسن ونگر، سرمربي تيم لندني و مسئول نقل و انتقالات به توافق رسيده و قرار است پس از جام جهاني به آرسنال منتقل شود.

اين نشريه افزود: كول كه با دوستانش در تيم استامفوردبريجي وداع كرده، قرار است قراردادي در ازاي هفته‌اي 80 هزار پوند دستمزد براي مدت سه سال با آرسنال امضا كند.
در اين گزارش همچنين عنوان شده بازيكن ملي‌پوش پس از پيكارهاي آفريقاي‌جنوبي در تست پزشكي لندني‌ها شركت كرده و بعد قراردادش نهايي خواهد شد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سول به زودی ازدواج خواهد کرد ولی آیا وی فصل آینده توپچی است ؟
سول کمپل قصد ازدواج دارد و در آن سو همه چیز برای امضای قرارداد وی با سلتیک مهیا است .
این بازیکن نیم فصل گذشته در حالی به ارسنال آمد که همه او را تمام شده می پنداشتند . اما تلاش های فراوان وی به همراه کمک های ونگر و آرسنال باعث شد تا در این سن سه باشگاه به دنبال امضای قرار داد با وی باشند .
چندی پیش سول اعلام کرده بود اگر لنون مربی سلتیک شود وی می خواهد روی پیشنهاد سلتیک فکر کند و حالا لنون سرمربی سلتیک شده .
وی در اولین اظهار نظر هایش اعلام کرده اگر سول ازدواج کند می تواند چند روزی برای سپری کردن ماه عسلش مرخصی بگیرد و در این صورت نمی تواند سلتیک را در مرحله پلی آف لیگ قهرمانان یاری کند .
سول کمپل در مصاحبه با سان اسکاتلند گفت :
" در 17 جولای ازدواج خواهم کرد .
نیل لنون به من گفته است که می تواند فرصتی بدهد . شاید ده روز برای سپری شدن ماه عسل .
این واقعا مرا خوشحال می کند چرا که اگر من خوشحال نباشم و خانواده ام نیز این گونه باشند شما حس خوبی برای ارائه بهترین بازیتان ندارید .
اگر به سلتیک ملحق شوم احتمالا اولین بازی پلی اف لیگ قهرمانان را از دست می دهم .
وضعیتم با سلتیک هنوز مشخص نیست .
انتخاب سختی است . البته من نمی تونم تاریخ ازدواجم را تغییر دهم .
فوتبال برای من بسیار مهم است و اگر به سلتیک برم سعی می کنم همه چیز برای این تیم بگذارم . "

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اگه آرسن بخواد شوارتزر رو بگیره من رو برای فصل بعد کلا ناامید میکنه!
در بازی امشب دیدیم که 2 گل اول استرالیا با اشتباه شوارتزر بود!

اگه دروازه بان نیجریه یا آفریقای جنوبی رو بشه بگیریم خیلی خیلی بهتره ...

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر به هیچ وجه قصد فروش فابرگاس را ندارد ...
به هر صورت سس فابرگاس هم اکنون در آفریقای جنوبی است ولی رسانه ها هم چنان در فکر انتقال وی به بارسلونا هستند .
آرسن ونگر امروز تاکید کرد که به هیچ وجه قصد فروش فابرگاس را ندارند .
امروز وقتی از ونگر در مورد آینده فابرگاس سوال شد وی به این موضوع اشاره کرد که نمی خواهد در این مورد صحبتی کند و آرسنال اصلاتوجهی به پیشنهاد های بارسا نخواهد داشت .
سس هم اکنون در حال مهیا کردن خود برای بازیدر جام جهانی است و در مصاحبه ای عنوان کرده دوست ندارد به غیر از جام جهانی و اسپانیا به چیز دیگری فکر کند .
آرسن ونگر در این باره گفت :
" من نیازی نمی بینم تا در مورد فابرگاس صحبت کنم .
او با آرسنال قرارداد دارد و ما نمی خواهیم او را به فروش برسانیم .
من با فابرگاس در زمان های زیادی صحبت کرده ام و البته با تمام بازیکنانی که در جام جهانی به عنوان توپچی حضور دارند اما هیچ گاه در مورد آینده شان صحبتی نکرده ام . "

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مدافع راست ملی پوش تیم ملی هلند و باشگاه آژاکس از علاقه باشگاه آرسنال به وی ابراز خرسندی کرد...

