• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
cd9f8efe-c392-467e-b356-bc75e8ee6fb3.jpg

مصاحبه های مربی تیم و بازیکن جدید توپچی ها .

لوران کوسیلنی بازیکن جدید باشگاه
این بازیکن تدافعی که احتمالا زوج توماس ورمائلن در فصل بعد خواهد بود در مورد پیوستنش به آرسنال می گوید :
" از اینکه به آرسنال پیوستم بسیار هیجان زده شده ام . آن ها یکی از بزرگترین تیم های اروپا هستند که بازیکنان فوق العاده بسیار زیادی دارد . واقعا می خواهم برای این باشگاه بهترین فوتبالم را بازی کنم . با باشگاه جدیدم و با آرسن ونگر , یکی از بهترین مربیان جهان . نمی توانم صبر کنم تا زمان کار کردن با وی فرا برسد . می خواهم بهترین هایم را نشان دهم . "
در سوی مقابل آرسن ونگر نیز در باره لوران گفت :
" کوسلنی بایکنی با پست مدافع میانی است که کیفیت و توانایی فوق العاده ای دارد به شدت خوبی در فصل گذشته با لورینت داشت . ما او را یک مدافع وسط قدرتمند می دانیم که می تواند خیلی خوب و سریع پیشرفت کند . ظ روحی و روانی بسیار قوی است . دائم در حال مبارزه و جنگ است و در کار گروهی بسیار تواناست . کوسیلنی یک بازیکن جدید بسیار خوب برای ترکیب ماست . "

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
عکس هایی از لوران

gun__1278518642_koscielny04.jpg
gun__1278518632_koscielny03.jpg

gun__1278518650_koscielny05.jpg
gun__1278518642_koscielny04.jpg

gun__1278518613_koscielny01.jpg
gun__1278518622_koscielny02.jpg

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
یک نکته ای الان یادم اومد :دی
لوران فامیلیش کوسیلنی هست باز هزار جور تلفظ گزارشگرای وطنی ما واسش میسازن!
کوشیلنی ، کاشیلنی ، کاسیلنی ... و احتمالا اسم های من درآوردیه دیگه ...

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
چه لباس اول تیم بهش میاد:happy:
تبریک

می گم از این هوندا بازیکن زاپن خبری چیزی نیست!؟چون یه جا خونده بودم ونگر خوشش اومده ازش و شاید بگیرتش

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چه لباس اول تیم بهش میاد:happy:
تبریک

می گم از این هوندا بازیکن زاپن خبری چیزی نیست!؟چون یه جا خونده بودم ونگر خوشش اومده ازش و شاید بگیرتش
مدیر برنامه هاش گفته فعلا مذاکره ای نشده
آرسنال و میلان ابراز علاقه کردن فعلا فقط در حد حرف ...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
5b6f5f40-954d-45ae-b13a-f6bfd1263abe.jpg

آرسن ونگر از خرید دروازه بان جدید خبر داد!!

به نقل از سایت های مختلف ، آرسن ونگر در جریان حضور در برنامه های مختص جام جهانی به عنوان کارشناس ، در گفتگو با گزارشگر کنیایی ، آمفر اپیدی ، به سوالات او پیرامون آرسنال و نقل و انتقالات پاسخ داده است.
اپیدی ابتدا در مورد بهترین بازیکنان جام از ونگر سوال پرسیده و ونگر نیز در جواب ، از مسعود اوزیل و جیوانی دوس سانتوس به عنوان بهترین های جام یاد کرده است. سپس ونگر در جواب این سوال که آیا احتمال دارد این دو را فصل بعد در آرسنال ببینیم یا خیر ،اینگونه پاسخ داده است:" شما فقط می توانید 11 بازیکن را به صورت همزمان در زمین بگذارید ولی در هر صورت ، صبر خواهیم کرد و شرایط را بررسی می کنیم"
سپس در جواب سوال همیشگی این روزها که در مورد جدایی فابرگاس از آرسنال است، ونگر اینگونه پاسخ داد :" خیر ، او به این زودی تیم را ترک نخواهد کرد."
و اما در نهایت ، سوال اپیدی در مورد پست دروازه بانی از آرسن ونگر بود که با جواب عجیب او مواجه شد: " مانوئل آلمونیا دروازه بان با استعدادی است. او در تمرینات فوق العاده است ولی تنها مشکل او این است که در بازی های بزرگ استرس دارد و به همین خاطر اشتباهات بدی می کند. پس از جام جهانی ، خرید دروازه بان جدید را اعلام می کنیم."

