• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به احتمال فراوان مهاجم کروات آرسنال در تابستان تیم را ترک خواهد کرد !

"گل"مدعی شد که آرسن ونگر بعد از صحبت با ادواردو و گفتن این نکته که ادواردو در نقشه های سال آینده آرسن برای آرسنال جایی ندارد وی را آماده ی خروج از امارات کرده است ....
این بازیکن دوست داشتنی 27 ساله که از سال 2008و بعد از شکسته شدن پایش هرگز به اوج خود باز نگشت در فصل اخیر در 12 بازی برای توپچی ها گلزنی نکرده و همین آمار بد باعث شده تا ونگر به فکر جایگزینی وی باشد .
آرسن ونگر اخیرا بازیکن آزاد بوردو یعنی مروان شاماک را به خدمت گرفته و با داشتن ون پرسی و بنتنر احساس نمیکند نیازی به ادواردو داشته باشد . ونگر معتقد است ادواردو ادامه راه را باید با باشگاهی دیگر طی کند .
ادواردو هم معتقد است باید به لیگی دیگر در اروپا برود که برخورد های کمتری در آن باشد تا از فشار لیگ برتر خارج شود ...

به هر ترتیب به نظر میرسد باید منتظر بازیکنی دیگ در لباس شماره 9 باشیم ...
همونطور که پیش بینی می کردم ادواردو هم داره رفتنی میشه!امیدوارم براش جانشینی هم تعیین بشه.در حال حاضر به یه مدافع که اگه دو تا بشه بهتره.یه هافبک پشت فابرگاس(ملو و یحیی) و جو کول نیاز داریم.البته شنیدم که هری ردنپ با وکیلش صحبتایی داشته!

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
همونطور که پیش بینی می کردم ادواردو هم داره رفتنی میشه!امیدوارم براش جانشینی هم تعیین بشه.در حال حاضر به یه مدافع که اگه دو تا بشه بهتره.یه هافبک پشت فابرگاس(ملو و یحیی) و جو کول نیاز داریم.البته شنیدم که هری ردنپ با وکیلش صحبتایی داشته!
اره به نظر من ادواردو بازیکنی هستش که به راحتی میشه جایگزینش کرد و حتی شاید بهترش رو پیدا کرد!!
راجه به جو کول هم باهات موافقم

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بازی اول لیگمون با لیورپول و اخریش با چلسی!

راستی ونگر انگار می خواد هوندار و بگیره
وای اگر هوندا بیاد ارسنال چه حالی میده من که از بازی هاش تو جام جهانی لذت می برم

راستی منبع تو روزنامه خبر ورزشی خوندم:happy:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بازی اول لیگمون با لیورپول و اخریش با چلسی!

راستی ونگر انگار می خواد هوندار و بگیره
وای اگر هوندا بیاد ارسنال چه حالی میده من که از بازی هاش تو جام جهانی لذت می برم

راستی منبع تو روزنامه خبر ورزشی خوندم:happy:
لیورپول به عنوان تیم اول خیلی محک خوبی میتونه باشه برا تیم !
/
راجع به جو کول :

دیوید جیس مدیر برنامه های جو کول در مورد آینده موکلش گفت:"فوتبال مهمترین چیز برای جو است و بازی در لیگ قهرمانان اروپا اولویت اوست. جیس همچنین شایعه مربوط به پیوستن کول به میلان ایتالیا را کاملا رد کرد و این شایعه را "گمانه زنی محض رسانه ها" دانست و اعلام کرد رفتن کول از انگلستان مطرح نیست.

منبع : سایت Arsenal.ir

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوب یک خبر خیلی خوب!

آرسنال به دنبال خرید گلر تیم ملی پرتغال است !

آرسنال با توجه به بازی های طلایی ادواردو خصوصا بازی درخشان وی در برابر اسپانیا خواهان به خدمت گیری این دروازبان محکم و مطمئن شد .
با توجه به بند های قرارداد وی ، اگر تیمی 3.4 میلیون پاند به باشگاه تسلیم کند ، باشگاه موظف است رضایت نامه وی را امضا کند .
البته بعید است با خرید این دروازبان آلمونیا در آرسنال بماند .
این دروازبان 27 ساله واقعا میتواند توپچی ها را در قلب تیم به خوبی حمایت کند
بی تردید ادواردو از بهترینهای تیم ملی پرتغال در جام جهانی بوده است

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
خوب یک خبر خیلی خوب!