افزایش سطح کیفی و اعتبار مدافع راست باشگاه آزاکس و تیم ملی هلند او را مورد توجه باشگاه های بزرگ اروپایی قرار داده است.
بنا بر اعلام رسانه ها، باشگاه آرسنال نسبت به جذب ون در’ویل ابراز تمایل کرده است و این بازیکن نیز دوست دارد در لیگ برتر انگلستان بازی کند.
وی در اینباره گفت:"قطعا خواندن این موضوع که آرسنال به من علاقه مند است در رسانه ها عالی است.
"فکر میکنم توانایی لازم برای جا افتادن در لیگ برتر انگلستان را دارم.
"روبین ون پرسی مسائل زیادی را از لیگ برتر، باشگاه آرسنال و آقای (آرسن) ونگر برای من بازگو کرده است. شاید او معتقد بوده که میتوانم گزینه مناسبی برای آرسنال باشم."
ون در’ویل همچنین در مورد ابراز علاقه دو تیم بزرگ لیگا اسپانیا گفت:"میدانم که بارسلونا و رئال مادرید نیز نسبت به جذب من علاقه مندند، ولی در حال حاضر بر روی ارائه عملکردی مناسب در جام جهانی تمرکز کرده ام."

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دره آرشاوين كه براي حمايت از ميزباني روسيه به ژوهانسبورگ سفر كرده بود با قرار گرفتن در جو جام جهاني، بيش از پيش افسوس خورد.

آندره آرشاوين روز يكشنبه به ژوهانسبورگ سفر كرد تا از پيشنهاد ميزباني روسيه براي برگزاري جام جهاني 2018 حمايت كند.

آرشاوين درباره جو حاكم بر آفريقاي جنوبي گفت: باور كردني نيست. همه جا صحبت از جام جهاني و رويدادهاي آن است. تمام كانال‌هاي تلويزيوني به پوشش خبرهاي مربوط به اين رخداد پرداخته‌اند. الان كه از نزديك در جريان جام جهاني قرار گرفته‌ام، بيش از گذشته حسرت حضور در اين رقابت‌ها را دارم.

ستاره تيم فوتبال آرسنال با ابراز تاسف از عدم حضور كشورش در جام جهاني گفت: اين اتفاق بسيار دردناك بود. ما شايستگي آن را داشتيم كه در مرحله پاياني جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي حاضر شويم اما مقابل اسلوني شكست خورديم و بايد چهار سال ديگر صبر كنيم.

آرشاوين كه هم‌اكنون 29 ساله است، چندان به جام جهاني آينده اميدوار نيست چرا كه بازي در جام جهاني با 33 سال سن، كار آساني نيست.

آرشاوين درباره خاطراتش از جام جهاني گفت: تصاوير مبهمي از جام جهاني 1986 مكزيك در خاطر دارم. ما در روسيه بايد ساعت‌ها انتظار مي‌كشيديم تا بازي‌ها را ببينيم زيرا اختلاف ساعت ما با مكزيك بسيار زياد بود. اما از همان كودكي آنقدر به فوتبال علاقه داشتم كه ساعت‌ها پاي تلويزيون سياه و سفيد مي‌نشستم.

ستاره توپچي‌هاي لندن با اشاره به جام ‌هاي جهاني 1990 به بعد گفت: از اين دوره جام جهاني كاملا به صورت حرفه‌اي بازي‌ها را تماشا كردم و از همان ابتدا آرزو داشتم روزي در اين رقابت‌ها به ميدان بروم. امسال كه نتوانستم به اين مهم دست پيدا كنم اما اميدوارم در جام جهاني 2014 به همراه روسيه در برزيل حاضر شويم.