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
یه دروازه بان فوق العاده نیاز داریم واقعا !
خدا کنه خرید درستی انجام بده ارسن ونگر

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر تاکید کرد که با وجود خرید کوسیلنی ، همچنان به دنبال مدافع دیگری هم هست.
در حالی که عصر دیروز ، توپچی ها دومین خرید خود را انجام دادند ، آرسن ونگر خاطر نشان کرد که همچنان به دنبال مدافعی دیگر است.
"ما کوسیلنی را به عنوان یک مدافع وسط بسیار بسیار مستحکم شناسایی کردیم.
او می تواند بازیکنان فوق العاده ای برای تیم ما باشد. ولی هنوز تمام نشده! همچنان به دنبال خرید هستیم.
هنوز به دنبال یک بازیکن دفاعی دیگر هستیم زیرا به یک دفاع دیگر نیاز داریم."

//

رابین ون پرسی برای فصل جدید شماره جدید می خواهد ...
میراث دار دنیس برگکمپ خواهان شماره 10 باشگاه برای فصل بعد است
رابین ون پرسی هم اکنون شماره 11 باشگاه را به تن دارد و در حالی که در آفریقای جنوبی در حال آماده شدن برای بازی فینال است ظاهرا درخواستی مبنی بر تغییر شماره پیراهنش به شماره 10 را داده است .
بنا به منابع باشگاه رابین این درخواست را بعد از جدایی گالاس از باشگاه داده است .
گالاس از سال 2006 و در پی کناره گیری برگکمپ از فوتبال شماره 10 باشگاه را به تن کرد و حالا ظاهرا نوبت رابین فرا رسیده است .

//

بیانکونری اماده دریافت پیشنهادات است...
مارکو ماروتا مدیر باشگاه یوونتوس اعلام کرد که بانوی پیر قصد دارد تا فیلپه ملو را بفروش برساند.
گزارشها حاکی از ان است که ارسنال قصد دارد تا وی را با دفاع چپ خود گائل کلیشی تعویض کند.
ماروتا ادامه داد:وضعیت ملو در یوونتوس مانند سایربازیکنان است ولی درمورد او ما اماده دریافت پیشنهادات سایرتیمها هستیم.
لازم بذکراست که این هافبک 27 ساله سال گذشته از فیورنتینا به یووه امد ودرجام جهانی نیز از جمله بازیکنان ثابت کارلوس دونگا بود.

//

تکذیب شد !!!! آرسن ونگر مصاحبه خود با روزنامه کنیایی که در آن صحبت از خرید حتمی دروازبان داده بود را تکذیب کرد

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
رسن بدنبال دروازبان اسلوونی...
به گزارش سایت اسکای اسپورت، باشگاه آرسنال قصد دارد سمیر هندانوویچ، دروازه بان تیم اودینزه، را به خدمت بگیرد.
هندانوویچ 25 ساله بازی های بسیار خوبی برای اودینزه در سری آ به نمایش گذاشته و بایرن مونیخ نیز زمانی به دنبال به خدمت گرفتن او بود.
توپچی ها پیش از قصد داشتند مارک شوارتزر، دروازه بان استرالیایی فولام را به خدمت بگیرند اما پاسخ منفی این باشگاه موجب شد تا اکنون به فکر خرید این دروازه بان ملی پوش اهل اسلوونی باشند.
گفته می شود که ونگر برای خرید ادواردوی پرتغالی نیز پیشنهادی ارائه داده بود اما این دروازه بان ترجیح داد راهی جنواشود.
به نظر می رسد که اودینزه نیز تمایل چندانی به جذب هندانوویچ ندارد اما نمایش درخشانی که این دروازه بان در شکست 1-0 اسلوونی مقابل انگلیس در جام جهانی داشت، آنها به سختی خواهند توانست در مقابل پیشنهادهای هنگفتی که برای او ارائه خواهد شد، مقاومت کنند.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
...خب برگشتم:rolleyes:
و همون طور که انتظار داشتم در طول تعطیلات پیش فصلم کوشیلینی،کاشیلینی،کاشیلنی،کوشلینی،کاشلنی،کاسیلینی،کوسیلینی و...یکی بگه که تلفظ درستش چیه؟ را به خدمت گرفتیم.راستی قرار بود که کوکوئیلین رو هم قرضی بدیم بهشون ایا دادن بهشون؟:دی

ملو هم که فروشی شد.باید دید که ونگر هنوز هم او را می خواد یا نه؟تو جام جهانی و فصل قبل تو یووه که اساسا گند زد.ولی اینقدر به ونگر اعتماد دارم که اگر به دنبال خریدنش باشه مطمئنا بهترین فرمش رو برامون خواهد اورد(ملو رو می گم)