آرسنال به دنبال خرید گلر تیم ملی پرتغال است !

آرسنال با توجه به بازی های طلایی ادواردو خصوصا بازی درخشان وی در برابر اسپانیا خواهان به خدمت گیری این دروازبان محکم و مطمئن شد .
با توجه به بند های قرارداد وی ، اگر تیمی 3.4 میلیون پاند به باشگاه تسلیم کند ، باشگاه موظف است رضایت نامه وی را امضا کند .
البته بعید است با خرید این دروازبان آلمونیا در آرسنال بماند .
این دروازبان 27 ساله واقعا میتواند توپچی ها را در قلب تیم به خوبی حمایت کند
بی تردید ادواردو از بهترینهای تیم ملی پرتغال در جام جهانی بوده است

هنوز اشتباهاتش تو 2008 مخصوصا" بازی آلمان یادم نمیره , باعث شد آلمانی ها به صورت مسخره ای به 1/4 بیان

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بنتنر نگران از مصدومیت بر طرف نشده کشاله ران ...
فصل گذشته بود که نیکلاس بنتنر به دلیل مصدومیت کشاله خود و در پی آن جراحی این ناحیه بیش از سه ماه از میادین به دور بود .
با وجود بازی در جام جهانی هم اکنون دوباره مصدومیت نیکلاس برای وی مشکل ساز شده و وی احتمال دارد به شروع فصل با آرسنال نرسد .
مصدومیت کشاله ران نیکلاس ظاهرا در بازی های جام جهانی دوباره بازگشته و ریکاور نشدن کامل نیکلاس دلیل اصلی آن است .
" حس نسبتا بدی در مورد کشاله ام دارم و این باعث نگرانی زیادی برای من است .
متاسفانه این مصدومیت در تعطیلات و زمان استراحتم بهتر نشده در حالی که انتظار داشتم با استراحت مشکلی نباشد .
امیدوار بودم که راه حل هایی که در تمرین و بازی کردن داشتم برای درمان آن جواب دهد که اینگونه نشد .
با آرسنال کاملا در تماس بوده ام و این هفته قرار است اسکنی انجام گیرد .
قرار است تمام بدنم را اسکن کنند تا ببینند مشکل کشاله دقیقا از کجا نشات گرفته است .
احساس بسیار بدی است و خیلی نا امید هستم . "

//

الان تو اخبار شنیدم که میگفت گوادیولای عوضی مخفیانه رفته سر تمرین اسپانیا که سسک رو متقاعد کنه بره بارسا!
مرتیکه خر عوضی
باید آرسنال از دستش کایت کنه که ... رو بدن دستش!
فقط روحیه این بازیکن رو به هم میریزن چون تا 2015 قرارداد داره و آرسنال اگه نخواد هیچ جا نمیتونه بره!

واقعا خیلی کثیف ان این کاتالن ها با اون ایالت مضخرفشون.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
به بارسلونا و کاتالان ها چیزی نگو!
هر تیمی حق داره دنبال بازیکن مورد علاقه ش باشه!
کار خلاف که نمی کنن

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
به بارسلونا و کاتالان ها چیزی نگو!
هر تیمی حق داره دنبال بازیکن مورد علاقه ش باشه!
کار خلاف که نمی کنن

عجب!!!!

ار کی تا حالا حق دارن با بازیکنی که 5 سال دیگه با یه باشگاه قرارداد داره مخفیانه وارد مذاکره بشن که مجابش کنن یجوری به تیمشون ملحق بشه؟!
این کار کاملا غیر اخلاقیه اتفاقا! و خلاف قانون!

قضیه کشلی کول رو فک میکنم یادت رفته شما!!

ضمنا تاپیک فنس بارسلونا یه تاپیک دیگست!

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
عکس هایی از اولین تمرین این فصل و اولین تمرین چاماخ با تیم

gun__1278417026_training06072010_04.jpg
gun__1278417045_training06072010_06.jpg

gun__1278417014_training06072010_03.jpg

gun__1278417005_training06072010_02.jpg
gun__1278416994_training06072010_01.jpg

gun__1278417150_training06072010_17.jpg
gun__1278417159_training06072010_18.jpg

gun__1278423057_training06072010_20.jpg
gun__1278417159_training06072010_18.jpg

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
عجب!!!!