آرشاوين با اشاره به اهميت جام جهاني گفت: بعضي عقيده دارند بازي‌هاي باشگاهي در سطح بالاتري نسبت به بازي‌هاي ملي برگزار مي‌شود اما من اين نظر را قبول ندارم. بازي‌هاي جام جهاني همواره از حساسيت خاصي برخوردار بوده است.

آرشاوين درباره بازيكنان حاضر در جام جهاني گفت: مسلما ليونل مسي و كريستيانو رونالدو دو بازيكن بسيار باكيفيت هستند كه تمام دنيا به نوعي منتظر درخشش آن‌ها در اين رقابت‌هاست. درباره تيم‌ها هم آرژانتين، اسپانيا، برزيل، هلند و پرتغال شانس زيادي دارند.

آرشاوين كه با خنده خبرنگار روبه‌رو شده بود، بلافاصله متوجه شد و گفت: منظورتان را مي‌فهمم. اين كه چرا از انگليس نام نبردم. خب آن‌ها هم شانس دارند اما به نظر من تيم‌هاي مدعي همان‌هايي است كه گفتم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
باشگاه فوتبال آرسنال لندن پیراهن دوم توپچیها در فصل 11/2010 را رونمایی کرد...

رنگ زرد تماما یادآور گذشته آرسنال است. راه راه های باریک به رنگ شرابی بر روی پیراهن و سرآستین های همرنگ راه راه ها، میراث "وولویچ آرسنال" است.
جای دادن آرم باشگاه آرسنال در سمت راست شورت ورزشی معکوس به آرم باشگاه بر روی پیراهن، بیانگر شعار ‘Victoria Concordia Crescit' به معنی "هماهنگی رمز پیروزی است" میباشد که از جمله ‘Victory Through Harmony' گرفته شده است. و در نهایت شورت ورزشی شرابی رنگ همراه با جوراب های زرد، ظاهر زیبایی را به لباس دوم جدید توپچیها میبخشد.
در ادامه این مطلب مشخصات فنی تولید این پیراهن ها آمده است.
ترکیب مشخصه های تاریخی باشگاه با فناوری روز دنیا پیراهن جدید تیم را تشکیل خواهد داد. تولید این پیراهن ها تماما از بازیافت پولى استر که در پلاستیک سازی بکار میروند تشکیل شده است که از بازیافت بالغ بر 8 بطری پلاستیکی برای هر پیراهن بدست می آید که توسط برنامه طراحی مدرن برند نایکی حاصل میشود. با این فناوری پیراهن های جدید شرکت نایکی 13 درصد سبکتر از پیراهن های تولیدی این شرکت نسبت به فصل گذشته است. این فناوری کمک میکند که رطوبت ایجاد شده در پیراهن ها به سرعت تبخیر شده و باعث خشک ماندن و آرامش بازیکن ها شود.
این پیراهن ها با حداقل مصرف مواد اولیه و با حذف مواد سمی تشکیل دهنده آنها تولید میشود. برند نایکی با بازیافت 13 میلیون بطری آب، معادل 254000 کیلوگرم در مصرف پلی استر صرفه جویی میکند که میتوان با این میزان، 29 زمین فوتبال را پوشش داد.
این فناوری برای تولید پیراهن های تیم های ملی برزیل، پرتغال، هلند، امریکا و استرالیا در جام جهانی 2010 به کار رفته است.

gun__1276584592_awaykitgallery01.jpg
gun__1276584671_awaykitgallery02.jpg

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
فصل 2005-2006 هم همچين لباسي داشتيم.اصلا به تيم نمياد!هر چند هميشه ارسنال تو طراحي لباساش خيلي خوب كار مي كنه ولي ارزو داشتم كه زرد رو توكار نيارن!!باز هم شرت زرشكيش قشنگه:دي

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ادم دلش می خواد یه دست از این لباس داشته باشه