در مورد بارسا-فابرگاس. هم فقط باید فحش کشید به بارسایی ها و در راس انها لاپورتا که فکر کرده که فقط با فابرگاس طرفه!مرتیکه اشغال اومده مخ فابرگاسو زده که قیمتشو بیاره پایین!!خبر نداره که ارسنال خودش زغال فروشه!!!ولی حال کردم این پیتر هیلوود (که ازش خوشم نمیاد) سریعا بعد از پیشنهاد مزحک و مسخره و توهین امیز 30 میلیونی انگشت شستشو به سمت بارسا کشید بالا.این آرسنال به نظر نمیاد که اصلا بخواد سر فابرگاس مذاکره کنه حالا این احمقا(که فکر می کنن پول همه چیزه)برن مخ فابرگاسو بزنن.نمی دونن که یه قرار داد بلند مدت با ارسنال داره.اشغالای عوضی.در ضمن اگر واقعا سس رو می خواستن و می خوان پولی که دادن ماتا رو خریدن می ذاشتن رو اون 30 میلیون تا بلکه فرجی شه که اون هم نمی شد.برن بمیرن عوضیا...

یک نکته ای الان یادم اومد :دی
لوران فامیلیش کوسیلنی هست باز هزار جور تلفظ گزارشگرای وطنی ما واسش میسازن!
کوشیلنی ، کاشیلنی ، کاسیلنی ... و احتمالا اسم های من درآوردیه دیگه ...
حالا این نکته رو از کجا فهمیدی؟:lol:
فامیلیشو به صورت فینگیلیش بنویس ببینیم چی چیه:دی
الان یادم افتاد که با CHAMAKH هم همین مشکلو داریم:دی ؛ شماخ،شاماخ،چماخ،چاماخ،چماک،چاماک و چخماق:)D) حالا استاد بفرما تلفظ صحیحش چی چیه؟
پ.ن:ونگر هم می گرده چه بازیکنایی می خره:lol:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چاماخ که در اصل مروان الشماخ فامیلشه.دیگه حالا هر چی بگن خدا قبول میکنه :دی اما فک کنخم انگلیسی همون شاماخ درست تر باشه.

کوسیلنی هم laurent koscielny !

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چاماخ که در اصل مروان الشماخ فامیلشه.دیگه حالا هر چی بگن خدا قبول میکنه :دی اما فک کنخم انگلیسی همون شاماخ درست تر باشه.

کوسیلنی هم laurent koscielny !
اون که اسمشو میشه صد جور تلفظ کرد ای کیو:دی
ما گفتیم اقا به خودش زحمت داده رفته تحقیق کرده:دی

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چرا آی کیو بازی در میاری همین که اول اسمش kos داره باعث میشه صد جور توسط گزارشگرای ایرانی تلفظ شه!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
فابي عمرا نره بارسا
مگه عقلش كمه
انري تو اوچش رفت بارسا
انري گه وقتي تو ارسنال بود ادم لذت ميبرد از بازيش رفت اونجا خراب شد حالا فابي مگه ديونه است بره

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چرا آی کیو بازی در میاری همین که اول اسمش kos داره باعث میشه صد جور توسط گزارشگرای ایرانی تلفظ شه!
نه خیر عزیز من مشکل تو این قسمتشه:scie:D

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
عجب بی شرفایی هستن این بارسلونایی ها!

ظاهرا چیزی به نام اخلاق در میان بارسلونایی ها معنا ندارد !!!!

این آخرین متود خرید بازیکن به صورت کاملا اجباری است !!! بازیکن از 4 ماه قبل از پایان بازی های لیگ باید درگیر باشد ، از همان دقایق اولیه نقل و انتقالات حرف و حدیث ها جدی شود و بعد هم که رسما جوابشان را دریافت میکنند با اعمال غیر ورزشی با پوشاندن پیراهن تیم او را به جمع خود بکشانند!!!!

شاید بعد از انتشار این تصاویر مشخص شده باشد که دلیل آن صحبت های سسک و مصاحبه ی وی چه بوده است !!!
جالبترین بخش داستان اینجاست که اکثر هواداران بارسلونا طوری برخورد میکنند که انگار فابرگاس دیوانه وار به بازگشت فکر میکند و علاقه ی چندانی نزد بارسلونا وجود ندارد .
همانطور که در تصاویر منتشر شده مشخص است کارلوس پویول ، کاپیتان بارسلونا پیراهن را بر تن فابرگاس میکند ، حالا این نشان علاقه نیست ، پس دیگر چه معنایی دارد ؟!