ار کی تا حالا حق دارن با بازیکنی که 5 سال دیگه با یه باشگاه قرارداد داره مخفیانه وارد مذاکره بشن که مجابش کنن یجوری به تیمشون ملحق بشه؟!
این کار کاملا غیر اخلاقیه اتفاقا! و خلاف قانون!

قضیه کشلی کول رو فک میکنم یادت رفته شما!!

ضمنا تاپیک فنس بارسلونا یه تاپیک دیگست!

یا خدا
حالا چرا می زنی؟:happy:
من طرفدار هر دو تا تیم هستم!
به نظر من مذاکره کردن گناه کبیره نیست:happy:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
یا خدا
حالا چرا می زنی؟:happy:
من طرفدار هر دو تا تیم هستم!
به نظر من مذاکره کردن گناه کبیره نیست:happy:
شما مختاری طرفدار هر تیمی که دوست داری باشی! اما ..اینجا تاپیک طرفداران آرسنال ه !

و اینکه گناه کبیره یا صغیره ربطی به مذاکره غیر قاونی با بازیکن یک باشگاه نداره!
بارسلونا فقط مجاز هست که با باشگاه آرسنال وارد مذاکره بشه نه خود بازیکن!
این واسه همه تیم ها و همه بازیکن ها هم یکسان ه ، حالا میخاد فابرگاس باشه یا فرانسیس جفرز!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ضمنا خانومه مرجان خانوم این پرچم روسیه هست که گذاشتی تو امضات نه هلند!

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
من پا در میونی کنم یا تموم شد؟
biggrin.gif

/
جاگوار ! مرسی بابت عکس ها / تمرینات شاداب میزنه
fly2.gif

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خواهش میکنم حبیب جان

//

خبر رسانی کشور غنا خبر داد آرسنال به هافبک این تیم کوادوو آساموآ علاقه مند شده است ...
بازی های خوب غنا و صعود به جمع 8 تیم برتر دنیا باعث شده تا بازیکنان این تیم نیز نگاه های بیشتری را به خود جلب کنند .
کوادوو آساموا یکی از این بازیکنان است که با درخشش خود حالا نظر برخی از باشگاه های اروپایی من جمله آرسنال و منچستر سیتی را به خود جلب کرده است .
امروز خبر گزاری رسمی کشور غنا به نقل از مدیر برنامه های این بازیکن اعلام کرد باشگاه های آرسنال و منچستر سیتی برای جذب وی اقدام کرده اند .
آساموا بازیکن 21 ساله تیم اودینزه ایتالیا است . دارای 178 سانیت متر قد است و توانایی بازی در مرکز خط میانی یا سمت چپ را دارد .
مدیر برنامه های آساموا در این باره گفت :
“ علاقه مندی هایی از برخی باشگاه های اروپایی وجود دارد . انتقال به لیگ برتر انگلیس یک انتقال ایده آل برای این بازیکن است اما او چهار سال دیگر با اودینزه قرارداد دارد .
از لیگ برتر دو یا سه باشگاه ابراز تمایل کرده اند . منچستر سیتی و آرسنال دو باشگاه مهم لیگ برتر هستند . او از اینکه بتواند در لیگ برتر بازی کند بسیار خوشحال خواهد بود و فکر می کنم او بتواند به خوبی در آن جا خود را نشان دهد . “

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
قابل توجه مرجان
لحن صحبت کردن این مرتیکه رو ببین!