البیته یه دست از لباس بارسلونا هم می خوام:دی

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
کاشیلنی خواستار از بین رفتن مانع تراشی های باشگاهش برای پیوستن به توپچی هاست ...
لارن کاشیلنی مدافع 24 ساله و فرانسوی تیم لورینت فرانسه است .
این بازیکن که به شدت چشم آرسن ونگر را به خود گرفته خواهان پیوستن به آرسنال است .
تا کنون آرسنال دو پیشنهاد به ارزش 4 و 8 میلیون پوند به مقامات لورینت ارائه کرده که در هر دو مورد این پیشنهاد ها رد شده اما همواره مقامات لورینت مدعی شدند می خواهند با آرسنال بر سر مبالغ بالا تر مذاکره کنند .
با این حال بعید به نظر می رسد آرسنال حاضر باشد مبلغی بالاتر از 8 میلیون پوند برای این مدافع میانی راست پا در نظر بگیرند .
امروز خود لارن در مصاحبه ای با اعلام اینکه می خواهد توپچی باشد به مقامات لورینت اعلام کرد تا این مانع تراشی ها را از بین ببرند .
کانارد مدیر برنامه های کاشیلنی گفت :
" باشگاه های فرانسوی و خارج از فرانسه به وی ابراز علاقه کرده اند .
بسیار سخت است وقتی می بینید شخصی مانند آرسن ونگر به وی علاقه مند باشد و شما به وی گوش نکنید .
مطمئننا هر بازیکنی آرزوی کار کردن با ونگر را دارد .
لورینت خواستار مذاکره با آرسنال است و بر سر مبلغ هنوز توافقی صورت نگرفته .
قضیه با گذشته متفاوت است . لارن هم اکنون 24 ساله است و پیشنهاد کنونی متفاوت از پیشنهاد های گذشته است .
او اخیرا به مدیران باشگاه لورینت اعلام کرده که قطعا می خواهد به آرسنال بپیوندد .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این هم از برنامه فصل جدید

http://www.arsenal.com/fixtures/fixtures-reports

بازی اول با لیورپول در آنفیلد
بازی دوم هم با بلکپول تیم تازه لیگ برتری شده

//

آرسنال در حالی که همه سرگرم به جام حهانی هستند پیشنهاد 11 میلیونی برای خرید ابراهیم آفلای رو کرد .
آرسن ونگر حدود 18 ماهی هست که آفلای را زیر نظر دارد و به نظر میرسد زمان خرید وی فرارسیده باشد .
psv در گرداب مشکلات مالی افتاده است و باید برخی از بازیکنان جوان خود را بفروش برساند .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ولینگتون سیلوا آماده سفر به شمال لندن ...
جوان آینده دارد جدید توپچی ها آماده است تا اوایل ماه آینده با پروازی به شمال لندن سفر کند .
رباط گلزنی برزیلی ها 17 سال سن بیشتر ندارد و برای بازی در تیم آرسنال نیاز مند این است تا اندکی دیگر صبر کند و به سن 18 سالگی برسد .
با این حال وی این فصل در تمرینات پیش فصل آرسنال با تیم اول تمرین خواهد کرد .
قرار داد وی این تابستان نهایی می شود و یک رسما یک توپچی خواهد بود .
آمار عجیب وی و بازی های فوق العاده اش در فلومیننزه برزیل باعث شد تا مقامات آرسنال این ریسک را بپذیرند و مبلغی بالغ بر 3.5 میلیون پوند برای خرید وی هزینه کنند .
ولینگتون سیلوا از زمانی که در تیم حوانان فلومیننزه مشغول بازی بود چشمان آرسن ونگر را به خود گرفت . 19 بازی و بیش از 50 گل زده آمار عجیبی است که وی به جا گذاشته است .
آرسنال با توافق بر سر آینده وی دوباره این بازیکن را به صورت قرضی این بار به تیم بزرگسالان فلومیننزه داد و وی این مدت در تیم بزرگسالان فلومیننزه از اعضای ترکیب اصلی بود .
این بازیکن ژانویه سال گذشته به لندن آمد و با تمرین با تیم اصلی نظر کامل ونگر را در مورد خود جوای شد .
جالب است بدانید در دیداری دوستانه در همان زمان وی برابر دالینگتون یک نیمه به میدان رفت و توانست دروازه حریف را باز کند .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
گورکوف پدر باور دارد لارن کاشیلنی به احتمال فراوان توپچی خواهد شد ...
سرمربی تیم لورینت فرانسه کریستین گورکوف پدر یوآن گورکوف عقیده دارد بازیکنش لارن کاشیلنی به زودی به ارسنال خواهد پیوست .
صحبت پیوستن این بازیکن 24 ساله چند هفته ایست پیرامون باشگاه ارسنال است و به احتمال فراوان این انتقال قبل از به پایان رسیدن جام جهانی به وقوع می پیوندد به علاوه اینکه آرسن ونگر نیز تایید کرده تا پیش از اتمام رقابت ها در آفریقای جنوبی بازیکنی در دفاع به تیم ملحق خواهد شد .
البته وی به احتمال فراوان جانشین گالاسی است که پس از مذاکرات طولانی نتوانست با مقامات آرسنال بر سر مبلغ و هم چنین مدت قرارداد به توافق برسد .
گورکوف مربی کاشیلنی گفت :
" لارن تیم را ترک خواهد کرد .
اگر آرسنال واقعا وی را بخواهد آن ها کار درستی را کرده اند .
برای جایگزینی وی باید تمام تلاشمان را بکنیم . چه با جذب بازیکن جدید و چه با استفاده از منابع خودمان . "