گالری تصاویر آقای کاپیتان با پیراهن بارسلونا

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اینا از کون سوزیشونه!عوضیه خجالت نمی کشن این بی...
پویول با اون سن خرش خجالت نمی کشه مسخره عوضی پیر خرفت.حالم از همشون بهم می خوره همشون برن به جهنم.فقط میان اعصاب منو خراب می کنن اشغالای عوضی.
امیدوارم بارسلونا که هیچ کل ایالت کاتالان بره زیر خاک تا از نسل این ادم ها راحت شیم!
بی شرفا...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سردار تاسکی خواستار پیوستن به تیم های لندنی ...
آرسن ونگر که در پی جذب مدافع جدید برای تیمش است پیشنهاد 10 میلیون پوندی خود را برای جذب سردار تاسکی به باشگاه اشتوتگارت ارائه داده است .
البته در این راه آرسنال رقیبان دیگری نیز دارد و شاید تاتنها اصلی ترین رقیب آرسنال باشد .
مدیر برنامه های سردار تاسکی نیز با تایید مذاکرات برخی تیم ها من جمله آرسنال با اشتوتگارت تاکید کرد سردار علاقه مند به بازی در ورزشگاه امارات در فصل آینده است .
“ وضعیت و شرایط طوری است که خود سردار نیز علاقه مند به بازی در لیگ برتر انگلیس است . او می خواهد در دوران بازیگریش سابقه بازی در لیگ انگلیس را داشته باشد .
البته سردار تا به این جا هیچ تصمیمی نگرفته است و این تصمیم را به بعد از جام جهانی موکول کرده بود . البته او یکی از بزرگترین طرفداران لیگ برتر است .
سردار به هر دو باشگاه آرسنال و تاتنهام احترام زیادی قائل است . دو باشگاه بزرگ در لیگ برتر و اروپا . سردار یکی از طرفداران آرسن ونگر است و بسیار علاقه مند به کار با وی و احترام بسیار زیادی برای وی قائل است . “

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
فابرگاس پس از قهرمانی در جهان گفت : یک توپچی هستم و به آن افتخار می کنم ...
فابرگاس که با این جام جهانی حقیقت دراماتیک بازی در کاتالان را درک کرده است بعد از قهرمانی جهان گفت : به آرسنالی بودن خود افتخار میکنم .
در این ماه ها بارسلونا خیلی تلاش کرده تا آرسنال را متقاعد کند کاپیتان خود را باری دیگر به کاتالان بفروشد ، اما نتوانست تا بازی های جام جهانی شروع شد .
نیمکت نشینی های سسک در برابر بازیکنان بارسلونا کاملا وضعیت را برای فابرگاس مشخص کرد که قرار است به عنوان یک جانشین به نیوکمپ بازگردد نه یک اسطوره ...

سسک در مصاحبه خود گفت : دوست دارم این قهرمانی را به تک تک بازیکنان و هواداران آرسنال تقدیم کنم . آرسنالی که یک باشگاه در سطح بالای جهانی است ً من بازیکن آن هستم و به این موضوع افتخار میکنم .
بعد از قهرمانی اولین کاری که انجام دادم ، پیش روبین رفتم ، او دوست من است و باید با وی صحبت میکردم .
روبین بازیکن فوق العاده است و امیدوارم در ادامه راه پیروزی های خوبی به دست آورد

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
فابرگاس پس از قهرمانی در جهان گفت : یک توپچی هستم و به آن افتخار می کنم ...
فابرگاس که با این جام جهانی حقیقت دراماتیک بازی در کاتالان را درک کرده است بعد از قهرمانی جهان گفت : به آرسنالی بودن خود افتخار میکنم .
در این ماه ها بارسلونا خیلی تلاش کرده تا آرسنال را متقاعد کند کاپیتان خود را باری دیگر به کاتالان بفروشد ، اما نتوانست تا بازی های جام جهانی شروع شد .
نیمکت نشینی های سسک در برابر بازیکنان بارسلونا کاملا وضعیت را برای فابرگاس مشخص کرد که قرار است به عنوان یک جانشین به نیوکمپ بازگردد نه یک اسطوره ...

سسک در مصاحبه خود گفت : دوست دارم این قهرمانی را به تک تک بازیکنان و هواداران آرسنال تقدیم کنم . آرسنالی که یک باشگاه در سطح بالای جهانی است ً من بازیکن آن هستم و به این موضوع افتخار میکنم .
بعد از قهرمانی اولین کاری که انجام دادم ، پیش روبین رفتم ، او دوست من است و باید با وی صحبت میکردم .
روبین بازیکن فوق العاده است و امیدوارم در ادامه راه پیروزی های خوبی به دست آورد
این مصا حبه رو بعد ازاین گند کاریه تارخیه این بارسلونایی های بی همه چیز کرده!

بالا