رئیس جدید باشگاه بارسلونا اعلام داشت برای فابرگاس هیچ گاه 50 میلیون پوند پرداخت نخواهند کرد ...
مدیر جدید باشگاه بارسلونا ساندرو راسل می گوید برای خرید فرانسس فابرگاس پول نامعقول پرداخت نمی کنند !
باشگاه کاتالانی که برای فابرگاس پیشنهاد رسمی 30 میلیون پوند پرداخت کرد و سریعا با رد پیشنهاد مواجه شد قصد افزایش پیشنهاد خود را ندارد و می خواهد با همین مبلغ فابرگاس را به نیوکمپ ببرد .
هر چند فابرگاس هم اکنون در آفریقا و در اردوی تیم ملی اسپانیاست اما خبر هایی مبنی بر کار شکنی و زیر پا گذاشتن قوانین توسط مقامات بارسلونا به گوش می رسد و آن ها سعی دارند تا در اردوی اسپانیا نظر سس را مبنی بر انتقالش به بارسا جلب کنند . هر چند این اخبار به طور رسمی انتشار نیافته اند اما صحبت ها حاکی از آن است گواردیولا در اردوی تیم ملی اسپانیا رفته و با فابرگاس بر سر این موضوع صحبت کرده است . امری که برای بازیکنی که با باشگاه خاصی قرارداد دارد نقض قوانین شمرده می شود .
با این همه راسل تاکید می کند پرداخت 50 میلیون پوند برای آن ها مقدور نیست :
" ما هیچ گاه 50 یا 60 میلیون برای فابرگاس پرداخت نخواهیم کرد . تمام دنیا می دانند او می خواهد به بارسا بیاید و ما نیز خواهان جذب وی هستیم .
در این مواقع که نقل و انتقالات به این شکل عمومی می شوند باشگاه ها سعی دارند مبالع را بالا ببرند و انتظارات بسیار زیادی دارند .

مطمئن باشید با ونگر در آفریقای جنوبی صحبت خواهیم کرد . "
تمام این صحبت ها توسط باشگاهی زده شده که برای خرید زلاتان ابراهیموویچ مبلغی بالغ بر 40 میلیون پوند به همراه ساموئل اتوو را هزینه کردند و هم چنین برای خریدی مانند چیگرینسکی که به تعداد انگشتان دست برای بارسلونا در این فصل به میدان نرفته 20 میلیون پوند اختصاص داده شده است .

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
قصد افزایش پیشنهاد خود را ندارد و می خواهد با همین مبلغ فابرگاس را به نیوکمپ ببرد .
نحوه حرف زدنشون جوریه که انگار فابرگاس یه بازیکن دسته دومیه و باید از خداش باشه که بره بارسا!!
خوشبختانه اینجوری شانس رفتن فابرگاس کمتر میشه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسنال پیشنهاد 10 میلیون پوندی خود را برای جذب مدافع اشتوتگارت ارائه کرد ...

سردار تاسکی بازیکن ترکیه الاصل آلمانی تیم اشتوتگارت است که همواره در رادار آرسن ونگر حضور داشته .
نزدیک به دو سال است هر بار آرسنال نیاز به مدافع دارد نام سردار تاسکی نیز به چشم می خورد و این بار ظاهرا ونگر قصد دارد تا با پیشنهادی ده میلیون پوندی وی را توپچی کند .
البته این بازیکن 23 ساله هم اکنون از سوی تیم تاتنهام نیز پیشنهادی دریافت کرده است .
با توجه به فعالیت اشتوتگارت در جذب بازیکن جدید در این ناحیه به نظر می رسد جدایی این بازیکن حتمی است هر چند اخبار تکمیلی در این زمینه منتشر نشده است .

هم چنین آرسن ونگر روز گذشته در مصاحبه ای اعلام کرد لوران کاسیلنی بازیکن تیم لورینت فرانسه با مبلغ 8.5 میلیون پوند رسما به آرسنال پیوسته است .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوب بچه ها تبریک میگم
اینم دومین خرید این فصلمون
امیدوارم لوران هم این فصل مثه ورمالن بتونه تو تبریک بخوبی جا بیفته.

لوران کوسلنی سرانجام توپچی شد ...
پس از کش و قوس های فراوان در نهایت لوران کوسلنی مدافع تیم لورینت فرانسه به جمع توپچی ها پیوست .
این بازیکن جدید در خط دفاعی تیم جانشین گالاس نام برده می شود و مدت ها بود چشم ونگر رو با خود گرفته بود .
لوران نزدیک به یک ماه به دلیل مذاکرات طولانی دو باشگاه بر سر قیمت منتظر ماند و سر انجام با مبلغ 8.5 میلیون پوند به شمال لندن آمد .
شماره 6 فیلیپ سندروس نیز به این بازیکن 24 ساله رسید .

911a9dd4-8702-4b3e-a38a-bfb86b6b1cd8.jpg

بالا