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اشگاه منچستر یونایتد با تکذیب شایعات چند روز گذشته،از لیست باشگاه های خواهان جو کول خارج شد...

در طی چند روز گذشته تمامی خبرها حاکی از این موضوع بود که جو کول به منچستر خواهد رفت و توافقات اولیه با این باشگاه نیز حاصل شده است یا به نوعی دو باشگاه آرسنال و تاتنهام از گردونه رقابت با منچستر خارج شده تلقی می شدند.در کنار این اخبار،هری ردنپ هم که این روزها در مورد مسائل مختلف،مصاحبه های جالبی می کند،از قطعی بودن انتقال جو به منچستر خبر داده بود.
اما پیش بینی ردنپ با تکذیب این شایعات از سوی منچستر یونایتد،غلط از آب درآمد تا دوباره آرسنال و تاتنهام به مدعیان اصلی این انتقال مجانی بدل شوند.
جو کول که بر سر تمدید قرارداد با چلسی به توافق نرسید،قبل از شروع جام جهانی اعلام کرد که رفتنش از چلسی قطعی است.البته جدا شدن جو از چلسی به عنوان بازیکن آزاد،در همان زمان توسط سایت رسمی این باشگاه اعلام شده بود.
اینکه منچستری ها خود را از رقابت بر سر بازیکنی با کیفیت و البته آزاد،کنار کشیدند،شاید با میزان دستمزد درخواستی جو و البته فصل پر از مصدومیتی که وی در چلسی سپری کرده بود،بی ارتباط نباشد.مصدومیت هایی که فصلی منقطع را برای جو رقم زد،درعدم پذیرش درخواست بالای وی از سوی مقامات چلسی بی تاثیر نبوده است.
احساس مسئولان منچستر این است که شایعات بوجود آمده،بیشتر از سوی افراد نزدیک به جو کول منتشر می شود تا به نوعی روند علاقه مندی باشگاه های دیگر به جو،سرعت بیشتری پیدا کند.البته نمی توان از این موضوع غافل شد که همین شایعات می تواند در بالا بردن رقم دستمزد جو نیز تاثیر بسزایی داشته باشد.
هم اکنون دو باشگاه آرسنال و تاتنهام در حال مذاکره با وکیل جو هستند و از بیشترین بخت برای جذب کول برخوردارند.

بالا